Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+16s4tch CsT LeRoi10 _Tyler _DREAM_ laac kilopo EsztéNégy bombahoppa virracocha simoon tjunior Petike007 sneco7 rakkenroll exchaby 20 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-13, 10:11 | |
| - CsT írta:
De Paredesben mi a drága? Egy Rómás haverom szerint küzd, hajt, fut de teljesen vak a pályán, erre a feladatra itt van nekünk Stuani! Zombinál 40 millás kivásárlási árról hallani, ez szerintem sok egy közel 30 éves játékosért, aki nálam nagyon jó játékos de azért nem világklasszis, pl mi Vidalt adtuk ennyiért. Talán olyan 25 milla lenne az az összeg amiért mindenképp megérné elhozni. Persze az is sokat nyom a latba, hogy mennyi lenne a fizuja. Ahhoz, hogy még egy középpályás érkezzen szerintem vagy Ringónak vagy Kababnak távozni kellene és erre jelenleg kevés esélyt látok. Vidal jobb Zonzinal több tekintetben (rosszabb nehany aspektusban), a kulonbseg viszont nem olyan hatalmas. Zonzi körül nincs hype, elegge underrated emberke. A 40 milla mondjuk eleg húzós érte, ez persze csak a friss szerzodese miatt van. Azt mondjuk nem ertem hogy ha tudtuk hogy nyaron rahajtunk akkor telen amikor kinlodtak a szerzodesevel miert nem szurtunk le erte egy esszeru osszeget... Es ha mar ebben a topikban vagyok Csecsnyi nyilvanvalo erkezese hatalmas agyfasz nekem - ha meg Neto helyere jön 4 millas fizetessel akkor még nagyobb... | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-13, 10:09 | |
| azt olvastátok, hogy a psg állítólag az utolsó pillanatban megpróbálta megfúrni a schick-ügyletet? gdm szerint leraktak egy 35 millás ajánlatot (kivásárlási ár: 25m), vélhetően csak azért, hogy bosszantsák marottát. ha igaz a hír, akkor kb. ennyit verrattiról. (ha nem igaz, akkor se többet: drága, és velünk a psg amúgy sem tárgyal.)
egyébként schick nekünk sem 25m lesz: állítólag úgy állapodtak meg a klubok, hogy többet fizetünk a kivásárlási árnál (30m kering), cserébe nem egy összegben, hanem 4 évre elosztva kell kifizetni a vételárat. kurva drága kereskedelmi hitel, annyi szent. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-13, 09:46 | |
| - tjunior írta:
Én optimistább vagyok, szerintem pont azért kell egy olcsóbb Zombi mert még hozni akarnak egy fiatalabb középpályást is , pl. Paredest is nagyon mondják, ő sem olcsó. De Paredesben mi a drága? Egy Rómás haverom szerint küzd, hajt, fut de teljesen vak a pályán, erre a feladatra itt van nekünk Stuani! Zombinál 40 millás kivásárlási árról hallani, ez szerintem sok egy közel 30 éves játékosért, aki nálam nagyon jó játékos de azért nem világklasszis, pl mi Vidalt adtuk ennyiért. Talán olyan 25 milla lenne az az összeg amiért mindenképp megérné elhozni. Persze az is sokat nyom a latba, hogy mennyi lenne a fizuja. Ahhoz, hogy még egy középpályás érkezzen szerintem vagy Ringónak vagy Kababnak távozni kellene és erre jelenleg kevés esélyt látok. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-13, 08:27 | |
| - zetterberg40 írta:
- Ha Zombit tényleg elhozzák Kobráék, akkor onnantól azt tippelem, hogy okosba, Dani Alveshez hasonlóan Iniesta lesz a másik középpályás igazolás. Az ilyen kaliberű lepattanókat úgyis imádja Marotta. Leáldozófélben levő, klasszis arc, aki világszerte felkapott és rövid távon még a brandépítést is segíti.
Zombi fronton úgyis abban bíznak a hírek szerint, hogy nem kell aktiválni a 40 milliós kivásárlási záradékot, hanem valamennyi diszkont kicsikarható Llorente esete miatt. Ehhez még egy akciós Iniesta apróért, kihasználva, hogy Verratti most már komolyan benyomta a "csak a Barcát akarom" durcit. Összességében mondjuk 40-45 millióért hoznák a két a játékost. Csupán találgatok, nem mondom, hogy tetszene, egyetértenék vele, de rettentően marottás megoldás lenne.
És ha már Verratti szóba került: ő tényleg 2012-ben úszott el végleg, pedig akkor kellett volna elhozni. Baromi nagy kár érte, így max levezetni jön majd ide. Ugyanez lesz Contival.
Na mindegy, én egy ideje mindig azt mondogatom magamban, örüljünk annak, ami van, leginkább ennek a vezetőségnek. Ők sem tévedhetetlenek, de nagyrészt zseniálisan manővereznek. Bízom bennük. Fényévekkel rosszabb is lehetne a helyzet, ha kutyaütők meg mindenféle jöttment kínaiak irányítanák a klubot. Ennél sokkal több, jobb meg már nem hozható ki a lehetőségekből, ahhoz jókora adag szerencse is kell. Én optimistább vagyok, szerintem pont azért kell egy olcsóbb Zombi mert még hozni akarnak egy fiatalabb középpályást is , pl. Paredest is nagyon mondják, ő sem olcsó. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-13, 08:22 | |
| N'Zonzival nem a kora a legnagyobb baj szerintem. Marrottáék nagyon jól egyensúlyoznak a fiatalokkal, főleg ha tartjuk a nagyjából körvonalozódó DS, Bernardeschi, Keita, Schick irányt, ami teljesen reális pénzügyileg is. Szczesnyi is alakulóban van így ha összesítjük 2018/19-es szezonra könnyen lehet ilyen csapatunk. Persze ez csak spekuláció: sztem Bonucci marad, mint ahogy Pjanic és Alex Sandro is még pár évet, Dybalával már nem számoltam, pedig ő is könnyen maradhat. Egy ilyen keret már nagyon nem nevezhető öregnek, fiatal, kompetitív játékosokkal. Attól nem félek, hogy itt olyan összeomlás lesz mint a Milánnál vagy az Internél. Ráadásul jövőre is lesz átigazolási szezon és ott van még Mandragora, Kean, Orsilini és Bentancur is, akikből még komoly focista is lehet.
Szczesny (28) /? - DS (25)/ Dani Alves (36) / Lirola (22), Benatia(31) / Caldara (24)/ Bonucci (31) / Chiellini (34)/ Rugani (24), Alex Sandro (27)/Spinazzola (25) - Pjanic (28) /Marchisio (32), N'Zonzi (30)/? - Cuadrado (30) /Keita (22), Bernardeschi (24)/ ? , Mandzukic (32) / Pjaca(22) - Higuain(31) / (Schick, 22)
A hozzászólást LeRoi10 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-06-13, 08:29-kor. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 23:30 | |
| - CsT írta:
- Nekem az a gondom a lepattanózással, hogy ez főleg 30 év körüli (de inkább 30+ os) játékosokat jelent, akiknek max 2-3 szezonjuk van még a legmagasabb szinten. Ez nem lenne akkora baj, de sajnos a mi kezdőnk is ugyanilyen játékosokból áll (leszámítva Dibcsit meg Szandit). Ez 2-3 év múlva nagyon komoly gondokat okozhat mert gyakorlatilag 4-5 most még kezdőnek számító játékost kell majd egyszerre pótolni, persze vannak fiatalok, de ők nagyon fiatalok 20-21 évesek kurva kevés Serie A-s meccsel a lábakban. Gyakorlatilag a csapatunkból hiányzik ez a 23-26 éves generáció, ezért lett volna jó Tolisso/Fabinho féle igazolások mert ők fiatal koruk ellenére már komoly meccsrutinnal rendelkeznek.
Egyébként én is egyre inkább úgy gondolom, hogy ha Verratti A Bárcába megy, akkor Iniesta költözik ide. Egyetértek, többek között ezért sem kell Iniestakban gondolkodni. A pletykált N'Zonzi sem jó korban szerintem, remek játékos, de olyasvalaki kellene, aki tudna a jelenlegihez képest még sokat fejlődni. Illetve N'Zonzi egyetlen komolyabb sikere az EL-trófea 2016-ból, de 29. éves korára ennyit tud felmutatni. Kétségkívül erősítés lenne, de jobb lenne a középpályára is egy fiatalabb megoldást találni még akkor is, ha Fabinhot nem sikerül megszerezni. Nekem a már általam említett William Carvalho lenne a kedvenc, nem értem, mit keres még a Sportingnál, neki egy topcsapatban lenne a helye. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 17:24 | |
| Nekem az a gondom a lepattanózással, hogy ez főleg 30 év körüli (de inkább 30+ os) játékosokat jelent, akiknek max 2-3 szezonjuk van még a legmagasabb szinten. Ez nem lenne akkora baj, de sajnos a mi kezdőnk is ugyanilyen játékosokból áll (leszámítva Dibcsit meg Szandit). Ez 2-3 év múlva nagyon komoly gondokat okozhat mert gyakorlatilag 4-5 most még kezdőnek számító játékost kell majd egyszerre pótolni, persze vannak fiatalok, de ők nagyon fiatalok 20-21 évesek kurva kevés Serie A-s meccsel a lábakban. Gyakorlatilag a csapatunkból hiányzik ez a 23-26 éves generáció, ezért lett volna jó Tolisso/Fabinho féle igazolások mert ők fiatal koruk ellenére már komoly meccsrutinnal rendelkeznek.
Egyébként én is egyre inkább úgy gondolom, hogy ha Verratti A Bárcába megy, akkor Iniesta költözik ide. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 17:11 | |
| a klub likviditásának, a játékosokra fizetendő, illetve eladások után járó adósságszolgálatnak és a transfermarktos mercato egyenlegnek halvány köze van egymáshoz. én nem mennék bele, hogy bármelyiket elemezgessem (gecisok időt kéne rászánni), majd ha talál valaki jó cikket, úgyis belinkeli. a lényeg, hogy az utolsó években messze nem költöttünk a klub teljesítőképességének közelében, pénz elvileg van szarásig - más kérdés, hogy nagyon nehéz ezt a keretet érdemben tovább erősíteni. én csendes mercatóra számítok, 1-2 közepesen nagy igazolással. verratti nem lesz a miénk, tolissót, contit, fabinhót, alexist, di mariát jó eséllyel szintén más viszi el, szóval el lehet képzelni, nekünk kik maradnak.
douglas costa: alig láttam játszani az utóbbi időben, mindenesetre nekem utoljára a sahtarban tetszett. nem hinném, hogy elcserélném rá mandzut. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 16:29 | |
| - Krisz írta:
.....Egyébként Cuadradora és Benatiara már elköltöttünk 40 millát, ha levonjuk Comant, akkor olyan -15nél vagyunk, Schickkel -40. Zonzi vagy valaki még tuti jön vadállatnak, ezen felül a szélső kérdést olcsón max fiatalokkal tudjuk megoldani (Orsolini, Spinazzola), ha ehhez hozzácsapunk még egy 30 millás szélsőt akkor egyrészt el kell adni Mandzukicot másrészt nem hiszem hogy marad keret maszatolásnál többre. Bár a franc se tudja, a nagy marketing és ocsmány logó stratégiához azért passzolnia kellene egy szexi mercatonak. Nehéz követni a pénzügyi kereteinket mert az elmúlt 3 évben lényegében senkit nem fizettünk ki egyben. Higuaint, Caldarát, Cuadradot és Pjanicot is több-kevesebb részletre vettük. Ezért is mondta Marrotta, hogy Higanyt Pogba maradása mellett is elbírta volna a klub, a két transzfer nem függött egymástól. Persze az is igaz, hogy a korábbi évekről is gönygyölődnek szépen a számlák... Nem tudom már hol olvastam, nem találom a cikket, de egy olasz sport-közgazdász szerint nagyjából 90-120 millió eurót is el tudunk költeni tisztán ezen a nyáron, anélkül, hogy különösebb problémát okozna. Na most ez megint jó kérdés, hogy ebben Higuain esedékes 40 milliója is benne van-e.... Kívülről totál káosz a költségvetésünk, nem is fogják az orrunkra kötni. Arra még külön emlékszem, hogy ő a fasza BL, bajnoki szereplés mellett külön megemlítette az amerikai túrát is, amely nagyságrendekkel többet fog hozni mint a korábbi években megejtett ausztrál túrák, már csak emiatt is kár, hogy nem nyertünk BL-t, mert fasza lett volna Bostonban integetni a trófea replikájával, jól indítottuk volna az amcsi szurkolói bázis építését. Illetve ő arról is írt, hogy ugyan nem az egész összeg de az Allianz-bizniszből is csurran-cseppen pár millió a kasszába. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 16:04 | |
| - zetterberg40 írta:
- Ha Zombit tényleg elhozzák Kobráék, akkor onnantól azt tippelem, hogy okosba, Dani Alveshez hasonlóan Iniesta lesz a másik középpályás igazolás. Az ilyen kaliberű lepattanókat úgyis imádja Marotta. Leáldozófélben levő, klasszis arc, aki világszerte felkapott és rövid távon még a brandépítést is segíti.
Zombi fronton úgyis abban bíznak a hírek szerint, hogy nem kell aktiválni a 40 milliós kivásárlási záradékot, hanem valamennyi diszkont kicsikarható Llorente esete miatt. Ehhez még egy akciós Iniesta apróért, kihasználva, hogy Verratti most már komolyan benyomta a "csak a Barcát akarom" durcit. Összességében mondjuk 40-45 millióért hoznák a két a játékost. Csupán találgatok, nem mondom, hogy tetszene, egyetértenék vele, de rettentően marottás megoldás lenne.
És ha már Verratti szóba került: ő tényleg 2012-ben úszott el végleg, pedig akkor kellett volna elhozni. Baromi nagy kár érte, így max levezetni jön majd ide. Ugyanez lesz Contival.
Na mindegy, én egy ideje mindig azt mondogatom magamban, örüljünk annak, ami van, leginkább ennek a vezetőségnek. Ők sem tévedhetetlenek, de nagyrészt zseniálisan manővereznek. Bízom bennük. Fényévekkel rosszabb is lehetne a helyzet, ha kutyaütők meg mindenféle jöttment kínaiak irányítanák a klubot. Ennél sokkal több, jobb meg már nem hozható ki a lehetőségekből, ahhoz jókora adag szerencse is kell. Én úgy gondolom, hogy a kukázás kevés a sikerekhez, ezt a BL döntő bizonyította. Ha ezt én látom, akkor feltételezem, hogy a vezetőség is, pont ezért remélem nagyon, hogy Iniesta nem jön. Egyébként Cuadradora és Benatiara már elköltöttünk 40 millát, ha levonjuk Comant, akkor olyan -15nél vagyunk, Schickkel -40. Zonzi vagy valaki még tuti jön vadállatnak, ezen felül a szélső kérdést olcsón max fiatalokkal tudjuk megoldani (Orsolini, Spinazzola), ha ehhez hozzácsapunk még egy 30 millás szélsőt akkor egyrészt el kell adni Mandzukicot másrészt nem hiszem hogy marad keret maszatolásnál többre. Bár a franc se tudja, a nagy marketing és ocsmány logó stratégiához azért passzolnia kellene egy szexi mercatonak. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 15:48 | |
| N"Zonzinál sokkal nagyobb problémának érzem (ami ugye szerintem nem is probléma) hogy Douglas Costával akarjuk megerősíteni a széljátékunk. Egy védekezni nem tudó és főleg nem akaró szélsővel, Olaszországban. Persze Cuadrado is beállta a sorba, de valahogy a brazilról ezt nem tudom elképzelni. Aztán meg majd megy a hiszti meg a cirkusz. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 14:49 | |
| Ha Zombit tényleg elhozzák Kobráék, akkor onnantól azt tippelem, hogy okosba, Dani Alveshez hasonlóan Iniesta lesz a másik középpályás igazolás. Az ilyen kaliberű lepattanókat úgyis imádja Marotta. Leáldozófélben levő, klasszis arc, aki világszerte felkapott és rövid távon még a brandépítést is segíti. Zombi fronton úgyis abban bíznak a hírek szerint, hogy nem kell aktiválni a 40 milliós kivásárlási záradékot, hanem valamennyi diszkont kicsikarható Llorente esete miatt. Ehhez még egy akciós Iniesta apróért, kihasználva, hogy Verratti most már komolyan benyomta a "csak a Barcát akarom" durcit. Összességében mondjuk 40-45 millióért hoznák a két a játékost. Csupán találgatok, nem mondom, hogy tetszene, egyetértenék vele, de rettentően marottás megoldás lenne.
Na mindegy, én egy ideje mindig azt mondogatom magamban, örüljünk annak, ami van, leginkább ennek a vezetőségnek. Ők sem tévedhetetlenek, de nagyrészt zseniálisan manővereznek. Bízom bennük. Fényévekkel rosszabb is lehetne a helyzet, ha kutyaütők meg mindenféle jöttment kínaiak irányítanák a klubot. Ennél sokkal több, jobb meg már nem hozható ki a lehetőségekből, ahhoz jókora adag szerencse is kell. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 14:18 | |
| A Milan közben Musacchio, Kessie és Ricardo Rodriguez után a 21 éves, 8-szoros portugál válogatott André Silvát is behúzta. A héten hosszabbíthatnak Donnarummával, illetve kezdik meg a tárgyalásokat Contiért és Krychowiakért. Valószínűleg a Milan idén még nem lesz versenyben a bajnoki címért de ezek kezdésnek teljesen jó igazolásoknak tűnnek. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 14:12 | |
| - tjunior írta:
- ...Zozo arra a szerepkörre aminek nekünk kell a Barcat(Buszkecc) és a Chelseat( Kante) kivéve bárhol kezdő lenne.
ammen... bár nekem más a sejtésem, de neked elhiszem, pláne, ha paratici és marotta is melléd állnak. dybalán sokat gondolkodtam a bl-döntő óta. sokan játszottak valós tudásuk alatt, de ő tényleg szánalmasan gyenge volt... | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 13:21 | |
| - s4tch írta:
casemiro úgy lőtt egy (szerencsés) gólt a bl-döntőben, hogy azért rendszeresen fellép ő is a támadásokkal.
lehet, hogy teljes tévút, de én azzal a szemmel nézem a leendő igazolásokat, hogy beférnének-e a bayernbe, realba. n'zonzi nem biztos, tolisso a bayernbe vélhetően igen (ezért is veszik meg), fabinho feltétlenül, bármelyikbe. nem én vagyok beppe, de ha tényleg bl-t akarunk nyerni, akkor egyszerűen muszáj ilyen szintű embereket keríteni, amellett, hogy nem engedjük a legjobbjainkat.
áhh, ez a bl kezd már nekem is az agyamra menni. bő 20 év sikertelenséghez azért valahol törvényszerűen csatlakozik a tanácstalanság. idén meg kellett volna nyerni ezt a szart... Casermiro én nem tartom sokra, persze jók a stajai, aminek a felét nem tudná produkálni hanem a Realban játszana és nem kapna védelmet a sporiktól. Mondjuk a Malagában csak egy mindenkit felrugdosó albán szamár lenne és megdöntené a piros lap csúcsot. Persze ez csak az én véleményem, meg nem is ez volt a hsz lényege. Amire nekünk kellene Zozo, nevezetesen hogy elvégezze a kulimunkát arra tökéletesen megfelel. Persze Tolisso jobb támadásban, sokkal jobbak a mutatói, de csak azért mert Gonalons ott van mellette. Nekünk viszont van Tolisson, Pjanic személyében, viszont Gonalonsunk nincs. Zozo arra a szerepkörre aminek nekünk kell a Barcat(Buszkecc) és a Chelseat( Kante) kivéve bárhol kezdő lenne. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 13:08 | |
| - Krisz írta:
Egyebkent ez a definicio tokeletesen illik Gonalonsra is, aki N'Zonzi 2es tackle statjaival szemben 4-5-öt hoz. Gonalons nekem régi szerelmem, csak még egy nyomorult hírfoszlány sem volt róla soha | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 12:47 | |
| Közben azt írják, hogy Keita visszautasította a Milant, a Spurst, a Liverpoolt és a Napolit is, kizárólag hozzánk jönne. Nem tudom ki, hogy van vele, de személy szerint én jobban örülnék neki, mint Douglas Costának. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 10:21 | |
| - tjunior írta:
- ...Valószínűleg a támadáshoz nem is akarja Allegri, hogy köze legyen, arra ott van a 4 támadó, Pjanic meg a kétszélsőhátvéd, Zozo biztosítsa csak a stabilitást...
casemiro úgy lőtt egy (szerencsés) gólt a bl-döntőben, hogy azért rendszeresen fellép ő is a támadásokkal. lehet, hogy teljes tévút, de én azzal a szemmel nézem a leendő igazolásokat, hogy beférnének-e a bayernbe, realba. n'zonzi nem biztos, tolisso a bayernbe vélhetően igen (ezért is veszik meg), fabinho feltétlenül, bármelyikbe. nem én vagyok beppe, de ha tényleg bl-t akarunk nyerni, akkor egyszerűen muszáj ilyen szintű embereket keríteni, amellett, hogy nem engedjük a legjobbjainkat. áhh, ez a bl kezd már nekem is az agyamra menni. bő 20 év sikertelenséghez azért valahol törvényszerűen csatlakozik a tanácstalanság. idén meg kellett volna nyerni ezt a szart... | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 09:56 | |
| - tjunior írta:
Azért csak van 3 gólja, 3 gólpassza a most lezárult szezonban. Egy Védekező kptól ez nem is rossz. Valószínűleg a támadáshoz nem is akarja Allegri, hogy köze legyen, arra ott van a 4 támadó, Pjanic meg a kétszélsőhátvéd, Zozo biztosítsa csak a stabilitást. Egyebkent ez a definicio tokeletesen illik Gonalonsra is, aki N'Zonzi 2es tackle statjaival szemben 4-5-öt hoz. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 09:13 | |
| - s4tch írta:
- n'zonzi fizikailag elképesztően erős, egyszerűen mindenki lepattan róla, ráadásul nagyon pontosan passzol, labdatartásban komolyan lehet rá építeni. viszont ahhoz képest, hogy védekező középpályás, keveset szerel, és a támadásokhoz gyakorlatilag semmit nem tesz hozzá. allegri tudja, hogy pont őt keressük-e; szerintem kurvára nem.
a játékosok áraival kapcsolatos spekulálgatást higuain megvásárlásával elengedtem. Azért csak van 3 gólja, 3 gólpassza a most lezárult szezonban. Egy Védekező kptól ez nem is rossz. Valószínűleg a támadáshoz nem is akarja Allegri, hogy köze legyen, arra ott van a 4 támadó, Pjanic meg a kétszélsőhátvéd, Zozo biztosítsa csak a stabilitást. Fabinho lenne az ideális megoldás ezt nem vitatom, már csak az életkorából adódóan is, de ő szerintem valamelyik olajos csapatban fog kikötni (tippem a City) akikkel még mindig nem tudjuk felvenni a versenyt anyagilag. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 08:49 | |
| fabinho kb. azt tudja, amit vidal fénykorában: melós, védekezik, támad. oké, nem lő annyi gólt, viszont agyfaszt sem kapsz tőle azért, mert narancssárgás faultokat ereget. mindenesetre számomra ő a komplett középpályás verratti mellett. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 08:29 | |
| - Petike007 írta:
Ha ez a tendencia folytatódik, be kell látni, hogy Marotta tökéletesen alkalmas volt a szarból várat építeni, ő Európa legjobb lépáttanozója, de nem tudja új szintre emelni a csapatot. Maradunk nemzetközi közép csapat, ami valljuk be egy Juve esetén igen sovány. Ugy is lehet nézni hogy megvillantottuk a meteres néger lőcsünket és letettünk 30 millát egy csúcsra jaratott játékosért. En nem kétlem hogy 3-4 ev vadállat a legmagasabb szinten benne van, utana meg elpasszoljuk apropenzert. Pont a legnagyobb klubok csinalnak ilyet. A Bayern ilyen parameterekkel vette Vidalt. Ettol fuggetlenul en is inkabb Fabinho/Tolisso vonalon mozognék, viszont szerintem annyira nem rossz deal ez. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 08:20 | |
| n'zonzi fizikailag elképesztően erős, egyszerűen mindenki lepattan róla, ráadásul nagyon pontosan passzol, labdatartásban komolyan lehet rá építeni. viszont ahhoz képest, hogy védekező középpályás, keveset szerel, és a támadásokhoz gyakorlatilag semmit nem tesz hozzá. allegri tudja, hogy pont őt keressük-e; szerintem kurvára nem.
a játékosok áraival kapcsolatos spekulálgatást higuain megvásárlásával elengedtem. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 07:53 | |
| - tjunior írta:
- N'Zonzi ellen egyetlen komoly érv van. Már megint veszünk egy lassan 30 éves játékost az amúgy sem fiatal keretbe. Mert amúgy a csóka egy kiforrott játékos, remek statokkal. A posztján klasszis, TOP3, csak Buszkecc és Kante aki egyértelműen jobb védekező kp, viszont pl. Fabinhonál szerintem MÉG jobb, persze ez 1-2 év változhat.
Gazdasági szempontból a legrosszabb befektetések a Zombi és Pigu féle üzletek. Tegyük fel kivásároljuk Zombit 30M erre fizetünk még aláírási pénzt, fizetést és bónuszokat. Persze adózunk is, mert nem vagyunk mi nápolyiak. Mire 33-34 éves lesz a játékos lesz egy relatíve magas (4-5M minimum nettó) fizetésű játékosunk, akit már a kínaiaknak sem tudunk jó áron eladni. 32 év felett a játékosok teljesítménye rohamosan romlik lassulnak, és egyre sérülékenyebbek. Zombi esetén vajmi kevés van, hogy mez eladásból és egyéb marketing okosságokból szemmel is látható plusz bevételt szerezzünk, így a várhatóan itt töltött 3-5 évére összesen kirakunk 60 Millát. AMinek az ellenértéke, hogy vélhetően vezér tud lenni a nem létező középpályánkon, és csíp rúg harap, szerel. Kérdés persze, hogy mennyire válik be nálunk. Ezt nézve nem kockázat mentes a befektetés, és egy biztos, a relatív nagy bekerülési költség mellett várhatóan 0 (azaz nulla) maradványértékkel számolhatunk. (Ennél már csak Pigu volt rosszabb üzlet). Ha ez a tendencia folytatódik, be kell látni, hogy Marotta tökéletesen alkalmas volt a szarból várat építeni, ő Európa legjobb lépáttanozója, de nem tudja új szintre emelni a csapatot. Maradunk nemzetközi közép csapat, ami valljuk be egy Juve esetén igen sovány. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 07:28 | |
| - EsztéNégy írta:
- 27 éves játékosnál nem tényező a kor, a 3-4 legjobb éve következik pont, szerintem jó igazolás lenne a csávó.
Idén lesz 29 | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-12, 02:38 | |
| 27 éves játékosnál nem tényező a kor, a 3-4 legjobb éve következik pont, szerintem jó igazolás lenne a csávó. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-11, 23:33 | |
| N'Zonzi ellen egyetlen komoly érv van. Már megint veszünk egy lassan 30 éves játékost az amúgy sem fiatal keretbe. Mert amúgy a csóka egy kiforrott játékos, remek statokkal. A posztján klasszis, TOP3, csak Buszkecc és Kante aki egyértelműen jobb védekező kp, viszont pl. Fabinhonál szerintem MÉG jobb, persze ez 1-2 év változhat. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-11, 23:11 | |
| Nerozzi: Dunque, il #Milan prende: Morata, Aubameyang, Diego Costa. Morale: domani visite mediche per André Silva.
És nem is biztos, hogy annyira rosszul járnak vele. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-11, 22:59 | |
| - Tankcsapda írta:
- Hetek óta a Bayernt írják róla a lapok, mint legesélyesebb kérőt, sok esély nincs rá, hogy másképp legyen. Viszont a Fabinho-vonalat még meglovagolhatnánk, nem tudnék most jobb igazolást a középpályára - esetleg William Carvalhot, nagy kár, hogy iránta nem érdeklődünk. N'Zonzit ismételten pletykálják, szerintem kicsit kevés lenne most már, bár a magassága egyértelműen előny lehet.
Verrattira csak akkor van esély, ha egy piacképes játékost nagy pénzért értékesítünk. Plusz szerintem ebben az esetben Pjanicnak mennie kellene. Verratti ilyen árcédula mellett nemigen lenne csere, ketten együtt pedig erőben nagyon kevesek lennének, Pjanicot padra ültetni pedig luxus. Pont ezért nem gondolom, hogy Verratti érkezne.
Ha már Bayern, leigazolták Serge Gnabryt 10 millió €-ért. Egyrészt ez egy ritka jó üzlet, szerintem semmivel nem rosszabb, mint az előző évi, a Citybe 50 millióért távozott Sané, másrészt pedig ha még Sánchezt is odaviszik, akkor rettenetesen telített lesz elől a Bayern. Lewandowski-Robben-Ribéry-Müller-Coman-Douglas Costa-Gnabry-Sánchez, 3 posztra lenne 8 játékos, a Müller-Costa-Coman trióból jó eséllyel kettő távozhat, ergo akár olcsóbban is megszerezhetők lennének, bár Comant részünkről kihúzhatjuk.
A másik hasonló a Real. Annak, hogy ennyire erős a cseresor, is megvan a hátránya, miszerint egyesek távoznának. A Danilo-Kovacic-James-Morata-Bale ötöst lehetne megcélozni. Moratat mondjuk az elején kihúzhatjuk, fél lábbal Manchesterben. Jamest én húznám ki a listából, valahogy nem látom azt, hogy vele előrébb lehetnénk. Jó játékos, de nem elég gyors, és Realosok mondják rá, hogy kissé lusta. Balet azért mertem beleírni, mert neki a Zidane által sikerre vitt formációban nincs helye, emellett tudnánk olyat ajánlani neki, amit a Real nem. Ronaldo mellett ő legalább 2-3 szezonra még biztosan háttérbe lesz szorítva, nálunk ez biztosan nem történne meg. Ő az egyetlen brit, akit el tudnék viselni a csapatban, és aki talán illene is a csapatba. Danilo és Kovacic mélyítené a keretet, bár utóbbinál megint a Pjaniccsal való összeférhetetlenséget tudom felhozni negatívumként. Nekem az jön le, hogy Allegri elsősorban a 4231-gyel tervez hosszútávon: medianot akar, nem mezzalat. Ebbe az irányba mutat Zombi preferálása Tolissoval szemben. Zombi labdaügyessége, labdabiztossága, passzképessége kvázi Busquets-utánzattá teszi, plusz szerel, fizikálisan erős, jól fejel, van jelenléte a pálya a közepén -> ideális partner Pjanics mellé. Úgyhogy tényleg nem lepne meg, ha konkrétan őt kérné Allegri. Ismételni tudom magam: nekem csak a korával van gondom, amúgy alul értékelt a köztudatban. Biztosra veszem, hogy Fabinho Angliába szerződik, más jó korban levő, ütős középpályásra nincs esélyünk (hacsak Verratti konkrétan ide nem hisztizi magát, de reálisan nézve őt meg idén a Barca viszi). Bl döntők ide vagy oda, mindenféle pesszimizmus nélkül azt gondolom, egyelőre nekünk még mindig csak az egy polccal alacsonyabb kategóriájú játékosok jutnak Olaszországon kívülről. Vagy marad az, ami tavaly, hogy az olasz riválisokat raboljuk le (szvsz Milinkovics-Szavics lesz a következő nagy durranás, rá érdemes lesz figyelni, ha továbbra sem jut a legfelső polcról középpályás...ő hosszútávú befektetés lenne). Alexis Sanchez körül elvileg érdekes szitu állt elő: - a játékos a Citybe akar menni, mivel a pl-t kompetitívebbnek tartja a bundesliganál, magasabb fizuval járna, plusz állítólag Vidallal nagy rivalizálás van köztük chileiként, két dudás esete - Wenger értelemszerűen a Bayernbe küldené (nem akar megint riválist erősíteni), illetve Alexis ügynöke is inkább a bőrgatyásokhoz vinné, mert onnan több lé esne le neki Chilei források biztosra veszik a Cityt, mondjuk ha igaz, akkor meg nem tudom, Guardiola hogyan teszi fel egyszerre a Sanchez/David Silva/Bernardo Silva/Sané/De Bruyne/Sterling hatost, miközben Gabriel Jesusnak is fixen kell a játékidő. Ja amúgy ezek eléggé jó cikkek Zombiról: https://www.theguardian.com/football/2017/feb/21/stoke-sevilla-steven-nzonzi-champions-league-leicester http://www.skysports.com/football/news/11827/10767658/how-steven-n8217zonzi-went-from-stoke-to-la-liga-superstar-at-sevilla http://www.dailyrecord.co.uk/sport/football/football-transfer-news/manchester-city-lead-race-sign-9536409 http://breakingthelines.com/tactical-analysis/tactical-analysis-steven-nzonzi/ Fabinho kapcsán viszont szerintem kb. mindannyian nagy egyetértésben vagyunk, ő lenne az abszolút tökéletes igazolás. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-11, 22:21 | |
| Agresti szerint szerdán lesz a találkozó N'zonzi ügyben. Közepesen örülök csak. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-11, 21:29 | |
| Buffon legutóbbi nyilatkozata alapján Szczesnyt biztosra vehetjük. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|