Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
EsztéNégy
virracocha
Tankcsapda
fktgbr
Téjlor89
Malloy
sneco7
LeRoi10
tjunior
zetterberg40
_DREAM_
CsT
bombahoppa
Petike007
_Tyler
Krisz
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next
SzerzőÜzenet
Krisz
Takaroggyon!!!

Bevásárlóközpont - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 22:07

Remélem a hetes mezt megkapja Loca

bombahoppa likes this post

Vissza az elejére Go down
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 18:47

CsT írta:

Ő nagyjából az első edzés előtt sérülne itt le Smile
Ha Remzi 7 milláért általában a nővéreket hajkurássza, Hazard is el lenne itt a 20 millás fizetésével.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 18:42

CsT írta:

Higanytol elkérheti a legjobb Hambis helyeket. Bár SnackKenny is jó ebben

CsT likes this post

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 18:35

Romano szerint a részletek: 

Manchester United will pay €15m with €8m in add-ons as fee to Juventus for Cristiano Ronaldo. Gonna be around €20m guaranteed to Juventus as some add-ons are ‘easy’. 

A végén megint mi húztuk a rövidebbet?
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 18:32

https://twitter.com/IndianRegista/status/1431246377971961859

Jól összefoglalta, egyetértek vele teljes mértékben.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 18:23

LeRoi10 írta:

Hivatalos, Ronci a unitedé. Kösz mindent!

Mást nem is kérek már a születésnapomra! 😀

Krisz, _DREAM_ and bombahoppa like this post

LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 18:16

Mendes igazán megtehetne még egy szívességet egy Ramsey-Ruben Neves cserével Very Happy

Malloy likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 18:11

tjunior írta:

Hazard is képben van. Mondjuk ki nem?  Smile. Kikölcsönöznénk aztán 4000 ezer év alatt kifizetnénk, gondolom

_DREAM_ and bombahoppa like this post

LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 18:10

zetterberg40 írta:
United lett a vége. Agresti szerint vége a saganak. 28 millió körüli ajánlat a Unitedtől.
Hivatalos, Ronci a unitedé. Kösz mindent!
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 17:42

Malloy írta:
Hát ez egy jó hülye nap. Sejtettem, hogy Guardiola megfurja a dolgot. Igazi kretén. 

Azért megnéztem volna ahogy Ronaldo pakolja vissza a szekrényébe a cuccait! 😀
Hazard is képben van. Mondjuk ki nem?  Smile. Kikölcsönöznénk aztán 4000 ezer év alatt kifizetnénk, gondolom
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 17:39

United lett a vége. Agresti szerint vége a saganak. 28 millió körüli ajánlat a Unitedtől.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 17:05

Hát ez egy jó hülye nap. Sejtettem, hogy Guardiola megfurja a dolgot. Igazi kretén. 

Azért megnéztem volna ahogy Ronaldo pakolja vissza a szekrényébe a cuccait! 😀

bombahoppa likes this post

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 12:05

tjunior írta:

Meg Kulu meg Chiesa, tele vagyunk támadókkal. Ha csak Kean jön akkor is van egy Dibusz, Morci, Kulu, Kean, Chiesa, Kaio sorunk, plusz Bernát. Eddig nem volt csatárkérdés, nem is kerestünk senkit, most meg 1 embert meg 2vel akarunk pótolni?

Kulu, Chiesa és Bernát sem csatár, hanem szélső. Sőt, a svéd posztja szerintem egyelőre rejtély. Senki nem tudja, hogy pontosan mi, de az fix, hogy nem csatár.

Én a tavalyi szezonból is arra emlékszem, hogy Roncit leszámítva nem volt stabilan bevethető csatárunk, amikor épp Morci és Ronci is gatya mód teljesített. Januárban pletykáltak is végig Scamaccaról, aki végül nem jött.

Hosszútávon még Raspadori lehet érdekes profil. Jónak tűnik, de ő tökmag, míg Vlahovics egy nagy darab, fizikális, mozgékony, labdaügyes, technikás, fejjátékban erős potenciális gépállat.
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 11:59

zetterberg40 írta:

Én a brazil kicsávóval nem számolok. Oké, hogy darabra itt van, de én semmit nem várok tőle, szerintem nem is reális. Nem Pogba szintű tehetség, 19 évesen sok vizet nem fog zavarni. Plusz eleve egy edzés után kidőlt egy hónapra.

Elméletileg marad Dybab, Morci, Kean. Na most előbbi kettő hajlamosságát a sérülésekre ismerjük, ami Allegri edzésmódszerei mellett meg is fog mutatkozni. Összességében ez szerintem kevés, mind az egy csatáros, mind a két csatáros játékhoz.
Az a baj,hogy még mindig szűkíteni kellene a keretet, Keannel is szerintem max 22 főt tudunk nevezni majd a BL-be. Luxus lenne minden poszton C vagy D opciót tartani. Jelenleg gyanítom nem fér bele a luxus a büdzsébe.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 11:57

zetterberg40 írta:

Én a brazil kicsávóval nem számolok. Oké, hogy darabra itt van, de én semmit nem várok tőle, szerintem nem is reális. Nem Pogba szintű tehetség, 19 évesen sok vizet nem fog zavarni. Plusz eleve egy edzés után kidőlt egy hónapra.

Elméletileg marad Dybab, Morci, Kean. Na most előbbi kettő hajlamosságát a sérülésekre ismerjük, ami Allegri edzésmódszerei mellett meg is fog mutatkozni. Összességében ez szerintem kevés, mind az egy csatáros, mind a két csatáros játékhoz.
Meg Kulu meg Chiesa, tele vagyunk támadókkal. Ha csak Kean jön akkor is van egy Dibusz, Morci, Kulu, Kean, Chiesa, Kaio sorunk, plusz Bernát. Eddig nem volt csatárkérdés, nem is kerestünk senkit, most meg 1 embert meg 2vel akarunk pótolni?
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 11:52

tjunior írta:

De amúgy minek? Mármint Kean mellé még egy támadó? Ott van Morci centernek 3.nak kájózsorzse. Ez már inkább címlaphajhásázás. Oké, Ronci fix, hogy megy, Kean is esélyes hogy jön, de írjunk már még valamit, hogy érdekes legyen.

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 11:35

Abban segítsetek már hogy ha Ronci tudta hogy el akar menni (szerintem már tavaly lehetett látni hogy nem érzi jól magát és várható volt..) akkor mi a búbánatos rongybatekert faszért nem lehetett ezt korábban intézni? Most megint az van hogy az utolsó nap kell valakit leakasztani helyette.. jön a kapkodás + ne legyenek kétségeink hogy megint k.ra le fog húzni minket mindenki, hiszen kényszerhelyzetben vagyunk pár nappal a mercato vége előtt. 

Vaaaagy, ment volna ő eddig is csak senki nem akarta ledraftolni mert már megvénült, és miután a PSG leigazolta Lassiet, ezért a City-nél úgy gondolták hogy ha a katariaknak ott van a törpe akkor nekik meg kell a díszbuzi? Nem tudok mást elképzelni..
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 11:25

Malloy írta:
Szerintem belefér idén Vlahovic 70+ millióért is. Ha Ronaldo maradásával számoltak az erre a szezonra 86 millió lett volna tokkal-vonóval. Abból bőven kijönne a srác ára+ bére és még maradna is a kasszában.
Rekordveszteségeink vannak, Ronci eligazolásával konszolidálni tudjuk a költségvetést. Ha most elkezdénk költekezni, megint ott járnánk ahol a part szakad.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 11:21

Szerintem belefér idén Vlahovic 70+ millióért is. Ha Ronaldo maradásával számoltak az erre a szezonra 86 millió lett volna tokkal-vonóval. Abból bőven kijönne a srác ára+ bére és még maradna is a kasszában.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 11:15

zetterberg40 írta:
Kean + egy az Icardi/Auba/Kazetta trióból. Ez forog most a hírekben.

Icardi a legalja, Auba nyugdíjas és drága, Kazetta meg csak simán drága. Közös pont: fejedelmi fizu. Egyiket sem szeretném.

Most van az, hogy Kean mellett Dzekot elfogadtam volna azokkal a feltételekkel, amivel a hullarablókhoz igazolt.
De amúgy minek? Mármint Kean mellé még egy támadó? Ott van Morci centernek 3.nak kájózsorzse. Ez már inkább címlaphajhásázás. Oké, Ronci fix, hogy megy, Kean is esélyes hogy jön, de írjunk már még valamit, hogy érdekes legyen.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 11:07

zetterberg40 írta:

Icardi a legalja, Auba nyugdíjas és drága, Kazetta meg csak simán drága. Közös pont: fejedelmi fizu. Egyiket sem szeretném.

Most van az, hogy Kean mellett Dzekot elfogadtam volna azokkal a feltételekkel, amivel a hullarablókhoz igazolt.
Csak úgy repkednek a nevek, most Wernert dobták be..
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 10:50

sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 09:39

Ken a frabcia bajnokságban 26 meccsen 13 gólt lőtt,ha itt is hozza ezt,plusz Dybala is 15 körül hoz a tavakyi 4 helyett,akkor kb. a gólok száma meg is van. Ha játékban fejlődik a csapat,akkor meg is vagyunk.

_DREAM_, Petike007 and bombahoppa like this post

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 09:23

CsT írta:
Persze a csapategységben lehet előre lépni, de azért a hullámvasút Morcival, a 70 perces Dybalával (akik mellesleg mindketten sérülékenyek is) meg a 2 fiatal gyerekkel nem vagyok annyira nyugodt Very Happy No de majd Maxi! Smile

A támadó jatekunk nem arra épül, hogy add a pöttyöse cörö-nek. Nekem ez már felüdülés. 

Cr lőtt 100+ gólt es legalább ennyi gólt nem lőttünk mert elönzőzte. Nem passzolt. Neki nem a csapat a fontos hanem önmaga. 

A távozása dicstelen. Főleg a City ahova nem kellett volna menni. Örülök hogy megy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 09:21

CsT írta:
Szeretjük Kenbabát mert a mi fiunk meg hasonlók de összességében azért ez egy hatalmas downgrade. Úgy vélem innentől nem mi vagyunk a scudetto legnagyobb esélyese.

Emlékszem azokra a meccsekre tavaly amikor nem volt CR és a csapat játéka sokkal gördülékenyebb volt, a többi játékos jobban teljesített egyénileg. Allegri csapatában a primadonnák soha nem érvényesültek. Pont ezért gondolom hogy CR és Ken között lesz -10-15 gól, ami a csapat többi részén bőségesen megtérül majd.

bombahoppa and Malloy like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 09:09

Persze a csapategységben lehet előre lépni, de azért a hullámvasút Morcival, a 70 perces Dybalával (akik mellesleg mindketten sérülékenyek is) meg a 2 fiatal gyerekkel nem vagyok annyira nyugodt Very Happy No de majd Maxi! Smile
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 08:37

CsT írta:
Szeretjük Kenbabát mert a mi fiunk meg hasonlók de összességében azért ez egy hatalmas downgrade. Úgy vélem innentől nem mi vagyunk a scudetto legnagyobb esélyese.

Amit CR képességei hozzáadtak, azt most a csapategységgel lesz lehetőségünk kompenzálni. Sok múlik a középpályánkon, Locatellinek mennyi idő kell a beilleszkedéshez, McKenniet elcseréljük-e valaki jobbra, Bentancurnak mezzalaban mennyire fog menni, stb...a lényeg, hogy a többi csapatrészben nem vagyunk gyengébbek (Szczesny nálam még nem írta le magát), a keret elég mély a scudettohoz, és Allegri mégiscsak Allegri. Szerintem a Zinterrel fogunk csatát vívni az első helyért, esetleg a Milan vagy a Napoli szorongathat.
Locatelli, Kean...jó irány ez, olyan játékosok érkeznek, akiknél felmerülhet a lojalitás faktor. Mármint Locatelli esetében egyértelmű, Kean meg talán saját nevelésként és ha felfejlődik, kulcsjátékosként hosszabb távon maradhat.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 08:23

CsT írta:
Ezt nem így kell nézni. Előző szezonban sem lettünk bajnok pedig fosta a gólokat.Nyilván Kean a környékén sincs Roncinak de nem is kell, hogy legyen. Roncit majd a csapat pótolja, remélhetőleg.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 07:22

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 06:17

Kean lesz a befutó, minden forrás hozza. Előrehaladott tárgyalások az Evertonnal, tegnap ezért jelent meg Raiola Torinóban.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime2021-08-27, 03:11

zetterberg40 írta:
Ez eldőlt. A City megadja a klub által kért 30 milliót, Ronci pedig már a hétvégén távozhat Torinóból.

Én azért sajnálom, hogy így végződött, de már a szerződtetésekor lehetett erre számítani. Én kivételesen bírtam a pacákot. Kár, hogy a csúcsévein túl érkezett.

Inshallah. Végre lesz csapat, meg szabadrúgásgólok. Gondolom a 30 milla kizárja Jézust, szóval nagyon remélem, hogy Ken jön.

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 30 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
30 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: