Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
EsztéNégy
virracocha
Tankcsapda
fktgbr
Téjlor89
Malloy
sneco7
LeRoi10
tjunior
zetterberg40
_DREAM_
CsT
bombahoppa
Petike007
_Tyler
Krisz
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Petike007
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 24 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-31, 09:00

Krisz írta:

Mondjuk ha Moratat eladjuk akkor biztos jön valaki és az emlegetett nevek közül bárki jobb lenne valamilyen szempontból.
Ami viszont aggasztó, hogy hasonló intenzitással nyomják Dembele érkezését, ami konkrétan a Ramsey sor folytatását jelentené - gecisokat keres de legalább állandóan sérült, akkor inkább hosszabbítsunk Dybalaval. Remélem nem lőjük lábon magunkat megint.
Arrivabene elég határozottan kijelentette merre tovább. Abba Dembele nem fer bele. 

Ha az amúgy is szegényes támadó sor tovább csökken létszámban egy drága Makka nem visz minket előre. 

Vlaho fossa a gólokat Makka pályafutása alatt lőtt annyi gólt mint a szerb egy hónapban szokott. 

Irányító kellene meg Remzi out. 

Anno volt egy pár pletyka hogy sportvezető jönne Afrikából volt szó Carnevali érkezéséről. Ezekből szeretnem ha valami lenne
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-30, 13:56

tjunior írta:

Nem védeni akarom a scout rendszerünket, mert fos de ide kész játékosok kellenek. A fio megvette 18ban a szerbet, eredménykényszer nélkül megkapta a játékperceket és tessék. Nálunk ha meg Keannek rossz meccse van akkor 6 cikk jelenik meg fél órán belül és 16ezer komment hogy mekkora trágya. Így nehéz de inkább ez legyen mint hogy középcsapat szellemiséggel küzdjünk.

Xavi kívánja Morcit nagyon, nem tudom mi a valóság de ha igen, akkor Szkamakka érkez, Szkamakka érkez.
A szivem csücske Morci de ilyen Alex Sandro-Pellegrini feelingem van, amit Morci hoz most azt a rommá tetovált is hozza töredékéért, nyilván nem ez kellene a szintnek lenne de úgy is Dusanra nyáladzunk hosszútávon.

Mondjuk ha Moratat eladjuk akkor biztos jön valaki és az emlegetett nevek közül bárki jobb lenne valamilyen szempontból.
Ami viszont aggasztó, hogy hasonló intenzitással nyomják Dembele érkezését, ami konkrétan a Ramsey sor folytatását jelentené - gecisokat keres de legalább állandóan sérült, akkor inkább hosszabbítsunk Dybalaval. Remélem nem lőjük lábon magunkat megint.

Malloy likes this post

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-30, 13:16

CsT írta:
Mitrovics már nincs képben? 35-40M-ből lehet ő is meglenne aki azért nyomott egy 22 meccs/22 gól szériát még ha csak a csempionshipben is, de Scama 6 gólja azért kurvára nem meggyőző, nekem olyan Zaza feelingje van.
Engem se győzött meg. Na de majd ha a Rabiot - Bekúr kiszolgálószemélyzet fossa neki a kulcspasszokat, egyből jobb lesz a statija.

Nagyon nyomatják ezt a Morci Barsza vonalat. Az első pár meccsén majd lő egy-két lesgólt, aztán szevasz. Pedig szeretem a kis spanyolt, de egyszerűen rossz nézni hogy mit össze szenved itt már egy éve.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-30, 11:59

Mitrovics már nincs képben? 35-40M-ből lehet ő is meglenne aki azért nyomott egy 22 meccs/22 gól szériát még ha csak a csempionshipben is, de Scama 6 gólja azért kurvára nem meggyőző, nekem olyan Zaza feelingje van.

Krisz likes this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-30, 11:49

Petike007 írta:

Ha Vlahovic, aki fossa a góokat egy 60-as akkor egyértelműen Makkát választanám. Jobbak a tetoválásai.

Egyébként elgodnolkodtatok, hogy nálunk a scout-ok minek vannak? A Fior olyan játékosokat nevelt/fedezett fel, mint Berna, Templom, Vlaho, vagy régebben Jovetic stb... Nálunk ez valahogy nem megy. Mi mostanában drágán veszünk betlit.
Nem védeni akarom a scout rendszerünket, mert fos de ide kész játékosok kellenek. A fio megvette 18ban a szerbet, eredménykényszer nélkül megkapta a játékperceket és tessék. Nálunk ha meg Keannek rossz meccse van akkor 6 cikk jelenik meg fél órán belül és 16ezer komment hogy mekkora trágya. Így nehéz de inkább ez legyen mint hogy középcsapat szellemiséggel küzdjünk.

Xavi kívánja Morcit nagyon, nem tudom mi a valóság de ha igen, akkor Szkamakka érkez, Szkamakka érkez.
A szivem csücske Morci de ilyen Alex Sandro-Pellegrini feelingem van, amit Morci hoz most azt a rommá tetovált is hozza töredékéért, nyilván nem ez kellene a szintnek lenne de úgy is Dusanra nyáladzunk hosszútávon.

Krisz and bombahoppa like this post

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-30, 10:17

_DREAM_ írta:
Ti kiadnátok Mikkamakkáért 35-40 misit..? Nekem elèg meredeknek tűnik.

Ha Vlahovic, aki fossa a góokat egy 60-as akkor egyértelműen Makkát választanám. Jobbak a tetoválásai.

Egyébként elgodnolkodtatok, hogy nálunk a scout-ok minek vannak? A Fior olyan játékosokat nevelt/fedezett fel, mint Berna, Templom, Vlaho, vagy régebben Jovetic stb... Nálunk ez valahogy nem megy. Mi mostanában drágán veszünk betlit.

laac and bombahoppa like this post

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-29, 23:03

Ti kiadnátok Mikkamakkáért 35-40 misit..? Nekem elèg meredeknek tűnik.
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-29, 17:13

Malloy írta:
Az biztos, hogy a jövő nyarat nagyon meg fogja nyomni a medvedisznoember. Szerintem az összes ügyfele csapatot fog váltani, hogy még egyszer utoljára rendesen megszedhesse magát! Én egyébként beáldoznám De Ligtet ha nem 1000%-ig elkötelezett. (De még lehet úgy is). 

És ha már beáldozás!  Én ezt tenném Dybalával is. Még az sem zavarna annyira, hogy ingyen megy. Attól sokkal jobban félek, hogy egy 28 éves állandóan sérült (poszt nélküli) játékosnak adnánk 80-100 milliót garantáló szerződést 5 évre. Szerintem a vezetőség is rájött, hogy ez az utolsó szög lenne a koporsóba, és ezért kezdtek el kitáncolni az elvileg megkötött bizniszből. Én max 3 éves szerződést és maximum 5 milliós alapbért ajánlanék neki. A másik 5 millió lehet opciós.

Igen, sajnos Dybala így szerintem tuti lelép ingyen. Ami nem jó, de annál jobb, mintha adnánk neki 10 millát évi 10 meccsre, amit képes lenyomni.

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-29, 11:52

Az biztos, hogy a jövő nyarat nagyon meg fogja nyomni a medvedisznoember. Szerintem az összes ügyfele csapatot fog váltani, hogy még egyszer utoljára rendesen megszedhesse magát! Én egyébként beáldoznám De Ligtet ha nem 1000%-ig elkötelezett. (De még lehet úgy is). 

És ha már beáldozás!  Én ezt tenném Dybalával is. Még az sem zavarna annyira, hogy ingyen megy. Attól sokkal jobban félek, hogy egy 28 éves állandóan sérült (poszt nélküli) játékosnak adnánk 80-100 milliót garantáló szerződést 5 évre. Szerintem a vezetőség is rájött, hogy ez az utolsó szög lenne a koporsóba, és ezért kezdtek el kitáncolni az elvileg megkötött bizniszből. Én max 3 éves szerződést és maximum 5 milliós alapbért ajánlanék neki. A másik 5 millió lehet opciós.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-28, 18:12

Napi pletyka. De Ligt egyáltalán nem érinthetetlen, és a pizzás is a Juve managementtel kötött 'titkos alku' miatt nyilatkozgat össze-vissza:

Ha De Ligtért valaki leteszi a nagy pénzt már tavasszal akkor a pizzás lezsírozza a nyárra nekünk Pogbát és Romagnolit ingyen, Vlahovicot a Fiortól. A de Ligtből befolyó összegből fedeznénk őket.A pizzás érdeke, hogy nyáron még aki mozdítható váltson a játékosai közül, hogy még el tegye a nagy pénzt a szigorítások előtt.

Amolyan Zidane-transzferként hivatkoztak a dologra már.

Petike007 likes this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-23, 13:20

Petike007 írta:
A Barca akkora tartozást halmozott fel, hogy az már vigyáz magára.
Hát igen, 50 milliós tartozásig simán kinyírnak, a felett már inkább örzik a testi épségedet.

bombahoppa likes this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-23, 13:18

bombahoppa írta:

Nem nagy cucc. Most már kb. 2 millár 65 milka a tartozása. Alig három százalék növekmény. Az infláció magasabb. Nettó inverz tőkefelhalmozás.
Igazából az eladói oldalt nem értem. Miből gondolják, hogy a Barca ki tudja fizetni? Bankgaranciát kaptak? Milyen bank ad a Barcának ilyen helyzetben garnciát. Persze itt jön a képbe a játékosuralom, ha menni akar a klub nem tud mit csinálni.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-23, 12:41

A Barca akkora tartozást halmozott fel, hogy az már vigyáz magára.

bombahoppa likes this post

DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-23, 09:57

bombahoppa írta:
Malloy írta:
Azt magyarázza már el nekem valaki, hogy a barca aminek van kb 2mrd € tartozása, hogy a f@szba tud 65 millióért igazolni??!!!
Nem nagy cucc. Most már kb. 2 millár 65 milka a tartozása. Alig három százalék növekmény. Az infláció magasabb. Nettó inverz tőkefelhalmozás.
Az is lehet, hogy ekkora tartozásnál már leírják kerekítési hibának.

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-22, 20:48

Malloy írta:
Azt magyarázza már el nekem valaki, hogy a barca aminek van kb 2mrd € tartozása, hogy a f@szba tud 65 millióért igazolni??!!!

DartagnanX and Petike007 like this post

https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-22, 19:02

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-21, 21:03

DartagnanX írta:

Csodálatos terv, mindenki jól is járna vele.
Viszont Arrivabene elég egyértelműen és nyersen megmondta, hogy lófasz sem fog történni januárban. Én teljesen elhittem neki.
Hát én például soha többé a büdös életben nem finanszírozok CR projektet senkinek.

DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-21, 19:50

Petike007 írta:
E
LeRoi10 írta:
Napi " van benne ráció, de azért januárban elképzelhetetlenül nagy mozgások lennének, ugyanakkor a lejáró szerzdős miatt ki tudja" pletyka:

- Alex Sandro kézenfogva Rabiot-val megy a MU-ba, Pogba jön hozzánk. Pogbának lejár a szerződése és nem hosszabbítja meg.
- Arthur fél év kölcsön a PSG-ben, cserébe Icardi fél év kölcsönbe jönne hozzánk
- Ramsey megy az Evertonba, plusz 30 misiért jön Digne
- Zakariát behúzzuk ~15-20 misiért

ÖSszefoglalva:

- Arthur, Ramsey, Rabiot  <---> Pogba, Zakaria
- Alex Sandro <---> Digne
- Icardi plusz center opció előre

Még ha értelmük is lenne ez inkább Fifa Manager szint lenne.
Ez annyira ésszerű es profi lenne, hogy teljesen esélytelen.

Csodálatos terv, mindenki jól is járna vele.
Viszont Arrivabene elég egyértelműen és nyersen megmondta, hogy lófasz sem fog történni januárban. Én teljesen elhittem neki.

CsT and Petike007 like this post

http://bianconeri.taccs.hu
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-21, 18:26

E
LeRoi10 írta:
Napi " van benne ráció, de azért januárban elképzelhetetlenül nagy mozgások lennének, ugyanakkor a lejáró szerzdős miatt ki tudja" pletyka:

- Alex Sandro kézenfogva Rabiot-val megy a MU-ba, Pogba jön hozzánk. Pogbának lejár a szerződése és nem hosszabbítja meg.
- Arthur fél év kölcsön a PSG-ben, cserébe Icardi fél év kölcsönbe jönne hozzánk

ÖSszefoglalva:

Ez annyira ésszerű es profi lenne, hogy teljesen esélytelen.

Krisz, LeRoi10, bombahoppa and Malloy like this post

LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-21, 14:59

ÖSszefoglalva:

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-21, 07:50

DartagnanX írta:
Az a szerződésben meghatározott kivásárlási ára, nem?
De igen, annyi. Viszont ha a malac valakit el akar vinni, akkor el is fogja vinni. confused
Ráadásul pajtások Nedveddel meg Agnellivel. 
Nem hiszem, hogy a múltkori vacsorán az volt a téma Pavellel, hogy hogyan tegye jóvá az ihhatarien (vagy hogy a pöcsömbe hívják) gyerek féle átbaszást. 
Sokkal valószínűbb, hogy már arról ment az egyeztetés, hogy mennyiért engednénk el. Múltkor volt is egy kósza pletyka, hogy megakarja hosszabbítani egy évvel a szerződését, cserébe vigyük lentebb a kivásárlási árát!
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-20, 17:34

Malloy írta:
150-et kapni érte teljesen esélytelen. 
Félek a medvedisznoember megint faszra húzza a vezetőséget, és sikerül 70-ért elvinnie valahova, amiből természetesen még kér magának is 10+ millió sikerdíjat.
Az a szerződésben meghatározott kivásárlási ára, nem?

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-20, 14:03

150-et kapni érte teljesen esélytelen. 
Félek a medvedisznoember megint faszra húzza a vezetőséget, és sikerül 70-ért elvinnie valahova, amiből természetesen még kér magának is 10+ millió sikerdíjat.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-19, 21:24

Krisz írta:

Hát mondjuk egy visszavonulóban lévő Chiellini, egy 33 éves Bonucci, meg egy 30 éves Danilo mellett a keretben azért nem mondhatunk le csak úgy róla.
Meg kell tartani, v. tényleg akkor legyen 150.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-19, 19:28

Krisz írta:

Hát mondjuk egy visszavonulóban lévő Chiellini, egy 33 éves Bonucci, meg egy 30 éves Danilo mellett a keretben azért nem mondhatunk le csak úgy róla.
Nyilván pótolni kellene őt is, de egyszerűbb lenne mint pénz nélkül klasszis csatárt venni.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-19, 18:48

_DREAM_ írta:
Belenéztem a délutáni Fio-Sas meccsbe, ha már Vlahovic és Mikkamakka is játszott. Épp írni akartam hogy utóbbival k.ra nem lennénk előrébb, erre 1 perc múlva baszott egy szép gólt 20-22 méterről. Very Happy 

Nem tudom télen kit tudunk leakasztani, félek hogy kb. senkit. Vlahot amúgy se adnák ide nekünk, max. ilyen teljesen irreális áron.
Mixamakka elgondolkoztatott... de belőttem, kire gondolhatsz.

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-19, 18:30

Malloy írta:

Én simán elengedném, ha az árából megtudjuk venni Vlahovicot! 😀

kilopo likes this post

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-19, 18:16

Krisz írta:
Raiola már kavarja a szart, hogy De Ligt ready for the next step. Ha így van (De Ligt szájából amúgy totál az ellenkezője jön mindig), akkor remélem hogy ragaszkodunk a 150 millás kivásárlási árhoz, még ha a fizetése miatt szabadulnánk is tőle.
Én simán elengedném, ha az árából megtudjuk venni Vlahovicot! 😀
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-19, 17:16

Raiola már kavarja a szart, hogy De Ligt ready for the next step. Ha így van (De Ligt szájából amúgy totál az ellenkezője jön mindig), akkor remélem hogy ragaszkodunk a 150 millás kivásárlási árhoz, még ha a fizetése miatt szabadulnánk is tőle.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-19, 16:24

Belenéztem a délutáni Fio-Sas meccsbe, ha már Vlahovic és Mikkamakka is játszott. Épp írni akartam hogy utóbbival k.ra nem lennénk előrébb, erre 1 perc múlva baszott egy szép gólt 20-22 méterről. Very Happy 

Nem tudom télen kit tudunk leakasztani, félek hogy kb. senkit. Vlahot amúgy se adnák ide nekünk, max. ilyen teljesen irreális áron.
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-12-17, 16:55

tjunior írta:
DartagnanX írta:

Mennyire elképesztő belegondolni, hogy idejött a féreg, nem játszott 1 jó meccset sem, de igazából tulajdonképpen semmit sem csinált itt. És most kér KÉT ÉS FÉL MILLIÁRD forintnak megfelelő eurót csak azért, hogy elmenjen a gecibe.

És értem, hogy jogilag ez "rendben van". De tényleg nonszensz, hogy 0 teljesítmény mellett történik ez. 
Egyszerűen nevetségesen tragikus.
Véletlenül sem állítom, hogy ez erkölcsileg igazolható vagy akár csak korrekt lenne. Remzit nem köti ide semmi, pénz keresni jött, nem egy Chiellini vagy egy Mandzukic. A hibás az aki szerződést ajánlott neki.
Persze, de azért hihetetlen, hogy egy ilyen szerződésben nincs olyan kitétel, hogy a fizetésért dolgozni is kell. Ha átlag vállalkozók ilyen szerződéseket tudnának kötni, cudar világ lenne mindenfelé.

Petike007, bombahoppa and Malloy like this post

http://bianconeri.taccs.hu
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
24 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: