Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
EsztéNégy
virracocha
Tankcsapda
fktgbr
Téjlor89
Malloy
sneco7
LeRoi10
tjunior
zetterberg40
_DREAM_
CsT
bombahoppa
Petike007
_Tyler
Krisz
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
zetterberg40
Allegri jobbkeze

Bevásárlóközpont - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-27, 20:09

Krisz írta:

Az túl szép lenne hogy igaz legyen, amúgy nem vált be a bárkánál?

Xavi és a Barca vezetőség sem ragaszkodik hozzá. 
Kevésbé hangos Juvés források azt pedzegetik, hogy ő a nyári célpontunk. Ali Dursunnal nem Zakaria miatt folynak a tárgyalások, hanem a holland miatt.

Krisz likes this post

Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-27, 19:56

zetterberg40 írta:
Én bízom benne, hogy a fű alatt tényleg De Jongra gyúr a vezetőség.

Az túl szép lenne hogy igaz legyen, amúgy nem vált be a bárkánál?
Én meg azért bízom benne, hogy Rovella jó lesz, elég fasza statjai vannak egy halál fos Genoaban.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-27, 19:49

Én bízom benne, hogy a fű alatt tényleg De Jongra gyúr a vezetőség.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-27, 17:06

_Tyler írta:

azzal nem megyünk előre, ha a két valóban finoman szólva sem nélkülözhetetlen játékost lecserélünk egy kicsit jobbra (vagy inkább ugyanolyanra), aki nem segít szintet lépni a csapatnak. jöjjön Nandez fél évre, a nyáron húzzon vissza a Cagliariba, adjuk el most Arthurt és Bentancurt, és a nyáron jöjjön legalább két klasszis vagy klasszisjelölt középpályás. Nandez talán a grintában tud a csapathoz hozzáadni, ami persze nem lebecsülendő, mert Arthur már egy kisebb sprint után minden testnyílásán kapkodja a levegőt, a nyámnyila zsiráf meg szalad anyucihoz, ha csúnyán néznek rá. de Nandezzel nehezen tudom elképzelni, hogy megelőzzük a férgeket. ami azt illeti, ő szerintem pontosan olyan játékos, amilyeneket a férgek Marotta előtt tucatjával igazoltak
Én elfogult vagyok az ilyen zsombékjáró agresszív vadmalacok íránt mint Nandez. Először legyen itt, aztán meglátjuk mit alkot. Abban egyetértünk, hogy nem vele fogunk visszajutni a csúcsra viszont azt sem tudjuk, hogy egy klasszis helyett érkezne-e. Amellett, Vucsinicsért feltörtük a malacperselyt, nyáron Chiesa sorsának is el kell dölnie és a védelem lassan ingyen utazhat a BKV járatain. Ha azt nézzük, hogy Rovellával megoldnák (talán) a védekezést legalább annyira, hogy Locanak több energiája lenne a támadóharmadban már előrébb lépnénk. De mondom, tény, hogy nem NN a végső megoldás.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-27, 16:41

_Tyler írta:

azzal nem megyünk előre, ha a két valóban finoman szólva sem nélkülözhetetlen játékost lecserélünk egy kicsit jobbra (vagy inkább ugyanolyanra), aki nem segít szintet lépni a csapatnak. jöjjön Nandez fél évre, a nyáron húzzon vissza a Cagliariba, adjuk el most Arthurt és Bentancurt, és a nyáron jöjjön legalább két klasszis vagy klasszisjelölt középpályás. Nandez talán a grintában tud a csapathoz hozzáadni, ami persze nem lebecsülendő, mert Arthur már egy kisebb sprint után minden testnyílásán kapkodja a levegőt, a nyámnyila zsiráf meg szalad anyucihoz, ha csúnyán néznek rá. de Nandezzel nehezen tudom elképzelni, hogy megelőzzük a férgeket. ami azt illeti, ő szerintem pontosan olyan játékos, amilyeneket a férgek Marotta előtt tucatjával igazoltak

Szerintem meg ilyen univerzális játékosra nagy szükség van ha nincs végtelen büdzsé és/vagy 4-5 olyan saját nevelésű B listára nevezhető fiatal akivel számolni lehet gyakorlatban is (mi ilyenek vagyunk). Nandez sok poszton tud jól teljesíteni és gondolom nem rinyál, hogy ha padoznia kell. Egy ügyesebb Padoin.

Az persze cinkes lehet ha őt akarjuk hosszabb távon a kezdőbe, viszont nekem ez nem annak tűnik. Locatelli és McKennie mellé ha jön egy regista nyáron akkor az lesz alap kpnk és Nandez meg alapvetően squadplayer lesz. 
Bentancur eladása a 35% miatt cink, mert egy egyszerű romboló mezzala poszton teljesen használható, viszont a Boca sápja miatt nem tud annyi befolyni belőle, hogy jobbat tudjunk nála igazolni. Rabiot, Artúr meg Ramzi nem illik a csapatba csak őket meg nem tudjuk eladni.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-27, 16:24

CsT írta:

Én úgy vagyok vele , hogy Artúrt szinte bárkire elcserélném. Bekúrnak meg 3 éve nincs gólja a serie A-ban, de szerintem még kaput eltaláló lövése sem és Nandez talán szélre is jobb megoldás mint pl Rabiot, szóval szerintem lenne itt helye.

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-27, 15:19

zetterberg40 írta:
Dybcsit majd elviszi Marotta.
Legyen a sintérnél Marotta Pipitája, vagyis a vég kezdete, amikor azt hiszik, hogy örökké dagad a falloszuk mindenek felett. Lesz majd pofáraesés.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-27, 13:58

_Tyler írta:
Nekem Nandez leigazolása csak akkor érthető, ha pénzügyi okok állnak mögötte, azaz Bentancurt eladjuk, fél évre olcsón keresünk egy helyettest, hogy a nyáron majd jöjjön egy normális játékos. Mert egyébként egy Rincon-féle középszernek tűnik, amilyennel tele van a keret. Támadásban egyáltalán nem tűnik jobbnak, mint a meglévő középpályásaink, márpedig a fő baj, hogy az előrejátékban gyenge a középpályánk.
Én úgy vagyok vele , hogy Artúrt szinte bárkire elcserélném. Bekúrnak meg 3 éve nincs gólja a serie A-ban, de szerintem még kaput eltaláló lövése sem és Nandez talán szélre is jobb megoldás mint pl Rabiot, szóval szerintem lenne itt helye.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-27, 13:48

Dybcsit majd elviszi Marotta.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-27, 13:41

Krisz írta:

Nekem ez a Dybala téma eléggé ilyen ügynöki szarkavarásnak tűnik a Vlahovic üzlet után, amit feltupíroznak a firkászok, feltételezem, hogy a mercato után majd ők ezekkel az adukkal akarnak leülni tárgyalni.

Gosens elég fasza igazolás, mondjuk annyiban jó, hogy nekik inkább a jobb oldal lyukas, Perisic amúgy jól nyomja wingbackben.
Hát ha a Poolba vágyik a kisgyerek, akkor menjen, kiváncsi leszek, meddig bírja majd a Pool tempót és a brit lótifutit. Szerintem kacsa, pont Kloppék kiválasztási módszerébe nem illik bele (vót róla egy cikk, hogy nagyon alapos személyiségmintákkal kielemezve a jelöltet, a helyét pontosan belőve posztra igazolnak, szinte hibátlanul), de lehet, hogy én tévedek, nem vagyok mindentudó. De sztem ez lenne a Klopp-flop.

_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-27, 13:37

Nekem Nandez leigazolása csak akkor érthető, ha pénzügyi okok állnak mögötte, azaz Bentancurt eladjuk, fél évre olcsón keresünk egy helyettest, hogy a nyáron majd jöjjön egy normális játékos. Mert egyébként egy Rincon-féle középszernek tűnik, amilyennel tele van a keret. Támadásban egyáltalán nem tűnik jobbnak, mint a meglévő középpályásaink, márpedig a fő baj, hogy az előrejátékban gyenge a középpályánk.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-27, 13:30

CsT írta:
Dybala ügynöke megkezdte a tárgyalásokat a Pool-al.

Gosens közben orvosin Milánóban (ez azért nem túl jó hír).

Nekem ez a Dybala téma eléggé ilyen ügynöki szarkavarásnak tűnik a Vlahovic üzlet után, amit feltupíroznak a firkászok, feltételezem, hogy a mercato után majd ők ezekkel az adukkal akarnak leülni tárgyalni.

Gosens elég fasza igazolás, mondjuk annyiban jó, hogy nekik inkább a jobb oldal lyukas, Perisic amúgy jól nyomja wingbackben.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-27, 12:41

A ma reggeli déli pletykacsokor

Jelenleg úgy tűnik, Morata mégis marad, mert a Barca kölcsönben szeretné, az Atleti viszont csak eladásban gondolkodik.

Bekúrért 20M-et adna az Aston Martin mi legalább 25-öt szeretnénk (aminek elvileg a 35%-a menne is a River Plate-hez)

Artúrt fél évre venné kölcsön az angolok mi viszont 1,5 évre adnánk.

Nándorral megvan az egyezség, A Catania 2M-é kölcsön adná és 15-17M-ért vehetnénk meg szezon végén (én úgy értelmeztem, hogy nem kötelező opció lenne). De ő csak akkor lehet képben ha először valaki távozik a kp-ről.

Dybala ügynöke megkezdte a tárgyalásokat a Pool-al.

Gosens közben orvosin Milánóban (ez azért nem túl jó hír).
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-26, 19:45

Így nem lenne túl sok értelme eladni Bekúrt. Én mondjuk egyelőre nem adnám el, de jó lenne, ha inkább csak védekeznie kellene.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-26, 18:55

Vlahovics péntekig karanténban van, ezért szombatra prognosztizálják az orvosi vizsgálatokat.

Agresti állítja, hogy Bekúr eladása esetén a befolyó összeg 35%-a továbbra is a Bocanak jár, illetve szerinte Kulu kölcsönadása is abszolút benne van a pakliban.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-26, 12:58

CsT írta:

Tényleg kevés időt kapott, de őszintén szólva én még egy ígéretes cselt/labdaátvételt/passzt sem nagyon láttam tőle. Azt mondjuk nem értem, hogy az U23-ban miért nem nyomatjuk legalább.

Az a durva hogy ilyet még a youtube videokon se látni. Egyébként kerettagságot tekintve helyet cserélhetnének Szulével.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-26, 12:02

sneco7 írta:

Mondjuk ha jön Vlahovic,akkor gondolom Morata megy. Így igazából nem változna semmit a helyzete  Sőt, Chiesa kiesésével talán a létszám miatt szükség is lehet rá.

Az megér egy misét,hogy a jelenlegi kezdő csatárunk egy gond nélkül feláldozható kölcsönjátékos, aki még vállalhatatlan formában is van.🤷🏽
Úgy értem, hogyha Morci és Ken rossz formája alatt ennyi jutott akkor egy remélhetőleg jó formában lévő Vlahovics mellett még annyi sem fog.

Szélre nem hiszem, hogy kitenné Maxi, esetleg Dybala posztja jöhetne még szóba (bár én oda is inkább Kenőt tenném akkor vagy egyszerűen 4-3-3-ra váltanék Smile )

Tényleg kevés időt kapott, de őszintén szólva én még egy ígéretes cselt/labdaátvételt/passzt sem nagyon láttam tőle. Azt mondjuk nem értem, hogy az U23-ban miért nem nyomatjuk legalább.
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-26, 11:52

CsT írta:

Ugyanez jutott eszembe, hogy ha egy gyenge szezont futó Morata és bűngyenge szezont futó Kean mellett 212 perc jutott neki akkor mire számíthat ha jön a szerb.
Mondjuk ha jön Vlahovic,akkor gondolom Morata megy. Így igazából nem változna semmit a helyzete  Sőt, Chiesa kiesésével talán a létszám miatt szükség is lehet rá.

Az megér egy misét,hogy a jelenlegi kezdő csatárunk egy gond nélkül feláldozható kölcsönjátékos, aki még vállalhatatlan formában is van.🤷🏽‍�

_DREAM_ likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-26, 11:28

Krisz írta:

Én annyira nem látok semmit Kyloban hogy szőrén is cserélném. Egyébként Vlahoviccsal lenne 3 centerünk (plusz Dybala), Kennek is kevés játékidő jut majd, neki meg gyakorlatilag zéró. Teljesen felesleges lenne a keretben tartani, máshol, több játékidővel talán jobban fel lehetne mérni, hogy van-e keresnivalója ezen a szinten Európában.
Ugyanez jutott eszembe, hogy ha egy gyenge szezont futó Morata és bűngyenge szezont futó Kean mellett 212 perc jutott neki akkor mire számíthat ha jön a szerb.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-26, 10:52

tjunior írta:

Kölcsönről beszélnek, de Kaio Jorget is behozták a sztoriba így még gondolom a kölcsönért sem kellene fizetni.

Én annyira nem látok semmit Kyloban hogy szőrén is cserélném. Egyébként Vlahoviccsal lenne 3 centerünk (plusz Dybala), Kennek is kevés játékidő jut majd, neki meg gyakorlatilag zéró. Teljesen felesleges lenne a keretben tartani, máshol, több játékidővel talán jobban fel lehetne mérni, hogy van-e keresnivalója ezen a szinten Európában.

CsT and Malloy like this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-26, 09:49

Krisz írta:

Ramzi már jó ideje kereten kívül van (amit amúgy ís nagyrészt átfednek a sérülései). 
Szerintem ha Artúr meg Bentancur egyszerre megy akkor Nandez mellé visszahozzuk Rovellát (olcsóbb mint most fizetni 8 millát Zakariaért). A Vlahovic költés mellett nem sok pénz marad másra, meg gondolom a kpból befolyó lóvé egy része megy a Fiornak. Amúgy mennyibe fájna Nandez, csak mert 17ért vették?
Nekem amúgy tetszik a srác, manapság csak olyan csapatban nincs 1-2 ilyen amelyik olajpénzből fut.
Kölcsönről beszélnek, de Kaio Jorget is behozták a sztoriba így még gondolom a kölcsönért sem kellene fizetni.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-26, 09:45

Krisz írta:

Ramzi már jó ideje kereten kívül van (amit amúgy ís nagyrészt átfednek a sérülései). 
Szerintem ha Artúr meg Bentancur egyszerre megy akkor Nandez mellé visszahozzuk Rovellát (olcsóbb mint most fizetni 8 millát Zakariaért). A Vlahovic költés mellett nem sok pénz marad másra, meg gondolom a kpból befolyó lóvé egy része megy a Fiornak. Amúgy mennyibe fájna Nandez, csak mert 17ért vették?
Nekem amúgy tetszik a srác, manapság csak olyan csapatban nincs 1-2 ilyen amelyik olajpénzből fut.
Én úgy olvastam, hogy csak fél év sima kölcsön lenne Nándi ügyben, semmi kötelező fizetési opció. Bár nem értem ez a szárdoknak miért érné meg, hacsak nem utalunk oda pár fiatalt cserébe a közeljövőben.

Rovelláról úgy rémlik, hogy képben volt a visszarántása de a Genoa nem ment bele.

A szakács menni fog (vagy ki lesz baszva) ezt még Maxi is említette pedig ő igazolásokról ritkán beszél.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-26, 09:29

Krisz írta:
Amúgy mennyibe fájna Nandez, csak mert 17ért vették?

