És ebben csak 1 új kp van benne, így még nincs ember registába (ha nem is regista, de a védelem elé) én inkább arra mennék rá mondjuk Grimaldo helyett (és jöjjön inkább az olcsóbb Udodzsi, C opciónak Danilo vagy DS is bedobható balhátvédbe, 3 védős rendszer esetén wingbackbe meg Kosztic is). Ha bevételt is akarunk akkor a Ken,Rabbi,Kenő hármasból is el lehetne adni kettőt.
A legnagyobb félelmem, hogy A2 és Remzi tényleg csak akkor megy el, ha mi fizetünk nekik.
Persze ez tényleg FM szint, ennyi változás nem hiszem, hogy lesz, ha igen akkor megint jöhet egy transition year....aztán amikorra összeérnek megint lesz 4-5 db 36 évesünk és kezdhetjük elölről.
Az a baj, hogy 4-5 játékos egyszerűen kell. Dybala, Giorgio, Berna biztos távozók és a Morata, Kean duóból is max egy marad, az már 4 ember. Gatti, balbekk, minimum egy középpályás és 2 támadó. És akkor Fagiolit nem vettem és azt, hogy a jobboldalra se ártana egy bekk. Amúgy tényleg FM az egész jelenleg de hát a keret úgy le van lakva, hogy itt a nyáron nagy átalakítás kell, különben megint csak a szarlapátolás marad.
Krisz and LeRoi10 like this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-04, 09:57
LeRoi10 írta:
Van itt már minden, mint minden évben. Kicsit football managereztem és azt kell, hogy mondjam, hogy még lebutítva sem egyszerű a helyzet. Valami hasonlót tartok reálisnak, de még így is zsebbe kell nyúlni.... és akkor még Chiesát is ki kell fizetni...
Ki: név (összeg, fizetés) Morata (ingyen, 5.0m) Dybala (ingyen, 7.3m) Chiellini (ingyen, 3.5m) DS (ingyen, 2.0m) Alex Sandro (15 m, 6.0m) Ramsey ( 3.5) (kifizetjük a fizetése felét csak takarodjon) Bernardeschi (ingyen, 4.0) Demiral (Kulabá bizniszbe bevonva) Arthur (30m , 5.0) +piacképes fiatalok: Vrioni, Zanimacchia, Ranocchia (már pedzegetik, hogy az Udinesebe mehet)
Bevétel: 45 m Megtakarított fizetés: 36.3 m
Be: név (összeg, fizetés) Di Maria (5m, 8m) Pogba (15 m, 8m) Molina (25m, 3m) Kulabá (15 m, 6m) Grimaldo (20 m, 3m) Kostic (20 m, 3m) Udogie (8 m + Ranocchia, marad kölcsönben)
Kiadás: 108 m Fizetések: 31 m
Csecs, Perin, Pinso - Cuadrado (Molina, Danilo), Kulabá (Bonucci), De Ligt (Gatti, Danilo), Grimaldo (Pellegrini) - Pogba (Zakaria), Locatelli (Fagioli), McKennie (Rabiot, Miretti) - Di Maria (Suole, Cuadrado), Vlahovic (Kean), Chiesa (Kostic)
1-2 észrevétel - Sanyi nem fog elmenni, kitölti a szerződését és jövőre ingyen megy de pénzt érte nem látunk, legalábbis én meglepődnék. - Ennek folyományaként Pellegrini fog lépni, pláne ha igazolunk oda valakit. - Kulu kimaradt, érte jó pénzt kapunk - Mandragoráért is jön pár milla - Mariskaért és Pogeszért nem kell fizetni a klubjaiknak. Vagy az ügynöki díj akar lenni? - Grimaldot fölöslegesnek érzem, ha Udogiet megszereznénk.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-04, 09:25
LeRoi10 írta:
Van itt már minden, mint minden évben. Kicsit football managereztem és azt kell, hogy mondjam, hogy még lebutítva sem egyszerű a helyzet. Valami hasonlót tartok reálisnak, de még így is zsebbe kell nyúlni.... és akkor még Chiesát is ki kell fizetni...
Ki: név (összeg, fizetés) Morata (ingyen, 5.0m) Dybala (ingyen, 7.3m) Chiellini (ingyen, 3.5m) DS (ingyen, 2.0m) Alex Sandro (15 m, 6.0m) Ramsey ( 3.5) (kifizetjük a fizetése felét csak takarodjon) Bernardeschi (ingyen, 4.0) Demiral (Kulabá bizniszbe bevonva) Arthur (30m , 5.0) +piacképes fiatalok: Vrioni, Zanimacchia, Ranocchia (már pedzegetik, hogy az Udinesebe mehet)
Be: név (összeg, fizetés) Di Maria (5m, 8m) Pogba (15 m, 8m) Molina (25m, 3m) Kulabá (15 m, 6m) Grimaldo (20 m, 3m) Kostic (20 m, 3m) Udogie (8 m + Ranocchia, marad kölcsönben)
Csecs, Perin, Pinso - Cuadrado (Molina, Danilo), Kulabá (Bonucci), De Ligt (Gatti, Danilo), Grimaldo (Pellegrini) - Pogba (Zakaria), Locatelli (Fagioli), McKennie (Rabiot, Miretti) - Di Maria (Suole, Cuadrado), Vlahovic (Kean), Chiesa (Kostic)
És ebben csak 1 új kp van benne, így még nincs ember registába (ha nem is regista, de a védelem elé) én inkább arra mennék rá mondjuk Grimaldo helyett (és jöjjön inkább az olcsóbb Udodzsi, C opciónak Danilo vagy DS is bedobható balhátvédbe, 3 védős rendszer esetén wingbackbe meg Kosztic is). Ha bevételt is akarunk akkor a Ken,Rabbi,Kenő hármasból is el lehetne adni kettőt.
A legnagyobb félelmem, hogy A2 és Remzi tényleg csak akkor megy el, ha mi fizetünk nekik.
Persze ez tényleg FM szint, ennyi változás nem hiszem, hogy lesz, ha igen akkor megint jöhet egy transition year....aztán amikorra összeérnek megint lesz 4-5 db 36 évesünk és kezdhetjük elölről.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-03, 22:54
_DREAM_ írta:
Mindenkitől "egy lépésre" vagyunk... csak nem tudom hogy az illetők ill. a klubjuk tudnak-e róla.
CsT likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-03, 22:14
_DREAM_ írta:
Mindenkitől "egy lépésre" vagyunk... csak nem tudom hogy az illetők ill. a klubjuk tudnak-e róla.
Úgy tűnik az első aki idelép hozzánk mégiscsak Desijjó lesz. Kibaszott bús panda leszek.
_DREAM_ and Malloy like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-03, 20:42
CsT írta:
Nico Schira szerint Pogabbal gyakorlatilag megvan az egyezség.
Sőt ha minden igaz akkor Koszticcsal is, csak sokalljuk a 20misit amit a Hamburg kér...
laac likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-01, 22:21
vektra írta:
vajon Gareth Bale felmerült már a vezetőségben??? ingyen igazolható, nagy bérigényű, sérülékeny és walesi!!! legalább Ramsey sem érezné magát egyedül és hátha megtáltosodna!!! két új játékos ingyen!!!!!
Gyanús ez a nagy csönd, biztos ezen dolgoznak. Pávelnek megvan az esze hozzá.
Béla és Rámszissz. Ide se kéne jönniük, elgolfozhatnának táppénzen egy látványkonyhán valami ködös mólón Albidonban.
Ha a szerződésben évi 9 milla plusz bónuszok lennének, akkor ha lemondanak a bónuszokról mindenki jól jár. BL-be nevezünk helyettük csikókat. Mennyi lóvé lenne már a mezzala mezeladásból?
Nolaugh emoticon primitivo
_________________ a televizenyős düggönypakli
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-01, 22:17
DartagnanX írta:
Az a vicces, hogy valamiért úgy érzem, hogy nálunk Balotelli jó lenne. Leszámítva, hogy elképesztően ostoba játékos, viszont ugyanez Keanről is elmondható, de utóbbi még focizni sem tud. Chiesa, Balotelli, Vlahovic, Mária Egész pofás valójában.
Hát. Tevez faktor van benne az biztos.
_________________ a televizenyős düggönypakli
vektra Labdaszedő
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-01, 18:33
vajon Gareth Bale felmerült már a vezetőségben??? ingyen igazolható, nagy bérigényű, sérülékeny és walesi!!! legalább Ramsey sem érezné magát egyedül és hátha megtáltosodna!!! két új játékos ingyen!!!!!
Krisz, CsT, bombahoppa and Malloy like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-01, 15:22
Pogesz kvázi elköszönt a United-től, várom hogy mindenki rácuppanjon aztán este bejelentse a PSG.
bombahoppa likes this post
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-01, 15:05
CsT írta:
De azért a (tegnapi) nap híre, hogy Raiola ügynöksége felájánlotta nekünk Balotellit!
Az a vicces, hogy valamiért úgy érzem, hogy nálunk Balotelli jó lenne. Leszámítva, hogy elképesztően ostoba játékos, viszont ugyanez Keanről is elmondható, de utóbbi még focizni sem tud. Chiesa, Balotelli, Vlahovic, Mária Egész pofás valójában.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-01, 08:11
Nico Schira szerint Pogabbal gyakorlatilag megvan az egyezség.
Sőt ha minden igaz akkor Koszticcsal is, csak sokalljuk a 20misit amit a Hamburg kér...
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-31, 15:40
De azért a (tegnapi) nap híre, hogy Raiola ügynöksége felájánlotta nekünk Balotellit!
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-31, 14:56
zetterberg40 írta:
A német Sky szerint közel a megegyezés Kostics ügyében.
Ha ő meg Udogie jön, plusz marad Fagyi és Miretti ez már lehet egy rossz mercato.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-31, 13:07
A német Sky szerint közel a megegyezés Kostics ügyében.
Krisz, CsT and Malloy like this post
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-31, 08:53
zetterberg40 írta:
Szerintem felejtős. Tegnap láttam, hogy Tolisso is ingyen igazolható. A Bayern nem hosszabbította meg a lejáró szerződését.
Apropó Bayern, szerintem ők megint eléggé okosan dolgoznak az új igazolásokon Lewa távozása mellett. Mazraoui, Gravenberch, Mané.
Tolisso és Isco is a Rabiot-Ramsey vonalat vinnék tovább, túlfizetett játékosok, akik nem képesek tartósan kiemelkedő teljesítményre. nem véletlen, hogy egyikükhöz sem ragaszkodott a klubja
A hozzászólást _Tyler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2022-05-31, 14:02-kor.
CsT and Malloy like this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-31, 08:44
_DREAM_ írta:
Isco ingyé’? bevallom régen nagyon tetszett a játéka, nem tudom mennyire épült le a realba a végén, mert rohadt keveset játszott.
Szerintem felejtős. Tegnap láttam, hogy Tolisso is ingyen igazolható. A Bayern nem hosszabbította meg a lejáró szerződését.
Apropó Bayern, szerintem ők megint eléggé okosan dolgoznak az új igazolásokon Lewa távozása mellett. Mazraoui, Gravenberch, Mané.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-31, 08:14
Isco ingyé’? bevallom régen nagyon tetszett a játéka, nem tudom mennyire épült le a realba a végén, mert rohadt keveset játszott.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-30, 15:27
CsT írta:
Lehet mégsem hosszabbítunk Desijjóval. Könnyes lenne a szemem, örömkönnyes!
Ezt a Bellanova gyereket valószínüleg aprópénzért el lehet hozni a kiesett Cagliariból, a fizetése töredeke lenne mint Mátyásé. Nem is értem, hogy merülhet fel a hosszabbítása
Malloy likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-30, 13:58
Lehet mégsem hosszabbítunk Desijjóval. Könnyes lenne a szemem, örömkönnyes!
Krisz, bombahoppa and Malloy like this post
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-28, 17:44
pár hete, már volt hasonló nyilatkozat Fagyi ügynökétől, de most megint felreppentek a hírek miszerint Fagyi nem hajlandó elfogadni semmilyen kölcsönt: döntsön a klub, adjuk el vagy maradjon.
Megmondom őszintén szerintem igaza van (már ha tényleg igaz a hír)
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-28, 17:01
Perisic Tottenham. Örültem volna ha jön, de legalább az ízé gyengült. Muriel nem Morata helyére jönne, hanem Vlahovic cseréjének.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-28, 15:47
zetterberg40 írta:
Albanese szerint az Atleti nem hajlandó alkudozni Morci áráról, úgyhogy Muriel lesz az alternatíva. Dybalát Di Maria, Keant pedig Raspadori váltja.
Mondjuk Muriel eléggé töltelék játékos, a mostani Morata posztot nem tudom hogy képes-e hozni. Kosticban reménykedem leginkább.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-28, 11:50
Albanese szerint az Atleti nem hajlandó alkudozni Morci áráról, úgyhogy Muriel lesz az alternatíva. Dybalát Di Maria, Keant pedig Raspadori váltja.
Én amúgy nem értem ezt a kurvulást. Most akkor hosszú távon tervez velünk vagy sem? Mert ha Chiellini utód szeretne lenni, ahogy azt elvileg hangoztatta, akkor az ilyen menekülési útvonalaknak nem sok értelme van.
Nincs baj amúgy azzal ha nem akar itt megöregedni, mert manapság az ilyen 10 éves periódusok elég ritkák, csak akkor ne menjen a nyálverés a mediaban.
Gondolom egy scudettókat nyerő BL esélyes Juvéban maradna hosszabb ideig, de ilyen Artúrral meg Remzivel fémjelzett BL helyért küzdőben nem ezért kell a menekülő útvonal.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-26, 14:49
zetterberg40 írta:
Most egyszerűen nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy elengedjük, de az eléggé egyértelmű, hogy nem itt fog megöregedni. Ezért kellenek az olyan olasz arcok, mint Loca, Chiesa, akik aligha bolondíthatók meg külföldi ajánlatokkal.
Nem adnám el én sem de jelenleg az árából meg lehetne venni kulabát meg Andreas Brehmét és még a bérköltség se nőne jelentősen.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-26, 14:33
Krisz írta:
Én amúgy nem értem ezt a kurvulást. Most akkor hosszú távon tervez velünk vagy sem? Mert ha Chiellini utód szeretne lenni, ahogy azt elvileg hangoztatta, akkor az ilyen menekülési útvonalaknak nem sok értelme van.
Nincs baj amúgy azzal ha nem akar itt megöregedni, mert manapság az ilyen 10 éves periódusok elég ritkák, csak akkor ne menjen a nyálverés a mediaban.
Most egyszerűen nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy elengedjük, de az eléggé egyértelmű, hogy nem itt fog megöregedni. Ezért kellenek az olyan olasz arcok, mint Loca, Chiesa, akik aligha bolondíthatók meg külföldi ajánlatokkal.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-26, 14:19
Közben megyünk Udogie-ért állítólag. Ezt a hírt már nagyon vártam.
Krisz, zetterberg40 and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-26, 12:50
Malloy írta:
De Ligt elvileg 70-75 milliós kivásárlási záradékot akar az új szerződésbe. Belemennék a csökkentésbe, de min. 100-ra. 84-ért vettük… A 75-be úgy mennék bele, hogy 2024-ben lehet aktiválni.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-26, 12:35
De Ligt elvileg 70-75 milliós kivásárlási záradékot akar az új szerződésbe. Belemennék a csökkentésbe, de min. 100-ra. 84-ért vettük… A 75-be úgy mennék bele, hogy 2024-ben lehet aktiválni.