Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+22
Téjlor89
Malloy
boric
imate
juventute
_Tyler
virracocha
_DREAM_
simoon
Tankcsapda
laac
Petike007
EsztéNégy
bombahoppa
exchaby
zetterberg40
kilopo
tjunior
CsT
rakkenroll
s4tch
LeRoi10
26 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
LeRoi10
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-29, 17:14

De Gea hosszabbított a MU-val. Vagyis inkább a Manchester hívott le valamiféle opciót, a United nyert egy évet.
Vissza az elejére Go down
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-25, 12:25

Van pénz, most már eredmények is (azért ebben a mezőnyben stabil top4-es lehet ez a csapat, ami BL indulásra jó), ráadásul sokkal jobb brand mint egy Napoli vagy Róma. Bár szívem szerint megszüntetném az Izét, mint futballklubot, de elkerülhetetlen, hogy egy-két éven belül a legnagyobb riválisaink legyenek a bajnokságban. Sajnos ez nem a kancsalon fog múlni, bár kétségkívül segíthet nekik az építkezésben.

Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-25, 11:36

a kínaiak kezét kötötte az ffp, és így is kifizettek majd' 40 millát az öregedő nainggolanért, skriniarért, joao marióért, hogy a tucatnyi, 20 milla fölötti igazolásaikról ne is beszéljünk. van pénzük, ez nem kérdés.
http://bianconeri.taccs.hu
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-25, 09:46

LeRoi10 írta:
A TS szerint Marotta januárban fontolóra veszi Pogba leigazolását. Akár a Skriniar, Perisic párost is felajánlaná. Egyre viccesebb lesz ez az egész.Very Happy

Persze, majd Marrotta kezdésnek le akar igazolni egy Pogbat, amikor a mi igazoláspolitikánk is meghaladta az ő elképzeléseit. Okosabban fognak igazolni, inkább nézem ki belőlük Rabiot vagy Martial szerződtetését, vagy egy 2020-as szerződésű játékos leigazolását.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-25, 00:24

A TS szerint Marotta januárban fontolóra veszi Pogba leigazolását. Akár a Skriniar, Perisic párost is felajánlaná. Egyre viccesebb lesz ez az egész.Very Happy
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-23, 18:10

LeRoi10 írta:

Agresti szerint januárban nem lesz semmilyen mozgás. Sem távozó, sem érkező oldalon, Paratici már a nyáron dolgozik. Allegri pedig ma a sajttáj-on azt mondta, hogy nem is tudna hova rakni egy új igazolást, teljes a keret.

Szintén pletyka, hogy Nedved mostanában egyre többet fogadja Raiolát Torinóban. Valószínű de Ligt a téma. Annak sem tudom, hogy mekkora a valóságtartalma, hogy a júniusi olasz-holland torinói barátságos meccs után de Ligt kapott egy személyes túrát a múzeumban Raiola és Nedved társaságában. Tényleg ennyire jó ez a srác?
Ezt a kérdést tettem fel én is, mert ha valaki stabil holland válogatott ilyen korban az jelent valamit, viszont a holland bajnokság védekező szempontból atomgyenge, nemrég láttam a fritzek elleni meccsüket, hát ott 1 vs 1-ben Müller (aki azért nem egy fenomén) többször is megszopatta.

Ha már belső védők, Rugani apja kifakadt, hogy lófaszt sem játszik a fia és azt nyilatkozta, hogy a történet hamarosan véget ér...
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-23, 13:11

CsT írta:
Közben bedobott két nevet a sajtó januárra, az egyik a lejáró szerződésű Rabiot, akiért 10 millát fizetnék januárban, a másik Ruben Neves, akit meg Mendes hozhat ide.
Agresti szerint januárban nem lesz semmilyen mozgás. Sem távozó, sem érkező oldalon, Paratici már a nyáron dolgozik. Allegri pedig ma a sajttáj-on azt mondta, hogy nem is tudna hova rakni egy új igazolást, teljes a keret.

Szintén pletyka, hogy Nedved mostanában egyre többet fogadja Raiolát Torinóban. Valószínű de Ligt a téma. Annak sem tudom, hogy mekkora a valóságtartalma, hogy a júniusi olasz-holland torinói barátságos meccs után de Ligt kapott egy személyes túrát a múzeumban Raiola és Nedved társaságában. Tényleg ennyire jó ez a srác?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-23, 07:52

Közben bedobott két nevet a sajtó januárra, az egyik a lejáró szerződésű Rabiot, akiért 10 millát fizetnék januárban, a másik Ruben Neves, akit meg Mendes hozhat ide.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-20, 15:04

LeRoi10 írta:
Sándor a válogatott sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy egyszer szeretne a PL-ben játszani.

Januárban lesz 28 éves, 2020-ig van szerződése. Ha nagy pénzt akar, jó szerződéssel akkor legkésőbb nyáron búcsúzunk tőle. Nem lesz ebből hosszabbítás.
Mostanában nem is nagyon volt már téma a hosszabbítása, inkább az a kérdés, hogy lecsapunk-e valami fiatal gyémántra akit Maxi kicsiszol vagy jön Ronci haverja.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-20, 14:32

Sándor a válogatott sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy egyszer szeretne a PL-ben játszani.

Januárban lesz 28 éves, 2020-ig van szerződése. Ha nagy pénzt akar, jó szerződéssel akkor legkésőbb nyáron búcsúzunk tőle. Nem lesz ebből hosszabbítás.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-20, 06:09

s4tch írta:

...még véletlenül sem 2 juve célpont.
Nekem ennek a Beppe-inda szerelemnek egyértelműen bosszú jellege van. Ha még nem mondtam volna Beppének is a kurva anyját! Smile Én egyébként pár napja pont Barellat és Chiesát olvastam mint elsődleges inda célpontokat.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-20, 00:20

LeRoi10 írta:
A legújabb pletykák szerint Beppe első 2 igazolása januárban SMS és Tonali lesznek.

...még véletlenül sem 2 juve célpont.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-19, 21:11

Tankcsapda írta:

Barella alapember? Azért ez több, mint meredek. Tehetséges, nem arról van szó, csak egy Cagliariból még nem lesz valaki nálunk alapember azonnal. Amúgy szerintem a mennyiségi problémát kellene előbb megoldani, minőségileg mintha kezdene összeállni a középpálya is. Bentancur egyre jobb, Can tavaszra rendben lesz, szóval variációk vannak, és 6. számú középpályásnak fél szezonra Stuani is megteszi. Majd nyáron igazolunk egy komolyabbat oda, Maxinál nem épült be senki tavaszi igazolásként. Szerintem Pellegrini lenne a legjobb, olcsó (ha van kivásárlási ár), olasz és minőségi, már nyáron is le kellett volna igazolni. Pogbat a nyilatkozatai miatt nem szívesen látnám, SMS talán még a kívánságlistán van, talán nem.
Szerintem félreértettél vagy én nem fogalmaztam jól. Úgy értettem, hogy az ideális jelölt:
1) elérhető, reális célpont már januárban
2) gyorsan beépíthető, ismeri a bajnokságot, esetleg magát a Juventust
3) Ha hasonló sérüléshullám kap el minket most, akkor Allegri számíthasson rá, ne pedig az legyen, hogy inkább össze-vissza variálunk csak ne kelljen középpályára cserélni.
Szerintem Barella ezeknek bőven megfelel. Én sem úgy értettem, hogy egész tavasszal lehet rá számítani, de tehermentesítésnek és ha úgy van, akkor vészmegoldásnak szerintem tökéletes.

A legújabb pletykák szerint Beppe első 2 igazolása januárban SMS és Tonali lesznek.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-19, 19:17

s4tch írta:
tuttosport: mbappe santa santa santa

Mit is mondott Agnelli, a következő Ronaldot 25 évesen akarjuk megvenni? Akkor még van 5 évünk gyűjteni Smile

Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-19, 16:07

s4tch írta:
és Pogba, így lenne igazán ütős
http://windholz.wix.com/windholz
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-19, 15:36

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-19, 09:53

ugye, hogy nem egyszerű: amíg volt marchisio, addig egy squad playerrel kevesebbre volt szükség a középpályán. most meg gyakorlatilag nincs saját nevelésű játékosunk, a kriplikkel meg szokás szerint tele a padlás.

mindegy, megoldja valahogy allegri ezt is, de azért bosszantó, hogy jönnek a rangadók, és fogynak az emberek.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-19, 07:10

s4tch írta:
a vesszőparipám, hogy tele a keret. bárki érkezne, valakit el kéne küldeni. oké, de sciglio nélkül meglennénk, de az is kérdéses, őt kire sóznánk rá, és milyen veszteséggel.

szerintem simán elképzelhető, hogy senkit nem igazolunk januárban.

