a 10 milla bruttó összeg lenne. egyébként olvastam ramsey érkezésével kapcsolatban egy megfontolandó érvet: minden középpályásunknál többet tud a támadó harmadban, és ezzel megoldhatná az egyik legnagyobb problémánkat. rövid távú projekt lenne, de lássuk be, cr sem hosszú távú megoldás.
boldog karácsonyt mindenkinek.
EsztéNégy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-25, 00:10
Szerintem Ramsey és a 10 millás fizu csak azért lett bedobva, hogy ízlelgessük az összeget, aztán amikor ennyiért jön el Rabiot, akkor majd mindenki örül, hogy mégsem az ír kapja meg azt a lóvét. 10 millás fizu nálam elit középpályásnak járna, de sajnos a lejáró szerződésű játékosok az egekig tudják felverni a fizetést a transzferdíj hiánya miatt...
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-24, 23:57
Tankcsapda írta:
Nem is értem, hogy merülhet fel a neve. Brit, sérülékeny, nem is egy extraklasszis (ügyes, de nem elég jó), 5-6. választás lenne a középpályán. 10 milliós fizetést csak olyannak szabad megadni, aki húzóembernek érkezne, Ramsey távolról sem lenne az.
Amit leírtál az kb Khedirára ugyanúgy igaz! oké nem brit, meg nem keres (még) ennyit, de a többi igaz!
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-24, 23:22
CsT írta:
Remélem ez csak karácsonyi faszság, hogy Ramsey jön nyáron 10 millás fizuért...
Nem is értem, hogy merülhet fel a neve. Brit, sérülékeny, nem is egy extraklasszis (ügyes, de nem elég jó), 5-6. választás lenne a középpályán. 10 milliós fizetést csak olyannak szabad megadni, aki húzóembernek érkezne, Ramsey távolról sem lenne az.
“In short, I’m very happy. I’ll stay in Turin for many years. I signed the renewal because I like being at Juventus, and because I spoke with the President, and I know where he wants to go, he and Juventus. “I want to be part of that story.”
Valahogy most nagyon belelkesültem, hogy itt tényleg fel fog épülni a világ legnagyobb klubja. Agnelli knows, kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-24, 14:49
Remélem ez csak karácsonyi faszság, hogy Ramsey jön nyáron 10 millás fizuért...
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
s4tch Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-18, 11:16
katari tempó
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-18, 09:42
Közben a P$$$G határozatlan időre kibaszta Rabiot-ot a keretből mert bejelentette, hogy nem hosszabbít.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-16, 15:51
LeRoi10 írta:
0:56-tól a lényeg. (talán sosem volt juventino). Érdekes Nedved nyilatkozata, mert végülis a juve rakta ki Beppét. Így vagy arról van szó, hogy ők sem gondolták volna még szeptemberben, hogy Beppe az Indába megy vagy pedig ez is csak egy színjáték.
Nekem abszolút úgy jön le, hogy a kobra bosszúból ment az ellenséghez, mert élete igazolását lazán kibasztuk. A Juvéból indába olyan mint a seggből szájba!
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-16, 14:54
0:56-tól a lényeg. (talán sosem volt juventino). Érdekes Nedved nyilatkozata, mert végülis a juve rakta ki Beppét. Így vagy arról van szó, hogy ők sem gondolták volna még szeptemberben, hogy Beppe az Indába megy vagy pedig ez is csak egy színjáték.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-16, 14:14
Nyomorult...
s4tch Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-15, 12:03
a milan higuainra vonatkozó opciója nem kéne, hogy meglepetés legyen. anno a hivatalos közleményben is opció szerepelt. (pdf)
marotta élete legnagyobb bizniszeként tartja számon higuaint, végül ez lehet az egyetlen, amiből képtelen lesz a klub minusvalenza nélkül kiszállni. mondjuk a verdikttel várnék: a milan bl-helyen van, ha maradnak is itt, akkor kétlem, hogy elengednék piggyt.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-15, 11:15
Sőt, a Corriere szerint a Milannak csak opciója van Higanyra, nem kötelező kivásárlása. Ezzel a jogukkal valószínűleg ők sem élnek majd. Alakul a buli
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-15, 00:39
Úgy néz ki Sturaro után még egy kölcsönjátékost küldenek vissza idő előtt. Azt írják a Fiornak esze ágában sincs kipengetni Pjaca 20 milliós opcióját, sőt már januártól sem tartanak rá igényt. Ebből valami alsóházi PL csapat lesz szerintem.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-13, 16:04
CsT írta:
Akkor most már HIVATALOSAN is szopd le magad Marrotta!
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-13, 15:34
Akkor most már HIVATALOSAN is szopd le magad Marrotta!
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
tipikus kobra-akció előkészületben, ki lesz a gyorsabb?
_________________ a televizenyős düggönypakli
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-06, 22:42
LeRoi10 írta:
BRÉKING, BRÉKING: Sándor 2023-ig hosszabbít Agresti szerint, mindössze évi 4 millió+bónuszokért. Jár a pacsi Paraticinek.
Vao, az nagyon komoly minden szempontból!
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-06, 22:29
BRÉKING, BRÉKING: Sándor 2023-ig hosszabbít Agresti szerint, mindössze évi 4 millió+bónuszokért. Jár a pacsi Paraticinek. Romeo Agresti twitter
A hozzászólást LeRoi10 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-12-06, 22:48-kor.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-05, 16:52
Hosszabban elolvasva az interjút, inkább csak arról van szó, hogy egy bukott ember igyekszik megmagyarázni a megmagyarázhatatlan. - Ő már leigazolta volna Aubameyangot, de Montella kérésére inkább Kalinic felé fordultak. (2 legyet egy csapásra: Kalinic nem az ő hibája, ahogyan az sem, hogy nem érkezett top csatár) - André Silváról ő végig tudta, hogy szupersztár matéria, csak időt kell neki hagyni. Nyomásra adta kölcsön + opcióval a Sevillának. Szerinte olyan feltételekkel, amik a Milannak "kielégítőek". (Tavaly 38 misiért vették, a Sevilla 30+5 millióért viheti ha akarja, márpedig úgy néz ki akarják) - Nyáron mindenképpen megoldódott volna a csatár-probléma, mert előrehaladott tárgyalásban álltak Benzemával, Immobilével és Moratával is. (hát jó) - André Silva ügynöke is Mendes. Silvát 2 héttel Ronci hivatalos bejelentése előtt igazolta a Sevilla. Tehát Mirabelli tényleg találkozott Mendessel, csak éppen nem Ronci miatt ültek össze. Mendes simán bedobhatta Roncit. Elég hihetetlen állításnak tűnik, hogy Roncit motiválta volna az a tény, hogy EL-t még sosem nyert. Valamint az FFP-s szorongatások idején nehéz elképzelni, hogy tényleg kijött a matek a Milánnál. Főleg úgy, hogy a dolgok ezen állásában Bonucci még mindig Milan játékos volt, Higany valószínűleg maradt volna nálunk, így Bonucci talán a Milanon ragadt volna.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-05, 14:10
CsT írta:
Lehetséges, de nagyon meglepne ha Roncit afrikába a kannibálok közé akarta volna vinni vagy a kínai Milanhoz akiket nyáron még a kizárás fenyegetett a sok "we are so rich" miatt ))
Az meg végképp nehezemre esik elhinnem, hogy Ronci szívesen játszott volna Dudelange-ok ellen
Én azt sem hiszem, hogy Ronci azt mondta volna, hogy "hmm, idén kihagyom a BLt, inkább a nímand ELt akarom megnyerni". Ez már nem a BEK/KEK éra, ahol a nemzetközi kupasorozatok elég másak voltak mind kvalifikáció mind presztízs szempontjából.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-05, 13:51
exchaby írta:
mondjuk azért azt hozzátenném, én azt sem hiszem hogy Mendes csak nálunk vetette fel a témát...
Lehetséges, de nagyon meglepne ha Roncit afrikába a kannibálok közé akarta volna vinni vagy a kínai Milanhoz akiket nyáron még a kizárás fenyegetett a sok "we are so rich" miatt ))
Az meg végképp nehezemre esik elhinnem, hogy Ronci szívesen játszott volna Dudelange-ok ellen
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-05, 13:31
mondjuk azért azt hozzátenném, én azt sem hiszem hogy Mendes csak nálunk vetette fel a témát...
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
Téjlor89 Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-12-05, 12:19
Elég érdekes, hogy a Napoli után most a Milan is lenyilatkozta, hogy Ronaldo gyakorlatilag már aláírt hozzájuk és a Juve csak B-terv volt, csak épp kifogyott a tollból a tinta és nem tudták aláírni a szerződést.
Azt nem tudom, hogy igaz-e, bár nagyon meglepne, ha Roni egy Milan-szintű viccbe hajlandó lett volna eligazolni. De még ha igaz is, nem értem, hogy De Laurentis és most Mirabelli hogy nem érzik, hogy ezzel így utólag feszíteni bármiféle hiteles bizonyíték hiányában végetelnül szánalmas és hiteltelen...
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-11-30, 08:01
Téjlor89 írta:
Állítólag annyi fizetést akar, mint Sanchez, aki ha jól tudom, a PL legjobban fizetett játékosa. A mostani fizujával is a Juve második legjobban kereső játékosa lenne Roni után, tehát ha a United hajlik az emelésre, akkor esélytelenek vagyunk szerintem.
De Gea pedig a ManU messze legjobb játékosa, tehát ha van egy kis eszük, bármit megadnak neki, amit kér. Figyelembe véve a hátterüket, sajnos simán megtehetik.
Kár, pedig jó lenne...
Azért árnyalja a képet az opció. Itt ugyanis De Geanak nem sok beleszólása volt. Hosszabbított mert a klub élt az opcióval. Viszont jövőre ez már nem lesz és eldöntheti hogy ebben a hígfosban akar dágványozni (nem úgy néz ki hogy ezt a MUt Mourinho helyre rázza, illetve eddig minden edzőnek beletört a bicskája) vagy elmegy valahova ahol valós bajnoki/BL esélyek vannak. Lehet hogy a sanchezi fizetést csak a MU tudja neki megadni, bár szerintem a P$G is simán fizetne annyit, ha pedig úgy gondoljuk mi is beszállhatunk a versenybe. Egy évi 25 millás fizu persze nem hiszem hogy beleférne, de tekintve hogy ingyér jönne 15 milla környékén el lehetne gondolkodni.
Téjlor89 Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-11-29, 17:47
LeRoi10 írta:
De Gea hosszabbított a MU-val. Vagyis inkább a Manchester hívott le valamiféle opciót, a United nyert egy évet.
Állítólag annyi fizetést akar, mint Sanchez, aki ha jól tudom, a PL legjobban fizetett játékosa. A mostani fizujával is a Juve második legjobban kereső játékosa lenne Roni után, tehát ha a United hajlik az emelésre, akkor esélytelenek vagyunk szerintem.
De Gea pedig a ManU messze legjobb játékosa, tehát ha van egy kis eszük, bármit megadnak neki, amit kér. Figyelembe véve a hátterüket, sajnos simán megtehetik.
Kár, pedig jó lenne...
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-11-29, 17:14
De Gea hosszabbított a MU-val. Vagyis inkább a Manchester hívott le valamiféle opciót, a United nyert egy évet.