Szerintem ez alapból egy reális ajánlat, csak ha ebből levesszük a Boca részét (7+1.75M) akkor valóban karcsú...
Épp ez az, annyira nem nagy spíler hogy egy irreális ajánlatot bedobjanak érte.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 16:53
CsT írta:
Szerintem ez alapból egy reális ajánlat, csak ha ebből levesszük a Boca részét (7+1.75M) akkor valóban karcsú...
Így szerintem sok értelme nincs eladni. A Milan meccsen is megmutatta, hogy első rangú romboló, egy egydimenziós mezzala poszton simán lehet vele számolni, 15 millából egy lentebb lesajnált Nandezt se lehet venni.
Kulát nagyon emlegetik az Arsenalnál és a Tottenhamnél is (Conte wingbacket akar csinálni belőle???). Igazából csak az a cink, hogy Chiesa nélkül pont szélen lennénk nagyon vékonyak (vagy egy jobbhátvédet kell venni).
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 16:52
CsT írta:
Agresti szerint Kuluért ajánlatot fog tenni Paratici.
Amúgy most mennyi az annyi, miről megy a vita Dybcsinél? Én utoljára olyasmit olvastam hogy 10 misit akar, amire beintett a klub és talán "csak" 8-at adnánk neki. Ha valóban megvan a szándék mindkét fél részéről és itt akar maradni akkor meg nem kellene szarakodni és meg úgyis fognak egyezni. "Most már csak az áron vitatkozunk"
Kulut ő hozta ide, vihetné is magával Para.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 16:36
_DREAM_ írta:
Amit állítólag a klub kevesel.
_DREAM_ likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 16:33
_DREAM_ írta:
És tipikus Marottás igazolás lenne, mivel nyáron lejár a szerződése. Nem örülnék neki ha odamenne, lehet hogy még a sérülékenysége is elmúlna. Ha valóban volt egy sértettség nála azért amit pletykálnak (vagyis hogy a vezetőség nem adja meg neki amit kér) akkor szerintem simán benne van hogy fogja magát és a leggyűlöltebb riválishoz igazol mint jelenlegi csk, olyan "ha nem kellek akkor menjetek a picsába" stílusban.
Én azért elnéznék egy Chiesa-Vlao-Dyb hármast elől.
Vagy épp pont a "riválishoz is elmegyek ha úgy van" vonallal akarják kiharcolni a magasabb fizut.
Agresti szerint Kuluért ajánlatot fog tenni Paratici.
_DREAM_ likes this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 16:33
Krisz írta:
Szerintem ezt a keringőt akkor is eljárnák, ha esze ágában se lenne odamenni
Ez is igaz.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 16:30
_DREAM_ írta:
És tipikus Marottás igazolás lenne, mivel nyáron lejár a szerződése. Nem örülnék neki ha odamenne, lehet hogy még a sérülékenysége is elmúlna. Ha valóban volt egy sértettség nála azért amit pletykálnak (vagyis hogy a vezetőség nem adja meg neki amit kér) akkor szerintem simán benne van hogy fogja magát és a leggyűlöltebb riválishoz igazol mint jelenlegi csk, olyan "ha nem kellek akkor menjetek a picsába" stílusban.
Szerintem ezt a keringőt akkor is eljárnák, ha esze ágában se lenne odamenni, különösen a mostani szituban nem akarnak pucér picsával a tárgyalóasztalhoz ülni. Emellett Marottának tuti üzlet lenne, szóval kétlem hogy ne mozdulna rá.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 16:20
zetterberg40 írta:
Közben beesett az Aston Villa hivatalos ajánlata Bekúrért: 20 millió + 5 millió bónusz.
Amit állítólag a klub kevesel.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 16:20
zetterberg40 írta:
Szerintem komolyan kell számolni ezzel az opcióval. Én azt gondolom, hogy Dybab egyrészt nem akarja elhagyni Olaszországot, másrészt komoly érdeklődést az izén kívül nem fog mutatni érte más csapat.
CsT likes this post
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 15:59
Közben beesett az Aston Villa hivatalos ajánlata Bekúrért: 20 millió + 5 millió bónusz.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 15:58
_DREAM_ írta:
Ez a Dybala - Izé vonal mennyire komoly vajon?
Szerintem komolyan kell számolni ezzel az opcióval. Én azt gondolom, hogy Dybab egyrészt nem akarja elhagyni Olaszországot, másrészt komoly érdeklődést az izén kívül nem fog mutatni érte más csapat.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 15:49
Ez a Dybala - Izé vonal mennyire komoly vajon?
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 15:14
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 14:41
Malloy írta:
Lehet azért Dusan, hogy ha nyáron vált #9-re akkor a nevet is megváltoztatják Vlahovicra, hogy megvegyék mégegyszer a mezt.
A Dusan rövidebb így spórolunk rajta nyomdaköltséget, elvégre elég drágán vettük!
laac, bombahoppa and Malloy like this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Posts : 267 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 48 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 10:05
virracocha írta:
Wukovics ügynöke 12 milliót kap...
Sosem értettem, hogy az ügynököket miért nem az ügyfeleik fizetik. Két előnye is lenne: - Nem merülne fel, hogy az ügynök kevésbé az ügyfele, jobban a saját érdekét képviseli, - Az ügyfél látná, hogy valójában mennyit áldoz rá egy csapat, és miért nem tud még egy millával nagyobb fizut ajánlani.. nna mindegy, akár az is lehet, hogy én is túl vagyok fizetve, csak 10millát az ügynökömnek utaltak..
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 10:03
tjunior írta:
Ha a Remzi-Artúr-Bekúr/Rabi triót lecserélnénk a Rovella-Fagioli-Zakariás trióra én már nagyon boldog lennék.
Én is. Megérkezett:
laac, CsT, _DREAM_, kilopo, bombahoppa and Malloy like this post
Egy De Jong - Locatelli - Kenő kp azért odabaszna. Mondjuk De Ligtet nem áldoznám be emiatt, mert a végén a Danilo - Rugani lesz a legjobb felállásunk hátul.
Ha a Remzi-Artúr-Bekúr/Rabi triót lecserélnénk a Rovella-Fagioli-Zakariás trióra én már nagyon boldog lennék.
Krisz likes this post
virracocha Labdaszedő
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 08:02
Wukovics ügynöke 12 milliót kap...
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 07:17
zetterberg40 írta:
Xavi és a Barca vezetőség sem ragaszkodik hozzá. Kevésbé hangos Juvés források azt pedzegetik, hogy ő a nyári célpontunk. Ali Dursunnal nem Zakaria miatt folynak a tárgyalások, hanem a holland miatt.
Egy De Jong - Locatelli - Kenő kp azért odabaszna. Mondjuk De Ligtet nem áldoznám be emiatt, mert a végén a Danilo - Rugani lesz a legjobb felállásunk hátul.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-27, 23:19
Holnap Vlahovics orvosi és hivatalos bejelentés, ami egybeesik a 22. születésnapjával.
kilopo likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-27, 21:03
kilopo, LeRoi10 and Malloy like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-27, 20:55
CsT írta:
Luciano Moggi: “People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Ellenség, this is not a joke, let's be clear, it's real data,”
Ezen hangosan felröhögtem mikor olvastam Twitteren, nagy arc az öreg.
Közben megvan a megállapodás Vucinicel!
Nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz Dybcsivel.
kilopo, LeRoi10 and bombahoppa like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-27, 20:41
Luciano Moggi: “People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Ellenség, this is not a joke, let's be clear, it's real data,”
_DREAM_, LeRoi10, bombahoppa and Malloy like this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-27, 20:09
Krisz írta:
Az túl szép lenne hogy igaz legyen, amúgy nem vált be a bárkánál?
Xavi és a Barca vezetőség sem ragaszkodik hozzá. Kevésbé hangos Juvés források azt pedzegetik, hogy ő a nyári célpontunk. Ali Dursunnal nem Zakaria miatt folynak a tárgyalások, hanem a holland miatt.