Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-15, 13:00
CsT írta:
Bedobták az eddigi legrosszabb nevet Vlaho mögé: Dzeko
Mondjuk rövid távon (1 évre) lefaragott fizuval és INGYEN még jó is lenne szerintem. Minden a motivációtól függ, tavaly 2500 perc alatt lőtt 13 gólt, teljesen jó cserecsatár lenne. De ha eslikólózni akar csak, akkor kösz nem.
Igazából én senkit nem igazolnék hosszú távra akinek nincs juvés pizsije (Loca, Chiesa, Vlaho, stb), illetve rövid távra félig visszavonult, utolsó bankolásra játszó öreget. Most is kb akkora gond az ilyen Rabiot féle half-hearted hozzáállás, mint a keret sportszakmai minősége.
Apropó Rabiot és a keret. Deschamps felrakta a "mi kpnkat" a legutolsó nations league meccsre: Nkunku - Kamara - Guendozi - Rabiot, ami pont ugyanolyan játékot és eredményt hozott ami miatt egész szezonban Allegrit köpködtük, a különbség, hogy Deschamps a világ legmélyebb és legminőségibb keretéből válogathatott, Allegrinek meg nem volt más. Én azért optimista vagyok, hogy ha kap egy normális keretet akkor a játék és az eredmények is meglesznek.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-15, 11:11
Bedobták az eddigi legrosszabb nevet Vlaho mögé: Dzeko
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-15, 10:15
zetterberg40 írta:
Skriniarból/Bastoniból és Martinezből pénzt csinálnak? Nagyon esélyes, hogy Lukaku-Dybala támadóduóval kezdik a következő szezont.
El kell adniuk mindképp, hogy nullán legyenek. Lukaku-Dibcsi fizetése meg nem 2 forint. Nyilván kölcsönvehetik Udogiet aztán majd fizetnek csak minek amikor van egy Gosens a posztján és pótolni kellene a csehet.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-15, 08:52
tjunior írta:
Gosens mögé van 20 millájuk, hát ez erősen kétséges.
Skriniarból/Bastoniból és Martinezből pénzt csinálnak? Nagyon esélyes, hogy Lukaku-Dybala támadóduóval kezdik a következő szezont.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-14, 21:45
LeRoi10 írta:
Agresti szerint már új csapatot keresünk Demiralnak, nem opció a maradása. Ezt mondjuk pont nem értem. Valószínűleg hatalmas pénzt nem kapnánk érte, Chiellini 1600 percére (össz-vissz 7 percet játszott a BL-ben) és Rugani kibaszására/mellőzésére tökéletes lenne.
De Ligt, Csicska, Danilo, Demiral, Gatti. Meg is lennénk.
Azért Demigodnak volt 1-2 húzós megnyilvanulása ha jól tévedek, mintha biztosra vette volna, hogy megveszi a Cagliari.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-14, 21:42
Krisz írta:
Az mondjuk parádés lenne. Eddig ugye arról volt szó, hogy 2026ig van szerződése Udineben és nem akarnák eladni (már csak azért sem, mert gondolom egy év múlva akár meg is duplázhatja az árát ha valóban robban). Udogie meg mégis csak Gosens mögé jönne, nem tudom az mennyire tetszene neki, különösen úgy, hogy ha minket preferál akkor Szandi lenne előtte akit egy cigány Pellegrini is kiszorít. Mondjuk Marotta jó bizniszeket csinált az Udinesevel, Mottáért Islaért meg amúgy is lógnak neki.
Gosens mögé van 20 millájuk, hát ez erősen kétséges.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-14, 21:39
LeRoi10 írta:
hát akkor nem maradt más hátra mint hogy takaroggggyyydjgyyon!
24 évesen nem temetném még Demiralt. Mondjuk tavaly a 26 éves Ruganira is ezt mondtam, hátha beérik naív vagyok.
Sőt van egy januári kommentem, ahol azt taglaltam, hogy Arthurban igazából minden megvan ahhoz, hogy jó regista legyen és még simán ki is törhet belőle. Szóval nem csak naív, de hülye is vagyok
Takarodik is. Viszi a PSZZSÉ
Baszki azt hittem Rugani már ilyen 30 körüli
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-14, 21:22
LeRoi10 írta:
24 évesen nem temetném még Demiralt. Mondjuk tavaly a 26 éves Ruganira is ezt mondtam, hátha beérik naív vagyok.
Sőt van egy januári kommentem, ahol azt taglaltam, hogy Arthurban igazából minden megvan ahhoz, hogy jó regista legyen és még simán ki is törhet belőle. Szóval nem csak naív, de hülye is vagyok
Még jó, hogy az a sok hülyeség, amiket én írok ide, nem jön be, mert lenne itt mizéria és világválság.
LOL²
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-14, 20:36
CsT írta:
Sztem Maxi nem sunázza a görögöt, tavaly is maradhatott volna de inkább visszahoztuk Ruganyt.
bombahoppa likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-14, 20:28
LeRoi10 írta:
Agresti szerint már új csapatot keresünk Demiralnak, nem opció a maradása. Ezt mondjuk pont nem értem. Valószínűleg hatalmas pénzt nem kapnánk érte, Chiellini 1600 percére (össz-vissz 7 percet játszott a BL-ben) és Rugani kibaszására/mellőzésére tökéletes lenne.
Sztem Maxi nem sunázza a görögöt, tavaly is maradhatott volna de inkább visszahoztuk Ruganyt.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-14, 19:35
CsT írta:
Ma különösen sok bullshitet olvastam:
Most megint erősödik az a vonal is, hogy az Atalanta nem veszi Demiralt (állítólag Gasp is bedobja a törcsit).
Pogba elvileg megvan (napok kérdése ), de csak júliusban jelentjük be valami adózási dolog miatt (bár ezt nem vágom, mert 06.30-ig szerződése van a MU-val és hivatalosan csak 07.01-től lehet Juve játékos...)
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-14, 19:00
Ma különösen sok bullshitet olvastam:
Most megint erősödik az a vonal is, hogy az Atalanta nem veszi Demiralt (állítólag Gasp is bedobja a törcsit).
Pogba elvileg megvan (napok kérdése ), de csak júliusban jelentjük be valami adózási dolog miatt (bár ezt nem vágom, mert 06.30-ig szerződése van a MU-val és hivatalosan csak 07.01-től lehet Juve játékos...)
Krisz Takaroggyon!!!
Az mondjuk parádés lenne. Eddig ugye arról volt szó, hogy 2026ig van szerződése Udineben és nem akarnák eladni (már csak azért sem, mert gondolom egy év múlva akár meg is duplázhatja az árát ha valóban robban). Udogie meg mégis csak Gosens mögé jönne, nem tudom az mennyire tetszene neki, különösen úgy, hogy ha minket preferál akkor Szandi lenne előtte akit egy cigány Pellegrini is kiszorít. Mondjuk Marotta jó bizniszeket csinált az Udinesevel, Mottáért Islaért meg amúgy is lógnak neki.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-14, 16:44
Most Fabian Ruizt dobták be. Jövőre lejár a szerződése, és nem akar hosszabbítani. Na őt nagyon adnám.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-14, 10:27
zetterberg40 írta:
Nincsenek hírek ezzel kapcsolatban. A felkészülés amúgy elvileg július 4-én keződik.
Hetek óta emlegetik Paolo Bianco nevét, aki emléletileg csatlakozni fog Allegri stábjához.
Igen, őt én is olvastam, de ő assistant coachnak jönne gondolom, csak azt nem tudom, hogy Landucci helyett vagy mellé. Kicsit ránéztem a staffra, ez a Simone Folletti, az aki a Cagliari óta követi Allegrit mindenhova. Az biztos, hogy a Milannál és nálunk is állandó volt a rengeteg izomsérülés és ő a közös pont, így a statok alapján én megköszönném Simonenek az eddigi munkát. Ennek pont az ellentéte Antonio Pintus és az ő csapatai , na én egy olyan felfogású erőnléti edzőt szeretnék, akit lehetőleg tiszta szívből gyűlölnek a játékosok, mert szétfingatja őket az edzéseken. Engem az is meglep, hogy Allegri a célfocijához eleve miért nem ilyen típusú erőnléti stábot tart.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-14, 08:36
Krisz írta:
Van már amúgy új erőnléti stábunk?
Nincsenek hírek ezzel kapcsolatban. A felkészülés amúgy elvileg július 4-én keződik.
Hetek óta emlegetik Paolo Bianco nevét, aki emléletileg csatlakozni fog Allegri stábjához.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-14, 07:21
Krisz írta:
Szerintem így vénségére Cuadrado sokkal jobb RWB/RB mint echte winger, aztán Chiesa még ha egészségesnek is lesz nyilvánítva szeptemberre, valszeg kelleni fog neki pár hónap akár fél év is mire olyan teljesítményt nyújt majd mint amit várunk tőle. Szóval elférne itt Mariska, meg az se lenne gond ha 1 évre jönne csak, viszont a jelenlegi hozzáállásával kb olyannak tűnik, mint anno Ashley Cole amikor leigazolta a Roma. Na arra semmi szükség főleg egy valag pénzért. Morata tavasszal engem megvett, ilyen hasznos, rugalmas játékosra amúgy is szüksége van Allegrinek, szóval mindenképp megvenném én is. Meg amúgy elég fos biznisz lenne ha visszaküldenénk, miután 20 millát fizettünk a két év kölcsönért, szóval remélem tudunk valamennyit alkudni és behúzzuk. Van már amúgy új erőnléti stábunk?
Ha jól tudom a regenerációs csapat lett kibaszva.
A legnagyobb igazolas a Bayer Monaco koksz designerei lennének. Goretzka 12 kg szín izom 3 hónap alatt. Ahogy a konditeremben mondják. Full naturál.
bombahoppa and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-13, 20:54
tjunior írta:
Azon morfondíroztam, hogy ha Kosticot azért hoznánk, legyen ki fejbelője Vlahot a balszélről, akkor minek ide Mariska? Chiesa jobbról, Kostic balról. cserejük meg Pumukli illetve Morata.
Szerintem így vénségére Cuadrado sokkal jobb RWB/RB mint echte winger, aztán Chiesa még ha egészségesnek is lesz nyilvánítva szeptemberre, valszeg kelleni fog neki pár hónap akár fél év is mire olyan teljesítményt nyújt majd mint amit várunk tőle. Szóval elférne itt Mariska, meg az se lenne gond ha 1 évre jönne csak, viszont a jelenlegi hozzáállásával kb olyannak tűnik, mint anno Ashley Cole amikor leigazolta a Roma. Na arra semmi szükség főleg egy valag pénzért. Morata tavasszal engem megvett, ilyen hasznos, rugalmas játékosra amúgy is szüksége van Allegrinek, szóval mindenképp megvenném én is. Meg amúgy elég fos biznisz lenne ha visszaküldenénk, miután 20 millát fizettünk a két év kölcsönért, szóval remélem tudunk valamennyit alkudni és behúzzuk. Van már amúgy új erőnléti stábunk?
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-13, 16:46
Krisz írta:
Azon morfondíroztam, hogy ha Kosticot azért hoznánk, legyen ki fejbelője Vlahot a balszélről, akkor minek ide Mariska? Chiesa jobbról, Kostic balról. cserejük meg Pumukli illetve Morata.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-13, 16:13
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-11, 21:35
CsT írta:
Ez a Raum tényleg képben van nálunk? Fiola most húzta fel a faszára és megpörgette rajta.
Fiola egy prime-Zambrottának tűnik mellette
CsT likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-11, 21:21
Ez a Raum tényleg képben van nálunk? Fiola most húzta fel a faszára és megpörgette rajta.
LeRoi10 likes this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-11, 20:28
Vicces, hogy a barcelona (állítólag) mindenki iránt érdeklődik, miközben annyi pénzük sincs, hogy gyalog hazamenjenek… Az egykori ügyvezető, Ferran Reverter tavaly októberben azt mondta, „...ha részvénytársasági formában működnénk, már feloszlattak volna bennünket”. Állítólag most kellene nekik cirka 500 millió, hogy életben maradjanak. Nem tudom ebbe a projektbe hogyan fér bele mondjuk Lewandowski, akiért még fizetni is kellene (a fizetése meg 20 millió nettó körül van). Remélem a bajoroknak lesz vér a f@száb@n, és nem engedik el a polakot, inkább felültetik a lelátóra. Belőlük nézem ki egyedül, hogy ezt megcsinálják ilyen szituációban. A többi klub már letérdelt az ügynököknek sajnos.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-11, 16:15
A férgek elvileg 55-60 millát mondtak a Tottanhamnek Bastonira. Hát annyiért mi is vihetnénk De Ligt árából.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-11, 12:15
bombahoppa írta:
Koplárovics Béláról nincsen szó? Vagy az igazi Ronáldóról?
Koplárovics egy lépésre van a Juve-tól (kb. 3 hete. baromi kicsiket lép a srác, azért), Ronàldó még vár a PSG ajánlatára.
bombahoppa likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-10, 20:40
tjunior írta:
Jelen állás szerint egy Chiesa - Vlaho - Di Maria - Berardi (hiszen mariska érkezeése nem zárja ki a leigazolást az okosok szerint, nyilván) - Morata - Arnautovic - Kostic - Soule - Myrdyk támadósorral vágunk neki a szezonnak. Remélem senkit nem hagyam ki.
Koplárovics Béláról nincsen szó? Vagy az igazi Ronáldóról?
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-10, 14:07
Zidane úgy tűnik végül elfogadja a PSG csilliárdos ajánlatát. Vajon hoz-e mindez fordulatot Pogba fronton az utolsó pillanatban?
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-10, 10:59
A játékosok jelentős része a válogatottal van elfoglalva, szóval szerintem semmi meglepő nincs azon, hogy nem történnek hivatalos bejelentések.
Pogbanak június 17-én jön ki az Amazon Prime-os Pogmentary nevű dokumentumfilmje. Azt állítják, abban vagy annak megjelenésével párhuzamosan jelenti be a következő klubját.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-10, 10:17
tjunior írta:
Jelen állás szerint egy Chiesa - Vlaho - Di Maria - Berardi (hiszen mariska érkezeése nem zárja ki a leigazolást az okosok szerint, nyilván) - Morata - Arnautovic - Kostic - Soule - Myrdyk támadósorral vágunk neki a szezonnak. Remélem senkit nem hagyam ki.
Szerintem a kis Simeonét kihagytad!
Kicsit olyan Secco-s korszak dejavu. Akkor is dobálták be a top neveket, aztán jött Boumsong, Tiago meg Sergio Almiron a végére.
Pedig ahol ennyi változás lesz, nagyon fontos, hogy minél előbb kész legyen a keret és ne augusztusban szemezgessünk még a last minute ajánlatokból.