Szerintem a tiszteletére a emoticont vissza lehetne vonultatni.
Olyan lesz mintha el se ment volna... már ha értitek.
Közben Rugany Cagliarit írnak.
Petike007 and bombahoppa like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-02-01, 19:26
Viszlát bajnok! Kösz a semmit!
Szerintem a tiszteletére a emoticont vissza lehetne vonultatni.
bombahoppa likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-02-01, 19:09
Khedira bazmeg oléoléolé
Mindenki a vendégem egy búcsúposztra
_________________ a televizenyős düggönypakli
CsT, LeRoi10 and Malloy like this post
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-02-01, 18:53
Tankcsapda írta:
Ezt mire alapozod?
Ezt most én sem értem. sajnos nekem egyáltalán nem evidens, hogy Zaniolo és Lo. Pellegrini nálunk köt ki. Amikor Ninja a Lómába igazolt, azt sem úgy éltem meg, mintha csak a Juvére készülne a farkasoknál...
Pjanicnak kivásárlási záradáka volt. Lu. Pellegrini Spina beáldozásával szereztük meg a Plusvalenza miatt. Eőttük Borriello, Vucinic, Emerson, zebina és fonseca ugrik be....
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-02-01, 18:46
El se hiszem...vajon fizettünk érte,hogy lelépjen?
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-02-01, 18:31
tjunior írta:
Hát ez a nap is eljött barátaim az úrban. HIVATALOS!
CsT kolléga azért nem reagált még, mert a heves ünneplésben már lecsutkázta magát.
A 'Mit iszol ma?' topic felpörög
CsT, _DREAM_ and bombahoppa like this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-02-01, 18:17
Hát ez a nap is eljött barátaim az úrban. HIVATALOS!
Petike007, bombahoppa and Malloy like this post
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-02-01, 15:23
Petike007 írta:
a Lóma kvázi Juve keltető. Így annyira nem félek, hogy ott van. Ha jó lesz úgyis elhozzuk.
Ezt mire alapozod?
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-02-01, 14:26
CsT írta:
A velünk is hírbe hozott amcsi gyerek (Reynold(s)?) végül a Lómához igazolt.
a Lóma kvázi Juve keltető. Így annyira nem félek, hogy ott van. Ha jó lesz úgyis elhozzuk.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-02-01, 14:02
Mi van Khediraval? Nem lesz üzlet végül?
Demiralért 45 milliót fontot ajánlott a Pool, amit elutasítottunk.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-02-01, 13:10
A velünk is hírbe hozott amcsi gyerek (Reynold(s)?) végül a Lómához igazolt.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-31, 21:07
Tankcsapda írta:
Nekem sem kedvencem Khedira, de azért ne hasonlítsuk már Padoinhoz. Khedira sikeres játékosként érkezett ide, amikor nem volt sérült, alapember volt, Padoinnak meg élete lehetősége volt, hogy a középszerből legalább annyira kitűnjön, hogy nálunk játszhatott. De tény, azért viszont pofán vágást érdemelne, hogy legkésőbb a szeptemberi-októberi időszakban nem távozott, holott Pirlo egyértelműen jelezte, hogy nem számol vele.
Lehet, hogy Khedira többet nyújtott, mint Padoin, de nem sokkal és nem a fizetése arányában. Volt mondjuk 2 jó éve Allegrinél, amikor ugyan nem értettük, hogy mit keres a kezdőben állandóan, de a csapat jobban teljesített, amikor ott volt. És ennyi. Utána masszív kolonc, már csak az opportunity cost miatt is. Padoin meg maximálisan hozta amiért vettük, 5 évig tökéletes squad player volt, ez akár megfelelhet Khedira rejtélyes 2 'jó' évének.
CsT, Petike007, bombahoppa and Malloy like this post
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-31, 17:55
Krisz írta:
Padoin is 5szörös bajnok volt, lehúzott majdnem 100 meccset a csapatnál, kimaxolta a képességeit, amikor kellett felpattant és hozta a maxot, ami ugyanúgy édeskevés, mint Khediranal. Csak ugyanezt lófasz pénzért, illetve amikor elérkezett a pont, hogy vége, akkor fogta magát és eligazolt, nem élősködött tovább a csapaton. Én egy pillanatra se fogom sajnálni ha végre eltakarodik.
Nekem sem kedvencem Khedira, de azért ne hasonlítsuk már Padoinhoz. Khedira sikeres játékosként érkezett ide, amikor nem volt sérült, alapember volt, Padoinnak meg élete lehetősége volt, hogy a középszerből legalább annyira kitűnjön, hogy nálunk játszhatott. De tény, azért viszont pofán vágást érdemelne, hogy legkésőbb a szeptemberi-októberi időszakban nem távozott, holott Pirlo egyértelműen jelezte, hogy nem számol vele.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-31, 15:38
Krisz írta:
Padoin is 5szörös bajnok volt, lehúzott majdnem 100 meccset a csapatnál, kimaxolta a képességeit, amikor kellett felpattant és hozta a maxot, ami ugyanúgy édeskevés, mint Khediranal. Csak ugyanezt lófasz pénzért, illetve amikor elérkezett a pont, hogy vége, akkor fogta magát és eligazolt, nem élősködött tovább a csapaton. Én egy pillanatra se fogom sajnálni ha végre eltakarodik.
Ő tényleg az utolsó pillanatban távozik (már ha tényleg elmegy), még a mai napra járó 10.000 eurót is megvárta
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-31, 15:34
Tankcsapda írta:
Csak ne legyen semmi gond, és búcsút inthetünk Kebabnak. Picit sajnálom, mert sosem volt egy elképesztően erős eleme a csapatnak, de a képességeit kimaxolva játszott, és valahogy Allegrinél mindvégig alapember maradt, és Sarrinál is bekerült a kezdőbe a sérüléséig.
Baromi nagy segítség lehet Palinak, a Herthat stabillá teheti.
bombahoppa and Malloy like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-31, 13:47
Tankcsapda írta:
Csak ne legyen semmi gond, és búcsút inthetünk Kebabnak. Picit sajnálom, mert sosem volt egy elképesztően erős eleme a csapatnak, de a képességeit kimaxolva játszott, és valahogy Allegrinél mindvégig alapember maradt, és Sarrinál is bekerült a kezdőbe a sérüléséig.
Én egyetlen másodpercig sem fogom sajnálni, az a csapat hatalmas szarban lehet amit neki kellene stabillá tenni a tripla nullás statjaival, persze a passzsávokat zárja majd.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-31, 12:12
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-31, 10:21
Dárdait ne felejtsük el meghívni Darty Yachtos bulijára, ha viszi Khedirát.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-31, 09:54
Krisz írta:
Khedira a Berlino per sottopormi alle visite mediche . Se riceverà esito positivo, il contratto con l'Hertha segnerà il suo ritorno in Bundesliga
: Kicker
#TMmercato
Remélem nem húzódik meg a futópadon! Ha ez létrejön akkor Dárdai for president!
bombahoppa and Malloy like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-31, 09:54
Most meg már hiányzik is... :’( Stockholm szindróma???
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-31, 09:50
CsT írta:
Portanova 10 milla, Rovella 18 milla (és 22-ig adtuk kölcsön vissza a Genoának).
Amúgy 2 óra és deadline day, nem jött senki és Kebab még mindig itt van.
Khedira a Berlino per sottopormi alle visite mediche . Se riceverà esito positivo, il contratto con l'Hertha segnerà il suo ritorno in Bundesliga
: Kicker
#TMmercato
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-30, 22:36
Tankcsapda írta:
Rovella is kb. annyit fog játszani Juve-mezben, mint Pellegrini. Plusvalenza mindenek felett. Amúgy bőven elég lett volna fél szezonra kölcsönadni, semmi értelme nem volt másfél szezonra visszadobni, a Genoa van annyira instabil csapat, hogy nem fog eleget fejlődni.
Valószínűleg pont azért, mert nekünk nem ő kell hanem a plusvalenza.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-30, 22:31
Rovella is kb. annyit fog játszani Juve-mezben, mint Pellegrini. Plusvalenza mindenek felett. Amúgy bőven elég lett volna fél szezonra kölcsönadni, semmi értelme nem volt másfél szezonra visszadobni, a Genoa van annyira instabil csapat, hogy nem fog eleget fejlődni.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-30, 22:05
Portanova 10 milla, Rovella 18 milla (és 22-ig adtuk kölcsön vissza a Genoának).
Amúgy 2 óra és deadline day, nem jött senki és Kebab még mindig itt van.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-29, 18:19
tjunior írta:
Arról nem beszélve, hogy amíg Portanovában semmi extra nincs ( én legalábbis nem láttam) ez a Fagioli gyerek elég jó benyomást keltett az első meccsén.
Fagyi marad Porta plusvalenza
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-29, 16:47
LeRoi10 írta:
Pirlo azt mondta, hogy Fagioli marad az első keretben és átveszi Portanova helyét (aki ugye lelépett a Genoába). Annyira hülyék csak nem vagyunk, hogy fél évvel előre belevonjuk valami bizniszbe......
Arról nem beszélve, hogy amíg Portanovában semmi extra nincs ( én legalábbis nem láttam) ez a Fagioli gyerek elég jó benyomást keltett az első meccsén.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-29, 16:10
Pirlo azt mondta, hogy Fagioli marad az első keretben és átveszi Portanova helyét (aki ugye lelépett a Genoába). Annyira hülyék csak nem vagyunk, hogy fél évvel előre belevonjuk valami bizniszbe......
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-29, 15:02
Krisz írta:
tjunior írta:
Oké Paratici, kell nektek Locatteli, meg is kapjátok, de itt ez a Scammaca gyerek, vegyétek már meg 20ért, aztán mi kölcsönvesszük nyáron 8 évre 12 milliós opcióval, ami akkor válik kötelezővé ha a srác testfelületének több mint 60%át tetoválás borítja.
Még egy Fagioli - Scamacca csavart azért beleteszünk. Pedig a srácban szerintem van annyi, mint Frabottában (615 bajnoki perc eddig) és ő saját nevelésnek is számítana. Még egy Locatellivel megtolt kpn is elférne szvsz (mint Frabotta ~1000 perc/szezon), Portanovanál sokkal több van benne.
Fagiolit kibaszni azért is csodálatos, mert épp most írta ki az Instagramra, hogy mióta pályára lépett, azóta zokog a gyönyörűségtől, hogy élete álma vált valóra és szeretne meghalni a Juventusért.
Hát.... végülis élete álmát teljesítettük, most már mehet a picsába, gondolom.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-28, 17:07
CsT írta:
Cseréltünk a Marseille-el jött Marley Aké, távozott Franco Tongya.
8 milla plusvelza mindkét csapatnál
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-28, 15:16
Tankcsapda írta:
Nem úgy volt amúgy, hogy Portanova olyan 7-8 millióért megy a Genoaba? Ha Locatelli megszerzését is lefixáljuk velük, akkor az rendben van, de amúgy meg baromi rossz üzlet lenne.
Portanova éppen most lett a Rovella üzlet része.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-01-28, 14:17
Krisz írta:
Még egy Fagioli - Scamacca csavart azért beleteszünk. Pedig a srácban szerintem van annyi, mint Frabottában (615 bajnoki perc eddig) és ő saját nevelésnek is számítana. Még egy Locatellivel megtolt kpn is elférne szvsz (mint Frabotta ~1000 perc/szezon), Portanovanál sokkal több van benne.
Nem úgy volt amúgy, hogy Portanova olyan 7-8 millióért megy a Genoaba? Ha Locatelli megszerzését is lefixáljuk velük, akkor az rendben van, de amúgy meg baromi rossz üzlet lenne.