Tuttosport szerint Paratici nyáron olaszosítana Chiesával, Barellával és Tonalival (nekem ő tök ismeretlen, jelenleg a Brescia játékosa viszont Mancini behívta a válogatott keretbe).
Halleluja, mindegyiket sunázom. Tonaliról volt egy hosszabb írás a Gazzettaban, nyilván ő papíron van egyelőre csak felszopkodva, a többiek Serie A-ban is bizonyítottak.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-11-13, 12:25
Tuttosport szerint Paratici nyáron olaszosítana Chiesával, Barellával és Tonalival (nekem ő tök ismeretlen, jelenleg a Brescia játékosa viszont Mancini behívta a válogatott keretbe).
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-11-12, 17:42
LeRoi10 írta:
A sajtó bedobta, hogy BuziVidal nem érzi jól magát Barcelonában és reális esélyünk lenne leigazolni januárban. Voltak már kisebb botrányai a Barcánál (amiket ott nagyon nem szeretnek), ráadásul keveset is játszik (13 meccsen átlagol 21 játékpercet). Össz-vissz kétszer volt idén kezdő. Ami brutális: ezzel az átlagos 21 játékperccel is 1,6 tacklet átlagol meccsenként, szerzett már 2 gólt és adott 2 gólpasszt is.
A Barca 18+3 millió ojrót adott ki érte a nyáron. A sajtó szerint 18 milliót szeretnének érte kapni. BuziVidal ide vagy oda, ha Bonuccit visszavettük, én őt is hoznám. Tavasszal volt egy komolyabb térdsérülése de alapvetően Vidal nem az a sérülős fajta. Vidal alapvetően sincs rossz formában, de pl. Tevezen is láttuk már, hogy a Juve-közeg mennyire képes megújítani egy játékost. Vidal még mindig fasza lenne.
Az emlékeim szerint anno itt sok baja volt a itallal térdével. Nekem kurvára nem szimpi az árulók visszahozása, bár az is igaz, hogy egyszer megnézném , hogy mit tud Pjancsi ha valaki védi a seggét, nem pedig széthúzza mint a sávkirály! Mondjuk meg nem venném max kölcsön és minden reggel szonda!
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-11-12, 17:31
A sajtó bedobta, hogy BuziVidal nem érzi jól magát Barcelonában és reális esélyünk lenne leigazolni januárban. Voltak már kisebb botrányai a Barcánál (amiket ott nagyon nem szeretnek), ráadásul keveset is játszik (13 meccsen átlagol 21 játékpercet). Össz-vissz kétszer volt idén kezdő. Ami brutális: ezzel az átlagos 21 játékperccel is 1,6 tacklet átlagol meccsenként, szerzett már 2 gólt és adott 2 gólpasszt is.
A Barca 18+3 millió ojrót adott ki érte a nyáron. A sajtó szerint 18 milliót szeretnének érte kapni. BuziVidal ide vagy oda, ha Bonuccit visszavettük, én őt is hoznám. Tavasszal volt egy komolyabb térdsérülése de alapvetően Vidal nem az a sérülős fajta. Vidal alapvetően sincs rossz formában, de pl. Tevezen is láttuk már, hogy a Juve-közeg mennyire képes megújítani egy játékost. Vidal még mindig fasza lenne.
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-11-05, 23:05
CsT írta:
De ő csak majdnem, Rugany össze is hozta a Valencia ellen.
Azt inkább a sporttárs hozta össze
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-11-05, 20:57
CsT írta:
Közben Benácia is sirat a sajtónak, hogy keveset játszik, remélem kibasszuk a nyáron.
Ugyanebben az interjúban pedzegeti akár már a januári váltást is. Azzal érvel, hogy 31 évesen van a csúcson, most kéne orrba-szájba játszania. De természetesen amíg a klubnál van, addig elfogadja a Mister döntését és rendelkezésre áll, amikor kell. A Milánnal elcserélhetnénk Caldarára
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-11-05, 20:42
Közben Benácia is sirat a sajtónak, hogy keveset játszik, remélem kibasszuk a nyáron.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-11-05, 15:16
sneco7 írta:
Ezzel csak annyi bajom van,hogy már nem stabilabb nála, a szívinfarktus kerülgetett amikor a MU ellen az utolsó percben kis híján tizit hozott össze nekik szimplán a sebessége miatt.
De ő csak majdnem, Rugany össze is hozta a Valencia ellen.
sneco7 Gyúró
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-11-05, 13:02
CsT írta:
A vezetőség bízik benne, a hal nem. A haltól eredményt várnak, szerintem ő szarik bele, hogy Ruganival mi lesz 2-3 év múlva, jelenleg ha stabilabbnak érzi Barzát akkor őt fogja betenni.
Ezzel csak annyi bajom van,hogy már nem stabilabb nála, a szívinfarktus kerülgetett amikor a MU ellen az utolsó percben kis híján tizit hozott össze nekik szimplán a sebessége miatt.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-11-05, 08:12
Krisz írta:
Állítólag hosszabbítunk Ruganival: 2021 > 2023. 2.6m net, 3.5m bónuszokkal. Csak egy kérdésem van, nyilvánvalóan hiszünk benne, akkor mi a rákért nem játszik? Vagy majd ha 30 lesz akkor orrba szájba?
A vezetőség bízik benne, a hal nem. A haltól eredményt várnak, szerintem ő szarik bele, hogy Ruganival mi lesz 2-3 év múlva, jelenleg ha stabilabbnak érzi Barzát akkor őt fogja betenni.
sneco7 Gyúró
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-11-04, 13:03
Krisz írta:
Állítólag hosszabbítunk Ruganival: 2021 > 2023. 2.6m net, 3.5m bónuszokkal. Csak egy kérdésem van, nyilvánvalóan hiszünk benne, akkor mi a rákért nem játszik? Vagy majd ha 30 lesz akkor orrba szájba?
Lényeg,hogy Barzapapa játékban legyen, benne van potenciál, 2-3 év múlva mikor Chiello,Bonu,Benatia kifele mennek kell majd valaki,akit egyből bedobhatunk a mélyvízbe...várjunk csak?!
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-11-04, 12:49
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-10-29, 18:50
LeRoi10 írta:
Így egyben még hatásosabb! Kösz mindent Beppe!
Bevallom első évében nem tartottam sokra, de óriási pacsi jár a kobrának! (Khediráról azért egy kisebb kép is elég lett volna )
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-10-29, 17:23
Így egyben még hatásosabb! Kösz mindent Beppe!
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-10-11, 18:35
_DREAM_ írta:
Marchisio's father/agent: "There are no regrets about what has happened. Three years ago, Claudio could have left to earn more money. In 2017, he said no to Milan despite an offer to double his salary. That was because he wanted to end his career with Juve, the team he loves. Things change in football though and I understand the decision of the Juventus management to rejuvenate the team.” @juvefcdotcom
Nekem egyre kevésbé szimpatikus ez az új irányvonal a klubnál. Anno szegény Sanyival kezdődött, aztán Buffon, Marcsi, most Marotta.. lehetne ezeket humánusabban is kezelni.
De hogyan? Nekem is fáj a szívem miattuk, de be kell látni Alex utolsó szezonjában egy 20 perces játékos volt, persze a szabikat beverte így is, Giginél Csecs már jobb kapusnak tűnt tavaly, Marcsi meg valszeg játszott volna eddig kb 30 percet....én valahogy becsülöm Agnelliben, hogy ő felvállalja ezt és nem Maxit terheli vele...
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-10-11, 17:55
Marchisio's father/agent: "There are no regrets about what has happened. Three years ago, Claudio could have left to earn more money. In 2017, he said no to Milan despite an offer to double his salary. That was because he wanted to end his career with Juve, the team he loves. Things change in football though and I understand the decision of the Juventus management to rejuvenate the team.” @juvefcdotcom
Nekem egyre kevésbé szimpatikus ez az új irányvonal a klubnál. Anno szegény Sanyival kezdődött, aztán Buffon, Marcsi, most Marotta.. lehetne ezeket humánusabban is kezelni.
virracocha Labdaszedő
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-10-11, 14:21
Vidal nem érzi jól magát Barcelonában. Gyanítom, hamarosan hírbe hoznak minket is vele. Szerintem az utóbbi évek játékospolitikáját, hogy meghatározó játékosokat adunk el, felváltja a visszahozzuk a meghatározó játékosainkat átigazoláspolitika. Bonuccit sikerült újra Juve mezbe öltöztetni, Pogba már télen jön és valószínű Vidal is. Majd következik Tevez, reaktiváljuk Pirlot, és Del Piero még mindig jobban lövi a szabadokat, mint CR.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-10-10, 00:18
Krisz írta:
Én a bal herémet rátenném most a BL győzelemre, ha Allegri megnyeri elég gáz lenne ha úgy lenne lapátra téve. Egyébként meg kétlem hogy Zidane akkora ász lenne a random emberek beépítésében, mint Allegri, akinek talan ez a legnagyobb skillje. Ez pedig egy olyan tulajdonság ami kulcsfontosságú a kukázáshoz és akár olyan emberek csapatba illesztéséhez is, akit a marketing indíttatásból veszünk. Zidane alatt a keret egy dekát nem változott, max pár fiatal lett beépítve. A nagy tervek ellenére kötve hiszem hogy a játékospolitikánk hatalmasat változna, szóval Zidanenak is alkalmazkodnia kellene, amivel kapcsolatban semmit nem tett még le az asztalra. Egyébként a Real hátszelével lehet Allegri is behúzott volna már pár BL győzelmet...
Lehet, hogy behúzott volna Maxi is, de attól még Zidane neve mellett van három siker. Én jobban örülnék annak, ha Allegri maradna még, csípem a stílusát, és nagyon széles taktikai repertoárral rendelkezik, szélesebbel, mint Zidane (jobbnak is tartom Maxit), de simán benne van a pakliban, hogy váltani akarnak a vezetők, és Allegri fejében is valószínűleg megfordult már a váltás lehetősége. Dicséretes a felajánlott nemes "összeg" a BL győzelemre, és ami azt illeti, én sem kockáztatnék kevesebbet, de ha nem jön össze, akkor Allegri jó eséllyel repül. A győzelmi esélyek elvileg magasak, de ugyanígy esélyes a Real, a Bayern, a Barca, a PSG, a City, de talán a Liverpool is, más kérdés, hogy szerintem mindnél jobbak vagyunk jelenleg összességében.
Való igaz, Zidane alatt alig-alig változott a keret, ami a Realra előtte egyáltalán nem volt jellemző. Szerinted Perez magától találta ki ezt? Zidanenak a keret kellőképpen erős volt, és - tekintsünk el a körülményektől most - hozta az eredményeket. Zidane beleülne a tutiba? Szerencsére igen. Nehezebb dolga lenne, mint a Realnál? Igen, mert itt nem egy magas szintre alkalmatlan edzőt kellene váltania. Megvan benne a képesség a magas szint elérésére/fenntartására? Igen. Hozzátenném, Allegrinél csak rosszabb verziók léteznek, beleértve Zizout is, de a váltás vagy jövő nyáron, vagy 2 év múlva esedékes lesz, és ő mindenképpen a legjobb opciók között van.
Nem változik a játékospolitikánk? Megközelítéstől függ. 2010-től 2015-ig volt egy szakasz, azalatt sikerült folyamatosan erősíteni a keretet alapvetően kevés pénzből. A következő három szezonban az eladott alapembereink pótlása és a keret bővítése volt fontos. Most viszont úgy erősítettünk, hogy ugyan elengedtük Higuaínt, de Ronaldo érkezésével egyáltalán nem számít vezéráldozatnak. Ha úgy vesszük, nem fog változni, mert legalább jövőre, esetleg két év múlva is még lesz zsebbenyúlós igazolás, és még nem zárult le a minőségi előrelépés szakasza. Szóval egyet is értek, meg nem is. Nem fog változni a közeljövőben az igazoláspolitikánk, mert most nyáron ez megtörtént. Ettől függetlenül Martial vagy Rabiot érkezni fog, erre fogadni mernék, aki nem, ahelyett lesz sztárigazolás. Zidanenak a csapat szükségleteihez kellene alkalmazkodnia, ami azért nem teljesíthetetlen.
Téjlor89 Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-10-09, 19:50
Tankcsapda írta:
Kicsit tartok tőle, hogy milyen irányba fogunk menni Marrotta távozásával. Kissé az az érzésem, hogy Agnellinek bizonyos szempontból megalomán ötletei vannak, ami akár kezdődhet azzal is, hogy jövőre Zidane lesz az edző. Egy évet pihen most, de az az edző, aki egymás után háromszor megnyeri a BL-t, oda megy a pihenő után is, ahova akar. Ha hozzánk akar jönni (erre azért elég nagy az esély), akkor a jelenlegi tendencia alapján Allegri kereshet magának új csapatot (ManU például). Ha teszem fel, ez a forgatókönyv megvalósulna, nagyon nem lennék tőle boldog, én nagyon bírom Maxit, szerintem jelenleg top 3 edző, más kérdés, hogy most már egy BL-serleget is virítania kellene hozzá.
A másik a játékospolitika, amiben megint csak Agnelli megalomániája mutatkozhat meg - kicsit talán erős megfogalmazás, de talán efelé mutat az általa lefestett jövőkép. Egyfelől sajnálom, hogy ha a nyilatkozatok beigazolódnak, akkor átmegyünk ebbe a farokvillantó, Perez-féle igazolási szisztémába. Pogba vagy SMS, ez még oké, van értelme. De ne csodálkozzunk, ha hasonlóan nagy nevek előjönnek majd. Ennek alapvetően örülhetnénk, sőt, jó is, hogy a legtöbb játékost megszerezhetjük, viszont az olaszosítást jó lenne ismét megkezdeni. Van néhány játékos, Chiesa, Pellegrini, Cutrone, Mandragora, Kean, és még páran, akikben van potenciál a jövőre nézve, jó lenne minél többet megszerezni közülük (aki nincs nálunk). Plusz ugye Bentancur is klasszissá válhat, a megfelelő bizalommal sokra viheti nálunk is. Nem bánnám, ha nemcsak kész játékosokat igazolnánk (az is kell persze).
Én úgy gondolom, hogy Allegri és Agnelli évekre előre tervez. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy nyáron leültek és megegyeztek, hogy még egy év és megy Max, akármi is lesz (BL, vagy nem BL), mert ez volt a közös megegyezés. Simán lehet, hogy Max is vágyik új dolgokra. Ha pedig most sem jön össze a BL, akkor simán jó lenne egy új impulzus egy új tréner személyében.
Az is érdekes volt egyébként, hogy állítólag nyáron tárgyaltunk Zidane-nal. Akkor azt cikkezték, hogy sportigazgató lesz, aztán a klub cáfolta, hogy nem lesz az. Zidane pár hónapja lenyilatkozta, hogy hamarosan ismét edző lesz, most meg az ügynöke nyilatkozta, hogy a Manure nem érdekli, a Juve viszont annál inkább. Lehet, hogy valami előszerződést nyáron aláírtunk vele?
Nekem kicsit egybe vág az egész sztori, de lehet, hogy csak túlgondoltam Mindenesetre nem esnék kétségbe, ha jövőre Zizou ülne a padon.
Agnelli magasra teszi a lécet, de szerintem vérpofi, józan gondolkodású, motivált és rendkívül intelligens és előrelátó üzletember. Én nem félek, amíg ő van a volán mögött.
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-10-09, 19:37
Krisz írta:
Miért? Csak azért mert béna?
nem, azért, mert lövöldözéssel ne ünnepeljünk. ha jól tudom, talán az NFL-ben van olyan szabály, ami tiltja a bűncselekményre, erőszakra vagy szexualitásra utaló ünneplést, az ilyet és a fociban is alkalmaznám. Benatiát a géppisztolyos gólöröméért azonnal kiállítanám, és hosszú időre eltiltanám. amúgy gáz, hogy a klubból nem szólnak neki, hogy ilyet nem kellene. persze lehet, hogy csak megöregetem, és túl szigorúen veszem az ilyesmit
rakkenroll Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-10-09, 17:33
Tankcsapda írta:
Kicsit tartok tőle, hogy milyen irányba fogunk menni Marrotta távozásával. Kissé az az érzésem, hogy Agnellinek bizonyos szempontból megalomán ötletei vannak, ami akár kezdődhet azzal is, hogy jövőre Zidane lesz az edző. Egy évet pihen most, de az az edző, aki egymás után háromszor megnyeri a BL-t, oda megy a pihenő után is, ahova akar. Ha hozzánk akar jönni (erre azért elég nagy az esély), akkor a jelenlegi tendencia alapján Allegri kereshet magának új csapatot (ManU például). Ha teszem fel, ez a forgatókönyv megvalósulna, nagyon nem lennék tőle boldog, én nagyon bírom Maxit, szerintem jelenleg top 3 edző, más kérdés, hogy most már egy BL-serleget is virítania kellene hozzá.
A másik a játékospolitika, amiben megint csak Agnelli megalomániája mutatkozhat meg - kicsit talán erős megfogalmazás, de talán efelé mutat az általa lefestett jövőkép. Egyfelől sajnálom, hogy ha a nyilatkozatok beigazolódnak, akkor átmegyünk ebbe a farokvillantó, Perez-féle igazolási szisztémába. Pogba vagy SMS, ez még oké, van értelme. De ne csodálkozzunk, ha hasonlóan nagy nevek előjönnek majd. Ennek alapvetően örülhetnénk, sőt, jó is, hogy a legtöbb játékost megszerezhetjük, viszont az olaszosítást jó lenne ismét megkezdeni. Van néhány játékos, Chiesa, Pellegrini, Cutrone, Mandragora, Kean, és még páran, akikben van potenciál a jövőre nézve, jó lenne minél többet megszerezni közülük (aki nincs nálunk). Plusz ugye Bentancur is klasszissá válhat, a megfelelő bizalommal sokra viheti nálunk is. Nem bánnám, ha nemcsak kész játékosokat igazolnánk (az is kell persze).
Márpedig amennyiben Maxi nem nyeri meg a Béelt, akármennyire is csippantjuk, menni fog, a legesélyesebb jelölt pedig Zizou - akit én mellesleg tárt karokkal várok. Nagyon rácuppant erre a projektre Agnelli, kb mint a '80-as években az áhitott, régen várt BEK trófeára... akkor is mindent megtett a klub a siker érdekében - megszereztük Platinit, Bonieket, a legjobb digókat-, és végre össze is jött. Nehezen, mint tudjuk, de meglett. Az olaszosítást én is fontosnak tartom, kell a csapat identitásához, de ez úgy érzem Agnellinek is fontos, csak most kissé szürke a felhozatal talján tehetségekben.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-10-09, 15:45
Tankcsapda írta:
Én a bal herémet rátenném most a BL győzelemre, ha Allegri megnyeri elég gáz lenne ha úgy lenne lapátra téve. Egyébként meg kétlem hogy Zidane akkora ász lenne a random emberek beépítésében, mint Allegri, akinek talan ez a legnagyobb skillje. Ez pedig egy olyan tulajdonság ami kulcsfontosságú a kukázáshoz és akár olyan emberek csapatba illesztéséhez is, akit a marketing indíttatásból veszünk. Zidane alatt a keret egy dekát nem változott, max pár fiatal lett beépítve. A nagy tervek ellenére kötve hiszem hogy a játékospolitikánk hatalmasat változna, szóval Zidanenak is alkalmazkodnia kellene, amivel kapcsolatban semmit nem tett még le az asztalra. Egyébként a Real hátszelével lehet Allegri is behúzott volna már pár BL győzelmet...
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-10-09, 15:15
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3717 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-10-08, 18:11
Krisz írta:
Én amúgy Roncinak mondanám meg hogy ezt az undorító terpeszfaszvillantást fejezze be a francba. Amúgy én inkább egy olyan 25 éves frencsájz pléjert szeretnék mint Zlatan, hogy a csapat tesztoszteron szintje normál helyzetbe álljon.
Mi az a tesztoszteron?
_________________ a televizenyős düggönypakli
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-10-08, 15:35
_Tyler írta:
amúgy én az ilyen gólörömöt betiltanám - akárcsak Benatia lövöldözős gólörömét
Én amúgy Roncinak mondanám meg hogy ezt az undorító terpeszfaszvillantást fejezze be a francba. Amúgy én inkább egy olyan 25 éves frencsájz pléjert szeretnék mint Zlatan, hogy a csapat tesztoszteron szintje normál helyzetbe álljon.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-10-08, 15:30
tjunior írta:
Savic a múlt héten hosszabbított . Most mi fáj nekik? Hogy fizetésemelést kért? Tegyék össze a kezüket, hogy a új szerződést írt alá a középcsapatukhoz.
Benne volt a pakliban. Így még ostobábbnak tűnnek, ha nem látják hogy mennyit nyernek majd később ezzel amikor valakit jól lehúz majd Lotito. A középszar csapatuk húzóemberei ócsárolása helyett inkább a vezetésbe kéne beleállniuk - a reális elvárások belövése úgyse megy.
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-10-08, 14:45
tjunior írta:
Igazából ez majd akkor fog eldőlni amikor nem klappol minden neki, mint most. az viszont dicsérendő, hogy intelligens gyereknek tűnik, tudja, hogy kell egy eredeti védjegy gólöröm ahhoz hogy brandet tudjon építeni.
amúgy én az ilyen gólörömöt betiltanám - akárcsak Benatia lövöldözős gólörömét
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-10-08, 14:38
CsT írta:
Lassan ezt a Piatek gyereket is felírhatjuk a listára, eddig másfél Genoa meccset láttam a szezonból, semmi extrát nem tud a srác csak befejezni, azt viszont nagyon.
Igazából ez majd akkor fog eldőlni amikor nem klappol minden neki, mint most. az viszont dicsérendő, hogy intelligens gyereknek tűnik, tudja, hogy kell egy eredeti védjegy gólöröm ahhoz hogy brandet tudjon építeni.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-10-08, 13:11
Lassan ezt a Piatek gyereket is felírhatjuk a listára, eddig másfél Genoa meccset láttam a szezonból, semmi extrát nem tud a srác csak befejezni, azt viszont nagyon.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-10-08, 09:26
Agnelli múltkor arról beszélt, a cél az, hogy a következő Ronci szintű játékost már 25 éves korában tudja leigazolni a klub. Mbappe jöhetne, nagyon jó a srác.