Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+19Krisz bombahoppa LeRoi10 s4tch Tankcsapda sneco7 torinojuve virracocha Petike007 laac rcb3n21 rakkenroll simoon EsztéNégy exchaby _Tyler kilopo Malloy _DREAM_ 23 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-13, 09:13 | |
| Amíg Rugani nem kapja meg 23 évesen azt, hogy akkor is játszik ha pontokat vesztünk miatta addig nincs miről beszélnünk. Könyörgöm, hogy a francba fejlődjön, ha nem játszik?
Ja, hogy a szezon elején a nyár bajnokaival faszt méregetve ez nem fért bele? Rendben van, akkor kapjon több lehetőséget tavasszal, de a 33+ átlagéletkorú védelmünkből pont őt eladni úgy, hogy igazán lehetőséget sem kapott pontosan az a mentalitás ami miatt egy topiccal arrébb sírtok - nincs olasz utánpótlás.
Ez a statisztika meg nagyon elferdíti a valóságot. Rugani akkor játszott amikor még a szétesett csapatot kalapálta össze Allegri, és bár ehhez feltétlenül kellett Benatia (illetve lehet nem ment volna úgy Ruganival), ugyanannyira fontos volt, hogy Matuidinek helye legyen a Pjanic-Khedira mellett (egyébként amíg Maxinak nem tisztult le a formula, Benatia ugyanolyan fogalmatlan meccseket hozott le mint esetleg Rugani). Arról nem is beszélve, hogy jobbhátvédben Alves kurvanagy űrt hagyott, akinek nagyon összetett feladatköre volt és egy az egyben nem is lehetett pótolni, ráadásul egy felépítendő Desci és egy leépülő Lichti (+Sturaro hahaha) volt az anyag. Én 23 évesen egy Nesta-Cannavaro-Maldini alientől se várnám el, hogy ezt hiba nélkül azonnal megoldja miközben a posztján 28-30 éves korukra teljesednek ki a játékosok.
Rugani eladása nekem egy fordított Barza dealnek felel meg.
A hozzászólást Krisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-01-13, 09:16-kor. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-13, 08:40 | |
| - s4tch írta:
- https://www.inthestands.net/single-post/2018/01/10/Is-Daniele-Rugani-done-with-the-black-and-white
szomorkás anyag. Szomorkás anyag, de szerintem nem helytálló a nagy része. Chiellini helye a kezdőben nem kérdés, ezzel mindenki egyetért. 20 meccs telt el a bajnokságból, pontosan 10 meccset játszott végig Benatia és Rugani is. Lényegében megfelezték a játékidőt. Mi maradt meg bennünk Ruganiból? Gyenge, elnyomják, alamuszi, lábbal ügyetlen, dadog nála a labda (ami Chiellini mellett már nem fér bele). Semmi tökösség nem ragadt rá az elmúlt 2 évben, annak ellenére, hogy pontosan ugyanezekkel a gyengeségekkel rendelkezett. Persze-persze, Rugani a szezon elején játszott inkább, amikor még Bonuccit nem sikerült pótolni, bla-bla-bla.... De a védekezést nem az idő, hanem Benatia oldotta meg. Az idő Barzaglival pont ellenünk dolgozott. A kulcs: Rugani a tavalyi játékrendszerben, a tavalyi csapattársakkal bukott meg. A 3 középpályásra Rugani bukása és az új igazolások miatt volt szükség. És végül egy fasza kis infografika, amin nem keveset dolgoztam, mindenki szűrje le azt belőle, amit szeretne.Ezek alapján 40-50 millióért szerintem is korrekt deal lenne. Fasza lenne 4-5 év múlva a Caldara, Rugani, Romagna olasz mag, de ha Rugani tavasszal sem képes előbbre lépni, akkor el kell fogadni, hogy van olyan projekt, amivel nincs értelme többet foglalkozni. A padra kár megtartani. Ruganit és Barzapapát Caldarára és De Vrijre cserélve nem lenne rossz deal. Ráadásul úgy, hogy +50 millióval zárhatnánk ezt a cserét ebben a pénzügyi évben. A TS szerint Alex Sandro lehetséges utódai: Gaya, Emerson Palmieri és Wendell. Szerintem az sem lenne tragédia ha Sanyit, Lichtit és Asamoaht Darmianra, Wendellre/Gayára és Spinazzolára cserélnénk. Ráadásul ezekből a bizniszekből is jócskán pluszosan jönnénk ki. Az idei Sanyihoz mérve talán inkább még erősödnénk is. Ha Van Dijk 80 millió, akkor szerintem legalább ennyit ki kell facsarnunk Sanyiból is. Másik hír, hogy Marotta közel áll Kwang-Son Han leigazolásához. A 19 éves észak-koreai srác maradna kölcsönben a Perugiánál, a Cagliari pedig Cerrit kapná kompenzációként. Han 19 éves, 1,78 méter magas csatár. 17 Serie B-s meccsen 7 gólt és 3 gólpasszt jegyzett idáig. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-12, 22:50 | |
| - s4tch írta:
- https://www.inthestands.net/single-post/2018/01/10/Is-Daniele-Rugani-done-with-the-black-and-white
szomorkás anyag. Rugani nálam kissé elveszett. Itt volt a lehetősége, hogy egy kevésbé terhelhető Barzaglival a fedélzeten, egy sérült Höwedes hiányában a kb. október végéig bukdácsoló Benatiaval szemben kiharcolja a kezdőtagságot...illetve még itt van rá az esély, de ehhez szerintem kisebbfajta csoda kellene. Ha nem kerül be a csapatba, akkor egy zsíros ajánlat esetén lehet, jobb lenne az eladása. Nem örülnék neki, de ha mondjuk 40, esetleg 45 millió €-t kapnánk érte, akkor az egy nagyvonalú kompenzáció lenne egy olasz tehetség elvesztéséért. Nekem nagy csalódás, pedig én azt szerettem volna, ha előző szezonban kiszorítja Chiellot, és Bonuccival alkotnak egy erős párost, Chiellinivel viszont most nagyon is jó eséllyel megvalósulhatott volna. De legyen úgy, hogy tavasszal megugorja a lécet, és legalább versenyhelyzetet teremt a kezdőbe kerülésért. Én megértem azt is, aki az ő játszatását annyira fontosnak tartja, hogy akár 2-3 necces meccset be is áldozhatnánk miatta, de inkább neki kellene pár kiló izmot magára raknia, mert az ő legfőbb gyengéje az, hogy gyenge, ezen pedig a meccsterhelés sem segít olyan sokat. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-12, 22:26 | |
| https://www.inthestands.net/single-post/2018/01/10/Is-Daniele-Rugani-done-with-the-black-and-white
szomorkás anyag. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-12, 21:23 | |
| - tjunior írta:
Nehéz előre lépni az biztos. Stratégia lenne a húzóemberek eladása? Ennek azért van hagyománya nálunk, Moggi sem volt szívbajos. Nézzük az eladott alapemberek. Ami nálam egyértelműen a vezetőség hülyesége, Llorente totális agyfasz ingyen elengedése és Morata idióta "kölcsöne". Bonucci, Vidal, Tevez, Pogba, Pirlo kapcsán én nem látom mi más lehetősége lett volna Marrottáéknak. Most itt van Alex Sándor, idejött, kapott egy 5 éves szerződést de újat úgy tűnik egyáltalán nem vagy a klub által felkínált kondíciókkal, nem hajlandó aláírni. Nem hiszem, hogy nem ment el a vezetőség a fájdalomküszöbig, ezek szerint ez sem volt elég. Egy 27 éves braziltól (nyilván itt nem a brazil a lényeg, hanem, hogy semmi kötődése a klubhoz) aki 2,5 éve van itt, nem is lehet elvárni igazából, hogy ellenálljon a több pénz csábításának (ha meg ellenállna az ügynöke megoldja). Innentől kezdve ez kényszerhelyzet, lehet azt csinálni mint Lotito vagy lenyelni a békát és továbblépni. Én nem hiszem, hogy ez stratégia, inkább csak a realitás elfogadása. Amíg lesz 5-6 olyan csapat aki simán megduplázza a húzóembereink fizetését, nem lehet mást várni. Azért a Moggi-féle időkben az eladott játékosokat úgy pótoltuk, ahogyan azt illik. Zidane helyett Nedved, Inzaghi helyett Trezeguet már egy évvel korábban, Peruzzi helyett van der Sar átmenetileg, majd Buffon, Ferrara-Montero páros helyett Thuram-Cannavaro kettős, bár itt ugye Thuram már jóval korábban érkezett. De a lényeg, hogy Moggiék olyan játékosokat igazoltak a távozók helyére, akiknél jobbat nehezen lehetett volna. Jelenleg viszont Allegri zsenije mutatkozik meg leginkább, mivel sem Vidal, sem Pogba, sem Dani Alves, sem Bonucci helyére nem érkezett olyan helyettes, aki nem jelent alapvetően visszaesést. Ettől függetlenül azért az általad vázoltakon túl: az olasz bajnokság továbbra sem elég vonzó. Nyilván a védekezőbb felfogás nem segít túl sokat a helyzeten, de ha lenne elég pénz, sem biztos, hogy egy Mbappé, egy Neymar, egy Gabriel Jesus vagy mondjuk egy Lukaku hozzánk igazolt volna. Ami viszont nagyon pozitív: ha a valószínűsíthető középpályásokat sikerül leigazolni, akkor a legutóbbi nyárt követően megerősíthető, hogy nem gyengén fiatalításba kezdtünk. Berna, DS, Caldara, Benta is belefér ebbe a kategóriába, akiknek komolyabb szerepet szánhat a vezetőség a csapatnál, még ha hozzácsapjuk a Can-Praet duót, akkor láthatjuk, hogy hosszabb távra terveznek Marrottaék. Jó lenne, ha Allegrivel, de előbb-utóbb ő is menni fog. Remélem, nem nyáron, és kitart 2020-ig, viszont az esetleges nyári távozása esetén Zidanet szerezné meg Agnelli, az alternatívák Simone Inzaghi (nagy kedvenc) és sajnos Mancini. Azon mondjuk nem csodálkoznék, ha ebben az esetben Pochettinot is bedobnák, amilyen körbeudvarlós nyilatkozatot tett nemrég. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-12, 19:51 | |
| - CsT írta:
- Csak így kurva nehéz előrelépni, hogy folyamatosan mennek el a húzóemberek (még ha az idei Szandi nem is tekinthető annak) valamint én Dybalával kapcsolatban is nagyon szkeptikus vagyok a maradását illetően.
Így jövőre Maxinak megint azzal megy el az ősz, hogy csapatot építsen... Nehéz előre lépni az biztos. Stratégia lenne a húzóemberek eladása? Ennek azért van hagyománya nálunk, Moggi sem volt szívbajos. Nézzük az eladott alapemberek. Ami nálam egyértelműen a vezetőség hülyesége, Llorente totális agyfasz ingyen elengedése és Morata idióta "kölcsöne". Bonucci, Vidal, Tevez, Pogba, Pirlo kapcsán én nem látom mi más lehetősége lett volna Marrottáéknak. Most itt van Alex Sándor, idejött, kapott egy 5 éves szerződést de újat úgy tűnik egyáltalán nem vagy a klub által felkínált kondíciókkal, nem hajlandó aláírni. Nem hiszem, hogy nem ment el a vezetőség a fájdalomküszöbig, ezek szerint ez sem volt elég. Egy 27 éves braziltól (nyilván itt nem a brazil a lényeg, hanem, hogy semmi kötődése a klubhoz) aki 2,5 éve van itt, nem is lehet elvárni igazából, hogy ellenálljon a több pénz csábításának (ha meg ellenállna az ügynöke megoldja). Innentől kezdve ez kényszerhelyzet, lehet azt csinálni mint Lotito vagy lenyelni a békát és továbblépni. Én nem hiszem, hogy ez stratégia, inkább csak a realitás elfogadása. Amíg lesz 5-6 olyan csapat aki simán megduplázza a húzóembereink fizetését, nem lehet mást várni. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-12, 11:03 | |
| az a baj, hogy egyelőre a játékoseladás az egyetlen olyan bevételi forrás, ami lehetőséget biztosít arra, hogy legalább növekedés tekintetében tartsa a juventus a lépést az élmezőnnyel. a tévés díjakat nagyjából kimaxoltuk, a stadion mérete adott, a merch tekintetében az építkezés biztosan, de lassan halad, úgyhogy marad, hogy eladjuk a legjobbakat. a pogba-féle 75 millás plusvalenzát fogalmam sincs, hány év alatt lehetne merchből megkeresni ázsiai piacszerzéssel. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-12, 08:52 | |
| Csak így kurva nehéz előrelépni, hogy folyamatosan mennek el a húzóemberek (még ha az idei Szandi nem is tekinthető annak) valamint én Dybalával kapcsolatban is nagyon szkeptikus vagyok a maradását illetően. Így jövőre Maxinak megint azzal megy el az ősz, hogy csapatot építsen... | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-12, 00:45 | |
| nagyon úgy néz ki, ez a stratégiánk része, deal with it | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-12, 00:18 | |
| - tjunior írta:
Lehet, de az hogy fél év alatt sem hozták tető alá Alex Sandro szerződéshosszabbítását és most már szó sincs nagyon róla, nekem beszédesebb. Ha ez nem változik akkor nyáron nem az a kérdés, hogy el kell adni, hanem hogy kinek és mennyiért. A PSG-nél valószínűleg senki nem adna többet érte, és akár egy Kurzawat is be lehetne vonni az üzletbe, nem olyan sokkal gyengébb, mint Sandro. Amúgy tényleg egyre nagyobb esély van a távozására. Így viszont hozzuk ki a legtöbbet az eladásából. Viszont gátat is kellene lassan szabni ennek az eligazolósdinak, ha a kulcsemberekről van szó. Ez megy 2015 óta, évente legalább két alapember távozott, nem a legjobb üzenet a körbeudvarolt klasszisjelölteknek. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-11, 22:51 | |
| - zetterberg40 írta:
- https://twitter.com/IndianRegista/status/950914734412435456
Hozzászoktunk, de a számok megint nagy távozót jövendölnek? Lehet, de az hogy fél év alatt sem hozták tető alá Alex Sandro szerződéshosszabbítását és most már szó sincs nagyon róla, nekem beszédesebb. Ha ez nem változik akkor nyáron nem az a kérdés, hogy el kell adni, hanem hogy kinek és mennyiért. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-11, 21:13 | |
| https://twitter.com/IndianRegista/status/950914734412435456
Hozzászoktunk, de a számok megint nagy távozót jövendölnek? | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-11, 18:30 | |
| nem hiszem, hogy bármelyik piacon lenne. sturaro az új padoin/caceres-féle joker játékos, khedira pedig még egy évet fog maradni akkor is, ha can érkezik.
az a baj, hogy nagyon sűrű a keret, kifejezetten nehéz potenciális új embereket beilleszteni. licht és asa szerződése lejár, ha a helyükre spinazzola érkezik, akkor talán felszabadul egy hely. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-11, 18:22 | |
| - s4tch írta:
schick szerintem fasza lett volna nálunk. torreirát adom, őt meg kéne szerezni, akár olyan áron is, hogy bekúr átmegy a doriába 1 évre. Inkább Stuanit vagy Agent Kebabot vigye a Samp. Bekúr jó helyen van itt! | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-11, 17:07 | |
| - tjunior írta:
- Schick azóta bizonyította a pályán és azon kívül is, hogy selejtes áru, így azért könnyebb leállítani a hobót.
Praet nagy tehetségnek indul aztán kicsit eltűnt de Sampnál újra megtalálta magát. Nem rossz játékos de a Juvéba kezdőnek kevés, kiegésző ember meg szerintem feleslegs. Torreira egy állat, addig kell hozni amíg nem 100 milliót kérnek érte mint a szerbért, még azt se bánnám, ha úgy vennénk meg hogy egy évet marad Genoában. schick szerintem fasza lett volna nálunk. torreirát adom, őt meg kéne szerezni, akár olyan áron is, hogy bekúr átmegy a doriába 1 évre. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-11, 09:51 | |
| - LeRoi10 írta:
- Di Marzio szerint, a Schick fiaskó ellenére is forródrót van a Juve és a Samp között. Minket leginkább Dennis Praet érdekel, de szóba kerülhet Torreira is, míg a Samp Mandragórát és Cerrit szeretné nyártól a csapatban tudni. Praet körül nagy a hype de sokat nem tudok róla, Torreira pedig Matuidi és Can (talán még Be'kúr) mellett rövidtávon sokat nem játszhatna, hosszútávra viszont fasza befektetés lenni. Mandragórát pedig nem kéne elbaszni, ha megy is, akkor is csak visszavásárlással vagy kölcsönben engedném. És nem csak a 'Made in Italy' elv miatt.
Terítéken van két 17 éves srác, egy luxemburgi középpályás/csatár aki a Metzben játszik (Vincent Thill), illetve egy portugál jobbhátvéd a Portóból (Diogo Dalot). Bár ők nyílván csak a primaverába jönnének. Schick azóta bizonyította a pályán és azon kívül is, hogy selejtes áru, így azért könnyebb leállítani a hobót. Praet nagy tehetségnek indul aztán kicsit eltűnt de Sampnál újra megtalálta magát. Nem rossz játékos de a Juvéba kezdőnek kevés, kiegésző ember meg szerintem feleslegs. Torreira egy állat, addig kell hozni amíg nem 100 milliót kérnek érte mint a szerbért, még azt se bánnám, ha úgy vennénk meg hogy egy évet marad Genoában. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-11, 08:33 | |
| Az olaszosítást azért nem kell túlzásba vinni, főleg, hogy az olasz foci azért nem okádja a tehetségeket egy ideje. Tavaly jött DS meg Bernát, jövőre jön Caldara és Spina, sőt akár Mandragora is jöhet ha a klasszis Stuanit mégis elviszi a Bayern vagy a Real. Igazából jelenleg nem sok olyan olasz van, aki jó eséllyel indulna a kezdőbe kerülésért, aki lenne azoknak a leigazolása nem reális (Verratti,Donna, egy jó térdű Conti). Van pár tehetség mint Chiesa,Barella, Pellegrini de értük jelenleg totál irreális árakról hallani (40-50 millák).
Praet-ben én nem látok sokat viszont azzal teljesen elégedett lennék ha a Kebab, Stuani párost lecsérélnék nyáron egy Can, Torreira duóra. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-11, 07:28 | |
| Di Marzio szerint, a Schick fiaskó ellenére is forródrót van a Juve és a Samp között. Minket leginkább Dennis Praet érdekel, de szóba kerülhet Torreira is, míg a Samp Mandragórát és Cerrit szeretné nyártól a csapatban tudni. Praet körül nagy a hype de sokat nem tudok róla, Torreira pedig Matuidi és Can (talán még Be'kúr) mellett rövidtávon sokat nem játszhatna, hosszútávra viszont fasza befektetés lenni. Mandragórát pedig nem kéne elbaszni, ha megy is, akkor is csak visszavásárlással vagy kölcsönben engedném. És nem csak a 'Made in Italy' elv miatt.
Terítéken van két 17 éves srác, egy luxemburgi középpályás/csatár aki a Metzben játszik (Vincent Thill), illetve egy portugál jobbhátvéd a Portóból (Diogo Dalot). Bár ők nyílván csak a primaverába jönnének. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-10, 21:45 | |
| Sztyú maradása csak azzal magyarázható, hogy olasz...vagy csak nem akarjuk most eladni, hanem nyáron, ez mondjuk érthető lenne. Az ItalJuve programot amúgy is fel kell éleszteni egy bizonyos fokig, mert nagyon elnemzetköziesedett a keret. Érthető, mert az olasz foci olyan mélyre süllyedt, amit én még nem láttam, és itt most csak a nemzeti vonatkozást értem, a klubok most kezdenek el megint éledezni. De nagyon kevés a megfelelő olasz játékos, aki ide jöhet. Darmian nálam legfeljebb DS cseréjének jöhetne, de annak nagyon is megfelelne, és ő is a legesélyesebb. Emerson P. is olasz állampolgár, nyilván azért is merülhet fel egyáltalán. Mondjuk ha Sandrot eladjuk, akkor is szét kellene nézni, mert a Serie A-ban nagyon kevés a megfelelő pótlás. Én Jordan Lukakut el tudnám képzelni, de hozzá biztosan türelemre lenne szükség, nem biztos, hogy azonnali megoldást jelentene. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-10, 20:52 | |
| - CsT írta:
- Stuanit a fél világ vinné, de nem adjuk!
Majd elengedjük, aki értékes. Ezt minden évben kiválóan csináljuk | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-10, 20:26 | |
| Stuanit a fél világ vinné, de nem adjuk! | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-10, 19:07 | |
| bombahoppa feeling zavarodott: Ezek szerint Sanyi megy, Emerson jön, Pjaca visszajön majd, Imre jön (elzavarta a bajorokat meg a szitit) ÉS ÖZIL ÉL _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-09, 13:16 | |
| - LeRoi10 írta:
- Most már Angliában is lehozták az Özil szálat. Túl komolyan azért nem kell venni, de mindenhol azt írják, hogy a United és mi versengünk érte. És persze Khedira döntő szerepet tölthet be nála is. Bár Imréről még nincs semmi hivatalos.
Az Arsenal azért közben megmutatja, hogyan kell szarul menedzselni egy csapatot. Idén 5 lejárójuk van: Alexis, Özil, Mertesacker, Santi Cazorla és Wilshere. Jövőre pedig 9 (KILENC!!) játékosuknak jár le a szerződése, többek között Walcott, Ramsey, Welbeck, Ospina, Monreal, Cech és Giroud szerződése is. Persze EL-lel nehéz meggyőzni a játékosokat. Kebab az összes szeretőjét, akarom mondani haverját idehozza, jó kis csapatunk lesz. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-09, 13:12 | |
| Most már Angliában is lehozták az Özil szálat. Túl komolyan azért nem kell venni, de mindenhol azt írják, hogy a United és mi versengünk érte. És persze Khedira döntő szerepet tölthet be nála is. Bár Imréről még nincs semmi hivatalos.
Az Arsenal azért közben megmutatja, hogyan kell szarul menedzselni egy csapatot. Idén 5 lejárójuk van: Alexis, Özil, Mertesacker, Santi Cazorla és Wilshere. Jövőre pedig 9 (KILENC!!) játékosuknak jár le a szerződése, többek között Walcott, Ramsey, Welbeck, Ospina, Monreal, Cech és Giroud szerződése is. Persze EL-lel nehéz meggyőzni a játékosokat. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-08, 13:53 | |
| Agent Kebab! Közben Cacerest visszahívta Lazio. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-08, 13:32 | |
| Ha már ennyire belendült Khedira, egy listát küldök neki, hogy szemezgessen belőle.
https://www.transfermarkt.com/statistik/endendevertraege | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-08, 13:31 | |
| Asszem pár napja olvastam egy Beppe interjút amelyben gyakorlatilag kijelentette hogy Spina itt kezdi a következő szezont, kérdés vele csak hátul számol-e Maxi vagy előrébb is? Én Kebab távozásában egyáltalán nem vagyok biztos hiszen stabil kezdő, majd ha jövőre fele ennyit játszik akkor irány az usa. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-08, 11:59 | |
| Szerintem: -Barzamaci hosszabbít még egy évet, lesz egy Giorgio-Benő-Caldara-Rugani-Barzapapa ötösünk, devrij nagyon jó, le is fogják gyilkolni érte egymást a pl csapatok. -fogalmam nincs ki lesz a jobbhátvéd a svájciexpressz helyett -ha Kebab megy Cár mellé kell még egy középső kp-t igazolni -Pjaca jó lenne ha felépítené magát mert Mandzu és Cuadrado se lesznek fiatalabbak -valakiért nagy pénzt fogunk adni, pláne ha Dibcsi vagy Sándor lelécel, nem tudom kiért, de villantani kell akkor az biztos. -Chiesa -Barela -Torriera | |
| | | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-08, 10:54 | |
| Akkor lehet megvan Kebab titka? (és mégse létezik a magic penis ) Afféle játékosügynökként is dolgozik a klubnak és ezért cserében teljesítménytől függetlenül stabil kezdő... De Vrij baromi jó lenne, de ehhez biztos, hogy Chiello,Bena,Rugani hármas egyikének távozni kellene, én már azzal is elégedett leszek ha elmegy a PL-be és nem az indában köt ki. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-08, 00:20 | |
| A CdS címlapon hozza, hogy rámegyünk Özilre. nyáron ingyen csatlakozhatna Imrével kéz a kézben. Alapból én Özilt nem tudom hova rakni, benne van a zseni de nagyon egysíkú játékos, védekezésben pedig nulla. Helye sincs nagyon a csapatban. Nem tudnám eldönteni, hogy akár ingyen is megérné-e. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Amúgy egyetértek itt több mindenkivel is, az orákulum szerint: - Barzamacit kicseréljük Caldarára, kár lenne lerombolni azt a szobrot amit az elmúlt 7 évben épített. 2012 és 2016 között a világ a legmegbízhatóbb és legmagasabb szinten játszó védője volt. - Rugani jövőre megkapja az utolsó lehetőségét (sztem Caldara 2 hónapon belül megelőzi a rangsorban) - Lichti biztosan megy, de a helyére nem jön sztár kaliber, nincs is rá szükség, Widmer vagy Darmian bőven megteszi- Spina nagyon nagy squadplayer lesz, balhátvédtől, jobbszélsőn át mindkét szélen bárhol lehet majd rá számítani, ez élete álma, eszerint is fog hajtani - Khedira dobbant usankába, ezért is segített leszervezni Imrét - Csecs bizonyított, mindenképpen megérdemel egy esélyt, Buffon pedig marad Csecs cseréjének még egy évre, játszik majd kb 15 meccset. - A VB után Mandzut eladjuk. Sajnálom, hogy ezt tőlem kellett megtudnotok. - Be'kúrt lecseréljük Mandragórára, ő is kap 1 évet, hogy megmutassa magát ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Az megvan, hogy Conte arról panaszkodott a héten az angol újságíróknak, hogy úgy látszik, hogy ő mindig olyan csapathoz kerül akik nem szeretnek költeni. Emiatt neki már nincs is semmilyen különösebb kívánsága, mert semmi értelme nem lenne nagy nevekről ábrándoznia... Szép. Persze egyből megy a találgatás, hogy ki lesz az utódja, miután Abramovich páros lábbal rúgja ki májusban. Az nem is zavarja, hogy amióta ő az edző 2 év alatt több mint 320 millió fontot adtak ki játékosra és lényegében csak Oscar, Diego Costa, Aké és Matic távozott (Cuadrado és Salah inkább a periméternek számított Londonban.) Mer bebizonyosodott, de egyre inkább erősödik a tény, hogy mind taktikailag, mind emberileg sokkal, de sokkal jobban jártunk Allegrivel. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|