A középpályán azért nem nagyon csordulunk túl, főleg ha mellé mindenki egyszerre sérül meg. Emellett bal hátvéd alternatívában is elég rosszul állunk - De Sciglio és Cancelo is inkább kényszermegoldás, Spinazzolabol meg lehet ebben a szezonban még nem lesz teljes értékű játékos.
Barella szerintem tökéletes igazolás lenne, mert a jövőnek szól, mégis mélyítené a keretünket és nemcsak dísznek lenne, mint Khedira Sturaro.
Balhátvéd ügyben meg tényleg el kéne dönteni végre hogy Szandi mit akar. Ha maradna, király, hosszabbítsunk, ha nem akkor már most el kell kezdeni lezsírozni az utódját, ha meg akad valaki akiben hosszabb távon van fantázia és el lehet hozni januárban (ilyen mondjuk nyáron is ritka, de hátha) akkor be kell tolni az allint.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-18, 23:59

a vesszőparipám, hogy tele a keret. bárki érkezne, valakit el kéne küldeni. oké, de sciglio nélkül meglennénk, de az is kérdéses, őt kire sóznánk rá, és milyen veszteséggel.

szerintem simán elképzelhető, hogy senkit nem igazolunk januárban.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-18, 21:29

LeRoi10 írta:
Persze, teljesen igazatok van a fiatalítással kapcsolatban. De akkor ki az a fiatal játékos, akit januárban leigazolva úgy beépíthetünk, hogy már tavasszal is alapember lehet a szűk középpálya és a sok sérülés miatt? Az elérhető opciók közül Vidal és Barella üti meg nálam ezt a szintet.

Barella alapember? Azért ez több, mint meredek. Tehetséges, nem arról van szó, csak egy Cagliariból még nem lesz valaki nálunk alapember azonnal. Amúgy szerintem a mennyiségi problémát kellene előbb megoldani, minőségileg mintha kezdene összeállni a középpálya is. Bentancur egyre jobb, Can tavaszra rendben lesz, szóval variációk vannak, és 6. számú középpályásnak fél szezonra Stuani is megteszi. Majd nyáron igazolunk egy komolyabbat oda, Maxinál nem épült be senki tavaszi igazolásként. Szerintem Pellegrini lenne a legjobb, olcsó (ha van kivásárlási ár), olasz és minőségi, már nyáron is le kellett volna igazolni. Pogbat a nyilatkozatai miatt nem szívesen látnám, SMS talán még a kívánságlistán van, talán nem.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-18, 20:50

Persze, teljesen igazatok van a fiatalítással kapcsolatban. De akkor ki az a fiatal játékos, akit januárban leigazolva úgy beépíthetünk, hogy már tavasszal is alapember lehet a szűk középpálya és a sok sérülés miatt? Az elérhető opciók közül Vidal és Barella üti meg nálam ezt a szintet.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-18, 19:21

Krisz írta:

Vidalnak lehet van még 1-2 jó éve, de már akkor kínlódott a térdével amikor még nálunk tolta, tavaly összesen 4 hónapot hiányzott térdsérüléssel. Most már nemcsak arról van szó, hogy beintett nekünk amikor úgy adódott, hanem bőven hanyatlóban is van. Persze nyilván erősítés lenne, de ilyen játékost én nem igazolnék. Bőven van alternatíva a fiatalabb kevésbé alkoholista kategóriából.
Legyen fiatalabb, és alkoholista. CR legyen az utolsó, akivel idősebb lett az átlagéletkor, a harmincon túliak társasága nem a jövő, hanem a jelen építése.

Most kezdődik életem legszebb negyven éve, domináljunk, ne megalkudjunk.

juve

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-18, 16:35

LeRoi10 írta:

Grimaldot is bedobták a napokban. Ő szerintem pont ez a kategória. Bárhogy is legyen a középpályára kell valami megoldás. Legjobb lenne Khedirát már januárban kibaszni és 2 játékost is hozni, de

1) Khedira felé továbbra is úgy néz ki, hogy töretlen a bizalom
2) szerintem nincs olyan csapat aki kivásárolná és még a fizetését is tartaná

Így utólag már benne van, hogy Beppe búcsú trollkodása volt, hogy hosszabbított Khedirával Very Happy. Pedig olyan szép lenne: Khedira ki, Buzividal  és Barella be.

Vidalnak lehet van még 1-2 jó éve, de már akkor kínlódott a térdével amikor még nálunk tolta, tavaly összesen 4 hónapot hiányzott térdsérüléssel. Most már nemcsak arról van szó, hogy beintett nekünk amikor úgy adódott, hanem bőven hanyatlóban is van. Persze nyilván erősítés lenne, de ilyen játékost én nem igazolnék. Bőven van alternatíva a fiatalabb kevésbé alkoholista kategóriából.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-18, 15:34

Krisz írta:
Bedobták hogy Pellegrinit vinné a MU dupla fizuval. Ugye nyáron még azon agyaltunk hogy alibi a gyerek, meg minek még egy Khedira. Aztán most ránéztem az idei statjaira és elég drámai a különbség. Kulcspasszokban es tackleben ez a szint már top level a posztján. A mostani piacon a 30 millás kivásárlási ára valóban nem sok.

A másik érdekes dolog, hogy nyáron elég jó lehetőségek lesznek kukázni, pl Martial, De Gea, stb szerződése lejár, illetve ki lehetne menteni a Monacobol Tielemanst, esetleg Dahoud (ha a skótjaink látnak benne fantáziát és nem 1 szezonos a kölyök).

Egyébként Szandival nem akarunk hosszabbítani? Ha nem, akkor valami bal lábas Cancelot le kéne akasztani demán jelleggel.
Grimaldot is bedobták a napokban. Ő szerintem pont ez a kategória. Bárhogy is legyen a középpályára kell valami megoldás. Legjobb lenne Khedirát már januárban kibaszni és 2 játékost is hozni, de

1) Khedira felé továbbra is úgy néz ki, hogy töretlen a bizalom
2) szerintem nincs olyan csapat aki kivásárolná és még a fizetését is tartaná

Így utólag már benne van, hogy Beppe búcsú trollkodása volt, hogy hosszabbított Khedirával Very Happy. Pedig olyan szép lenne: Khedira ki, Buzividal  és Barella be.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-18, 14:52

Bedobták hogy Pellegrinit vinné a MU dupla fizuval. Ugye nyáron még azon agyaltunk hogy alibi a gyerek, meg minek még egy Khedira. Aztán most ránéztem az idei statjaira és elég drámai a különbség. Kulcspasszokban es tackleben ez a szint már top level a posztján. A mostani piacon a 30 millás kivásárlási ára valóban nem sok.

A másik érdekes dolog, hogy nyáron elég jó lehetőségek lesznek kukázni, pl Martial, De Gea, stb szerződése lejár, illetve ki lehetne menteni a Monacobol Tielemanst, esetleg Dahoud (ha a skótjaink látnak benne fantáziát és nem 1 szezonos a kölyök).

Egyébként Szandival nem akarunk hosszabbítani? Ha nem, akkor valami bal lábas Cancelot le kéne akasztani demán jelleggel.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-18, 14:39

A Sporting januárban visszaküldi Sturarot. Sérülésekkel bajlódott, idén még nincs tétmeccsen játékperce. Nagyon remélem, hogy meg sem fordul senki fejében, hogy majd vele megoldják a  középpályás gondokat.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-13, 14:18

CsT írta:

Kebab helyére simán jó lenne Barella, Chiesa szerintem bőven nehezebb ügy, a Fio valszeg nagyon sokat kér majd érte (és nyilván bárhová szívesebben adnák el)  és a szélső poszt viszonylag telített, Tonali nevét meg most írom le életemben másodszor, róla tényleg semmit nem tudok. Very Happy

Italiaban gyakorlatilag bárkit le tudunk izmozni ha akarjuk (talán a Napolit nem, de onnan nem is kell igazán senki). Középen kifejezetten vékonyak vagyunk, szóval simán befér mindkettő. Szélen meg csak papíron vagyunk sokan tulajdonképpen. Costa, Bernát, Cuadrado az echte szélső, a többiek: Dybala nem idevaló, Mandzu és Ronci inkább csatár, 1-2 év múlva biztosan nem szélen szaladgálnak majd, emellett ahogy Cuadrado öregszik egyre inkább egyel hátrébb kell vele számolni. Ezek alapján minimum a versenyhelyzetet teremtené meg Chiesa (ami egészséges), de inkább egy kellőképp mély keret megalkotója lenne, amellett hogy a 20 évével bőven van ideje belenőni a csapatba (a tapasztaltabb Bernát is viszonylag kevesett játszott az első évében).

Ha Paratici sunáz egy 18 éves kölyköt akkor én bőven elhiszem hogy ez a Verratti vonal, nem pedig a tucat "új XY" egyike. Egyébként Verratti flowja már 18 évesen is egyértelmű volt (direkt megnéztem vagy 3 Pescara meccset anno), ha ez látszik Tonalin is akkor be kell tolni az allint érte. Az már más kérdés hogy le kell adni a drótot Allegrinek is (lásd Rugani kínja ill. Barza szerződése), különben játékostemetőt csinálunk magunkból - egyébként ez nem csak fotelszurkolói idill hanem Agnelli víziójának része is.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-13, 14:04

LeRoi10 írta:
Bevásárlóközpont - Page 7 A42a2a10
Azért óvatosan. Az új Pirlo volt már Aquilani, Montolivo és Poli is. Persze ha lemaradunk róla pár millió miatt, akkor Verratti2.0 lenne a helyzet. Amit még a mai napig is emlegetnek Marrottával kapcsolatban. Paratici ezt nem engedheti meg magának.

Barellát én is sunáznám, de ő neki már januárban is lenne hely. Nagyon szűk ez a középpálya, Bekúr' hosszútávon szerintem még ingadozni fog, mindenképpen kell valaki. És hát a legjobb az lenne ha egyből egy hosszabb távra is elképzelhető játékos jönne. Nem egy Peluso vagy Hernanes-féle tűzoltó igazolás.
Télen klasszisokat szoktunk hozni mint Análka vagy Bendő! Smile Barella egyébként tényleg jöhetne télen kölcsönbe, aztán nyáron majd véglegesítjük. Very Happy
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-13, 13:21

Bevásárlóközpont - Page 7 A42a2a10
Azért óvatosan. Az új Pirlo volt már Aquilani, Montolivo és Poli is. Persze ha lemaradunk róla pár millió miatt, akkor Verratti2.0 lenne a helyzet. Amit még a mai napig is emlegetnek Marrottával kapcsolatban. Paratici ezt nem engedheti meg magának.

Barellát én is sunáznám, de ő neki már januárban is lenne hely. Nagyon szűk ez a középpálya, Bekúr' hosszútávon szerintem még ingadozni fog, mindenképpen kell valaki. És hát a legjobb az lenne ha egyből egy hosszabb távra is elképzelhető játékos jönne. Nem egy Peluso vagy Hernanes-féle tűzoltó igazolás.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-13, 13:14

Krisz írta:

Halleluja, mindegyiket sunázom. Tonaliról volt egy hosszabb írás a Gazzettaban, nyilván ő papíron van egyelőre csak felszopkodva, a többiek Serie A-ban is bizonyítottak.
Kebab helyére simán jó lenne Barella, Chiesa szerintem bőven nehezebb ügy, a Fio valszeg nagyon sokat kér majd érte (és nyilván bárhová szívesebben adnák el)  és a szélső poszt viszonylag telített, Tonali nevét meg most írom le életemben másodszor, róla tényleg semmit nem tudok. Very Happy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2018-11-13, 13:08

CsT írta:
Tuttosport szerint Paratici nyáron olaszosítana Chiesával, Barellával és Tonalival (nekem ő tök ismeretlen, jelenleg a Brescia játékosa viszont Mancini behívta a válogatott keretbe).

Halleluja, mindegyiket sunázom. Tonaliról volt egy hosszabb írás a Gazzettaban, nyilván ő papíron van egyelőre csak felszopkodva, a többiek Serie A-ban is bizonyítottak.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
7 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: