Jelen állás szerint egy Chiesa - Vlaho - Di Maria - Berardi (hiszen mariska érkezeése nem zárja ki a leigazolást az okosok szerint, nyilván) - Morata - Arnautovic - Kostic - Soule - Myrdyk támadósorral vágunk neki a szezonnak. Remélem senkit nem hagyam ki.
Szerintem a kis Simeonét kihagytad!
Kicsit olyan Secco-s korszak dejavu. Akkor is dobálták be a top neveket, aztán jött Boumsong, Tiago meg Sergio Almiron a végére.
Pedig ahol ennyi változás lesz, nagyon fontos, hogy minél előbb kész legyen a keret és ne augusztusban szemezgessünk még a last minute ajánlatokból.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-10, 09:39
CsT írta:
Pogba is mindig a következő napokban ír alá. Ezt olvasom 3 hete.
Tavaly valahogy jobban képben voltak az Agresti, Momblano féle mindentudók (lehet Paratici sleppjét jobban ismerték) de idén csak röpködnek a nevek, pedig 5-6 érkező akkor is kell ha nem igazol el már más (jó azért Remzi meg Fartúr menjen).
Jelen állás szerint egy Chiesa - Vlaho - Di Maria - Berardi (hiszen mariska érkezeése nem zárja ki a leigazolást az okosok szerint, nyilván) - Morata - Arnautovic - Kostic - Soule - Myrdyk támadósorral vágunk neki a szezonnak. Remélem senkit nem hagyam ki.
_DREAM_ likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-10, 08:54
Pogba is mindig a következő napokban ír alá. Ezt olvasom 3 hete.
Tavaly valahogy jobban képben voltak az Agresti, Momblano féle mindentudók (lehet Paratici sleppjét jobban ismerték) de idén csak röpködnek a nevek, pedig 5-6 érkező akkor is kell ha nem igazol el már más (jó azért Remzi meg Fartúr menjen).
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-09, 13:28
Most, hogy a Barca kiszállt a DiMaria bizniszből, küldenek az ügynökének egy 5 milliós ajánlatot, ami estig érvényes.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-09, 12:05
zetterberg40 írta:
Most azt írják, hogy Morata ügyében mégis hajlandó alkudozni az Atleti.
Közben durva árak röpködnek a piacon: Tchouameni 80+20 millióért Real, Darwin Nunez 80 millióért Pool.
Egész olcső volt Vlaho
vektra Labdaszedő
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-09, 09:35
Bernardeschi--Napoli
végre nem erősítünk egy közvetlen riválist!!
bombahoppa and Malloy like this post
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-09, 08:46
Most azt írják, hogy Morata ügyében mégis hajlandó alkudozni az Atleti.
Közben durva árak röpködnek a piacon: Tchouameni 80+20 millióért Real, Darwin Nunez 80 millióért Pool.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-08, 22:32
LeRoi10 írta:
Ha kicsit is igazak a hírek akkor Di Maria egy csapatot keres a VB-re való felkészülésre. Meg az ingyen igazolhatósága miatt még szeretne egy kis pénzt kereseni. Az 1+1 évet adnám, de ha tényleg fixen hazamenne tavasszal akkor ez nálam is dealbreaker.
Ugyanakkor ha csak a harmada igaz a Momblano/Romano/Agresti/Albanese által lehozott híreknek, akkor bús panda vagyok. Mert nekem ez azt adja vissza, hogy nagyon nincs még eldöntve semmi...
Ha csak a felkészüléshez keres egy csapatot, akkor nem hozzánk és nem is a Barcahoz igazolna, ahhoz akár már most hazamehet Argentínába. Mindenesetre azt valahogy el kellene érni, hogy az egy szezont kitöltse, ha leigazoljuk, ha fél szezon után távozna, annak sok értelme nem lenne. Én viszont úgy gondolom, hogy ő inkább egy utolsó kiugrási lehetőséget keres, kétlem, hogy a Barca vagy a Juve csak a felkészülés miatt érdekelné őt.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-08, 20:45
Tankcsapda írta:
Én úgy gondolom, hogy Di María esetében az az egy szezon is megfontolandó lenne. Belefoglalhatunk a szerződésbe egy opcionális plusz egy évet, de ha nem akarja, akkor is érdemes lenne szerződtetni. Kreatív, még mindig van sebessége, kitűnő rúgótechnikájú, csapatjátékos...nálunk simán alapember lenne még vénségére is. Túl sok elérhető, jó korban lévő jobbszélső nincs, viszont lesz egy év arra, hogy abból a kevésből tudjunk egyet igazolni. Szerintem Chiesa a bal oldalon inkább hatékonyabb, ezért is gondolom, hogy a jobb oldalra mindenképpen kell majd valaki hosszabb távra is. Berardi tipikus local hero, ha mentálisan többre lenne taksálható, akkor már régen nem a Sassuoloban lenne, nem ragaszkodott volna a klubjához. Nála meggondolnám, hogy kezdő lenne-e, Cuadradot inkább preferálnám vele szemben.
Elvileg ha Pogba jön, akkor McKennie távozik. Sajnálnám, de azért nem nyújtott olyan teljesítményt, ami nélkülözhetetlen lenne. Viszont kérjük meg rendesen az árát, 40 milla alatt nagyon esetlegesen adnám csak el.
Ha kicsit is igazak a hírek akkor Di Maria egy csapatot keres a VB-re való felkészülésre. Meg az ingyen igazolhatósága miatt még szeretne egy kis pénzt kereseni. Az 1+1 évet adnám, de ha tényleg fixen hazamenne tavasszal akkor ez nálam is dealbreaker.
Ugyanakkor ha csak a harmada igaz a Momblano/Romano/Agresti/Albanese által lehozott híreknek, akkor bús panda vagyok. Mert nekem ez azt adja vissza, hogy nagyon nincs még eldöntve semmi...
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-08, 20:10
Én úgy gondolom, hogy Di María esetében az az egy szezon is megfontolandó lenne. Belefoglalhatunk a szerződésbe egy opcionális plusz egy évet, de ha nem akarja, akkor is érdemes lenne szerződtetni. Kreatív, még mindig van sebessége, kitűnő rúgótechnikájú, csapatjátékos...nálunk simán alapember lenne még vénségére is. Túl sok elérhető, jó korban lévő jobbszélső nincs, viszont lesz egy év arra, hogy abból a kevésből tudjunk egyet igazolni. Szerintem Chiesa a bal oldalon inkább hatékonyabb, ezért is gondolom, hogy a jobb oldalra mindenképpen kell majd valaki hosszabb távra is. Berardi tipikus local hero, ha mentálisan többre lenne taksálható, akkor már régen nem a Sassuoloban lenne, nem ragaszkodott volna a klubjához. Nála meggondolnám, hogy kezdő lenne-e, Cuadradot inkább preferálnám vele szemben.
Elvileg ha Pogba jön, akkor McKennie távozik. Sajnálnám, de azért nem nyújtott olyan teljesítményt, ami nélkülözhetetlen lenne. Viszont kérjük meg rendesen az árát, 40 milla alatt nagyon esetlegesen adnám csak el.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-08, 19:15
CsT írta:
Ha tényleg ez a koncepció Di Maria ügyben akkor tényleg csak levezetni/pénzt keresni jönne. Aminek nem sok értelme van...
Berardi kicsit nincs ló jó a szamár is eset. Olasz, jó korban van, a tavalyi statjai is faszák, csak hát egy középkategóriás local hero, lófasz nemzetközi tapasztalattal aki ha nem válik akkor lehet 3-4 évig kölcsönadogatni és hát ezek a kis csapatos sztárok általában elhasalnak amikor 2-3 szar meccs után 1 hónapig a padon találják magukat.
Giovinconak is volt hasonló statokkal szezonja. Vissza is hoztak be is fürdött. Semmi értelme idehozni berardit. Akkor már inkább Zaniolo vagy még inkább senki, házon belül megoldva
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-08, 18:37
Ha tényleg ez a koncepció Di Maria ügyben akkor tényleg csak levezetni/pénzt keresni jönne. Aminek nem sok értelme van...
Berardi kicsit nincs ló jó a szamár is eset. Olasz, jó korban van, a tavalyi statjai is faszák, csak hát egy középkategóriás local hero, lófasz nemzetközi tapasztalattal aki ha nem válik akkor lehet 3-4 évig kölcsönadogatni és hát ezek a kis csapatos sztárok általában elhasalnak amikor 2-3 szar meccs után 1 hónapig a padon találják magukat.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-08, 17:01
Malloy írta:
Agyfaszt kapok, ha idehozzák azt a nyomorult selejt interistát…
Nekem csak a menatalitásával van bajom, de azzal nagyon. Van egy sor kolonc játékosunk aki bizonyítja, hogy azom nem nagyon tudsz változtazni.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-08, 15:55
Agyfaszt kapok, ha idehozzák azt a nyomorult selejt interistát…
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-08, 13:36
zetterberg40 írta:
Perisics után a Di Maria vonal is elhalni látszik.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-08, 11:25
Perisics után a Di Maria vonal is elhalni látszik.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-06, 23:59
zetterberg40 írta:
Nem a Moggi időket éljük, eyik szcenárióra sincs gyakorlatilag semmi esély.
Ahogy Pogba már Juve játékos, úgy Bremer a hullarablóké. Sajnos.
Kulabula jó lenne, ha mondjuk nem kellene érte fizetni. Viszont 31 évesen 40 millió környékén csengetni érte, plusz magas fizut adni neki, az nálam üzleti szempontból kb. a Higany biznisz megismétlése.
Nem is a Marotta/Paratici időket. A másik, hogy Bremer érkezéséhez valakit el is kellenne adniuk, az meg még nagyon nem történt meg. Ha valóban eladjuk De Ligtet akkor meg 2 millát rá tudunk pakolni a férgek ajánlatára bármikor. Pogbanak már a fodrásza is elspoilerezte a Juvet, Bremer szerintem egyaltalán nem így áll. A kettő közül szerintem Kulabát nehezebb leigazolni ADL miatt, aki felannyi se lenne mint a Malac és fizetésben se lenne az a kategória.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-06, 22:01
Krisz írta:
Előbb kell megvenni őket és júliusban eladni De Ligtet, vagy egy Blitzkrieg művelettel lerendezni a 3 transzfert 1 hét alatt.
Nem a Moggi időket éljük, eyik szcenárióra sincs gyakorlatilag semmi esély.
Ahogy Pogba már Juve játékos, úgy Bremer a hullarablóké. Sajnos.
Kulabula jó lenne, ha mondjuk nem kellene érte fizetni. Viszont 31 évesen 40 millió környékén csengetni érte, plusz magas fizut adni neki, az nálam üzleti szempontból kb. a Higany biznisz megismétlése.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-06, 21:42
zetterberg40 írta:
Állítólag a Unitednél prioritás De Ligt megszerzése a korábbi Ajax edző érkezésével. Ettől függetlenül szerintem idén még nem fogjuk eladni.
Szerintem téves azt hinni, hogy az esetleges eladásából Koulibalyt és Bremert is behúznánk.
Előbb kell megvenni őket és júliusban eladni De Ligtet, vagy egy Blitzkrieg művelettel lerendezni a 3 transzfert 1 hét alatt.
LeRoi10 likes this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-06, 21:32
Állítólag a Unitednél prioritás De Ligt megszerzése a korábbi Ajax edző érkezésével. Ettől függetlenül szerintem idén még nem fogjuk eladni.
Szerintem téves azt hinni, hogy az esetleges eladásából Koulibalyt és Bremert is behúznánk.
CsT likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-06, 19:55
tjunior írta:
-De Ligt. A fizetése a benne lévő potenciált tükrözi nem a teljesítményét. Ugye a gond csak, hogy feljebb már nagyon nem tudunk menni, más meg igen. Az árából konkrétan le lehetne igazolni az Udogie-Kulabá-Brémer-Molina sort. Rengeteg plusvalenza stb. stb. -Di Mariska. Most az, hogy megy a hozavona egyrészt természetes másrészt ki tudja mi igaz belőle. Viszont amit nemrég nyilatkozott " a vébé után hazamegy" kb értelmetlenné teszi a leigzolását. Egy éves szerződéssel alapból necces a dolog, de a következő szezonban végképp. Idejön, 1-2 hónapot itt van, játszik 2-3 tétmeccset aztán elmegy a VBre, ahonnan majd valahogy visszajön, de már menne haza stb. stb. nem kell ezt túlmagyarázni -Cuadrado. Amikor itt van nekünk egy jobbszélsőnk, toljuk vissza fel a régi posztjára, Molina meg futkorászhat mögötte. Amúgy is ez a cirkusz 99%, hogy újságírói fantazmagória.
Na így Di Maria nekem se kellene. Egyébként ha jön Kostic, megtartjuk Soulet és Chiesa is viszonylag hamar használható lesz, akkor meg is vagyunk nélküle. Cuadrado RB/RWBben sokkal jobb, mint wingernek így 33 évesen, de ha nem DS van mögötte akkor jobban lehet számolni vele feljebb is ha úgy adódik.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-06, 18:46
-De Ligt. A fizetése a benne lévő potenciált tükrözi nem a teljesítményét. Ugye a gond csak, hogy feljebb már nagyon nem tudunk menni, más meg igen. Az árából konkrétan le lehetne igazolni az Udogie-Kulabá-Brémer-Molina sort. Rengeteg plusvalenza stb. stb. -Di Mariska. Most az, hogy megy a hozavona egyrészt természetes másrészt ki tudja mi igaz belőle. Viszont amit nemrég nyilatkozott " a vébé után hazamegy" kb értelmetlenné teszi a leigzolását. Egy éves szerződéssel alapból necces a dolog, de a következő szezonban végképp. Idejön, 1-2 hónapot itt van, játszik 2-3 tétmeccset aztán elmegy a VBre, ahonnan majd valahogy visszajön, de már menne haza stb. stb. nem kell ezt túlmagyarázni -Cuadrado. Amikor itt van nekünk egy jobbszélsőnk, toljuk vissza fel a régi posztjára, Molina meg futkorászhat mögötte. Amúgy is ez a cirkusz 99%, hogy újságírói fantazmagória.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-06, 17:46
_Tyler írta:
Cuadrado az elmúlt 3 szezon legjobbja volt, ráadásul ő nem a lélektelen zsoldosok közé tartozik. botrány lenne eladni. De Ligt viszont tőlem mehetne, főleg, ha sikerülne az árából mondjuk Koulibalyt meg Bremer megszerezni. alaposan túlárazott és túlfizetett védő, még mindig szarvashibái vannak helyezkedésben és a védelemben kilépve. és az látszik, hogy egyáltalán nem elkötelezett a klub felé. nem lepne meg, ha a kivásárlási ár szándékolt csökkentése mögött egy konkrét ajánlat állna egy másik klubtól. a Serie A legjobban fizetett játékosa, de én abban sem vagyok biztos, hogy benne van a Serie A 5 legjobb védőjében
Szerintem simán benne van a top 5ben, lehet vannak hibái, de 22 éves, simán kinőheti. Ellenben egy vezéregyéniség és volt rengeteg kiemelkedő teljesítménye. Persze ha nincs elkötelezve felénk, mint mondjuk Locatelli és megkapjuk Kulabát és Bremert az árából, esetleg még marad is akkor azon nem hiszem hogy sokat kellene agyalni.
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-06, 17:29
Cuadrado az elmúlt 3 szezon legjobbja volt, ráadásul ő nem a lélektelen zsoldosok közé tartozik. botrány lenne eladni. De Ligt viszont tőlem mehetne, főleg, ha sikerülne az árából mondjuk Koulibalyt meg Bremer megszerezni. alaposan túlárazott és túlfizetett védő, még mindig szarvashibái vannak helyezkedésben és a védelemben kilépve. és az látszik, hogy egyáltalán nem elkötelezett a klub felé. nem lepne meg, ha a kivásárlási ár szándékolt csökkentése mögött egy konkrét ajánlat állna egy másik klubtól. a Serie A legjobban fizetett játékosa, de én abban sem vagyok biztos, hogy benne van a Serie A 5 legjobb védőjében
Malloy likes this post
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-06, 17:18
Krisz írta:
Azt írják most a firkászok, hogy Molina érkezésével eladnánk Cuadradot. Nem is értem hogy találhatnak ki ilyen faszságot. Viszont ha jön Molina akkor remélem elfelejtjük DS hosszabbítását.
Aggasztóbb, hogy de Ligt a legutóbbi nyilatkozatával nem a biztos maradását érzékelteti. Nem gondolom, hogy Cuadrado távozása ténylegesen felmerülhet, függetlenül attól, hogy Molinat le akarjuk-e igazolni vagy sem. Az a baj, hogy de Ligt pont a sikerkorszak után érkezett, amikor elkezdődött a csapat leépülése, a harmadik edzővel nem sikerül BL-negyeddöntőbe sem jutni, a scudettora megint kevés esélyünk volt (a Derby D'Italianál úszott el végleg), szóval nem csodálnám, ha új kihívást keresne már most, talán kivár az erősítésekkel. Én azért bízom abban, hogy megfelelő impulzust kap a keret ahhoz, hogy hosszabbítson velünk, bár kétlem, hogy 2, esetleg 3 szezonnál akkor is többet töltene a klubnál.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-05, 19:35
Simeone Vlahovic mögé? Én mindig azt hittem hogy ő alaposan underrated, de lehet egy nagyobb csapatban nem domborítana akkorát, mindenesetre nem hiszem hogy nem lenne jó minimum cserecsatár belőle.
Malloy likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-05, 16:49
Azt írják most a firkászok, hogy Molina érkezésével eladnánk Cuadradot. Nem is értem hogy találhatnak ki ilyen faszságot. Viszont ha jön Molina akkor remélem elfelejtjük DS hosszabbítását.
LeRoi10 likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-04, 22:36
tjunior írta:
1-2 észrevétel - Sanyi nem fog elmenni, kitölti a szerződését és jövőre ingyen megy de pénzt érte nem látunk, legalábbis én meglepődnék. - Ennek folyományaként Pellegrini fog lépni, pláne ha igazolunk oda valakit. - Kulu kimaradt, érte jó pénzt kapunk - Mandragoráért is jön pár milla - Mariskaért és Pogeszért nem kell fizetni a klubjaiknak. Vagy az ügynöki díj akar lenni? - Grimaldot fölöslegesnek érzem, ha Udogiet megszereznénk.
Plusz szerintem Rabiot is elpasszoljuk ha valóban van érdeklődő a PLből.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-04, 16:44
LeRoi10 írta:
Van itt már minden, mint minden évben. Kicsit football managereztem és azt kell, hogy mondjam, hogy még lebutítva sem egyszerű a helyzet. Valami hasonlót tartok reálisnak, de még így is zsebbe kell nyúlni.... és akkor még Chiesát is ki kell fizetni...
Ki: név (összeg, fizetés) Morata (ingyen, 5.0m) Dybala (ingyen, 7.3m) Chiellini (ingyen, 3.5m) DS (ingyen, 2.0m) Alex Sandro (15 m, 6.0m) Ramsey ( 3.5) (kifizetjük a fizetése felét csak takarodjon) Bernardeschi (ingyen, 4.0) Demiral (Kulabá bizniszbe bevonva) Arthur (30m , 5.0) +piacképes fiatalok: Vrioni, Zanimacchia, Ranocchia (már pedzegetik, hogy az Udinesebe mehet)
Bevétel: 45 m Megtakarított fizetés: 36.3 m
Be: név (összeg, fizetés) Di Maria (5m, 8m) Pogba (15 m, 8m) Molina (25m, 3m) Kulabá (15 m, 6m) Grimaldo (20 m, 3m) Kostic (20 m, 3m) Udogie (8 m + Ranocchia, marad kölcsönben)
Kiadás: 108 m Fizetések: 31 m
Csecs, Perin, Pinso - Cuadrado (Molina, Danilo), Kulabá (Bonucci), De Ligt (Gatti, Danilo), Grimaldo (Pellegrini) - Pogba (Zakaria), Locatelli (Fagioli), McKennie (Rabiot, Miretti) - Di Maria (Suole, Cuadrado), Vlahovic (Kean), Chiesa (Kostic)
Ez tényleg kicsit FM-szagú. Egyrészt szerintem Allegri kijelölt egy formációt magának, amibe megfelelő típusú játékosokat akar illeszteni, attól is függ, hogy milyen játékosok fognak érkezni. 4-3-3/4-2-3-1 esetén 1 balhátvéd, 2 szélső és 2 középpályás, illetve talán 1 középhátvéd fog érkezni. De ugye pl. Kostic miatt nagyon pedzegetik a 3-4-3-at is, amihez 1-1 wingback, 1 középpályás, 1 középhátvéd és 2 támadó (1 szélső és 1 támadó/1 szélső) szükséges. Nagy kérdés, hogy a fiatalokkal mihez kezd Allegri, Mirettit és Soulét beépíti-e a keretbe.
Nem számoltál azzal, hogy Kulusevskit talán már most véglegesítheti a Tottenham, bár ezt később is megteheti. Viszont azzal szintén nem számoltál, hogy elég jó esély van Rabiot vagy McKennie eladására, úgyhogy azért duzzadhat az a bevételi oldal. Sandroért nem fogunk 15-öt kapni, szerintem 10-zel elégedjünk meg, bár ha egyetlen vevő sem lesz, akkor ahogy már előttem is írták, Pellegrini lesz az áldozat. És Arthurért sem fogunk kapni 30 millát, 20, esetleg 25 lehet reális. Demiralt pedig próbáljuk meg pénzzé tenni, hátha mondjuk Sarri őt akarja megszerezni, elég szépen felépítette őt a sérüléséig.
Molinat akkor érdemes megszerezni, ha 3-4-3-ban gondolkodunk, vagy ha Danilot behúzza középre Maxi, akkor viszont középhátvédre semmi szükség. De Scigliot se írjuk még le, nincs kimondva a távozása, akár ezen is múlhat az új jobbhátvéd személye. Grimaldo és Udogie egyszerre? Kétlem, bár egy játékos biztosan érkezni fog balbekknek. Grimaldo elég jó lenne, lejár a szerződése 2023-ban. Ha ezt nézzük, szerintem Akanjira rá kellene repülni Nálam egy Di María-Pogba-Kostic-Grimaldo-Akanji-Jorginho hatos már okés is lenne, ha meg 3-4-3, akkor Jorginho helyett Molina. Bár igazából nem tudom, hogy Jorginhoval mennyire járnánk jól, hozzá azért a taktikánkat is igazítani kell.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-04, 10:06
CsT írta:
És ebben csak 1 új kp van benne, így még nincs ember registába (ha nem is regista, de a védelem elé) én inkább arra mennék rá mondjuk Grimaldo helyett (és jöjjön inkább az olcsóbb Udodzsi, C opciónak Danilo vagy DS is bedobható balhátvédbe, 3 védős rendszer esetén wingbackbe meg Kosztic is). Ha bevételt is akarunk akkor a Ken,Rabbi,Kenő hármasból is el lehetne adni kettőt.
A legnagyobb félelmem, hogy A2 és Remzi tényleg csak akkor megy el, ha mi fizetünk nekik.
Persze ez tényleg FM szint, ennyi változás nem hiszem, hogy lesz, ha igen akkor megint jöhet egy transition year....aztán amikorra összeérnek megint lesz 4-5 db 36 évesünk és kezdhetjük elölről.
Az a baj, hogy 4-5 játékos egyszerűen kell. Dybala, Giorgio, Berna biztos távozók és a Morata, Kean duóból is max egy marad, az már 4 ember. Gatti, balbekk, minimum egy középpályás és 2 támadó. És akkor Fagiolit nem vettem és azt, hogy a jobboldalra se ártana egy bekk. Amúgy tényleg FM az egész jelenleg de hát a keret úgy le van lakva, hogy itt a nyáron nagy átalakítás kell, különben megint csak a szarlapátolás marad.