Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
EsztéNégy
virracocha
Tankcsapda
fktgbr
Téjlor89
Malloy
sneco7
LeRoi10
tjunior
zetterberg40
_DREAM_
CsT
bombahoppa
Petike007
_Tyler
Krisz
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
tjunior
Allegri jobbkeze

Bevásárlóközpont - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-28, 10:09

Krisz írta:

Inkább Pogba (meg a fizetése) tűnik problémásnak, Zaniolot most kell eladnia a Romanak, tekintve hogy vannak fegyelmi gondjai, szétszakadt térdek, 24ben lejáró szerződés, nem hiszem hogy ne lehetne elhozni baráti áron. Itt inkább a kérdés, hogy megéri-e (mindkét esetben) rájuk költeni és csapatot építeni. Lehet, de én más utat választanék.
Drága, 2szer szétszakított térd, bulika és szerintem valami dühkezelései problémája is lehet, 9 sárga 2 piros egy csatártól...álomigazolás.

Krisz and bombahoppa like this post

Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-28, 08:40

Tankcsapda írta:

Ez már too much. Minden posztra nem lesz igazán minőségi játékosunk a kezdőbe, Zaniolo leigazolása meg nettó kockázat, és 70 milliót kér érte a Roma, annyit amúgy sem ér. Ettől függetlenül ha sikerül összehozni ezt a csapatot, Arrivabeneék nagy varázslók.

Inkább Pogba (meg a fizetése) tűnik problémásnak, Zaniolot most kell eladnia a Romanak, tekintve hogy vannak fegyelmi gondjai, szétszakadt térdek, 24ben lejáró szerződés, nem hiszem hogy ne lehetne elhozni baráti áron. Itt inkább a kérdés, hogy megéri-e (mindkét esetben) rájuk költeni és csapatot építeni. Lehet, de én más utat választanék.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-27, 23:46

CsT írta:
Erre nyomnék egy Áment! Very Happy Persze csak akkor ha feltalálnak addig egy olyan gyógyszert, amitől nem tud szétszakadni a térded. Very Happy 

Bevásárlóközpont - Page 13 277524412_402635278341928_5849285726352432638_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600&_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=hXHcgRZGLcYAX-5MIUO&_nc_ht=scontent-vie1-1

Ez már too much. Minden posztra nem lesz igazán minőségi játékosunk a kezdőbe, Zaniolo leigazolása meg nettó kockázat, és 70 milliót kér érte a Roma, annyit amúgy sem ér. Ettől függetlenül ha sikerül összehozni ezt a csapatot, Arrivabeneék nagy varázslók.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-27, 22:59

CsT írta:
Erre nyomnék egy Áment! Very Happy Persze csak akkor ha feltalálnak addig egy olyan gyógyszert, amitől nem tud szétszakadni a térded. Very Happy
Azért az csúnyán mutatna, ha sem a kapuban sem a védelemben nem lenne olasz…
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-27, 20:37

Bevásárlóközpont - Page 13 277524412_402635278341928_5849285726352432638_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600&_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=hXHcgRZGLcYAX-5MIUO&_nc_ht=scontent-vie1-1
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-25, 10:07

Tankcsapda írta:

Én Bernardeschit inkább megértem, mint Dybalat, ő a fizetésére további 3 millát kért, pedig ha elfogadta volna még a szezon előtt a 8 millát, már régen hosszabbítottak volna vele.

Nekem nagyon az jön le a sztoriból, hogy nem is akartunk hosszabbítani vele sőt még azt se zárom ki, hogy egyáltalán került-e elé valaha valamilyen szerződéstervezet (vagy csak ígéret volt).

Valszeg ősszel volt egy döntés (gondolom Allegri részéről és gondolom azért mert idén is többet volt sérült mint egészséges), hogy ekkora fizuért inkább mozduljunk rá Vlahovicra és onnantól szerintem nem is volt opció, hogy Dybala hosszabbítson. Gondolom osztottak szoroztak és az jött ki, hogy kisebb így a veszteség mintha megadjuk neki a csúcsfizut és továbbra is ennyit lesz sérült másrészt legyünk őszinték Allegrivel is húzd meg-ereszd meg kapcsolata volt és a posztját se igazán találta meg soha.

Engem legjobban az basz fel, hogy vele még Paraticinek kellett volna hosszabbítani és akkor most legalább pénzt kapnánk érte és lenne lehetőségünk, hogy megakadályozzuk, hogy mordorban kössön ki.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-25, 00:12

Malloy írta:
Remelem Arrivabene szavai Bernátra utalnak. 
Kis sz@ros összesen játszott 3 jó meccset a Juveban, és most tartja a markát a fizetésemelésért. Össze kellene tennie a két kezét, hogy kap egyáltalán ajánlatot.

Ő nem kapna emelést (talán 200 ezret, de az nem tétel), tőle 1 millát el akarnak venni.

Az ő esete kicsit érthetőbb, mint Dybalaé. Kapnál x fizetést, de gazdasági megszorítások miatt kevesebbet akarnak adni neked. Te ezt csak úgy elfogadnád? Pláne, hogy tudja, csak csereként számolna vele Allegri. Nála azért lehet az is, hogy nem akar mellőzött lenni, és inkább egy gyengébb csapatba elmegy, ahol komolyabb szerepet kap...de ha megkapja a jelenlegi fizetését, akkor hosszabbít. Én Bernardeschit inkább megértem, mint Dybalat, ő a fizetésére további 3 millát kért, pedig ha elfogadta volna még a szezon előtt a 8 millát, már régen hosszabbítottak volna vele.

De...ha Arrivabeneék következetesek akarnak lenni, akkor nem "kegyelmeznek" Berna esetén sem. Vagy elfogadja, amit ajánlanak neki (esetleg beépítenek valami bónuszösszeget a fizetésébe), vagy keressen új csapatot. És ez vonatkozzon minden lejáró szerződésű játékosra. Chiellini lehet kivétel, de ő klublegenda, viszont neki az anyagiakon már nem fog múlni a hosszabbítása. De rajta kívül senki nem részesülhet más bánásmódban, Cuadrado sem, bár talán ő határeset. Azért jó hosszabb távon ez a hozzáállás, mert megint lesz értéke a meznek.

bombahoppa likes this post

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-24, 22:43

Malloy írta:
Össze kellene tennie a két kezét, hogy kap egyáltalán ajánlatot.
Ugyanezt gondoltam ma, örüljön hogy egyáltalán egy ilyen csapatban játszhat.

Malloy likes this post

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-24, 22:23

bombahoppa írta:

1 hónap alatt lelépett a GOAT, 6 hónap alatt idehozta Vlahót és 9 hónap alatt kibaszta Dybalát.

Remélhetőleg lesznek itt még nagy dolgok.  juve

Tisztogatás és újjáépítés. Csak amit már meg kellett volna lépni korábban is. Úgy tűnik, vannak olyan személyek, akik elég tökösek ahhoz, hogy meghozzanak nehéz, de fontos és szükséges döntéseket. A főbb igazolások (Locatelli, Kean, Vlahovic, Zakaria) valamilyen racionális alapon nyugszanak, kell, hogy valaki gazdaságilag kontroll alatt tartsa a csapatot, erre Paratici képtelen volt, Arrivabene viszont szerintem pokolian jó lesz, rengeteg fizetés szabadult fel már most is, és még folytatni fogja a sort a vezetőség. Rabiot eladására lehet számítani, szerintem Arthurt sem fogjuk megtartani, de nála azért kicsit kétséges a helyzet. Szerintem Sandro is menni fog, ha találunk egy jó balhátvédet.

Olyat olvastam, hogy Jorginhoval már hetek óta folynak a tárgyalások, és jó esély van a leigazolására.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-24, 21:52

Remelem Arrivabene szavai Bernátra utalnak. 
Kis sz@ros összesen játszott 3 jó meccset a Juveban, és most tartja a markát a fizetésemelésért. Össze kellene tennie a két kezét, hogy kap egyáltalán ajánlatot.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-24, 20:39

LeRoi10 írta:
Maurizio Arrivabene: "I know that I am not going to change football, but at the same time, football won’t change me.”

Arrivabene a "big dick energy" megtestesítője. Imádom.
1 hónap alatt lelépett a GOAT, 6 hónap alatt idehozta Vlahót és 9 hónap alatt kibaszta Dybalát.

Remélhetőleg lesznek itt még nagy dolgok.  juve

LeRoi10 likes this post

https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-24, 16:40

Maurizio Arrivabene: “When we invested on Vlahovic, nobody understood that somebody had to leave. Honestly, more than somebody. Some claims make me laugh and the issue of free agents is taken lightly and misleadingly by someone. Does it count for Dybala and not for Donnarumma?”
“Free agent means that the player’s cost has been amortised. I’ve been even too clear. As a result of talking with footballing slang, nobody understands simple things anymore. Juventus comes before anyone and anything else to me. I know that I am not going to change football, but at the same time, football won’t change me.”

Arrivabene a "big dick energy" megtestesítője. Imádom.

CsT, bombahoppa and Malloy like this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-23, 13:32

Malloy írta:

Egy ilyen szintű igazolás (figyelembe véve a korát és a fizetését) akkor érné meg, ha kész lenne a csapat és már csak ennyi hiányozna a Bl címhez. Mi most kezdtük el a csapatépítést.

Nyilván azért téma, mert 23ban lejár a szerződése és nem nagyon akar hosszabbítani, Dybala helyettesnek meg még cifrábbakat is fognak majd írni.

Malloy likes this post

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-23, 13:24

Krisz írta:
Salah? 🙈
Egy ilyen szintű igazolás (figyelembe véve a korát és a fizetését) akkor érné meg, ha kész lenne a csapat és már csak ennyi hiányozna a Bl címhez. Mi most kezdtük el a csapatépítést.

zetterberg40 and CsT like this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-23, 11:48

Salah? 🙈
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-22, 21:05

CsT írta:

Ha a tavaszi keretünket nézem, szerintem nem gyengébb semmivel mint a milánóiaké vagy az afrikaiaké. Igazából idén az egész bajnokság elég gyenge, nincs kiemelkedő csapat és sok a körbeverés, általában 88-90 pontot összeszed a bajnokcsapat, idén szerintem 82-84-el már megnyeri valaki. A Sarris év volt hasonló, ott 83 pontunk lett, az indának 82. Ha idén megnyerjük a maradék 8 meccset akkor lenne 83 pontunk Smile Tavaly 78-al holtversenyben csusszantunk be a negyedik helyre.

A Napoli kerete semmivel nem jobb, sőt, tőlük jobbak vagyunk. A Milan nagyon masszív csapat, náluk a csapategység rendkívül erős, így lehet, hogy a keret van olyan jó, mint az övék, de nem vagyunk azon a szinten, mint ők, következő szezonban lehetünk. A Zinter kerete erősebb, efelől ne legyen kétségünk, más kérdés, hogy ők sem futnak olyan rendkívüli szezont. De ha csak a középpályákat nézzük, akkor ott mélyről indulunk a milánóiakhoz képest.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-22, 16:56

Krisz írta:

Hááát, lehet nem adjuk el Benőt januárban ha Kenőnek előbb törik szét a lábát. Zakariás meg 2 meccs után lesérült. Amikor pl a kukásoknál Osimhennek átalalkították az arcát meg vagy 3an elmentek Afrika kupázni akkor eszeveszett pontvesztésbe kezdtek. A férgeknél De Vrij meg Brozovic estek ki X meccsre, azóta sikerült rájuk felzárkózni. Na most Allegrinek egész szezon során ilyen sérüléshullámmal van dolga.

Szóval szerintem bőven mondható, hogy ócska a keret a többiekéhez képest, mert még ha papíron rendben is lenne, egyrészt sok a hiányzó, másrészt kiegyensúlyozatlan. 
És amellett hogy kérdőjeles az erőnléti és az orvosi stáb szakmai munkája, a bírók is rendszeresen hagyták hogy faragjanak minket, ha mondjuk kettővel kevesebbszer rúgják fel Chiesat meg Kenőt akkor lehet nincs vége a szezonjuknak, ezért a többiek is többet tudnak pihenni, Allegri is jobban tud rotálni.
Én csak a keret erősségére/összetételére utalok, hogy hol mennyi sérült van az más tészta.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-22, 14:29

CsT írta:

Ha a tavaszi keretünket nézem, szerintem nem gyengébb semmivel mint a milánóiaké vagy az afrikaiaké. Igazából idén az egész bajnokság elég gyenge, nincs kiemelkedő csapat és sok a körbeverés, általában 88-90 pontot összeszed a bajnokcsapat, idén szerintem 82-84-el már megnyeri valaki. A Sarris év volt hasonló, ott 83 pontunk lett, az indának 82. Ha idén megnyerjük a maradék 8 meccset akkor lenne 83 pontunk Smile Tavaly 78-al holtversenyben csusszantunk be a negyedik helyre.

Hááát, lehet nem adjuk el Benőt januárban ha Kenőnek előbb törik szét a lábát. Zakariás meg 2 meccs után lesérült. Amikor pl a kukásoknál Osimhennek átalalkították az arcát meg vagy 3an elmentek Afrika kupázni akkor eszeveszett pontvesztésbe kezdtek. A férgeknél De Vrij meg Brozovic estek ki X meccsre, azóta sikerült rájuk felzárkózni. Na most Allegrinek egész szezon során ilyen sérüléshullámmal van dolga.

Szóval szerintem bőven mondható, hogy ócska a keret a többiekéhez képest, mert még ha papíron rendben is lenne, egyrészt sok a hiányzó, másrészt kiegyensúlyozatlan. 
És amellett hogy kérdőjeles az erőnléti és az orvosi stáb szakmai munkája, a bírók is rendszeresen hagyták hogy faragjanak minket, ha mondjuk kettővel kevesebbszer rúgják fel Chiesat meg Kenőt akkor lehet nincs vége a szezonjuknak, ezért a többiek is többet tudnak pihenni, Allegri is jobban tud rotálni.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-22, 13:51

zetterberg40 írta:
Ezzel az ócska kerettel akkor sem reális a bajnoki cím, ha mindenki végig egészséges, és az Allegri-Zidane-Klopp-Guardiola négyes egyszerre irányítja a csapatot.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-22, 12:56

A nyolcaddöntőkkel az a bajom, hogy 4 évig nem jutottunk vele semmire. Ha jövőre lesz is egy kicsit jobb csapatunk, akkor tuti szembe jön a Bayern/Pool/Azov és baszhatjuk a reményeket. De Fino alla Fine!

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-22, 12:44

Ezzel az ócska kerettel akkor sem reális a bajnoki cím, ha mindenki végig egészséges, és az Allegri-Zidane-Klopp-Guardiola négyes egyszerre irányítja a csapatot.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-22, 12:21

Azért Pirlo megítélésénél ne felejtsük el, hogy saját erőből kurv@ra nem lett volna meg a 4. hely. Kellett hozzá egy ordas nagy bukta a napolitol Veronában…

Ehhez képest Allegri már stabilan 4. helyen van a csapattal, és szerintem meglesz minimum a dobogó is. 

Szerintem ez a kettő nem ugyanaz.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-22, 11:49

Krisz írta:

Ha az idei lesz a transition year egy dobogóval, jövőre meg kiegyensúlyozzuk a csapatot néhány igazolással, Allegri meg normális csapatot épít belőlük negyeddöntőt minimum elérjük egy ilyen hoki Villareal kiejtésével meg mondjuk harcban vagyunk/megnyerjük a scudettot akkor is bőnyállal?
Csak mert szerintem ez egy reális terv és így az ideit is más perspektívába helyezi.
Egyébként meg pusztán gazdasági szempontból egy stabil 4. helyezés egy erős de fenntartható rezsijű kerettel már pénzügyi siker (lásd Arsenal) szóval én nem hagynám ezt figyelmen kívül.
A térdelésem csak az idei szezonra vonatkozik Smile Smile

Nekem az elvárásaim voltak mások, amikor kinevezték Pirlót két dolog futott át agyamon :1. Lehet meglesz mi Pep/Zidanunk 2. Belebukik az egészbe és lesz újra egy hetedik helyezett csapatunk. Igazából a kettő közötti lett, de a rosszabb verzió felé tendálva. Amikor visszahoztuk Maxit én mindenképpen előrelépést vártam, BL8-at (főleg a sorsolás után) és hogy harcban leszünk a scudettóért. Egyik sem teljesült(?) ezért vagyok csalódott.

Ja, ha a kupa se lesz meg akkor ő térdel elém! Wink

Közben a dibcsis hír be is indította a bulshit generátorokat, tegnap még Raspadori ma már Berardi az új kiszemelt. Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-22, 10:41

CsT írta:

Ehhez képest Maxinak rendelkezésre állt a full keret, Ronci kései távozása volt az egyetlen zavaró tényező (bár Maxi nyilatkozatai alapján ő számolt ezzel) és télen is kicsapták neki a brét. Meg nyilván nem azért hoztuk vissza 4 évre 9 millás fizuért, hogy megint ne legyen esélyünk a bajnokságra meg kiessen a spanyol hetedik ellen. Ettől még építhet egy fasza csapatot jövőre, de idén szerintem nem tette meg.

Az meg, hogy a fél keret rottyon van egyrészt Allegri bűne is, mert a kupában is szinte full kezdővel állunk ki meg inkább behozzuk a félsérült Szandrót mezzalát játszani 10 percre 2 gólos előnynél Miretti helyett. 

De itt már ugyanazokat a köröket futjuk. Very Happy Ha meglesz a scudettó letérdelek Maxi elé, egyéb esetben nálam ez a szezon kuka. A kupagyőzelem és az, hogy másodikok vagy negyedikek leszünk engem különösebben nem motivál.

Ha az idei lesz a transition year egy dobogóval, jövőre meg kiegyensúlyozzuk a csapatot néhány igazolással, Allegri meg normális csapatot épít belőlük negyeddöntőt minimum elérjük egy ilyen hoki Villareal kiejtésével meg mondjuk harcban vagyunk/megnyerjük a scudettot akkor is bőnyállal?
Csak mert szerintem ez egy reális terv és így az ideit is más perspektívába helyezi.
Egyébként meg pusztán gazdasági szempontból egy stabil 4. helyezés egy erős de fenntartható rezsijű kerettel már pénzügyi siker (lásd Arsenal) szóval én nem hagynám ezt figyelmen kívül.

Malloy likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-22, 10:20

Malloy írta:

Csináltam hétvégén egy nagyon hosszú, részletes összehasonlítást az elmúlt 3 évben a BL-ből kieső csapatainkról. Aztán miután elküldtem kiírta, hogy túl hosszú és ment a levesbe az egész.  Bevásárlóközpont - Page 13 1f624 

Most csak a tavaly a Porto ellen kieső csapatot nézzük meg:
Bevásárlóközpont - Page 13 GNEjOWAULdJnwZOqhI7lsHUAbWHyzf8fIBnOPFfyoiUAAAAASUVORK5CYII= A cserepadról pedig olyanok jöttek mint De Ligt, McKennie, Kulusevski, és Bernát. De ott ült még Chiellini is. Tehát nem arról volt szó, hogy Rugani a KEZDŐ CB, DS meg a balhátvéd, hanem a padon ült De Ligt és Giorgo. A Középpályára be tudta hozni McKennie-t és Bernátot, előre meg Kulát. Illetve volt egy rohadt jó Chiesaja és egy Ronaldoja...

Szerintem nem lehet összehasonlítani a mostani foshalmazzal amivel Allegrinek kellett vitézkednie!
Nézzük meg most kiket tudott volna behozni:
Chiellini ott ült, de csak dísznek. 
Dybala 10 percet tudott vállalni.
Bernát szintén félig sérülten tudott 7 percet játszani. 
A többiek pedig: Kean, Pinsiglio, Pellegrini, Perin, Miretti. És ennyi.
Csak ehhez vegyük már hozzá, hogy Szundinak full kezdő edzőként alapozási időszak nélkül kellett csapatot építenie, úgy, hogy Morata és Chiesa pár nappal a Transfer window zárása előtt esett be, télen pedig igazolásügyileg semmilyen segítséget nem kapott és úgy kellett volna csapatot építenie, hogy volt egy Ronaldoja akit mindig minden körülmények között játszania kellett.

Ehhez képest Maxinak rendelkezésre állt a full keret, Ronci kései távozása volt az egyetlen zavaró tényező (bár Maxi nyilatkozatai alapján ő számolt ezzel) és télen is kicsapták neki a brét. Meg nyilván nem azért hoztuk vissza 4 évre 9 millás fizuért, hogy megint ne legyen esélyünk a bajnokságra meg kiessen a spanyol hetedik ellen. Ettől még építhet egy fasza csapatot jövőre, de idén szerintem nem tette meg.

Az meg, hogy a fél keret rottyon van egyrészt Allegri bűne is, mert a kupában is szinte full kezdővel állunk ki meg inkább behozzuk a félsérült Szandrót mezzalát játszani 10 percre 2 gólos előnynél Miretti helyett. 

De itt már ugyanazokat a köröket futjuk. Very Happy Ha meglesz a scudettó letérdelek Maxi elé, egyéb esetben nálam ez a szezon kuka. A kupagyőzelem és az, hogy másodikok vagy negyedikek leszünk engem különösebben nem motivál.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-22, 08:23

CsT írta:
A Pirlós csapatnak tavaly ilyenkor (már mint a fordulókat tekintve) 3 ponttal több volt. Igen a mostani rakkolós, taktikus focit játszik kevesebb a kilengés, jobb a csapategység (nincs Ronci) Pirlonal volt káosz (főleg védekezésben) de voltak élvezhető meccsek is. Sőt volt, hogy harmadik és negyedik gólt is rúgtunk néha Very Happy. A Bl-ben pont ugyanott estünk ki, egy nagyjából ugyanolyan erősségű csapat ellen, sőt ott csak azon múlt, hogy nem tudtunk normálisan sorfalat állni, itt meg lett egy sima 0-3. Szóval eredményben eddig nincs előrelépés.
Csináltam hétvégén egy nagyon hosszú, részletes összehasonlítást az elmúlt 3 évben a BL-ből kieső csapatainkról. Aztán miután elküldtem kiírta, hogy túl hosszú és ment a levesbe az egész.  Bevásárlóközpont - Page 13 1f624 

Most csak a tavaly a Porto ellen kieső csapatot nézzük meg:
Bevásárlóközpont - Page 13 GNEjOWAULdJnwZOqhI7lsHUAbWHyzf8fIBnOPFfyoiUAAAAASUVORK5CYII= A cserepadról pedig olyanok jöttek mint De Ligt, McKennie, Kulusevski, és Bernát. De ott ült még Chiellini is. Tehát nem arról volt szó, hogy Rugani a KEZDŐ CB, DS meg a balhátvéd, hanem a padon ült De Ligt és Giorgo. A Középpályára be tudta hozni McKennie-t és Bernátot, előre meg Kulát. Illetve volt egy rohadt jó Chiesaja és egy Ronaldoja...

Szerintem nem lehet összehasonlítani a mostani foshalmazzal amivel Allegrinek kellett vitézkednie!
Nézzük meg most kiket tudott volna behozni:
Chiellini ott ült, de csak dísznek. 
Dybala 10 percet tudott vállalni.
Bernát szintén félig sérülten tudott 7 percet játszani. 
A többiek pedig: Kean, Pinsiglio, Pellegrini, Perin, Miretti. És ennyi.

Krisz likes this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-22, 08:17

CsT írta:

A Pirlós csapatnak tavaly ilyenkor (már mint a fordulókat tekintve) 3 ponttal több volt. Igen a mostani rakkolós, taktikus focit játszik kevesebb a kilengés, jobb a csapategység (nincs Ronci) Pirlonal volt káosz (főleg védekezésben) de voltak élvezhető meccsek is. Sőt volt, hogy harmadik és negyedik gólt is rúgtunk néha Very Happy. A Bl-ben pont ugyanott estünk ki, egy nagyjából ugyanolyan erősségű csapat ellen, sőt ott csak azon múlt, hogy nem tudtunk normálisan sorfalat állni, itt meg lett egy sima 0-3. Szóval eredményben eddig nincs előrelépés.

Én speciel senkit nem látok jobbnak, Bernát,Rabbi ugyanolyan hullámvasút volt mindkét edzőnél, Kulával,Remzivel, Bekúrral egyik sem tudott mit kezdeni, Artúr nálam semmivel nem lett jobb ugyanúgy alibizik, nem lő kapura...stb max a sérülések miatt többet játszik és a nagy számok törvénye alapján több elfogadható meccse van. Ruganit meg DS-t nehéz összehasonlítani mert tavaly itt sem voltak! Very Happy Very Happy

Szerintem pl Loca posztját se találta meg még Maxi, csak játszatta ész nélkül hol registában hol mezzalában minden meccsen amíg tavaszra totál elfogyott.

A felállásban most pont visszatértünk ahhoz a 4-4-2/3-5-2 combóhoz amit Szundi az elejétől nyomatott.

A Csecs - De Ligt, Cuadrado, Morata, Vlahovic, Chiesa tengely tavaly is megvolt leszámítva a szerbet, pont akkor lenne előrelépés ha most ehhez hozzá tudnánk írni még 2-3 nevet, de nem tudunk. Sad

Ez a prorated benchmarking kicsit olyan dolog, mintha azt számolgatnánk, hogy hány nő kell ahhoz hogy 3 hónap alatt megszüljenek egy gyereket. A statokat én is szeretem de csak az összképpel együtt érdemes vele foglalkozni. Az pedig a következő: a 4. helyért úgy néz ki nem kell aggódni, mint tavaly, a csapat egy dolgot legalább már tud, rakkolva hozni a pontokat, Pirlonál semmit nem tudtunk biztosan. Emellett nagyon nem is vagyunk leszakadva az élmezőnytől, tehát egy megismételt május 5 is benne van a pakliban még ha elég valószínűtlen is.
A BL valóban hasonló, de ez minden volt csak sima 3-0 nem, a gólarány ellenére ez egy nagyon necces meccs volt amit végül elbuktunk. Én tartom, hogy egy vállalható fizikai állapotban lévő csapattal behúztuk volna. Nyilván ez is az edző felelőssége indirekt módon, de ez a fizikális felkeszítés azóta téma hogy Conte lelépett.

Rabiot hullámvasút ezt adom, de Ramseyval mit kezdjen?   Laughing Bernátnak viszont voltak nemcsak jó meccsei de hosszabb időszakai, egyébként nála a sérülések törték meg ezeket. Artúrnál láttál olyan vállalhatatlan kreténségeket amiken meccsek mentek el? Pirlonál volt pár, idén nem, gondolkodás nélkül eladnám de idén azért egész használható bizonyos dolgokra, illetve voltak kifejezetten jó meccsei is, a statjai meg sokkal jobbak.

Locat adom, de amúgy az egész kpn van még sok munka meg ide nagyon kell még egy regista/trequartista, illetve Zakariás integrálása is hatással lehet a többiek teljesítményére.

Az utolsó ponttal az a bajom, hogy lehet itt voltak tavaly is, de Cuadradon és Chiesan kívül egyikük se volt olyan stabilan impact spíler mint idén (Csecs is egészen összekapta magát a szeptemberi katasztrófa után).

Ha a háttérmunkát nézzük akkor jövőre lesz Rüdiger, Gatti a védelembe, én számítok egy nagyobb igazolásra a kpn, Rovella és Fagioli visszatérhetnek, a Morata, Vlahovic, Chiesa mögé kell 1-2 spíler. Nekem ez az irány tetszik.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-21, 23:04

Krisz írta:

Jó de Bernátnak fizessünk 4 millát (amúgy gondolom 5ért alkudozott)? Nandez ugyanezt vagy többet hozná a feléért. Rovella a szezon első felét úgy nyomta végig, hogy a top 5ben volt játékperceket tekintve aztán jött valami makacsabb sérülés, én még nem nyomnék rá Ramsey bélyeget.
Én attól nem tartok hogy egy adagban dobjuk ki a szemetet, már csak azért sem mert lehetetlen és szerintem Moratat meg fogjuk venni csak előbb lecigánykodjuk az árát.

Én azt nem értem hogy Pirlo csapatát meg a mostanit hogy lehet egy lapon emlegetni. Lehet mindkettő nézhetetlen, de a mostani csapat a véres taknyán csúszva is Artúr, Danilo, Rabiot kpval stabilan húzza be a 3 pontokat, míg Pirloval totál esetleges volt az egész. A mostani lehet nagyon ipari, de erre a célfocira van kitalálva. Ez pedig amellett hogy szálllítja a pontokat arra is jó hogy a klub egyik alappillérét lefektesse, mégpedig a szenvedve nyerés tudományát. Ez hiányzott Sarrinál és Pirlonál - emlékezzünk csak ahogy az Empoli ellen csóválta a fejét Giorgio Allegrivel, hogy "ez nem csapat", na ennek már nyoma sincs. Szerintem ez az első lépés, emellett azért van egy Csecs - De Ligt, Cuadrado, Morata, Vlahovic, Chiesa gerinc már most amire lehet hosszabb távon tovább építeni. Én akkor érezném jogosnak a kritikát, ha egy pozitív mercato után jövőre semmi előrelépés nem lenne. 
Nyilvánvalóan arról szólt a pályán kívüli szakmai munka nagy része, hogy kiszórjuk a szemetet és gondolom azért lettek áprilisig húzva a tárgyalások, mert a mostaninál jobb feltételeket sosem állt szándékunkban ajánlani és nem akartuk ezt októberben bejelenteni, hogy az érintett játékosok beleszarjanak a szezon hátralévő részébe.
Egyébként szerintem Allegri alatt simán jobban teljesít Bernát, Artúr, Rugani, DS még ha maga a teljesítmény nem is kiemelkedő.

Én speciel senkit nem látok jobbnak, Bernát,Rabbi ugyanolyan hullámvasút volt mindkét edzőnél, Kulával,Remzivel, Bekúrral egyik sem tudott mit kezdeni, Artúr nálam semmivel nem lett jobb ugyanúgy alibizik, nem lő kapura...stb max a sérülések miatt többet játszik és a nagy számok törvénye alapján több elfogadható meccse van. Ruganit meg DS-t nehéz összehasonlítani mert tavaly itt sem voltak! Very Happy Very Happy

Szerintem pl Loca posztját se találta meg még Maxi, csak játszatta ész nélkül hol registában hol mezzalában minden meccsen amíg tavaszra totál elfogyott.

A felállásban most pont visszatértünk ahhoz a 4-4-2/3-5-2 combóhoz amit Szundi az elejétől nyomatott.

A Csecs - De Ligt, Cuadrado, Morata, Vlahovic, Chiesa tengely tavaly is megvolt leszámítva a szerbet, pont akkor lenne előrelépés ha most ehhez hozzá tudnánk írni még 2-3 nevet, de nem tudunk. Sad
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-21, 21:53

CsT írta:
Összességében Dybala azért problémás játékos (sérülékeny, Maxival is összeugrik pár havonta, igazából nincs alapposztja, ha túl távol van a kaputól az se áll neki jól meg ha túl közel az sem Very Happy), nyilván a bal lába, a technikája meg világklasszis kategória, de más nem. Nagyjából reális az ajánlatunk (ha volt előtte magasabb ajánlat akkor neki is van igazsága a korrektséggel kapcsolatban...) de szerintem ő fog ennél magasabb fizut kapni, mert azért a marketingje viszonylag jó. Ellenben Bernát (Ha minden igaz 4,2-ről 3 millára csökkentenénk a fizuját) és DS nem hiszem, hogy megkapnák ezt máshol (DS biztos nem) viszont szerintem a squadplayerek is fontosak hiszen ha elmennek akkor igazolni kell a helyükre (ami megint kiadás, mert ugye nálunk nincs az, hogy majd valamely saját nevelést bedobjuk helyette). Fagioli visszatéréséről lehet hallani de ő más poszt. Rovella és szintén sokat emlegetett Cambiaso meg idén többet sérültek mint nem tehát náluk is fenn kellene állni annak a mércének mint Dibcsinél.

Ráadásul szélsőkkel amúgy is nagyon szarul állunk, Chiesa azért nem lesz toppon még ősszel (ha egyáltalán azon lesz még valaha) így Bernát komoly veszteség lehet még ha néha tényleg sírógörcsöt is kap tőle az ember.

DS-el nekem nincs különösebb gondom (csak ha játszik meg ha felnéz a beadásnál) mindkét oldalon bevethető, 3 védőnél akár CB-ben is, de neki évi 8-10 meccset kellene játszani a Catanzaro meg a Perugia ellen nem pedig BL nyolcaddöntőn. Very Happy Csak halkan jegyzem meg Mancini behívta a pótselejtezőre. Very Happy Ruganira nagyjából ugyanezt adom.

Perinnek se vagyok nagy rajongója, de őt is max akkor szabad elengedni ha ingyen tudunk hozni a helyére valaki jobbat, cserekapusra tényleg ne költsünk, Teket nagyon sunázza Maxi szal kezdőkapust tuti nem fogunk igazolni.

Szóval ha mindenkit elengedünk a lejáró szerződésűek közül (Pulit nem) és mondjuk megy még Szandi, Cselló, Artúr, Rabbi, Kean (őt is biztos távozóként emlegetik) esetleg Morcit nem tudjuk lealkudni, és ne adj isten De Ligt is lépni akar vagy éppen mi akarjuk eladni, hogy legyen pénzünk akkor a nyáron 8-10 igazolás kellene és akkor kezdhetünk megint új csapatot építeni.

Ezért vagyok nagyon kritikus ezzel a szezonnal mert szerintem semmilyen csapatépítés nem folyik, Maxi csupán túlélni akar és elérni a minimum célt és véleményem szerint semmivel nem tart előbb mint Szundi, persze tudom szar a keret, sok a sérült, de a "problémás" játékosokkal (Artúr,Remzi,Kula,Rabbi) és az évek óta gyengén teljesítőkkel (Szandi, Bernát) ő sem tudott mit kezdeni, pedig ő nem nullkilométeres hanem top edző.

Egyenlőre nekem rengeteg a kérdőjel, nem látom a jövő évi vázat és felállást sem még.

Jó de Bernátnak fizessünk 4 millát (amúgy gondolom 5ért alkudozott)? Nandez ugyanezt vagy többet hozná a feléért. Rovella a szezon első felét úgy nyomta végig, hogy a top 5ben volt játékperceket tekintve aztán jött valami makacsabb sérülés, én még nem nyomnék rá Ramsey bélyeget.
Én attól nem tartok hogy egy adagban dobjuk ki a szemetet, már csak azért sem mert lehetetlen és szerintem Moratat meg fogjuk venni csak előbb lecigánykodjuk az árát.

Én azt nem értem hogy Pirlo csapatát meg a mostanit hogy lehet egy lapon emlegetni. Lehet mindkettő nézhetetlen, de a mostani csapat a véres taknyán csúszva is Artúr, Danilo, Rabiot kpval stabilan húzza be a 3 pontokat, míg Pirloval totál esetleges volt az egész. A mostani lehet nagyon ipari, de erre a célfocira van kitalálva. Ez pedig amellett hogy szálllítja a pontokat arra is jó hogy a klub egyik alappillérét lefektesse, mégpedig a szenvedve nyerés tudományát. Ez hiányzott Sarrinál és Pirlonál - emlékezzünk csak ahogy az Empoli ellen csóválta a fejét Giorgio Allegrivel, hogy "ez nem csapat", na ennek már nyoma sincs. Szerintem ez az első lépés, emellett azért van egy Csecs - De Ligt, Cuadrado, Morata, Vlahovic, Chiesa gerinc már most amire lehet hosszabb távon tovább építeni. Én akkor érezném jogosnak a kritikát, ha egy pozitív mercato után jövőre semmi előrelépés nem lenne. 
Nyilvánvalóan arról szólt a pályán kívüli szakmai munka nagy része, hogy kiszórjuk a szemetet és gondolom azért lettek áprilisig húzva a tárgyalások, mert a mostaninál jobb feltételeket sosem állt szándékunkban ajánlani és nem akartuk ezt októberben bejelenteni, hogy az érintett játékosok beleszarjanak a szezon hátralévő részébe.
Egyébként szerintem Allegri alatt simán jobban teljesít Bernát, Artúr, Rugani, DS még ha maga a teljesítmény nem is kiemelkedő.

_DREAM_ likes this post

LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-21, 20:42

Arrivabene megerősítette, hogy nem hosszabbítunk Dybcsivel. És lényegében elismerte, hogy végül nem is tettünk hivatalos ajánlatot.

Maurizio Arrivabene confirmed Paulo Dybalaʼs departure: “Dybala 's contract has not been extended. Today's meeting was clear and respectful. On the part of Juventus, it would have been easy to make a lower offer but it would have been disrespectful for Paulo. The decision is made.
“The most important change is the one you mentioned today. Juventus will not extend with Dybala .With the arrival of Vlahovic, the technical aspect, the team, the project has changed.
“The decision has been made, we thought about it a lot, but I want to emphasize something: the management of Juventus does not make decisions against Juventus, but for Juventus. We had a sincere approach.
“With the arrival of Vlahovic and players who arrived in January, Paulo's position was no longer central. Injury problem? No, the parameters were different. No one questioned the technical value of Dybala.
“There were then considerations on the duration of the contract and from an economic point of view. We made choices,” he told Sky Italia. Bevásárlóközpont - Page 13 26ab

Krisz and Malloy like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2022-03-21, 19:49

Összességében Dybala azért problémás játékos (sérülékeny, Maxival is összeugrik pár havonta, igazából nincs alapposztja, ha túl távol van a kaputól az se áll neki jól meg ha túl közel az sem Very Happy), nyilván a bal lába, a technikája meg világklasszis kategória, de más nem. Nagyjából reális az ajánlatunk (ha volt előtte magasabb ajánlat akkor neki is van igazsága a korrektséggel kapcsolatban...) de szerintem ő fog ennél magasabb fizut kapni, mert azért a marketingje viszonylag jó. Ellenben Bernát (Ha minden igaz 4,2-ről 3 millára csökkentenénk a fizuját) és DS nem hiszem, hogy megkapnák ezt máshol (DS biztos nem) viszont szerintem a squadplayerek is fontosak hiszen ha elmennek akkor igazolni kell a helyükre (ami megint kiadás, mert ugye nálunk nincs az, hogy majd valamely saját nevelést bedobjuk helyette). Fagioli visszatéréséről lehet hallani de ő más poszt. Rovella és szintén sokat emlegetett Cambiaso meg idén többet sérültek mint nem tehát náluk is fenn kellene állni annak a mércének mint Dibcsinél.

Ráadásul szélsőkkel amúgy is nagyon szarul állunk, Chiesa azért nem lesz toppon még ősszel (ha egyáltalán azon lesz még valaha) így Bernát komoly veszteség lehet még ha néha tényleg sírógörcsöt is kap tőle az ember.

DS-el nekem nincs különösebb gondom (csak ha játszik meg ha felnéz a beadásnál) mindkét oldalon bevethető, 3 védőnél akár CB-ben is, de neki évi 8-10 meccset kellene játszani a Catanzaro meg a Perugia ellen nem pedig BL nyolcaddöntőn. Very Happy Csak halkan jegyzem meg Mancini behívta a pótselejtezőre. Very Happy Ruganira nagyjából ugyanezt adom.

Perinnek se vagyok nagy rajongója, de őt is max akkor szabad elengedni ha ingyen tudunk hozni a helyére valaki jobbat, cserekapusra tényleg ne költsünk, Teket nagyon sunázza Maxi szal kezdőkapust tuti nem fogunk igazolni.

Szóval ha mindenkit elengedünk a lejáró szerződésűek közül (Pulit nem) és mondjuk megy még Szandi, Cselló, Artúr, Rabbi, Kean (őt is biztos távozóként emlegetik) esetleg Morcit nem tudjuk lealkudni, és ne adj isten De Ligt is lépni akar vagy éppen mi akarjuk eladni, hogy legyen pénzünk akkor a nyáron 8-10 igazolás kellene és akkor kezdhetünk megint új csapatot építeni.

Ezért vagyok nagyon kritikus ezzel a szezonnal mert szerintem semmilyen csapatépítés nem folyik, Maxi csupán túlélni akar és elérni a minimum célt és véleményem szerint semmivel nem tart előbb mint Szundi, persze tudom szar a keret, sok a sérült, de a "problémás" játékosokkal (Artúr,Remzi,Kula,Rabbi) és az évek óta gyengén teljesítőkkel (Szandi, Bernát) ő sem tudott mit kezdeni, pedig ő nem nullkilométeres hanem top edző.

Egyenlőre nekem rengeteg a kérdőjel, nem látom a jövő évi vázat és felállást sem még.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
13 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: