Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+39_DREAM_ EsztéNégy Murasaki Latya juventute Norbee82 HungarianMotorMouse JuveTaka Krisz kilopo exchaby Godbluff Joseph Ducreux Quagliarescu farturo tcs19 enzogigi virracocha balazs91 .bb. s4tch pietro10 tjunior baggiofan cortamelasombra CsT AndreasMatri juve 1974 Arnijuve el_ceRebr0 zetterberg40 andree10 Juve=scudetto _benito daneeka laac _Tyler DartagnanX Admin 43 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-23, 14:47 | |
| - cortamelasombra írta:
- ...
Most nem arról van szó, hogy a Bayernnek kell szurkolni. Szurkoljon nekik akinek két anyja van. Viszont a Bayern játékospolitikája nem hiszem hogy szemléletben sokban különbözne a miénktől. A bundásban szövetségi szinten van megszabva a pozitív pénzügyi mérleg és ők emellett tudják megengedni maguknak hogy 40 milliókat költsenek egy játékosra. Ez az irigylésre méltó, nem a rengeteg helyen patkány csapatuk. Senki sem Céronaldokat meg Neymarokat akar látni, hanem olyan világelitbe tartozó spílereket akik tökéletesen illenek az adott posztra. Mert mi is kifizettünk 50 millát egy Buffonért vagy 30 millát Nedvedért, stb stb. Egyébként a tavalyi Juventusnál én sem bántam volna különösebben, ha mondjuk nem jut tovább egy mostanihoz hasonló csoportból, ott minden meccsen ezer fokon izzó, vértől habzó szájú, ellentmondást nem tűrő küzdés és győzni akarás volt, Contenek minden meccs utáni sajtótájékoztatóját feliratozni kellett mert úgy berekedt. Az idei csapat öregedett egy évet, lejátszott egy EB-t, kapott egy ormótlan nagy plusz terhelést és kb 5-6 meccset tudnék felsorolni ami olyan volt vagy csak szimplán emlékeztetett a tavalyi szezonra. Olyan mintha hozzátunyultunk volna a gyengülő mezőnyhöz (kiherélt Milan, szétbarmolt sinter, inkonzisztens Napoli) és a csapat elvesztette volna azt, amitől az előző szezon olyan gyönyörű volt. Persze ha az eredményeket nézzük akkor nem lehet panasz, a csapat tökéletesen teljesíti amit a projekt megkíván tőle. Bajnoki cím, BL negyeddöntő, ezen a ponton nem is várhatunk többet. Ahhoz viszont, hogy átlépjük ezt a határt - mert senki ne kételkedjen benne, hogy hosszabb-rövidebb távon ez a cél - akkor nekünk is a legjobban a csapatba passzoló játékosokat kell megvennünk, nem pedig a maradékból kukázni. Nyilván ez sem megy egyik napról a másikra, meg baromi nehéz, de ezzel nem szabad megelégedni. | |
| | | cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-23, 12:42 | |
| Na ha mi lennénk a Bayern olasz kiadása akkor biztos hogy szögre akasztanám a mezem. Annál ellenszenvesebb gárda kevés van- Most nem emiatt a Götze ügy miatt, talán annyira ők se szemetek hogy egy nappal a meccs elött szivárogtatnak ki ilyesmit...
De lényeg hogy ezt az elmúlt 2 év Juventus-át semmilyen csapatra és főleg nem pénzre nem cserélném. Lehet hogy nem tökéletes és például nem birunk egy normális csatárt kiállitani de erre nem az a megoldás hogy akkor basszunk el szezononként 40 milkát. Az az erőmegoldás, esetek felében bejön, ismerve a Juve játékospolitkáját az elmúlt öhm....50 évben kb ... de 10 az biztos, mindig azok voltak a bukták akiknél kinyitottuk a pénztárcát.
Kinek kell egy 160 millió ájróból összerakott zsoldos banda komolyan? Hogy minden évben valami brazil szambázzon ott elöl akik már rugott 5 gólt a Sao Paolo-i államiba vagy az Ukrán Premijerfos-ba elötte csak azért hogy az első jól megtermett Bologna végő eltörje a sipcsontját? Vagy egy újabb fiatal portugál cselgép aki megérkezte után szűk fél évvel elveszti a sebességét, beadni, passzolni, lőni meg ugye nem tanitották meg mert akkor még arról nem volt szó...
Sokkal inkább a saját testébe reinkarnálódott Szundit, a 'kukázott' Barzagli-t, a nálunk megkoronázott Arturo-t és a Los Amigos Locos Marcsi-Giorgo-Giggi-Gio tengelyt nézem, akkor is ha ez nem elég Európa trónjára. Úgyse akarjuk hogy mocskos legyen a munkaruhánk, arrafelé meg már csak ilyen az élet. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-23, 11:26 | |
| Az a vicc, hogy ha a tetves Moratti nem kavarja a szart a calciopoli körül, mi is hasonló szinten lehetnénk gazdaságilag. Akkoriban még mondogattuk, hogy kellett a 2006-os megtisztulás, de azóta világossá vált, hogy az egész egy koncepciós eljárás volt, aminek egyetlen haszonélvezője az izé lett, és ami csodásan lejtőre rakta a komplett olasz focit. Szarni bele, szerintem nem állunk rosszul, 1-2 minőségi igazolással komoly dolgokra lehet képes ez a keret. Amúgy a BL annyira nem mozgat, mint a bajnokság; a BL-hez pénzen kívül szükséges egy jó adag mázli is, az meg teljességgel kiszámíthatatlanná teszi a sorozatot. Építkezzünk, aztán ha összejön, örülünk.
Abban mondjuk igazad van, hogy középre megvagyunk, de én úgy számolom, hogy legkésőbb jövőre elviszik Vidalt, és Pirlo sem lesz fiatalabb, úgyhogy nem árt az utánpótlás. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-23, 10:55 | |
| - s4tch írta:
- Nem csak Zlatan, Pogba, Bouy, hanem Mkhitaryan (vagy hogy kell írni) is Raiola ügyfele, úgyhogy biztosan számíthatunk az örménnyel kapcsolatos pletykákra is. Nem rossz spíler, de nekem a Sahtarból inkább Fernandinho kéne.
Mkhitaryan tökéletes false nine lenne én sunáznám. Fernandinho aligha lehet prioritás, középre elég szép mennyiségű minőségi játékosunk van. A bal szélre kéne kukázni egy echte wingbacket aki beadni is tud. Mivel Lichti se tud beadni így ha felvet a pénz minket, akkor jobb szélre is lehet nézni valakit, bár nem hiszem, hogy ez meg fog történni. A Bayernnek elég durván bejött az élet, hogy minden évben 40 millákat basznak ki egy játékosra, borzasztóan előttünk jár a bundás... | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-23, 10:04 | |
| Nem csak Zlatan, Pogba, Bouy, hanem Mkhitaryan (vagy hogy kell írni) is Raiola ügyfele, úgyhogy biztosan számíthatunk az örménnyel kapcsolatos pletykákra is. Nem rossz spíler, de nekem a Sahtarból inkább Fernandinho kéne. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-22, 17:27 | |
| Marco megmondja a tutit:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/juventus-ibra-helyett-cavani-kene-a-csapatnak-materazzi-2238187 | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-22, 15:25 | |
| http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/23/80/79/cikk_2238079/suarez2.jpg | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-22, 13:39 | |
| Ki gondolta volna, hogy Melóval még gondunk lehet? A törököknek április 30-ig kéne eldönteni, megveszik-e a hülyegyereket a kölcsönszerződésében szereplő 6,5 milláért, vagy ugye ott a másik lehetőség, hogy nem. Ha tippelnem kellene, inkább Drogba és Sneijder durva fizetésére költenek inkább. Marotta meg mehet házalni a >20 millás Secco-hagyatékkal. | |
| | | exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-22, 09:22 | |
| gyökér... _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | juve 1974 Vízhordó
| | | | cortamelasombra Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-22, 00:07 | |
| oké, szerintem ma lett hivatalos hogy kedvenc Suarez Lajos-unk eljön a ködös Albionból. na ő lenne a sztárigazolás a szemembe. ha Ibrával beszélgetünk, akkor nem vagyok hajlandó elfogadni hogy Lajosra nincs pénz. úgy megnézném ahogy leharapja mondjuk Hamsik pofáját hogy az valami hihetettlen :DD
az évi 30 gólját meg igazán bemutathatná úri, műártő Torinói közönség elött is, és nem a dokkmunkás krumpliszökevényeknek Ir parasztjának. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-20, 12:01 | |
| http://football-italia.net/33286/report-conte-direct-ibra-talks
Kezdődik. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-19, 18:16 | |
| mi ez, rémálom az elm utcában? |
| | | laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-19, 13:43 | |
- laac írta:
- Én egy Zlatan-Gio támadó párost megnéznék!
Egy próféta vagy!!! Kettőjüket ha kirakjuk a pályára már a kombinált magasságuk megfelel egy darab átlagos csatárénak. Profit???? :DD Profit??Mind2 technikás,labdabiztos(bár Giora ez csak részben igaz,viszont gyors)Zlatan elviszi a védőket,Gio pedig atomvillanásként átszáguld a védők alatt,megkapja a labdát és ott a gól!!Másik alternatíva és én ebben nagy fantáziát látok ,Zlatan Gio fejére ível és megint ott a gól!!! _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-19, 12:39 | |
| - laac írta:
- Én egy Zlatan-Gio támadó párost megnéznék!
Egy próféta vagy!!! Kettőjüket ha kirakjuk a pályára már a kombinált magasságuk megfelel egy darab átlagos csatárénak. Profit???? :DD _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-19, 12:36 | |
| Ne feledjük,hogy Conte ászokat akart,de Beppe gyorsan lehűtötte.Szerintem Zlatan kacsa,és jön majd egy középárfolyamos vagy diszkont csatár a baszk mellé.Na ennek nem lenne semmi értelme. | |
| | | laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-19, 12:30 | |
| Zlatanos témára annyit,h én még emlékszem amikor a BL-ben az ajax színeiben játszott,és 2vagy3-szor végzett el egy szabadrúgást persze harmadszorra beküldte!!Már akkor is látszott nagy játékos lesz!Nekem a kedvenc játékosom a mai napig nem beszélve,h Malmö-i akárcsak az én családomnak egy rész(tehát"földim"). Az tutti,h néhány évig még tudná fosni a gólokat nálunk,kérdés mennyibe fájna a JUVEnak a leigazolása??Én egy Zlatan-Gio támadó párost megnéznék! _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-19, 11:15 | |
- egyedül attól félek hogy elbaszunk rá egy csomó pénzt amit sokkal okosabban is el lehetne költezni.
Ettől ne félj, nincs túl sok pénze a klubnak. Amúgy Zlatan elég biztos befektetés, ha meg nem sérül, évi 20-25 gólt máris be lehet neki írni a különböző sorozatokban. Ilyen csatárunk Trez óta nincs. --------------------------- Amúgy az újságíróknak máris nincs jobb témájuk a Juventusszal kapcsolatban, mint a mercato: Pogbát 30, Vidalt 50 millára árazzák, meg ilyenek. Szeptemberig ez fog menni, tök izgi. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-18, 21:32 | |
| - jackie_d írta:
- cortamelasombra írta:
- Azért jó nagy football kurva az az Ibra, de legalább a legjobb fajtából, ő nem szégyenli hogy tövig bekapja a pénzes csekkeket, soha nem állitotta hogy benne egy kicsi csapathűség is lenne, egyszóval csomó mindenért lehet utálni, de azért azt muszáj elismerni hogy egy zseni aki akárhova megy, fossa a gólokat.
+ nemtudom még hány olyan játékos van aki az Interbe, Milánba és a Juvéba is játszott... és egyik helyen se lopta be magát az emberek szivébe. én szerettem, de szerintem akkor (is) egyedül voltam ezzel
amúgy a lazio elleni meccsen vuc játékát néve döbbentem rá, hogy capello mit akart anno zlatannal játszatni de komolyan, totál dejavűm volt, attól eltekintve, hogy zlatan alkalmatlan (volt) erre... gondolom ezért sem bírták sokan én annyira már nem emlékszem Zlatanra zebrában, érdekes módon. nekem akkor is, azóta is minden Del Piero-ról és Nedvedről szólt :DD azt hiszem ez bocsánatos bűn. de ahogy irtam, kurvajó játékos, azt meg kell hagyni. szóval nem vagy ezzel egyedül. mondjuk odáig nem mennék hogy 'szerettem' de azért amikor egy focistára azt mondom hogy kifejezetten a kedvencem, vagy miatta odakapcsolok egy meccsre az általába abszolút szubijektiv. stilus, kűzdés, klubhűség, általába ilyesmi, ezek közül Zlatanba max a stilusos flegmasága van meg. a gólgépeket a teljesitményükért önmagában sosem szerettem, pl a szteroid törpe is irritál. egyedül attól félek hogy elbaszunk rá egy csomó pénzt amit sokkal okosabban is el lehetne költezni. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-18, 20:29 | |
- Azért jó nagy football kurva az az Ibra, de legalább a legjobb fajtából, ő nem szégyenli hogy tövig bekapja a pénzes csekkeket, soha nem állitotta hogy benne egy kicsi csapathűség is lenne, egyszóval csomó mindenért lehet utálni, de azért azt muszáj elismerni hogy egy zseni aki akárhova megy, fossa a gólokat.
+ nemtudom még hány olyan játékos van aki az Interbe, Milánba és a Juvéba is játszott... és egyik helyen se lopta be magát az emberek szivébe. én szerettem, de szerintem akkor (is) egyedül voltam ezzel amúgy a lazio elleni meccsen vuc játékát néve döbbentem rá, hogy capello mit akart anno zlatannal játszatni de komolyan, totál dejavűm volt, attól eltekintve, hogy zlatan alkalmatlan (volt) erre... gondolom ezért sem bírták sokan |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-18, 20:14 | |
| Azért jó nagy football kurva az az Ibra, de legalább a legjobb fajtából, ő nem szégyenli hogy tövig bekapja a pénzes csekkeket, soha nem állitotta hogy benne egy kicsi csapathűség is lenne, egyszóval csomó mindenért lehet utálni, de azért azt muszáj elismerni hogy egy zseni aki akárhova megy, fossa a gólokat.
+ nemtudom még hány olyan játékos van aki az Interbe, Milánba és a Juvéba is játszott... és egyik helyen se lopta be magát az emberek szivébe. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-18, 20:09 | |
| Kíváncsi vagyok,hogy igaz e Lehet,hogy van valami köze a Francia adópolitikához Szerintem jobb lenne mint Sanchez,de hát van múltja a "fiúnak".(32+4 év jó esetben ) | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-18, 18:17 | |
| - s4tch írta:
- Az szép, de a 2 év alatt úgysem kellett kifizetni még a két évre vonatkozó egész bónuszt sem, mivel a Barca nem nyerte meg az összes létező sorozatot, amiben indult. No mindegy, abban egyetértünk, hogy ép áron jöhet, 25 környékén sok, a többi részletkérdés.
Közben Raiola kikotyogta, hogy Zlatan aláírt a Juventushoz: http://bianconeri.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/18/Eljatszunk_a_gondolattal/ hoppá még egy zseni a csatársorba? királyság! |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-18, 18:06 | |
| - s4tch írta:
- Ha ezen múlik, személyesen rágom le a haját a kis buksikutyus fejéről.
vigyázz, mert szavadon foglak |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-18, 13:29 | |
| Az szép, de a 2 év alatt úgysem kellett kifizetni még a két évre vonatkozó egész bónuszt sem, mivel a Barca nem nyerte meg az összes létező sorozatot, amiben indult. No mindegy, abban egyetértünk, hogy ép áron jöhet, 25 környékén sok, a többi részletkérdés.
Közben Raiola kikotyogta, hogy Zlatan aláírt a Juventushoz: http://bianconeri.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/18/Eljatszunk_a_gondolattal/ | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-18, 13:17 | |
| - s4tch írta:
- _Tyler írta:
- ...de nem várhatja senki, hogy miután a Barcelona kifizetett érte 30+ milliót, hogy szotyiért odaadják...
Transfermarkt szerint 26-ért vették. (A bónuszokat ők nem írják, valamivel több lehetett.) Ehhez, a klub lehetőségeihez és Sanchez tudásához képest sok a 25M, amennyiről pletykálnak.
15-ért nyilván jöhet, Giovincónál többet mutatna. a bónuszok összesen 11 millió eurót jelentenének | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-18, 11:48 | |
| 15-ért nyilván jöhet, Giovincónál többet mutatna.Na ez biztos. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-18, 10:48 | |
| - _Tyler írta:
- ...de nem várhatja senki, hogy miután a Barcelona kifizetett érte 30+ milliót, hogy szotyiért odaadják...
Transfermarkt szerint 26-ért vették. (A bónuszokat ők nem írják, valamivel több lehetett.) Ehhez, a klub lehetőségeihez és Sanchez tudásához képest sok a 25M, amennyiről pletykálnak. 15-ért nyilván jöhet, Giovincónál többet mutatna. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-18, 09:50 | |
| Ellenünk az ellenfelek általában betömörülnek a kapujuk elé, Sancheznek meg szerintem hely kell. Nem tudom, ennek fényében itt mennyire tudna érvényesülni. | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-18, 08:33 | |
- s4tch írta:
- Én is úgy tudom, hogy beleszámít a kvótába a kölcsönjátékos is. Likviditás szempontjából van jelentősége egy ilyen jellegű szerződésnek, lásd Milan-Boateng.
Amúgy Willan 30 millióba fájt az Anzsinak. Sanchez (illetve a támadó középpályások/szélsők 99%-a) hozzá képest egy nulla. 25-öt sosem adnék Sanchezért. szerintem jó ötlet Sanchez, jó játékos nagyon csak nem jön ki neki a lépés a Barszába, előnye hogy ismeri az olasz terepet. egyedüli megfontolandó hogy egy szélsőért tényleg sok pénz az, egy hagyományosabb, támadó játékosért akit be lehet rakni akár középre, akár szélre már nem lenne az...de amennyire ismeres Alexist ő nem ilyen :DD de, Alexis pont ilyen: éppen az az egyik nagy erőssége, hogy a támadósor bármelyik pontján be lehet vetni. a testalkata miatt nyilván nem erőcsatár, de teljesen jól elvan középen. az ára tényleg túl magas, de nem várhatja senki, hogy miután a Barcelona kifizetett érte 30+ milliót, hogy szotyiért odaadják. de 15 millióért szerintem egy nagyon jó igazolás lenne | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-17, 21:36 | |
| Ha ezen múlik, személyesen rágom le a haját a kis buksikutyus fejéről. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|