Dusan érkezése óta nem hiszem, hogy Morata játéka panaszra adna okot.
Morata valoban nem volt rossz. De a támadójátékunk továbbra sem létezett.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-20, 17:25
Ezzel csak az a baj, hogy akik elmennek azok azért valamilyen szinten használhatóak voltak, az igazán semmire nem jók meg majd itt maradnak (Artúr,Remzi,Kean,Desijjó,Rugani).
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-20, 15:48
Malloy írta:
Igen, kár lenne kukázni az idén sziporkázó támadójátékot
Dusan érkezése óta nem hiszem, hogy Morata játéka panaszra adna okot.
Krisz likes this post
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-20, 13:01
Agresti szerint amennyiben el tudják paterolni Artúrt, összesen 6 új igazolás várható az első keretbe az alábbi posztokon: 1 középhátvéd, 1 balbekk, 2 középpályás, 2 támadó (Di Maria + 1 Morata pótló).
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-20, 12:52
tjunior írta:
Sok lesz már a jóból, ha kicseréljük a tamadósor kétharmadád nagy lesz az összhang a kövi idényben.
Igen, kár lenne kukázni az idén sziporkázó támadójátékot
_DREAM_ likes this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-20, 12:45
Úgy néz ki, hogy Mbappét sikerült "meggyőznie" a sejknek, és az utolsó pillanatban kihátrál a Realba igazolásból.
So apparently the PSG offer to Mbappé is 60m€ net per year, on which to add a 120m€ signing bonus, which divided for the 5 years contract makes it a more than staggering 84m€ net per year, which would destroy previous all-time salary record by 40%!
Luxusbörtön. Egyszerűen onnan nem lehet csak úgy lelépni. Beteg összegek. Ceferin is inkább ezzel foglalkozhatna.
bombahoppa likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-20, 09:30
CsT írta:
Közben hivatalos, hogy nem hosszabbítunk Bernáttal és a spanyol lapok szerint Morcit sem véglegesítjük.
Sok lesz már a jóból, ha kicseréljük a tamadósor kétharmadád nagy lesz az összhang a kövi idényben.
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-19, 15:11
CsT írta:
Nálam a védelem magas prioritást élvez,mivel Maxi soha nem fog nyílt támadófocit játszatni így a védelem szerintem a legfontosabb pontunk. Idén is akkor sikerült némi eredményt elérni amikor a védekezést összeraktuk legalább közepes szintre (nyilván ehhez a kp-k is kellenek).
Most elkezdték nyomatni Acerbit is, kicsit sok már a 30 pluszosakból
Nekem inkább az a bajom a védelemmel, hogy nem a szélekről pletykálnak, ahol elég fosul állunk, hanem a védelem közepéről ahol azért eléggé megvagyunk. Ha meg elcseréljük Ruganit Acerbire akkor meg Allegrinek se lehet egy szava se.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-19, 13:18
Krisz írta:
Amúgy Bremert sunáznám, de nekem még mindig alacsony prioritás a védelem közepe, miközben a széleken a 34 éves Cuadradon kívül nincs biztos pont. Középen forogna Bonucci, De Ligt, Danilo + megtámogatva Rugani és Gatti. Perisic és Di Maria 1 éves szerződéssel minimális kockázat, amellett hogy nem hiszem hogy nagyon szarok lennének, azon mondjuk nagyon meglepődnék, ha ilyen 7 millás szerződést tolnánk eléjük, szerintem max a mercato közepén nekik is leesne hogy annyiért max Kína vagy MLS van, ha BLt szeretnének akkor meg bele kell menni egy racionálisabb fizuba.
De ezeket is félre téve legeslegelső dolog lenne azt lefixálni hogy ki szervezi a játékot, mert olyan Pjanic óta nincs és gyakorlatilag az minden kínunk alfája és omegája. Allegrinél mindig volt egy ilyen a csapatban, egy focal point, idén meg sehogy se állt össze ez a decentralizált kp és nem vagyok biztos benne, hogy Pogba itt a megoldás lenne egyedül vagy bármilyen formában.
Nálam a védelem magas prioritást élvez,mivel Maxi soha nem fog nyílt támadófocit játszatni így a védelem szerintem a legfontosabb pontunk. Idén is akkor sikerült némi eredményt elérni amikor a védekezést összeraktuk legalább közepes szintre (nyilván ehhez a kp-k is kellenek).
Most elkezdték nyomatni Acerbit is, kicsit sok már a 30 pluszosakból
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3717 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-19, 11:37
Krisz írta:
Szóval Gordont behozták tizit lőni, mert tudták, hogy egy selejt és ha kihagyja akkor nem kell megvenniük nyáron. Végülis megér egy ELt. De komolyan.
Nem ők döntöttek így, hanem Gordon. Hazavágyik. Skóciában nem értik meg. Mediterránia, Dolce vita, Fiat Lux!
_________________ a televizenyős düggönypakli
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-19, 00:33
CsT írta:
Remélem a tiziket jövőre ő rúgja majd.
Szóval Gordont behozták tizit lőni, mert tudták, hogy egy selejt és ha kihagyja akkor nem kell megvenniük nyáron. Végülis megér egy ELt. De komolyan.
bombahoppa likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-18, 23:54
_DREAM_ írta:
Van még egy Ramsey-nk is, ne felejtsük el.
Remélem a tiziket jövőre ő rúgja majd.
bombahoppa and Malloy like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-18, 20:57
Van még egy Ramsey-nk is, ne felejtsük el.
CsT likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-18, 13:32
Malloy írta:
Pogba olyan posztra jönne, ahol ő játszott utoljára jól a Juveban. Di Mária 1+1 éves szerződéssel jönne, ha nem megy neki év végén megköszönöd neki. Dybala nem akarta elfogadni a klub ajánlatát, mert azt hitte ő többet ér. Nos szerintem már látja, hogy tévedett. Perisic meg egyesek szerint liga mvp volt ebben a szezonban. Nekem sem ez lenne az álom scenario, de el tudom fogadni, ha ők jönnek, és akkor marad pénz megszerezni Bremert, és egy normális balhátvédet Szandi helyére.
Amúgy Bremert sunáznám, de nekem még mindig alacsony prioritás a védelem közepe, miközben a széleken a 34 éves Cuadradon kívül nincs biztos pont. Középen forogna Bonucci, De Ligt, Danilo + megtámogatva Rugani és Gatti. Perisic és Di Maria 1 éves szerződéssel minimális kockázat, amellett hogy nem hiszem hogy nagyon szarok lennének, azon mondjuk nagyon meglepődnék, ha ilyen 7 millás szerződést tolnánk eléjük, szerintem max a mercato közepén nekik is leesne hogy annyiért max Kína vagy MLS van, ha BLt szeretnének akkor meg bele kell menni egy racionálisabb fizuba.
De ezeket is félre téve legeslegelső dolog lenne azt lefixálni hogy ki szervezi a játékot, mert olyan Pjanic óta nincs és gyakorlatilag az minden kínunk alfája és omegája. Allegrinél mindig volt egy ilyen a csapatban, egy focal point, idén meg sehogy se állt össze ez a decentralizált kp és nem vagyok biztos benne, hogy Pogba itt a megoldás lenne egyedül vagy bármilyen formában.
fktgbr Labdaszedő
Posts : 267 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 48 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-17, 16:10
Malloy írta:
[...] Dybala nem akarta elfogadni a klub ajánlatát, mert azt hitte ő többet ér. Nos szerintem már látja, hogy tévedett. [...]
A klub nyilatkozott olyat mióta kiderült az elválás, hogy a szóban kialkudott (bónuszokkal kb 10 millás) ajánlat visszavonása után már egyáltalán nem álltak elő újabb ajánlattal Dybala felé. (ez kicsit árnyalja a pénzéhes játékos képét). Nem gondolom, hogy pótolhatatlan lenne Dybala, de a klub mindig csak az olyan játékosoktól tud ilyen látványosan elfordulni, akikben van valami érzelmi kötődés a klub felé / nem pattan tőlük minden passz 3 méterre / nem köpködnek a klubra még a távozás után sem. Az ingyenélőknek meg simogatjuk a buksiját.
Krisz, laac, CsT and _DREAM_ like this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-17, 15:43
Jó hír viszont, hogy De Ligt állítólag 2026-ig hosszabbítani fog.
_DREAM_ likes this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-17, 13:58
Pogba olyan posztra jönne, ahol ő játszott utoljára jól a Juveban. Di Mária 1+1 éves szerződéssel jönne, ha nem megy neki év végén megköszönöd neki. Dybala nem akarta elfogadni a klub ajánlatát, mert azt hitte ő többet ér. Nos szerintem már látja, hogy tévedett. Perisic meg egyesek szerint liga mvp volt ebben a szezonban. Nekem sem ez lenne az álom scenario, de el tudom fogadni, ha ők jönnek, és akkor marad pénz megszerezni Bremert, és egy normális balhátvédet Szandi helyére.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-17, 13:41
Malloy írta:
Szerintem meg ha Allegrinek 30+os játékosok kellenek mert velük tud nyerni, akkor hozzanak neki 30+os játékosokat. Én is jobban örülnék, ha felépítenének fiatalokból egy jó csapatot, de Allegrinek ez nem fog menni sajnos. Akkor inkább nyerjünk Khedirákkal meg Matuidikkel mint szopjunk ahogy az elmúlt 2 évben.
Viszont ha nem válnak be, teszem azt Pogab ugyanennyit lesz sérült és Di Mariskának mondjuk nem megy az olasz foci, akkor Khedira lesz belőlük és soha a kurva életbe nem tudjuk eladni őket.
Pogba elé Agresti szerint 3 éves szerződést tolunk, évi 7,5M+ bónuszok összeggel.
Di Maria szintén ennyibe fájhat (plusz az aláíráspénzek amiről nem tudunk). Akkor már Dybalát is megtarthattuk volna.
Perisic remélem vicc, ő tuti csak pénz keresés céljából hagyná ott a férgeket.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-17, 12:52
Szerintem meg ha Allegrinek 30+os játékosok kellenek mert velük tud nyerni, akkor hozzanak neki 30+os játékosokat. Én is jobban örülnék, ha felépítenének fiatalokból egy jó csapatot, de Allegrinek ez nem fog menni sajnos. Akkor inkább nyerjünk Khedirákkal meg Matuidikkel mint szopjunk ahogy az elmúlt 2 évben.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-17, 12:48
Malloy írta:
Inkább adom azt a 6-7 milliót Di Marianak meg Perisicnek, mint Rabiotnak meg Ramseynek…
Én értem, hogy a jelenlegi keretet rendbe rakni nem filléres tétel, s nem lehet egy nyár alatt megoldani minden posztot. Azt is adom, hogy kellenek a rutinosabb arcok.
Ugyanakkor a sérülékeny Pogba fejedelmi fizuval (aki saját elmondása szerint a Juvenál csak nyaralt), a kiöregedett Di Maria, és a valszeg utolsó jó szezonját lehozó és zsíros szerződését megkötni akaró Perisics (ráadásul a hullarablóktól)? Ez szerintem a ló túloldala.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-17, 12:37
Inkább adom azt a 6-7 milliót Di Marianak meg Perisicnek, mint Rabiotnak meg Ramseynek…
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3717 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-17, 11:58
zetterberg40 írta:
Ráadásul mindkettő 6-7 milliós fizuval.
Be kell foglalni a büdzsét valamivel az elkövetkező évekre. Ez bombahoppa "költségmegmaradás" törvénye. Vagyis a költségek állandók, és az esetleges költségmegtakarítások eredményeképpen keletkező eszközök felhasználása újabb költségeket generál.
Ezért nem takarékoskodok otthon, mert az asszony úgyis elköltené!
_________________ a televizenyős düggönypakli
Malloy likes this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-17, 11:09
tjunior írta:
Az még hadján de előttük a Di Maria-Perisic aranyalkony szélsőpáros.
Ráadásul mindkettő 6-7 milliós fizuval.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-17, 10:50
Malloy írta:
Agnelli mindkettőt akarja…
Az még hagyján de előttük a Di Maria-Perisic aranyalkony szélsőpáros.
A hozzászólást tjunior összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2022-05-17, 11:11-kor.
_DREAM_ and bombahoppa like this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-16, 17:24
Agnelli mindkettőt akarja…
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-16, 16:45
_Tyler írta:
simán benne van, hogy a jutalékokkal együtt Pogba és SMS ugyanannyiba kerül - akkor viszont szerintem egyértelmű, hogy SMS-t kellene választani. Pogba nagyjából dupla annyit volt sérült az elmúlt 3 évben, mint Dybala
Ha Pogesz nem enged a fizetési igényeiből akkor kerülhet annyiba, de ha nem enged a fizetési igényeiből akkor ide nem jön az fix. A hozzászólásom lényege inkább annyi volt, hogy a szerb sem igazán jó anyagilag. Kurva sokba kerül, minden évben égetni az amortizációját, a fizetése meg neki sem lenne kevés, hiszen most szakíthat utoljára nagyot, ha volt olyan, hülye hogy hosszabbított Lotitoval. 3 év múlva meg 30. Persze nem sirnám tele a kispárnám ha jönne, baromi jó játékos de Frattesit racionálisabb döntésnek gondolom-
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-16, 16:29
zetterberg40 írta:
Ugye Perisic is csak valamiféle vicc?
A liga legjobb LWBje volt idén. 1-2 évre amíg beépítünk egy stabil fiatalt pont jó.
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-16, 16:08
zetterberg40 írta:
_Tyler írta:
simán benne van, hogy a jutalékokkal együtt Pogba és SMS ugyanannyiba kerül - akkor viszont szerintem egyértelmű, hogy SMS-t kellene választani. Pogba nagyjából dupla annyit volt sérült az elmúlt 3 évben, mint Dybala
Pogba szerintem totális zsákutca leginkább a sérüléseinek és a fizetési igényének kombinációja miatt. Ha még mellé a járókeretes Di Maria is jön, akkor nagyon rossz az irány. Ha SMS nem opció, akkor én is inkább Frattesit kérem.
Pogba elméletileg még többet is volt sérült Dybalánál. De én arra gondolok, hogy ezeknek a sérüléseknek a tetemes része abból fakadt, hogy rühelli a klubot már vagy két éve.