Ez lenne a jó döntés. Remélhetőleg azonnal kap is valamiféle funkciót a klubnál.
Nedved helyett lehet többet tudna hozzátenni a board meetingeken.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-11, 19:08
zetterberg40 írta:
Ez lenne a jó döntés. Remélhetőleg azonnal kap is valamiféle funkciót a klubnál.
Egy jó szakemberre most különösen szükség van. Főleg, hogy "A Juventus üzleti modellje nemzetközi kontextusban" címmel írta a diplomamunkáját.
Sőt ha az íróasztálnál nem tud meggyőzni valakit akkor majd lekönyököli a liftben!
bombahoppa and Malloy like this post
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-11, 18:06
CsT írta:
GDS szerint Cselló nyáron szögre akasztja.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-11, 17:41
GDS szerint Cselló nyáron szögre akasztja.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-07, 21:02
Krisz írta:
Én nem gondolom, hogy a kpt egyedül a creator/passer/drstroyer sémával lehet feltenni, de pusztán az anyagiakat tekintve Auá nem 80-100 millás alomvilágban van, ilyen 40 milla körüli összegnél a koránál fogva nem bukunk nagy lóvét, ha nem jön be. DePál meg gondolom ilyen 20-25ért mozdítható horror fizetés nélkül, emellett az egyik leginkább alulértékelt spíler szvsz.
Nálunk ez ilyen vegytisztán biztosan nem jöhet össze, McKennie lenne a destroyer elvileg, de azért jóval komplexebb feladata van. Ha Danilo a középpályára kerülne, akkor azt mondanám, hogy lenne kettő a háromból. Pirlo már csak tudja, hogy lehet másféleképpen is összerakni egy középpályát, amikor előtte box-to-boxok és mezzalak játszottak, legalábbis nálunk. Amúgy néha nem tudom, nálunk ki az irányító? Bentancur ne legyen, az neki nagy falat, Arthurnak a passzjátéka túl biztonsági hozzá, Rabiot lehetne, de Pirlo nem erőlteti ezt nála túlzottan, Ramsey meg erre eredendően alkalmatlan. Szóval igazából nálunk nincs is ennyire letisztultan elkülönült leosztás a középpályán, meg nem is ebben a formában lenne. De Paullal kapcsolatban csak az a félelmem, hogy lassan 27 éves lesz, és még mindig az Udineseben tolja...én azt mondom, hogy cserének tökéletes, ha kölcsönbe el tudnánk hozni, esetleg ráraknánk egy vételi opciót, de szerintem eggyel magasabb polcról kellene választani.
DE! Ramsey helyett akár SMS, akár Aouar, akár De Paul játszana nyártól, mindenképpen előrébb lennénk.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-07, 14:14
CsT írta:
A múltkor nagyon jól leírta valaki, hogy egy 3 fős kp úgy tud jól működni ha van aki védekezik, van aki irányít és van egy harmadik aki egyensúly hoz. Na mi tele vagyunk "egyensúlyt" hozó játékossal, viszont nincs aki komolyabb számokat hozna védekezésben, Remzi pedig eddig az irányítást ritkán tudja megoldani. SMS ugyanilyen típusú a Lazioban, Lukács védekezik, Albertó irányít ő meg egyensúlyt hoz. Kapura jóval veszélyesebb mint Bekúr vagy Rabbi de összességében sem védekezésben sem irányításban nem lennénk vele annyival előrébb mint amennyit fizetni kellene érte. Loca a védekezést, Auá vagy DePál a támadást tudná jóval hasznosabbá tenni.
Én nem gondolom, hogy a kpt egyedül a creator/passer/drstroyer sémával lehet feltenni, de pusztán az anyagiakat tekintve Auá nem 80-100 millás alomvilágban van, ilyen 40 milla körüli összegnél a koránál fogva nem bukunk nagy lóvét, ha nem jön be. DePál meg gondolom ilyen 20-25ért mozdítható horror fizetés nélkül, emellett az egyik leginkább alulértékelt spíler szvsz.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-07, 14:00
A múltkor nagyon jól leírta valaki, hogy egy 3 fős kp úgy tud jól működni ha van aki védekezik, van aki irányít és van egy harmadik aki egyensúly hoz. Na mi tele vagyunk "egyensúlyt" hozó játékossal, viszont nincs aki komolyabb számokat hozna védekezésben, Remzi pedig eddig az irányítást ritkán tudja megoldani. SMS ugyanilyen típusú a Lazioban, Lukács védekezik, Albertó irányít ő meg egyensúlyt hoz. Kapura jóval veszélyesebb mint Bekúr vagy Rabbi de összességében sem védekezésben sem irányításban nem lennénk vele annyival előrébb mint amennyit fizetni kellene érte. Loca a védekezést, Auá vagy DePál a támadást tudná jóval hasznosabbá tenni.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-07, 13:37
Ha Locatelli mellett kellene még egy remzi is, akkor az De Paul kell legyen nem SMS. Az árán túl, az udinesevel lehet ugyanúgy bizniszelni mint Locatelli kapcsán (remélhetőleg) a Sassuloval. Llitó egy idióta, nem szabad vele foglalkozni. (sms meg ott cseszte el, hogy hosszabbított 2024ig, így teljesen Lolito kezében van, ellenkező esetben már stócolná a delát a jóval nagyobb fizetéséből valamelyik komoly csapatnál) De elsőnek is Gordontól kell megszabadulni, az sem kis feladat. Jelen körülmények között örülök ha 1 középpályásra összekaparjuk a pénzt.
Krisz, CsT and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-07, 11:41
Tankcsapda írta:
Pedzegetik, hogy Mbappé váltani akar, nyilván a Neymar-Mbappé-Ronaldo trió óriási túlzás lenne, de Neymar és Ronaldo...szerintem mindketten kíváncsiak lennének arra, hogyan tudnának együttműködni. Meg na, Ronaldoért kb. 50 millát kaphatnánk, míg Mbappé még most is lenne legalább 120. De a katari pénzügyi helyzettel te jobban tisztában vagy, nagyobb rálátásod van arra, hogy egy olajos milyen költekezésbe vághat bele.
Lotito sem tarthatja ott irreális áron a végtelenségig SMS-t, ez a nyár pont jó lenne arra, hogy a szerb még időben szintet lépjen. Low risk? Na ez is elég érdekes kérdés. Aki low risk lenne a posztra, az Wijnaldum. Ingyen jönne, a fizetése sem lenne olyan ijesztően irreális (6-7 milliót azért nyugodtan elképzelhetünk), viszont 30 éves, 2, nagyon max. 3 jó szezon van benne. Ha átmeneti megoldást keresünk, akkor ő a tökéletes, nyilván vannak bizonyos korlátok, mert nem a legfelső polcról érkezne. Viszont a kedvenc jelöltje szinte mindenkinek Aouar. Ő semmivel kevésbé nem low risk megoldás, mint SMS, ráadásul neki akklimatizálódni kellene a Serie A-hoz. Nálam ők ketten Ramsey posztjára a legjobb opciók.
Locatelli más típusú középpályás, ezt az összekötő posztot ő nem tudja betölteni, de nálam is ő a top priority. Viszont kell a két középpályás. Kell egy erős csatár előre, nem is muszáj kezdőbe, elég, ha Moratanak konkurenciája lenne (felőlem lehet Giroud is), és egy középhátvéd nagyjából 15-20 meccsre, szerintem kb. ezek a posztok, amiket meg kell erősíteni. Bár a középhátvédre csak akkor van szükség, ha Chiello visszavonul vagy Pirlo nem számol Dragusinnal, jelenleg 5 középhátvéd + Danilo (+ Sandro) elég lehet, ha Pirlo elengedi a háromvédős rendszert.
Lotito már sokszor bizonyította, hogy inkább hagyja, hogy ingyen elmenjen, mint hogy elengedje áron alul (értsd: nem premium aron, pl 100ról 80ra lealkudva is nonszensz, de abba gondolom belemenne), ez irreális, de ők már csak ilyenek, emellett nem riad vissza egy kis terrortól, hogy szerződést hosszabbítson a delikvens, nyilván nálunk ez nem egyezik a klub policyvel.
Wijnaldum sem low risk (meg szerintem nem is az a poszt), hiába ingyen jönne, magas fizetése lenne tutira. Aki low risk, az olcsó transzfer és moderált fizetés. Locatelli nem ez a poszt, de egy szezon tapasztalatával és egy módosított kerettel (pl Locatelli), Pirlo is elgondolkodhat rajta, hogy biztosan ugyanezt kéne-e játszani jövőre, vagy alakít rajta és egy új felállásban a módosult keret alapján ez a poszt nem lesz többé jelen a rendszerben.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-07, 11:25
Krisz írta:
Én nem vagyok benne olyan biztos, hogy még a P$Gnél is ilyen pénzügyi terheket vállalnának magukra a mostani gazdasági helyzetben. Katarban is bőven vannak megszorítások - pl a munkaerő 20%át (non-qatari tehát akik a munka érdemi részét végzik, az egész napos kávézással szemben) rendelet szerint elbocsátották/fizetéscsökkentésre kötelezték, még flagship projekteken is - az olaj/földgáz árak sem a legrózsásabbak, én kötve hiszem, hogy egy darabig lesz olyan esztelen költekezés, mint a Neymar-Mbappe időkben. Meg mi motiválná mikor olyan franchise embereik vannak, mint Neymar és Mbappe?
SMS jó lenne szerintem is, de ez az összekötő poszt annyira nehezen definiálható, hogy még ő se mondható low risk igazolásnak, ahhoz meg elég drága, Lotito biztosan megint 100 milláról indítana. Ha Locatellit sikerül behúzni én már boldog leszek, a többi csak bónusz.
Pedzegetik, hogy Mbappé váltani akar, nyilván a Neymar-Mbappé-Ronaldo trió óriási túlzás lenne, de Neymar és Ronaldo...szerintem mindketten kíváncsiak lennének arra, hogyan tudnának együttműködni. Meg na, Ronaldoért kb. 50 millát kaphatnánk, míg Mbappé még most is lenne legalább 120. De a katari pénzügyi helyzettel te jobban tisztában vagy, nagyobb rálátásod van arra, hogy egy olajos milyen költekezésbe vághat bele.
Lotito sem tarthatja ott irreális áron a végtelenségig SMS-t, ez a nyár pont jó lenne arra, hogy a szerb még időben szintet lépjen. Low risk? Na ez is elég érdekes kérdés. Aki low risk lenne a posztra, az Wijnaldum. Ingyen jönne, a fizetése sem lenne olyan ijesztően irreális (6-7 milliót azért nyugodtan elképzelhetünk), viszont 30 éves, 2, nagyon max. 3 jó szezon van benne. Ha átmeneti megoldást keresünk, akkor ő a tökéletes, nyilván vannak bizonyos korlátok, mert nem a legfelső polcról érkezne. Viszont a kedvenc jelöltje szinte mindenkinek Aouar. Ő semmivel kevésbé nem low risk megoldás, mint SMS, ráadásul neki akklimatizálódni kellene a Serie A-hoz. Nálam ők ketten Ramsey posztjára a legjobb opciók.
Locatelli más típusú középpályás, ezt az összekötő posztot ő nem tudja betölteni, de nálam is ő a top priority. Viszont kell a két középpályás. Kell egy erős csatár előre, nem is muszáj kezdőbe, elég, ha Moratanak konkurenciája lenne (felőlem lehet Giroud is), és egy középhátvéd nagyjából 15-20 meccsre, szerintem kb. ezek a posztok, amiket meg kell erősíteni. Bár a középhátvédre csak akkor van szükség, ha Chiello visszavonul vagy Pirlo nem számol Dragusinnal, jelenleg 5 középhátvéd + Danilo (+ Sandro) elég lehet, ha Pirlo elengedi a háromvédős rendszert.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-07, 11:02
Tankcsapda írta:
Nagyon is lenne értelme SMS-nek, kb. betölthetné a Ramsey-posztot (kb. mint Pogba), csak nem lógna a levegőben, mint a walesi, és nem fognánk a fejünket, hogy mennyire siralmasan játszik. SMS jóval offenzívebb, mint Rabiot, teljesen más stílust képviselnek. A legnagyobb gyengéje a passzpontosság, de ez részben annak is köszönhető, hogy elég sok hosszú passzt bevállal. Nem tudom, hogy a statok szerint a mai meccs benne van-e, de konkrétan 100-zal több hosszú passzt jegyez a szerb, mint Rabiot. Védekezésben nem olyan erős, de Ramsey szintjét így is bőven hozza. De amiért szerintem nagyon jó lenne, az az, hogy a középpálya és a támadók közötti kapcsolatot erősítené, ez jelenleg is nagy probléma, hogy nehezen jutnak el a labdák Ronaldoékhoz.
Két középpályás is kell, az egyik támadóbb, a másik védekezőbb felfogású legyen. Alapvetően mindkét említett játékos beleférne, más kérdés persze a realitás.
A PSG simán lerakná a 30 millás fizetést, ha akarja. És annyit biztosan nem fog engedni, örüljünk, ha 5 millióba belemenne Ronci, de nem fog.
Nekem kicsit nonszensz, hogy pont olyat hozzuk "Ramsey posztra" akinél a passzpontosság a gyenge. Az, hogy hosszabb passzokkal operál a szerb inkább a Lazio stílusa miatt van, nálunk a hosszú passz inkább hátulról jön , náluk középről. Nyilván jó lenne SMS, de ahogy előttem is írták ilyen 80-100 M vicc kateógia érte (főleg a mostani helyzetben). Én összeteszem a két kezem ha Locatellit sikerül valahogy idehozni.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-07, 10:28
Egyértelműen Locatellire kell helyezni a fókuszt. Fiatal, olasz, bizonyított, s elsőre a hűséges típusnak is tűnik, aki akár 10 évet is lehúzhat a csapatban. Barella után róla nem szabad lemaradni.
Szerk: Ja és persze nem mellékesen a klub költségvetéséhez is ő illeszkedik legjobban a Covid helyzetet szintén belekalkulálva a képletbe. Ő az, akivel nem vállaljuk túl magunkat anyagilag, mégis minőséget hoz a középpályára.
A hozzászólást zetterberg40 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2021-03-07, 11:16-kor.
Krisz and CsT like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-07, 10:21
Tankcsapda írta:
Nagyon is lenne értelme SMS-nek, kb. betölthetné a Ramsey-posztot (kb. mint Pogba), csak nem lógna a levegőben, mint a walesi, és nem fognánk a fejünket, hogy mennyire siralmasan játszik. SMS jóval offenzívebb, mint Rabiot, teljesen más stílust képviselnek. A legnagyobb gyengéje a passzpontosság, de ez részben annak is köszönhető, hogy elég sok hosszú passzt bevállal. Nem tudom, hogy a statok szerint a mai meccs benne van-e, de konkrétan 100-zal több hosszú passzt jegyez a szerb, mint Rabiot. Védekezésben nem olyan erős, de Ramsey szintjét így is bőven hozza. De amiért szerintem nagyon jó lenne, az az, hogy a középpálya és a támadók közötti kapcsolatot erősítené, ez jelenleg is nagy probléma, hogy nehezen jutnak el a labdák Ronaldoékhoz.
Két középpályás is kell, az egyik támadóbb, a másik védekezőbb felfogású legyen. Alapvetően mindkét említett játékos beleférne, más kérdés persze a realitás.
A PSG simán lerakná a 30 millás fizetést, ha akarja. És annyit biztosan nem fog engedni, örüljünk, ha 5 millióba belemenne Ronci, de nem fog.
Én nem vagyok benne olyan biztos, hogy még a P$Gnél is ilyen pénzügyi terheket vállalnának magukra a mostani gazdasági helyzetben. Katarban is bőven vannak megszorítások - pl a munkaerő 20%át (non-qatari tehát akik a munka érdemi részét végzik, az egész napos kávézással szemben) rendelet szerint elbocsátották/fizetéscsökkentésre kötelezték, még flagship projekteken is - az olaj/földgáz árak sem a legrózsásabbak, én kötve hiszem, hogy egy darabig lesz olyan esztelen költekezés, mint a Neymar-Mbappe időkben. Meg mi motiválná mikor olyan franchise embereik vannak, mint Neymar és Mbappe?
SMS jó lenne szerintem is, de ez az összekötő poszt annyira nehezen definiálható, hogy még ő se mondható low risk igazolásnak, ahhoz meg elég drága, Lotito biztosan megint 100 milláról indítana. Ha Locatellit sikerül behúzni én már boldog leszek, a többi csak bónusz.
Malloy likes this post
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-07, 01:22
CsT írta:
Igazából Roncival azért kellene hosszabbítani, hogy kevesebb legyen a bére. Nem tudom mennyit engedne, de egy 7-8 milla kellene, hogy megérje és nem hiszem, hogy bárhol is kapna még ennyit.
SMS-nek szerinten ebben a Pirlos rendszerben nem sok értelme van (nagyjából arra Rabiot is jó), Locatellinek annál inkább.
Én valami bizarr Perin-Vecino csereüzletről is olvastam ma.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-06, 23:49
Igazából Roncival azért kellene hosszabbítani, hogy kevesebb legyen a bére. Nem tudom mennyit engedne, de egy 7-8 milla kellene, hogy megérje és nem hiszem, hogy bárhol is kapna még ennyit.
SMS-nek szerinten ebben a Pirlos rendszerben nem sok értelme van (nagyjából arra Rabiot is jó), Locatellinek annál inkább.
Én valami bizarr Perin-Vecino csereüzletről is olvastam ma.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-06, 23:36
Krisz írta:
És ha Dybala helyett CRt cseréljük el Pogbara (ezt asszem ma dobták be)?
Nagyobb sansz lenne rá, mivel Ronaldo fizetését kitermelni borzasztóan nehéz, Pogba bérigényét pedig iszonyatosan kockázatos lenne CR mellett bevállalni. De szerintem ezen a nyáron a potenciálisan 10 millió fölötti bérigényű játékosok nincsenek terítéken. Szerintem SMS-re nagyobb az esélyünk, és nem is lenne hülyeség, persze a középpályára továbbra is Locatelli legyen az első számú célpont. De a legfontosabb, hogy Pirlo elképzelései szerint igazoljunk (ha a vezetőség kitart mellette), bár jelenleg még Pirlo inkább hajlítgatja a saját filozófiáját, szóval nehéz megmondani, hogy a szezon végén milyen játékrendszerre tenné le a voksát.
Dybala CR távozásától függetlenül távozzon, az okokat megint nem ecsetelném. Gina asszony viszont a napokban jegyezte meg, mennyire szeretnek Torinóban élni...igazából sok jelentősége alapvetően nincs, viszont az tuti, hogy CR akaratától függ minden, feltéve, hogy állják a bérét.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-06, 22:45
És ha Dybala helyett CRt cseréljük el Pogbara (ezt asszem ma dobták be)?
CsT, bombahoppa and Malloy like this post
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-06, 09:29
tjunior írta:
Hát igen, a gond az, hogy hova meg mennyiért. Legesélyesebb a játékoscsere, adja magát Pogácsa de a fizetése miatt nekem offos (persze vissza is vehet az igényeiből pogesz...) a másik a PSG és Icardi. Csak az a félhülye szerintem semmi perc alatt összebalhézna Roncival és/vagy Morcival. Nem nagyon látom a csapatot ami nagy pénzt adna Dibcsiért mert annyira szükségük van rá.
Nagy pénzt egy csapat sem adna érte, 40 millióért össze kell tenni a két kezünket...de akkor is el kell adni. Dybalanak CSAK a Pep-Sarri típusú, sokpasszos játék fekszik, semmi máshoz nem tud alkalmazkodni. Jelenleg előre akkor is a 4. számú opció lenne nálam, ha egészséges lenne. Én esetleg a Cityt el tudnám képzelni, hogy Agüero utódlására 30-35 millióért őt akarná Pep, nagyon illene a játékrendszerébe, szerintem Dybala sem sokat gondolkodna...más kérdés, hogy fut a szekerük, és egy olyan játékost akarna-e, aki ilyen szezont fut.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-05, 13:29
Albert Braut Tjåland is Erling Haaland’s cousin. He only turned 17 years old three weeks ago, and yet he’s already scored 64 goals in 37 matches for Molde’s youth team.
Ritkán adatik meg, hogy egy családon belül két embernek is összejön, de miért ne? Persze attól, hogy az uncsitesóm tehetséges zenész én attól még ugyanolyan botfülű vagyok
1,85 magas, jó fizikumú, Serie C-s csapatba tét nélkül bedobhatnánk. Ennyi idősen Haaland elkezdte a szezont a norvég másodosztályban ahol végül 16 meccsen 0 góllal zárt...
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-05, 09:25
zetterberg40 írta:
Elérkezett az idő, Dybalát kell eladni. Állandóan sérült, ha pedig éppen nem az, akkor sem kirobbanthatatlan a kezdőből. Ha összességében nézem, a felsoroltak miatt ablakon kiszórt pénz a fizetése.
Hát igen, a gond az, hogy hova meg mennyiért. Legesélyesebb a játékoscsere, adja magát Pogácsa de a fizetése miatt nekem offos (persze vissza is vehet az igényeiből pogesz...) a másik a PSG és Icardi. Csak az a félhülye szerintem semmi perc alatt összebalhézna Roncival és/vagy Morcival. Nem nagyon látom a csapatot ami nagy pénzt adna Dibcsiért mert annyira szükségük van rá.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-04, 20:29
Elérkezett az idő, Dybalát kell eladni. Állandóan sérült, ha pedig éppen nem az, akkor sem kirobbanthatatlan a kezdőből. Ha összességében nézem, a felsoroltak miatt ablakon kiszórt pénz a fizetése.
bombahoppa and Tankcsapda like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-04, 15:38
Krisz írta:
A top3 csokor a heti rémhírekből: - De Ligtet eladjuk, hogy Roncival tudjunk hosszabbítani - Kenő után a következő projekt Locatelli, ha nem jön össze, akkor Zsorzsinnyó az alternatíva - Paratici a szerződéshosszabbítás küszöbén (én speciel ezt nem bánom).
Locatellit leszámítva ez mind baromi rossz hír, főleg az utolsó...
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-04, 14:53
Krisz írta:
A top3 csokor a heti rémhírekből: - De Ligtet eladjuk, hogy Roncival tudjunk hosszabbítani - Kenő után a következő projekt Locatelli, ha nem jön össze, akkor Zsorzsinnyó az alternatíva - Paratici a szerződéshosszabbítás küszöbén (én speciel ezt nem bánom).
Ha De Ligtet eladjuk Ronci miatt,akkor felesleges csapatépítésről meg fiatalításról beszélgetnünk.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-04, 14:40
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-03, 15:18
Krisz írta:
Ebben a kontextusban csak igazán vicces a 100€ kérdésköre. Conte 10€val a zsebében ment vacsizni a 100€s étterembe, jóllakott majd angolosan távozott. Remélem a szövetség (UEFA, FIGC) majd felnyomja a zsaruknál, esetleg befogják mosogatni. Fedezetlen csekkel vett scudetto - beleillik a sorba. (Hát még akkor, ha az utolsó meccsen elbukják 5 Maggio )
Ha megnyerik ezek a férgek a bajnokságot, akkor legalább megnézhetjük hogyan esnek darabokra egyből. A csapat nagyrésze öreg, a másik fele meg kölcsön van náluk vagy részletre amit nem tudnak fizetni. Már várom jó szokásához híven konte mikor bassza be maga után izomból az ajtót július 7-én.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-03, 15:07
Kenőt megvettük végleg uficsiálé
LeRoi10, bombahoppa and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-03, 12:55
Malloy írta:
Lesznek itt érdekes dolgok a nyáron... Il Nostro Calcio FB idézet: “ Elképesztő dolgokat produkál ez a bolond szezon. A Corriere ma azt írja, hogy az Ellenség és a ManUtd között létrejött szerződés értelmében a milánóiaknak további ötmillió eurót kéne fizetniük Lukakuért, mert a kialkudott összeg következő részletével elcsúsztak. A belgát 74 millióért vette meg az Ellenség, ebből 30-at fizetett ki, de amikor esedékessé vált a második részlet, az ismert okok miatt nem tudott fizetni. A manchesteriek egyből egy megoldási javaslattal is jelentkeztek: a hiányzó 50 millió (ebben már benne van a késésért jegyzett 5 guriga is) fejében Lautaro Martinezt, vagy Milan Skriniart szeretnék, köszönettel.”
Ebben a kontextusban csak igazán vicces a 100€ kérdésköre. Conte 10€val a zsebében ment vacsizni a 100€s étterembe, jóllakott majd angolosan távozott. Remélem a szövetség (UEFA, FIGC) majd felnyomja a zsaruknál, esetleg befogják mosogatni. Fedezetlen csekkel vett scudetto - beleillik a sorba. (Hát még akkor, ha az utolsó meccsen elbukják 5 Maggio )
Malloy likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-03, 12:50
Malloy írta:
Lesznek itt érdekes dolgok a nyáron... Il Nostro Calcio FB idézet: “ Elképesztő dolgokat produkál ez a bolond szezon. A Corriere ma azt írja, hogy az Ellenség és a ManUtd között létrejött szerződés értelmében a milánóiaknak további ötmillió eurót kéne fizetniük Lukakuért, mert a kialkudott összeg következő részletével elcsúsztak. A belgát 74 millióért vette meg az Ellenség, ebből 30-at fizetett ki, de amikor esedékessé vált a második részlet, az ismert okok miatt nem tudott fizetni. A manchesteriek egyből egy megoldási javaslattal is jelentkeztek: a hiányzó 50 millió (ebben már benne van a késésért jegyzett 5 guriga is) fejében Lautaro Martinezt, vagy Milan Skriniart szeretnék, köszönettel.”
Vagy Hakimit, lol
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-03, 11:48
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-02, 20:06
Jelenleg Ronaldo az egyetlen játékosunk, aki miatt sikerekben bízhatunk. Szerintem a jelenlegi helyzetben az eladása két esetben megfontolandó:
Anyagilag annyira nem bírjuk, hogy Dybala eladásával sem tudunk kompenzálni a pénzügyi mérlegen
Van megfelelő terv az utána lévő időszakra
Az első nyilván egy abszolút ok, a második boncolandó. Sokan mondtátok itt Agüerot...a képességeivel nem is lenne gond, szerintem Tevez 2.0 időszak lenne az idehozatalából. Persze azt leszámítva, hogy elég sérülékeny, kb. június óta alig épül fel a sérüléséből, jön az újabb. Rohadt nagy hátrány Ronaldoval szemben, aki szinte sosem sérül meg. De úgy gondolom, ettől még érdemes lenne megfontolni, viszont én inkább Dybalat cserélném ki rá.
Felmerült megint Icardi neve. Ha csak a sportszakmai opciókat nézzük, én rá szavaznék. Plusz a PSG szerintem simán belemenne egy kölcsönvételbe is. Ha megoldható, akkor ne legyen rajta semmilyen vételi opció, 28 éves, utána eladni szinte esélytelen. És ő hozna 25 gólt a bajnokságban, lőne fontos gólokat, az egy másik kérdés, hogy milyen a személyisége, de biztos igazolás lenne.
Szintén előkerült Kean a napokban. Ő kicsit lutri, de igazából annyira mégsem, elég jó szezont tol. Neki a PSG-ben akármennyire is megy, jelenleg Neymar és Mbappé mögött van a sorban. Ha Ronaldo menne, akkor nem lenne olyan játékos, aki egyértelműen előtte lenne a sorban, és biztos vagyok benne, hogy ha kicsit körbeudvarolná a vezetőség, akkor lenne esély rá. Mondjuk Agüeroval párban hoznánk el, az már nem lenne rossz, majd Morataval harcolnának hárman a kezdőért.
Akármi is lesz Ronaldoval, kell egy masszív csatár, ha marad, akkor azért, hogy minél több helyzetet teremtsen CR-nek, ha távozik, akkor meg azért, hogy legyen, aki erőben tudja pótolni.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-02, 19:55
tjunior írta:
Szerintem inkább a Aguero/Belotti/Icardi trió a reális. Mbappé teljesen eséyltelen, Haaland is csak Raiola miatt egy minimálisan, de nem hiszem, hogy lenne 10 milliónk az ügynöki díjára
Agüero fizikailag elfogyott, remélem leszoktunk mostanra az öreg, állandóan sérült játékosok kukázásáról. Icardi formában szvsz a tökéletes igazolás lenne, de annyira rühellem a kis patkányt, hogy inkább kihagynám. Belottit nem bánnám amúgy, a 16osra érkezésben patent, budget megoldás és ha nem tudja meglépni a local hero szintet, akkor se lenne rossz squad player.
Ha esetleg Kent vissza lehetne csábítani az optimális igazolás lehetne, saját nevelés, a P$Gben elég jól keni, fiatal és nem egy Haaland ára lenne.