Remélem,hogy kacsa...ide ne hozzak ordas nagy fizuval, inkabb tartsuk meg akkor Vlahot és Chiesat nagyobb fizuval. Pár hete volt egy videóinterjú,ahol azt mondta,hogy soha nem igazolna hozzánk, remélem van gerince és tényleg nem fog SMS-t csak Rabiot helyett hoztam volna,Rovellát el ne herdálják nekem. Ha elpasszolnánk Bonut,Sandrot, meg a kolcsonből visszatérő semmirekellőket már boldog lennék
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-09, 18:10
Nico írta:
teljesen igaz, sőt ha 3-5-2-t nézünk, akkor lwb-ben a Kosztics-Iling Jr az alapfelállás, Cambiaso inkább Weah-val lesz harcban a jobb oldalon. Parisi-nek 3 esetben van értelme, ha Iling Jr-ért jön egy őrült ajánlat (angol, PL, ki tudja?) vagy vele inkább támadóként számolunk illetve ha nem 3-5-2 lesz a felállás, mert 4 védős rendszerben balra csak SándorSándor van, aki remélhetőleg már nem Torinoban kezdi meg az őszt...
Én azért szívesen megnézném hány meccs alatt csinálna Maxi SMS-ből egy új Khedirát.
Parisi azért lenne jó, mert nélküle kb a 4 védős rendszert ki is zárhatjuk.
Én továbbra is biztos vagyok benne, hogy lesz vezéráldozat. Anyagilag is kell, meg azt sem nehéz elképzelni, hogy Chiesa és/vagy Vlahovic esetleg nem csak bekkelni akarnak a karrierjük során.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-09, 17:33
Krisz írta:
Hát pedig nagyon remélem, hogy az SMSsel együtt. Annyira tele van vele a média, hogy nehéz elkönyvelni annak, mint a Draxler esetet. Igazából ha Pogbát SMSre cserélnénk az úgy fasza lenne, még ha SMS elég kérdőjeles is (a teljesítménye nagyokat hullámzik évről évre), de én nem hiszem, hogy ez megtörténne. A másik dolog pedig, hogy egy félkegyelműnek is egyértelmű Rovella, meg a többi kölyök potenciálja, most meg azért Giuntoli és Manna igazgatja a keretet és nem tudom elképzelni hogy pont ilyen elit szakemberek áldoznák be őket SMS meg Lukaku féle hulladék dealekbe (azt mondjuk nem tudom kinek a döntése volt, hogy 1 évet hosszabbítottak Rabióval). Emellett Parisit én nagyon sunázom és remélem el is hozzuk, ugyanakkor nem tudom, hogy minek, mikor arra a posztra van Cambiaso is, vagy vele eleve a jobb oldalon számolunk? Azt se bánnám, ha lezárnánk a mercatot itt és most és csak a szemét eltakarításán dolgoznánk szeptemberig.
teljesen igaz, sőt ha 3-5-2-t nézünk, akkor lwb-ben a Kosztics-Iling Jr az alapfelállás, Cambiaso inkább Weah-val lesz harcban a jobb oldalon. Parisi-nek 3 esetben van értelme, ha Iling Jr-ért jön egy őrült ajánlat (angol, PL, ki tudja?) vagy vele inkább támadóként számolunk illetve ha nem 3-5-2 lesz a felállás, mert 4 védős rendszerben balra csak SándorSándor van, aki remélhetőleg már nem Torinoban kezdi meg az őszt...
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-09, 16:07
CsT írta:
Remélem Lukaku nem kacsa, hanem tényleg jön.
Hát pedig nagyon remélem, hogy az SMSsel együtt. Annyira tele van vele a média, hogy nehéz elkönyvelni annak, mint a Draxler esetet. Igazából ha Pogbát SMSre cserélnénk az úgy fasza lenne, még ha SMS elég kérdőjeles is (a teljesítménye nagyokat hullámzik évről évre), de én nem hiszem, hogy ez megtörténne. A másik dolog pedig, hogy egy félkegyelműnek is egyértelmű Rovella, meg a többi kölyök potenciálja, most meg azért Giuntoli és Manna igazgatja a keretet és nem tudom elképzelni hogy pont ilyen elit szakemberek áldoznák be őket SMS meg Lukaku féle hulladék dealekbe (azt mondjuk nem tudom kinek a döntése volt, hogy 1 évet hosszabbítottak Rabióval). Emellett Parisit én nagyon sunázom és remélem el is hozzuk, ugyanakkor nem tudom, hogy minek, mikor arra a posztra van Cambiaso is, vagy vele eleve a jobb oldalon számolunk? Azt se bánnám, ha lezárnánk a mercatot itt és most és csak a szemét eltakarításán dolgoznánk szeptemberig.
Nico likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-09, 13:54
Remélem Lukaku nem kacsa, hanem tényleg jön.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-07, 22:57
CsT írta:
De hátha 2 év alatt seconda puntát tud belőle csinálni Maxi, addigra legalább 30 lesz és nem lehet majd eladni!
Giuntó azt nyilatkozta csapategységet akar, ehhez Berardi kb a világ legszarabb igazolása lenne, mert támadóként annyi csubakka sárgát/pirosat kapott mint senki más a ligában.
A teljesség kedvéért tegyük hozzá, hogy utoljára a 19/20 szezonban állították ki.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-07, 22:48
Malloy írta:
Mekkora értelme lenne elengedni Chiesát, mert nem illik a taktikai zseni 352-jébe, majd elhozni az Ellenség szurkoló berardit aki szintén szélső. Agyfasz
De hátha 2 év alatt seconda puntát tud belőle csinálni Maxi, addigra legalább 30 lesz és nem lehet majd eladni!
Giuntó azt nyilatkozta csapategységet akar, ehhez Berardi kb a világ legszarabb igazolása lenne, mert támadóként annyi csubakka sárgát/pirosat kapott mint senki más a ligában.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-07, 22:38
Mekkora értelme lenne elengedni Chiesát, mert nem illik a taktikai zseni 352-jébe, majd elhozni az Ellenség szurkoló berardit aki szintén szélső. Agyfasz
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-07, 20:44
Krisz írta:
Matek/közgáz/jog felvételi kérdés Pinamonti = Muratore, 7 millát fizetett érte az Atalanta, most, klub nélkül áll 100K-n. Ha 2 év múlva Pinamonti is bejárja ugyanezt, akkor mennyit vonnak le a Férgektől 2026ban?
50 pontot a Griffendeltől azaz tolunk. Es oda fogják adni a Mardekárnak.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-07, 14:59
CsT írta:
Szóval akkor Frrattesi az ürülékben folytatja kölcsönben (kötelező opcióval) cserébe Pinamontiért a Sass kicsenget idén nekik 20 millát (pedig a transfermarkt-on csak 15-öt ér!!444).
Mintha egy csapatot pont ilyenért büntettek volna pontlevonással.
Matek/közgáz/jog felvételi kérdés Pinamonti = Muratore, 7 millát fizetett érte az Atalanta, most, klub nélkül áll 100K-n. Ha 2 év múlva Pinamonti is bejárja ugyanezt, akkor mennyit vonnak le a Férgektől 2026ban?
Malloy likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-07, 14:05
A nyár legnagyobb, legfontosabb igazolása megvan, innentől már csak akkor fordulhat negatívba a mercato ha elherdáljuk a kölykeinket vagy Chiesa/Vlahovicot.
bombahoppa and Malloy like this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-07, 14:02
Petike007 and Bane.Davids.89 like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-07, 12:07
Szóval akkor Frrattesi az ürülékben folytatja kölcsönben (kötelező opcióval) cserébe Pinamontiért a Sass kicsenget idén nekik 20 millát (pedig a transfermarkt-on csak 15-öt ér!!444).
Mintha egy csapatot pont ilyenért büntettek volna pontlevonással.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-06, 10:22
Petike007 írta:
Dzsúdló szerint Bonu fizetése gigantikus. A Newcastle szívesen látná ingyé odaadjuk csak vigye valaki. Nekem az év igazolása lenne
Mellécsaphatnánk bónuszként Alex Sandrot.
A sajtó szerint Giuntoli első feladata az lesz, hogy Chiesa,Vlaho és Allegri között rendet teremtsen.
bombahoppa likes this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-06, 09:25
Dzsúdló szerint Bonu fizetése gigantikus. A Newcastle szívesen látná ingyé odaadjuk csak vigye valaki. Nekem az év igazolása lenne
bombahoppa and Malloy like this post
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-04, 14:26
#Juventus: Cristiano #Giuntoli è arrivato alla Continassa // Giuntoli has arrived at the Continassa - Agresti
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-04, 13:07
zetterberg40 írta:
Giuntoli a hírek szerint ma érkezik és írja alá a szerződését. Hivatalos bemuitatás 10-én várható. Hetek óta kapcsolatban áll Mannaval és Cselló tesójával, aki visszajött a Pisatól, és a Next Genért felel majd.
Várom a hálós pólóban a képeket.
Krisz and bombahoppa like this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-04, 08:28
Giuntoli a hírek szerint ma érkezik és írja alá a szerződését. Hivatalos bemuitatás 10-én várható. Hetek óta kapcsolatban áll Mannaval és Cselló tesójával, aki visszajött a Pisatól, és a Next Genért felel majd.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-03, 21:12
Nico írta:
egy álom mercato ( a realitásokat is fugyelembe véve): - bye Max - Chiesa, Vlahovics, Bremer nem megy sehová - Rovella, Cambiaso is marad - Parisi jön - Miretti kölcsönbe elmegy egy értelmes edzőhöz, ahol rendszeresen játszik - csere CB jön (távozók függvényében) - Bonucci, Szandi, Csecs elkotródik - kiáruljuk a középszert: Kean, McKennie, Zakaria, Rugani végleg búcsút int - ha még Arthur is, de erre már gondolni se merek....
Adom. Annyi, hogy nálam Rugani elfér a padon, ilyen 1-1.5 millás fizuért felőlem még hosszabbíthatunk is vele. Ha meg Allegri eltakarodik, akkor Mirettit se passzolnám le. Csecs is maradhat (eladni nem lehet, elmenni nem akar) csak ne legyen kapusrangsor, hanem érdemek meg edzésmunka alapján kerüljön be valamelyik a kapuba.
Az a vicc, hogy ez egy teljesen kielégitő mercato lenne, miközben fillérekbe kerülne.
Amúgy a firkászok, most nagyon nyomják Berardit, akivel nem is lenne bajom, ha nem lenne egy agyhalott féreg pizsamás. Pont az ilyen elemek nem hiányoznak az öltözőből, akkor már inkább Zaniolo, de igazából tényleg nem kell senki, ha nem adunk el.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-03, 19:29
egy álom mercato ( a realitásokat is fugyelembe véve): - bye Max - Chiesa, Vlahovics, Bremer nem megy sehová - Rovella, Cambiaso is marad - Parisi jön - Miretti kölcsönbe elmegy egy értelmes edzőhöz, ahol rendszeresen játszik - csere CB jön (távozók függvényében) - Bonucci, Szandi, Csecs elkotródik - kiáruljuk a középszert: Kean, McKennie, Zakaria, Rugani végleg búcsút int - ha még Arthur is, de erre már gondolni se merek....
Tökmindegy, Allegrit ő sem fogja kirúgni. Jövőre is az lesz a cél 1 ponttal vagy 1 góllal jobbak legyünk mint az ötödik helyezett mindezt 30 méteren 10 emberrel védekezve.
Én úgy érzem ezt a mercato-t csak elb*szni lehet: pl Chiesa vagy Vlahovics eladásával, de pl SMS is egy tök felesleges igazolás lenne. szimplán egybe kell tartani a csapatot, hozni pár kiegészítő embert szélsőhátvédbe. Persze ha Allegri repül az szépen megdobná a teljesítményt.
Krisz likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-01, 22:28
CsT írta:
Tökmindegy, Allegrit ő sem fogja kirúgni. Jövőre is az lesz a cél 1 ponttal vagy 1 góllal jobbak legyünk mint az ötödik helyezett mindezt 30 méteren 10 emberrel védekezve.
Sanszosan nem. Mondjuk azt pont nem értem, hogy Magnanelli miért Allegri embere, pl De Zerbinek sokkal több köze volt hozzá. Én azért remélem, hogy egy épebb kerettel jobbak leszünk, aztán talán egy utolsó éves szerződést könnyebb felbontani. Ha nem vonogatnak le pontokat egy egyfrontos szezonban még akár "villanthat" is, mert annyira posvány a mezőny. Kb mindenkitől ugyanaz várható, mint idén, illetve kb a Napolitól nem tudom mit várjak.
Ha Szandit lecseréljük Parisire, az értékeinket megtartjuk és elpasszoljuk a selejtek felét, akkor nálam ez már egy kiemelkedő mercato.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-01, 20:10
Petike007 írta:
Közben kiderült Dzsúdló egész családja gigantikus Juventus drukker. Apukája amikor el lett temetve a Juve mez is a koporsóba került.
Malloy likes this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-01, 10:24
Közben kiderült Dzsúdló egész családja gigantikus Juventus drukker. Apukája amikor el lett temetve a Juve mez is a koporsóba került.
fktgbr Labdaszedő
Posts : 267 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 48 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-30, 23:45
zetterberg40 írta:
Szoboszlai -> Pool, 70 milliós kivásárlási áron.
dehát a transfermarkt szerint csak 50-et ért, nem leaz ebből baj?
CsT and Petike007 like this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-30, 22:17
zetterberg40 írta:
Szoboszlai -> Pool, 70 milliós kivásárlási áron. Brutál. Nagyon szurkolok neki.
egy liverpoolinak? viccet félretéve sok sikert neki, nagyon kell egy nemzetközi szinten is jegyzett játékos a válogatottba
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-30, 22:15
Nico írta:
nem fognaka Nápolytól levonni, max őt tiltják el már csak az is bizonyítja, hogy bűnös, hogy hozzánk jött
Úgy értettem, hogy a Juvétól vonják le, elvileg Arrivabene miatt is vontak le pedig még itt sem dolgozott!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-30, 22:13
Szoboszlai -> Pool, 70 milliós kivásárlási áron. Brutál. Nagyon szurkolok neki.
Krisz, CsT and Malloy like this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-30, 22:10
akkor ezt visszavonultathatjuk, hacsak Kenő nem marad a nyakunkon...
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-30, 22:09
CsT írta:
Én meg majd akkor ha levonnak megint 8 pontot az Oshimen transzfer miatt!
nem fognaka Nápolytól levonni, max őt tiltják el már csak az is bizonyítja, hogy bűnös, hogy hozzánk jött
bombahoppa likes this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-30, 22:08
Krisz írta:
A szerződésbontás már hivatalos. Gondolom elég hamar alá fog írni hozzánk. Amúgy tavalyhoz képest pl sokkal profibban csináljuk a mercatot. Júliusra megvan a sportigazgató, Weah okos igazolásnak tűnik, egy az egyben pótolja Cuadradot és ugyanúgy sok helyen bevethető, Rabiot hosszabbítása nekem nem szimpi, de 1 évre ez is vállalható, ha Szandit kicseréljük Parisire, Bonuccit Huijsenre, akkor nekem már tényleg csak Allegri kibaszására van szükségem, másra nem.
ha ma nem ír alá, akkor csak szövetségi engedéllyel lehet július 1 után... szerencsére jó a kapcsolat a figc-cel