Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
virracocha
_Tyler
Téjlor89
DartagnanX
Malloy
CsT
zetterberg40
Petike007
tjunior
sneco7
_DREAM_
bombahoppa
Juve1974
LeRoi10
Tankcsapda
Krisz
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next
SzerzőÜzenet
bombahoppa
Allegri jobbkeze

Bevásárlóközpont - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-14, 15:01

Én bakker most untam meg ezt a kiscsákót. Idén volt már 3 gólja. Ejha. Megkapta bakker a tízest. És szerintetek velünk jönne a bébe, ha úgy alakulna? Khedira előbb. Ebből a csapatból egyedül CR7 az, akinek genetikailag felmentése lenne a bé alól, de sztem még ő is előbb jönne velünk.

Írjon alá, vagy húzzon el a picsba. Már készítem a lófejet. Twisted Evil
Vissza az elejére Go down
https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-14, 10:36

Bentancurt és Ramseyt minden gond nélkül beáldoznám Pogbáért, egyikért sem lenne kár. a baj, hogy Pogba rég nem egy 100 milliós játékos, ezt el kellene fogadni a Manure-nak is
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-14, 10:09

Krisz írta:

Dybala nyilatkozata azért egész más perspektívába helyezi a dolgokat. Egyrészt ésszerű összeg mellett biztosan hosszabbít (ebben az esetben egy szimpla játékoscsere pénzügyileg nem buli), másrészt nem biztos, hogy egyáltalán belemenne egy transzferbe. Nem volt rossz tegnap statok alapján (sőt), viszont nem volt különösen jó a játék képe alapján.
Én továbbra is azt mondom, hogy inkább adjuk el jó pénzért, mint hogy megerőszakoljuk a rendszert a vélt potenciálja miatt.

Én azt látom, hogy lassan, de meccsről-meccsre elkezdett javulni a teljesítménye. Januárban semmiképp nem adnám el. Simán lehet, hogy egy formában lévő Dybalát hatékonyan be tudna Pirlo illeszteni a rendszerbe - ezt a gyakorlatban kéne meglátni. Kapja meg még ezt a szezont, ennyit megérdemelt. Ha nem működik, nyáron mehet.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-14, 09:17

CsT írta:

Így van, gyakorlatilag a pénzügyi rész miatt akkor is jó üzlet ha Pogba és Dybala  nem válik be új csapatánál.

Dybala nyilatkozata azért egész más perspektívába helyezi a dolgokat. Egyrészt ésszerű összeg mellett biztosan hosszabbít (ebben az esetben egy szimpla játékoscsere pénzügyileg nem buli), másrészt nem biztos, hogy egyáltalán belemenne egy transzferbe. Nem volt rossz tegnap statok alapján (sőt), viszont nem volt különösen jó a játék képe alapján.
Én továbbra is azt mondom, hogy inkább adjuk el jó pénzért, mint hogy megerőszakoljuk a rendszert a vélt potenciálja miatt.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-13, 16:38

tjunior írta:
Felhozhatunk itt sportszakmai érveket - ellenérveket a Dybala vs Pogba sztori kapcsán, nyilván a legtöbbjuk teljesen jogos. De nem ez fog dönteni.
Mint a két csapatnál van egy játékos akinek könyv szerinti értéke alacsony, viszont még jó pénzt lehetne csinálni belőle. Illetve lehetett volna ha nem üt be a covid. Mert most eladhatatlanok. Senki sem fog 2021ben se Pogbáért se Dibcsiért annyi pénzt adni mint amit a klubjaik remélnek. Senkinek sincs pénze rá, talán 2022ben de addigra lejár a szerződésük, Pogba meg biztos nem hosszabbít de Dybala sem valószínű. Ezzel a cserével át lehetne vágni a gordiuszi csomót.
Így van, gyakorlatilag a pénzügyi rész miatt akkor is jó üzlet ha Pogba és Dybala  nem válik be új csapatánál.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-13, 14:34

tjunior írta:
Felhozhatunk itt sportszakmai érveket - ellenérveket a Dybala vs Pogba sztori kapcsán, nyilván a legtöbbjuk teljesen jogos. De nem ez fog dönteni.
Mint a két csapatnál van egy játékos akinek könyv szerinti értéke alacsony, viszont még jó pénzt lehetne csinálni belőle. Illetve lehetett volna ha nem üt be a covid. Mert most eladhatatlanok. Senki sem fog 2021ben se Pogbáért se Dibcsiért annyi pénzt adni mint amit a klubjaik remélnek. Senkinek sincs pénze rá, talán 2022ben de addigra lejár a szerződésük, Pogba meg biztos nem hosszabbít de Dybala sem valószínű. Ezzel a cserével át lehetne vágni a gordiuszi csomót.

Kérdés, hogy ma mi a remélt összeg. Mert '19 nyarán 100 millió alatt egyikük sem lett volna eladó, evidens, hogy ez már nem mérce. Viszont 60-60 millió nagyjából azonos fizetési konstrukciókkal szerintem már sokkal lehetségesebb végkifejlet lehet. Ha ezt mindkét fél elfogadja, akkor már csak azon múlhat a biznisz, hogy Pogba hajlandó lesz-e a jelenlegi fizetéséből engedni (ami 12-13 millió € lehet?), és maximum 10-zel beéri. Ezt sajnos kénytelen lesz, ha ki akarja hozni magából a legtöbbet. A válogatottban tudott és tud is vezér lenni, csak környezet kérdése az egész, és hogy lebegtethet-e maga előtt reményeket a sikerre.

Igazából egyéb kérdés nincs, mert tiszta sor, hogy ez minden fél részére win-win situation lenne. Ahogy az is tiszta sor, hogy tőlünk olyan sikerdíjat ne is reméljen Raiola, mint amit az előző transzfernél kaszált.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-13, 08:41

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-12, 21:30

Krisz írta:

Pogba tökéletes lenne Ramsey posztjára, akit én eladnék akár teljesít akár nem - eszméletlen hullámzó a teljesítménye ami gondolom nagyrészt a sérülékenységéből fakad, amivel semmit nem lehet kezdeni. Pogba szerintem kb úgy csusszanna a helyére világklasszis formában, mint ahogy Morata tette, mert ismeri a közeget és azon a poszton meg pont az ő erősségei a fontosak (pressing és labdaszerzés, labdatartás, kulcspasszok, kapu elé érkezés és átlövések).
Kula szvsz nem erre a posztra való, szélsőként és csatárként is jó volt viszont (+ Chiesat is feltolhatjuk CR vagy Morata helyére), ha pedig fél szezon alatt ahogy tisztul a rendszer kiderül, hogy kell egy csatár, akkor jöhet Milik ingyér.

Sarri megtalálta Dybala helyét, jah, viszont az a poszt nincs ebben a rendszerben, és ő nem egy Messi kaliber, hogy miatta kicseréljük a fél keretet és köré építsük a csapatot. Jó pénzért vagy akár Pogbaért viszont nagyon jó deal lenne.

Hogy minek a MUnak Dybala? Cavani a PSGben teljesen lepusztult, lehet hogy most villant párat, de már csak a kora miatt is lassan vége a karrierjének. Dybala meg elvileg most kellene, hogy a csúcsra lépjen. Röviden: nem Cavani fogja blokkolni a helyét az tuti.

Bentancur és Rabiot nálam megkérdőjelezhetetlen asset. Szerintem mindkettő szét van hajtva, Benő formája se verdesi az egeket, szóval semmiképp se írnám le őket. Emellett Locatellit ha télen nem is feltétlen (egyszerre Pogbaval) de nyáron mindenképp elhoznám. Ő lenne Artúr aki lát a pályán és kulcspasszokat ad.

Locatelli, Pogba, Rabiot, Benő, Artúr, Megkeni.

A védősorra viszont érdemes ránézni, Bonucci bonuccis, Chiellininek vissza kell vonulnia, emellett van De Ligt, Demiral, Danilo és ennyi kb. Giorgiot mindenképp pótolni kell, 3 védős rendszerhez meg kell akkor még 1 valaki minimum (pl Romero profilja simán passzolna ide, emellett megvehetjük az idei szezon fiatal tehetségét, aki most Lovato ha jól emlékszem). Dragusin körbe lett szopkodva udvariasságból, sokat mondjuk nem láttunk tőle, de ha valóban megüti a szintet akkor kell a saját nevelés, mint egy falat kenyér.

Viszont olyan nagyon sokkal kevesebbet nem játszhatnak, legalábbis Bentancur semmiképp. 15 meccset játszottunk, Rabiot ebből 10 meccsen volt kezdő, Arthur és Bentancur 8-8, McKennie 6 meccsen volt pályán az elejétől. Ramseyt vegyük még esetleg ide, ő szintén 8 meccsen volt kezdő, de neki volt három meccs kiesése sérülés miatt. Szóval Pirlo elég erőteljesen rotálja a középpályát. Bentancurról azért annyit még, hogy tényleg csapágyasra volt hajtatva, és valahol még mindig ezt nyögi (utólag is köszi Sarri), de Rabiot csak az utóbbi meccseken esett vissza, Bentancurnak viszont eddig egy jó meccse sem volt. Ezt egy adott szintig lehet magyarázni a fáradtsággal, de valamit lassan fel kellene mutatnia. Már csak azért is, mert Arthur és McKennie feljövőben vannak, Rabiot sem lesz mindig fáradt.

A baj a védelemben lehet. Danilo és Bonucci alig pihentek, és Cuadrado is elég keveset pihen. Én nagyon remélem, hogy Demiral nem lesz túl sokat sérült a felépülése után, minimum a rotációban elég fontos szerepe lehet. Vagy Dragusin kaphat még kiegészítő szerepet, hátha van benne potenciál. Mindenesetre Rugani kiegészítőként talán most lenne a leghasznosabb.

Viszont én nagyon fázom ettől a Milik ingyen transzfertől. Nemrég volt szó itt arról, hogy túl sok a notórius sérült, erre szerződtessük azt a Miliket, aki az első két Napoli szezonjában többet volt sérült, mint egészséges? Inkább keressünk olyat, akinél kisebb a valószínűsége, hogy ilyen sérülés összejöhet.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-11, 18:08

Téjlor89 írta:

Szerintem a "látó" védőnek tökéletes lenne De Ligt. Nem azt mondom, hogy Bonucci szintű a passzjátéka, de sztem kiemelkedő a fiú egyértelműen ebben a tekintetben is a posztján, az Ajaxban is jól nyomta ezt. Az pedig külön öröm lenne, ha a "látó" védő még mondjuk szerelni is tudna, meg elfejelne néha 1-2 kósza beadást, Bonuccival ellentétben. De tartom, hogy Bonuccitól nem mostanában fogunk elköszönni, úgyhogy szerintem inkább egy Demiral-backup kéne a török sérülékenysége miatt, arra meg tökéletes Romero. Hatodik védőnek egy három védős rendszerbe meg tökéletes egy primavera szintű spíler/egy kiöregedő rutinos CB, ahhoz a poszthoz nem társul sok játékperc várhatóan azért - nem lehet egy három védős rendszerbe hat top belső védőt a keretben tartani.

De Ligtet biztosan látó védőnek vettük, az Ajaxban is ezzel nyomta fel az árát 18 évesen. Egyébként amikor idén DDDben áltunk fel egyáltalán nem hiányzott Bonucci játékának az érdemi része. Nem azt mondom, hogy ki kell dobni Bonuccit, csak hogy megvagyunk nélküle is.

Közben Morata eltiltását 1 meccsre módosították, szóval a keretben lesz a Genoa ellen.

Petike007 and Téjlor89 like this post

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-11, 17:16

CsT írta:
Pogesznél lenne esély egy Morci féle reborn-ra
Én egy Tevez-Pirlo ívű feltámadást látok bele.  wub

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-11, 17:09

Téjlor89 írta:

Azért az szerintem erős kijelentés, hogy Dybala játszatása tavaly a csapat eredményességének rovására ment. Roni ontotta a gólokat magából mellette, Dybala játékát meg élmény volt nézni, borzasztó sok meccset döntött el javunkra. Tavaly nemhogy ő lett volna a problémánk, hanem az egyik legnagyobb erénye volt a csapatnak. Nem éreztem a kompromisszumokat, amiket miatta kötöttünk.

Abban teljesen egyetértek, hogy nem egy egyszerű eset megtalálni a helyét, de mindenképp lehetséges a dolog és akkor hatalmas fegyver tud lenni. Idén szerintem Pirlo alapvetően jó helyen játszatja, csak most egyszerűen nincs formában. Szerintem esetében az utóbbi a legnagyobb probléma: azt egy jó edző áthidalja, hogy taktikailag kevésbé rugalmasan illeszthető be a rendszerbe. Azzal viszont nehéz mit kezdeni, hogy hónapokon keresztül nincs egy értelmes megmozdulása, amikor nincs formában.

Sajnos Bentancur idei formája kapcsán is osztom az aggályaidat - nem túl bíztató a helyzet. A pozitívum az, hogy ezek a spílerek nem fognak ránk rohadni, mert magas a piaci értékük és jó korban vannak. Én egyébként mindkettőt megtartanám a szezon végéig - ha nem javul a helyzet, akkor mehetnek tőlem.

Pogba meg Morata között annyi a különbség szerintem, hogy utóbbinak sehol sem hozzáállásbeli problémái voltak, hanem egyszerűen nem ment neki. Nem zárom ki, hogy Pogba ismét világklasszis formában nyomná nálunk, de minimum kockázatos a dolog.

Kicsit másra gondoltam Dybala kapcsán. Ronaldo elég sok büntetőt is lőtt, bár így is tényleg sok gólt szerzett. De itt most nem az egyéni részére gondoltam. A középpálya nagyon akadozott, a támadások felépítése rendkívül nehezen ment, ezért úgy játszott hamis kilencest Dybala, hogy túl sokszor és iszonyatos mélységben ment vissza labdáért, és ezáltal légüres tér keletkezett a kilences posztján, így nem kevésszer nem maradt ember a támadás befejezésére. Ronaldo szélről indult egyrészt, és neki kell egy olyan játékos, aki helyet teremt neki, így még eredményesebb lehetett volna.

Pogbanál pedig azt érzem, amit Krisz is írt, itt válna igazi világklasszissá. Pirlo láthatóan sokkal fizikálisabb játékot vár, mint Sarri, de még Allegrihez képest is magasabban van a léc. Kevésbé kreatív focit vár el Pirlo, ami amúgy egyáltalán nem baj, mert annak híján van a keret, és úgy eleve a középpályánk nem is arra hivatott. Szóval szerintem érdemes is lenne elindulni ebbe az irányba, lásd a Liverpoolt, az ő középpályájuk is csak egy fokkal volt jobb a BL-győzelem idején.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-11, 15:49

CsT írta:
Pirlo rendszerébe egyértelműen gyors, dinamikus, "előrefelé induló" csatár kell, ezért Dybala totál homály bele, Ramsey posztját szintén nem tudja megoldani mert pressingben is gyenge. Én nem igazán látom a helyét, még akkor se ha jobb formába kerül és mondjuk majd el tudja találni a kaput.

De vele kapcsolatban ugye 3 út van:

1.Nem hosszabbítunk vele és télen/nyáron eladjuk/elcseréljük nagyrészt reális áron (ez szerintem 40-50 milla)
2.Hosszabbítunk vele, megkapja a 15M körüli fizut, ami rettentő nagy baromság lenne, ilyen fizut max olyannak lehet adni, aki köré építed a csapatot vagy aki mondjuk top 5-ben van a posztján.
3.Nem hosszabbítunk vele és elmegy ingyen 22-ben.

Pogesznél lenne esély egy Morci féle reborn-ra, szerintem a kp-ra bárhová jó, mivel ide pont ilyen komplett box-to-box-ok kellenek. Egyébként a mostani keretből Kenő érzi leginkább, hogy milyen üres helyekre kell beindulnia támadásnál (Bekúr szerintem ebben gyenge ezért totál veszélytelen a kapura). Ebben Pogesz is jó volt anno + ő el tudja (tudta) találni a kaput 20-25 méterről is.

A védelembe szerintem nem Romero kellene, hanem egy Bonu típusú "látó" védő, a hentesmunkát és a levegőt megoldja Ligti és a görög (Egyszer akár Danilót is meg lehetne nézni Bonu helyén).

A fiatalokban nekem nem sok bizodalmam van, gondolom Dragusin majd megy Piacenzába egy évre. Írta valaki Gozzit, hát ő még az U23-ba se fér be, amikor nézem szinte mindig padozik pedig ő is "hatalmas" tehetség volt.

Szerintem a "látó" védőnek tökéletes lenne De Ligt. Nem azt mondom, hogy Bonucci szintű a passzjátéka, de sztem kiemelkedő a fiú egyértelműen ebben a tekintetben is a posztján, az Ajaxban is jól nyomta ezt. Az pedig külön öröm lenne, ha a "látó" védő még mondjuk szerelni is tudna, meg elfejelne néha 1-2 kósza beadást, Bonuccival ellentétben. De tartom, hogy Bonuccitól nem mostanában fogunk elköszönni, úgyhogy szerintem inkább egy Demiral-backup kéne a török sérülékenysége miatt, arra meg tökéletes Romero. Hatodik védőnek egy három védős rendszerbe meg tökéletes egy primavera szintű spíler/egy kiöregedő rutinos CB, ahhoz a poszthoz nem társul sok játékperc várhatóan azért - nem lehet egy három védős rendszerbe hat top belső védőt a keretben tartani.

Krisz and Petike007 like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-11, 15:24

Pirlo rendszerébe egyértelműen gyors, dinamikus, "előrefelé induló" csatár kell, ezért Dybala totál homály bele, Ramsey posztját szintén nem tudja megoldani mert pressingben is gyenge. Én nem igazán látom a helyét, még akkor se ha jobb formába kerül és mondjuk majd el tudja találni a kaput.

De vele kapcsolatban ugye 3 út van:

1.Nem hosszabbítunk vele és télen/nyáron eladjuk/elcseréljük nagyrészt reális áron (ez szerintem 40-50 milla)
2.Hosszabbítunk vele, megkapja a 15M körüli fizut, ami rettentő nagy baromság lenne, ilyen fizut max olyannak lehet adni, aki köré építed a csapatot vagy aki mondjuk top 5-ben van a posztján.
3.Nem hosszabbítunk vele és elmegy ingyen 22-ben.

Pogesznél lenne esély egy Morci féle reborn-ra, szerintem a kp-ra bárhová jó, mivel ide pont ilyen komplett box-to-box-ok kellenek. Egyébként a mostani keretből Kenő érzi leginkább, hogy milyen üres helyekre kell beindulnia támadásnál (Bekúr szerintem ebben gyenge ezért totál veszélytelen a kapura). Ebben Pogesz is jó volt anno + ő el tudja (tudta) találni a kaput 20-25 méterről is.

A védelembe szerintem nem Romero kellene, hanem egy Bonu típusú "látó" védő, a hentesmunkát és a levegőt megoldja Ligti és a görög (Egyszer akár Danilót is meg lehetne nézni Bonu helyén).

A fiatalokban nekem nem sok bizodalmam van, gondolom Dragusin majd megy Piacenzába egy évre. Írta valaki Gozzit, hát ő még az U23-ba se fér be, amikor nézem szinte mindig padozik pedig ő is "hatalmas" tehetség volt.

Petike007 and Juve1974 like this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-11, 14:53

Ha Pogesz visszavesz a fizetési igényeiből reaális lehet a biznisz. Onnantól meg kb az a kérdés, hogy kölcsön + kötelező opciókkal  zsugázzuk le a bizniszt vagy egyből csere, gondolom a könyveken múlik.
Dybalát Kuluval lehet pótolni, inkább Morata mögé kellene egy center. A szélen Kulu nélkül is megvagyunk Pumukli, Sanyi, Chiesa, Bernát (Frabotta). Nyárra meg maradna Locatelli megszerzése és Chiellini pótlása.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-11, 13:29

Téjlor89 írta:

Chiesanak pont az az erőssége, hogy gyors, direkt és lendületes, végig tud robogni a vonal mellett. Szerintem őt hiba lenne feltolni CR/Morata szintjére. Ő az én fejemben Cuadrado utódja/alternatívája lehet inkább ebben a hibrid 3-5-2-ben.

Kulut illetően egyáltalán nem értek egyet. Ő magára trequartistaként gondol és Pirlon is úgy látom, hogy nem szélsőként számol vele. Neki egyelőre nem vágom a helyét sajnos. Szerintem tuti, hogy nem csatár (sosem volt az, csak kényszerből) és tuti, hogy nem vonaltaposó futógép, mint pl. Chiesa.

Az a hat fős középpálya, amit leírtál, az eléggé komoly egyébként. A probléma az, hogy mind (többé-kevésbé) fiatal játékosokról van szó, akiknek bőven kell a játéklehetőség, hogy kiteljesedjenek. Ennyi embernek pedig nehéz megfelelő időt biztosítani. Akkor pedig különösen, ha Pirlo a két középpályás rendszert erőlteti. A felsorolt hat játékosból Pogbán kívül senki nem tud 'Ramseyt' játszani, tehát lenne öt fiatal, éhes játékosunk 2 posztra. Én a Rabiot/Bentancur/McKennie hármasból elengedném nyáron azt, aki addig a legkevesebbet mutatja.

Bentancur és Rabiot azért elég erőteljesen rotálva volt idén, nem hinném, hogy panaszkodhatnak fáradtságra. 

Védőket tekintve, jó lenne Romerot visszakapni (ha lesz rá lehetőség) - brutálisan teljesít idén, a BL-t is beleértve. Így, hogy Demiral ennyire sérülékeny, lehetőséghez is bőven jutna. Bonuccival szerintem hosszú távon kell számolni. Ez így nem lenne rossz jövőre: Demiral, Bonucci, De Ligt, Danilo, Romero, Dragusin/Gozzi.

Chiesaval kapcsolatban adom, hogy inkább a szélen szaladgáljon, de most itt helyettes szerepről van szó csatár poszton, amire simán alkalmas hasonló karakter mint CR egyébként.
Kula kb Morata helyén játszott amíg nem zsíroztuk le a transzfert és simán fasza volt. Itt egyébként jól érvényesülnek az erősségei, játékintelligencia, kapura lövés, befejezés, cselezés, pressing. Szerintem sem echte szélső, mint Chiesa, de nem is egy szervező, még ha nem is ostoba (mint Chiesa).
Annyit akartam kihozni ebből, hogy nem hiszem, hogy nagyon hiányozna Dybala, már csak a rendszer szerkezetéből adódóan sem.

A 6 kp az igazából 4+2, tehát 2+1 (mezzalak és trequartista) és mindenkinek egy csere.

Bentancur és Rabiot lehet rotálva voltak, de a covid menetrenddel, meg a dél amerikai túrákkal/EB selejtezőkkel bőven megvolt az extra terhelés olyan poszton ahol alapból rengeteget kell rohangálni (plusz az agresszív pressing), mindezt úgy, hogy az előző szezont végig tolták (Benő, Rabiot meg főleg a lockdown után). Utóbbi pár meccsen rendszerint úgy bandukoltak le a pályáról a 75. percben, hogy totál ki voltak fulladva.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-11, 12:11

Krisz írta:

Pogba tökéletes lenne Ramsey posztjára, akit én eladnék akár teljesít akár nem - eszméletlen hullámzó a teljesítménye ami gondolom nagyrészt a sérülékenységéből fakad, amivel semmit nem lehet kezdeni. Pogba szerintem kb úgy csusszanna a helyére világklasszis formában, mint ahogy Morata tette, mert ismeri a közeget és azon a poszton meg pont az ő erősségei a fontosak (pressing és labdaszerzés, labdatartás, kulcspasszok, kapu elé érkezés és átlövések).
Kula szvsz nem erre a posztra való, szélsőként és csatárként is jó volt viszont (+ Chiesat is feltolhatjuk CR vagy Morata helyére), ha pedig fél szezon alatt ahogy tisztul a rendszer kiderül, hogy kell egy csatár, akkor jöhet Milik ingyér.

Sarri megtalálta Dybala helyét, jah, viszont az a poszt nincs ebben a rendszerben, és ő nem egy Messi kaliber, hogy miatta kicseréljük a fél keretet és köré építsük a csapatot. Jó pénzért vagy akár Pogbaért viszont nagyon jó deal lenne.

Hogy minek a MUnak Dybala? Cavani a PSGben teljesen lepusztult, lehet hogy most villant párat, de már csak a kora miatt is lassan vége a karrierjének. Dybala meg elvileg most kellene, hogy a csúcsra lépjen. Röviden: nem Cavani fogja blokkolni a helyét az tuti.

Bentancur és Rabiot nálam megkérdőjelezhetetlen asset. Szerintem mindkettő szét van hajtva, Benő formája se verdesi az egeket, szóval semmiképp se írnám le őket. Emellett Locatellit ha télen nem is feltétlen (egyszerre Pogbaval) de nyáron mindenképp elhoznám. Ő lenne Artúr aki lát a pályán és kulcspasszokat ad.

A védősorra viszont érdemes ránézni, Bonucci bonuccis, Chiellininek vissza kell vonulnia, emellett van De Ligt, Demiral, Danilo és ennyi kb. Giorgiot mindenképp pótolni kell, 3 védős rendszerhez meg kell akkor még 1 valaki minimum (pl Romero profilja simán passzolna ide, emellett megvehetjük az idei szezon fiatal tehetségét, aki most Lovato ha jól emlékszem). Dragusin körbe lett szopkodva udvariasságból, sokat mondjuk nem láttunk tőle, de ha valóban megüti a szintet akkor kell a saját nevelés, mint egy falat kenyér.

Chiesanak pont az az erőssége, hogy gyors, direkt és lendületes, végig tud robogni a vonal mellett. Szerintem őt hiba lenne feltolni CR/Morata szintjére. Ő az én fejemben Cuadrado utódja/alternatívája lehet inkább ebben a hibrid 3-5-2-ben.

Kulut illetően egyáltalán nem értek egyet. Ő magára trequartistaként gondol és Pirlon is úgy látom, hogy nem szélsőként számol vele. Neki egyelőre nem vágom a helyét sajnos. Szerintem tuti, hogy nem csatár (sosem volt az, csak kényszerből) és tuti, hogy nem vonaltaposó futógép, mint pl. Chiesa.

Az a hat fős középpálya, amit leírtál, az eléggé komoly egyébként. A probléma az, hogy mind (többé-kevésbé) fiatal játékosokról van szó, akiknek bőven kell a játéklehetőség, hogy kiteljesedjenek. Ennyi embernek pedig nehéz megfelelő időt biztosítani. Akkor pedig különösen, ha Pirlo a két középpályás rendszert erőlteti. A felsorolt hat játékosból Pogbán kívül senki nem tud 'Ramseyt' játszani, tehát lenne öt fiatal, éhes játékosunk 2 posztra. Én a Rabiot/Bentancur/McKennie hármasból elengedném nyáron azt, aki addig a legkevesebbet mutatja.

Bentancur és Rabiot azért elég erőteljesen rotálva volt idén, nem hinném, hogy panaszkodhatnak fáradtságra. 

Védőket tekintve, jó lenne Romerot visszakapni (ha lesz rá lehetőség) - brutálisan teljesít idén, a BL-t is beleértve. Így, hogy Demiral ennyire sérülékeny, lehetőséghez is bőven jutna. Bonuccival szerintem hosszú távon kell számolni. Ez így nem lenne rossz jövőre: Demiral, Bonucci, De Ligt, Danilo, Romero, Dragusin/Gozzi.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-11, 11:49

Téjlor89 írta:
Ez a csere szerintem sok szempontból logikus, de ugyanakkor necces is:
- Dybala pótlása, ahogy írtátok is, probléma lenne. Ha kiesik Morata, vagy Ronci, akkor egy vérbeli támadóval maradtunk. Januárban nehéz minőségi játékosokat mozdítani.
- A szurkolói emlékezet rövid persze, de azért tavaly a Serie A MVP-je volt Dybala. Sarri igenis nagyon megtalálta az ő helyét. Azt nem vitatom, hogy nagyon rapszodikus a teljesítménye.
- Szerintem Pogba fizetése mindenképp egy hatalmas vállalás lenne anyagilag - ezt nem úsznánk meg. Ha csak nettó tíz millát (ami kevesebb, mint most) keres öt évre, akkor is. Megéri egy olyan játékosért ez, akinek minimum megkérdőjelezhető volt a hozáállása az elmúlt években?
- Egy középpályásunktól is szabadulni kéne, ha Pogba érkezne.
- Taktikailag hová illeszkedik a srác? Pirlo két fős középpályáján keresnivalója nincs, az tuti. Ramsey posztja a Barca ellen esetleg lehetne az övé, de akkor mit csinálunk Kuluval?

Én a télen senkire sem költenék nagy pénzt, ha lehetséges. Várjuk meg, hogy letisztuljon Pirlo rendszere, nézzük meg, hogy hol vagyunk vékonyan és céltudatosan oda igazoljuk le a megfelelő személyt. Szerintem a "picai lehetőségek" hajkurászása volt az egyik fő okozója az előző évek látható keretépítési hiányosságainak. Az én véleményem az, hogy le kellene szokni róla...

Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-11, 01:04

Tankcsapda írta:

Sarri megtalálta az ő helyét, hamis kilencest játszatott vele iszonyatosan mélyen, tulajdonképpen trequartista helyén, és ez az ő javára, de a csapat eredményességének rovására ment. De meg kell hagyni, nagy munkája van benne a bagósnak. Viszont Pirlonak olyan játékosok kellenek, akik taktikailag flexibilisek és nem atipikusak, és Dybala sajnos nem az előbbi kategóriát képviseli. Igazából kicsit Bentancurral hasonló az érzésem. Sarri kihozta a legjobbat belőle, de most láthatóan szenved, nincs előttem, ahogy később kezdő lesz.

Pogba miatt nem aggódnék. Morata is kereste a legjobbját, mióta távozot, aztán pár év múlva itt találta meg. Én nem gondolom, hogy ne nyomná meg őt a siker lehetősége. Ha most a Barca elleni meccset nézzük, akkor McKennie és Ramsey szerepkörét tudná átvenni.

Azért az szerintem erős kijelentés, hogy Dybala játszatása tavaly a csapat eredményességének rovására ment. Roni ontotta a gólokat magából mellette, Dybala játékát meg élmény volt nézni, borzasztó sok meccset döntött el javunkra. Tavaly nemhogy ő lett volna a problémánk, hanem az egyik legnagyobb erénye volt a csapatnak. Nem éreztem a kompromisszumokat, amiket miatta kötöttünk.

Abban teljesen egyetértek, hogy nem egy egyszerű eset megtalálni a helyét, de mindenképp lehetséges a dolog és akkor hatalmas fegyver tud lenni. Idén szerintem Pirlo alapvetően jó helyen játszatja, csak most egyszerűen nincs formában. Szerintem esetében az utóbbi a legnagyobb probléma: azt egy jó edző áthidalja, hogy taktikailag kevésbé rugalmasan illeszthető be a rendszerbe. Azzal viszont nehéz mit kezdeni, hogy hónapokon keresztül nincs egy értelmes megmozdulása, amikor nincs formában.

Sajnos Bentancur idei formája kapcsán is osztom az aggályaidat - nem túl bíztató a helyzet. A pozitívum az, hogy ezek a spílerek nem fognak ránk rohadni, mert magas a piaci értékük és jó korban vannak. Én egyébként mindkettőt megtartanám a szezon végéig - ha nem javul a helyzet, akkor mehetnek tőlem.

Pogba meg Morata között annyi a különbség szerintem, hogy utóbbinak sehol sem hozzáállásbeli problémái voltak, hanem egyszerűen nem ment neki. Nem zárom ki, hogy Pogba ismét világklasszis formában nyomná nálunk, de minimum kockázatos a dolog.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-11, 00:52

Téjlor89 írta:
- Dybala pótlása, ahogy írtátok is, probléma lenne. Ha kiesik Morata, vagy Ronci, akkor egy vérbeli támadóval maradtunk. Januárban nehéz minőségi játékosokat mozdítani.
- A szurkolói emlékezet rövid persze, de azért tavaly a Serie A MVP-je volt Dybala. Sarri igenis nagyon megtalálta az ő helyét. Azt nem vitatom, hogy nagyon rapszodikus a teljesítménye.
- Szerintem Pogba fizetése mindenképp egy hatalmas vállalás lenne anyagilag - ezt nem úsznánk meg. Ha csak nettó tíz millát (ami kevesebb, mint most) keres öt évre, akkor is. Megéri egy olyan játékosért ez, akinek minimum megkérdőjelezhető volt a hozáállása az elmúlt években?
- Taktikailag hová illeszkedik a srác? Pirlo két fős középpályáján keresnivalója nincs, az tuti. Ramsey posztja a Barca ellen esetleg lehetne az övé, de akkor mit csinálunk Kuluval?

Én a télen senkire sem költenék nagy pénzt, ha lehetséges. Várjuk meg, hogy letisztuljon Pirlo rendszere, nézzük meg, hogy hol vagyunk vékonyan és céltudatosan oda igazoljuk le a megfelelő személyt. Szerintem a "picai lehetőségek" hajkurászása volt az egyik fő okozója az előző évek látható keretépítési hiányosságainak. Az én véleményem az, hogy le kellene szokni róla...

Sarri megtalálta az ő helyét, hamis kilencest játszatott vele iszonyatosan mélyen, tulajdonképpen trequartista helyén, és ez az ő javára, de a csapat eredményességének rovására ment. De meg kell hagyni, nagy munkája van benne a bagósnak. Viszont Pirlonak olyan játékosok kellenek, akik taktikailag flexibilisek és nem atipikusak, és Dybala sajnos nem az előbbi kategóriát képviseli. Igazából kicsit Bentancurral hasonló az érzésem. Sarri kihozta a legjobbat belőle, de most láthatóan szenved, nincs előttem, ahogy később kezdő lesz.

Pogba miatt nem aggódnék. Morata is kereste a legjobbját, mióta távozot, aztán pár év múlva itt találta meg. Én nem gondolom, hogy ne nyomná meg őt a siker lehetősége. Ha most a Barca elleni meccset nézzük, akkor McKennie és Ramsey szerepkörét tudná átvenni.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-11, 00:01

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-10, 21:31

A fizu része szerintem úgy nézne ki, hogy Pogesznek annyi fizut tudunk adni amennyit Dibcsinek ajánlottunk a hosszabbításkor (nyilván ez nem volt közelében a 15M-nek mert akkor elfogadta volna).

Egyébként én is sokszor mosolygok, amikor más csapatok szurkolói "gyorsnak és szélsőnek" nevezik Dybalát. Smile

Csatárnak be lehet zsákolni szerintem Miliket diszkont áron, bár lehet ADL inkább "eladja" nyáron ingyen máshova mint nekünk télen mondjuk 5 milláért.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-10, 20:48

LeRoi10 írta:
Agresti szerint olyan infók jutnak el hozzá miszerint Pogbát már januárban leigazolnánk. Közben Dybala szerződése még mindig nincs meghosszabbítva.

Az az igazság, hogy annyira kézenfekvő lenne egy Dybala - Pogba csere, hogy már akár el is hiszem:
- Mindketten kb ugyanaz a kategória. Jó játékosok, jó branddel, hullámvölgyben karrierjükben. Mindketten '93-as születésűek, szóval a kor is stimmel.
- Mindkettő szerződése 2022-ben lejár. Raiola pár napja elég lemondóan nyilatkozott Pogba manchesteri jövőjéről. Dybala fizetési igénye vicc és semmi jel nem utal rá, hogy jön a szerződéshosszabbítás (persze az a semmiből is jöhet). Senkinek nem lenne előnyös ha nyárra két boldogtalan, 1 év múlva lejáró, ellenben nagy értékű játékossal menne a két csapat a piacra
- A United kiesett a BL-ből
- Dybala idén 6 meccsen kezdett, 5-ször cserélték be, 3-szor maradt a padon / Pogba 5 BL meccsből 1-szer kezdett és 4-szer cserélték be.  A Lipcse elleni döntő meccsen 29 percet kapott.
- Pogba idén 13 meccséből 3-at játszott végig  / Dybala idén 11 meccséből 4-et játszott végig
- PL-ben Dybala könnyebben kapna nagyobb pénzt, Pogba fizetése lehetne talán a szűk keresztmetszet
- Mindkét csapat könyvelésének jót tenne. Dybala 5,5 éve amortizálódik. Pogba 4,5 éve.

Egyébként Pogba tökéletes fit lenne ide. Tudjuk mire képes. Pirlo is tudja.

Dybalát is csípem, de már a harmadik edző nem talál neki igazán posztot Ronaldo mellett. Vagy ha igen, akkor más csapatrész kárára.  Ez már nem lehet véletlen.

Ráadásként, ha középpályás is kéne nekik akkor Khedirát is simán bevonhatnánk a bizniszbe sami

Nyilván a pizzás mindent elkövet, hogy Pogba eladásával újabb luxusvilla árát összeszedje, nem véletlen, hogy promózza Pogeszt. Viszont szerintem nincs rá pénzünk. Nem kis munka volt, hogy a játékoskeret összfizetésén csökkentsenek, ez már csak akkor lesz lehetséges, ha a játékosok maguktól mondanak le a fizetésük pár százalékáról, ami nyilván nem történik meg. Nem hiszem, hogy Pogba itt 10 milliónál többet kereshetne, de talán még ez a kisebbik gond, nem tartom kizártnak, hogy kevesebb pénzért visszajönne, ha azt látja, hogy itt lenne érdemes perspektíva. Egyébként tényleg nagyon passzolna a csapatba, visszavontabban, előretolva is a középpályán lenne megfelelő szerepe szerintem. Viszont jön a kérdés, hogy mi lesz a támadósorral? Morata, Ronaldo...és ha Kulusevskivel számolunk elől, akkor lesz három támadó, ez kétfős támadósorhoz édeskevés, főleg, hogy Kulu igazából kényszertámadó lenne. Keresni kellene legalább fél szezonra egy beugró támadót, és na, nyilván nem a régi, Borriello-, Anelka-, Bendtner-féle leselejtezett vonalat kellene erőltetni.

Ettől függetlenül a Pogba-Dybala csere mindkét játékosnak jó lenne, és szigorúan mellőzve az anyagi részét a dolognak, nekünk is feküdne a biznisz. Dybalanak nemcsak Ronaldo mellett nincs igazán posztja, egyszerűen annyira atipikus játékos, hogy talán nincs is igazi posztja. Neki az kellene, hogy ő legyen az első embere a csapatának, csak ide ehhez elég kevés. És eléggé idegesítő, hogy évek óta időnként előjön belőle a hiszti, ha nem kezd, vagy ha lecserélik. Ronaldonál sem tetszett, hogy a Barca ellen inkább tett egy fél kör sétát a pálya körül, de ő ezt leszámítva vérprofin odaáll a következő meccsre és teszi a dolgát.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-10, 19:57

CsT írta:

Én mondanám, hogy Ámen, csak azt a részét nem látom az egyenletnek, hogy minek a MU-nak Dybala...AM posztra ott van nekik Bruno Fernandes és Van de Beek, CF-re meg Rashford és Cavani. Szélre meg nem való Dibcsi (bár hátha ezt csecsemőfejű gyilkos nem tudja.)

Egyébként már a pizzás is kinyilatkoztatta, hogy pogab és a city kalandja a végéhez közeledik.
Ezt a részt azért nem is firtattam, mert ismerjük a United szervezettségét és fegyelmét az átigazolási piacon. Ed Woodwardot sem kell bemutatni. Ráadásul neki nagy halat kell villantania most. Dybala meg akármennyire hihetetlen nekünk, igenis nagy hal. Sokan még mindig abban a tudatban vannak, hogy  ő az " új Messi". Sok mindent elmond Dybala PR-járól, hogy egy amúgy fodballt követő, Citys  (tényleg citys) angol munkatársam azt hitte, hogy Dibcsike olyan 23 lehet és sok ideje lenne még tovább fejlődni Angliában. Valamint Mahrez helyén nagy trió lenne a  Sterling - Agüero (G. Jézus) - Dybala trió. Az emberekben Dybala lendületes, gyors, technikás játékosként van meg. 

Nem azt mondom, hogy a United totál hülye, de na. Dybalának jó PR-ja van.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-10, 19:40

LeRoi10 írta:
Agresti szerint olyan infók jutnak el hozzá miszerint Pogbát már januárban leigazolnánk. Közben Dybala szerződése még mindig nincs meghosszabbítva.

Az az igazság, hogy annyira kézenfekvő lenne egy Dybala - Pogba csere, hogy már akár el is hiszem:
- Mindketten kb ugyanaz a kategória. Jó játékosok, jó branddel, hullámvölgyben karrierjükben. Mindketten '93-as születésűek, szóval a kor is stimmel.
- Mindkettő szerződése 2022-ben lejár. Raiola pár napja elég lemondóan nyilatkozott Pogba manchesteri jövőjéről. Dybala fizetési igénye vicc és semmi jel nem utal rá, hogy jön a szerződéshosszabbítás (persze az a semmiből is jöhet). Senkinek nem lenne előnyös ha nyárra két boldogtalan, 1 év múlva lejáró, ellenben nagy értékű játékossal menne a két csapat a piacra
- Dybala idén 6 meccsen kezdett, 5-ször cserélték be, 3-szor maradt a padon / Pogba 5 BL meccsből 1-szer kezdett és 4-szer cserélték be.  A Lipcse elleni döntő meccsen 29 percet kapott.
- Pogba idén 13 meccséből 3-at játszott végig  / Dybala idén 11 meccséből 4-et játszott végig
- PL-ben Dybala könnyebben kapna nagyobb pénzt, Pogba fizetése lehetne talán a szűk keresztmetszet
- Mindkét csapat könyvelésének jót tenne. Dybala 5,5 éve amortizálódik. Pogba 4,5 éve.

Dybalát is csípem, de már a harmadik edző nem talál neki igazán posztot Ronaldo mellett. Vagy ha igen, akkor más csapatrész kárára.  Ez már nem lehet véletlen.

Ráadásként, ha középpályás is kéne nekik akkor Khedirát is simán bevonhatnánk a bizniszbe sami
Én mondanám, hogy Ámen, csak azt a részét nem látom az egyenletnek, hogy minek a MU-nak Dybala...AM posztra ott van nekik Bruno Fernandes és Van de Beek, CF-re meg Rashford és Cavani. Szélre meg nem való Dibcsi (bár hátha ezt csecsemőfejű gyilkos nem tudja.)

Egyébként már a pizzás is kinyilatkoztatta, hogy pogab és a city kalandja a végéhez közeledik.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-10, 19:34

CsT, Petike007 and bombahoppa like this post

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-06, 06:54

CsT írta:

Szerintem rossz topikban vagy, ha ittál elfogadjuk, egyébként nem! Very Happy Very Happy

Persze hogy ittam. Próbáltam megfejteni mit akarunk játszani? Ennyire jutottam.

CsT and bombahoppa like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-05, 20:19

Petike007 írta:
Dybala helyett jöhetne Portanova. A fiatal legalább akar. Dybalat felpofoznam annyira felbasz
Szerintem rossz topikban vagy, ha ittál elfogadjuk, egyébként nem! Very Happy Very Happy

Petike007, LeRoi10, bombahoppa and Malloy like this post

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-05, 19:24

Dybala helyett jöhetne Portanova. A fiatal legalább akar. Dybalat felpofoznam annyira felbasz
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-05, 19:18

Ő hogy baszna meg egy talicska majom Orsato.

bombahoppa likes this post

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-05, 19:17

Pumukli nélkül semmi nem lenne. Szégyen ez a játék. Meg aki kinevezte Pirlot az is. Szundi meg lehet nagy edző lesz egyszer de null kilométeres edzőként nagyon sovány.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2020-12-01, 17:44

Krisz írta:

Ha Dybalat fel tudjuk turbózni (ebben a pillanatban ezt nehezen látom), akkor nem kell más, ha nem tudjuk akkor meg el kell adni és onnan egy új igazolás az eladás függvénye.
Egyébként Kula vagy Chiesa is jászhat Dybala helyén, szóval nálam egy csatár igazolás eléggé másodlagos, amíg a kpnk ilyen állapotban van.
Kulu és Chiesa egyelőre hozzanak a saját posztjukon megfelelő teljesítményt. Egyébként Chiesa esetében azért elég húzós lenne egy meccsen wingbacket játszani a másikon csatárt.

Szerintem kevés a 3 csatár, pl most Morci két meccsre kiesett, így marad Ronci-Dybala páros és ha gond van (sérülés/nem megy a játék...stb) akkor már egyből kényszermegoldás kell.

Szűk ez a keret több helyen is, főleg ilyen EÜ-i mutatókkal.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
30 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: