Tetszik ahogy szop@tjuk az intert a Lukaku biznisz lezárásával. Szerintem semmi másról nem szol ez a dolog, csak kib@szni velük. És ezt nagyon szívesen nézem bármikor
Csak nehogy túltoljuk és hirtelen majd a hálóspólóban integet.
A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2023-07-15, 11:53-kor.
bombahoppa and Malloy like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-15, 10:06
Nico Schira (ő nálam a hitelesebbek között van) szerint ők nem kellenek Allegrinek, vagyis őket kell(enne) eltakarítani.
Dzsúdló látszik kemény tökű gyerek. Nálunk erre volt szükség.
Sokkal jobba kedvem amióta itt van es basszuk ki a felesleget. Ami gond hogy Paratici (rohadjon meg saját emojit érdemel) munkája miatt a keret 70% felesleg.
Ha Sándort is kibasszuk egy szavam sincs. Nekem Bonu soha nem volt kapitány nem értem miert hoztuk vissza. Nálam ősbűn kategória volt.
Az összes peres szarunk lezárult ami szerintem okos döntés volt. Lett végre valami vezetőség félénk.
Vlahovic felőlem mehet amerre akar mert ne mondjatok hogy Allegri miatt pattan el tőle 3m-re a labda. Gèza is mehet a vérbe. 1 évig mindenki ő pátyolgatta most meg világ fizuja kellene. Amikor 1 év sérülés 1 év felépülés miatt 2 évig volt használhatatlan. Hagyjuk már.
Kettejukbol alap hangon bejön egy vagon pénz. Dzsúdló abból csapatot épít. Amit Allegri le is amortizál majd.
Malloy likes this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-15, 08:36
Tetszik ahogy szop@tjuk az intert a Lukaku biznisz lezárásával. Szerintem semmi másról nem szol ez a dolog, csak kib@szni velük. És ezt nagyon szívesen nézem bármikor
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-14, 13:24
Ha nincs nagy gáz, akkor ne adjuk el a jövőnket, pláne több játékost. Vlaho helyett van persze Milik meg Kenbaba, de azért az nem ugyanaz a szint, bár Allegrinél lehet mindegy ki őrlődik középen...
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-14, 12:42
zetterberg40 írta:
Ez amúgy most ilyen Moggi féle terror? Nincs vele bajom, pénzt úgysem kapunk kb. egyikért sem. Jó lenne kibaszni Pogbát is.
Ezek után szerintem fix, hogy Vlaho megy. A védelemben szarul állunk, úgyhogy szerintem Bremer marad. Chiesa kérdőjeles. Ha befut érte 60-70 milliós ajánlat, akkor Dzsúdló azon sem fog sokat gondolkodni.
Szerk: Közben Marotta megint jó bizniszeket csinál. Frattesi, most meg eladja Onanát 50 millióért a Unitednek. Mindkettő remek munka.
Vlaho azért lenne kéznfekvő, mert centernek ott van Milka és Ken. Mondjuk én akkor sem adnám el. Azért se hiszem, hogy minden fillért meg akarunk spórolni, mert akkor nem hosszabbítunk Rabióval 1 évet. Szóval én azért bízom még a csapat egyben tartásában.
De amúgy mennyi pénzmegtakarítás a target? Ezt senki nem tudja, de mégis kész tényként van kezelve a fél keret eladása, ez generálja a híreket meg az agybajt, ez idegesít engem.
Mi van ha elég lenne, hogy a piacképes selejtjeinkből (Pogba, Kenő, Zakariás) befolyna mondjuk 50 milla? A rendelkezésre álló információink alapján ez sem tűnik kevésbé reálisnak, mint hogy 120 millára van szükség.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-14, 10:27
Ez amúgy most ilyen Moggi féle terror? Nincs vele bajom, pénzt úgysem kapunk kb. egyikért sem. Jó lenne kibaszni Pogbát is.
Ezek után szerintem fix, hogy Vlaho megy. A védelemben szarul állunk, úgyhogy szerintem Bremer marad. Chiesa kérdőjeles. Ha befut érte 60-70 milliós ajánlat, akkor Dzsúdló azon sem fog sokat gondolkodni.
Szerk: Közben Marotta megint jó bizniszeket csinál. Frattesi, most meg eladja Onanát 50 millióért a Unitednek. Mindkettő remek munka.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-13, 22:43
CsT írta:
Pedig állítólag megnyerte a Cassano hasonmás versenyt.
Dzsudló szimpi! Egyből álló fasszal pofoz!
Pjaca ikertestvére (aki btw 8 éve a mi játékosunk úgy hogy kb sose játszott...)
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-13, 22:39
bombahoppa írta:
Azért Bonut annyiból sajnálom, hogy Barza és Cselló mellett tényleg belefért/jó volt.
a milan előtt igen, azóta egy fos volt, cserébe jó drágán, nagy arccal
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-13, 22:33
Artúr tényleg úgy néz ki mint aki most jött az elvonóról. De mielőtt ideért volna leugrott a nagyihoz vidékre egy hétre és felszedett egy pár kilót.
Valaki el is viszi majd tőlünk ezt a sok szemetet?
LeRoi10 and bombahoppa like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-13, 21:58
Malloy írta:
Artúr a következő kieső. Haladunk
Pedig állítólag megnyerte a Cassano hasonmás versenyt.
Dzsudló szimpi! Egyből álló fasszal pofoz!
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-13, 21:56
bombahoppa írta:
Felőlem lehet Al-Valhalla is. A norvégok is olajból gazdagok, és egyre inkluzívabbak. Egy igazi, délceg, talján elfér náluk.
Azért Bonut annyiból sajnálom, hogy Barza és Cselló mellett tényleg belefért/jó volt.
Mint Dukon Béla a Fradiban Dzurják és Fischer mellett. Bocs a kemény OFFért.
A középső (meg az utolsót is) sort adom. DE aki elmegy a milanba és a Juve szurkolók előtt ünnepli a gólját, az annyit se ér, hogy leköpjem!
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-13, 21:54
Artúr a következő kieső. Haladunk
CsT and bombahoppa like this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-13, 21:47
bombahoppa írta:
Elküldtük a dietetikusunkat szabira a covid előtt?
A rancsszoszos pizza akció utan biztos vagyok benne hogy nekünk olyan nem is volt.
Ellenben régen sokkal jobb volt amikor Agriccola keverte a kokszot a csapatnak. Epo meg minden jóságot szedtek a fiúk.
Dzsúdló nagyon szimpi akit csinál. Már csak Sándort kellene kibaszni.
bombahoppa and Bane.Davids.89 like this post
Bane.Davids.89
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-13, 21:43
bombahoppa írta:
Neki ingyé' is adnék ősszel a paradocsomszószból és a paprikakrémből, csak ne lássam többet. Nekünk miért nincsenek kipattintott, szálkás játékosaink?
Nem, ő 2018.júliusában lett elküldve a klubtól, mikor összeállított CR-nek egy étrendet.
bombahoppa likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-13, 21:30
Malloy írta:
És mekkenivel is közölte ugyanezt. Nem is csatlakozhat a csapathoz. Tekintve, hogy januárban (közvetlen a pontlevonás utan)egyből közölte, hogy távozni akar ez a minimum, hogy a csapat közelébe sem engedjük többet.
Neki ingyé' is adnék ősszel a paradocsomszószból és a paprikakrémből, csak ne lássam többet. Nekünk miért nincsenek kipattintott, szálkás játékosaink?
_________________ a televizenyős düggönypakli
Malloy and Bane.Davids.89 like this post
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-13, 21:26
Nico írta:
Helyes, mehet Rijádba
Felőlem lehet Al-Valhalla is. A norvégok is olajból gazdagok, és egyre inkluzívabbak. Egy igazi, délceg, talján elfér náluk.
Mint Dukon Béla a Fradiban Dzurják és Fischer mellett. Bocs a kemény OFFért.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-13, 21:23
CsT írta:
Állítólag Dzsudló közölte Bonuccsival, hogy húzzon a gecibe.
És mekkenivel is közölte ugyanezt. Nem is csatlakozhat a csapathoz. Tekintve, hogy januárban (közvetlen a pontlevonás utan)egyből közölte, hogy távozni akar ez a minimum, hogy a csapat közelébe sem engedjük többet.
CsT and bombahoppa like this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-13, 20:57
CsT írta:
Helyes, mehet Rijádba
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-13, 20:55
Krisz, _DREAM_, Petike007, sneco7, bombahoppa, Malloy and Nico like this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-13, 12:27
zetterberg40 írta:
SMS arabokhoz igazolása már hivatalos.
Dzsudzsák filozófia.
Nico likes this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-13, 10:29
tjunior írta:
Azon gondolkodtam, hogyha Pogesz elmenne Arábiába, SMS meg követné, Kessie érdekes opció lehet. Peremember a Barcaban, néztem a fizuját: 4,3 , kibírható. Lehet mozdítható lenne egy kölcsönajánlattal.
Tényleg, ez már kiment a fejemből. Viszont a capology szerint Kessié fizuja évi 9 milla, szerintem a 4.3 a milannál volt neki.
Közben Angelino --> Galata, jól lepukkant ő is...
9 milla bruttó, a netto 4,3 az nekünk jóval olcsób lenne
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-12, 15:23
tjunior írta:
A milánka már megvette loftuszcsíket, nem hiszem, hogy még egy középső kp akarnak.
Tényleg, ez már kiment a fejemből. Viszont a capology szerint Kessié fizuja évi 9 milla, szerintem a 4.3 a milannál volt neki.
Közben Angelino --> Galata, jól lepukkant ő is...
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-12, 14:25
tjunior írta:
Azért gondoltam Kessiere, mert ő, legalábbis szerintem, minimális befektettéssel mozdítható lenne. Casadei, ja, adnám, de miért adná el a Chelsea? Illetve ha eladja akkor csak egyVlaho/Chiesa biznisz részeként. Koopit meg még ennél jobban adnám, nehéz vele bukni nem zsákbamacska, csak drága, egyrészt nincs péz, ami persze fiatalok bevonásával orvosolható, másrészt viszont a nyakunkba vennénk vagy 40 milliónyi amortizációt. De mondom, nagyon jó lenne ha le tudnánk váltani vele Pogbinyót.
Meglepődnék ha Pogba eligazolna, innentől pedig kb le is zárult a kp mercato. Egyébként Vlahovic és Chiesa eladása azért is csubakka lenne, mert azért alapvetően 4 védős felállás volt mindig is a terv Allegrinél. Pont hogy a széleket kéne erősíteni, mert arra kb csak Chiesa és Iling vannak, meg még páran akik "ott is tudnak" játszani.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-12, 14:19
CsT írta:
Kessiétől nagyon fáznék, nem sok agya van a játékhoz. Lehet tévedek, de én jóval magasabb fizura emlékszem nála, egyébként szerintem őt majd visszahozza a milány Tonali helyére.
Koopmeiners-et sunázom én is, ő nagyon illene az Allegriballba mert védekezni meg gólt lőni is tud amire nagy szükségünk lenne mivel nem igazán vannak gólerős középpályásaink.
Én leginkább valami AM/CM-nek örülnék akiben van egy kis irányítói véna mert továbbra se látom ki fog itt támadást szervezni vagy labdákat adni. Bár ilyen típusú játékosról még pletykaszinten se olvastam.
A milánka már megvette loftuszcsíket, nem hiszem, hogy még egy középső kp akarnak.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-12, 14:18
zetterberg40 írta:
Én még mindig inkább az olasz vonalt preferálnám azzal a Casadei gyerekkel a Chelseaből, akin tavaly még viccelődtünk Bremer kapcsán. Második opció nálam Koopmeiners lenne, de ő biztosan drága lenne (bár ha Vlaho megy, akkor beleférhet). Szerintem ő nemcsak Gasp rendszerében lenne jó.
Azért gondoltam Kessiere, mert ő, legalábbis szerintem, minimális befektettéssel mozdítható lenne. Casadei, ja, adnám, de miért adná el a Chelsea? Illetve ha eladja akkor csak egyVlaho/Chiesa biznisz részeként. Koopit meg még ennél jobban adnám, nehéz vele bukni nem zsákbamacska, csak drága, egyrészt nincs péz, ami persze fiatalok bevonásával orvosolható, másrészt viszont a nyakunkba vennénk vagy 40 milliónyi amortizációt. De mondom, nagyon jó lenne ha le tudnánk váltani vele Pogbinyót.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-12, 13:13
zetterberg40 írta:
Én még mindig inkább az olasz vonalt preferálnám azzal a Casadei gyerekkel a Chelseaből, akin tavaly még viccelődtünk Bremer kapcsán. Második opció nálam Koopmeiners lenne, de ő biztosan drága lenne (bár ha Vlaho megy, akkor beleférhet). Szerintem ő nemcsak Gasp rendszerében lenne jó.
Kessiétől nagyon fáznék, nem sok agya van a játékhoz. Lehet tévedek, de én jóval magasabb fizura emlékszem nála, egyébként szerintem őt majd visszahozza a milány Tonali helyére.
Koopmeiners-et sunázom én is, ő nagyon illene az Allegriballba mert védekezni meg gólt lőni is tud amire nagy szükségünk lenne mivel nem igazán vannak gólerős középpályásaink.
Én leginkább valami AM/CM-nek örülnék akiben van egy kis irányítói véna mert továbbra se látom ki fog itt támadást szervezni vagy labdákat adni. Bár ilyen típusú játékosról még pletykaszinten se olvastam.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-12, 10:37
tjunior írta:
Azon gondolkodtam, hogyha Pogesz elmenne Arábiába, SMS meg követné, Kessie érdekes opció lehet. Peremember a Barcaban, néztem a fizuját: 4,3 , kibírható. Lehet mozdítható lenne egy kölcsönajánlattal.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-07-12, 10:11