Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
vektra
_Tyler
sneco7
Malloy
_DREAM_
DartagnanX
tjunior
bombahoppa
zetterberg40
Bane.Davids.89
Tankcsapda
CsT
LeRoi10
Petike007
Krisz
Nico
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
zetterberg40
Allegri jobbkeze

Bevásárlóközpont - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-16, 10:40

zetterberg40 írta:
Ma Rovella orvosi a Lazionál...

https://twitter.com/ForzaJuveEN/status/1691729245310214227

Ez eldőlt, hacsak nem bukja az orvosit.
Vissza az elejére Go down
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-16, 08:30

A férgek elvitték a jobb és balszélünket?

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-16, 08:12

Ma Rovella orvosi a Lazionál...
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-15, 23:00

CsT írta:

Hivatalos is.

Kár. A bajnokság legjobb wingbackje.
Marotta még mindig a legjobb olasz szakember.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-15, 21:53

CsT írta:

Galliani szerint a férgekhez megy a BL miatt.
Hivatalos is.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-15, 15:45

Hivatalos a Barrenechea kölcsön.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-15, 10:18

Krisz írta:

Bevásárlóközpont - Page 11 Screen87
Nem mondhatsz nemet a Szuper ligára, ha te vagy a Szuper liga.

bombahoppa likes this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-15, 00:30

CsT írta:

Azt!

Bevásárlóközpont - Page 11 Screen87

Malloy likes this post

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-14, 22:19

CsT írta:
Nagyon sunáznám ha a Báyern elvinné Csecsnit.

Ha Dzsúdló eladja a drága öreg szarokat. A legnagyobb erősítés.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-14, 21:26

zetterberg40 írta:
Ja hogy amúgy a Chelsea továbbra is azt csinál, amit akar?
Azt!

Bevásárlóközpont - Page 11 366266631_908232693992970_6529290968388733210_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=7f8c78&_nc_ohc=nDnxW-LcpJYAX8VObRq&_nc_ht=scontent-vie1-1
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-14, 20:50

Krisz írta:
Zakariás > Monaco hivatalos.

20 milla.
4,6 millió plusvalenza.

Giuntoli állítólag kiharcolta, hogy a későbbi eladásából is leesik 5% a klubnak.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-14, 20:49

Zakariás > Monaco hivatalos.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-14, 20:31

Ja hogy amúgy a Chelsea továbbra is azt csinál, amit akar?
Caicedo 115 millió font, fél éven belül Enzo Fernandez után másodszor megdöntve az angol átigazolási rekordot.
Természetesen megint egy 8 éves szerződés a játékosnak, opciós joggal a 9. évre.
S most behúzzák még Laviat is 50 millióért, gyanítom szintén 8-10 éves szerződéssel.

Idén legalább bevételi oldalon is fel tudnak mutatni valamit, de bicskanyitogató, amikor a Juventust meg transfermartk alapon baszogatják.

Krisz, CsT, bombahoppa and Malloy like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-14, 19:51

Nagyon sunáznám ha a Báyern elvinné Csecsnit.

Krisz, Petike007, sneco7, bombahoppa and Malloy like this post

vektra
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-14, 18:48

az megint -10pont!!

bombahoppa likes this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-14, 18:00

Malloy írta:

Remélem ez arról szol, hogy aki folyton sérült arra nem építünk a jövőben.

Én meg remélem, hogy az újságírás legalját képező mercatokóklerek találták csak ki. Amúgy ugyanezek megírták azt is, hogy Kephren Thuramért Pellegrinit +10 millát ajánlottuk. Persze ha Giuntoli kétszer adja el Pellegrinit akkor tényleg leborulhatunk elé.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-12, 23:11

zetterberg40 írta:

Amúgy szerintem lesz még “meglepetés” távozó. Pl. Kosztics, akit mondjuk beváltunk Carlos Augustora.

Galliani szerint a férgekhez megy a BL miatt.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-12, 17:04

zetterberg40 írta:
Agresti szerint fog érkezni egy középpályás.
Na most ha mondjuk tényleg egy 19-20 éves fiatal arc jön (pl ez a Habib Diarra, akit intenzíven emlegetnek), akkor nem igazán érthető számomra Rovella eladása.
Allegrinél egy fiatal, kiforratlan arc (aki ráadásul külföldről jön) sem hiszem, hogy többet játszana Rovellanál.
Remélem ez arról szol, hogy aki folyton sérült arra nem építünk a jövőben.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-12, 13:31

Agresti szerint fog érkezni egy középpályás.
Na most ha mondjuk tényleg egy 19-20 éves fiatal arc jön (pl ez a Habib Diarra, akit intenzíven emlegetnek), akkor nem igazán érthető számomra Rovella eladása.
Allegrinél egy fiatal, kiforratlan arc (aki ráadásul külföldről jön) sem hiszem, hogy többet játszana Rovellanál.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-12, 12:43

tjunior írta:

Nem hiszem, hogy Kenő helyett adjuk el Rovellát, buregerkinget is áruljuk csak érte még nem jöhetett ajánlat de ha még fog akkor ő is megy. Giontoli meg majd kölcsönvesz valami padoint a mercato végén, hátrébb nem leszünk. Az más kérdés, hogy a középpálya nem erősödik a nyáron, finoman szólva. Rabiottal meg úgy matekozhattak, hogy a pótlása ugyanolyan szinten lehetetlen a jelenlegi anyagi helyzetben. A francia bruttóban amúgy sem a legnagyobb teher. Bár lehet az új szerződésre már nem vonatkozik ez a külföldről igazolt kedvező adózás vagy mi, nem tudom.
https://www.capology.com/club/juventus/salaries/

Szerintem meg ha megy Rovella az azt jelenti, hogy marad Kenő, illetve nem úgy megyünk ennek neki, hogy azt adjuk el amelyik hamarabb elkel.
Akármit játszunk kell 6 kp ez egyértelmű, akkor is ha nincs BL, főleg úgy, hogy Pogba simán kihagyhat akár egy újabb szezont is. Tehát Loca, Fagyi, Miretti, Rabiot, Pogba van ha Kenő és Rovella is megy (Nicolussit és Barreizét tuti kölcsönadjuk). Rovella eladásának annyi értelme van, mint Lukaku érkezésének, én nem hiszem, hogy Allegri irányítja a mercatot de ha mégis őt szolgáljuk ki akkor az netto balfaszság. Mert az egy dolog, hogy kifelé kiállunk mellette, szopkodjuk, belső körökben is támogatjuk, de hogy egy akár középtávú stratégiát is ráépítünk azt semmi nem indokolja.

Malloy likes this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-12, 09:22

Krisz írta:

Ez nyilvánvaló, itt az a kérdés, hogy ezt milyen ütemben kell helyrerakni. Ha a covid utáni férgeket nézzük egyértelmű, hogy ott erre a válasz az volt, hogy azonnal, mert ott annyi pluszt kell termelni hogy a kínai még ki is tudjon venni pénzt a csapatból. Itt Giuntoli szavai alapján sem ez a helyzet. Ha annyira spórolnánk Rabiotval sem hosszabbítunk. Innentől kezdve ha Kenő helyett Rovellat adjuk el az szimplán egy rossz döntés, amellett hogy elvileg kölcsön + opcióról van szó, ami megint nem hoz azonnal pénzt.
Nem hiszem, hogy Kenő helyett adjuk el Rovellát, buregerkinget is áruljuk csak érte még nem jöhetett ajánlat de ha még fog akkor ő is megy. Giontoli meg majd kölcsönvesz valami padoint a mercato végén, hátrébb nem leszünk. Az más kérdés, hogy a középpálya nem erősödik a nyáron, finoman szólva. Rabiottal meg úgy matekozhattak, hogy a pótlása ugyanolyan szinten lehetetlen a jelenlegi anyagi helyzetben. A francia bruttóban amúgy sem a legnagyobb teher. Bár lehet az új szerződésre már nem vonatkozik ez a külföldről igazolt kedvező adózás vagy mi, nem tudom.
https://www.capology.com/club/juventus/salaries/
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-12, 09:08

Az üres kassza nyilvánvaló, de szerintem az is, hogy azt tartjuk meg aki kell Allegrinek, ami alapból rendben is van csak a szurkolók nagy része valszeg nem Sandrot, Rabbit meg Kenőt tartaná meg.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-12, 09:00

zetterberg40 írta:

Rovellát gyakorlatilag gombokért adjuk el. 16-17 milliót emlegetnek mindennel együtt.

Barrenechea -> Frosinone, sima kölcsön.

De Winter távozása tegnap hivatalossá vált.
Én kb ennyire is számítottam, sajna ez nem Anglia ahol a hazai játékosért dupla pénzt fizetnek.

Pellegrininél 2 év kölcsönt írnak, ami totál csubakka lenne anno Frankfurtba is így adtuk és fél év múlva visszazavarták, ha így folytatja ő lesz új Pjaca. Very Happy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-12, 08:56

tjunior írta:

Szerintem meg katasztrófális a pénzügyi helyzetünk, eddigi is masszívan termelte a mínuszt a klub most meg a BL is kiesett. 

Ez nyilvánvaló, itt az a kérdés, hogy ezt milyen ütemben kell helyrerakni. Ha a covid utáni férgeket nézzük egyértelmű, hogy ott erre a válasz az volt, hogy azonnal, mert ott annyi pluszt kell termelni hogy a kínai még ki is tudjon venni pénzt a csapatból. Itt Giuntoli szavai alapján sem ez a helyzet. Ha annyira spórolnánk Rabiotval sem hosszabbítunk. Innentől kezdve ha Kenő helyett Rovellat adjuk el az szimplán egy rossz döntés, amellett hogy elvileg kölcsön + opcióról van szó, ami megint nem hoz azonnal pénzt.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-12, 08:22

tjunior írta:

Szerintem meg katasztrófális a pénzügyi helyzetünk, eddigi is masszívan termelte a mínuszt a klub most meg a BL is kiesett. Rovellát nagyon fogom sajnálni ha tényleg eladjuk, én is inkább Arthurból, Sanyiból vagy Bonucciból csinálnék pénzt, csak belőlük nem lehet.

Rovellát gyakorlatilag gombokért adjuk el. 16-17 milliót emlegetnek mindennel együtt.

Barrenechea -> Frosinone, sima kölcsön.

De Winter távozása tegnap hivatalossá vált.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-12, 08:10

Krisz írta:

Annyira azért nem kell a pénz, hogy a jövőnket beáldozzuk (mint amit Marotta csinál), ezért - ha igaz, (én azért várok még) - a Rovella eladás vállalhatatlan, főleg úgy, hogy Locatelli szenved egyedül registaban.
Szerintem meg katasztrófális a pénzügyi helyzetünk, eddigi is masszívan termelte a mínuszt a klub most meg a BL is kiesett. Rovellát nagyon fogom sajnálni ha tényleg eladjuk, én is inkább Arthurból, Sanyiból vagy Bonucciból csinálnék pénzt, csak belőlük nem lehet.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-11, 21:55

Krisz írta:

Statokban pedig nem gyenge, a Monzaban azt is meg lehetett figyelni, hogy sokszor amikor Sensivel együtt voltak középen akkor ő vitte inkább a védekezést (azt a melót amit Loca is nyom) miközben Sensi nyomatta a kulcspasszokat. Én nem gondolom, hogy alkalamatlanabb lenne ebben Locatellinél. A másik dolog pedig hogy se Bremer, se Gatti nem az a típus, aki kifejezetten erős a labdakihozatalokban és a mélységi passzokban, így Bonucci totális leépítésével még inkább kellene egy olyan a védelem elé aki ezt meg tudja oldani - ebben Loca sem kifejezetten penge. Totál csubakka ha pont őt adjuk el, és az is hogy nem jutna elég játékperc neki.
Egyébként én azt se hiszem, hogy Kenőt nehezebb lenne eladni vagy kevesebbet kapnánk, mint Rovellaért - ha meg csak a pénzért tesszük akkor a kölcsön + kötelező opciónak megint semmi értelme.
Abszolút adom amit írsz, de nekem az jött le, hogy Maxit nem különösebben érdeklik a labdakihozatalok, inkább felíveljük a wingbacknek vagy a támadóknak ha necces a szitu.

Igazából szerintem az volt a kérdés, hogy Rovella vagy Kenő menjen és az Allegriballnak talán jobban szüksége van egy támadásokhoz felérő, kapura veszélyes játékosra mint egy registára. Kenő sztem abszolút piacképes (sokkal inkább mint Pl Zakaria a 7 Pl meccsével..) tuti el lehetett volna adni.

A kp azért necces: van Loca, Rabbi (aki jelenleg sérült), Fagyi (aki szintén), Pogba (aki lehet már örökre az lesz), Miretti meg Kenő. Barrenechea meg Caviglia biztosan kölcsön/el lesznek adva. Oké, hogy csak  heti 1 meccs lesz, de ha Pogba használhatatlan lesz (ami kb 95%) meg valaki kidől mellőle akkor beszopjuk. Azt nem hiszem, hogy igazolnánk a kp-re valakit valószínűbb, hogy Maxi majd átképez valakit, a Next Gen ellen egyébként a második félidőben Illing játszott belső kp-t, na neki kb semmi skillje oda, szóval tuti látjuk még ott. Smile
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-11, 21:54

Magam is meg voltam győződve Rovella mennyire top játékos lehet. Nem sérülékeny stb. 

Aztán valaki jelezte a fórumon hogy nézzem meg inkább a sérülési statisztikákat. 

Jóformán 5 meccset játszott végig rengeteget serult. Lehet Dzsúdló elkezdte figyelni azt ha valaki fel szezonra serult akkor az nem jo befektetés?

Rovella miatt valahogy nem tudok hiszti rohamot kapni.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-11, 21:24

CsT írta:

Sztem Loca nem regista és Allegri sem azt akar vele játszatni inkább afféle ütőember a védelem előtt, a labdakihozatalokban és a szervezésben kevés szerepe van, ellenben védekezni, szerelni neki kell a legtöbbet. Mint anno Van Bommel a milanban. Rovella ebben gyenge,  lehet ezért nem igazán számolt vele Allegri. De az jó kérdés, ha Loca kidől akkor ki játszik majd a helyén. Barrenecheáról kevés hír, de meglepne ha maradna.

Statokban pedig nem gyenge, a Monzaban azt is meg lehetett figyelni, hogy sokszor amikor Sensivel együtt voltak középen akkor ő vitte inkább a védekezést (azt a melót amit Loca is nyom) miközben Sensi nyomatta a kulcspasszokat. Én nem gondolom, hogy alkalamatlanabb lenne ebben Locatellinél. A másik dolog pedig hogy se Bremer, se Gatti nem az a típus, aki kifejezetten erős a labdakihozatalokban és a mélységi passzokban, így Bonucci totális leépítésével még inkább kellene egy olyan a védelem elé aki ezt meg tudja oldani - ebben Loca sem kifejezetten penge. Totál csubakka ha pont őt adjuk el, és az is hogy nem jutna elég játékperc neki.
Egyébként én azt se hiszem, hogy Kenőt nehezebb lenne eladni vagy kevesebbet kapnánk, mint Rovellaért - ha meg csak a pénzért tesszük akkor a kölcsön + kötelező opciónak megint semmi értelme.

CsT likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-11, 21:13

Krisz írta:

Annyira azért nem kell a pénz, hogy a jövőnket beáldozzuk (mint amit Marotta csinál), ezért - ha igaz, (én azért várok még) - a Rovella eladás vállalhatatlan, főleg úgy, hogy Locatelli szenved egyedül registaban.
Sztem Loca nem regista és Allegri sem azt akar vele játszatni inkább afféle ütőember a védelem előtt, a labdakihozatalokban és a szervezésben kevés szerepe van, ellenben védekezni, szerelni neki kell a legtöbbet. Mint anno Van Bommel a milanban. Rovella ebben gyenge,  lehet ezért nem igazán számolt vele Allegri. De az jó kérdés, ha Loca kidől akkor ki játszik majd a helyén. Barrenecheáról kevés hír, de meglepne ha maradna.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2023-08-11, 21:08

zetterberg40 írta:
Azt írják, hogy Rovella akart menni a több játéklehetőség miatt Sarri rendszerében.
Magyarosan "közös megegyezéssel". Gondolom kicsit hűteni akarják a helyzetet mert eléggé forronganak a szurkolók a külföldi oldalakon is.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
11 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: