Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
s4tch
CsT
LeRoi10
_Tyler
_DREAM_
laac
kilopo
EsztéNégy
bombahoppa
virracocha
simoon
tjunior
Petike007
sneco7
rakkenroll
exchaby
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
CsT
Takaroggyon!!!

Bevásárlóközpont - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-06, 06:47

zetterberg40 írta:

14m+2m bónusz az ára, 4 millás fizuval.
Nem mondom, hogy nem fejlődött az olasz bajnokságban töltött két éve alatt, de ez nálam még mindig a döbbenet kategória. Szczesny mint Buffon utód...ízlelgessük...
Ugyanitt kíváncsi lennék Jackie véleményére, ha már Buffon legnagyobb kritikusa. 
Azt tudom még elképzelni, hogy egy átmeneti megoldásként tekintenek rá, mivel a legszűkebb elitbe tartozók közül senki sem mozdítható (De Gea, Courtois, Neuer), a már most jó Donna szintén nem, Oblakot talán számításba sem veszik, Meret-re pedig a kora miatt nem bíznának ilyen feladatot. Vagy fogalmam sincs.
Ez odabasz.
Első blikkre én lazán lerendeztem magamban, hogy Neto pozíciójára jön. Viszont a 4 millás fizunál kezdtem el gondolkozni, hogy ő valóban amolyan köztes megoldás lehet, tehát ha sikerül klasszis kapust hozni akkor cserekapus lesz, ha nem akkor viszont kezdő. Nem örülök neki, de őszintén nem tudom ki lenne megfelelő Buffon utód, aki mozdítható is. Nekem még lenne egy titkos favoritom, ő pedig Sergio Rico a Sevilla kapusa aki még fiatal (22-23 éves) de már viszonylag nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Meret-et nem nagyon láttam még, de vele kapcsolatban mindig ott a kérdés a fejemben, hogyha akkora tehetség, akkor miért a Serie B-ben tolta végig a szezont.
Vissza az elejére Go down
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-06, 00:49

CsT írta:
Di Marzio szerint Neto a Napoliba tart, ezért jön Csecsnyi....

14m+2m bónusz az ára, 4 millás fizuval.
Nem mondom, hogy nem fejlődött az olasz bajnokságban töltött két éve alatt, de ez nálam még mindig a döbbenet kategória. Szczesny mint Buffon utód...ízlelgessük...
Ugyanitt kíváncsi lennék Jackie véleményére, ha már Buffon legnagyobb kritikusa. 
Azt tudom még elképzelni, hogy egy átmeneti megoldásként tekintenek rá, mivel a legszűkebb elitbe tartozók közül senki sem mozdítható (De Gea, Courtois, Neuer), a már most jó Donna szintén nem, Oblakot talán számításba sem veszik, Meret-re pedig a kora miatt nem bíznának ilyen feladatot. Vagy fogalmam sincs.
Ez odabasz.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-05, 21:20

Di Marzio szerint Neto a Napoliba tart, ezért jön Csecsnyi....
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-05, 16:53

Ha mi nyertük volna a BL-t jobban izgulnék Bonu távozása miatt. Én vele szemben bizakodó vagyok.

Egyébként értékeljünk, osztályozzuk az új igazolásokat, az olyan jó buzis! Wink

Benatia: Hát nálam felemás, az elején magabiztosnak tűnt, tavasszal viszont nem (meccshiány) sokszor vét igen nagy hibákat. Komoly meccsen azért remegnék ha ő kezdene, de összességében a 17 millás véglegesítés nem mondható rossz üzletnek. 6/10

Pjanics:
32 millás kivásárlási opció szerintem ajándék, a hozzá hasonlókat 40-45 milla alatt nehéz megvenni. A rúgótechnikája meg a "látása" nagyon kellett a csapatba, viszont egy fél szezon azzal ment el, hogy megtalálja a hal a posztját. A posztja talán megvan de ahhoz, hogy igazán működjön kell mellé egy rohamosztagos, néhány meccsen ahol az ellenfél kp-ja izmos volt azért könnyűnek találtatott, bár ez megint azzal is lehet összefüggésben, hogy ki játszik mellette ergo mennyit kell védekeznie. 8/10

Lemina:
Hát ő nem jött be, pedig egész fasza kis játékos, de itt nem jöttek össze neki a dolgok, szerintem távozni fog, viszont többért mint amennyiért mi vettük. 4/10

Dani Alves:
Ingyen még az is jó, aki szar. Ő szar volt az elején de szerencsére kezdte elhagyni a buzi spanyol stílust és a szeon végére átváltott god mode-ra még kényszerposzton is. 8/10

Pjaca:
Róla egyenlőre nehéz ítélkezni, a tehetség, dinamika megvan benne, kicsit több alázat és kevesebb felesleges bicikli csel kell, meg egy egészséges térd. Amit a sérüléséig láttam az inkább pozitív 6/10

Higuain:
Emberileg nagyon pozitívan csalódtam benne, Algériában picit pontatlan labda miatt is elküldte a kurva anyjába a csapattársat, itt meg szar labdát is megtapsolja, beállt a sorba gürizett ha kellett, DE 90 milliót adtunk ki rá és a BL nem lett meg, sőt a Monaco meccset leszámítva nemzetközi szinten elég gyengén teljesített (tőle én nem mezőnymunkát meg hasonlókat várok, hanem hogy ha van egy félhelyzet azt bassza be.) , a bajnokságban fontos gólokat szerzett ez igaz, de még tartozik kb 60 góllal vagy millával a pénztárba. Ha jönne érte 50-60 millás ajánlat én elgondolkoznék rajta. A Bl blama és az ár/érték arány miatt nálam csak 5/10

Rincon:
Felesleges igazolás, erősítést nem jelentett. Pont azt nem hozta amit vártunk tőle, izmot a középpályára. Középkategória. Jobb lett volna kölcsönvenni vagy opcióval kölcsön. 4/10

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-05, 16:43

Petike007 írta:
A tippem idénre (bús panda forgatókönyv), szokásos véráldozat, aki Bonu lesz. Egyébként sem Benatia sem Caldara leigazolása értelmetlen. KP-ra egy ütköző ember, aki lehet Bentancour (plusz napozin kúra) és 2 támadó. Plusz marad a kukázás sajna.

A pozitív forgatókönyv, hogy a rekord BL lóvét erősítésekre fordítják, és valóban a Bernardeschi Predator Sanschez, Costa kaliberű emberek jönnek.

BLt lehet nyerni 14 emberrel is (nem a Barcareál féle 14 hanem a Mourinho féle). Ha a mostani kerethez igazolunk egy klasszis labdaszerzőt már 90%ban fel is vagyunk készülve a következő szezonra. A maradekot fel lehet tolteni tetszes szerint fiatalokkal vagy ilyen Lemina féle vagy bejön vagy nem emberekkel. Nálam ez a bus panda verzió.

A sunshine happiness meg a modernizacio, optimalizalas: Donna, Verratti, Bernardeschi, Conti, Morata/Schick kozul valaki(k) vagy mindenki. Öregek kiépítése (Evra féle forgatokonyv), huzoemberek megtartasa. Pogba eladasaval mar nincs "can't believe he signed for us" tipusu jatekos a keretben akivel meg volt egyezve a rovid tavu kapcsolat.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-05, 13:51

A bús panda részhez, ami hozzátartozik, hogy az akadémiánkról saját nevelésű játékost utoljára Marcit tudtuk kinevelni és a csapatba tenni.

Kean a pizzás miatt nem valószínű, hogy maradna, jelenleg kölcsön akarjuk adni, ami figyelmbe véve, hogy eddig is ez volt a bevett gyakorlat, nem késztet mosolyra. 

Akikről még szó van, hogy tehetségesek, Rilora, Spinazzola, Kastanos, kétséges, hogy valaha lesznek e Juve játékosok. Nem gond, majd veszünk helyettük egy Rincont. Mert inkább egy közepes játékos, mint egy fiatal tehetség akiből még akár A kategóriás valaki is lehet (irónia volt)

Az akadémiánk jelenleg azért van, mert kötelező, de érdemben nem tudod hozzátenni a csapat működéséhez. Nem azt mondom, hogy legyen 11 Juve nevelés, mert az nem realitás, de az sem, hogy 10 év alatt ne tudjunk 1 játékost kinevelni.

Az UEFA szabályokat is megnézve, ez nem túl pozitív jövőképet vetít előre.

Fiatal igazolásainknak, folyamatosan megy szét a térde (Mandragora és Pjaca), vagy képtelenek beilleszkedni, fejlődni és szintet lépni (Sturaro, Lemina).
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-05, 13:40

Többen írtátok, hogy a csapatra ráférne egy jó pár igazolás.

Ehhez nyilván, be kell fektetni, jöjjön némi adat az elmúlt(nyócév) transzfer mérlegéről, és egyéb adatairól.

17/18 -9M (-20M Cuadrado, +21 Coman)
16/17 -18,43M EUR (-90M Pigu +105M Pogba)
15/16 -69,75M EUR (-40M Dybcsi +37M B. Vidal)
14/15 -20,04M EUR (-20M Morci +8M Immobilie)
13/14 +12,45M EUR (-15M Ogbonna +11,5M Immobilie) 
12/13 -51,5M EUR (-18M Kwadcsi -7M Krasic)
11/12 -79,63M EUR (-15M Matri -8M Sissoko)

Ha az idei évet jelenleg nem nézzük, ez azt mutatja, hogy évente átlagosan 20,65M EUR lett igazolásokra fordítva saját forrásból. Ez azért nem túl acélos.

A nagyobb igazolásokat nagy eladások előzték meg. Így saját forrásból jelentős erősítés nem történt. PL Pigu leigazolása nem jöhetett volna létre Pogesz eladása nélkül. Ennek az igazolásnak a hasznossága minimum kétséges. Nagyobb költések inkább a keret mélyítését szolgálták a kezdeti szakaszban, mintsem a húzó nevek idehozatalát. Meg persze Conte ebédjét bas..a meg igaza volt Sad(((

AMit korábban említettetek többen, hogy feltűnő, milyen könnyen engedjük el a kulcsembereinket. Egymást követő két évben elment a komplett középpályánk, ennek a hiányát mind a mai napig nem tudtuk pótolni.

Az alacsony saját költések, és a kulcsemberek elengedése, különösen fontos lesz a következő részben.

A csapat átlagéletkora 28,3 év.

A 30 év feletti játékosaink 
-Buffon 39
-Barza 36
-Alves 34
-Lihti 33
-Giorgio 32
-Mandzu 31
-Marci 31
-Kebap 30
-Bonu 30
-Benatia 30 (30 éves peremembert arany áron igazolni igazi WTF számomra)
-Pigu 30

Közülük 8 játékos fix kezdő. Őket emberi számítások szerint 3-4 szezonon belül pótolni kell. És itt nemcsak számbeli, hanem minőségi pótlásról is beszélünk. 

Ergo, ha csak a jelenlegi szintet vesszük alapul, ennek a pótlására 3 meghatározó igazolást kell eszközölnünk éves szinten. Mindezt jelentős vezéráldozat nélkül.

Az eddigi játékos politikánkat figyelembe véve, ez minimum kétséges. Hogy létrejönne.

Közben a riválisaink szépen lassan masszív erős csapatokat kezdet összerakni. A Napoli B (AZTAKURVADEDURVALEÍRNI) csapatának a középpályája is erősebb, mint a mi kezdőnk. A védelmünk idősödő, a támadósorunkról mindent elmond, hogy Dybala cseréje Lemina volt. 

Ha azt akarjuk ünnepelni, hogy meglett a 6734. bajnoki cím egyhuzamban, akkor az bizony buta dolog lenne, mert a távolban van egy pár viharfelhő. Ha teszünk ellene még kisüthet a nap, de csúnya zuhé is lehet belőle.

A tippem idénre (bús panda forgatókönyv), szokásos véráldozat, aki Bonu lesz. Egyébként sem Benatia sem Caldara leigazolása értelmetlen. KP-ra egy ütköző ember, aki lehet Bentancour (plusz napozin kúra) és 2 támadó. Plusz marad a kukázás sajna.

A pozitív forgatókönyv, hogy a rekord BL lóvét erősítésekre fordítják, és valóban a Bernardeschi Predator Sanschez, Costa kaliberű emberek jönnek.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-05, 12:38

CsT írta:
Ez a Zaccagno megint kurva jól védett az U20-ban.
ügyes és magabiztos
http://windholz.wix.com/windholz
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-05, 12:38

_Tyler írta:
 szerintem Dybala az új Recoba: az örök tehetség, aki bántóan egylábas, és bár az a bal láb klasszisra vallana, a játék többi elemében egyáltalán nem világklasszis. az új messizés meg vicces, Dybala tizedolyan jó játékos nincs, mint Messi

Eleve a Messihez hasonlítás igazságtalan szerintem, és aki azt a szintet várja tőle, az csak csalódhat. Nyilvánvalóan ez pszichésen korlátozza Dybalát is, hogy mindenhonnan ez ömlik. Túlzásnak tartom ezt a lenéző álláspontot is vele kapcsolatban. 23 éves vagy mennyi, egyértelmű hogy van hova fejlődnie, én úgy gondolom, hogy fog is. Mintha még szaladgálna a pályákon 15 Messi, olyanok az elvárások, pedig nem ez a helyzet. Jó játékos a srác és lesz még jobb. Az meg majd kiderül, hogy itt vagy máshol.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-05, 12:37

ha már Buffon utód, ezt a Zaccagnino fiút leültetném Gigi mellé
http://windholz.wix.com/windholz
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-05, 12:36

Ez a Zaccagno megint kurva jól védett az U20-ban.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-05, 12:08

LeRoi10 írta:
Kíváncsian várom a vezetőség reakcióját a döntőre. Szerintem el is dőlt, hogy Higuain volt az utolsó 27+-os 50+ milliós igazolásunk. Jöjjenek a fiatalok! Nem lepődnék meg rajta ha ősszel már nem látnánk a keretben Dani Alvest, Khedirát vagy éppen Bonuccit. Mellettük Asamoah, Lemina és Lichti is valószínűleg távozik. A kezdőből a többiek szerintem nem mozdíthatóak. 

Nagyon nagy kár érte, mert fantasztikus szezonunk volt, fantasztikus játékkal. Én úgy érzem itt az a pillanat amikor bele kell nyúlni a csapatba, nehogy úgy járjunk mint a MerdaInter a Mourinho éra után. 

Továbbá kíváncsian várom Dybala reakcióját is. BuziVidal döntőben mutatott semmiét eligazolás követte. Dybalának ha van pöcse már az alapozásra 3-4 kiló plusz izommal esik be és jövőre bedarál mindenkit. Messi utód? Ugyan....de ettől még lehet világklasszis, kurva jó húzóember.

Ha most az alapembereink közül eladnánk valakit, jó eséllyel edzőt is keresnünk kell. Allegri nem fogja még egyszer megemészteni, hogy a szezonbeli munkáját dobhatja a kukába. Első szezon után Pirlo, Vidal és Tévez, előző nyáron Pogba és Morata távozott. Ha most megint valaki helyére meg kell találni a megfelelő embert, akkor azzal elég nagy kár érné a csapatot, éppen elég volt kitalálni, hogy a jelenlegi játékosállománnyal mi a legmegfelelőbb taktika...meg az előzővel is. A jelen legjobb csapatai közül csak mi nem tartottuk meg a legjobbjainkat eddig. A Realnál rábeszélik a cserét, hogy maradjon, a Barcatól sem távoznak csak úgy, a Bayernben is egyben tudják tartani az erős keretet, de még az Atleticonál sincs olyan hihetetlen játékosmozgás. A Lemina-Sturaro-Rincón-Lichtsteiner-Asamoah ötös egyikéért sem hullajtanék könnyeket, bár talán mindegyikük eladása hiba lenne...Asamoah maradhat. Lichtinek és Leminanak viszont mindenképpen mennie kell. És azért azt sem szabad elfelejteni, hogy a Zinter behúzta a BL-t, ők kimaxolták magukat 2010-ben, ebben a csapatban viszont egy lépés még maradt.

Dybalas résszel abszolút egyetértek, kell rá az a néhány kiló izom, de vegyük ide Pjanicot is. Ha Dybalanak van egy kis esze, akkor nem megy most egy darabig sehova. Jelenleg már csak a Real-Barca duó lehet vonzóbb egy játékosnak (meg a pénzéheseknek a PL), de nem olyannak, akinek máshol megvan a lehetősége, hogy igazi kulcsember legyen. Dybala lehet a mi Messink/Ronaldonk, ha meglovagolja a lehetőséget, tovább építi a brandjét és döntő gólokat szerez.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-05, 11:34

LeRoi10 írta:
Továbbá kíváncsian várom Dybala reakcióját is. BuziVidal döntőben mutatott semmiét eligazolás követte. Dybalának ha van pöcse már az alapozásra 3-4 kiló plusz izommal esik be és jövőre bedarál mindenkit. Messi utód? Ugyan....de ettől még lehet világklasszis, kurva jó húzóember.
 szerintem Dybala az új Recoba: az örök tehetség, aki bántóan egylábas, és bár az a bal láb klasszisra vallana, a játék többi elemében egyáltalán nem világklasszis. az új messizés meg vicces, Dybala tizedolyan jó játékos nincs, mint Messi
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-05, 11:05

LeRoi10 írta:
.... 

yes sir. Én láttam régen Leminát, vagy ő is felgyúrta magát amióta itt van?

LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-04, 20:11

Kíváncsian várom a vezetőség reakcióját a döntőre. Szerintem el is dőlt, hogy Higuain volt az utolsó 27+-os 50+ milliós igazolásunk. Jöjjenek a fiatalok! Nem lepődnék meg rajta ha ősszel már nem látnánk a keretben Dani Alvest, Khedirát vagy éppen Bonuccit. Mellettük Asamoah, Lemina és Lichti is valószínűleg távozik. A kezdőből a többiek szerintem nem mozdíthatóak. 

Nagyon nagy kár érte, mert fantasztikus szezonunk volt, fantasztikus játékkal. Én úgy érzem itt az a pillanat amikor bele kell nyúlni a csapatba, nehogy úgy járjunk mint a MerdaInter a Mourinho éra után. 

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-04, 18:07

Kicsit felocsúdva a tegnapi sokkból a jövőre tekintve a BL-topicban alkotott véleményekkel kapcsolatban: az egyetlen releváns szezonbeli vereségünk után ne beszéljünk már olyanokat, hogy Buffon helyére nyáron kell valaki, meg Bonucci és Dybala is mehetnek (feltéve, ha komolyak voltak ezek a gondolatok). A 2010-ben indult projekttel folyamatosan lépünk előre, és a szűk elit tagjává váltunk, még ha el is buktuk a döntőt. Ettől függetlenül kell az erősítés.

A tegnapi meccsen kiütközött mindaz, amitől a szezon során tartani lehetett:

1. Vékony a keret.
A védelmünk még rendben is van minőségben, de a mennyiséget nézve kevés. Egy rettenetesen erős alapkezdő, középen remek cserékkel, de a széleken kevesek vagyunk. Lichtsteinernek nincs maradása, és nem elég csupán azt mondani, hogy kevés ide. Ha Dani Alves mellett még lett volna értelmes alternatíva jobbhátvédben, akkor Allegri biztosan nem követi el azt a hibát, amit tegnap, hogy háromvédős szisztémában küldi pályára a csapatot. Asamoah is mehet, ha akar, de ő cserének megteszi. A kétfős középpályára van három normális alternatíva, előre pedig tegnap volt négy opciónk, ami akkor lenne elegendő, ha mondjuk 4-3-1-2-ben játszanánk. Elől pedig eleve kevés a választási lehetőség, főleg úgy, hogy Pjaca sérült.

2. A középpálya nem elég erős.
A középpályánkon simán gázoltak át, amit megint csak a formáció is segített. Három játékos is túl mélyen játszott, ezáltal a Real nagyon könnyen kerülhetett létszámfölénybe. Tegyük hozzá azt is, hogy Higuaín és Dybala nem tud védekezni, így már kapásból öt játékos teljesen kiesik annak a résznek a játszatásából.

3. Higuaín
90 millióért igazoltuk az argentint. Tudni lehetett, hogy kockázatos igazolás, döntőkben és a BL kieséses szakaszában rendre betlizett. A Monaco elleni duplája reménykeltő volt, azt gondolhattuk, hogy levetkőzte. Tegnap ugyan nem volt igazán nagy helyzete, de a gólpassza ellenére elképesztően gyengén teljesített. A labdákat nem tartotta meg, többször cipelte fölöslegesen a labdát, 2-3 esetben támadásépítést akasztott meg ezzel. Akiért ennyit fizetnek, azt azért teszik, hogy az ilyen helyzetekben mutasson valami értékelhetőt. A bajnokság nélküle is meglett volna, a kupa szerintem másodlagos trófea, de az argentin nem is itt szokott bukni. Nem kevés gólt lőtt, de nem értékelhető sikeres igazolásként.

4. Khedira lassúsága kockázatos ezen a szinten.
Későn passzolt, elvették tőle a labdát, szinte csak rossz megmozdulása volt. Már az elején Dybalanak azért kellett sárgát érően szabálytalankodnia, mert annyira felment a támadással, hogy szinte helyet cserélt Dybalaval. Őt egyébként is le lehet támadni, mert benne van a labdaszerzés vele szemben.

Én úgy gondolom, hogy ezek alapján 3-4 játékos leigazolás létfontosságú, hogy következő szezonban ismételten harcban legyünk a BL-trófeáért. Ha erősítünk, egyáltalán nem lehetetlen vállalkozás.

Először is, kell egy jobbhátvéd. Lichti ide édeskevés, máskülönben őt játszatta volna tegnap Allegri. Conti és De Sciglio is megfelelnének, de ha nem olaszban gondolkodunk, az sem baj. Hysaj sem lenne rossz, nyilván jóval borsosabb áron, mint az olaszok. Illetve nem tartom rossz ötletnek az utóbbi évek BL-győztes csapatok peremembereinek leigazolását. Így akár Danilo leigazolása sem lenne egy rossz elképzelés. Tudom, hogy a Realban nem felelt meg az elvárásoknak, de attól még lehet valaki jó játékos. Amikor Sandrot megszereztük a Portotól, Danilo volt a két hátvéd közül talán az ígéretesebb. Szerintem lényeges, hogy a sebessége mellett legyen magas is az illető.
Kell egy védekező középpályás. Az előző szezonban Khedira gyenge pont volt, a mostaniban szinte csak a döntőben, de háromvédős rendszerben eleve jobb lett volna Marchisio. Nem mondom, hogy a némettől meg kellene szabadulni, mert attól azért értékesebb volt, de nem kellene alapembernek lennie. Én Fabinhora szavaznék, okos, jó rúgótechnikájú játékos, nem mellesleg védekezni is tud, és akár jobbhátvéd poszton is lehetne rá számítani. Tolisso nálam egy fokkal rosszabb, de nem elvetendő opció. Szerintem William Carvalho is egy rendkívüli igazolás lenne, én most ezt a három játékost mondanám a középpályára.
Harmadik körben - és ez a legfontosabb - kell egy jobbszélső. A két legkomolyabb jelölt Douglas Costa és Bernardeschi. Szerintem utóbbi fog érkezni, a kettő közül talán jobb is lenne. Viszont megint csak érdemes lenne olyan játékost szerezni, akinek van sikerélménye, és tud védekezni is. Bale lenne a legjobb, bár azt erősen kétlem, hogy versenyre tudnánk kelni a fizetésével. Saúl Niguez bár az utóbbi évek másik nagy vesztes csapatának tagja, a nagy meccseken rendre bizonyít. Bár ő alapvetően középpályás, a védekezésben tevékeny részt vállalna, ezáltal a variációs lehetőségek megnőnek. Erre a posztra sokat kell költeni, egy biztos.
Én egy negyedik játékost jelölnék meg utolsónak, egy csatár érkezését elengedhetetlennek tartom. Mondanám, hogy Schick lesz az, de őt lehet, hogy csak 2018-ra tervezik. Nem kellene ilyen összeget egy évvel előre letenni, ha akarunk egy Higuaín-alternatívát, akkor most nyáron kell elhozni. Bár megmondom őszintén, legszívesebben Higuaínt lecserélném másra, akár Moratara.

Én úgy gondolom, hogy ha ezekre a posztokra érkeznek minőségi játékosok, akkor a következő szezonban a BL-ben ismét döntőzhetünk, és meg is nyerhetjük az. De egyrészt fontos, hogy legalább egy igazolás olyan legyen, aki korábban sikereket ért el pályafutása során, másrészt a tegnap kiütköző hibákat orvosoljuk velük, mert ezektől tartani lehetett más meccseken is, bármennyire is alig-alig mutatkozott meg.
Emellett jó lenne, ha a fiatalabb játékosainkban is elkezdenénk bízni, illetve jelenleg a keretben csak egyet tudok mondani, Ruganit, aki ha jövőre nem lesz kezdő, akkor szerintem tarthatunk az idő előtti távozásától. Elég sokat várt már ő a bizonyításra, és sem Chiellini, sem Barzagli nem bír ki egy teljes szezont. Emellett én úgy gondolom, hogy Bentancur vagy Orsolini már most nyártól a keret része kell, hogy legyen. Én az uru mellett döntenék, nem kellene őt kölcsönadni, nézzük meg, mire képes ezen a szinten.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-03, 14:20

zetterberg40 írta:
Ijesztő, hogy minden forrásból Szczesny neve ömlik mint Buffon utód. Nemcsak GDM kitalációnak tűnik, több forrás szerint Marottáék hónapok óta ráálltak, hogy egy évig még fogadja el a cserepadot Gigi mögött, cserében közel ugyanannyit kap fizetésben(4m/év), 2018-tól pedig ő a kezdő. Ez szerintem még úgy is meredek, hogy az olaszországi évei alatt fejlődött az Arsenalos időszakához képest.

Jöjjön egy lista azokról, akiket már minden forrás szerint leigazoltunk(valaha), a teljesség igénye nélkül.

Aguero, CR, Lampard, Xabi Alonso, Falcao, Figo, Suarez, Alexis Sanchez, Verratti,Tolisso, és még lenne még egy nagyjából, 4-500 darab játékos. 

Amíg nem feszít valaki Juve mezben a hivatalos oldalon, addig kamu. Di Marzio, is felült a bullshit vonatra egy ideje, nálam Tuttosport szint.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-03, 06:04

Ijesztő, hogy minden forrásból Szczesny neve ömlik mint Buffon utód. Nemcsak GDM kitalációnak tűnik, több forrás szerint Marottáék hónapok óta ráálltak, hogy egy évig még fogadja el a cserepadot Gigi mögött, cserében közel ugyanannyit kap fizetésben(4m/év), 2018-tól pedig ő a kezdő. Ez szerintem még úgy is meredek, hogy az olaszországi évei alatt fejlődött az Arsenalos időszakához képest.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-02, 19:34

Tankcsapda írta:
Azért a Milan nem semmi eddig. Musacchio 18 millió, Ricardo Rodriguez minden bizonnyal ugyanennyi, Kessié két évre kölcsönbe. Nem lesznek ők rosszak, még biztosan van bőven pénzük igazolni.

Nálunk meg remélem, csak vicc a Szczesny-pletyka.

Ráadásul lehet már hétvégén Cardiffban lezsírozzák Morcit. 8 milliót még Malacka és Dybcsi sem keres.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-06-02, 18:57

Azért a Milan nem semmi eddig. Musacchio 18 millió, Ricardo Rodriguez minden bizonnyal ugyanennyi, Kessié két évre kölcsönbe. Nem lesznek ők rosszak, még biztosan van bőven pénzük igazolni.

Nálunk meg remélem, csak vicc a Szczesny-pletyka.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-05-31, 22:59

Elég király lenne, ha fiatal, baromi tehetséges és piacképes játékosokat is nyomott áron vagy ingyen tudnánk a klubhoz csábítani, Keita szerintem nagyon jó játékos lesz 1-2 éven belül. Kicsit a Bayernre hajaz ez a minta, ami biztosíthatná az olasz ligán belül a kiemelkedő státuszunk bebiztosítását. Más: állítólag 50 millát fizetnénk Bernardeschiért, az is egy izgi sztori lesz.

Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-05-31, 22:13

Egyre erősebb és komolyabbnak tűnő a hír, miszerint Keitával megegyeztünk arról, hogy jövőre ingyen aláír magasabb fizetésért cserében. Lotito az Izének adná el jó pénzért de a srác nem hajlandó hozzájuk aláírni. 
Már tavaly nyáron volt vita Keita és a vezetőség között, akkor egy darabig még a keretből is kirakták, de rájöttek, hogy nem engedhetik meg maguknak,hogy egy ilyan jó játékost jegeljenek. Talán erre épít a Kobra és Keita is. Mindenesetre elég paraszt, de annál királyabb üzlet lenne.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-05-31, 17:56

Krisz írta:

Gondolom eddig sem úgy mentek neki a szezonnak hogy a 4. hely a cél.

Nyilván, de ez így az ő szájából, egy ilyen szezon után, amikor már a szurkolói bázis döntő része elkergetné, egészen röhejesen hangzik.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-05-31, 17:30

https://www.theguardian.com/football/blog/2017/may/31/arsenal-arsene-wenger-emirates-stadium

ezt egy arsenal fan újságíró írta, és minden benne van. ők egyszerűen jól érzik magukat a 4. helyen, néha 1-1 kupagyőzelemmel kiegészítve.

az arsenal tulajdonosa amúgy egy több sportklubot futtató vállalkozó, neki az a lényeg, hogy a klub nyereséges legyen. a túl erős keret drága, a drága játékosok felemésztik a klub eredményét, ellenben a fiatal, felfuttatott, majd magas áron értékesített játékosok nyereséget termelnek. ez illeszkedik a stratégiába, nem az, hogy bajnokságért vagy bl-ért menjenek.

ők az angol udinese, csak épp nagyobb költségvetéssel játszanak. és boldogok így.
http://bianconeri.taccs.hu
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-05-31, 17:25

Wengernek amúgy pont jövőre lehet sansza bajnokságot nyerni, konkrétan minden ellenfele BL-ben fog játszani (bár a Loserpool kipottyanhat a playoffban, ha mondjuk egy nápolyit kap). Ettől függetlenül szerintem egy bohóc a faszi, egy helyben toporog a klubbal lassan egy évtizede, és ha nem lenne a Roma, akkor az utóbbi pár év legnagyobb sallereit kapták volna nemzetközi porondon is.

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-05-31, 17:15

zetterberg40 írta:
Na és ahhoz mit szóltok, hogy Wenger szerződését újabb két évvel meghosszabbították az Arsenalnál? Az mondja az öreg, jövőre a bajnoki cím a cél. Beszarás.

Gondolom eddig sem úgy mentek neki a szezonnak hogy a 4. hely a cél.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-05-31, 17:11

Na és ahhoz mit szóltok, hogy Wenger szerződését újabb két évvel meghosszabbították az Arsenalnál? Az mondja az öreg, jövőre a bajnoki cím a cél. Beszarás.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-05-31, 13:57

zetterberg40 írta:
Hátha valakit érdekel...

The European Elite 2017
KPMG
Football Clubs' Valuation
https://assets.kpmg.com/content/dam/kpmg/xx/pdf/2017/05/football-clubs-valuation-the-european-elite-2017.pdf

24%-os növekedés, egy év alatt.

Ha azt vesszük, most eladjuk a stadion név használatot, és jobb szponzorikat kötünk, akkor szép kilátásaink vannak. Profi vezetésünk van. Nem Secco féle bohócok képviselnek minket. Le a kalappal Agnelli Paratici és Moggi (mármint Marotta előtt)
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-05-31, 11:51

Hátha valakit érdekel...

The European Elite 2017
KPMG
Football Clubs' Valuation
https://assets.kpmg.com/content/dam/kpmg/xx/pdf/2017/05/football-clubs-valuation-the-european-elite-2017.pdf
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-05-30, 18:40

Kessie ma reggel megbukott a Milan orvosiján. Nem hozták nyilvánosságra az okot, a hírek szerint a héten mégegyszer kivizsgálják. Tippek? Rosszak a fogai vagy közelebb van a 35-höz mint a 20-hoz? Very Happy
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2017-05-30, 18:00

s4tch írta:

a vezetőséget nem tudom megítélni, montella talán egyszer teljesített túl egy kerettel (tavaszra rendre kipukkadnak a csapatai), a keret meg...

most őszintén, ebből a keretből kit tudsz elképzelni egy bl-helyre pályázó csapatban? donnarumma, 1-2 védő (akik közül pont ds távozni készül), bonaventura, esetleg suso, és még? a fél csapatuk kölcsönben van és nem veszik meg őket, a másik fele, az ilyen poli-félék meg eladásra várnak. emellett ott az el nekik, ami egy fiatal, rutintalan keretet eléggé meg tud viselni. a milan szerintem nagyon mélyen van. sokkal mélyebben, mint az inda, ahol legalább piacképes és jó játékosok is vannak. az legalább egy erős keret, amit jövőre illene bárkinek behozni a 4. helyre.

Sokkal inkább érzek a Milanban egy világos koncepció kialakítását, mint a Zinterben. A szurkolók bosszúsak lesznek a végén, mert ők 5-6 nagy játékost akarnak (és még 3-4 plusz igazolást), és bár Sabatini (és Spalletti) személye racionálisabb építkezést sejtet, olyan összegeket akarnak elkölteni, mint az utóbbi két-három szezonban a MU. Behúzták ugyan az EL-t jókora szerencsével, de látjuk, nem kevéssel vannak lemaradva az élbolytól. Ha a Zinter is ilyenbe vág bele, márpedig úgy tűnik, akkor megint ínséges évük lehet. Olyan nevekkel dobálóztak, hogy Verratti, Mbappé, Alexis Sánchez... A Milan leigazolta Musacchiot tűrhető áron, Ricardo Rodriguez viszonylag olcsón fog odamenni, Kessié borsos összegért, de még mindig nem borzalmasan magas áron, Biglia is sanszos nekik. Van eszük, a támadókat a végére hagyják, az olasz fociban nem a legjobb támadószekcióval felálló csapatok szoktak nyerni. Ügyesen lavíroznak az átigazolási piacon, viszont meglepő, hogy Montellaval képzelik el a jövőt. Én azt hittem, simán elküldik a tulajdonosok, és saját embert ültetnek a padra. Szerintem Sousat nyugodtan bevállalhatnák, sokkal több elképzelést látok benne, csak a Fior nem versenyezhet a gazdaságilag egyre erősödő csapatokkal.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
26 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: