De Ligt elvileg 70-75 milliós kivásárlási záradékot akar az új szerződésbe. Belemennék a csökkentésbe, de min. 100-ra. 84-ért vettük… A 75-be úgy mennék bele, hogy 2024-ben lehet aktiválni.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-25, 16:54
zetterberg40 írta:
Csuameni közben 80 millióért lesz Real játékos.
Eladhatnák Kroost nekünk egy kis apróért.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-25, 10:10
Csuameni közben 80 millióért lesz Real játékos.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-24, 11:53
CsT írta:
Én jobban örültem volna neki mint Máriának.
A firkászok szerint mégis megveszi az Atalanta Demiralt! Geci hosszú nyarunk lesz
Bal oldalra remélem azért összejön Kostic is, statok alapján ő abszolút a mi emberünk. Mária viszont még így is elférne, különösen hogy gondolom Chiesa első fél éve a kuka és a középszer között fog mozogni.
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-24, 10:44
CsT írta:
A firkászok szerint mégis megveszi az Atalanta Demiralt! Geci hosszú nyarunk lesz
Pedig még világverseny sem lesz a nyáron, ami miatt hosszú kéne legyen a mercato...remélem gyorsan lerendezzük.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-24, 10:39
zetterberg40 írta:
Amúgy balhátvéd poszton remélem az Udogie, Raum, Wijndal hármasból jön valamelyik.
Udozsi tényleg fasza, a Salerno ellen is olyan megindulásai voltak amilyet Szandrótól 3 éve nem láttam, meg vert egy atom nagy gólt is. Nagyon ki van tesizve a srác!
Remélem az Emerson dolgot gyorsan elengedjük.
Krisz and zetterberg40 like this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-24, 10:17
Amúgy balhátvéd poszton remélem az Udogie, Raum, Wijndal hármasból jön valamelyik.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-24, 09:01
zetterberg40 írta:
Perisics szerződést hosszabbít a hullarablókkal. Ámen.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-24, 08:38
Perisics szerződést hosszabbít a hullarablókkal. Ámen.
Krisz and bombahoppa like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-23, 13:57
CsT írta:
Szerintem nem lesz, max egy regista fog jönni (pontosabban olyan aki a védelem előtt játszik) így Loca feljebb mehet egy sorral és gondolom gondolom a szélsőjátékkal (értsd 40 méteres beadásokkal ) akarunk majd operálni. De ez csak tipp mert pl Zakariást nem tudom hova tenni ebben a rendszerben.
Igazából idén Allegri mindent logikátlanul csinált, amíg volt Chiesa addig nem toltuk a 4-3-3-at, tavasszal meg elkezdtük tolni Morcival meg félig-meddig Dibcsivel a szélen.
Én Zakariást úgy ahogy van nem értem. Elvileg a védelem előtt játszott a Gladbachban, ilyen regista szerű osztogató verőembert, erre egyedül ezt nem jatszott nálunk, még Danilo is hamarabb vette fel ezt a posztot. Mezzalanak meg semmi extra (okés, felér a kapuhoz sokszor), emellett meg sérülékeny (a Gladbachban is az volt). Ingyen belefér, de azt nem értem hogy Allegri miért veri rá. Nekem Ken mellett ő a legnagyobb csalódás, bár az is igaz, hogy a januári transzfer meg a sérülések miatt nem igazán volt ideális helyzetben hogy beilleszkedjen és bizonyítson.
Ami a 433 Chiesa kérdést illeti, szerintem irreleváns, az egyedüli szempont az volt hogy milyen formációban tudja megoldani a védekezést. Jövőre viszont elvárt hogy minden gatyába legyen rázva.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-23, 13:43
Krisz írta:
Az én bajom még mindig az, hogy nincs szervezőnk, Pogba lesz az? 2015-16ban hasonló volt a szitu, csak akkor volt egy Marcsi registaban. Ki lesz a regista és a Mandzukic? Jövőre egyszerűen elfogadhatatlan, ha egy májusban indított mercato meg egy alapozó transition year után megint az idei játék szintjét hozzuk. Egyszerűen nem lehet a scudetto és a BL negyeddöntőnél kevesebb a cél, illetve bármilyen kifogás Allegri részéről.
Szerintem nem lesz, max egy regista fog jönni (pontosabban olyan aki a védelem előtt játszik) így Loca feljebb mehet egy sorral és gondolom a szélsőjátékkal (értsd 40 méteres beadásokkal ) akarunk majd operálni. De ez csak tipp mert pl Zakariást nem tudom hova tenni ebben a rendszerben.
Igazából idén Allegri mindent logikátlanul csinált, amíg volt Chiesa addig nem toltuk a 4-3-3-at, tavasszal meg elkezdtük tolni Morcival meg félig-meddig Dibcsivel a szélen.
A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2022-05-23, 14:13-kor.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-23, 12:39
Szerintem most rendesen Maxi alá lesz pakolva a keret. Nem engedheti meg magának Agnelli azt a blamát, hogy megint ki kell rúgnia, és állni a csillagászati fizetését további 2 évig. Biztosak lehetünk benne, hogy ezen a nyáron nem csikók fognak érkezni.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-23, 12:02
tjunior írta:
Bedobták Kostic nevét, valószínüleg csak unatkoztak a firkászok, de a csávó a nagyon-nagyon-nagyon-NAGYON-nagyon okos igazolás lenne. Minden, játékosok akik nagy csapatban kellene játszaniuk listán rajta van. 29 éves 1 év van hátra a szerződéséből, az ára szerintem kijönne az ő és Perisic fizetése közti különbségből. Lenne egy Vlaho-Kosti-Sms-Milenkovic szerb klikkünk, mondjuk.
Meg egy nagyon okos játékos és mellé még melózik is, szóval pont Allegrinek való. Instant get.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-23, 11:48
Bedobták Kostic nevét, valószínüleg csak unatkoztak a firkászok, de a csávó a nagyon-nagyon-nagyon-NAGYON-nagyon okos igazolás lenne. Minden, játékosok akik nagy csapatban kellene játszaniuk listán rajta van. 29 éves 1 év van hátra a szerződéséből, az ára szerintem kijönne az ő és Perisic fizetése közti különbségből. Lenne egy Vlaho-Kosti-Sms-Milenkovic szerb klikkünk, mondjuk.
Krisz likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-23, 11:33
zetterberg40 írta:
Allegri azt nyilatkozta, jövőre a bajnoki címért megyünk. Szerintem ahhoz brutál nagyot kellene robbantani az átigazolási piacon.
Szerintem meg max okosan be kell tömni a réseket. Ez a koldusmilán az utóbbi X év leggyengébb bajnokcsapata, a kukások meg a férgek pedig lúzerek és emellett nagyon sebezhetőek (lásd Brozovic, illetve az afrika kupás hullámvölgy). Egy ilyen mezőnyben a scudettonak reális célnak kell lennie. Az persze tény hogy csapatjáték tekintetében robbantani kell, viszont szerintem ez nem jelent kiemelkedő mercatot/nagy költekezést.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-23, 11:21
Krisz írta:
Az én bajom még mindig az, hogy nincs szervezőnk, Pogba lesz az? 2015-16ban hasonló volt a szitu, csak akkor volt egy Marcsi registaban. Ki lesz a regista és a Mandzukic? Jövőre egyszerűen elfogadhatatlan, ha egy májusban indított mercato meg egy alapozó transition year után megint az idei játék szintjét hozzuk. Egyszerűen nem lehet a scudetto és a BL negyeddöntőnél kevesebb a cél, illetve bármilyen kifogás Allegri részéről.
Allegri azt nyilatkozta, jövőre a bajnoki címért megyünk. Szerintem ahhoz brutál nagyot kellene robbantani az átigazolási piacon.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-23, 11:14
CsT írta:
Tuttosport szerint ők vannak képben:
Ha posztonként jönne 1 játékos ez lenne az álom mercatom: Pogba,Perisic,Gabriel Jesus,Thomas, Wijndal, Koulibaly
De a realitás kb ez: Pogba, Di Maria,Raspadori,Paredes,Emerson, Romagnoli.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-23, 10:44
Tuttosport szerint ők vannak képben:
Ha posztonként jönne 1 játékos ez lenne az álom mercatom: Pogba,Perisic,Gabriel Jesus,Thomas, Wijndal, Koulibaly
De a realitás kb ez: Pogba, Di Maria,Raspadori,Paredes,Emerson, Romagnoli.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-23, 09:23
Most épp Kulabulát nyomják, akit már ADL sem tartana vissza. Júniusban lesz 31 éves. Hosszú nyár elébe nézünk.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-22, 23:09
CsT írta:
Most azt pedzegetik a "jól értesültek", hogy mivel az Atalanta nem jutott ki Európába így nem fogják megvenni Demiralt...
Vonjuk be az SMS-transzferbe, Sarrinál elég jól teljesített, amíg meg nem sérült, és védőre úgyis lesz szüksége a Lazionak. Kikerült az Atalanta kezdőjéből, majd nálunk jó lesz cserének...tartok tőle, hogy ez lesz végül belőle. Kár, hogy amikor Romerot és Demiralt is megszereztük, végül a rosszabb játékost sikerült megtartani, eggyel beljebb lennénk nyáron. Most elég erős lenne a Romero-de Ligt duó.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-22, 21:23
Most azt pedzegetik a "jól értesültek", hogy mivel az Atalanta nem jutott ki Európába így nem fogják megvenni Demiralt...
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-21, 20:37
Nem baj, ha igazol a vezetőség egy kis rutint is a keretbe, de ez már sok lenne. Értem én, nehéz olcsón pótolni a távozókat, de akkor inkább vállaljuk be a következő két évet az építkezésre. 2018 és 2019 sorozatos rossz döntéseinek a levét isszuk, Marrotta elküldése, Ronaldo gazdasági határokon túlterjeszkedő megszerzése, Dybala 70-80 millióért történő el nem adása, karaktekmentes játékosok csillagászati fizetésért történő leigazolása (Rabiot, Ramsey), stb...Paratici és - legyünk őszinték - Agnelli hibás döntéseinek a kijavítása nem megy egyik pillanatról a másikra.
Arrivabeneék kőkemény gazdasági kontrollt léptettek életbe. Csak olyan játékosért adunk ki nagyobb összeget, akikkel hosszú távon lehet számolni, egyébként az olcsó megoldásokat fogjuk erőltetni, ezt nem bánom alapvetően, és talán most is egy nagyobb vételre tartalékolhatnak. Persze lehet, hogy amúgy csak a várhatóan magas fizetések miatt spórolnának, mert Pogba és Di María is rengeteget keresne.
A védelembe kérdéses, hogy középre vagy bal oldalra adnánk ki inkább nagyobb összeget...nem dúskál a piac komoly balhátvédekben. Grimaldo, Renan Lodi, Caio Henrique és Wijndal lehetnének hosszú távú megoldások, én náluk kopogtatnék, Emersonnal inkább csak kölcsönben gondolkodnék. Én úgy gondolom, hogy de Ligt mellé keresnének egy drágább játékost, persze Acerbi nem ezt jelentené. A középpályáról Arthur mellett nem hiszem, hogy Rabiot fog távozni, benne valamiért megbízik Allegri. Inkább McKenniet fogják eladni, Allegrihez annyira nem passzol, hogy kétfős középpályán nem tud játszani. Mirettit viszont a keretben tarthatja Maxi, ahogy nyilatkozott róla, de több fiatalra sok esély nincs. Lehet arról beszélni, hogy Miretti, Fagioli és Rovella is legyen a csapatban, de maximum egyre van reális esély. Rovellaról szinte biztosan, de Fagioliról is lemondhatunk...mondjuk így Fagiolit bevonhatnánk az SMS-transzferbe, hátha nem fix még a Pogback. Elől meg...Vlahovic fix, most már számoljunk Di Maríaval is, Chiesa is biztos, és szerintem Kean kap még egy szezont, hogy bizonyítson. Di Maríanak kifejezetten örülnék, kreativitás és tapasztalat érkezne, úgy lenne vezér, hogy alárendeli magát a csapatnak...és az utolsó kiugrási lehetősége. Mellette Perisic már sok lenne, de egyikük még belefér szerintem. Ha fixen ilyen Vlahovicnak beadogatós focira rendezkednénk be, azzal sincs semmi gond, ha eredményesek leszünk, de ez a fajta sablonos támadójáték csak betonbiztos középpályával működhet.
Szóval ha a széljátékunkat beadásokra fogjuk használni, akkor arra, unalmas focink lehet majd, de lenne egy adott koncepció, ami sikeres...már elég régen volt hasonló.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-21, 16:27
tjunior írta:
Pogba mindenképp priceless a mi szempontből, ingyen jött, 105 millióért ment most megint ingyen jön. A horribilis fizetésén túl nekem kérdéses, hogy egy Zakariás, Loca, Kenő? Rabi? Fagyi? Rovella?? Miretti??? középpályán hogy lesz ő vezér, mert egyértelműen annak kell lennie. Most nem arra gondolok, hogy nem jobb náluk, de ide kevés lesz a insta celebkedés, bohóckodás. Be kell rugnia a karrierjét újra.
Gondolom a 10-es mezt is hozzáverjük, hogy érezze a nyomást.
Más:
#PSG are preparing a special announcement to celebrate Kylian #Mbappè’s choice to stay at #Paris and to extend the contract until 2025. #transfers Kylian #Mbappè new contract with #PSG until 2025 Salary: €50M/year Bonuses at signing: €130M Image rights: 100% Benefits: He will have the power with the Paris board on all club decisions (coach, sports director, players...)
A pénz beszél.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-21, 14:40
Amúgy mekkora gecik vagyunk! Kölcsönadtuk Pogbat 105 millióért a Unitednek!
bombahoppa likes this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-21, 12:53
Szerintem még jönni fog valaki a középpályára is. Meg akarunk szabadulni Artúrtol, Remzitol, és szerintem Rabiottol is. És ha már csak ezen múlna SMS akkor mckenni is kezdhet csomagolni szerintem. A fiatalok közül max 1 fog itt maradni, a többi megy kölcsönbe.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-21, 12:37
Pogba mindenképp priceless a mi szempontből, ingyen jött, 105 millióért ment most megint ingyen jön. A horribilis fizetésén túl nekem kérdéses, hogy egy Zakariás, Loca, Kenő? Rabi? Fagyi? Rovella?? Miretti??? középpályán hogy lesz ő vezér, mert egyértelműen annak kell lennie. Most nem arra gondolok, hogy nem jobb náluk, de ide kevés lesz a insta celebkedés, bohóckodás. Be kell rugnia a karrierjét újra.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-21, 10:06
A támadójátékunk nem Morata miatt volt szar, hanem azért mert nem volt semmilyen elképzelés támadásszervezésben. Hogy ez mennyire a keret hibája és mennyire Allegrié, azt döntse el mindenki maga!
Moratánál a szerződés konstrukciója volt szar. 2 év 10 millás kölcsön után kicsengetni érte 35-öt nagyon húzós, a lapok szerint 15-öt adtunk volna érte, az meg az ATMA részéről lett volna baromság elfogadni, mert ennél biztosan többért tudják eladni vagy belevonni valami biszniszbe. Legrosszabb esetben megtartják a távozó kannibál helyére.
Pogbánál nagyrészt done dealt írnak, viszont már nem 7,5+bónuszokról hanem 10+bónuszokról olvasni ami azért már húzós egy olyan játékosnál aki többet volt sérült mint Dybala. Kicsit fosok, hogy az lesz a helyzet vele mint Maxival akitől katarzist vártam, de csak egy tál felmelegített levest kaptam.
Egyébként a legtöbb helyen olvasható pletykák szerint (Perisic,Di Maria,Acerbi) tovább folytatjuk az "ingyen() de húzós fizuért érkező 30pluszosak táborát" - ami szerintem kurvára nem j ó irány, főleg az új fizetési sapka miatt az ilyen játékosok amennyiben nem válnak be igazi öngyilkosságok.
Persze logika van benne, hiszen ha jönne a két jól beadó szélső, akkor rakatszámra lehetne ívelni be a labdákat Valhovicsra aki vagy kapura teheti vagy lekészítheti (mint anno Manzsu) az érkező box-to.box-oknak (Pogba), ez a "Derby Countys' foci hozott már sikereket Maxinak.
Most bedobták azt is, hogy ha Szandit nem tudnánk megfelelő áron eladni (a gondolom a teljesítmény/fizu mutatója miatt nem kapkodnak érte) akkor Pellét értékesítenénk...
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-20, 20:59
tjunior írta:
Ez nem is vita tárgya. Dibusz elmegy, Berna elmegy Aké- Kájó nem tényező, Kín is esélyes hogy megy, Morci lehet megy. Összesen van Dusan meg Chiesa, ha összejönne a Perisic-Mariska duó, akkor is van 4 támadónk, kevés. Jó, tudom ha az atma hülye, azzal nem tudunk mit kezdeni. De nem tudom elképzelni, hogy madridban annyira kretének lennének, hogy kötik az ebet a karóhoz egy játékos kapcsán akinek jövőre lejár a szerződése és nem akar visszamenni.
Az Atma be fogja vonni a griezman bizniszbe Morcit a barcaval. Win-win.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-20, 19:06
Malloy írta:
Morata valoban nem volt rossz. De a támadójátékunk továbbra sem létezett.
Ez nem is vita tárgya. Dibusz elmegy, Berna elmegy Aké- Kájó nem tényező, Kín is esélyes hogy megy, Morci lehet megy. Összesen van Dusan meg Chiesa, ha összejönne a Perisic-Mariska duó, akkor is van 4 támadónk, kevés. Jó, tudom ha az atma hülye, azzal nem tudunk mit kezdeni. De nem tudom elképzelni, hogy madridban annyira kretének lennének, hogy kötik az ebet a karóhoz egy játékos kapcsán akinek jövőre lejár a szerződése és nem akar visszamenni.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-20, 18:54
Malloy írta:
Pont ezért lenne jó, meghagyni azt a keveset ami a nagy fostengerből jó volt. Arra azért kíváncsi leszek hogy kit és mennyiért veszünk helyette.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-20, 17:57
tjunior írta:
Dusan érkezése óta nem hiszem, hogy Morata játéka panaszra adna okot.