Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!
 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

 

 Bevásárlóközpont

Go down 
+15
Petike007
zetterberg40
LeRoi10
_Tyler
CsT
EsztéNégy
Téjlor89
bombahoppa
Tankcsapda
fktgbr
Malloy
s4tch
Krisz
exchaby
tjunior
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
CsT
Takaroggyon!!!



Posts : 10596
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-05-03, 21:27

Preziosi ma elismerte, hogy elkezdődtek a tárgyalások Romero ügyében és minden bizonnyal nálunk folytatja.
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8130
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-05-02, 15:42

Petike007 írta:
Szeretnék hozzászólni a tanult kollégák okfejtéseihez.

Amit jelenleg gáznak tartok:

Hatalmas párhuzamot látok Allegri akkori Silánya, és a mostani Juve között. Volt egy sztárokkal teletűztelt csapat, ahol a sérülések folyamatosak voltak. A csapatból minden évben elmentek a vezérek, helyükre ingyen okosítottak, vagy idős játékosokat hoztak. Valahogy nálunk is ezt látom, és ez nem jó.

Kicsit bővebben.

Ami számomra feltűnő, hogy mennyire gyorsan rendeződnek át a mostani top4-es csapatok védekezésből támadásba. Nálunk a tempo ehhez képest öreguras. Végül is jobban belegondolva, ezek a csapatok játszanak egy erős letámadással (gégenpresszing, ahogy mondják a művelt oroszok) majd labdaszerzésből azonnal támadásba lépnek át, és tömik be a labdát az üres területekre. 

Ezzel szemben nálunk mi van? Ha szerelünk, amit a középpályás sorunk ritkán tesz, akkor elkezdünk hátra adogatni. Az ellen totál be tud tömörülni ha akar, de ha letámad minket, abból nagy bajok szoktak lenni. Allegri egy k...va jó edző, de ha nem változunk, akkor rábaszunk.

A másik észrevételem, ha eredményeket akarunk elérni akkor azt egydimenziós játékosokkal nem tudjuk megtenni. Itt leginkább a középpályánk ami a leginkább érintett. 

Van egy Pjanicskánk, aki a bánat tudja mit tud. (szabadot rúgni azt mondjuk igen, de nem hasznos egyszerre támadásban és védekezésben) Továbbá CR miatt még jobban kellene avédekező és letámadó kismókus. Pjanics erre nem képes.El kell, adni mert nem látom, ogy kitudnánk belőle hozni a maximumot a pályán.

Matyika. Sokat fut, de totál feleslegesen. Labádval ügyetlen. Neki a gégenpresszinges rohamfoci passzol, nem az amit mi csonálunk. Kajak nem tudom, hogy amúgy mit csinálunk.

Bekúr. Van benne potenciál.

Can,neki sem érzem, hogy megtaláltuk a helyét az Atleti ellen, és azóta is megmutatta, hogy helye van a csapatban. Az egyetlen ember, aki kétszámjegyű párharcokat vállal fel, és nagyrészét megnyeri.

Khedira. Miszter 0. A Felcsútban sem lenne meghatározó játékos, nemhogy egy BL aspiráns csapatban. Gyászkeret.

Potenciális erősítések:

Gordon Remzi. Többet sérült mint egészséges. Most is dögrováson van. Allegri alatt mindenki csapágyasra van küldve. Esélytelennek érzem, hogy beilleszkedjen. Egyrészt brit, másrészt, ugye a sérülések.

Nos itt most ott tartunk, hogy van egy Can, aki részint univerzális használható játékos. Egy Bekúr. De sebesség egyikben sincs.

Nem látom, hogy merre tovább előre. ÉS talán ez a legnagyobb gond. PAraticinek nagyon fel van adva a labda. Eredménykényszer mellet tkell csapatot építeni. Mert 30 feletti a csapat magja. ÚGy gondolom, az idő nem nekünk dolgozik. Ha kell, most ávllaljunk áldoatot. NE legyünk sinter 2.0

Nagyon sok a hasonlosag a zuhanasban levo Milan es a mostani Juve kozott, de szerintem a kovetkeztetes ezekbol eltero. A serulesek tiszta sor, azzal nem lehet vitatkozni, en abban is biztos vagyok hogy amig Allegri az edzo ez nem is fog valtozni. Az oregedo sztarok igazolasa motivum viszont az egy szem Ronaldo miatt szerintem nem allja meg a helyet es az sem, hogy vezerek helyett ingyenjatekosokat hozunk. a kp nyilvan egy fos ahogy van, de ez inkabb a prioritasok miatt van: a tamadosorba (Dybala, Higany, Bernat, Koszta) es a vedelembe (Szandi, Cancelo) egyaltalan nem kukaztunk. Tovabba az Agnelli csalad nem ugyanaz, mint Berlusconi, itt nem fog az elofordulni, hogy sorry elfogyott a penz, szevasztok - egyreszt mert az o dinasztias vagyonuk ezerszer stabilabb, mint az ujgazdag bunozoe, masreszt a generaciok soran kodolva van a profizmus az iranyitas teren. Amig megvan ez a hatter, addig nem fog az egesz osszeroppanni.

A kpt rendbe kell rakni, ez ketsegtelen, nekem Pjaniccsal sincs ngayobb gondom, megfelelo tarsakkal nem hiszem, hogy gond lenne vele. Viszont azt el kell fogadni, hogy nem fogunk totalis futballt jatszani akkor sem, ha az Ajax aranyifjak frissitik fel egy az egyben a keretunket. Az olasz focinak is meglesz a sajat valasza a legmodernebb trendekre, de azt szerintem ne varjuk, hogy ugyanazt nyomjuk mint az Ajax, Barca vagy az angolok. Abban maximalisan egyetertek, hogy kellenek a tobbdimenzios jatekosok (De Jong pl azert eszmeletlen nagy fogas, mert tudja ugyanazt mint Busquets emellett a tamadasokhoz is feler). Erre a feladatra egyebkent nincs Allegrinel jobb karakter, viszont o is csak abbol foz amit Paratici vasarol. 

A Csecs/Perin - Cancelo/DS, Rugani, Szandi/Spina - Pjanic, Can, Beni - Bernat, Dybala, Ken sor szerintem jo korban van, nekem ez nagyon nem sinter 2.0. Persze az lehet ha nem kezdunk el minoseggel fiatalitani, de emellett se hiszem, hogy most vagy soha pozicioban lennenk. Egy viszonylag egyszeru mercatoval is meg lehetne oldani a dolgot: Dybala, Koszta, Khedira  ------ Ramzi, Romagnoli, Rodri, (Ziyech, Zaniolo) pl.
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8130
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-05-02, 14:24

Tankcsapda írta:


Az Atleticot direkt azért vettem a felsorolásba, mert ők még véletlenül sem mondhatók jobbnak, sőt, a Bayern sem, csak a játékoskeretük és az igazoláspolitikájuk sokkal jobban koncentrál a jövőre. Nekik most talán 1-2 szezon lesz, amikor esetleg gyengébbek lesznek, de megint nagyon jó irányba haladnak ahhoz, hogy felépítsenek egy rendkívül ütőképes csapatot. Nekünk is be kellene vállalni majd ezt az 1-2 szezont, de nyilván ez most a 10 scudetto miatt nem fog megtörténni, másrészt tényleg annyit melóztak már a klubnál azért a rohadt BL-ért, hogy ideje lenne behúzni, még ha kegyetlen nehéz is lesz jövőre. A saját nevelést meg leginkább azért írtam, hogy jelezzem, nekünk ilyen nincs, és nagy hátrány nem érné a csapatot, ha számolnánk 1-2-vel, mondjuk pl. Barzagli helyett 5. védőnek, vagy 6. középpályásnak. Illetve Kean saját nevelés, de ugye ő még elég kevés időt töltött a nagyok között.

Az Atleticot is balra jobbra lerabolják (hamarosan Griezmann kovetkezik), most az hogy van pár klasszis játékosuk akiket meg tudtak tartani nem értem mit bizonyít. A saját nevelést már említettem, de az ilyen Juanfran, Oblak, Filipe Luis vonal tényleg nem mond semmit, ők annyira szürke local hero típusok (értsd a saját szemét dombon királyok, egy masik csapatban tucatjatekosok).
Azt kell belátni, hogy gazdaságilag nagyon nem azon a szinten vagyunk amire sportszakmailag aspirálunk. Ennek folyománya, hogy ha mi B szinten vagyunk akkor az A szintű tehetségeinket sanszosan elcsábítja egy A szintű csapat amint élérik az aktuális szintet. Megtartani ezeket csak akkor fogjuk tudni ha fellépünk A szintre. A nagyágyúk között viszonylag ritka a komolyabb játékos (nem a Juanfran vonal) lerablása.
Emellett ott a másik opció a saját neveléssel, de értelemszerűen ahhoz megint idő kell, ill. nem elég 16-17 evesen összevásárolni őket a megfelelő kötelék kialakításához, lásd Immobile, de pl pont a mai Gazzettaban volt egy cikk Kenről aki ugye kölyökként 3 évet lehúzott a Toroban, ő se az az echte Juventino, mint pl Marcsi.
Bevásárlóközpont - Page 14 Smarts16
Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-05-01, 23:50

Krisz írta:


Két probléma van a felsorolásoddal: a saját nevelés az más tészta, ott több az érzelmi kötődés. Marcsit is kb úgy kellett félre söpörni, de a munkavállaló dolog náluk is áll (lásd Bernát). A másik dolog, hogy pont kb a top 4 csapatot soroltad fel, akiknél meg az a helyzet, hogy onnan nem nagyon van feljebb (pénz, sikerek) - persze itt is van kivétel, pl Neymar vagy amikor a Bayern és a Real megcserélte Kroost és Alonsot.
A helyzet meg az, hogy mi nem vagyunk ezen a szinten, ennek megfelelően sanszos, hogy az igazán értékes (tudás + marketing) játékosok egy idő után eligazolnak. 

Persze ez nem azt jelenti hogy nem kellenek a 21 évesek, de alapvetően nem arra kell hajtani, illetve nem szabad hagyni magunkat lerántani amikor el kell adnunk valamit.

Az Atleticot direkt azért vettem a felsorolásba, mert ők még véletlenül sem mondhatók jobbnak, sőt, a Bayern sem, csak a játékoskeretük és az igazoláspolitikájuk sokkal jobban koncentrál a jövőre. Nekik most talán 1-2 szezon lesz, amikor esetleg gyengébbek lesznek, de megint nagyon jó irányba haladnak ahhoz, hogy felépítsenek egy rendkívül ütőképes csapatot. Nekünk is be kellene vállalni majd ezt az 1-2 szezont, de nyilván ez most a 10 scudetto miatt nem fog megtörténni, másrészt tényleg annyit melóztak már a klubnál azért a rohadt BL-ért, hogy ideje lenne behúzni, még ha kegyetlen nehéz is lesz jövőre. A saját nevelést meg leginkább azért írtam, hogy jelezzem, nekünk ilyen nincs, és nagy hátrány nem érné a csapatot, ha számolnánk 1-2-vel, mondjuk pl. Barzagli helyett 5. védőnek, vagy 6. középpályásnak. Illetve Kean saját nevelés, de ugye ő még elég kevés időt töltött a nagyok között.
Vissza az elejére Go down
s4tch
Admin
s4tch


Posts : 4924
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 46

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-05-01, 23:18

még el sem kezdődött a mercato, máris itt a pletykák autós kártyás lolája:

https://le10sport.com/football/mercato/mercato-barcelone-quand-messi-est-invite-a-rejoindre-cristiano-ronaldo-a-la-juventus-451316
Vissza az elejére Go down
http://bianconeri.taccs.hu
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8130
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-05-01, 22:57

Tankcsapda írta:


Azért ez nem mindenhol igaz. Néhány példa (zárójelben a leigazolás ideje):

Barca: Piqué (2008), Alba (2012), ter Stegen (2014), Rakitic (2014), Suárez (2014), Busquets (saját nevelés), Messi (saját nevelés), Sergi Roberto (saját nevelés)
Real: Ramos (2005), Marcelo (2007), Varane (2011), Carvajal (saját nevelés, de: 2013) Modric (2012), Kroos (2014), Isco (2013), Bale (2013), Benzema (2009)
Bayern: Neuer (2011), Boateng (2011), Alaba (2008), Javi Martínez (2012), Thiago (2013), Ribéry (2007-2019), Robben (2009-2019), Müller (saját nevelés), Lewandowski (2014)
Atletico: Oblak (2014), Giménez (2013), Lucas Hernández (saját nevelés-2019), Godín (2010), Filipe Luis (2010-2014, 2015-), Juanfran (2011), Saúl (saját nevelés), Koke (saját nevelés), Griezmann (2014)

Nálunk:
Chiellini (2005), Bonucci (2010-2017, 2018-), Barzagli (2011-2019)

Kicsit talán lehet érzékelni a különbséget. Oké, ne 10 évben gondolkodjunk, de 5-7 éves periódusokban nagyon is lehetne. Ehhez viszont egyfelől le kell rakni az asztalra azt a BL-serleget, másfelől pedig meg kellene kedveltetni a csapatot a fiatalokkal, hogy hozzánk igazoljanak. Akárhonnan nézzük, látni lehet a különbséget a felsorolásból. Azért ha Ronaldo elé le tudtunk rakni egy aláírható szerződést, akkor talán reménykedhetünk abban, hogy olyan fizetési ajánlattal próbálkozhatunk, ami megfelelő lehet egy 21-24 éves játékosnak. Tény, nagyon elanyagiasodott a foci, de azért láthatjuk, hogy egy adott szinten a minőséghez nem szükséges a csapat magját is elengedni. Igazából lett volna sansz arra, hogy nálunk is jobb legyen a helyzet, mert Vidal, Pogba vagy Morata is ehhez megfelelő korban érkezett, csak nem volt meg az a gazdasági háttér, amivel most rendelkezhet a klub. Ne menjünk el az angolos irányba, mert a PL-csapatok tényleg ezt csinálják. A lényeg, hogy azok a csapatok, akik az utóbbi években rajtunk kívül tényezők voltak a klubfutballban, kiépítettek egy gerincet, amihez mindig odacsapnak néhány játékost. Oké, ez sem tart örökké náluk, de a siker egyik kulcsa az állandóság, és az a baj, hogy ezt mi nem tudjuk megcsinálni addig, amíg nem igazolunk olyanokat, akik az állandósághoz megfelelő profilú játékosok, ehhez első lépés, hogy <26 éves játékosokra van szükség, nem pedig Matuidi, Khedira, Ramsey, stb. Azért kell folyamatosan újítgatni, mert egyszerűen a keret túlkoros, és a szinten tartás piszok nehéz emiatt. Ha lenne egy alkalmas utánpótlás, akkor nem lenne probléma, mert semmi szükség nem lenne ennyi 30+ játékosra.

Két probléma van a felsorolásoddal: a saját nevelés az más tészta, ott több az érzelmi kötődés. Marcsit is kb úgy kellett félre söpörni, de a munkavállaló dolog náluk is áll (lásd Bernát). A másik dolog, hogy pont kb a top 4 csapatot soroltad fel, akiknél meg az a helyzet, hogy onnan nem nagyon van feljebb (pénz, sikerek) - persze itt is van kivétel, pl Neymar vagy amikor a Bayern és a Real megcserélte Kroost és Alonsot.
A helyzet meg az, hogy mi nem vagyunk ezen a szinten, ennek megfelelően sanszos, hogy az igazán értékes (tudás + marketing) játékosok egy idő után eligazolnak. 

Persze ez nem azt jelenti hogy nem kellenek a 21 évesek, de alapvetően nem arra kell hajtani, illetve nem szabad hagyni magunkat lerántani amikor el kell adnunk valakit.


A hozzászólást Krisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2019-05-02, 00:20-kor.
Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-05-01, 22:30

EsztéNégy írta:
Srácok, felejtsétek már el azt, hogy egy 21 éves gyerek 10 évre megold egy posztot bármelyik klubban. A mai modern fociban olyan a klubhűség, mint a fehér holló, ezek szimplán csak munkavállalók, akik maximum 3-4 év után úgyis tovább fognak lépni egy új klub, jobb szerződés kombóért. Innentől kezdve nincs értelme arról beszélni, hogy 20-22 éves csikókat igazoljunk (maximum ha olaszok), mert az igazán termékeny időszakukat pont egy másik klub fogja élvezni. Azzal egyetértek, hogy az akadémiánk produkálhatna több használható játékost, hogy a padra ne negyven millás Bernátokat kelljen ültetni, de az egész modern foci szenved ettől, ebben az évtizedben már minden tradicionális nagycsapat is úgy vásárolta össze a keretét, egy-két peremember érkezett mindenhol az első kerethez.

Azért ez nem mindenhol igaz. Néhány példa (zárójelben a leigazolás ideje):

Barca: Piqué (2008), Alba (2012), ter Stegen (2014), Rakitic (2014), Suárez (2014), Busquets (saját nevelés), Messi (saját nevelés), Sergi Roberto (saját nevelés)
Real: Ramos (2005), Marcelo (2007), Varane (2011), Carvajal (saját nevelés, de: 2013) Modric (2012), Kroos (2014), Isco (2013), Bale (2013), Benzema (2009)
Bayern: Neuer (2011), Boateng (2011), Alaba (2008), Javi Martínez (2012), Thiago (2013), Ribéry (2007-2019), Robben (2009-2019), Müller (saját nevelés), Lewandowski (2014)
Atletico: Oblak (2014), Giménez (2013), Lucas Hernández (saját nevelés-2019), Godín (2010), Filipe Luis (2010-2014, 2015-), Juanfran (2011), Saúl (saját nevelés), Koke (saját nevelés), Griezmann (2014)

Nálunk:
Chiellini (2005), Bonucci (2010-2017, 2018-), Barzagli (2011-2019)

Kicsit talán lehet érzékelni a különbséget. Oké, ne 10 évben gondolkodjunk, de 5-7 éves periódusokban nagyon is lehetne. Ehhez viszont egyfelől le kell rakni az asztalra azt a BL-serleget, másfelől pedig meg kellene kedveltetni a csapatot a fiatalokkal, hogy hozzánk igazoljanak. Akárhonnan nézzük, látni lehet a különbséget a felsorolásból. Azért ha Ronaldo elé le tudtunk rakni egy aláírható szerződést, akkor talán reménykedhetünk abban, hogy olyan fizetési ajánlattal próbálkozhatunk, ami megfelelő lehet egy 21-24 éves játékosnak. Tény, nagyon elanyagiasodott a foci, de azért láthatjuk, hogy egy adott szinten a minőséghez nem szükséges a csapat magját is elengedni. Igazából lett volna sansz arra, hogy nálunk is jobb legyen a helyzet, mert Vidal, Pogba vagy Morata is ehhez megfelelő korban érkezett, csak nem volt meg az a gazdasági háttér, amivel most rendelkezhet a klub. Ne menjünk el az angolos irányba, mert a PL-csapatok tényleg ezt csinálják. A lényeg, hogy azok a csapatok, akik az utóbbi években rajtunk kívül tényezők voltak a klubfutballban, kiépítettek egy gerincet, amihez mindig odacsapnak néhány játékost. Oké, ez sem tart örökké náluk, de a siker egyik kulcsa az állandóság, és az a baj, hogy ezt mi nem tudjuk megcsinálni addig, amíg nem igazolunk olyanokat, akik az állandósághoz megfelelő profilú játékosok, ehhez első lépés, hogy <26 éves játékosokra van szükség, nem pedig Matuidi, Khedira, Ramsey, stb. Azért kell folyamatosan újítgatni, mert egyszerűen a keret túlkoros, és a szinten tartás piszok nehéz emiatt. Ha lenne egy alkalmas utánpótlás, akkor nem lenne probléma, mert semmi szükség nem lenne ennyi 30+ játékosra.
Vissza az elejére Go down
Petike007
Segédedző
Segédedző



Posts : 2131
Join date : 2012. Nov. 06.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-05-01, 21:40

Szeretnék hozzászólni a tanult kollégák okfejtéseihez.

Amit jelenleg gáznak tartok:

Hatalmas párhuzamot látok Allegri akkori Silánya, és a mostani Juve között. Volt egy sztárokkal teletűztelt csapat, ahol a sérülések folyamatosak voltak. A csapatból minden évben elmentek a vezérek, helyükre ingyen okosítottak, vagy idős játékosokat hoztak. Valahogy nálunk is ezt látom, és ez nem jó.

Kicsit bővebben.

Ami számomra feltűnő, hogy mennyire gyorsan rendeződnek át a mostani top4-es csapatok védekezésből támadásba. Nálunk a tempo ehhez képest öreguras. Végül is jobban belegondolva, ezek a csapatok játszanak egy erős letámadással (gégenpresszing, ahogy mondják a művelt oroszok) majd labdaszerzésből azonnal támadásba lépnek át, és tömik be a labdát az üres területekre. 

Ezzel szemben nálunk mi van? Ha szerelünk, amit a középpályás sorunk ritkán tesz, akkor elkezdünk hátra adogatni. Az ellen totál be tud tömörülni ha akar, de ha letámad minket, abból nagy bajok szoktak lenni. Allegri egy k...va jó edző, de ha nem változunk, akkor rábaszunk.

A másik észrevételem, ha eredményeket akarunk elérni akkor azt egydimenziós játékosokkal nem tudjuk megtenni. Itt leginkább a középpályánk ami a leginkább érintett. 

Van egy Pjanicskánk, aki a bánat tudja mit tud. (szabadot rúgni azt mondjuk igen, de nem hasznos egyszerre támadásban és védekezésben) Továbbá CR miatt még jobban kellene avédekező és letámadó kismókus. Pjanics erre nem képes.El kell, adni mert nem látom, ogy kitudnánk belőle hozni a maximumot a pályán.

Matyika. Sokat fut, de totál feleslegesen. Labádval ügyetlen. Neki a gégenpresszinges rohamfoci passzol, nem az amit mi csonálunk. Kajak nem tudom, hogy amúgy mit csinálunk.

Bekúr. Van benne potenciál.

Can,neki sem érzem, hogy megtaláltuk a helyét az Atleti ellen, és azóta is megmutatta, hogy helye van a csapatban. Az egyetlen ember, aki kétszámjegyű párharcokat vállal fel, és nagyrészét megnyeri.

Khedira. Miszter 0. A Felcsútban sem lenne meghatározó játékos, nemhogy egy BL aspiráns csapatban. Gyászkeret.

Potenciális erősítések:

Gordon Remzi. Többet sérült mint egészséges. Most is dögrováson van. Allegri alatt mindenki csapágyasra van küldve. Esélytelennek érzem, hogy beilleszkedjen. Egyrészt brit, másrészt, ugye a sérülések.

Nos itt most ott tartunk, hogy van egy Can, aki részint univerzális használható játékos. Egy Bekúr. De sebesség egyikben sincs.

Nem látom, hogy merre tovább előre. ÉS talán ez a legnagyobb gond. PAraticinek nagyon fel van adva a labda. Eredménykényszer mellet tkell csapatot építeni. Mert 30 feletti a csapat magja. ÚGy gondolom, az idő nem nekünk dolgozik. Ha kell, most ávllaljunk áldoatot. NE legyünk sinter 2.0
Vissza az elejére Go down
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző



Posts : 1430
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-05-01, 21:28

Srácok, felejtsétek már el azt, hogy egy 21 éves gyerek 10 évre megold egy posztot bármelyik klubban. A mai modern fociban olyan a klubhűség, mint a fehér holló, ezek szimplán csak munkavállalók, akik maximum 3-4 év után úgyis tovább fognak lépni egy új klub, jobb szerződés kombóért. Innentől kezdve nincs értelme arról beszélni, hogy 20-22 éves csikókat igazoljunk (maximum ha olaszok), mert az igazán termékeny időszakukat pont egy másik klub fogja élvezni. Azzal egyetértek, hogy az akadémiánk produkálhatna több használható játékost, hogy a padra ne negyven millás Bernátokat kelljen ültetni, de az egész modern foci szenved ettől, ebben az évtizedben már minden tradicionális nagycsapat is úgy vásárolta össze a keretét, egy-két peremember érkezett mindenhol az első kerethez.

_________________
---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ----
Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-05-01, 15:35

LeRoi10 írta:

Ezért nem is értem, hogyha Rodri tényleg fix 70 millióért igazolható lesz júliusban már, akkor miért nem repülünk rá. Ha azt vesszük, hogy Dybcsi talán még mindig 100 milliós játékos, leselejteznénk Matuidit és Khedirát, akkor simán bedobhatnánk 140 milliót a középpályára a Ndombele-Rodri párosért. Ndombele, Rodri, Be'kúr, Can lenne az erő, Pjanic és Ramsey az ész.

Többször volt már róla szó, de ez Beppe faszsága még, hogy a középpályából rengeteg pénzt kivettünk. KERESTÜNK kb 160 milliót. (Pogba+Lemina+Vidal+Pereyra+Mandragora= ~160 millió) + ingyen elengedtünk két fontos láncszemet (Pirlo, Marci), ami nem gond, mert nem is feltétlenül pénzt kellett volna kivenni belőlük, hanem megfelelően pótolni. Ehelyett csak kiöregedő (Matuidi) vagy ingyen igazolható játékosokat hoztunk (Emre, Ramsey, Khedira), esetleg még pár vészmegoldást (Rincon, Romulo, Hernanes). Épp itt az ideje kinyitni a pénzcsapot a középpályára is. Pjanic volt az egyetlen komoly igazolásunk az elmúlt 4 évben a középpályára. (Be'kúr csak azért van itt, mert a másodvirágzását élő Tevezt aprópénzért leadtuk)

Elől Kenbabával és Dybala nélkül is megvagyunk.

Én hozzávettem Hernanest és a vételárakat is, 140,05 millió €-s nyereség úgy, hogy Hernanes és Pereyra a vételárakat nézve veszteséges üzlet volt. Igazából csak kíváncsi voltam, milyen hasznot hajtott a spórolós középpálya, ebből két éve még egy komplett klasszis háromfős középpályát össze lehetett volna rakni, most már csak kettőre futná. A középpálya 2015 óta hanyagolva van, bár tény, mi egy kicsit felnagyítjuk ezt azért, mert a Vidal-Pirlo-Marchisio-Pogba négyest vesszük alapul, amelytől jobb nem volt, ezt nyugodtan kijelenthetjük. Viszont tény, ha jobban sáfárkodunk a bevételekből, akkor most kicsit jobb lehetne a helyzet. Ami szerintem elég komoly probléma volt:

1. Higuaín megvétele. 90 millióból futotta volna Lacazettere és egy abszolút alapember középpályásra. Sajnálom, hogy nem vált be, mert egyébként szimpatikus focista, csak fejben elég bizonytalan.
2. Az MVPP nem pótlása. Nem mondom, hogy a négy klasszisunkat egytől egyig hasonló stílusban kellett volna pótolni, de azért annyira hihetetlen jól nem igazoltak a helyükre. Vidal helyett érkezett jóval később a béta verziója Matuidi személyében (nem elég jó), Pirlo helyett egy évvel később jött Pjanic (rendben van, Pirlo eleve pótolhatatlan volt), Pogba stílusát egyáltalán nem tudtuk pótolni, Marchisionak meg inkább a személyisége volt előnyös, a karakterét leginkább Bentancurban lehet látni, a kifejlődéséhez idő kell. Azóta lassan eltelik a negyedik szezon, és oké, a támadósor akkor foghíjas volt, de már korántsem az.
3. Az igazolások nem a jövőt helyezik előtérbe. Bonucci vissza, Higuaín, Cáceres, Hernanes, Khedira, Matuidi, Mandzukic, Dani Alves vagy Ronaldo egyáltalán nem a jövő igazolásainak tekintendők. Szezononként átlagosan legalább két harmincas, vagy 30 közeli játékost hoztunk, akikből azért utóbbi háromra nyugodtan mondhatjuk, hogy beváltak, de akkor sem hosszú távú megoldások.
4. Elég nagy baj, hogy ha nincs Chiellini és Mandzukic, akkor a csapatkapitányi karszalagot vagy egy magát visszasíró védő, vagy pedig egy legkevésbé sem vezéralkat kapja meg. Eddig az volt, hogy Buffon, Chiellini, Marchisio, az eligazolása előtt Bonucci és Barzagli rendelkezésre állt erre a feladatra, most meg maradt a külső tényezőket is beleértve Chiellini, plusz Mandzukicban megvan a képesség erre, Bonucciban is ott van, de ő ugye nem igazán kedvenc.
5. Kicsit a 3. és 4. pontot is érintve: nincs a keretben állandóság. A mostani kezdőből sokan nem lesznek 5 évig a csapatnál. Ronaldo, Mandzukic, Chiellini, Cuadrado, Khedira és Matuidi korukból adódóan eleve kilőve, Sandro szélső hátvédként 5 év múlva alkalmatlan lesz erre a szintre, Cannak a harmadik szezon utánra van egy 50 milliós árcédula a nyakára akasztva, Pjanic megint nem lesz képes 5 évig szinten tartani, Bonucci 5 év múlva sokkal rosszabb lesz, mint most, Cáceres eleve nem hosszú távú megoldás, Costa gyorsasága erősen meg fog kopni addigra, Dybalanak mennie kellene. Maradt Szczesny, Cancelo, Bentancur, Bernardeschi és Kean a kezdőaspiránsokból, Perin, Rugani, De Sciglio és Spinazzola pedig a cserék közül. Öt éven belül több, mint a fél keretet le kell cserélni, ez azért durva, ami rosszabb, hogy csak 3 a tényleges alapember a maradékból, de Kean és Bentancur szerintem beépíthetők. Csak a miheztartás végett: a Barcanak Piquét, Messit, Busquetset és Jordi Albat kell pótolniuk ezidő alatt, nagyon nem mindegy, hogy a többi posztra minimum egy kezdőaspiráns játékosuk van. A Realnak Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, Bale és Benzema, de ugye Bale nem konstans alapember, pótolható. Plusz nekik ott van talonban Vinicius, Asensio, Isco, Reguilón (állítólag nem volt rossz a balon), vagy most már Éder Militao, szóval ők tudnának házon belül is pótolni. Nekünk ki pótolja Chiellinit? Ki pótolja Ronaldot? Ki pótolja Pjanicot? Buffon utódlása megtörtént, Szczesnyvel semmi baj nincs, és Mandzukic helyén ott van Kean, de ennyi, sokkal kevesebb a mozgási lehetőség a keretben.

Az 5. pont a legsúlyosabb gond, ezzel lenne mit kezdeni. Sajnos az utánpótlásunk még mindig kapálózik, már régen el kellett volna kezdeni rengeteget beletenni a fejlesztésébe, egyszerűen muszáj a saját utánpótlásunkhoz is nyúlni, mert ennyi távozó játékost nem fogunk tudni szimplán igazolásokkal pótolni.

Krisz is említette Romagnolit, a védelembe szerintem őt kellene megszerezni. De Ligt nem fog jönni, erre elég nagy az esély, túl nagy sajtója van. Romagnoli minden szempontból tökéletes. Olasz, jó korban van, magas szinten képes játszani, a Milanból felfelé lóg ki, tehát simán gondolhat a váltásra. Annyi jót tettünk már a Milannal, amit nem tudtak kihasználni, hogy ideje lenne valamit viszonozniuk, csak mi inkább élünk a lehetőséggel. Ha védelem, akkor szerintem Marquinhos lenne még egy jó opció. Jobbhátvédként és a védelem előtt is jól játszik, és a PSG szerencsétlenkedésébe már talán ő is bele van fáradva, de ha nem most, akkor jövőre lehetne vele próbát tenni. De Romagnoli legyen az elsődleges.
Vissza az elejére Go down
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10


Posts : 2284
Join date : 2015. Feb. 24.
Age : 30

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-05-01, 12:57

Tankcsapda írta:
Ami ellene szól, az az, hogy izmot kellene pakolni a középpályára, amire azért nem igazán megfelelő.
Ezért nem is értem, hogyha Rodri tényleg fix 70 millióért igazolható lesz júliusban már, akkor miért nem repülünk rá. Ha azt vesszük, hogy Dybcsi talán még mindig 100 milliós játékos, leselejteznénk Matuidit és Khedirát, akkor simán bedobhatnánk 140 milliót a középpályára a Ndombele-Rodri párosért. Ndombele, Rodri, Be'kúr, Can lenne az erő, Pjanic és Ramsey az ész.

Többször volt már róla szó, de ez Beppe faszsága még, hogy a középpályából rengeteg pénzt kivettünk. KERESTÜNK kb 160 milliót. (Pogba+Lemina+Vidal+Pereyra+Mandragora= ~160 millió) + ingyen elengedtünk két fontos láncszemet (Pirlo, Marci), ami nem gond, mert nem is feltétlenül pénzt kellett volna kivenni belőlük, hanem megfelelően pótolni. Ehelyett csak kiöregedő (Matuidi) vagy ingyen igazolható játékosokat hoztunk (Emre, Ramsey, Khedira), esetleg még pár vészmegoldást (Rincon, Romulo, Hernanes). Épp itt az ideje kinyitni a pénzcsapot a középpályára is. Pjanic volt az egyetlen komoly igazolásunk az elmúlt 4 évben a középpályára. (Be'kúr csak azért van itt, mert a másodvirágzását élő Tevezt aprópénzért leadtuk)

Elől Kenbabával és Dybala nélkül is megvagyunk.
Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-05-01, 12:24

Nem emlékszem már, hogy tavaly kik voltak közel egy esetleges átigazoláshoz, de szerintem érdemes lenne visszagondolni arra, kik voltak célpontok. Can, Ramsey, Matuidi, Dani Alves, Cancelo, Costa, csak néhányan, akik felől már jóval a leigazolásuk előtt érdeklődtünk.
Ceballost pl. két éve szerettük volna megszerezni, most állítólag megint célpont. Ha Zidane nem számol vele (és túl sok játéklehetőséget nem kap tőle), akkor simán lehetne reális célpont, és ami fontos, ő nem nyerte agyon magát a BL-ben, "csak" egyszer volt tagja a keretnek. Ami ellene szól, az az, hogy izmot kellene pakolni a középpályára, amire azért nem igazán megfelelő.
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8130
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-05-01, 10:25

Kulabá szerintem totál esélytelen. ADL a Higany biznisz után (meg amúgy is) garantáltan nem áll velünk szóba, ilyen 100 millás release clauset meg netto faszság lenne érte kifizetni. Annyiból lazán meg lehetne venni De Ligtet is. 
Egyébként én megnézném Caldarat is, focizni biztosan nem felejtett el, a kérdés, hogy felépült-e rendesen illetve hogy teljes játékos lesz-e vagy ilyen bicebóca mint Conti vagy Pjaca. Romagnolit is simán le lehet majd rabolni, ez a fostalicska Milan tuti nem ér be BL helyre. Persze ha van pénzünk De Ligtre meg Raiolara akkor hajrá. Az már más kérdés, hogy én a kpval kezdeném a vásárlást, a védelem kévésbé bibis és opcióból is sokkal több van.
Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-05-01, 08:58

Amikor Allegri lecserélését elkezdték erősebben pedzegetni, én Guardiolat tartottam a legjobb alternatívának, pont ugyanezért, mert ebből a defenzív borzalomból kirángatná a csapatot. De nálam betett ez az anticentrikus BL-nyilatkozata, érdemesebb lenne másfelé keresgetni. Ettől függetlenül viszont szerintem a City után mi jövünk vagy a PSG, meg akarja csinálni, ami Ancelottinak nem sikerült, és az öt legerősebb bajnokságban győzni akar.
Vissza az elejére Go down
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó



Posts : 556
Join date : 2018. Sep. 24.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-04-30, 23:14

Annál pont egy fokkal jobb lenne, mint az, hogy szar játékkal nem nyerünk...

Ettől függetlenül nagyon nem kell ide Guardiola. A Bayern alapvető stílusához sem tudott alkalmazkodni és elég nagy szenvedés lett a sztori vége. Szerintem itt is ez lenne a helyzet.

Koulibaly nagyon is jöhet!
Vissza az elejére Go down
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10


Posts : 2284
Join date : 2015. Feb. 24.
Age : 30

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-04-30, 22:50

EsztéNégy írta:
Nem tudom, én a +Kulabá -Dybusz cserét jelenleg aláírnám. A futballfilozófus tuti nem velünk kezdene el megint BL-t nyerni, de legalább nem kéne eret vágni a játékunkat nézve...
tehát akkor már az is elég lenne, hogy szép játékkal nem nyerünk BL-t?
Vissza az elejére Go down
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző



Posts : 1430
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-04-30, 22:19

Nem tudom, én a +Kulabá -Dybusz cserét jelenleg aláírnám. A futballfilozófus tuti nem velünk kezdene el megint BL-t nyerni, de legalább nem kéne eret vágni a játékunkat nézve...

_________________
---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ----
Vissza az elejére Go down
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40


Posts : 4705
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-04-30, 21:26

s4tch írta:
momblano be van baszva.

Remélhetőleg igen. Legalábbis Guardiola kapcsán ne legyen igaza.
Vissza az elejére Go down
s4tch
Admin
s4tch


Posts : 4924
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 46

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-04-30, 21:19

momblano be van baszva.
Vissza az elejére Go down
http://bianconeri.taccs.hu
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40


Posts : 4705
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-04-30, 21:17

Momblano szerint még a Toro elleni meccs előtt lesz egy Agnelli-Allegri találkozó. Azt mondja, jön Guardiola és az első célpont Koulibaly lesz. Dybala az edző személyétől függetlenül távozik (Dybcsi távozását ma már Agresti is pedzegette).
Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-04-30, 19:45

Én meg azt unom már, hogy csomó pletykához odaírják, hogy CR nem ellenzi. Oké, 99 %, hogy kamu, mert nem hiszem, hogy beleszól az átigazolásokba, de kicsit sok ez már, idegesítő. Mata meg remélem, hogy eleve csak egy rossz pletyka. 3 éve még azt mondom, hogy oké, jöjjön, hasznunkra lehetett volna, de most...

Higuaínt meg kis eséllyel fogjuk tudni eladni, még egy szelet pizzáért sem...kivéve, ha neki adjuk, akkor keres magának csapatot. Very Happy De lassan már tényleg ott tartunk, hogy jó, ha pénzt kapunk érte. Marrotta biztosan sejtette, hogy ő is lapátra kerül valamikor.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT


Posts : 10596
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-04-30, 13:34

Jó lenne idén megúszni az ilyen oltári faszságokat, Malac jön, Csicska megy, Ronaldo jön, Malac megy, Csicska visszajön.....most majd malac visszajön....uncsi már Smile

Az menjen aki nem kell és az jöjjön aki kell. Very Happy
Vissza az elejére Go down
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa


Posts : 3576
Join date : 2015. May. 10.
Age : 51
Location : all around You everywhere

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-04-30, 12:48

Higany retúr, ha emellé Icardi bejön, és CR marad, akkor Keannek nem lesz játékperce plusz Mandzu készülhet Amerikába. 

Uramatyám, legyen már szept. elseje.

_________________
a televizenyős düggönypakli
Vissza az elejére Go down
https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó



Posts : 556
Join date : 2018. Sep. 24.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-04-30, 11:52

Közben egy fokkal durvább pletykák is beindultak. Keant cserealapként bevonnánk az Icardi üzletbe.

Ha a tavalyi Bonucci/Higany/Caldara lehúzás után a másik milánói hulladék is ilyen szinten megszopat minket, akkor elmehet mindenki a picsába. Mondanám, hogy teljesen kizárt, de tavaly a Milan-üzletet is annak tartottam... Akkor szó nélkül elpattintottuk az egyik legnagyobb védőígéretet egy patkányért. Most megtesszük a legnagyobb olasz csatárígérettel is ugyanezt egy másik patkányért?
Vissza az elejére Go down
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó



Posts : 556
Join date : 2018. Sep. 24.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-04-30, 10:54

A Lyon elnöke lenyilatkozta, hogy a Juventus érdeklődik Dombi után és ő nekünk akarja eladni, bár sok másik nagyágyú is érdeklődik. Azt mondta, hogy együtt szeretné látni őket játszani Pjaniccal, akivel még mindig nagy cimbik. Ámen.
Vissza az elejére Go down
_DREAM_
Segédedző
Segédedző
_DREAM_


Posts : 2648
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-04-28, 19:57

Végigszenvedtem a Mu-Chelsea meccset, Higany valami atomfosszar volt...scratch
Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-04-26, 21:33

CsT írta:


Annyiban vitatkoznék, hogy Kanca legnagyobb baja a koncentráció (illetve annak hiánya) ha fölfutásoknál ha labdát veszít (ami tavasszal nagyon gyakran megtörtént) akkor ott a terület mögötte, ez RB-ben és RWB-ben ugyanúgy fennáll (nyilván a 3 védős rendszerben könnyebben oda segít a jobb oldali CB) de ezt rühelli szerintem igazán benne a hal. Szóval nála ezt kellene orvosolni vagy úgy feljebb tolni (4-4-2, 4-2-3-1, hogy legyen mögötte 1 RB, persze ahhoz igazolni kellene mert De Sciglioval nem messzire megyünk.

Kanté nevét én még soha egyetlen apró betűs tuttosport cikkben sem olvastam, úgyhogy nem hiszem, hogy ő képben lenne nálunk. Pogba meg...a világ legnagyobb futballkurvája lenne ha MU-Juve-MU-Juve utat járná be, bár azt adom, hogy ő lenne a tökéletes megoldás per pillanat számunkra.

Amibe nehezen látok bele, hogy idén kb mekkora kiadást bír el a költségvetés. Mert azért N'dombele, Chiesa, Zaniolo, Manolas (megtoldva esetleg egy Tonalival) bőven 200M fölötti költekezést jelentene, ehhez azért 2 vezéráldozat kell.

Plusz "nesze sánta itt egy púp" alapon még a malaccal is kezdeni kell valamit, mert nem hiszem, hogy a Londongrád kipengeti az árát.

Tonaliról mostanában kevesebb szó esik, pedig őt jó lenne megfogni még ha 1 évet ott is hagynánk Bresciába.

Kanté csak az én képzeletemben lenne a legjobb (illetve nemcsak az enyémben, de nem ez a lényeg), viszont szerintem szóba került ő, még ha nem is visszatérő jelleggel. Persze ami késik, nem múlik, figyeld meg, hogy képbe kerül még ő. Pogba mondjuk a pletykák alapján reálisabb, szerintem viszont nehezebb célpont. Szerintem valós, hogy Zidane a Realhoz akarja vinni, és leginkább Kroos helyére, vagy valami hasonló szerepkörre, kicsit talán támadóbbra.

Arra én is kíváncsi lennék, hogy mennyit lehet tisztán költeni az eladások nélkül. A névsorral egyébként abszolút kiegyeznék, bár igazából szerintem Chiesatól jobb Brandt, akire elvileg 25 millió €-s árcédula van akasztva, és ha van egy jobb játékos feleannyiért, akkor miért költsünk a drágábbra? Ettől függetlenül szerintem Chiesa a múlt heti meccs után bőven esélyes lehet. Egyre nagyobb az esély arra, hogy Allegri marad, aminek alapvetően most nem örülök, hiába tartom nagyon jó edzőnek, de a mai nyilatkozata alapján még akár bizakodhatunk is. Bernardeschi hátravonása nemcsak az én elképzelésemben van meg Very Happy, de ami durva, hogy Canceloból mezz'alat csinálna...vagy mindenkit csak szívatna ezzel a részével. Én nem tudom a portugált elképzelni abban a szerepben. Ha Allegri ezt akarja, akkor viszont megint kell egy minőségi jobbhátvéd, amitől nem hemzseg a paletta. Pjanic és/vagy Dybala menni fog, erre azért fogadni mernék.

Higuaín...a futballtörténelem egyik legveszteségesebb transzfere volt. Érthetetlen, most meg el se tudjuk passzolni (mármint ez utóbbi sajnos nem az). Kb. maradt Kína, de oda meg szerintem ő nem menne.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT


Posts : 10596
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-04-26, 10:04

Nekem Dombelé amolyan fiatalabb, ügyesebb Matuidinek tűnik. A labdavesztései mondjuk aggasztóak mert attól egyből lekonyul a halnak (bár most olvasom, hogy Gárdióla lesz az ezzző jövőre Very Happy).
Vissza az elejére Go down
tjunior
Allegri jobbkeze



Posts : 3304
Join date : 2012. Nov. 06.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-04-26, 09:45

Krisz írta:
Cancelo: fake news

Ennyit erről.
Mondjuk ez egy kicsit vicces 
"I owe a lot of my current form to him"
Vissza az elejére Go down
s4tch
Admin
s4tch


Posts : 4924
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 46

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-04-26, 08:59

Krisz írta:
...pusztán statok alapján nekem ő inkább a Pogba profilnak tűnik, mint a Kante profilnak...

a játékát elnézve viszont egyik sem santa nekem inkább egy di livio-féle, melós, fáradhatatlan robot jut róla eszembe, csak modernebb kiadásban. egy dolog aggaszt vele kapcsolatban: kurvasokat szerelik, ez látszik a statokból is. asszem 1,5 körüli a "dispossessed" mutatója, ugyanez a mi mostani kezdő középpályásainknál 0,5 körül van. ez azért veszélyes, de ezen taktikai felkészítéssel lehet javítani.

egyébként ha a jobbik oldalát akarod látni, akkor a barcelona elleni, nagyon csúnya zakójuk során készített összefoglalót érdemes lehet megnézni:



annak ellenére, hogy kikaptak 5-1-re, ndombélé jól játszott, nagyjából egyetlenként a lyoniak közül. öcsém nagy barca fan, és neki is tetszett a fiú.

CsT írta:
Kanté nevét én még soha egyetlen apró betűs tuttosport cikkben sem olvastam, úgyhogy nem hiszem, hogy ő képben lenne nálunk.

hát, pedig valamelyik szennylap (cds talán) szóba hozta velünk pár hete flower nyilván nem lesz belőle semmi.
Vissza az elejére Go down
http://bianconeri.taccs.hu
CsT
Takaroggyon!!!
CsT


Posts : 10596
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2019-04-26, 08:29

Tankcsapda írta:

 neki a háromvédős rendszer lenne jobb, ahogy a keret jelentős részének.

Annyiban vitatkoznék, hogy Kanca legnagyobb baja a koncentráció (illetve annak hiánya) ha fölfutásoknál ha labdát veszít (ami tavasszal nagyon gyakran megtörtént) akkor ott a terület mögötte, ez RB-ben és RWB-ben ugyanúgy fennáll (nyilván a 3 védős rendszerben könnyebben oda segít a jobb oldali CB) de ezt rühelli szerintem igazán benne a hal. Szóval nála ezt kellene orvosolni vagy úgy feljebb tolni (4-4-2, 4-2-3-1, hogy legyen mögötte 1 RB, persze ahhoz igazolni kellene mert De Sciglioval nem messzire megyünk.



Kanté nevét én még soha egyetlen apró betűs tuttosport cikkben sem olvastam, úgyhogy nem hiszem, hogy ő képben lenne nálunk. Pogba meg...a világ legnagyobb futballkurvája lenne ha MU-Juve-MU-Juve utat járná be, bár azt adom, hogy ő lenne a tökéletes megoldás per pillanat számunkra.


Amibe nehezen látok bele, hogy idén kb mekkora kiadást bír el a költségvetés. Mert azért N'dombele, Chiesa, Zaniolo, Manolas (megtoldva esetleg egy Tonalival) bőven 200M fölötti költekezést jelentene, ehhez azért 2 vezéráldozat kell.



Plusz "nesze sánta itt egy púp" alapon még a malaccal is kezdeni kell valamit, mert nem hiszem, hogy a Londongrád kipengeti az árát.



Tonaliról mostanában kevesebb szó esik, pedig őt jó lenne megfogni még ha 1 évet ott is hagynánk Bresciába.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom





Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
14 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: