Összességében Dybala azért problémás játékos (sérülékeny, Maxival is összeugrik pár havonta, igazából nincs alapposztja, ha túl távol van a kaputól az se áll neki jól meg ha túl közel az sem ), nyilván a bal lába, a technikája meg világklasszis kategória, de más nem. Nagyjából reális az ajánlatunk (ha volt előtte magasabb ajánlat akkor neki is van igazsága a korrektséggel kapcsolatban...) de szerintem ő fog ennél magasabb fizut kapni, mert azért a marketingje viszonylag jó. Ellenben Bernát (Ha minden igaz 4,2-ről 3 millára csökkentenénk a fizuját) és DS nem hiszem, hogy megkapnák ezt máshol (DS biztos nem) viszont szerintem a squadplayerek is fontosak hiszen ha elmennek akkor igazolni kell a helyükre (ami megint kiadás, mert ugye nálunk nincs az, hogy majd valamely saját nevelést bedobjuk helyette). Fagioli visszatéréséről lehet hallani de ő más poszt. Rovella és szintén sokat emlegetett Cambiaso meg idén többet sérültek mint nem tehát náluk is fenn kellene állni annak a mércének mint Dibcsinél.
Ráadásul szélsőkkel amúgy is nagyon szarul állunk, Chiesa azért nem lesz toppon még ősszel (ha egyáltalán azon lesz még valaha) így Bernát komoly veszteség lehet még ha néha tényleg sírógörcsöt is kap tőle az ember.
DS-el nekem nincs különösebb gondom (csak ha játszikmeg ha felnéz a beadásnál) mindkét oldalon bevethető, 3 védőnél akár CB-ben is, de neki évi 8-10 meccset kellene játszani a Catanzaro meg a Perugia ellen nem pedig BL nyolcaddöntőn. Csak halkan jegyzem meg Mancini behívta a pótselejtezőre. Ruganira nagyjából ugyanezt adom.
Perinnek se vagyok nagy rajongója, de őt is max akkor szabad elengedni ha ingyen tudunk hozni a helyére valaki jobbat, cserekapusra tényleg ne költsünk, Teket nagyon sunázza Maxi szal kezdőkapust tuti nem fogunk igazolni.
Szóval ha mindenkit elengedünk a lejáró szerződésűek közül (Pulit nem) és mondjuk megy még Szandi, Cselló, Artúr, Rabbi, Kean (őt is biztos távozóként emlegetik) esetleg Morcit nem tudjuk lealkudni, és ne adj isten De Ligt is lépni akar vagy éppen mi akarjuk eladni, hogy legyen pénzünk akkor a nyáron 8-10 igazolás kellene és akkor kezdhetünk megint új csapatot építeni.
Ezért vagyok nagyon kritikus ezzel a szezonnal mert szerintem semmilyen csapatépítés nem folyik, Maxi csupán túlélni akar és elérni a minimum célt és véleményem szerint semmivel nem tart előbb mint Szundi, persze tudom szar a keret, sok a sérült, de a "problémás" játékosokkal (Artúr,Remzi,Kula,Rabbi) és az évek óta gyengén teljesítőkkel (Szandi, Bernát) ő sem tudott mit kezdeni, pedig ő nem nullkilométeres hanem top edző.
Egyenlőre nekem rengeteg a kérdőjel, nem látom a jövő évi vázat és felállást sem még.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-21, 18:59
Tankcsapda írta:
Elvileg Bernardeschi sem fog hosszabbítani. Mondjuk neki annyi különbség van, hogy kifejezetten csökkentenék a fizetését, amibe nem akar belemenni, Dybala viszont az emelt fizetésbe nem ment bele. Megértem amúgy a döntését, mert már megegyezett a klubbal, de azért ennyi sérülés és nem extra teljesítmény mellett lehetett volna benne némi tolerancia. Mindegy, a lényeg, hogy olyan játékost kell helyette igazolni, aki sokkal mobilisebb, nem kell hozzá alakítani a formációt. Zaniolo lenne a tökéletes választás, ha nem lenne a lába élfocira alkalmatlan. Bár nem támadó, de Malinovskyi szerintem jó lenne akár a szélről indulva is.
Bernardeschit jobban sajnálnám, még ha nem is nélkülözhetetlen eleme a csapatnak. Szerintem jó szezont futott, és egy cserealapnak tökéletes lenne, de persze senkit nem lehet maradásra kényszeríteni. A vezetőség irányt váltott, megszorítások vannak, az emeléshez teljesíteni kell. Most lehet, hogy lesznek veszteségek, de hosszú távon nagyon is kifizetődő taktika lehet ez a vonal.
Szerintem Bernát max jobb szezont produkált, ami nem olyan nehéz tekintve az utolsó 2 pusztulatost. Ha Kulát 1 szezon után simán elpasszoltuk (elvileg ő még fiatal és fejlődhet) akkor Bernát csodával határos klasszissá érésére felesleges várni. Ajánlottunk neki gondolom a képességeinek megfelelő bért, ha elfogadja király, padra jó, ha nem akkor köszi az eddigit és sok szerencsét. Dybala detto, persze nyilván ő kulcsjátékos lehetne de nem így. Lentebb írta valaki hogy ahova igazol majd tuti nem lesz annyit sérült, ezt én is így gondolom. Mint Bernátnál, ha elfogadja a reális fizut vagyis inkabb fizu konstrukciót, akkor király, ha nem akkor mindenki jobban jár így. Ő talán kiteljesedhet máshol "vénségére", mi meg építkezhetünk tovább.
Remélem DS és Perin is menni fog, bár DSt Arrivabenenek kell majd a két kezével lerángatni Allegri makkjáról.
Malloy likes this post
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-21, 18:12
Elvileg Bernardeschi sem fog hosszabbítani. Mondjuk neki annyi különbség van, hogy kifejezetten csökkentenék a fizetését, amibe nem akar belemenni, Dybala viszont az emelt fizetésbe nem ment bele. Megértem amúgy a döntését, mert már megegyezett a klubbal, de azért ennyi sérülés és nem extra teljesítmény mellett lehetett volna benne némi tolerancia. Mindegy, a lényeg, hogy olyan játékost kell helyette igazolni, aki sokkal mobilisebb, nem kell hozzá alakítani a formációt. Zaniolo lenne a tökéletes választás, ha nem lenne a lába élfocira alkalmatlan. Bár nem támadó, de Malinovskyi szerintem jó lenne akár a szélről indulva is.
Bernardeschit jobban sajnálnám, még ha nem is nélkülözhetetlen eleme a csapatnak. Szerintem jó szezont futott, és egy cserealapnak tökéletes lenne, de persze senkit nem lehet maradásra kényszeríteni. A vezetőség irányt váltott, megszorítások vannak, az emeléshez teljesíteni kell. Most lehet, hogy lesznek veszteségek, de hosszú távon nagyon is kifizetődő taktika lehet ez a vonal.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-21, 15:48
CsT írta:
Viszont jó lenne ha ezek után mindig így állnánk a sérülékeny játékosokhoz. Az ilyen Khedira, Ramsey félék hulljanak ki már az első körben és ne a szanaszét szakadt térdű Zaniolo legyen a top target nyárra.
Meglepne ha lenne benne annyi gerinc, hogy ne az indába menjen (bár a hosszabbítás körüli hercehurca miatt valahol meg is érteném...)
Tetszik ez a határozott fellépés a vezetőség részéről Dybalaval szemben, és azzal is egyetértek, hogy nem egy többszörösen szétszakadt térdű Zaniolo kell legyen a nyári prioritás. Eleve nekem erős a félelmem, hogy Chiesa sem lesz már ugyanaz a játékos a műtétet követően.
Mindezek ellenére szerintem Zaniolo szerződtetésén a háttérben már dolgozik a vezetőség...
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-21, 14:47
zetterberg40 írta:
Papírforma. Jobb lesz ez így mindkét fél számára, leginkább a klub szempontjából. Egy fizikálisan ennyire romokban heverő játékosra nem lehet építeni.
Szerk: Marotta tutira behúzza a hullarablókhoz. Más opciója kb. nincs Dybabnak. Talán még az Atletico.
Viszont jó lenne ha ezek után mindig így állnánk a sérülékeny játékosokhoz. Az ilyen Khedira, Ramsey félék hulljanak ki már az első körben és ne a szanaszét szakadt térdű Zaniolo legyen a top target nyárra.
Meglepne ha lenne benne annyi gerinc, hogy ne az indába menjen (bár a hosszabbítás körüli hercehurca miatt valahol meg is érteném...)
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-21, 14:40
CsT írta:
Dybala nem hosszabbít (Agresti).
Szerintem a klub nem hosszabbít Dybalával, de mindegy igazából. Remélem csatlakozik hozzá DS meg Bernát is. Rugani maradjon, jobb 4. számú védőt nem nagyon fogunk találni. Lehet mondani, hogy majd valamelyik fiatal betölti azt a szerepet, de mind tudjuk, hogy az csak papíron lenne így. Előbb rakna be egy középpályást Allegri mint egy fiatalt a védelem közepébe.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-21, 14:40
zetterberg40 írta:
Papírforma. Jobb lesz ez így mindkét fél számára, leginkább a klub szempontjából. Egy fizikálisan ennyire romokban heverő játékosra nem lehet építeni.
Szerk: Marotta tutira behúzza a hullarablókhoz. Más opciója kb. nincs Dybabnak. Talán még az Atletico.
ilyen szappanopera után várható volt..
egyszer mintha valahol valamikor azt olvastam volna hogy nem fog máshova igazolni Olaszországon belül, mintha ilyet nyilatkozott volna. azért csk-ként elég meredek lenne ha elmenne a férgekhez. (Bonu 2)
azt amúgy lefogadom hogy akárhova megy, ott nem lesz ennyit sérült mint nálunk volt idén.
A hozzászólást _DREAM_ összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2022-03-21, 14:40-kor.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-21, 14:08
CsT írta:
Krisz, bombahoppa and Malloy like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-21, 14:03
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-20, 09:59
LeRoi10 írta:
2-0-nál beáll, megrúgja a 3-at tiziből majd kifele mutogat a VIP fele
Persze közben meghúzódik mindkét kezén a középső ujj hajlítója!
_________________ a televizenyős düggönypakli
_DREAM_ and Malloy like this post
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-20, 09:09
_DREAM_ írta:
Egyetértek, kíváncsi vagyok mit lép rá Dybcsi.
2-0-nál beáll, megrúgja a 3-at tiziből majd kifele mutogat a VIP fele
_DREAM_ likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-19, 22:22
_DREAM_ írta:
Gondolom majd ver egy atom nagy gólt meghúzódik holnap!
_DREAM_ likes this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-19, 21:46
CsT írta:
Helyes. Ezzel a fizikális állapottal már nem húzóember, így ne is akarjon sztárfizut.
Vannak olyan hírek is, hogy megint összezörrent Maxival.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-19, 21:38
_DREAM_ írta:
“The management will offer Dybala a renewal at a lower fixed amount with bonuses linked to performances. Basically, if Paulo plays he will get the same amount as he requested. The conditions have changed due to his constant injuries.”
Helyes. Ezzel a fizikális állapottal már nem húzóember, így ne is akarjon sztárfizut.
Vannak olyan hírek is, hogy megint összezörrent Maxival.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-19, 21:32
“The management will offer Dybala a renewal at a lower fixed amount with bonuses linked to performances. Basically, if Paulo plays he will get the same amount as he requested. The conditions have changed due to his constant injuries.”
CsT likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-19, 13:41
Rüdigerről mindig az jut eszembe amikor eltiltották miatta Lulicot 1 hónapra mert azt mondta róla, hogy fenoménnek képzeli magát, pedig 2 éve még Stuttgartban zoknit meg nadrágszíjat árult a piacon.
zetterberg40, LeRoi10, bombahoppa and Malloy like this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-19, 13:41
tjunior írta:
Nagyon elkezdték reggel nyomni, de úgy, amikor van is valami a dologban. Jó ez nekünk? Én abszolute nem követem amióta eligazolt Lómából. Valaki írhana valamit róla.
A Chelseaben szintet lépett, 29 éves, még 3-4 jó év van benne. Szerintem az emlegetett 6,5-7 milliós fizuval, a kedvezményes adókulccsal még úgy is jó igazolás lenne, ha közben biztos nem kevés aláírási, ügynöki pénzt kell majd fizetni neki. (Bremert szerintem a fű alatt már lebizniszelte Marotta a hullarablókhoz.)
Annyi talán a kisebb negatívum, hogy ő is a háromvédős rendszerben érzi igazán jól magát.
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-19, 11:23
tjunior írta:
Nagyon elkezdték reggel nyomni, de úgy, amikor van is valami a dologban. Jó ez nekünk? Én abszolute nem követem amióta eligazolt Lómából. Valaki írhana valamit róla.
Hát ha van akkora lóbálója mint Chiellónak, és tele van grintával, akkor jöhet. 30 meccse van idén. Az talán több, mint Chiello-Bonu együtt.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-19, 11:08
zetterberg40 írta:
Rüdiger a védelemben?
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-19, 09:55
Malloy írta:
Ő ballábas ugye? Ha ingyen jön és a Gazzetta által irt 6,5 lesz a fizetése akkor jó biznisz. Kell egy védő Chiellini helyére.
Jobblábas, de a Chelsea háromvédős rendszerében a bal oldalon játszik.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-19, 09:45
zetterberg40 írta:
Rüdiger a védelemben?
Ő ballábas ugye? Ha ingyen jön és a Gazzetta által irt 6,5 lesz a fizetése akkor jó biznisz. Kell egy védő Chiellini helyére.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-19, 08:53
Rüdiger a védelemben?
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-18, 12:36
kilopo írta:
Ebből én azt olvasom ki, hogy ne keressen sokat egy olyan játékos, aki sokat sérült.
Abból én meg arra gondolok, hogy volt idő, amikor a két szar családi autónk mellé vettem egy szar harmadikat, hogy valamelyik biztos működjön. De nem lett jobb az élet. Aztán lett egy új kocsi, és maradt az egyik szar a háromból, így még élhető. Ezzel azt akarom mondani, hogy az olcsó sokat sérült játékosokkal nem tudjuk feltölteni a padot se, pont úgy, mint most a drága, sokat sérült kollekcióval. Dybala az új Ramsey.
zetterberg40 and kilopo like this post
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
Én meg Emerson rajongója nem vagyok, nem hiszem hogy előrébb lennénk vele, mint Szandival.
Viszont Jorginho pont azt tudja registaban ami nekünk kell, Artúrnál masszívabb védekezésben, jobban lát a pályán és képes előre passzolni.
Nyilván Artúrra elcserélném, de komolyabb összeget biztosan nem áldoznék rá. Ami jobban aggaszt, hogy Loca mostanában egy sorral feljebb is hitvány és ha a jövőre Dybi sem lesz akkor a labdakihozatal/támadójáték szervezés megint necces. Szóval Zsorzsi mellett mindenképpen kellene egy támadó felfogású (értsd labdát adni tudó ) kp is.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-12, 15:56
CsT írta:
Bevallom én nem vagyok nagy rajongója neki se Persze akciósan megfontolandó (főleg ha Emersonnal csomagban jönne). De a szökkenős tizit hagyja ott Liverpoolban!
Én meg Emerson rajongója nem vagyok, nem hiszem hogy előrébb lennénk vele, mint Szandival.
Viszont Jorginho pont azt tudja registaban ami nekünk kell, Artúrnál masszívabb védekezésben, jobban lát a pályán és képes előre passzolni.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-12, 15:04
Krisz írta:
Egy diszkont Jorginho?
Bevallom én nem vagyok nagy rajongója neki se Persze akciósan megfontolandó (főleg ha Emersonnal csomagban jönne). De a szökkenős tizit hagyja ott Liverpoolban!
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-11, 22:23
R. Sanches meg is sérült, elég volt csak szóba hozni velünk!