Mi csak simán kölcsönöznénk, a Cagliari viszont nyilván kölcsön+kötelező véglegesítést szeretne összesen 15-17 millióért.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-26, 09:14

tjunior írta:

Sosem. Pont írtad, hogy megduplázza az eddigi olasz rekordot.
Fura lenne ha Remzi-Artúr-Bekúr triót egy darab Nandezzel helyettesítenénk.

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-26, 09:06

zetterberg40 írta:

Ebből a hármasból szerintem csak egy fog távozni, Artúr vagy Bekúr. Remzi minden angol ajánlatot visszadobott.
Remzivel nem kell számolni ha marad is azt a lelátón fogja tölteni.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-26, 08:57

tjunior írta:

Ebből a hármasból szerintem csak egy fog távozni, Artúr vagy Bekúr. Remzi minden angol ajánlatot visszadobott.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-26, 08:48

zetterberg40 írta:

Bekúrért elméletileg azonnal pénzt adna az Asztalon Kanál Aston Villa, míg Arthurt csak kölcsönözné az Arsenal mindenféle kötelezettségek nélkül.
A Morci-Barca vonal minden forrás szerint továbbra is él, úgyhogy szerintem ő sem itt fejezi be a szezont.
A Vlahovics biznisz nem a Locatelli, Chiesa transzferek mintájára köttetik, azonnal fizet érte a klub egy bizonyos részletet, tehát nem lesz kölcsön a történetben. Ez az olasz bajnokság történetének legdrágább januári transzfere lesz, kb. megduplázva az eddigi legdrágább ügyletet.

Egyébként mikor volt utoljára ilyen volumenű téli átalakítás a klubnál?

Off: Gosens -> hullarablók. Kölcsön + kötelező véglegesítés 22-25 millióért. Marotta még mindig zseni.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-26, 08:28

CsT írta:
Én amúgy Nandeznek is örülnék, fasza kis utility player, középen és szélen is eljátszik, ehhez a Maxi által preferált "félig szélső-félig belső kp" posztra pont jó lenne.

Csak ehhez gondolom kellene Ramezi és Bekúr/A2 távozása.

Bekúrért elméletileg azonnal pénzt adna az Asztalon Kanál Aston Villa, míg Arthurt csak kölcsönözné az Arsenal mindenféle kötelezettségek nélkül.
A Morci-Barca vonal minden forrás szerint továbbra is él, úgyhogy szerintem ő sem itt fejezi be a szezont.
A Vlahovics biznisz nem a Locatelli, Chiesa transzferek mintájára köttetik, azonnal fizet érte a klub egy bizonyos részletet, tehát nem lesz kölcsön a történetben. Ez az olasz bajnokság történetének legdrágább januári transzfere lesz, kb. megduplázva az eddigi legdrágább ügyletet.

Egyébként mikor volt utoljára ilyen volumenű téli átalakítás a klubnál?

Off: Gosens -> hullarablók. Kölcsön + kötelező véglegesítés 22-25 millióért. Marotta még mindig zseni.

kilopo likes this post

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-25, 20:19

Egyébként azt írjak CR megmaradt költségéből tudjuk megvenni most. Kösz mégegyszer MU 😊
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-25, 19:38

Én amúgy Nandeznek is örülnék, fasza kis utility player, középen és szélen is eljátszik, ehhez a Maxi által preferált "félig szélső-félig belső kp" posztra pont jó lenne.

Csak ehhez gondolom kellene Ramezi és Bekúr/A2 távozása.

Krisz and LeRoi10 like this post

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2022-01-25, 16:33

kilopo írta:
Gondolom ma már nem lesz hivatalos, hiszen délután 4 van.

A klub mindig az orvosi vizsgálatokat követően tesz hivatalos bejelentést egy-egy játákosigazolásról.
Vlahovics jelenleg Covid miatt karanténban van, elméletileg ennek lejártát követően iktatják be az orvosi vizsgálatokat, ami jelen állás szerint leghamarabb csütörtökön vagy pénteken valósulhat meg. Addig aligha lesz hivatalos kommunikáció a transzferről.

kilopo likes this post

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
20 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: