Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+20
bombahoppa
Krisz
s4tch
LeRoi10
EsztéNégy
exchaby
Petike007
kilopo
rakkenroll
juventute
vektra
sneco7
_DREAM_
virracocha
laac
Malloy
boric
DartagnanX
simoon
_Tyler
24 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Petike007
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-17, 21:21

LeRoi10 írta:
Emre Can pénteken érkezik orvosira. De most már tutira. Tényleg.

Herrera 7!!!!! szerelést mutatott be a németek ellen. Tudom nem jön, de bakker mekkora szükségünk lenne egy ilyen kp-ra.
Vissza az elejére Go down
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-17, 20:58

Emre Can pénteken érkezik orvosira. De most már tutira. Tényleg.
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-17, 12:34

LeRoi10 írta:
Ahogy várható volt Pinsoglio hosszabbít 2019-ig. Ezzel a kapuskérdés végérvényesen le van zárva.

Akkor Auderot tuti elengedjük,bár remélem,hogy csak visszavásárlási opcióval, később még hasznos lehet egy saját-nevelésű kapus,akit olcsón visszavehetünk.

Ma már úgy olvastam ezt a Chelsea-Juve játékos cserét, hogy Higu helyett Morci jön.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-17, 11:55

Ahogy várható volt Pinsoglio hosszabbít 2019-ig. Ezzel a kapuskérdés végérvényesen le van zárva.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-16, 14:06

EsztéNégy írta:
Nem olyan biztos, hogy túl jól állunk anyagilag. A tavalyi bevételünk kb szinten maradt az azelőtti évhez képest, miközben a legtöbb klubnál még mindig fúvódik fel a lufi. Költség oldalon gondolom nem javultunk, elég sok az idős, ergo pusztán senioritás alapon is sokat kereső játékosunk sajnos.

Nem tudom, Higany megy-e, és azt se, hogy jó lenne-e ez nekünk, de Kanté nagy fogás lenne Can mellett/helyett. Viszont inkább a ruszki srácra fogunk rámenni, könnyebben megoldható szerintem a klub számára.

Kebab szerződés hosszabbítása nem jó hír. 

Magas fizuért a leghaszontalanabb kp marad.

Cserébe nekem innentől igencsak kétséges Can érkezése. Túl sok ideje húzódik, 12314 alkalommal jött orvosira, de mégsem ért ide.

Ha nem jön, akkor minőségi kp, és jobb szélső védő is kell darabja minimum 40M környéke.

Erre pedig jogosan hangzik az örök kérdés. Mibű?
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-16, 13:30

Nem olyan biztos, hogy túl jól állunk anyagilag. A tavalyi bevételünk kb szinten maradt az azelőtti évhez képest, miközben a legtöbb klubnál még mindig fúvódik fel a lufi. Költség oldalon gondolom nem javultunk, elég sok az idős, ergo pusztán senioritás alapon is sokat kereső játékosunk sajnos.

Nem tudom, Higany megy-e, és azt se, hogy jó lenne-e ez nekünk, de Kanté nagy fogás lenne Can mellett/helyett. Viszont inkább a ruszki srácra fogunk rámenni, könnyebben megoldható szerintem a klub számára.

Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-16, 13:01

Szerintem simán belefér, hogy Costat még az előző szezonra könyveljék el. Vagy nem tudom, milyen feltétek vannak, lehet-e egy átigazolást nem a következő szezonra jegyezni, ha június 30. előtt véglegesítik a transzfert (ne fogja vissza magát, aki tudja). Ha igen, akkor szerintem nekünk Perin is bőven beleférhet még Costa mellett is. Ne feledjük el, hogy elég jó eredményeket értünk el az utóbbi években a BL-ben is, biztos, hogy egyre erősebbek vagyunk anyagilag, ergo a FFP betartásával többet engedhetünk meg. A Zinter pl. el fog adni még, hogy ne szegjék meg a szabályokat.

Higuaín-Kanté csere? Nyilván mi járnánk jobban, de ha Sarri megy oda, akkor ő is meg lesz elégedve, mert megy utána a nagy kedvence.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-16, 12:38

Petike007 írta:

Kanté egyedül többet szerel egy meccsen, mint a komplett középpályánk, ebben a szezonban.

Nem értem a Cselszkíjt, ha belemegy ebbe. Higanyra elcserélni álom kategória lenne nekünk. Bár ők bajnokságot akarnak nyerni, mi meg BL-t így érthető lenen a csere mindkét fél részéről.

Viszont így lenne, Marci, Kebab, Mandragora, Benkúr, Pjancsi, Balázska, és Can (?). Bár Can gyalog jön Marokkóból azért nem ért még ide.

Ami számomra nem világos, hogy Koszta JAni leigazolása, pénzügyileg melyik szezonra számít. Ha mostanra, akkor 60M kiadásunk volt és jött egy cserekapus, és egy játékos aki a büdös életbe nem fog nálunk játszani cserébe 7,5 M kiadással járt.

Tegyük fel jön Kanszeló, akkor 100M kiadás mellet 8,5M bevétel van idén. Cserébe nincsen jelentősebb lyuk a csapatban. 

Adjuk el Sztyuánit, Marcit, kb amit kapunk értük 20M, de szerintem ez is túl sok, figyelembe véve, hogy képtelenek vagyunk jól eladni.

Akkor is 70M megy el Kanszeló(?), Can(?) Perin trióra és a srácra, aki sose játszik nálunk. Ez kibaszott sok.
90 millió= Costa, Cancelo, Perin, Can. Ez a mai árak mellett reális, ez van.
Ezen a Favillin kár forogni, tuti valami valami suskus van a háttérben amit mi nem vágunk. Marrotta valamit kavar minden évben, ad-vesz aztán általában pozitívan jövünk ki belőle anyagilag.
Kante-Higany csere kb azért dobták be hogy színesítsék a Kante-PSG híreket. Nehezen tudom elképzelni, hogy 2 középpályással terveznénk.

Csecsnyi(Perin) - Sándor (Spina/ de sciglio) Cselló (Caldara) Benő (Rugani) Kanszellő (de sciglio/Barza papa) - Can ( Ben Hur), Pjanic (Marci), GoloWin (Matyi) - Koszta (Morata/Mandzukic) Dibusz (Morata/Mandzukic) Bernát (Pumukli)
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-16, 12:06

CsT írta:
Ha Kebab új szerződést kap akkor innen fog visszavonulni, azután ő lesz az új elnök és elnevezzük róla a stadiont. monkey monkey monkey

A Higany - Kanté cserébe a hülye is belemenne, vele lehetne klasszis 2 fős kp is.

Alakul az álomkezdőm: Csecs-Kanszéló,Cselló,Caldara,Sandro - Kanté,Pjanic - Costa,Golovin,Bernát - Dybala Smile Kár, hogy Andersen mindig felébreszt! Smile

Kanté egyedül többet szerel egy meccsen, mint a komplett középpályánk, ebben a szezonban.

Nem értem a Cselszkíjt, ha belemegy ebbe. Higanyra elcserélni álom kategória lenne nekünk. Bár ők bajnokságot akarnak nyerni, mi meg BL-t így érthető lenen a csere mindkét fél részéről.

Viszont így lenne, Marci, Kebab, Mandragora, Benkúr, Pjancsi, Balázska, és Can (?). Bár Can gyalog jön Marokkóból azért nem ért még ide.

Ami számomra nem világos, hogy Koszta JAni leigazolása, pénzügyileg melyik szezonra számít. Ha mostanra, akkor 60M kiadásunk volt és jött egy cserekapus, és egy játékos aki a büdös életbe nem fog nálunk játszani cserébe 7,5 M kiadással járt.

Tegyük fel jön Kanszeló, akkor 100M kiadás mellet 8,5M bevétel van idén. Cserébe nincsen jelentősebb lyuk a csapatban. 

Adjuk el Sztyuánit, Marcit, kb amit kapunk értük 20M, de szerintem ez is túl sok, figyelembe véve, hogy képtelenek vagyunk jól eladni.

Akkor is 70M megy el Kanszeló(?), Can(?) Perin trióra és a srácra, aki sose játszik nálunk. Ez kibaszott sok.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-16, 11:19

Ha Kebab új szerződést kap akkor innen fog visszavonulni, azután ő lesz az új elnök és elnevezzük róla a stadiont. monkey monkey monkey

A Higany - Kanté cserébe a hülye is belemenne, vele lehetne klasszis 2 fős kp is.

Alakul az álomkezdőm: Csecs-Kanszéló,Cselló,Caldara,Sandro - Kanté,Pjanic - Costa,Golovin,Bernát - Dybala Smile Kár, hogy Andersen mindig felébreszt! Smile
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-16, 00:17

• Állítólag Mandragorát visszavásárlási opcióval adnánk el Genovába nagyjából 10 misi körül és 15-20 millióért vehetnénk vissza. De ha egy picit is lehet hinni a híreknek a Monaco közbeszólt és ők most leraknák érte a 20 misit. Ha igaz a dolog, akkor nem tudom mit kéne csinálni egy kölcsönjátékosnak, hogy kicsit is bízzunk benne.

• A CdS szerint Khedirának 2021-ig szóló szerződést kínál a félszemű. Nincs mese, a passzsávokat zárni kell és kész.

• UPDATE: Mai abszurd hír, hogy Higanyt Kantéra cserélnénk. Helyére nem érkezne senki, Dybala és Mandzu lenne jövőre a  csatárunk. A középpályára így Kante, Can és Golovin érkezne. Ebben az esetben pedig Marchisionak nem lesz maradása, a közeljövőben Marci édesapjával együtt leül a vezetőséggel és megbeszélik hogyan tovább. 
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-15, 23:41

CsT írta:
7,5 M-ért (amit további 1,25 M bónusz követhet) visszavásároltuk Favillit. Kérdés, hogy minek: Arra nagyon kis esély van, hogy az első csapatnál számításba vegyük arra sem sok, hogy az induló második csapatban nyomja a serie C-ben és szerintem arra sem, hogy ennél nagyobb összegért elvigye egy kis csapat. Nyilván jönne a logikus kölcsönadás, ami viszont megszűnik....

Remélem van valami biznisz velük,hogy így megveszik Stuanit 15-ért ,így a könyvekbe másképp mutat Very Happy
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-15, 21:04

7,5 M-ért (amit további 1,25 M bónusz követhet) visszavásároltuk Favillit. Kérdés, hogy minek: Arra nagyon kis esély van, hogy az első csapatnál számításba vegyük arra sem sok, hogy az induló második csapatban nyomja a serie C-ben és szerintem arra sem, hogy ennél nagyobb összegért elvigye egy kis csapat. Nyilván jönne a logikus kölcsönadás, ami viszont megszűnik....
virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-15, 19:55

Nem hinném, hogy egy 22 éves, kizárólag az orosz ligában bizonyított játékost hoznánk Pjanic vagy Dybala helyére. Ha valamelyiküket eladjuk, akkor nem egy, úgymond lutrit fogunk venni. Allegri biztos fel tudná építeni, de ahhoz idő kell, nem kevés.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-15, 16:57

zetterberg40 írta:

Szerintem a rá kiosztott szerepkör és a poszt sem ideális. Kb a védővonalba húzódva játszott, miközben mögötte egy Godín-Gimenez kettős volt. Érthetetlen.

Golovin nekem is tetszett, de a másik két csoportmeccsen érdekesebb lesz figyelni. Ő képes lehet arra a szerepkörre, amit egész évben Dybala volt kénytelen betölteni. 

Griezmann döntéséhez mit szóltok?
Én személy szerint örülök Grízember döntésének, nekem mindig pozitív ha valaki nemet mondd valamely pénzcsapatnak.

Golovinnel nekem is az a bajom, hogy 3 fős kp-n Pjancsi helyére tudnám illeszteni, 4-2-3-1-ben meg Dibcsiére. Szóval nem igazán hiányposztra jön, bár abban lehet ráció, hogy eladjuk a malacot, Dibcsit feltoljuk prima puntába és akkor lesz hely az ukránnak.

Mondjuk egy: Csecs - Cancelo,Chiello,Benatia,Sandro - Can,Pjanic - Costa,Golovin,Bernát - Dibcsi kezdő nem nézne ki szarul, még életkorban sem.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-15, 16:46

sneco7 írta:

Ennek ellenére nem tetszett a játéka, nem tudom,hogy edzői utasítás miatt vagy,mert nem volt nálunk igazán játékba. Előre fele nagyon keveset vállalt,bátortalannak éreztem,pedig rengeteg lehetősége lett volna belépni a támadásba,de valahogy sokszor úgy tűnt,hogy nem akar belépni az ellenfél harmadába.
Főleg annak tükrében,hogy nincs igazán senki ebben a csapatban,aki szervezné  játékot és tőle vártam,hogy felvállalja ezt a szerepet. Túl kritikus vagyok vele?

Szerintem a rá kiosztott szerepkör és a poszt sem ideális. Kb a védővonalba húzódva játszott, miközben mögötte egy Godín-Gimenez kettős volt. Érthetetlen.

Golovin nekem is tetszett, de a másik két csoportmeccsen érdekesebb lesz figyelni. Ő képes lehet arra a szerepkörre, amit egész évben Dybala volt kénytelen betölteni. 

Griezmann döntéséhez mit szóltok?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-15, 16:40

sneco7 írta:

Ennek ellenére nem tetszett a játéka, nem tudom,hogy edzői utasítás miatt vagy,mert nem volt nálunk igazán játékba. Előre fele nagyon keveset vállalt,bátortalannak éreztem,pedig rengeteg lehetősége lett volna belépni a támadásba,de valahogy sokszor úgy tűnt,hogy nem akar belépni az ellenfél harmadába.
Főleg annak tükrében,hogy nincs igazán senki ebben a csapatban,aki szervezné  játékot és tőle vártam,hogy felvállalja ezt a szerepet. Túl kritikus vagyok vele?
Én is hasonlóan láttam, olyan szürke eminenciás jellege volt (a statok földhöz is basztak) viszont amennyire én kivettem inkább Vecsínó feladata volt, hogy belépjen/szervezzen a támadásokba. Ami legjobban zavar benne, hogy "lassan" játszik a legtöbbször dédelgeti, többször is beleér a labdába passz előtt.
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-15, 16:32

tjunior írta:
Ben Hurnak volt a legtöbb passza a mezőnyben (87) 93% pontossággal, 2 tackle 6 interception 1 kulcspassz

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-15, 16:18

Ben Hurnak volt a legtöbb passza a mezőnyben (87) 93% pontossággal, 2 tackle 6 interception 1 kulcspassz
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-15, 16:08

sneco7 írta:
Miért nem mondta senki,hogy Trezeguet visszatért a pályára egyiptomi színekben? Azonnal hozhatjuk is a Malac helyére,ha befér a non-EU helyekre Very Happy
Szegény Stuani meg végig a padon ült. Sad
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-15, 14:11

Miért nem mondta senki,hogy Trezeguet visszatért a pályára egyiptomi színekben? Azonnal hozhatjuk is a Malac helyére,ha befér a non-EU helyekre Very Happy
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-15, 10:00

Petike007 írta:

Lehet ott annyit adnak neki enni, amennyit szeretne. pig
Very Happy

Vagy Beppének nem tetszik, hogy mostanában nem jár edzésre! Smile
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-15, 09:00

CsT írta:

Di Marzio szerint megromlott a viszony a malaccal és 60M-ért eladnánk. Mondjuk az fura, hogy épp most romlott meg amikor 2-3 hete a válogatottnál van Smile

Lehet ott annyit adnak neki enni, amennyit szeretne. pig
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-15, 08:44

Petike007 írta:

13M is pont 13-mal több, mint amennyit ér.

Egyébként tegnap óta, hogy az oroszok legyőzték a világverő szaúdi csapatot, már mindenki milliárdokért igazol mindenhová. 

Nem tartom valószínűnek, hogy egy hirtelen felbukkant VB kérészt igazoljunk.

Amit eddig láttam a Beppe-Paratici duótól, hogy komolyan fel van térképezve minden játékos aki idejön. Ebben ami kiemelt szerepet kap a  mentális profil ami jellemzi az adott playát. Többször is tettek erre említést a vezetők, Agnellitől kezdve mindenkit beleértve.

Ha bárki is jön még, azt már több hónapja figyeljük. Talán ez lehet a titka, hogy kevésbé igazolunk túlértékelt játékosokat. Ár érték arányba mondhatni kifejezetten jól nyomjuk. (megnyugtató, hogy nem a Youtube alapján vesszük meg a Gabigólokat)

Eladni sajnos nem tudunk, így abban nem bízok, ha valaki menne, akkor jó áron történne, mi csak venni tudunk.
Nekem úgy rémlik Paca pont egy ilyen kérész igazolás volt. Smile
Golovint nyilván régebb óta figyeljük, csak kérdés, hogy miért vártunk vele a vb-ig, mert itt jóval feljebb verheti az árát meg jönnek majd más érdeklődők satöbbi....bár én továbbra is tartom, hogyha ő jönne akkor valszeg Pjancsi megy.
Ha Stuaniért valaki pénzt kínál azt illene elfogadni. Very Happy

Di Marzio szerint megromlott a viszony a malaccal és 60M-ért eladnánk. Mondjuk az fura, hogy épp most romlott meg amikor 2-3 hete a válogatottnál van Smile
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-15, 08:02

Tankcsapda írta:

Az ojróban 13 millió, mi erre 20-at akarunk. Ha 15-ig felmegy a Leicester, akkor mehet, amerre lát, bár én ennyibe is simán belemennék.

13M is pont 13-mal több, mint amennyit ér.

Egyébként tegnap óta, hogy az oroszok legyőzték a világverő szaúdi csapatot, már mindenki milliárdokért igazol mindenhová. 

Nem tartom valószínűnek, hogy egy hirtelen felbukkant VB kérészt igazoljunk.

Amit eddig láttam a Beppe-Paratici duótól, hogy komolyan fel van térképezve minden játékos aki idejön. Ebben ami kiemelt szerepet kap a  mentális profil ami jellemzi az adott playát. Többször is tettek erre említést a vezetők, Agnellitől kezdve mindenkit beleértve.

Ha bárki is jön még, azt már több hónapja figyeljük. Talán ez lehet a titka, hogy kevésbé igazolunk túlértékelt játékosokat. Ár érték arányba mondhatni kifejezetten jól nyomjuk. (megnyugtató, hogy nem a Youtube alapján vesszük meg a Gabigólokat)

Eladni sajnos nem tudunk, így abban nem bízok, ha valaki menne, akkor jó áron történne, mi csak venni tudunk.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-15, 00:34

kilopo írta:
https://twitter.com/indykaila/status/1007013381281378304

Az ojróban 13 millió, mi erre 20-at akarunk. Ha 15-ig felmegy a Leicester, akkor mehet, amerre lát, bár én ennyibe is simán belemennék.
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-15, 00:23

https://twitter.com/indykaila/status/1007013381281378304
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-14, 19:01

A mai azért csalóka mert szélen kezdett aztán amikor Dzagoev kidőlt akkor ment fel a helyére AM-be, amikor láttam párszor akkor inkább CM-ben tolta.

Bevásárlóközpont - Page 10 35268573_1987339097957578_3664269061027528704_n
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-14, 18:55

CsT írta:

szor kettő

Amúgy tényleg jó kis spílernek tűnik, de eléggé Pjanics style, a kérdés továbbra is az, hogy ki a faszom fog labdát szerezni?!
Aztán nehogy az legyen hogy Pjanicot akarjuk pótolni a leigazolásával.
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-14, 18:45

CsT írta:

szor kettő

Amúgy tényleg jó kis spílernek tűnik, de eléggé Pjanics style, a kérdés továbbra is az, hogy ki a faszom fog labdát szerezni?!

Nekem inkább Dybalára hajaz a stílusa,meg a pozíciója alapján is,ha a 4231-et nézem. A 433-ban annyira nem látom a helyét.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2018-06-14, 18:43

CsT írta:

szor kettő

Golovin feljebb játszik, Pjanicnak az kurvára nem fekszik, nem hiszem hogy ütnék egymást. Egyébként az 1.4es tacklejével így is kétszer annyi labdát szerez mint a passzsávok őre.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
10 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: