Jordan Henderson is very close to join Ajax. Juventus is interested, but nothing concrete. | Voetbal International |
hál'isten, drága, öreg, motiválatlan, félévre tök felesleges: Rabiot megy, Fagioli jön a nyáron, Pogba helyére fix megoldás kell, jó lenne valakit hozni aki egy kicsit magasabb szintet képvisel, mint a jelenlegiek. Ha ez most télen nem fér bele akkor majd játszik nonzs meg Hans, amilyen gyenge a serie A, velük is bőven meg lesz a top4, az Ellenség meg tavalyi napoli-s szezont fut, kicsi az esély hogy befogjuk őket...
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-14, 15:30
Agresti: Djaló - done deal. Kedd vagy szerda az orvosi napja.
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-14, 13:23
Ez akkora Csubakka lenne, hogy simán kinézem magunkból
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-14, 13:11
CsT írta:
Nekem akkor sem kellene ha még a Poolban tolná, öreg, brit, egész életében brit focit játszott, sokat keres, ő pont az a kategória amiket tiltani kellene a scoutnak a szűrénél.
Egyébként nem tudom mennyi valóságalapja van ezeknek a híreknek, de nem értem a brit vonal erőltetését. Ők szinte soha nem válnak be a calcio-ban, a szakács példája nem volt elég?
Meg amúgy ő inkább a Khedira vonalon van, nem az az aktív regista, mint Pirlo vagy Pjanic. Aminek itt értelme lenne az egy hosszú távra is jó rohamnéger vagy valami trequartista. Tavaszra van "regista": Loca, Nicolussi, mezzala: Rabió, Kenő, Miretti, (Nonge), szóval ide jó lenne egy rohamnéger/trequartista ízlés szerint, jövőre meg: "regista": Fagyi Loca, Nicolussi/Barbacsaba, mezzala: Fagyi, Kenő, Miretti, (Nonge), szóval szintén a rohamnéger/trequartista elférne. Továbbra sem értem, hogy Zielinskire miért nem megyünk rá. Fillérekbe fájna, Giuntolival megvan a kapcsolat, tud melózni is, még ha nem is egy Kenő/Rabiot szint.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-14, 12:05
_DREAM_ írta:
Henderson nyárig kölcsönbe…? Mit gondoltok róla?
Kell nekünk valaki aki elment bohóckodni az arabokhoz? Állítólag nem érzi jól magát és újra Eu-ban akar focizni. Vajon odatenné magát hogy újra a térképen legyen vagy ő lenne az új Remzi?
Nekem akkor sem kellene ha még a Poolban tolná, öreg, brit, egész életében brit focit játszott, sokat keres, ő pont az a kategória amiket tiltani kellene a scoutnak a szűrénél.
Egyébként nem tudom mennyi valóságalapja van ezeknek a híreknek, de nem értem a brit vonal erőltetését. Ők szinte soha nem válnak be a calcio-ban, a szakács példája nem volt elég?
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-14, 11:56
Henderson 40 millát keres a tevezsokéknál, egy év alatt összeszed annyit, mint eddig karrierje során. Mi a kínja? Mi az amire nem számított? Meleg van? Túl sok az arab? A kurvázást kicsit diszkrétebbn kell intéznie? Nyilván kellene valaki a kpra gyorsba fél évre. Meg ha nem kerül semmi elücsöröghet a padon. Ugyanakkor Caviglia és Nonge elől venné el a játékperceket. Ez ilyen Anelka igazolás lenne.
bombahoppa likes this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-13, 14:31
_DREAM_ írta:
Kell nekünk valaki aki elment bohóckodni az arabokhoz? Állítólag nem érzi jól magát és újra Eu-ban akar focizni. Vajon odatenné magát hogy újra a térképen legyen vagy ő lenne az új Remzi?
Hülye angol, 33 éves. Kösz, nem.
Krisz, _DREAM_, bombahoppa, Malloy and Nico like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-13, 13:55
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-11, 14:55
A szőröstalpú, nem fért volna be hozzánk, viszont Cambiaso máshogy nem jött volna. Ilyen szélső hátvédünk Kancellár óta nem volt, ellenben belső védőből egész jól állunk.
Összeségében 11,5 Miller jött be, meg Kncellár akarom mondani Cambi.
Dzsaló, meg ennyiért nem kockázat, simán tovább lehet adni egy PL klubnak a Plusvalenza ami számít, a többi az lófasz.
Malloy likes this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-10, 19:11
CsT írta:
Elvileg a transzferdíj 20%-a Juvét illeti. Ő az új Romero!
Djalo helyett maradhatott volna nálunk, persze a Cambiaso bizniszbe lett bevonva, ez kicsit tompítja
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-10, 16:35
zetterberg40 írta:
Dragusint 25-30 millióért elvitte a Spurs, miközben visszautasította a Bayern-t a játékos. Ebből az üzletből nem esik le a klubnak is valami aprópénz?
Elvileg a transzferdíj 20%-a Juvét illeti. Ő az új Romero!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-10, 15:59
Dragusint 25-30 millióért elvitte a Spurs, miközben visszautasította a Bayern-t a játékos. Ebből az üzletből nem esik le a klubnak is valami aprópénz?
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-10, 13:55
CsT írta:
Vagy csak kiröhögtetjük magunkat, hogy elhozzuk előlük aztán meg egy rakás szar lesz.
Nekem egyáltalán nem szimpi az ilyen, aki megegyezik egy klubbal, aztán simán elmegy a riválishoz is.
Nekem totál csubakka jelen helyzetben belső védőt venni.
vannak nekem is kétségeim, főleg a sérülés miatt, az hogy mennyire egyezett meg azt nem tudjuk, hivatalosan ugye január 1-ig nem is tárgyalhatott az ingyenes átigazolásról... bízunk abban, hogy Giuntoli és Marotta is akarja, ez azért jelent valamit
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-09, 18:29
Krisz írta:
Szerintem nem, egyetlen pozitívumot/értelmet látok az igazolásban, mégpedig hogy megmentettük az univerzum posványától és beintettünk a férgeknek.
Vagy csak kiröhögtetjük magunkat, hogy elhozzuk előlük aztán meg egy rakás szar lesz.
Nekem egyáltalán nem szimpi az ilyen, aki megegyezik egy klubbal, aztán simán elmegy a riválishoz is.
Nekem totál csubakka jelen helyzetben belső védőt venni.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-09, 16:23
zetterberg40 írta:
Erről a Djalóról eddig 3 dolgot láttam/olvastam.
1) 2023 tavaszán szétszakadt a térde, azóta nem játszott 2) Cselló féle turbánnal a fején játszott többször is 3) Neymarral marakodott az öltözőfolyosón a PSG-Lille meccsen
Idevaló.
Szerintem nem, egyetlen pozitívumot/értelmet látok az igazolásban, mégpedig hogy megmentettük az univerzum posványától és beintettünk a férgeknek.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-09, 13:27
Erről a Djalóról eddig 3 dolgot láttam/olvastam.
1) 2023 tavaszán szétszakadt a térde, azóta nem játszott 2) Cselló féle turbánnal a fején játszott többször is 3) Neymarral marakodott az öltözőfolyosón a PSG-Lille meccsen
Idevaló.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-09, 11:32
_DREAM_ írta:
Szedjen magára egy kis izmot (olyan 10 kilót ) és egy állat lesz a gyerek!
Akkor a bajernnek kellett volna kölcsönadni…
Krisz and bombahoppa like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-08, 21:45
Nico írta:
DONE DEAL : Dean Huijsen has already signed new deal at Juventus until June 2028. [Fabrizio Romano]
Szedjen magára egy kis izmot (olyan 10 kilót ) és egy állat lesz a gyerek!
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-08, 20:25
DONE DEAL : Dean Huijsen has already signed new deal at Juventus until June 2028. [Fabrizio Romano]
_DREAM_, bombahoppa and Malloy like this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-07, 22:38
_DREAM_ írta:
Höjszen jól nyomja a Roma-ban! Most őt hogy is adtuk kölcsön, milyen opcióval?
Scamacca és Mancini biztos felsőbb matematikáról és filozófiáról beszélgetnek a Rom-Ata meccsen.
sima kölcsön, opció nélkül
_DREAM_ likes this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-07, 22:29
Höjszen jól nyomja a Roma-ban! Most őt hogy is adtuk kölcsön, milyen opcióval?
Scamacca és Mancini biztos felsőbb matematikáról és filozófiáról beszélgetnek a Rom-Ata meccsen.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-07, 15:36
Biztos, hogy három védős felállásra van szükség? A szélek miatt igen, mert nincs igazi szélső hátvédünk. Kostic nem az, Weah nem az, Danilo már nem az, McKennie pláne nem az, egyedül Cambiasora lehet mondani, mivel Sandroval már nem számolok. Ergo komoly átalakításokra lenne szükség egy 4-3-3-hoz. Mondjuk Kosticot kipróbálnám a védelem szélén, így akkor már csak két emberre lenne szükség. Soulét (és Ilinget) értékesíteni fogjuk szerintem, hogy legyen pénz hiányposzton komolyabb igazolásra. A kétfős középpályát nem támogatnám, mivel az Miretti és Fagioli fejlődését gátolná. Tartok tőle, hogy Chiesat el fogjuk adni viszonylag olcsón (30-35 millió €), viszont Yildiz esetleges berobbanása és a sok sérülése miatt talán kevésbé lenne veszteséges, mint amennyire elsőre gondoljuk. Mivel fokozatos átalakulás lehet csak célravezető, így következő szezonban még három védővel lenne ésszerű játszani, de a szélekre már inkább védőket kellene igazolni, hogy át lehessen állni 4-3-3-ra, 4-2-3-1-re vagy 4-3-1-2-re. Egyedül talán Gatti az, aki a védelem közepén nem feltétlen tudna négyvédős rendszerben játszani, bár mivel nem lassú, akár a jobb oldalt is bejátszhatja.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-07, 12:22
Soulé szerintem sosem lesz alapember a Juventusban. Érzésre ő az, akiből majd a kifutott kölcsönszezonja után pénzt csinálunk.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-07, 09:10
Krisz írta:
Én csak azt nem értem, hogy miért védőket meg támadókat igazolunk, mikor a kp a kurvavékony és Csecs helyett is kurvára kellene valaki. Pl ez a Djalo szerintem tök felesleges, Rugani méltatlanul keveset játszik, Huijsen meg De Ligt szintű tehetség, plusz van még Facundo.
Ez pusztán a lehetőség kihasználása, ahogy látom a középpályára, ahol tényleg nagyon kellene, jelenleg nincs ilyen opció, illetve csak ilyen leedsipirlo van. Felesleges de bukni sokat nem bukhatunk viszont nagyot nyerhetünk.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-06, 23:58
szerintem az a nagy kérdés mi lesz jövőre a felállás, a három védő adott, mert egyrészt elég sokan vannak, másrészt a legtöbb CB-nknek a 3 védős felállás a leginkább kedvező, Yildiz és Soulé felemelkedésével valószínüleg áttérünk 3 csatáros játékra, Chiesa szerződése lejár jövő(2025) nyáron, de bízom, hogy sikerül vele hosszabbítani így viszont valószínű a 3-4-3, ehhez nem kell annyi belső kp, mint eddig. Loca, Fagioli biztos jövőre, szerintem Kenő is marad, Pogba nyilván cut, Rabiot se megtartható a törvényi változások miatt, Miretti kérdéses, ez kb 3-4 játékos, ha valóban két belső kp-val játszunk, akkor elég egy is, de annak minőséginek kéne lennie, Colpani, Samardzic, De Paul, K. Thuram vagy Zielinski az ismert opciók. Nem tudom két középpályás viszont elég-e, ahhoz nagyon kéne egy fiatal Vidal... Persze lehet valami eltolt 3-4-3, ahol az egyik szélső csatár visszazár, így azon az oldalon is belső kp játszik, nem szélső, érdekes lesz.
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-06, 23:22
Gondolom várjuk,hogy visszatérjen Pogba
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-06, 23:21
Krisz írta:
Én csak azt nem értem, hogy miért védőket meg támadókat igazolunk, mikor a kp a kurvavékony és Csecs helyett is kurvára kellene valaki. Pl ez a Djalo szerintem tök felesleges, Rugani méltatlanul keveset játszik, Huijsen meg De Ligt szintű tehetség, plusz van még Facundo.
Gondolom azon is dolgoznak, csak Djalo eseten az intert most lehet beelőzni, bár tényleg nem nagy need, főleg nem januárban Csecs helyett nem lesz senki szerintem, hosszabbításon dolgoznak
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-06, 23:17
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-06, 19:14
tjunior írta:
Moneyball igazolás (meg fricska a dögevőknek) olcsó, a sérülése előtt állítólag jó volt, ha nem jön össze a dolog egy kis plusvalenzára csak jó (Cefre hegyezi a fülét). Facundo Gonzalezről se feledkezzünk meg, jól küldi a Sampban ha igazak a hírek, ráadásul ballábas.
tényleg Gonzalez is van még, jó lesz ez
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-06, 18:05
Nico írta:
hmmm, ez akkor azt jelenti hogy a Roma a nevelőklubbunk? Ha játszik, jó. Szandi és Rugani mellett úgyse kapott volna kb semmi percet, no pláne ha Djalo jön, aki leírás alapján a Zakaria story-t idézi...
Jövő nyáron viszont a CB sor kész van: Danilo, Bremer, Gatti, Djalo, Huijsen, Rugani(aki szerintem új szerződést kap)
Moneyball igazolás (meg fricska a dögevőknek) olcsó, a sérülése előtt állítólag jó volt, ha nem jön össze a dolog egy kis plusvalenzára csak jó (Cefre hegyezi a fülét). Facundo Gonzalezről se feledkezzünk meg, jól küldi a Sampban ha igazak a hírek, ráadásul ballábas.
Malloy likes this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-06, 15:34
tjunior írta:
Huijsen csak lómában kötött ki, nincs semmi opció de akkor sem örülök, a speciel féreg telebeszéli a fejét még a végén. Djalot akarjuk elvben 2 milláért, tavaly március óta nem játszott keresztszalag szakadás miatt, szóval idevaló.
hmmm, ez akkor azt jelenti hogy a Roma a nevelőklubbunk? Ha játszik, jó. Szandi és Rugani mellett úgyse kapott volna kb semmi percet, no pláne ha Djalo jön, aki leírás alapján a Zakaria story-t idézi...
Jövő nyáron viszont a CB sor kész van: Danilo, Bremer, Gatti, Djalo, Huijsen, Rugani(aki szerintem új szerződést kap)