A szerződésbontás már hivatalos. Gondolom elég hamar alá fog írni hozzánk. Amúgy tavalyhoz képest pl sokkal profibban csináljuk a mercatot. Júliusra megvan a sportigazgató, Weah okos igazolásnak tűnik, egy az egyben pótolja Cuadradot és ugyanúgy sok helyen bevethető, Rabiot hosszabbítása nekem nem szimpi, de 1 évre ez is vállalható, ha Szandit kicseréljük Parisire, Bonuccit Huijsenre, akkor nekem már tényleg csak Allegri kibaszására van szükségem, másra nem.
ha ma nem ír alá, akkor csak szövetségi engedéllyel lehet július 1 után... szerencsére jó a kapcsolat a figc-cel
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-30, 21:58
Petike007 írta:
Majd akkor hiszem el Dzsúdló érkezését amikor hálós pólóban lesz vizsgálaton.
Én meg majd akkor ha levonnak megint 8 pontot az Oshimen transzfer miatt!
fktgbr and bombahoppa like this post
Bane.Davids.89
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-30, 21:53
Krisz írta:
A szerződésbontás már hivatalos. Gondolom elég hamar alá fog írni hozzánk. Amúgy tavalyhoz képest pl sokkal profibban csináljuk a mercatot. Júliusra megvan a sportigazgató, Weah okos igazolásnak tűnik, egy az egyben pótolja Cuadradot és ugyanúgy sok helyen bevethető, Rabiot hosszabbítása nekem nem szimpi, de 1 évre ez is vállalható, ha Szandit kicseréljük Parisire, Bonuccit Huijsenre, akkor nekem már tényleg csak Allegri kibaszására van szükségem, másra nem.
Allegri menesztése eddig sem volt terítéken, de Rabiot hosszabbítása és Magnanelli másodedzőnek érkezése után kb biztosra lehet venni, hogy Giuntoli érkezése semmilyen befolyással nem lesz Allegri helyzetére, hiszen Rabiot és Magnanelli is Max "kérése". Di Marzio szerint egyébként 5éves szerződésben gondolkodnak Giuntoli esetében és Manna lesz a helyettese. A jövőnk szempontjából ígéretes párosnak tűnik.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-30, 21:37
Majd akkor hiszem el Dzsúdló érkezését amikor hálós pólóban lesz vizsgálaton.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-30, 21:34
CsT írta:
Ennek most pár percig tudtam örülni, aztán eszembe jutott, hogy jövőre is Allegriball lesz.
Malloy likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-30, 20:06
Ennek most pár percig tudtam örülni, aztán eszembe jutott, hogy jövőre is Allegriball lesz.
Krisz and Malloy like this post
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-30, 14:00
tjunior írta:
Hol van Guintoli? Ügyesek ezek a rohadék firkászok. Előbb-utóbb megtalálják az ember gyenge pontját és felültetik a full kamu dolgaikkal. Allegri out? Akkor kapsz híreket arról. Szeretnéd hogy rend legyen a klub körül akkor Giomtulit adják el neked. Minden megoldható csak fantázia és pofátlanság kérdése.
Nyugalom. Nem hazudtak, egyöntetően hozzák a friss hírt:
#Napoli-#Giuntoli: c’è l’accordo per la risoluzione del contratto. Ora il dirigente può firmare con la #Juventus - Agresti
CsT likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-30, 09:04
Hol van Guintoli? Ügyesek ezek a rohadék firkászok. Előbb-utóbb megtalálják az ember gyenge pontját és felültetik a full kamu dolgaikkal. Allegri out? Akkor kapsz híreket arról. Szeretnéd hogy rend legyen a klub körül akkor Giomtulit adják el neked. Minden megoldható csak fantázia és pofátlanság kérdése.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-29, 17:06
Aki viszont már biztos nem jön az Pau Torres. Aston villa lett a befutó. Remelem így már fel sem merül Bremer eladása.
B*zi Bayern meg megszabadult szétszakadt térdű Lucas hernandeztol, az árából megvette a Napolibol Kimet. Nagyon jól csinálják.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-29, 14:46
CsT írta:
Weah megjött.
Nekem a GLS futár jött meg. Nagyon vártam.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-28, 20:58
Weah megjött.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-28, 11:35
CsT írta:
Szerintem meg aggályos lenne ha valaki úgy szólhatna bele dolgokba, hogy még hivatalosan nem itt dolgozik (sőt az egyik riválisnál). Lehet, hogy a véleményét kikérték, de azért remélem Weah valami több hónapos scout munka eredménye és nem csak advanced search a transfermarkt-on.
Pulikát sajnálom, mert fénykorában nagyon sok szép pillanatot okozott számomra, de a tavalyi szezon már nem volt az igazi. Félpénzért maradhatott volna 1 évre cserének, de gondolom azzal nem elégedett volna meg.
Viszont Szandi távozásáról nem hallani, nagyon fosok, hogy Maxi itt tartja majd és ő lesz a kezdő bal oldali belső védő mivel belső érkező belső védőről nem nagyon olvasni (apropó a sokszor emlegetett N'dickát lenyúlta Mourinho).
Anno elvileg Conteval is egyeztetve volt az a legendás mercato, valahogy úgy tudom ezt is elképzelni hogy itt is ment már a stratégiázás fél éve.
Amúgy ha alapvetően 4 védőben gondolkodunk (Pogba egészségetől függ egyedül szvsz), akkor egy Bremer, Danilo, Gatti, Rugani, Huijsen sor bőven elég is.
Cuadradot tavaly sajnáltam volna, most már nem. Ugyanaz a szitu nálam, mint Del Piero, Barzagli, Chiellini, Bonucci, hogy tudni kell elengedni a dolgot ha elfogytak fizikailag - az utolsó szezon már egyiknél se kellett volna. Én valahogy ezt a mascot dolgot amit Zlatan csinál se szeretem - el kell engedni és teret adni a következő vezér(ek)nek.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-28, 08:26
zetterberg40 írta:
Egészen bizonyos, hogy volt beleszólása.
A bejelentés után az eladásokon lesz az elsődleges fókusz, illetve Parisi leigazolásán.
Szerintem meg aggályos lenne ha valaki úgy szólhatna bele dolgokba, hogy még hivatalosan nem itt dolgozik (sőt az egyik riválisnál). Lehet, hogy a véleményét kikérték, de azért remélem Weah valami több hónapos scout munka eredménye és nem csak advanced search a transfermarkt-on.
Pulikát sajnálom, mert fénykorában nagyon sok szép pillanatot okozott számomra, de a tavalyi szezon már nem volt az igazi. Félpénzért maradhatott volna 1 évre cserének, de gondolom azzal nem elégedett volna meg.
Viszont Szandi távozásáról nem hallani, nagyon fosok, hogy Maxi itt tartja majd és ő lesz a kezdő bal oldali belső védő mivel érkező belső védőről nem nagyon olvasni (apropó a sokszor emlegetett N'dickát lenyúlta Mourinho).
A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2023-06-28, 12:25-kor.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-28, 07:38
tjunior írta:
Arra kíváncsi lennék, hogy az eddigi mozgásunk a mercaton mennyire az ő beleegyezésével történt, gondolok itt elsősorban Weahra, nehezen képzeelm, hogy ne folyt volna már bele a dolgokba.
Egészen bizonyos, hogy volt beleszólása.
A bejelentés után az eladásokon lesz az elsődleges fókusz, illetve Parisi leigazolásán.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-28, 07:34
zetterberg40 írta:
Pulikától viszont elköszönünk, ami így is van rendjén. Egyhangúan írják az egyes források, már csak a hivatalos bejelentés hiányzik.
Giuntoli pedig a hírek szerint még a hét folyamán bejelentésre kerül. 5 évre ír alá.
Arra kíváncsi lennék, hogy az eddigi mozgásunk a mercaton mennyire az ő beleegyezésével történt, gondolok itt elsősorban Weahra, nehezen képzeelm, hogy ne folyt volna már bele a dolgokba.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-28, 07:20
Pulikától viszont elköszönünk, ami így is van rendjén. Egyhangúan írják az egyes források, már csak a hivatalos bejelentés hiányzik.
Giuntoli pedig a hírek szerint még a hét folyamán bejelentésre kerül. 5 évre ír alá.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-28, 06:11
LeRoi10 írta:
Én erről lemaradtam, de lehet gáz megkérdezni.
Mi ez a kapcsolat a lovak és Rabiot között?
Őrült ló a beceneve
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-28, 05:54
sneco7 írta:
Rabiló ?? Hivatalos Insta csoportban is ezeket a lovakat nyomatták...bús panda vagyok
Én erről lemaradtam, de lehet gáz megkérdezni.
Mi ez a kapcsolat a lovak és Rabiot között?
_DREAM_ likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-27, 18:36
_DREAM_ írta:
Akkora hype-al jelentik be mintha a csúcskorszakában levő Messit igazoltuk volna le. Beleverem már most ebbe a mercatoba.
Ezen a mercaton addig nem is tudok semmiért se lelkesedni, amíg Allegrit ki nem baszták és nincs rendberakva a menedzsment. Ha most leigazolnánk mondjuk De Bruynet egyszerűen attól fosnék, hogy hatalmas bukta lesz, mert Allegri lekorlátozza, majd leépíti. Pozitív várakozásaim (pl hogy érkezik valaki) nincsenek is, csak félelmek, hogy elherdáljuk a jövőnk gerincét (Chiesa, Vlahovic. Miretti, Rovella, Bré, Iling).
bombahoppa and Malloy like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-27, 18:09
Alapvetően nem rossz deal ez. Egyrészt kb ő az egyetlen aki még Allegri fostenger focijában is tudja hozni az elvárhatót, másrészt ha jövőre jobb csapatot/több fizut akar akkor muszáj lesz teperni neki idén.
Ami rossz benne, hogy ő nyilvánvalóan Ellegri miatt marad....továbbra is élénken foglalkoztat a kérdés, hogy ezeket a deal-eket ki köti?
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-27, 18:05
Petike007 írta:
Nulla amortizáció mellett. Ennyit az idei teljesítménye megért.
bruttó 10 milla, ha 120-140 milliót meg kell spórolni, akkor az baromi sok, persze ha meg kell...
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-27, 17:42
Nincs pénz, se kp se a könyvekben amortizációra. Frattesi, már ha egyáltalán nálunk kötött volna ki, fele ennyiért játszott volna itt, viszont vele kapcsolatban röpködtek a 30-40 milliót. SMS meg még fizetésben se lenne sokkal kevesebb, ha egyáltalán. Arra játszunk, hogy jövőre ingyen szimplán arra, hogy egy év múlva majd meglátjuk. Szóval akkor a kp közepén Paredest lecseréljük Rovellára, ennyi fog történni, ennyi erősődés mindképp lesz. Weah gyakorlatileg itt van. Cambiaso bagy Parisi, természetesen utóbbi gyerek kora óta a szívében hordozza a Juvét.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-27, 17:30
Nico írta:
még, hogy spórolás....
Nulla amortizáció mellett. Ennyit az idei teljesítménye megért.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-27, 17:07
Akkora hype-al jelentik be mintha a csúcskorszakában levő Messit igazoltuk volna le. Beleverem már most ebbe a mercatoba.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-27, 16:16
zetterberg40 írta:
Hivatalos Rabbi hosszabbítása 2024-ig. 7 milliós fizu.
még, hogy spórolás....
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-27, 15:05
Hivatalos Rabbi hosszabbítása 2024-ig. 7 milliós fizu.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-27, 14:20
tjunior írta:
Rabiot hosszbbít, a hivatalos oldalon lovak szaladgálnak zenére, vehetjük hivatalosnak (lovat nem találtam)
Remélem ez azt jelenti, hogy Cavallo az új edző.
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-27, 14:15
tjunior írta:
Rabiot hosszbbít, a hivatalos oldalon lovak szaladgálnak zenére, vehetjük hivatalosnak (lovat nem találtam)
Rabiló ?? Hivatalos Insta csoportban is ezeket a lovakat nyomatták...bús panda vagyok
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-27, 14:08
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-27, 09:55
sneco7 írta:
Gyanítom sehonnan sem kapott jobb ajánlatot,ezért marad,nem kellett leápolni hozzá.
Hiszem ha látom. Ugyanilyen bizonyossággal megírt cikkek vannak arról, hogy Mencseszterbe ír alá szerdán.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-27, 07:45
sneco7 írta:
Gyanítom sehonnan sem kapott jobb ajánlatot,ezért marad,nem kellett leápolni hozzá.
Eléggé sokatmondó, hogy a kutyának nem kellett, miközben az egyik legstabilabban teljesítő játékos volt a csapatban. Az meg külön érdekes, ha csak valóban egy évre ír alá.
Weah állítólag szerdán érkezik az orvosi vizsgálatokra.