Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
s4tch
CsT
LeRoi10
_Tyler
_DREAM_
laac
kilopo
EsztéNégy
bombahoppa
virracocha
simoon
tjunior
Petike007
sneco7
rakkenroll
exchaby
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
CsT
Takaroggyon!!!

Bevásárlóközpont - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-04, 18:38

zetterberg40 írta:
Ti mondjátok mindig, hogy nem kell hinni a firkászoknak, úgyis fogalmuk sincs a történésekről stb. Most én mondom hogy "easy", Kobráék biztos dolgoznak. Amúgy épp ezekben a percekben van egy míting Bernát ügynöke és a Fio vezetősége között. Nem akar hosszabbítani és valszeg Marottáék ajánlatát is prezentálják egyben. Nerozzi és Agresti szerint is fontos hét ez Bernát, Matuidi (még mindig nem hiszem el) és Danilo fronton. 

Hivatalos: augusztus 5-én sörmeccs a Wembleyben a Tottenham ellen.
És immár hivatalos, hogy Bernát nem hosszabbít. cheers cheers
Vissza az elejére Go down
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-04, 18:01

Érdeklődés biztos van Ceballos irányába, de szerintem nem túl jelentős, a Barcaba vagy a Realba fog menni.

A Bale pletyka szerintem az eddigiek közül magasan a legröhejesebb. 15 millió körül van az alapbére, egyedül a Mu lenne képes leigazolni.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-04, 17:52

tjunior írta:
Ceballos azért elég fasza kis igazolás lenne, kár hogy kb 2% esélyünk van rá.

Szerintem nem lehetetlen küldetés. A Real valószínűleg visszaküldené a Betisbe még két évre, de mi egyből számolnánk vele. Viszont ő Pjaniccsal nem alkothat kétfős középpályát, annyi biztos, ami egyrészt nehézséget okozhat, másfelől viszont előny, mert 4-3-3-ra könnyebben tudnánk váltani, ha szükséges.

Bale nevét is bedobták most már.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-04, 16:10

Ti mondjátok mindig, hogy nem kell hinni a firkászoknak, úgyis fogalmuk sincs a történésekről stb. Most én mondom hogy "easy", Kobráék biztos dolgoznak. Amúgy épp ezekben a percekben van egy míting Bernát ügynöke és a Fio vezetősége között. Nem akar hosszabbítani és valszeg Marottáék ajánlatát is prezentálják egyben. Nerozzi és Agresti szerint is fontos hét ez Bernát, Matuidi (még mindig nem hiszem el) és Danilo fronton. 

Hivatalos: augusztus 5-én sörmeccs a Wembleyben a Tottenham ellen.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-04, 15:21

Én azt se értem Shick-nek miért kell 2 orvosi? Ilyet se nagyon hallottam még. Kezdem úgy érezni Marrotta sem tudja mit akarunk a mercatón....
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-04, 14:41

Ez megvan?

Bentancurt még nem regisztráltuk a Leganal

Röviden, tömören: a srác aláírta a szerződést, mi gyakorlatilag leigazoltuk, viszont a szerződést nem nyújtottuk még be a Leganak, tehát elvileg van 2 non-EU helyünk ha akarjuk és ebben az esetben eladjuk a srácot valamelyik fiókcsapatnak majd visszavesszük.

Ez utóbbi esetben én tökönszúrom magam. Egyrészt ő olyan képességű aki simán odaférhet a kezdőhöz (főleg ha augusztus végén a padunk összetétele nem változik nagyságrendileg), másrészt pedig ez azt jelenti hogy jön Danilo és Costa - a Danilo vonalban nekem leginkább az tetszik, hogy kizárja Costat.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-04, 13:16

CsT írta:
Én egyenlőre max Orsolinit látom Juve mezben. Mattiello tehetségesen indult, de nagyrészt a sérülésnek köszönhetően megrekedt egy szinten, nekem kicsit Decsejje jut eszembe róla, neki is voltak biztató meccsei az elején. Mandragorát a látottak alapján leginkább registaként lehetne alkalmazni, jól lát a pályán, jók a mélységi passzai, a box-to-box nincs benne elég dinamika, a belső védőhöz meg talán nincs elég keménysége. Cassatából még nagyon keveset láttam. Schick érkezésével Kean-t is el kell passzolni valahova egy évre, ott majd kiderül tényleg akkora tehetség-e mint amilyennek a pizzás beállítja! Wink
Jövőre meg jöhet Spina meg Caldara addig szereznek egy kis rutint idén az EL-ben.

Matiello nekem nem csak névben rímel Masiellora. Takony kölyökként becserélték a nagycsapatban fél órára és nem volt balfasz. Kb ez igaz Matiellora is annyi különbséggel hogy ő már rommá törte párszor a lábát. Nem hiszem hogy őstehetség, én inkább valahol a Sturaro vonal alá tenném. Itt fiatalként csak az olyan top talentek tudtak alkotni, mint Pogba vagy Dybala. Nem tudom elképzelni hogy valaha is nálunk játszon - illetve remélem hogy nem fogjuk még egyszer azt a szintet képviselni, hogy beférjen.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-04, 11:53

Ceballos azért elég fasza kis igazolás lenne, kár hogy kb 2% esélyünk van rá.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-04, 06:56

Én egyenlőre max Orsolinit látom Juve mezben. Mattiello tehetségesen indult, de nagyrészt a sérülésnek köszönhetően megrekedt egy szinten, nekem kicsit Decsejje jut eszembe róla, neki is voltak biztató meccsei az elején. Mandragorát a látottak alapján leginkább registaként lehetne alkalmazni, jól lát a pályán, jók a mélységi passzai, a box-to-box nincs benne elég dinamika, a belső védőhöz meg talán nincs elég keménysége. Cassatából még nagyon keveset láttam. Schick érkezésével Kean-t is el kell passzolni valahova egy évre, ott majd kiderül tényleg akkora tehetség-e mint amilyennek a pizzás beállítja! Wink
Jövőre meg jöhet Spina meg Caldara addig szereznek egy kis rutint idén az EL-ben.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 23:13

LeRoi10 írta:

Cassata kerülhet a Sassolba. Csak a lényeg maradt ki Very Happy 

Mattielloról mindig a Chievo-Milan meccs jut eszembe, amit miatta néztem végig. Első meccse volt kezdőként a ligában, ha jól emlékszek nem csak az újságok, hanem a whoscored féle pontozás alapján is  a meccs ember lett jobbhátvédként. Több mint jó meccse volt, utána lévő héten törte el Ninja a lábát... Spinazzoláról sem mondta volna senki 2 éve, hogy lesz még esélye visszatérni.

Mattiellot hagyjuk szerintem. Ha benne lenne akkora potenciál, hogy nálunk játsszon, akkor legalább az Atalantanak adtuk volna kölcsön. Sajnálatos, hogy valakinek kettétöri egy agyatlan játékos a karrierjét, de az ő esetében jó eséllyel ez történt. A Chievo nagyszerű kiugrási lehetőség lehetett volna neki 19-20 évesen, most fogja a 22-t tölteni, egy komolyabb játékos azért már bontogatja a szárnyait ekkorra. Spinazzola szerintem legfeljebb cserének jöhetne Sandro mögé, és többet szerintem később se gondoljunk róla, bár Asa szintjén talán hozná a balbekk posztot, így éppen jól jönne ő.

Engem inkább az zavar, hogy júliusban egyetlen komoly transzfert sem jelentett be a klub. Van jelenleg legalább 3-4 poszt, ahova erősítés kell, már ha 4-2-3-1-ben gondolkodunk. Daniloval valószínűleg meg kell barátkozni azoknak is, akik nem akarták a csapatban látni, Bernardeschi is esélyes, de biztosat nem lehet mondani. Jó lenne aktivizálódni, mert a Milan lassan végez is a mercaton, a Roma még fog 1-2 meglepő névvel robbantani, és ők elég aktívak voltak már eddig is.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 21:17

Krisz írta:

Kiről beszélsz?

Amúgy szerintem Mattiellot 1-2 even belul elpasszoljuk a Bolognanak 2 millaert. Én semmi extrat nem látok a srácban és a lábát is szanaszét törte már.
Cassata kerülhet a Sassolba. Csak a lényeg maradt ki Very Happy 

Mattielloról mindig a Chievo-Milan meccs jut eszembe, amit miatta néztem végig. Első meccse volt kezdőként a ligában, ha jól emlékszek nem csak az újságok, hanem a whoscored féle pontozás alapján is  a meccs ember lett jobbhátvédként. Több mint jó meccse volt, utána lévő héten törte el Ninja a lábát... Spinazzoláról sem mondta volna senki 2 éve, hogy lesz még esélye visszatérni.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 21:02

LeRoi10 írta:
Paratici lehet olvassa a fórumot, mert úgy néz ki mi is belecsapunk a visszavásárlós fiatalnevelős bizniszbe, bár a hírek szerint inkább a Sassol ragaszkodik ahhoz, hogy birtokolja a játékjogot. Di Marzio szerint akár még a héten nyélbeüthetik az üzletet. Nehéz Serie B-s meccsekhez hozzájutni, de több mint biztató volt amit láttam tőle.

Kiről beszélsz?

Amúgy szerintem Mattiellot 1-2 even belul elpasszoljuk a Bolognanak 2 millaert. Én semmi extrat nem látok a srácban és a lábát is szanaszét törte már.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 20:36

Paratici lehet olvassa a fórumot, mert úgy néz ki mi is belecsapunk a visszavásárlós fiatalnevelős bizniszbe, bár a hírek szerint inkább a Sassol ragaszkodik ahhoz, hogy birtokolja a játékjogot. Di Marzio szerint akár még a héten nyélbeüthetik az üzletet. Nehéz Serie B-s meccsekhez hozzájutni, de több mint biztató volt amit láttam tőle.

Mattiello a SPAL-ba került 1 éves kölcsönben. Remélem bizonyít és visszanyeri sérülés előtti formáját. Lehet túl optimista vagyok, de szerintem fog ő még Juventus játékos lenni. 2-3 év alatt képes lehet felépíteni magát.

Mandragorát vinni a Cagliari és a Genoa is kölcsön, de úgy hírlik a felkészülést még nálunk kezdi. Jó lenne ha megversenyeztetnék Bentancurral, nem az ő érkezése előtt döntenénk róla. Bár ilyenkor érdemes megjegyezni, hogy mi nem látjuk ezeket a srácokat edzeni, dolgozni a mindennapokban illetve Mandragora térdének is inkább az tenne jót ha minnél több meccsen pályára léphetne. Remélem  képes lesz felnőni a feladathoz. Bár nála is azt érzem mint Marrone-nál. Sokkal inkább egy sorral hátul lenne a helye, Bonucci féle labdabiztos, hátulról osztogatós szerepkörben. Oddo sem véletlenül ott játszatta. 

Mindhárom fiatallal kapcsolatban jó érzéseim vannak, jó lenne már tényleg olasz fiatalt hosszabb távon is felépíteni. Marchisio, Rugani, Bonucci az elmúlt 10 évben édeskevés.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 19:14

zetterberg40 írta:
Amúgy az instagramja alapján Csikk 4 napja a Maldív-szigeteken sütteti magát, úgyhogy gondolom engedélyezték, hogy letolja a szabadságát és majd utáni jön az orvosi második felvonása, hivatalos bejelentés.

Azt baromira nem értem hogy miért nem tudta letolni az orvosit egyben. Ha már Torinoban volt az a nap amúgy is kuka, nem hiszem hogy ezen múlt az EBje.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 16:46

Amúgy az instagramja alapján Csikk 4 napja a Maldív-szigeteken sütteti magát, úgyhogy gondolom engedélyezték, hogy letolja a szabadságát és majd utáni jön az orvosi második felvonása, hivatalos bejelentés.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 14:08

tjunior írta:

Ez az egyik gond szerintem, hogy ezt mások is tudják, a nyakamat rá, hogy Gonalons nekünk nem ennyibe lett volna (a triplájáért is jó biznisz). A nagyság átka  rabbit .

Én nem bánom ha drágán vesszük meg Bernátot, Contit meg Fabinhot. Egyébként én Kondogbiat is kimenteném a szeméttelepről. Lehetne akkora biznisz, mint anno Cannavaro volt, Chimentit bedobhatnánk érte.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 14:01

CsT írta:

Gonalons amolyan "local hero" Lyonban, gondolom vele kegyes volt a klub és eszmei értéken adták el. Amúgy pedig tényleg így működik az élet minden területén, ha pénzes a vevő, erősebben nyomjuk rá a tollat! Wink

Érdekes a Bayern kifejezetten jó áron szokott igazolni. Főleg tőlünk...
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 13:51

tjunior írta:

Most őszintén, szerinted egy játékosért ugyanannyit kér a csapata ha a Real érdeklődik iránta vagy ha a Valencia? Basszus én is felfele kerekítek egy munkánál ha tudom, hogy az ügyfél fullon van és nem jelent semmilyen megterhelést neki kicsengetni a lóvét, meg lefele ha csóró. Ez ilyen.
Gonalons amolyan "local hero" Lyonban, gondolom vele kegyes volt a klub és eszmei értéken adták el. Amúgy pedig tényleg így működik az élet minden területén, ha pénzes a vevő, erősebben nyomjuk rá a tollat! Wink
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 12:59

LeRoi10 írta:

Ez nem teljesen igaz. A Roma azután vette meg 5 misiért, hogy  már beszedtek 70 milliót eladásokból és még további 40-50 milliós eladásuk folyamatosan tervben van. Persze, kell nekik a pénz stadionra, feltölteni a BL-mentes üres kasszát, de nehogymár a másik tárgyaló fél emiatt jóarc legyen.
Most őszintén, szerinted egy játékosért ugyanannyit kér a csapata ha a Real érdeklődik iránta vagy ha a Valencia? Basszus én is felfele kerekítek egy munkánál ha tudom, hogy az ügyfél fullon van és nem jelent semmilyen megterhelést neki kicsengetni a lóvét, meg lefele ha csóró. Ez ilyen.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 12:30

zetterberg40 írta:
Engem csak az idegesít ténylegesen, hogy Kobráék jófejek a Sevillaval, ingyen odadobták Lórit (később még ők profitáltak rajta), erre ők egy milliót nem hajlandóak engedni Zombi árából. Vicc.

A botlábú futógép, Matuidi lesz ebből.

A Fionál mondhatnak bármit, Bernát előbb-utóbb úgyis itt köt ki.

Bevásárlóközpont - Page 12 DDwYatBXUAIn2Wi

afro 

A felkészülés amúgy mikor kezdődik pontosan? Ha jól emlékszem, 18-án már sörmeccset játszik a csapat Mexikóban. Addig mondjuk szerintem nem lesz itt minden kulcsigazolás, ami évek óta visszatérő probléma.
Igen Júl 18 Vs Monterrey majd 19.-én Tigres ellen, mondjuk ez érdekes, hogy egymást követő nap meccs.

Utána meg a pénzbeszedő kupa:
http://www.skysports.com/juventus-fixtures
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 12:18

tjunior írta:

Ez az egyik gond szerintem, hogy ezt mások is tudják, a nyakamat rá, hogy Gonalons nekünk nem ennyibe lett volna (a triplájáért is jó biznisz). A nagyság átka  rabbit .
Ez nem teljesen igaz. A Roma azután vette meg 5 misiért, hogy  már beszedtek 70 milliót eladásokból és még további 40-50 milliós eladásuk folyamatosan tervben van. Persze, kell nekik a pénz stadionra, feltölteni a BL-mentes üres kasszát, de nehogymár a másik tárgyaló fél emiatt jóarc legyen.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 12:03

tjunior írta:

A Milan pl olyanokat igazol féláron akikért 2 éve a fél világ sorban állt, Rodriguez,Calhanoglu....de ők pl csak 20 milláért engednék el De Scigliot ide (nem mintha kéne Very Happy)

A nap hülyéje rovat is megvan: Spinazolla ügynöke szerint nyugodtan adjuk el Sandrót mert ügyfele ugyanolyan jó Smile

Már Di Marzio is esélyesnek látja a Matuidit ügyet.....pedig bíztam benne, hogy a rossz viszony miatt ez csak kacsa. Amúgy nekem sok gondom nincs vele max az, hogy megint egy olyan jönne aki már csak 2-3 évig jó még. Gondolom nekünk kerül majd vagy 30-ba Smile
Tegnap amúgy néztem a könföd kupa döntőt és megállapítottam, hogy Vidalnak még egyszer a kurva anyját...
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 11:49

Krisz írta:

Jó, de nekünk se a pénz az akadály, mert elvileg van és sok. Meg van 2 egyértelmű hiányposzt és a Lóma & Milány olyanokat igazol (raadasul diszkont áron) akik hozzánk is bőven jók lennének (Gonalons, Kessie, Conti?).
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 11:38

Engem csak az idegesít ténylegesen, hogy Kobráék jófejek a Sevillaval, ingyen odadobták Lórit (később még ők profitáltak rajta), erre ők egy milliót nem hajlandóak engedni Zombi árából. Vicc.

A botlábú futógép, Matuidi lesz ebből.

A Fionál mondhatnak bármit, Bernát előbb-utóbb úgyis itt köt ki.

Bevásárlóközpont - Page 12 DDwYatBXUAIn2Wi

afro 

A felkészülés amúgy mikor kezdődik pontosan? Ha jól emlékszem, 18-án már sörmeccset játszik a csapat Mexikóban. Addig mondjuk szerintem nem lesz itt minden kulcsigazolás, ami évek óta visszatérő probléma.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 10:39

Krisz írta:

Jó, de nekünk se a pénz az akadály, mert elvileg van és sok. Meg van 2 egyértelmű hiányposzt és a Lóma & Milány olyanokat igazol (raadasul diszkont áron) akik hozzánk is bőven jók lennének (Gonalons, Kessie, Conti?).

Tényleg érdekes, hogy vagy mi választunk mindig olyanokat akiket NEM vagy csak nagyon nagy pénzért engednek el. Minket mindenki le akar húzni?!
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 10:18

tjunior írta:

A Róma Parades-Salah duó árát költi. A Milannál meg van ez az FFP megállapodás, amit finoman szólva és tisztességtelennek érzek azokkal a csapatokkal szemben akik meg betartják az előírásokat (és röhejessé teszi az egész FFPt). Ami miatt már július 1 előtt költekezhettek.

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 09:00

Petike007 írta:

Nekem egyedül az a fura, hogy a Milan futószalagon igazol, Moncsicsi is a Lómánál.

Nálunk meg mennek a nyilatkozatok, hogy meg kell tartani a keretet, meg mehet aki akar. Meg egy igazolás nyélbe ütése hosszú idő.

Bús panda vagyok.
A Róma Parades-Salah duó árát költi. A Milannál meg van ez az FFP megállapodás, amit finoman szólva és tisztességtelennek érzek azokkal a csapatokkal szemben akik meg betartják az előírásokat (és röhejessé teszi az egész FFPt). Ami miatt már július 1 előtt költekezhettek. De amúgy ja, nagyon lassan forognak a fogaskerekek a gépezetben. Persze aláírom, egy Danilot elhozni a Realból, vagy Bernátot egy riválistól messze nem ugyanaz mint egy fiatal kölyköt Hollandiából, de akkor is....
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 08:47

CsT írta:
A Fio sportigazgatójának nyilatkozata szerint Bernanrdeschi nem eladó. Gondolom nem találtuk el az összeget. Arról is olvasni, hogy Daniloval megvan az egyezség, de a Real jóval többet akar érte mint amennyit Beppe adna. Schickkel mi van már? Szabadságon vannak az orvosok?

Nekem egyedül az a fura, hogy a Milan futószalagon igazol, Moncsicsi is a Lómánál.

Nálunk meg mennek a nyilatkozatok, hogy meg kell tartani a keretet, meg mehet aki akar. Meg egy igazolás nyélbe ütése hosszú idő.

Bús panda vagyok.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-03, 06:40

A Fio sportigazgatójának nyilatkozata szerint Bernanrdeschi nem eladó. Gondolom nem találtuk el az összeget. Arról is olvasni, hogy Daniloval megvan az egyezség, de a Real jóval többet akar érte mint amennyit Beppe adna. Schickkel mi van már? Szabadságon vannak az orvosok?
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-02, 23:31

Petike007 írta:
A Milan is brutál jól igazol.

Engem a 2011es mercatonkra emlékeztet.
A mostani punnyadásunk meg olyan mint a 2003as BL döntő után volt. Appiah meg Legrottaglie aztán egy kalap szar szezon.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2017-07-02, 18:24

Az megvan, hogy csak 2016-ban a Serie A klubok összességében 193,3 millió euró jutalékot fizettek ki játékosügynököknek? Ebből majdnem 52 millióval a Juve fizette a legtöbbet. Az izé a második a sorban 23,5 millióval. Nem csodálom, hogy pár hete Marotta felszólalt ebben a kérdésben. Rákényszerülnek a klubok a magas jutalékok fizetésére, ha jobb játékosokat akarnak megszerezni.

Szerk: Az is bődületes, hogy Saúl az Atletivel 9 (!!!) éves új szerződést írt alá 2026-ig. Én még ilyet nem láttam, a max amire emlékszem az a City, Mu által néha alkalmazott 6 éves szerződés volt.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
12 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: