Conte is lelép némi végkielégítésért cserébe, remélem nem Maxi készül fel…
Amúgy ezt most nem teljesen értem, anyagi oka van? 10 év után megnyerik a bajnokságot végre, erre mennie kell.. Ha anyagi oka van, remélem Maxit se tudják megfizetni.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-26, 18:17
CsT írta:
Nagyrészt egyetértek, de én Csellót nem basznám ki, már csak az öltöző miatt sem. Bonuccinál és (nálam) Demiralnál is jobb még 100 évesen is.
Én Dunnáért annyira nem remegek, mert 2 év múlva kb ugyanazt fogja eljátszani mint a Milannal, több pénzt akar majd ő és a pizzás is...
Én valahogy alibi artúrtól is megpróbálnék megszabadulni (csere vissza Pjancsira ). Remzit akár ingyen is elengedném.
A nagy kérdés Dybala. Ő az akinek még Maxi se találta meg a helyét, most lehet érte talán 25-30 millát kapni, hosszabbítani nem nagyon fog, attól pedig minden jobb, hogy itt lóbálja egy évig aztán menjen ingyen.
Paratici nekem nem fog hiányozni. Pável tegnap minden labdájával Elkannt kereste, lehet ezért maradhat.
Én se basznám ki, a végére már fittebb volt, mint Demiral. Én Demiralt jó ajánlat esetén gondolkodás nélkül eladnám, Bernátot meg elcserélném Romagnolira - ő mondjuk akár jövőre is jöhet ingyen, amikor is Giorgio valószínűleg tényleg visszavonul. Egyébként Bernát Allegri alatt nem volt reménytelen, ő lehet az utolsó esélye szegénynek.
Ramseyt adom, ő pontosan 0át teljesít a valag pénzért (ellenben mondjuk Rabiotval meg Benővel). Artúrral gondolom az a baj, hogy még ha akadna is valaki, aki elbírná a fizetését, a könyvek miatt nem adhatjuk el, csak kurvanagy buktával, amit majd mással kellene kompenzálni - persze ha tovább lehet cserélni hasonló konstrukcióban valaki értelmesre az jó lenne, de valószínűtlen.
Csecs - Donna nekem nem kérdés, must have. Emellé még Locatelli és én már boldog vagyok.
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-26, 17:38
zetterberg40 írta:
Azt azért remélem Agnelli belátja, hogy a hibái ellenére nem Paratici volt a kizárólagos fő probléma, hanem sokkal inkább a szétesett menedzsment Marotta távozása után. Úgy gondolom, hogy önmagában Paratici eltávolítása és Cherubini előléptetése önmagában nem fogja varázsütésre megoldani a menedzsmentbeli problémáinkat. Mindeképpen kell egy penge pénzügyes arc, aki kellő tapasztalattal bír a poszt betöltéséhez.
Mindeközben Ronci is felkészül...
Nedvednek mindenképp távoznia kell, vastagon benne volt Allegri kirúgásában, idén meg ugye bevédte a hajléktalant. Paratici kirúgása azt mutatja, hogy következménye van a rosszul végzett munkának. Pirlónál rosszabbul pedig senki nem végezte a munkáját, teljesen elvesztegetett vele egy évet a Juventus, semmilyen előrelépés nem történt, semmilyen irány nem látszik. Szóval neki is távoznia kell, de ez alap.
Malloy likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-26, 17:33
Paraticivel megint úgy vagyok, mint anno Allegrivel. A képességei, eredményei elvitathatatlanok és kicsit elfáradt a kapcsolat. Ha van jobb akkor cseréljünk, de Cherubini (vagy más) jobb lesz? Mi a garancia, vagy legalábbis mi támasztja ezt alá? Remélem nem sírjuk majd vissza, mint Allegrit meg Marottat.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-26, 16:52
Azt azért remélem Agnelli belátja, hogy a hibái ellenére nem Paratici volt a kizárólagos fő probléma, hanem sokkal inkább a szétesett menedzsment Marotta távozása után. Úgy gondolom, hogy önmagában Paratici eltávolítása és Cherubini előléptetése önmagában nem fogja varázsütésre megoldani a menedzsmentbeli problémáinkat. Mindeképpen kell egy penge pénzügyes arc, aki kellő tapasztalattal bír a poszt betöltéséhez.
Mindeközben Ronci is felkészül...
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-26, 15:15
Malloy írta:
Szerintem a következő dolgok kellenek ahhoz, hogy újra sikeres legyünk:
(Ramseyt a legsürgősebb eladni, mert ha megjön esetleg a Hal, ő tuti meglátja benne az új Khedirát! CR-t nem kell magyarázni, ahogy Pirlot sem. Nedvedet és Paraticit meg Allegri miatt kell kibaszni. Nedved pótolható, max majd más rugdossa fel a táblákat a pálya szélén, Paratici meg szerintem a CR biznisz áldozata lett. Van ilyen sajnos. Bonucci maradni fog bármi történik is sajnos. Tek szerintem nem rossz kapus, de úgy gondolom a Juventus kapusa legyen olasz! Bernát megbukott már minden poszton ami létezik, hátha a Milan lesz olyan hülye, hogy elviszi. Chiellini sajnos elfogyott fizikailag. Amikor játszik is már több kárt okoz, mint amennyi hasznot hoz. Sajnos az ő játékstílusa nem kompatibilis a VAR-al. )
Jöjjön: ALLEGRI!!!
Közben official: Paratici out
Nagyrészt egyetértek, de én Csellót nem basznám ki, már csak az öltöző miatt sem. Bonuccinál és (nálam) Demiralnál is jobb még 100 évesen is.
Én Dunnáért annyira nem remegek, mert 2 év múlva kb ugyanazt fogja eljátszani mint a Milannal, több pénzt akar majd ő és a pizzás is...
Én valahogy alibi artúrtól is megpróbálnék megszabadulni (csere vissza Pjancsira ). Remzit akár ingyen is elengedném.
A nagy kérdés Dybala. Ő az akinek még Maxi se találta meg a helyét, most lehet érte talán 25-30 millát kapni, hosszabbítani nem nagyon fog, attól pedig minden jobb, hogy itt lóbálja egy évig aztán menjen ingyen.
Paratici nekem nem fog hiányozni. Pável tegnap minden labdájával Elkannt kereste, lehet ezért maradhat.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-26, 15:14
Paratici távozik. Hivatalos.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-26, 14:43
Szerintem a következő dolgok kellenek ahhoz, hogy újra sikeres legyünk:
(Ramseyt a legsürgősebb eladni, mert ha megjön esetleg a Hal, ő tuti meglátja benne az új Khedirát! CR-t nem kell magyarázni, ahogy Pirlot sem. Nedvedet és Paraticit meg Allegri miatt kell kibaszni. Nedved pótolható, max majd más rugdossa fel a táblákat a pálya szélén, Paratici meg szerintem a CR biznisz áldozata lett. Van ilyen sajnos. Bonucci maradni fog bármi történik is sajnos. Tek szerintem nem rossz kapus, de úgy gondolom a Juventus kapusa legyen olasz! Bernát megbukott már minden poszton ami létezik, hátha a Milan lesz olyan hülye, hogy elviszi. Chiellini sajnos elfogyott fizikailag. Amikor játszik is már több kárt okoz, mint amennyi hasznot hoz. Sajnos az ő játékstílusa nem kompatibilis a VAR-al. )
Jöjjön: ALLEGRI!!!
Közben official: Paratici out
Juve1974
Posts : 29 Join date : 2020. Jul. 05. Location : Kuala Lumpur, Malaysia
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-26, 13:58
Krisz írta:
Ezt a De Ligt Barca dolgot nem tudom hogy gondolták a firkászok, miután hetente ömleng, hogy mennyire szeret itt lenni és 150 millás kivásárlási ára van, a bárkanak meg 1.2 milliárdos debtje.
Nem tudom honnan jön ez a De Ligt, de kis segítség a súlyozáshoz, még így a Mercato elején:
LeRoi10 likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-26, 13:36
Ezt a De Ligt Barca dolgot nem tudom hogy gondolták a firkászok, miután hetente ömleng, hogy mennyire szeret itt lenni és 150 millás kivásárlási ára van, a bárkanak meg 1.2 milliárdos debtje.
Malloy likes this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-26, 08:40
Paraticinek úgy néz ki, hogy végleg lefőtt a kávé és nincs tovább maradása. Június végén lejár a szerződése és szó sincs a hosszabbításról.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-26, 07:52
zetterberg40 írta:
A hullarablóknak kulcsjátékost kell eladniuk, hogy a könyvek rendben legyenek, ezért egyre valószínűbb Conte távozása.
Conte szerintem amúgy is menne hiszen ebben az évben már nemzetközi szinten is villantani kellene, ami azért nem szokott neki összejönni illetve már megvédeni kellene a scudettót nem megnyerni ami azért nehezebb.
zetterberg40 likes this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-26, 07:11
A hullarablóknak kulcsjátékost kell eladniuk, hogy a könyvek rendben legyenek, ezért egyre valószínűbb Conte távozása.
Én azért megnyugodtam, hogy Rino elkelt, az elmúlt 2 év alapján simán esélyes lett volna.
Közben Maxi visszatért, reméljük nem csak a pályára!
Petike007 and LeRoi10 like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-25, 20:53
Moggi szerint Pirlo sokat fejlődött és vele kellene folytatni a projektet. Hát a folytonossággal lehet érvelni, én csak a fejlődést nem nagyon látom. Az utolsó 3 meccset említik ennek kapcsán de itt 2 tét nélkül játszó csapat volt meg egy kifulladt Atalanta. Nekem még mindig a kockázatvállalással van gondom, illetve most nyáron sanszosan lesz elérhető egy pár elit edző, ezek fényében meg hanyagság lenne nem váltani.
bombahoppa and Malloy like this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-25, 17:14
Ma este jótékonysági meccs az Allianzban többek között Elkannal, Agnellivel, Pirloval, Allegrivel és Nedveddel.
Gattuso a Fiorentina edzője lett, ahogy azt Romanoék hetekkel ezelőtt megírták. Hivatalos.
De Zerbi a Shakhtar új edzője, akinek a pótlására most bedobták Pirlo nevét. Mondjuk ez szerintem tényleg bullshit generátoros kamu, mert oda valszeg Italiano megy.
Szerk: - Maresca pedig úgy néz ki, hogy a manchesteri sikere után a Parmát irányítja a következő szezontól. - Eric Garcia, Agüero, Wijnaldum -> Barca, illetve Depay is oda tart - Ibrahima Konaté -> Pool
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-25, 10:28
CsT írta:
Kíváncsi vagyok Momblano mikor dobja be újra Pep-et!
Egyébként jó lenne gyorsan eldönteni ki lesz az edző jövőre és a mercatot ahhoz igazítani.
Gattuso mellett továbbra sem találok észérvet (meg Spaletti mellett se...), akkor inkább tényleg maradjon Szundi.
Plusz szerinte Ronci távozik. A tegnapi insta posztján pörög mindenki, hogy búcsúlevél szaga lett.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-25, 10:23
Kíváncsi vagyok Momblano mikor dobja be újra Pep-et!
Egyébként jó lenne gyorsan eldönteni ki lesz az edző jövőre és a mercatot ahhoz igazítani.
Gattuso mellett továbbra sem találok észérvet (meg Spaletti mellett se...), akkor inkább tényleg maradjon Szundi.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-25, 10:06
Elég nyilvánvaló, hogy ezeket a híreket ők maguk találják ki. Bárminemű egyezés a valósággal a véletlen műve.
virracocha Labdaszedő
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-25, 09:57
Ez csak ma! La Repubblica: Ha Pirlo repül, akkor Gasp és Spaletti az alternatívák La Stampa: Zizou jön Bargiggia, egy "guru": Agnelli csütörtökön a részvényesek gyűlésén bejelenti Allegrit
És gondolom még él a Gattuso, kis Inzaghi vonal is. Szóval senki nem tud semmit. Viszont szerintem most is gyorsan el fog dőlni, és hivatalos lesz, hogy a következő idénytől ki lesz az edzőnk.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-25, 09:44
Ha már Allegri Juventusba való visszatérésére nincs esély, jöjjön össze neki a Real. Hatalmas szívás lenne, ha Contét váltaná a hullarablóknál.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-25, 09:12
CsT írta:
Aztán 1 perc különbséggel két cikket, az első szerint Bappé maradni akar, a másik szerint már alá is írt egy titkos megállapodást a Reallal.
Ha titkos votl a megállapodás, akkor hogy tud róla egy újságíró?
Anno KEnő leigazolását sem írták meg előre, mégis hónapok óta le volt zsírozva. Innentől a hír az, ami hivatalos és bejelentett. A többit egy busshit generátor csinálja, hogy az újságírók közben kokainos bulikon ehessék a házi kolbászt.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-25, 09:09
_DREAM_ írta:
2 napja lett vége a bajnokságnak de már nagyon durván beindult (folytatódott?) az átigazolási pletyka cunami.
-Donna jön hozzánk, ez már tuti -Donna megy a PSG-be -Allegri=> Real / Napoli / Ellenség ( ) / Juve -Pirlo mégis marad
Ez csak így a ma reggeli hírekből 2 perc alatt. Bocs, "hírekből". Hosssszúú lesz ez a nyár is ebből a szempontból, utálom.
Donna megy ez biztos, mert Maignan a hírek szerint az éjszaka meg is érkezett Milánóba az orvosira. A milanosok már most szopkodják, hogy sokkal jobb kapus mint a colos. Nekem még mindig a serdülős edzőm mondatai jutnak eszembe: "Néger kapus, nem kapus!"
Én speciel azt olvastam, hogy Dunna a Barcába megy ahonnan Ter Stegen távozni fog.
Aztán 1 perc különbséggel két cikket, az első szerint Bappé maradni akar, a másik szerint már alá is írt egy titkos megállapodást a Reallal.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-25, 08:06
2 napja lett vége a bajnokságnak de már nagyon durván beindult (folytatódott?) az átigazolási pletyka cunami.
-Donna jön hozzánk, ez már tuti -Donna megy a PSG-be -Allegri=> Real / Napoli / Ellenség ( ) / Juve -Pirlo mégis marad
Ez csak így a ma reggeli hírekből 2 perc alatt. Bocs, "hírekből". Hosssszúú lesz ez a nyár is ebből a szempontból, utálom.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-22, 21:16
sneco7 írta:
Ki tippel arra,hogy max. a felét fizetik?
Elvileg volt szó fizetés csökkentésről, mint a biznisz feltétele.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-22, 20:14
sneco7 írta:
Szerintem 8 millát az egész Gremio keret nem keres!
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-22, 09:48
DartagnanX írta:
Hát ha fizetik az évi 8 millió eurós fizetését, akkor jófejek.
bombahoppa likes this post
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-22, 09:34
CsT írta:
Costa --> Gremio kölcsön, ingyen 2022-ig. Év üzlete.
Hát ha fizetik az évi 8 millió eurós fizetését, akkor jófejek.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-21, 22:49
Costa --> Gremio kölcsön, ingyen 2022-ig. Év üzlete.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-17, 21:56
LeRoi10 írta:
Nap pletykája: Bekúrt és Pjanicot elcserélhetjük a nyáron