Szerintem aki igazán tehetséges azt mi se basszuk le a Bé-be vagy Cosenzába. Anno Pogba,Coman is simán ilyen senkiként jött és gondolom az első pár edzésen lehetett látni, hogy belőlük lehet valami, ezért nem küldtük őket a tarcsiba. Ellenben pl Dragusin vagy Frabotta azért kerültek be néhány meccsen mert valamelyik poszton elfogytunk. Nekem egyetlen elpocsékolt tehetség se ugrik be az elmúlt évekből, sőt én Ken visszatérésének se örültem tiszta szívből, mert benne is max egy squadplayert látok nem egy klasszist és úgy rémlik magasan ő volt az elmúlt 5-6 év legnagyobb tehetségnek kikiáltott játékosa.
Dragusinból meg Frabottaból akár lehetne egy Calabria is, de nem a Speziaban. Már az is előrelépés lenne ha megbízható squadplayereket tudnánk B listára tenni. Erre amúgy Frabotta nem jó példa, mert túl későn igazoltuk, szóval az a modell se működik, hogy 20 éveseket veszünk. Itt mindenképp kulcs az U23as csapat amivel el kellene jutni oda, hogy 15 évesekkel kísérletezzünk 1-2 szezonon keresztül a B-ben, hogy 17-18 évesen akár kezdőbe lehessen dobni, mint Pedrit. Ken ügye kicsit bonyolult, mert ő nem egy univerzális játékos, mint Chiesa, nincs is olyan work ethicje meg karaktere (hajlamos bulikázni), egy jó Juveben ahol a posztja létezett is 500 perc alatt vert 6 gólt. Erre elküldtük a PL posványba, majd egy jobb csapatban (PSG) megint jól teljesített - az nekem mindegy hogy 2 méterről lőtte a gólok felét, pont az kéne Morata helyett, aki, nem ér oda, vagy lesen van, vagy odaér de kihagyja. Egyébként Keant annak idején amikor első 2000es spílerként vert gólt egyből lepasszoltuk egy szezonra Veronaba, közben simán volt olyan szinten, mint akiket a Bárka, City, MU, stb simán bedobál a kezdőbe 500-1000 percre szezononként.
Csak azt akarom mondani, hogy még ha prémium is lenne az utánpótlásunk akkor is a 30 éves módit követjük, még egy olyan zseni is, mint Allegri. Ez a gáz.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-10, 13:46
Krisz írta:
Szerintem nincs kisebb eredménykényszer egy top PL klubnál sem, ott mégsem az a felfogás, hogy végig kell járni a cigányligákat mielőtt a nagycsapatban a pályára lépnél. Itt nekem az a legfőbb problémám, hogy a tehetségesebb spílereket is így kezeljük - nekem az a legnagyobb agyfasz, hogy elvileg Haaland is azért ment Dortmundba mert mi le akartunk vele huzatni egy évet a C-ben. Emellett a silány minőségű utánpótlásunk se biztos olyan gyenge. A Milannál amikor már nem volt Silvio papa és kénytelenek voltak az utánpótláshoz nyúlni, rögtön feltűnt Donna, Loca, Calabria, de még Cutrone is lehet hozna egy Morata szintet, továbbra sem hiszem, hogy pont akkor sikeredett be egy prémium generáció, amikor elfogyott a pénz. A cigányligák helyett mondjuk 5 meccsen a nagycsapatban százezerszer többet fejlődne egy Fagioli, mintha a Catanzaroban vitézkedne. Illetve miért kell először mindenképp a C-be meg a B-be kölcsönözni? Rovella pl simán kiemelkedik (egy két rutinosabb veterán mellett) a Genoaból. Az ilyenekből kell fiókcsapatot csinálni nem a B-t is ritkán látó Cittadellakból. Chiesa hol lenne ha mondjuk nálunk nevelkedik, de a nagycsapat helyett 3 szezont a C-ben meg a B-ben bohóckodik? Azt viszont adom, hogy az U23nak kellene egy kis lökés hogy legalább a B-ben tudjunk kísérletezni.
Vlahovicnál meg továbbra sem értem mi motiválná, hogy most ide igazoljon pl egy Atletico helyett.
Szerintem aki igazán tehetséges azt mi se basszuk le a Bé-be vagy Cosenzába. Anno Pogba,Coman is simán ilyen senkiként jött és gondolom az első pár edzésen lehetett látni, hogy belőlük lehet valami, ezért nem küldtük őket a tarcsiba. Ellenben pl Dragusin vagy Frabotta azért kerültek be néhány meccsen mert valamelyik poszton elfogytunk. Nekem egyetlen elpocsékolt tehetség se ugrik be az elmúlt évekből, sőt én Ken visszatérésének se örültem tiszta szívből, mert benne is max egy squadplayert látok nem egy klasszist és úgy rémlik magasan ő volt az elmúlt 5-6 év legnagyobb tehetségnek kikiáltott játékosa.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-10, 12:40
CsT írta:
Jó volt a sorsolásuk az elmúlt 2 hónapban, leszámítva a Leicestert kb a 8 leggyengébb PL csapattal játszottak, mindezt nemzetközi kupa nélkül! Szezon végére meglesz a szokásos 8-10. hely egyike.
Nálunk a fiatalok beépítése kurva nehézkes mert hatalmas eredménykényszer van szinte mindig, tavaly Pirlo próbálkozott de kevés sikerrel, Frabotta és Dragusin amúgy játszottak már a kölcsönadásuk óta, nem emlékszem, hogy bármelyiküket is láttam volna a pályán.
Az utánpótlásunk baromi gyenge ezt el kell ismerni, a "Bé" csapatnak a serie C-ben tényleg nem sok értelme van, mert a tehetségesebbeket ugyanúgy a serie B-be adogatjuk kölcsön (Fagyi,Ranocchia Felix Correira...stb) nem hiszem, hogy pár komolyabb (nyilván ezen a szinten) igazolással nem lehetne elérni a másodosztályt, ahol ez a keret együtt játszhatna és nem dobálnánk szét a tehetségesebbeket Padovába meg Leccébe. A saját nevelések között még olyat se nagyon látok akiből mondjuk 1 Rugani féle squadplayer lenne.
Szóval mi próbálunk ilyen "egy jó szezonos" fiatalokat igazolni de eddig kevés sikerrel (Keni,Kulu,Demiral, anno Bernát), Loca lehet az üdítő kivétel eddig, Kájózsorzsot valahogy nem látom Juve mezben mondjuk 2 év múlva..
Vlaho egy szinttel azért ezektől feljebb van (nagyjából ilyen Chiesa kaliber) (az ára meg kettővel ), anyagilag biztosan lesznek jobb ajánlatai mint amit mi adnánk, ráadásul a lilák előbb löknék be egy meszes gödörbe minthogy ide igazoljon, úgyhogy max abban bízhatunk mint Locánál hogy ide akar jönni, de nyilván egy balkáni spílernél erre jóval kevesebb az esély.
Persze annyit mint pl Remzi simán tudna Fagyii v Ranocchia is, 10-ed annyi pénzért...
Szerintem nincs kisebb eredménykényszer egy top PL klubnál sem, ott mégsem az a felfogás, hogy végig kell járni a cigányligákat mielőtt a nagycsapatban a pályára lépnél. Itt nekem az a legfőbb problémám, hogy a tehetségesebb spílereket is így kezeljük - nekem az a legnagyobb agyfasz, hogy elvileg Haaland is azért ment Dortmundba mert mi le akartunk vele huzatni egy évet a C-ben. Emellett a silány minőségű utánpótlásunk se biztos olyan gyenge. A Milannál amikor már nem volt Silvio papa és kénytelenek voltak az utánpótláshoz nyúlni, rögtön feltűnt Donna, Loca, Calabria, de még Cutrone is lehet hozna egy Morata szintet, továbbra sem hiszem, hogy pont akkor sikeredett be egy prémium generáció, amikor elfogyott a pénz. A cigányligák helyett mondjuk 5 meccsen a nagycsapatban százezerszer többet fejlődne egy Fagioli, mintha a Catanzaroban vitézkedne. Illetve miért kell először mindenképp a C-be meg a B-be kölcsönözni? Rovella pl simán kiemelkedik (egy két rutinosabb veterán mellett) a Genoaból. Az ilyenekből kell fiókcsapatot csinálni nem a B-t is ritkán látó Cittadellakból. Chiesa hol lenne ha mondjuk nálunk nevelkedik, de a nagycsapat helyett 3 szezont a C-ben meg a B-ben bohóckodik? Azt viszont adom, hogy az U23nak kellene egy kis lökés hogy legalább a B-ben tudjunk kísérletezni.
Vlahovicnál meg továbbra sem értem mi motiválná, hogy most ide igazoljon pl egy Atletico helyett.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-10, 11:53
Krisz írta:
Hát most azért feljöttek mint a talajvíz, 6 pontra az első helytől. Én inkább azt nem értem, hogy valaki miért preferálná a mostani Juvét, különösen úgy, hogy sorozatos bajnoki címek és BL döntők közepette is mindenki lépni akart mindenfelé. PL klubokkal fizetésben tutira nem tudunk versenyezni, a csapat egy szemétdomb, amit most kezdünk el kiganézni. Hacsak valakinek nincs Juvés pizsije akkor azért nem vagyunk túl vonzóak, kivéve ha valaki azért jönne, mert a sok nyomorék között kisebb erőfeszítéssel is stabil kezdő lehet, de olyan játékos meg kell nekünk?
Emellett a fiatalok, akiket annyira hajtanánk miért jönnének ide? Allegri (elvileg) ezt mondta:
“The second team is important because it helps the players’ growth,” insisted Allegri. “Then from the second team, which plays in Serie C, the player must go Serie B and play many games, a second-tier Serie A club and at that point you can evaluate if a player can play for Juventus or Serie A or other teams. “Some might not agree with me. The players that emerge start from Serie C, go through Serie B and get to Serie A. Like 30 years ago.” Itt most szó nincs a fiatalok minőségéről, ez vonatkozik mindenkire. Mi Haalandot is a tarcsiba igazoltuk volna. Emellett én borzasztóan fázom minden olyan mantrától amiben olyan van, hogy "Like 30 years ago"
Jó volt a sorsolásuk az elmúlt 2 hónapban, leszámítva a Leicestert kb a 8 leggyengébb PL csapattal játszottak, mindezt nemzetközi kupa nélkül! Szezon végére meglesz a szokásos 8-10. hely egyike.
Nálunk a fiatalok beépítése kurva nehézkes mert hatalmas eredménykényszer van szinte mindig, tavaly Pirlo próbálkozott de kevés sikerrel, Frabotta és Dragusin amúgy játszottak már a kölcsönadásuk óta, nem emlékszem, hogy bármelyiküket is láttam volna a pályán.
Az utánpótlásunk baromi gyenge ezt el kell ismerni, a "Bé" csapatnak a serie C-ben tényleg nem sok értelme van, mert a tehetségesebbeket ugyanúgy a serie B-be adogatjuk kölcsön (Fagyi,Ranocchia Felix Correira...stb) nem hiszem, hogy pár komolyabb (nyilván ezen a szinten) igazolással nem lehetne elérni a másodosztályt, ahol ez a keret együtt játszhatna és nem dobálnánk szét a tehetségesebbeket Padovába meg Leccébe. A saját nevelések között még olyat se nagyon látok akiből mondjuk 1 Rugani féle squadplayer lenne.
Szóval mi próbálunk ilyen "egy jó szezonos" fiatalokat igazolni de eddig kevés sikerrel (Keni,Kulu,Demiral, anno Bernát), Loca lehet az üdítő kivétel eddig, Kájózsorzsot valahogy nem látom Juve mezben mondjuk 2 év múlva..
Vlaho egy szinttel azért ezektől feljebb van (nagyjából ilyen Chiesa kaliber) (az ára meg kettővel ), anyagilag biztosan lesznek jobb ajánlatai mint amit mi adnánk, ráadásul a lilák előbb löknék be egy meszes gödörbe minthogy ide igazoljon, úgyhogy max abban bízhatunk mint Locánál hogy ide akar jönni, de nyilván egy balkáni spílernél erre jóval kevesebb az esély.
Persze annyit mint pl Remzi simán tudna Fagyii v Ranocchia is, 10-ed annyi pénzért...
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-10, 07:43
CsT írta:
Gondolom komolyabb ügynököknél tiltva van az Arsenal száma!
Hát most azért feljöttek mint a talajvíz, 6 pontra az első helytől. Én inkább azt nem értem, hogy valaki miért preferálná a mostani Juvét, különösen úgy, hogy sorozatos bajnoki címek és BL döntők közepette is mindenki lépni akart mindenfelé. PL klubokkal fizetésben tutira nem tudunk versenyezni, a csapat egy szemétdomb, amit most kezdünk el kiganézni. Hacsak valakinek nincs Juvés pizsije akkor azért nem vagyunk túl vonzóak, kivéve ha valaki azért jönne, mert a sok nyomorék között kisebb erőfeszítéssel is stabil kezdő lehet, de olyan játékos meg kell nekünk?
Emellett a fiatalok, akiket annyira hajtanánk miért jönnének ide? Allegri (elvileg) ezt mondta:
“The second team is important because it helps the players’ growth,” insisted Allegri. “Then from the second team, which plays in Serie C, the player must go Serie B and play many games, a second-tier Serie A club and at that point you can evaluate if a player can play for Juventus or Serie A or other teams. “Some might not agree with me. The players that emerge start from Serie C, go through Serie B and get to Serie A. Like 30 years ago.” Itt most szó nincs a fiatalok minőségéről, ez vonatkozik mindenkire. Mi Haalandot is a tarcsiba igazoltuk volna. Emellett én borzasztóan fázom minden olyan mantrától amiben olyan van, hogy "Like 30 years ago"
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-10, 07:17
Malloy írta:
Az Arsenal próbálja elérni Vlahovic ügynökét, de az nem veszi fel nekik (Di Marzio)
Gondolom komolyabb ügynököknél tiltva van az Arsenal száma!
virracocha and bombahoppa like this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-09, 23:06
Az Arsenal próbálja elérni Vlahovic ügynökét, de az nem veszi fel nekik (Di Marzio)
CsT likes this post
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-07, 23:45
LeRoi10 írta:
Bernicica szerződése az év végén lejár. Jelenleg 4 milliót keres, 3 évre évi 2,5-3 millió körüli megegyezésre számít a vezetőség. Bernicica nyitott a fizetéscsökkentésre, mindenáron itt akar maradni.
Azért abban ne legyen kétségünk, hogy ingyen igazolhatóként kereshetne ennél többet is....
Ha Ramseyt kipateroljuk a télen, könnyen lehet, hogy Rovellával és/vagy Fagiolival pótolnánk. Fagyi eddig 2 gól és 2 gólpassz a Serie B-ben, Rovella kirobbanthatatlan a gyengélkedő Genoában (3 gólpassz).
Bernardeschivel hosszabbítani kell. Nem nélkülözhetetlen játékos, de ebben a szezonban a kevés pozitívum egyike az ő javuló teljesítménye, és nála elő nem fordulhat, hogy lelketlenség miatt játszik rosszul...már ezt is értékelni kell.
Ha Allegri vállalja, hogy ezzel a középpályával eléri a legjobb négyet, akkor belefér a Ramsey-Rovella "csere", egyébként ha a lehetőségek engedik, akkor egy komolyabb registara lenne szükség, kivéve, ha ezt az évet minden mindegy alapon beáldozzuk. A válogatott fenegyerek szakácsunkhoz képest mondjuk mindenképpen előrelépés lenne bármelyikük, mert rendelkezésre állnának. Ettől függetlenül jelenleg Paredes, Witsel, vagy egy hasonló kaliberű játékos megszerzése lenne szükséges.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-07, 19:22
Bernicica szerződése az év végén lejár. Jelenleg 4 milliót keres, 3 évre évi 2,5-3 millió körüli megegyezésre számít a vezetőség. Bernicica nyitott a fizetéscsökkentésre, mindenáron itt akar maradni.
Azért abban ne legyen kétségünk, hogy ingyen igazolhatóként kereshetne ennél többet is....
Ha Ramseyt kipateroljuk a télen, könnyen lehet, hogy Rovellával és/vagy Fagiolival pótolnánk. Fagyi eddig 2 gól és 2 gólpassz a Serie B-ben, Rovella kirobbanthatatlan a gyengélkedő Genoában (3 gólpassz).
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-07, 10:19
Tankcsapda írta:
Mostanában egyre többet cikkeznek arról, hogy Pogba szeretne visszajönni nyáron. Ti mit gondoltok erről, szeretnétek viszontlátni a csapatban?
Sztem ez ilyen full bullshitkamuclickbait kategória hír, én is olvastam.
A mostani középpályánknak nyilván erősítés lenne, bár tegyük hozzá h elég alacsonyan van a léc.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-07, 08:23
Mostanában egyre többet cikkeznek arról, hogy Pogba szeretne visszajönni nyáron. Ti mit gondoltok erről, szeretnétek viszontlátni a csapatban?
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-10-22, 10:22
Krisz írta:
Az megvan, hogy Ihattaren eltűnt? Elvileg visszament Hollandiába "családi ügyek" miatt, csak az a probléma hogy azóta se látta senki azon a környéken ahol a családja él. Elvileg nincs kedve visszatérni Italiaba...
Emlékszem amikor a férgek Hakimit igazolták, a szaúdi haverom külön megjegyezte, hogy majd meglátjuk miféle arab a gyerek, mert a többségük egy lusta geci zéró profizmussal, pedig azért a nagy arab büszkeség mellett egy ilyen kijelentés elég súlyos. Sajna a rossz arabot vettük meg, a kurva anyját.
PROFI.
Egyem a pici szívét. Egyébként a korábbi klubjánál is volt neki szépen balhéja.
Annyiért venném meg a csávót amennyit ér, és annyiért adnám el másnap, mint amennyire tartja magát. Hasonló üzletet szeretnék kötni Remzivel és Rabbival.
bombahoppa likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-10-21, 21:14
Krisz írta:
Az megvan, hogy Ihattaren eltűnt? Elvileg visszament Hollandiába "családi ügyek" miatt, csak az a probléma hogy azóta se látta senki azon a környéken ahol a családja él. Elvileg nincs kedve visszatérni Italiaba...
Emlékszem amikor a férgek Hakimit igazolták, a szaúdi haverom külön megjegyezte, hogy majd meglátjuk miféle arab a gyerek, mert a többségük egy lusta geci zéró profizmussal, pedig azért a nagy arab büszkeség mellett egy ilyen kijelentés elég súlyos. Sajna a rossz arabot vettük meg, a kurva anyját.
Akkor a pizzás jön nekünk eggyel, ez még jól jöhet!
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-10-21, 18:12
Malloy likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-10-11, 21:34
Krisz írta:
Az októberi mercato pletykák mindig olyanok, mintha a kis rózsaszín unikornisos naplómból születtek volna amit az éjjeliszekrényemben őrzök:
- Tchouameni (valami cuki nevet ki kell neki találni ha itt köt ki) januárban - Gordont elcseréljük Pogbara vagy Szarumán hercegnek megveszik Newcastlebe - Van De Beek (Gordon olyan értekes, hogy őt is Pogba mellé kell csapni) - Vlahovicnak már varrják a mezét nyárra, Moratat elviszi Paratici - Dybala hosszabbítOTT, Cuadrado is hamarosan
Már csak Csecsért/helyett kellene valami jó biznisz
- csulameni röviden csula - a szakácsot a nyáron vett, alapember Alanra is elcseréli velünk az Everton, mert rendesek - ebben szerintem van valami, mondjuk a gyerek kb 2 éve egy egyeneset nem tudott a labdába rúgni, de ha nem sérül le még így is hasznosabb lenne mint a velszi - de csak addig, amíg fel nem tűnik a szinen valami csóró pl klub
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-10-11, 18:29
Krisz írta:
Az októberi mercato pletykák mindig olyanok, mintha a kis rózsaszín unikornisos naplómból születtek volna amit az éjjeliszekrényemben őrzök:
- Tchouameni (valami cuki nevet ki kell neki találni ha itt köt ki) januárban - Gordont elcseréljük Pogbara vagy Szarumán hercegnek megveszik Newcastlebe - Van De Beek (Gordon olyan értekes, hogy őt is Pogba mellé kell csapni) - Vlahovicnak már varrják a mezét nyárra, Moratat elviszi Paratici - Dybala hosszabbítOTT, Cuadrado is hamarosan
Hát ez a Gordon-Pogba,VDB csere jól hangzik, de ha nagyon kötekednek Rabiot-t is hozzácsapjuk és még így is szívességet teszünk. 2 klasszis 1 padmelegítőért és 1 lejáró szerződésű játékosért. Szívesen tehenészek!
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-10-11, 16:54
Malloy likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-25, 15:59
MU-ban Ronaldo már a tiziket is átengedi? Mondjuk rábasztak vele...de akkor is. :O
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-25, 14:51
elnézve az idei Gábriel Jézust és azt, hogy Ronci végül ~15-18 millió euróért takarodott el, finoman szólva is nevetséges belegondolni a nyári pletykákba, hogy 1 az 1-ben cserélhetőek lettek volna.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-21, 11:19
Bár De Ligt eddig nagyon ócska volt ebben a szezonban (nyilván ezzel nincs egyedül) de az eladása azért lenne necces mert Gyuri jó eséllyel visszavonul és akkor marad nekünk egy 35 éves leharcolt Bonucci és a satnya Rugani. Tehát kellene egyből két kezdő belső védőt venni, akkor a szezon eleje megint elmenne a védelem összerakására főleg ha esetleg egy új kapus is jönne (bár ha Maxin múlik nem fog).
Persze ha valaki lepakolja érte a 150 millát akkor már dobni is kell a hátára a kabátot, de ebben azért nem bízom.
Téjlor89 Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-21, 10:43
De Ligt szerintem kiváló teljesítményt hoz a Juventusban már most. Én nem szeretném, ha elmenne. Több van még benne a mostaninál, fog ő még fejlődni.
Továbbá kizártnak tartom, hogy bárki 150 millát fizessen érte, mert akkorát azért nem ugrott minőségben. Úgyhogy szerintem a legvalószínűbb forgatókönyv az lesz, hogy Raiola kikényszerít egy átigazolást majd 80 milláért és mi meg elengedjük nyilván, mert mi mindenkinek becsicskulunk.
Az ideális helyzet az lenne, ha eljutna egy olyan szintre, ahol érzelmileg kötődik a csapathoz és hosszabbítana mondjuk jövő nyáron.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-21, 09:37
Petike007 írta:
150-ért el is kell adni. KB 100 miller tőkenyereség. Illetve kimegy a 12 Milleres fizuja. Ha okosan igazolunk belőle, azaz nem úgy ahogy eddig tettük. Nagyon jól kijöhetünk ebből a biznyicből.
Egyelőre nem azt hozza, mint az Ajaxban, de egyrészt a Juve más kávéház, másrészt még mindig nagyon fiatal. Ugyanakkor az is nehezen elképzelhető, hogy Raiola miatt 4-5 évnél többet töltene a Juveban. Összességében én még nem engedném el, hátra egyáltalán nincs utánpótlásunk Cselló és Bonu után, s azt nem gondolhatja senki, hogy ilyen kulcsfontosságú poszton majd az összekukázott Romagnolinak meg Milenkovicnak adjuk az irányítást. Mondjuk megtörténhet, de szerintem óriási felelőtlenség lenne. Szóval a Raiola veszélyfaktor ellenére is marasztalnám, és inkább Dybalát ereszteném útjára ingyen. Inkább épüljön Chiesa köré a csapat.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-21, 09:01
zetterberg40 írta:
2022 nyarán lép életbe a 150 milliós kivásárlási záradéka. Valószínűleg akad majd olyan csapat, aki ezt kicsengeti, úgyhogy Raiola nyerő pozícióban érzi magát már most.
150-ért el is kell adni. KB 100 miller tőkenyereség. Illetve kimegy a 12 Milleres fizuja. Ha okosan igazolunk belőle, azaz nem úgy ahogy eddig tettük. Nagyon jól kijöhetünk ebből a biznyicből.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-21, 08:42
LeRoi10 írta:
- De Ligt távozhat jövőre. (Ezt mondjuk pont nem érteném... Szerintem jól érzi itt magát és ennél jobb helye nem igen lehetne.)
2022 nyarán lép életbe a 150 milliós kivásárlási záradéka. Valószínűleg akad majd olyan csapat, aki ezt kicsengeti, úgyhogy Raiola nyerő pozícióban érzi magát már most.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-19, 20:26
Bernát nagyjából elért Rugani szintjére, kieső csapatok elleni meccsekre jó, nem rinyál, olasz, nincs vállalhatatlan fizuja. Húzóember már sose lesz, viszont pénzt sem kapnánk érte.
Pellegrininek akkor lenne értelme ha Dybala távozna. Akire ugye a csapatot akarjuk építeni és akivel 1,5 éve képtelenek vagyunk hosszabbítani.
Pogba szerintem esélytelen, lesz helye a P$G-ben.
Kesszi szerintem is a PL-be megy (én nem is bánom).
A zokniárus Rüdigertől hánynék.
Onana állítólag már megegyezett az indával (amúgy is néger kapus nem kapus ).
Boga viszont bal oldalra nem lenne rossz húzás. Romagnoli esélyes.
Strakosha? Köszi ilyen kapusunk már van
Malloy likes this post
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-19, 20:01
Téjlor89 írta:
Kessié és Pogba lehet reális a középpályára - mindkettő simán besétálna a kezdőnkbe.
Romagnoli nagyon valószínű.
Pellegrini szerintem Roma-ikon lesz, Brozovic meg nem fog idejönni az interből. Boga még jó lenne a keretbe, a többiek nem mozgatnak meg.
Ha Allegri marad, akkor lehet, hogy DS is. A nyár legnagyobb pozitívuma lesz, hogy Bernardeschi eltakarodik. Én nem emlékszem, hogy ennyire hitvány focista magára húzta volna ezt a mezt, beleértve Molinarot, Marco Mottat, Ruganit és Jorge Martinezt is.
Én hosszabbítanék Bernardeschivel, csak engedjen kicsit a fizetéséből. Erősen túlzol, de jó a felsorolásod, mert pont az általad említett Jorge Martínez az a játékos, akinek a büdös életben nem kellett volna megfordulnia ennél a klubnál. Ő már akkor is egy gyenge középszer volt, amikor leigazoltuk, konkrétan előre tudni lehetett, hogy rossz igazolás lesz, és még fizettünk is érte 11 vagy 12 millió €-t. Bernardeschi sosem lesz jobb egy cserealapnál, de arra jó. Nem rinyál, ha padoznia kell, voltak jó meccsei - bár 40 millióért ennél lényegesen többet vár a szurkoló, ez tény.
Szerintem Pellegrini sorsa nagyban függ attól, hogy a Roma visszatér-e a BL-be következő szezonban. Ha igen, akkor őt el lehet felejteni, ha nem, akkor viszont szerintem meg lehetne szerezni. Én Pogbat nem tartom reálisnak, ez a nyár tökéletesen megmutatta, hogy a fizetéseket szűkíteni kellett, Pogba ezen biztosan nem fog segíteni. Ha Ramseyt sikerülne elpasszolni, akkor talán, de akkor is csak nagyon esetleg. Kessié szerintem nem marad Olaszországban, ha távozik a Milantól, kb. annyi esélyt látok rá, mint Brozovicra. Romagnoli és Pellegrini lehet sanszos, illetve Rüdiger vagy Luiz Felipe jöhetne még, ha Romagnolit nem sikerül elhozni. Boga cserének okés lenne.
A listához még:
Boubacar Kamara, Onana, Zakaria...és ha rövid távú elképzeléseket is figyelembe veszünk, akkor Di María és Isco jöhetne szóba. Előbbinél szigorúan max. 2 éves kontraktust gondolnék. Plusz szigorúan cserének Origi.
Téjlor89 Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-19, 19:33
LeRoi10 írta:
- Kessié - Lorenzo Pellegrini - Romagnoli - Pogba - Brozovic - Belotti - Rüdiger - Tolisso - J. Boga (Sassol) - Luiz Felipe (Lazio) - Mazraoui (Ajax, JHV) -Strakosha
Kessié és Pogba lehet reális a középpályára - mindkettő simán besétálna a kezdőnkbe.
Romagnoli nagyon valószínű.
Pellegrini szerintem Roma-ikon lesz, Brozovic meg nem fog idejönni az interből. Boga még jó lenne a keretbe, a többiek nem mozgatnak meg.
Ha Allegri marad, akkor lehet, hogy DS is. A nyár legnagyobb pozitívuma lesz, hogy Bernardeschi eltakarodik. Én nem emlékszem, hogy ennyire hitvány focista magára húzta volna ezt a mezt, beleértve Molinarot, Marco Mottat, Ruganit és Jorge Martinezt is.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-19, 19:24
tjunior írta:
Januárban oda kellene adni érte Bernát ( bár kétlem, hogy max ebbe belemegy) két legyet egy csapásra, Soulét meg felhozni az első csapatba.
Jövőre lejáróak akik érdekesek lehetnek. Mindig azt mondjuk, hogy a való világ nem a FIFA manager mode, de semmi nem tiltja, hogy több szabadon igazolható játékost bezsákoljon egy csapat. Azon felül, hogy keződbe is vannak szerintem számunkra is elérhető játékosok, most olyan a felhozatal, hogy a keret mélyitése is megoldható lenne (Luiz Felipe (Rugani helyére), Mazraoui (DS helyére), Strakosha (ha Perin nem hosszabbít), Boga:
- Kessié - Lorenzo Pellegrini - Romagnoli - Pogba - Brozovic - Belotti - Rüdiger - Tolisso - J. Boga (Sassol) - Luiz Felipe (Lazio) - Mazraoui (Ajax, JHV) -Strakosha
Pellegrini, Romagnoli nekem kötelező deal lenne. Bár sanszos, hogy Lo. Pellegrini akár hosszú éveket marad a Lómánál....
Tőlünk lejáróak: - Bernicica - Cuadrado (elvileg '23-ig hosszabbít a következő hetekben) - DS - Perin - Dybala - Ramsey hogy kapja be, neki '23-ig van szerződése....
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-18, 15:07
Krisz írta:
Romagnolit szerintem már nyáron lezsírozták legalább olyan szintre, mint 1 éve Locat. De Ligtnek kellene egy szintlépős szezon, hogy valaki komolyabb pénzt meg több fizut adjon neki, anélkül ez csak szarkavarás. Pogbaval kapcsolatban viszont nem értek egyet. Most ha kötünk vele egy 4 éves szerződést akkor az pont kitart addig amíg klasszis szinten tudja nyomni. Ingyen jönne Csak a sertésnek kellene tejelni valamennyit azon túl meg egy ésszerű fizut kell neki ajánlani, ha elfogadja királyság, ha nem, akkor mehet a PSGbe vagy hosszabbithat mencseszterben.
Januárban oda kellene adni érte Bernát ( bár kétlem, hogy max ebbe belemegy) két legyet egy csapásra, Soulét meg felhozni az első csapatba.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-18, 15:03
LeRoi10 írta:
Raiola keveri a szart:
- De Ligt távozhat jövőre. (Ezt mondjuk pont nem érteném... Szerintem jól érzi itt magát és ennél jobb helye nem igen lehetne.)
Én meg teljesen megérteném. Rekordveszteségeink vannak, a holland piacképes. De Ligt, nem rossz de ennyi pénzért vezérnek kellene lennie. Az meg még mindig Giorgio. Ha jó pénz adnak érte tőllem mehet, megszabadulunk a horror fizetésétől és a könyvekből is kikerül. Romagnoli ingyen, Milenkovic is még Firenzében van, Cellő meg igencsak ajánlgatja Akanjit, akinek meg 23ig van szerződése, ő is mozdítható lesz jövő nyáron. Van alternatíva. De azt se bánnám ha átmenne végre Conan a barbárba ha már a testfelépítése megvan hozzá.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-18, 14:45
LeRoi10 írta:
Raiola keveri a szart:
- Romagnoli szerinte ingyen igazolható lesz jövőre. A Juventus kiváló célpont lenne. (valószínűleg csak pénzt akarnak, bár van egy tendencia, hogy a milantól ingyen megpattan aki csak teheti). Mindenesetre sunáznám Romagnolit - De Ligt távozhat jövőre. (Ezt mondjuk pont nem érteném... Szerintem jól érzi itt magát és ennél jobb helye nem igen lehetne.) - Pogba kapható lenne egy Pogback 2.0-ra de zsét kéne viritania a juvénak. ( most már ne jöjjön. jövőre 29 lesz, majd ránk rohadna ő is. Benne nem látom azt, hogy 33 évesen még a csúcson lesz...)
Romagnolit szerintem már nyáron lezsírozták legalább olyan szintre, mint 1 éve Locat. De Ligtnek kellene egy szintlépős szezon, hogy valaki komolyabb pénzt meg több fizut adjon neki, anélkül ez csak szarkavarás. Pogbaval kapcsolatban viszont nem értek egyet. Most ha kötünk vele egy 4 éves szerződést akkor az pont kitart addig amíg klasszis szinten tudja nyomni. Ingyen jönne Csak a sertésnek kellene tejelni valamennyit azon túl meg egy ésszerű fizut kell neki ajánlani, ha elfogadja királyság, ha nem, akkor mehet a PSGbe vagy hosszabbithat mencseszterben.