Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+22
Téjlor89
Malloy
boric
imate
juventute
_Tyler
virracocha
_DREAM_
simoon
Tankcsapda
laac
Petike007
EsztéNégy
bombahoppa
exchaby
zetterberg40
kilopo
tjunior
CsT
rakkenroll
s4tch
LeRoi10
26 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
CsT
Takaroggyon!!!

Bevásárlóközpont - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-08, 08:09

s4tch írta:

erről azért beugrott a bl-döntős mérlegünk.
Nekem is mindig ez ugrik be, őszintén szólva a második helynél nincs rosszabb a BL-ben, szóval ha választanom kellene akkor inkább zúgjunk ki a Bilbao ellen, de másodikok ne legyünk. Smile
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-08, 08:07

zetterberg40 írta:
Sturaro egyetlen meccset sem játszott Portugáliában, így a szezon tavaszi részére a Genoaba kerül kölcsönbe 8-10 millió közötti opcióval.
Érte bármennyi kapott pénz pozitívnak értékelendő! Smile
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-08, 00:52

s4tch írta:

Vannak tipikus kupacsapatok, mint a Real, a Milan vagy a Pool, utóbbi pont az első PL-serlegére hajt, miközben a BL-ben elég jól állnak még a tavalyi zakóval is. Nekik mindig kijön azon az egy meccsen a lépés, nekünk meg pont nem.

Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-07, 23:27

Krisz írta:
...Az ínter legnagyobb korlátja a lúzersége, ami örök.

http://bianconeri.taccs.hu
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-07, 18:37

Sturaro egyetlen meccset sem játszott Portugáliában, így a szezon tavaszi részére a Genoaba kerül kölcsönbe 8-10 millió közötti opcióval.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-07, 11:12

Krisz írta:

Az ínter legnagyobb korlátja a lúzersége, ami örök. Marotta rendet tesz majd kicsit, nem fér hozzá kétség, de neki is bőven vannak korlátai. Jobbak lesznek persze, és gazdasági társaságként jobban fognak működni, ez nagyon messze van attól amit mi képviselünk. Én nem aggódnék túlságosan.

Az persze csecs hogy látszólag Marotta rámegy azokra akiket mi is komolyan kerülgetünk. De amúgy meg nem játszhat minden tehetséges spíler nálunk.

Ja amúgy remélem Tonalit mi hozzuk el. Nem tudom mennyire Pirlos a gyerek, szerintem más karakter alapvetően, viszont nagy potenciál van benne.
Szerintem sem kell fosni az Indától, de a következő években inkább ők lesznek a riválisok, mint a Napoli. Egyébként én még mindig elképzelem, hogy Beppe fel-felriad éjszakánként, amikor Verrattiról álmodik. Tonali ugyanaz a helyzet, szerintem most mindent megtesz, hogy megszerezze.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-07, 00:18

LeRoi10 írta:
Szerintem inkább benne lehet a dologban, hogy Simeone belátható időn belül tényleg leül az Inda padjára. Nem is vállalna most már vele túl nagy rizikót. Úgy néz ki jövőre is BL-ben indulnak és 1-2 jó igazolással elég jó keretük lenne. Simeoneval ez a csapat is már jóval közelebb lenne a Napolihoz. (Így is csak 5 pontra vannak). Sajnos én látom a koncepciót az Indában (sokkal inkább, mint Afrikában) és bármennyire is nehéz elfogadni, őnekik Marrotta tökéletes igazolás volt.

Az ínter legnagyobb korlátja a lúzersége, ami örök. Marotta rendet tesz majd kicsit, nem fér hozzá kétség, de neki is bőven vannak korlátai. Jobbak lesznek persze, és gazdasági társaságként jobban fognak működni, ez nagyon messze van attól amit mi képviselünk. Én nem aggódnék túlságosan.

Az persze csecs hogy látszólag Marotta rámegy azokra akiket mi is komolyan kerülgetünk. De amúgy meg nem játszhat minden tehetséges spíler nálunk.

Ja amúgy remélem Tonalit mi hozzuk el. Nem tudom mennyire Pirlos a gyerek, szerintem más karakter alapvetően, viszont nagy potenciál van benne.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-05, 22:19

Hoppá! Denis Suarez már a jövőhét elején csatlakozhat az Arsenalhoz a Barcából, így még az is benne van, hogy Ramsey már a supercoppa döntő idején Juventus játékos lesz.

A Fior annyira nem tart igényt Pjacára Muriel leigazolása után, hogy már januárban visszatérhet. Érdeklődik iránta a Fulham, de Cuadrado sérülése miatt akár még maradhat is a nyárig.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-05, 21:05

Szerintem inkább benne lehet a dologban, hogy Simeone belátható időn belül tényleg leül az Inda padjára. Nem is vállalna most már vele túl nagy rizikót. Úgy néz ki jövőre is BL-ben indulnak és 1-2 jó igazolással elég jó keretük lenne. Simeoneval ez a csapat is már jóval közelebb lenne a Napolihoz. (Így is csak 5 pontra vannak). Sajnos én látom a koncepciót az Indában (sokkal inkább, mint Afrikában) és bármennyire is nehéz elfogadni, őnekik Marrotta tökéletes igazolás volt.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-05, 18:30

Tankcsapda írta:

Már van három nagyon jó védőjük, és most hozzáadnak még egyet. Nem tartom kizártnak, hogy Ranocchia helyére megy, persze csak mennyiségben nézve, egyébként rohadt nagy fogás lesz nekik az uru. Ha tudja azt hozni, amit az utóbbi 6-8 szezonban, akkor rettenetesen erős védelmet rakhat össze Spal (ha marad). Marrotta tényleg beindult, ez már valószínűleg az ő munkája is lehet. Mindenesetre a Zinter igazoláspolitikája talán a legveszélyesebb ránk nézve az olasz ellenfelek közül, ha egy sikerorientált edzőt is alkalmaznának, akkor lenne egy nagyon komoly kihívónk. Illetve 1-2 játékost még érdemes lenne igazolniuk, mert jelenleg nincs meg a középpályájuk finomhangolása, és elől Candreva finoman szólva sem konkurencia a többiekre nézve, de ha ezeket a problémákat megoldják, akkor megszorongathatnak minket. Az, hogy a Napolinak vagyunk csak látótávolságban, azért van, mert ADL az edzőkérdésre nagyon odafigyel, és a feljutás óta csak Donadoni nem bírt ki két szezont (egyet sem mondjuk). Ehhez képest a Zinternél Mourinho óta el van átkozva a kispad, nincs olyan, aki legalább két teljes évet kibírt volna. Persze Spal nem feltétlen alkalmas a trónfosztásra, de a keret a későbbiekben alkalmas lehet komoly célok elérésére, és egy Ancelotti szintű edzővel lenne okunk tartani tőlük.

Miranda távozik, lehet már a télen. Nem hiszem, hogy Godin aláír 3m-ért a padra...főleg nem az interhez.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-05, 18:13

Malloy írta:
Sajnálattal olvasom, hogy Marottának végül csak sikerül megszereznie Godint. Gondoltam beleolvasok az ellenség fórumába. Azóta is röhögök, mert ezek a kis naív b@lf@szok komolyan azt hiszik, hogy jövőre 3 klasszis belső védőjük lesz.  jocolor

Ha ismernék Marottát, akkor tudnák, hogy a dolog hátterében valószínűleg az áll, hogy Skriniar jelezte neki, hogy jövőre már egy komoly csapatban szeretne játszani, és hát első a játékos akarata... majd megtanulják.

Viszont azt nem lehet elvitatni az öregtől, hogy fejlődött az évek alatt. Régen ezt nem tudta ilyen jól megoldani. Miután eladta a klasszist a mercato utolsó napján is kapkodott valami olcsó megoldás után. Most már legalább előre gondolkozott.

Már van három nagyon jó védőjük, és most hozzáadnak még egyet. Nem tartom kizártnak, hogy Ranocchia helyére megy, persze csak mennyiségben nézve, egyébként rohadt nagy fogás lesz nekik az uru. Ha tudja azt hozni, amit az utóbbi 6-8 szezonban, akkor rettenetesen erős védelmet rakhat össze Spal (ha marad). Marrotta tényleg beindult, ez már valószínűleg az ő munkája is lehet. Mindenesetre a Zinter igazoláspolitikája talán a legveszélyesebb ránk nézve az olasz ellenfelek közül, ha egy sikerorientált edzőt is alkalmaznának, akkor lenne egy nagyon komoly kihívónk. Illetve 1-2 játékost még érdemes lenne igazolniuk, mert jelenleg nincs meg a középpályájuk finomhangolása, és elől Candreva finoman szólva sem konkurencia a többiekre nézve, de ha ezeket a problémákat megoldják, akkor megszorongathatnak minket. Az, hogy a Napolinak vagyunk csak látótávolságban, azért van, mert ADL az edzőkérdésre nagyon odafigyel, és a feljutás óta csak Donadoni nem bírt ki két szezont (egyet sem mondjuk). Ehhez képest a Zinternél Mourinho óta el van átkozva a kispad, nincs olyan, aki legalább két teljes évet kibírt volna. Persze Spal nem feltétlen alkalmas a trónfosztásra, de a keret a későbbiekben alkalmas lehet komoly célok elérésére, és egy Ancelotti szintű edzővel lenne okunk tartani tőlük.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-05, 17:41

Sajnálattal olvasom, hogy Marottának végül csak sikerül megszereznie Godint. Gondoltam beleolvasok az ellenség fórumába. Azóta is röhögök, mert ezek a kis naív b@lf@szok komolyan azt hiszik, hogy jövőre 3 klasszis belső védőjük lesz.  jocolor

Ha ismernék Marottát, akkor tudnák, hogy a dolog hátterében valószínűleg az áll, hogy Skriniar jelezte neki, hogy jövőre már egy komoly csapatban szeretne játszani, és hát első a játékos akarata... majd megtanulják.

Viszont azt nem lehet elvitatni az öregtől, hogy fejlődött az évek alatt. Régen ezt nem tudta ilyen jól megoldani. Miután eladta a klasszist a mercato utolsó napján is kapkodott valami olcsó megoldás után. Most már legalább előre gondolkozott.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-05, 00:12

s4tch írta:

kontra még:
- 5 éves szerződés egy 28 éves, sérülékeny játékosnak?
- ezzel nagyjából lemondhatunk arról, hogy további minőségi középpályás érkezik a közeljövőben - hacsak nem pjanicot áldozzuk még be

Én nem gondolom, hogy vezéráldozattal járna egy-egy igazolás, pláne nem egy Bosman-transzfer miatt. Pjanic pedig maximum egy Verratti vagy egy Pogba leigazolása érdekében fog távozni. Nagy kérdés, hogy állunk az FFP viszonylatában, mert bár CR elég sokat hozhat a konyhára, de rohadt deficites nyarat produkáltunk. Simán lehet, hogy ennek a feltételnek is meg akarunk majd felelni, és inkább elpasszoljuk Khedirat, akinek a helyére jönne Ramsey (bár így lenne). Lehet, hogy kölcsönadogattunk opciós jogokkal játékosokat, de a Milan ki akar táncolni a Higuaín-bizniszből, Pjaca véglegesítésén a Fiorentina hezitál, ez már 56 milla mínusz, ha nem lesz rájuk egyéb vevő, akkor ez nagyon komoly kiesés.

A másik verzió pedig az, hogy inkább máshova akarunk nagyot költeni. Lehet, hogy a védelembe, mert Barzagli kb. bármelyik évben visszavonulhat, Benatia meg nem nagyon fog még egy évet lehúzni nálunk, így a védelem közepébe kellhet akár két ember is. Mbappét mondogatják még, ennek egyelőre nem igazán tudok hinni, kivéve, ha van egy záradék a szerződésében. Én mindenesetre előre semmiképp nem áldoznék nagyobb összeget, a legjobb állomány szerintem így is a miénk abban a csapatrészben, de simán lehet, hogy csak szimplán reklámfogás gyanánt dobták be ezt a pletykát. Akik rajta kívül nagy fogásnak titulálhatók és van reklámértékük - és lehet is esély a leigazolására -, az Pogbaban kimerül (esetleg Verratti még a nemzetisége miatt idevehető). Amilyen irányba megy jelenleg a klub, úgy nem gondolom, hogy ezt a tényezőt figyelmen kívül hagyják, de Mourinho lett volna talán az egyetlen "garanciális" eleme Pogba szerződtetésének, így viszont maradni fog Manchesterben.

Inkább érdemes lenne a kevésbé látványos, de fiatalítást eredményező igazolásokat erőltetni. A csapat magja megvan, vannak klasszisok, a keret egyre jobban mélyül, viszont öreg a keret még mindig. Chiellini, Bonucci, Benatia, Barzagli, Khedira, Matuidi, Mandzukic, Ronaldo és Cuadrado már betöltötték a harmincat. Ezen játékosok közül legfeljebb Bonucci lesz 2022 őszén is a klub játékosa (meg 5. számú hátvédnek Chiellini), de addig ezeknek a játékosoknak a pótlását meg kell oldani, és nem eshetünk abba a hibába, mint a Real most Ronaldo elengedésekor, vagy hogy a Barca egyelőre nem gondolt a Messi utáni évekre. Mbappé ilyen szempontból logikus lépés lenne a Ronaldo utáni évekre, nem mellesleg Mandzukic helyére is tökéletes választás lenne. Igazából kettejük, és a jelenlegi kezdő védőpárosunk pótlása lesz elég problémás, főleg Chielloé. Ami viszont nagyon fontos lenne, hogy próbáljunk meg olyan fiatalokat igazolni, akik esetleg nincsenek annyira felkapva, de bőven lehet bennük potenciál. Én például Havertzet, Gedson Fernandest, Cutronet is szívesen látnám, és szinte biztos, hogy nem lenne annyira súlyos anyagi áldozata (Havertz esetében mondjuk kétséges). A lényeg, hogy szerintem nem elsősorban a mostani, hanem a 2-3 évvel későbbi kezdőben kellene gondolkodni, mert a jelenlegi alapcsapatunk nagyon erős, és a következő másfél szezonban relatíve keveset fog módosulni.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-04, 23:01

CsT írta:
Közben a Bappé pletyka eredményezett egy több mint 10%-os részvény árfolyam emelkedést! Smile
Izgalmas  Basketball

A CR7 tranzakció egyik effektje 2 pár CR7 zokni volt karácsonyra. Minden más korábbi csak picsafüst. Még nem bontottam ki. Megérne róla a fotó cimkéstül egy önálló bejegyzést a Bianka nénin.  lol!

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-04, 10:29

tjunior írta:
Ramsey
Pro:
- "ingyen" van
-Khediránál bárki jobb
- nincs hozzá hasonló játékos a keretben
- jók a statjai

Kontra
- amikor éppen nem sérült
- mikor volt olyan, hogy a szigetekről érkezett emberke bevált Olaszországban? 1960?
- védekezés nem az erőssége
- taktikailag sem lehet a topon
- "ingyen" kurva magas fizetéssel ha nem válik be ránk rohad

kontra még:
- 5 éves szerződés egy 28 éves, sérülékeny játékosnak?
- ezzel nagyjából lemondhatunk arról, hogy további minőségi középpályás érkezik a közeljövőben - hacsak nem pjanicot áldozzuk még be
http://bianconeri.taccs.hu
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-04, 09:19

CsT írta:
Közben a Bappé pletyka eredményezett egy több mint 10%-os részvény árfolyam emelkedést! Smile
Vizsgálja már a tőzsdefelügyelet?
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-04, 09:16

CsT írta:

Be kell dobni pletyka szinten Messit is.

NEkem nincsenek olyan eszközeim, mint Dinának vagy Dartinak. De srácok nektek csak egy kis apró, nekem meg nagy tőkeáttéten egy spanyol tengerparti villa. KEll egy kis apró mindenkinek.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-04, 08:20

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-04, 08:15

Ilyen fizuval nyilván nem padra jön, de akkor hol lesz helye? Kit hagyunk ki a kp-ről miatta? Pjanicsot aki tud irányítani? Benit aki az egyetlen aki tud labdát szerezni vagy Matyit aki egy személyben képviseli a presszinget a csapatban vagy Can-t, aki kicsit mindegyikben jó (de eddig csak kicsit) és szintén nem kevés pénzt keres. Wilshere ezekben a skillekben pont gyenge, szóval ha kezdőbe igazolunk akkor olyat kellene aki ezekben tud erősítést jelenteni. Jelenleg nálam ő inkább Dybala jelenlegi posztjára lenne való, ami kellemetlen kérdéseket vetne föl confused
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-04, 07:49

Ramsey
Pro:
- "ingyen" van
-Khediránál bárki jobb
- nincs hozzá hasonló játékos a keretben
- jók a statjai

Kontra
- amikor éppen nem sérült
- mikor volt olyan, hogy a szigetekről érkezett emberke bevált Olaszországban? 1960?
- védekezés nem az erőssége
- taktikailag sem lehet a topon
- "ingyen" kurva magas fizetéssel ha nem válik be ránk rohad
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-03, 22:08

Ami Ramsey mellett szól szerintem az az a tulajdonsága, hogy tud érkezni a kapu elé. Khedira is érkezik, csak nem tudja beverni a helyzeteket. Ramsey beveri. Régen ha emlékeztek nagyon sok gól jött a középpályáról. Vidal, Marci nagyon jól mozogtak be a támadók köze és rúgtak sok gólt. A mostaniak közül egyedül Khedira tudja ezeket a mozgásokat, de cserébe 100-ból egyet rúg be. Kell legalább egy ilyen középpályás. Plusz nagyon jól látja a réseket a védelemben ahova be lehet játszani a labdát.
Ronci szeretni fogja!
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-03, 22:00

CsT írta:

Nekem nem ízlik...A sérülékenysége és a védekező statjai gyakorlatilag megegyeznek monkey -val, de legalább brit ők köztudottan taktikailag nagyon képzettek. Very Happy Smile Hát vele sem lesz 2 fős középpálya.

monkey -val megvolt a 2 fős KP. Pjancsika-Matyika- "PASSZSÁVOK ISTENE" 3fős, de mégis mintha ketten lettek volna. Meg kell téveszteni az ellent.

Boltonnak annyira nem jók a statjai, szerelésben kifejezetten gyengusz. Cserébe magas fizu és sérülékeny. Pont olyan igazolás, ami illik hozzánk
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-03, 21:42

Krisz írta:
Ramzi elvileg előszerződést írt alá. Lehet ízlelgetni. Ha Khedira megy isten hírével akkor nálam már megérte.
Nekem nem ízlik...A sérülékenysége és a védekező statjai gyakorlatilag megegyeznek monkey -val, de legalább brit ők köztudottan taktikailag nagyon képzettek. Very Happy Smile Hát vele sem lesz 2 fős középpálya.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-03, 17:58

A Real 3 BL-t nyert zsinórban miután Khedira lelépett? jocolor

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-03, 17:00

Ramzi elvileg előszerződést írt alá. Lehet ízlelgetni. Ha Khedira megy isten hírével akkor nálam már megérte.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-03, 15:49

exchaby írta:
Bevásárlóközpont - Page 5 DI57RmgAAAABJRU5ErkJggg==

rabbit
Nem! Nem! Soha! Smile

Amúgy remélem a kobra távozásával ezek a "közös megegyezéses ingyen elengedések" is megszűnnek főleg ha egy ilyen klasszisról van szó.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2019-01-03, 15:30

Bevásárlóközpont - Page 5 DI57RmgAAAABJRU5ErkJggg==

rabbit
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2018-12-29, 17:09

EsztéNégy írta:
Pedig nem lenne butaság egy jó középpályást hozni januárban. Isco szerintem álom kategória, de Rabiot kemény össztűz alatt van a PSG-nél, már eltiltották az öltözőből is amiért nem hajlandó hosszabbítani.

Csak gyerek kora óta Bárca rajongó, akik szintén nagyon szeretnék. Véleményem szerint ezzel meg is volnánk. Semmi nem lesz belőle.

Szundi amúgy sunázza Deres urát.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2018-12-29, 15:36

Pedig nem lenne butaság egy jó középpályást hozni januárban. Isco szerintem álom kategória, de Rabiot kemény össztűz alatt van a PSG-nél, már eltiltották az öltözőből is amiért nem hajlandó hosszabbítani.

Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2018-12-29, 12:32

Idézet :

Azért a legújabb Ramsey jön Khedira megy verziót én sunáznám.  cheers 

Iscot meg vezéráldozat nélkül nem lenne hülyeség elhozni.

Ramsey fantasztikus hadvezér. Csak Lord Bélisz és a völgy lovagjai miatt ne uralja északot. Ezt azért nem árt elfelejteni.

Khedira extra klasszisát dicséri, hogy hónapok óta meccs nélkül is hozza a statisztikáit. BL győztes világbajnok és európa bajnok. Mit akartok még?

Lassan CR leigazolása óta mindenkit IS leigazolunk. Ha lehet egy tippem senki nem jön januárban, csak a nevek.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2018-12-28, 21:43

CsT írta:
Boldog Karit buzikáim! Smile

Gyorsan találtam nagyobb faszságot a Gordon Ramsey-s sztorinál, kicsit túltolják a spanyolok is a vinót karácsonykor! Smile

http://www.fociclub.hu/2018/12/24/a-juventus-ket-jatekost-adna-a-real-madrid-elvagyodo-sztarjaert-sajtohir/?fbclid=IwAR05zAGxT8PWN3JEs4FelTSrdjAi-8BAH_N3DMrzD13i-sf4dJSiw8e4fco

Azért a legújabb Ramsey jön Khedira megy verziót én sunáznám.  cheers 

Iscot meg vezéráldozat nélkül nem lenne hülyeség elhozni.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
5 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: