Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+20bombahoppa Krisz s4tch LeRoi10 EsztéNégy exchaby Petike007 kilopo rakkenroll juventute vektra sneco7 _DREAM_ virracocha laac Malloy boric DartagnanX simoon _Tyler 24 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-27, 10:06 | |
| - CsT írta:
Valami olyasmit nyilatkozott, hogy nagyon szeretett Rudi Garciával dolgozni----> ebből a sajtó összerakta, hogy a Marseille-be akar igazolni Bocs, az előzménysztorit nem olvastam. Hát na, így mindjárt kevésbé hiteles a dolog, bár ettől függetlenül a nyilatkozata elég érdekes. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-27, 09:44 | |
| a cds bedobta romagnoli nevét. az első pletyka idén, ami tetszik is. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-26, 19:38 | |
| - Tankcsapda írta:
- Azért Lichti összekapta magát tavaszra, hozott pár jó meccset, kiemelném a Real elleni visszavágót, ahol csereként beállva elég jól játszott. Én Darmiantól kicsit jobb játékost várnék a pótlására, és most ne az utóbbi 2-3 szezonját nézzük, hanem az előtte lévő 4-5-öt, nálam az a mérce.
Más: Benatia távozása hogyhogy terítéken? Elég biztos volt a helye a kezdőcsapatban, és azon a poszton Chiellini mellett az ő esetleges elengedésére nem számítok. Elvileg a Godin-Giménez páros egyikét akarjuk helyette. Valami olyasmit nyilatkozott, hogy nagyon szeretett Rudi Garciával dolgozni----> ebből a sajtó összerakta, hogy a Marseille-be akar igazolni | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-26, 18:42 | |
| - Tankcsapda írta:
Más: Benatia távozása hogyhogy terítéken? Elég biztos volt a helye a kezdőcsapatban, és azon a poszton Chiellini mellett az ő esetleges elengedésére nem számítok. Elvileg a Godin-Giménez páros egyikét akarjuk helyette. Szerintem sehogy az újságok felfújják ez egyik sablon mondatát. Persze ennek ürügyén megint lehet írni féltucat cikket, hogy a Juve megveszi a pótlására Godint/Gimenezt/De Ligtet/bármelyiképkézlábközépsőhátvádeteurópában | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-26, 17:57 | |
| Azért Lichti összekapta magát tavaszra, hozott pár jó meccset, kiemelném a Real elleni visszavágót, ahol csereként beállva elég jól játszott. Én Darmiantól kicsit jobb játékost várnék a pótlására, és most ne az utóbbi 2-3 szezonját nézzük, hanem az előtte lévő 4-5-öt, nálam az a mérce.
Más: Benatia távozása hogyhogy terítéken? Elég biztos volt a helye a kezdőcsapatban, és azon a poszton Chiellini mellett az ő esetleges elengedésére nem számítok. Elvileg a Godin-Giménez páros egyikét akarjuk helyette. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-26, 12:59 | |
| darmiannál az a kérdés, jobb-e lichtinél. ha igen, 13 millióért ingyen van. ha nem, akkor kikúr a klub pár millát az ablakon.
(egyébként nyilván jobb darmian lichtinél, akinek egy jó meccse volt idén.) | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-26, 12:06 | |
| Costaért a ManU bejelentkezett elvileg, 85 millió €-t fizetnének. Mandzukicért szintén...mármint bejelentkeztek. Piggynél továbbra is áll a Chelsea-pletyka, 55 milliót írtak legutóbb. Nyilván a brazil elengedése nem lesz terítéken ilyen összegért sem, de a másik két hírmorzsa valósággá is válhat.
Cant és Darmiant jó eséllyel rövid időn belül megszerezzük, Perinre nagy esély mutatkozik, szóval beindulhat gyorsan a gépezet. Bár mit mondjak, Darmiant nem tartom sokra. Remélem, ennél azért lesz nagyobb durranás, mert a háromból kettő jó igazolás, de nem lesz elég. Azt hittem, szétszedik a Napolit, de Ancelottival csak erősebbek lesznek. (ő meg 2 éve nyilatkozhatta, hogy Olaszországban csak a Milanba jönne vissza...) És törhetnek fel mások is, szóval kellenek az erősítések. Ha Khedira és Piggy helyére sokkal inkább BL-kompatibilisebb játékosok érkeznének, annak tudnék örülni. A scudetto nyolcadjára nagyszerű dolog lenne, de most már a BL is lehet prioritás megfelelő erősítésekkel. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-26, 09:15 | |
| | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-26, 09:15 | |
| - CsT írta:
Én tegnap pont olyat olvastam, hogy Chiesa lehet az inda legfőbb nyári célpontja )) Állítólag június végéig nincs pénzük. Cancelot és Rafinhat sem tudják véglegesíteni emiatt. Amúgy Chiesa szerintem még bolond lenne váltani. A Fioban állandó játéklehetőség mellett fejlődhet, 1-2 év nagy hasznára válhat. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-26, 07:53 | |
| - LeRoi10 írta:
- Az Inda elbaszhatja az egészet: Cancelo és Rafinha leigazolása sem biztos. Ezesetben Cancelo is célpont lehet, 35-40 millió körüli összegért.
- A Mediaset szerint Chiesát is megpróbálhatjuk leigazolni. Itt Pjaca is az üzlet része lehet.
- Benatia kicsit félrebeszélt, az újságok már tényként kezelik, hogy távozik, természetesen a firkászok már a helyettesét is megtalálták Godín és Gímenez személyében.
Én tegnap pont olyat olvastam, hogy Chiesa lehet az inda legfőbb nyári célpontja )) | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-26, 01:52 | |
|
- Az Inda elbaszhatja az egészet: Cancelo és Rafinha leigazolása sem biztos. Ezesetben Cancelo is célpont lehet, 35-40 millió körüli összegért.
- A Mediaset szerint Chiesát is megpróbálhatjuk leigazolni. Itt Pjaca is az üzlet része lehet.
- Benatia kicsit félrebeszélt, az újságok már tényként kezelik, hogy távozik, természetesen a firkászok már a helyettesét is megtalálták Godín és Gímenez személyében.
| |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-25, 21:26 | |
| - zetterberg40 írta:
- Vaooo, úgy néz ki Licht az Arsenalba igazol Bellerin mögé cserebekknek. Azt gondoltam valami lazább iramú bajnokságot választ.
Az angol fodball tökéletesen illik hozzá. Futás agy nélkül, tetszeni fog neki. Mondjuk az Arselonában ne m fog nyerni semmit, de itt nyert már nálunk eleget. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-25, 21:13 | |
| Morata és Pogba után már Vidal is vissza akar térni Torinóba! Azt hiszem a mai nappal végérvényesen elindult a summer bullshit generator..... | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-25, 19:00 | |
| Vaooo, úgy néz ki Licht az Arsenalba igazol Bellerin mögé cserebekknek. Azt gondoltam valami lazább iramú bajnokságot választ. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-25, 17:38 | |
| - s4tch írta:
baszki, ezek mekkora igazolások lennének...
...a sampdoriának. Sajnos tetszik vagy nem, jelenleg ez a szintünk. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-25, 16:15 | |
| - zetterberg40 írta:
- Ha a Pellegrini, Praet, Cristante hármasból kell választani, akkor...
baszki, ezek mekkora igazolások lennének... ...a sampdoriának. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-25, 11:15 | |
| - CsT írta:
- Én meg pont egy tackle,interception halmozó állatot hoznék Pjanic és Can mellé mondjuk Fabinhot Persze ez csak álmodozás.
Fabinho zseniális lenne, ez nem kérdés, de Can érkezése kizárja az ő leigazolásának lehetőségét. Kovacsicsot hamarabb el tudom képzelni, bár rá is minimális az esély. Ha a Pellegrini, Praet, Cristante hármasból kell választani, akkor én most Praetet mondanám. Egyrészt nekem ő tűnik a legkomplexebbnek, másrészt típusra is ő kellene. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-25, 10:27 | |
| - zetterberg40 írta:
- Nekem a Pellegrini, Praet, Cristante hármas első hallásra egy kaptafának tűnik, mégis teljesen más játékosok.
Pellegrini nekem a Sasolban tetszett, őt inkább ilyen mélyen játszó, osztogatóbb játékosnak gondolom. Praet szerintem technikailag és a "labdával a lábánál" a legjobb közülük. Jól cselez, kreatív, sebességben is jó, plusz a legtöbb szerelést tudja felmutatni. Cristante erőssége a kapu elé érkezés és a fejjáték. Nem akarom azt írni, hogy ő hasonlít szerepkörét tekintve leginkább Kebapra, de valami olyasmi. Nem vagyok benne biztos, hogy a középpályánk és a támadósorunk összetételét tekintve ez a típus kellene leginkább nekünk. Can mellett szerintem a másik érkezőnek az alkotóbb, kreatívabb, labdabiztos típusnak kellene lennie, hogy ne Dybala legyen már megint kényszer középpályás, mert csak ő képes megoldani a labdakihozatalokat, és a kp-támadósor összeköttetését. Én meg pont egy tackle,interception halmozó állatot hoznék Pjanic és Can mellé mondjuk Fabinhot Persze ez csak álmodozás. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-25, 10:19 | |
| Nekem a Pellegrini, Praet, Cristante hármas első hallásra egy kaptafának tűnik, mégis teljesen más játékosok. Pellegrini nekem a Sasolban tetszett, őt inkább ilyen mélyen játszó, osztogatóbb játékosnak gondolom. Praet szerintem technikailag és a "labdával a lábánál" a legjobb közülük. Jól cselez, kreatív, sebességben is jó, plusz a legtöbb szerelést tudja felmutatni. Cristante erőssége a kapu elé érkezés és a fejjáték. Nem akarom azt írni, hogy ő hasonlít szerepkörét tekintve leginkább Kebapra, de valami olyasmi. Nem vagyok benne biztos, hogy a középpályánk és a támadósorunk összetételét tekintve ez a típus kellene leginkább nekünk. Can mellett szerintem a másik érkezőnek az alkotóbb, kreatívabb, labdabiztos típusnak kellene lennie, hogy ne Dybala legyen már megint kényszer középpályás, mert csak ő képes megoldani a labdakihozatalokat, és a kp-támadósor összeköttetését. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-25, 10:16 | |
| - LeRoi10 írta:
- Napi kérdés: Kinek mi a véleménye Bryan Cristantéről? Lehetséges célpontok között szerepel ő is, az ára cirka 25-30 millió körül van, tehát lényegében Pellegrini-árban.
Tudjuk róla, hogy a Milanban biztatóan kezdett (Allegri kezei alatt), a Benficánál totális bukta volt. Kölcsönadták a Palermonak és a Pescarának, szintén megbukott. Idén töltötte a 23-at, az egyértelmű, hogy fizikálisan nagyon jó (bár Khedira is hasonló felépítésű.)
Idén a bajnokságban: 37 meccs (34-szer kezdő): 2837 játékperc; 9 gól; 3 ast; 2,1 lövés/meccs; 1,4 kulcspassz/meccs; 1,8 szerelés/meccs; 78%-os passzpontosság; 2,7 megnyert fejpárbaj/meccs Idén az EL-ben: 8 meccs (8-szor kezdő): 628 játékperc; 3 gól; 0 ast; 1,6 lövés/meccs; 1 kulcspassz/meccs; 1,8 szerelés/ meccs; 76%-os passzpontosság; 2,3 megnyert fejpárbaj/meccs
Csak összehasonlításképpen nálunk a meccsenkénti legtöbb fejpárbajt nyerő játékosok: Mandzukic (2,5); Benatia (2,4); Chiellini (2,0) ...... Khedira (0,7). Sajnos az elzárt passzsávokról továbbra sincs adat
Egyébként Allegri azt mondta, hogy Cristante kiváló játékos, egyszerűen csak Gasperiniig senki sem értette a játékát, mert bizony ő neki nem DM-ként kell játszania. Látjuk, hogy egy kiégett edző Pogbával is mit tud tenni. Mindenesetre a kapcsolatunk jó az Atalantával. Ha szempont, hogy olasz középpályást szeretnénk, akkor sokkal inkább ő, mint Pellegrini ugyanennyiért. Én benne kevesebbet látok. Az én válaszom ott van a kérdésben: "mert bizony ő neki nem DM-ként kell játszania". Nekünk pont olyan kellene aki inkább DM skillekben erős, Can hasonló stílusú mint ő és ő ingyen lesz, ha olaszt akarunk a kp-ra akkor itt van Mandragora. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-25, 09:51 | |
| Napi kérdés: Kinek mi a véleménye Bryan Cristantéről? Lehetséges célpontok között szerepel ő is, az ára cirka 25-30 millió körül van, tehát lényegében Pellegrini-árban. Tudjuk róla, hogy a Milanban biztatóan kezdett (Allegri kezei alatt), a Benficánál totális bukta volt. Kölcsönadták a Palermonak és a Pescarának, szintén megbukott. Idén töltötte a 23-at, az egyértelmű, hogy fizikálisan nagyon jó (bár Khedira is hasonló felépítésű.) Idén a bajnokságban: 37 meccs (34-szer kezdő): 2837 játékperc; 9 gól; 3 ast; 2,1 lövés/meccs; 1,4 kulcspassz/meccs; 1,8 szerelés/meccs; 78%-os passzpontosság; 2,7 megnyert fejpárbaj/meccs Idén az EL-ben: 8 meccs (8-szor kezdő): 628 játékperc; 3 gól; 0 ast; 1,6 lövés/meccs; 1 kulcspassz/meccs; 1,8 szerelés/ meccs; 76%-os passzpontosság; 2,3 megnyert fejpárbaj/meccs Csak összehasonlításképpen nálunk a meccsenkénti legtöbb fejpárbajt nyerő játékosok: Mandzukic (2,5); Benatia (2,4); Chiellini (2,0) ...... Khedira (0,7). Sajnos az elzárt passzsávokról továbbra sincs adat Egyébként Allegri azt mondta, hogy Cristante kiváló játékos, egyszerűen csak Gasperiniig senki sem értette a játékát, mert bizony ő neki nem DM-ként kell játszania. Látjuk, hogy egy kiégett edző Pogbával is mit tud tenni. Mindenesetre a kapcsolatunk jó az Atalantával. Ha szempont, hogy olasz középpályást szeretnénk, akkor sokkal inkább ő, mint Pellegrini ugyanennyiért. Én benne kevesebbet látok. | |
| | | Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-25, 06:13 | |
| MU szurkoló barátomat kérdeztem Darmianról a multkor, hogy mi a véleménye a srácról mivel én nem nézek bohócligát. Azt mondta jó játékos, de Mourinho nem ad neki lehetőséget, ha véletlen mégis akkor meg nem a posztján. Szerinte jól fogunk vele járni! (Azt is hozzátette, hogy ha Martialt is elhozzuk tuti felvágja az ereit hosszában, mert ő a legjobb játékosa az MU-nak, csak ugye Mou..) | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-25, 01:18 | |
| Darmian szerintem a mai piacon tökéletes választás. Persze csak akkor ha nem az előre eltervezett legerősebb kezdőbe szánjuk. Két lábas, ismeri a közeget. Amikor a MU leigazolta, többek között mi is leigazoltuk volna, de Cairo külföldre szerette volna eladni. Emlékszek, amikor elkezdett a MU-ban játszani fél éven belül a 2-szer volt a hónap játékosa. A MU-s cimborám ódákat zengett róla, teljesen megérdemelten. Krisszel 100%-ban egyetértek. Az, hogy valaki az elmúlt pár évben megbukott a MU-ban, az egyáltalán nem mérvadó. Szépen fel lesz építve és simán kinézem belőle, hogy kiharcolja a kezdő jhv posztot. De Scigliot sajnos idén a sérülések folyamatosan hátráltatták, de én tőle is azt kaptam amit vártam. Jobban hasonlított a régi önmagára, ha végig bírna nyomni 40 meccset egy szezonban, akkor attól sem félnék, ha vele állnánk fel egy BL elődöntőben.
Friss hírek szerint akár egy az egyben is cserélhetjük Sturarot és Perint. Ha ez megtörténne, akkor a jelenlegi legjobb olaszt kapust kapnánk a keretünkben lévő leggyengébb játékosért. Nem is értem, hogy tarthatja valaki a mai piacon is Sturarot 10-13 millióra. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-24, 23:32 | |
| - Tankcsapda írta:
- Azért az elég sokat elmond Darmianról, hogy 28 éves korára a ManU kispadjáig jutott. Még DS szintjét sem feltétlenül üti meg, pedig a cél pont egy jobb játékos. Még mindig azt mondom, hogy Cuadradoból kellene jobbhátvédet "nevelni", szerintem nagyon jó lenne, ráadásul előre már nem is férne be a kezdőbe. Balra pedig egy ballábas játékosra lenne szükség, ne oda nevelje Maxi. Persze nagyon nagy eséllyel meg kell barátkozni a gondolattal.
28 évesen Barza is pontosan addig jutott a Wolfsburgban, the rest is history.... Nekem az hogy valaki elhasalt a MUban semmit nem jelent, volt Moyes, Van Gaal, Mourinho, aztán egy nagy csomó játékos cserélődött, Pogbat is szidja mindegyik angol. Ő pedig ha nálunk marad most Coutinho/Neymar léptékű lóvékat dobálnának érte és simán visszahoznám nyáron ha eladnák nekünk. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-24, 23:26 | |
| - CsT írta:
Én 1 jó évére emlékszem amikor a Toro EL menetelése volt, asszem a Bilbao elleni két meccsen atomjól játszott, de azóta....idén még a statjait sem érdemes megnézni mert annyira keveset játszott. De Sciglio egy középszer, nyilván nem olyan okádék mint amilyen a milányban volt, de komoly meccsen nem állítanám szembe egy valamirevaló szélsővel. Spina már most is rengeteget sérült, pedig még kezet sem fogott Allegrivel, Szandi idei éve meg (bár én nem hiszem, hogy marad). Puliban van fantázia, de azért át kell nevelni. Szóval nekem nagyon optimista szemüveget kellene felvennem, hogy ezt pozitívan lássam. De legyek inkább én a hülye és Darmi fusson be olyan karriert itt mint pl Barzamaci! Két dolgot érdemes megjegyezni: ezek a statok egyáltalán nem Sturaro szintet jelentenek, közel sem, még ha keveset is játszott nagyjából hozta a statjait. A másik, hogy ő bal oldalon a töredékét hozza ennek a statoknak. Lehet elmuzsikál ott is, de nem oda való, ahogy Desci sem. Khedira annyit a pályafutása során hoz védekezésben mint ő a szélen szaladgálva, emellett 85% körül passzol ami a posztján magas szint. Előrejátékban persze annyit ér mint Khedira védekezésben, de arra a célra van egy raklap szélsőnk, illetve Cuadrado jobb bunkóban ha az kell. Tehát én azt mondom 12 milláért minimum az új megfiatalított Lichti, de akár lehet több is, ha kihozza belőle Allegri az állatot. Nem egy klasszis igazolás de szerintem jó igazolás, sajnálni biztosan nem fogom. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-24, 23:22 | |
| Azért az elég sokat elmond Darmianról, hogy 28 éves korára a ManU kispadjáig jutott. Még DS szintjét sem feltétlenül üti meg, pedig a cél pont egy jobb játékos. Még mindig azt mondom, hogy Cuadradoból kellene jobbhátvédet "nevelni", szerintem nagyon jó lenne, ráadásul előre már nem is férne be a kezdőbe. Balra pedig egy ballábas játékosra lenne szükség, ne oda nevelje Maxi. Persze nagyon nagy eséllyel meg kell barátkozni a gondolattal. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-24, 22:49 | |
| - Krisz írta:
Szerintem Darmian nagyon alá van itt becsülve. Nyilván nem egy Dani Alves, de amíg otthon tolta a liga legjobban szerelő játékosai között volt. Azért a MU eléggé játékostemető mostanában, Pogba is elfelejtett focizni, szerintem ő egy kellemes meglepetés lehet, 12 milláért korrekt biznisz. Egyébként én egy Cuadrado-Desci-Darmian-(Szandi)-Spina szélsővédő különítménnyel eléggé meg lennék elégedve. Én 1 jó évére emlékszem amikor a Toro EL menetelése volt, asszem a Bilbao elleni két meccsen atomjól játszott, de azóta....idén még a statjait sem érdemes megnézni mert annyira keveset játszott. De Sciglio egy középszer, nyilván nem olyan okádék mint amilyen a milányban volt, de komoly meccsen nem állítanám szembe egy valamirevaló szélsővel. Spina már most is rengeteget sérült, pedig még kezet sem fogott Allegrivel, Szandi idei éve meg (bár én nem hiszem, hogy marad). Puliban van fantázia, de azért át kell nevelni. Szóval nekem nagyon optimista szemüveget kellene felvennem, hogy ezt pozitívan lássam. De legyek inkább én a hülye és Darmi fusson be olyan karriert itt mint pl Barzamaci! | |
| | | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-24, 21:38 | |
| - zetterberg40 írta:
- A Darmian-biznisz gyakorlatilag a végső szakaszban van. Hivatalosan ő és Perin lehetnek az első igazolások, Can pedig a bl-döntő után. Darmiannal kapcsolatban egyedül annyi a pozitívum, hogy a vételár nem lesz annyira lerántós mint gondoltam (azaz 20 milla környéke), hanem "csak" 12 millió. Persze nézőpont kérdése, szerintem nagyon középszerű igazolás, de anyagilag ez a klub szintje jelenleg (értsd: nincs minden hiányposztra sok elverhető zseton minden szempontot kielégítő, jó játékosra).
Szandi szerződéshosszabbítása Marotta szavai ellenére is hihetetlennek tűnik számomra. Nagy meglepetés lenne, ha tető alá hoznák, és netán SándorSándor is visszanyerné motivációját.
SMSre már rá is repült a MU, 100 millánál kezdődik a licit, de állítólag sokallják. Ami fix, hogy a sahtaros Fredet behúzták 50 millióért. Ezt is megéltük, hogy a MU-nak drága valaki! Damiannál azt is kiemelte Beppe, hogy olasz és azok fontosak a Juventusnak, de könyörgöm a jó olaszok legyenek már fontosak ne mindenki aki olasz (Stuani). Emre elvileg hétfőn jön orvosira (Remélem BL győztesként ) Egyébként a döntőn nem valószínű, hogy játszik. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-24, 21:30 | |
| A Darmian-biznisz gyakorlatilag a végső szakaszban van. Hivatalosan ő és Perin lehetnek az első igazolások, Can pedig a bl-döntő után. Darmiannal kapcsolatban egyedül annyi a pozitívum, hogy a vételár nem lesz annyira lerántós mint gondoltam (azaz 20 milla környéke), hanem "csak" 12 millió. Persze nézőpont kérdése, szerintem nagyon középszerű igazolás, de anyagilag ez a klub szintje jelenleg (értsd: nincs minden hiányposztra sok elverhető zseton minden szempontot kielégítő, jó játékosra).
Szandi szerződéshosszabbítása Marotta szavai ellenére is hihetetlennek tűnik számomra. Nagy meglepetés lenne, ha tető alá hoznák, és netán SándorSándor is visszanyerné motivációját.
SMSre már rá is repült a MU, 100 millánál kezdődik a licit, de állítólag sokallják. Ami fix, hogy a sahtaros Fredet behúzták 50 millióért. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-24, 20:14 | |
| mancininek azt mondta buffon, hogy nem vonul vissza. hát akkor elvállalja a psg-katar kombót. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|