Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+39
_DREAM_
EsztéNégy
Murasaki
Latya
juventute
Norbee82
HungarianMotorMouse
JuveTaka
Krisz
kilopo
exchaby
Godbluff
Joseph Ducreux
Quagliarescu
farturo
tcs19
enzogigi
virracocha
balazs91
.bb.
s4tch
pietro10
tjunior
baggiofan
cortamelasombra
CsT
AndreasMatri
juve 1974
Arnijuve
el_ceRebr0
zetterberg40
andree10
Juve=scudetto
_benito
daneeka
laac
_Tyler
DartagnanX
Admin
43 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Guest
Vendég

Bevásárlóközpont - Page 24 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-24, 23:18

zetterberg40 írta:
zetterberg40 írta:
Persze Llorente csak nyáron érkezne...

Hivatalos:
http://www.juventus.com/juve/en/news/24_gen2013_llorente

Kíváncsi leszek rá.

remélem nyárig megnyiratkozik, mert ez a lehmann frizura nem túl nyerő
Vissza az elejére Go down
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-24, 21:40

Állítólag szereztünk egy 18 éves ecuadori támadó középpályást, Jose Francisco Cevallos nevet kapta a keresztségben. Csatárt is tud játszani, orbitális tehetségnek tartják. Az apukája válogatott kapuvédő volt, 2002-ben Buffonnal mezt is cseréltek a VB-n. Lehet youtube-videókat vadászni a skilljeiről, remélem, legalább hatszor ügyesebb, mint El-Shaarawy.
http://bianconeri.taccs.hu
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-24, 18:00

Én örülök,szerintem jól fog játszani nálunk.(Annak kevésbé,hogy a baszkok padoztatják.)Jó lenne viszont López még most,a téli mercato alatt.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-24, 16:27

Llorentével kapcsolatban a fb-poszt alá írt hozzászólások beszédesek. A többségi véleményt sosem a hangosan méltatlankodók dobják össze, de ennyire Bendővel kapcsolatban sem volt negatív a várakozás. Szerintem nem lesz rossz, bár meggyőződésem, hogy jelen pillanatban nem illik ebbe a szerkezetbe, ebbe a csapatba. Conte nyilván tud valamit, ha ragaszkodott hozzá.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-24, 13:27

zetterberg40 írta:

Hivatalos:
http://www.juventus.com/juve/en/news/24_gen2013_llorente

Kíváncsi leszek rá.
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-24, 12:16

zetterberg40 írta:

jah tényleg, annyi pénzünk azért már nincs hogy kivásároljuk. nembaj egy tarcsibaj töltött szezon csak nem okoz nála nagy forma hanyatlást....tejóég, kimondani is rossz :DD

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-24, 12:10

cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-24, 11:42

zetterberg40 írta:
DartagnanX írta:
Más helyen - valami olasz muksó szerint - pedig az egész kamu.
Na mindegy. Hamarosan kiderül.

A Lyon elnöke is tagadja, de az olasz lapok meg már szinte biztosra veszik az érkezését. Persze tudjuk milyenek, szóval tényleg majd kiderül.

Lopez stílusa szerintem Quagliarelláéhoz hasonló, segíthet rajtunk.

A Llorente biznisz bejelentését mára várják a klubtól.

na akkor igazán izgalmas napunk lehet !

egyikre se mondom hogy a kivánság lista tetején van, de ha mindkettő jönne az már azt mutatja hogy Marotta legalább megpróbálkozik a tűzoltással a támadószekcióban.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-24, 11:33

DartagnanX írta:

A Lyon elnöke is tagadja, de az olasz lapok meg már szinte biztosra veszik az érkezését. Persze tudjuk milyenek, szóval tényleg majd kiderül.

Lopez stílusa szerintem Quagliarelláéhoz hasonló, segíthet rajtunk.

A Llorente biznisz bejelentését mára várják a klubtól.
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-24, 11:04

s4tch írta:
Mai név: Anelka.

Basketball

'A játékos akiért a legtöbbet fizették valaha'
jah, csak már akkor sem értette senki hogy miért... nehogy már mi legyünk a 23. balek a sorban. a kiöregedett fekákról meg már irtam egy tanulmányt nemrég :DD

btw ez a Lisandro López dolog felhevitette a vérem. nemcsak egyre több szakállas ember rohangálna a Juvéba DE énmég homályosan a Portóbol emlékszem rá igazán és elég jó spiler volt, elvileg tud wingert is játszani + a lyonos mutatója se gyenge, 102 meccsen 54 gól, ilyenkor akartalanul is Mátri idióta ábrazató rajzolódik ki elöttem....

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-24, 10:39

Mai név: Anelka.

Basketball
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-24, 10:01

s4tch írta:
Úgy tűnik... Francia források biztosra veszik a bizniszt. Fanyalogtam egyet meleg barátaimnak, merthogy öreg, nem állandó kezdő a Lyonban sem, az ütődött Maradona óta senki nem hívta meg a válogatottba, meg ilyenek, de Darti bölcsen nyugalomra intett, és meggyőzött, hogy jó lesz. Kurvajó csatár volt 2009-10 körül, azóta igazság szerint nem láttam játszani. Nyilván nem csak a Dzeko, Jovetics, Benzema, Cavani bagázsban vannak olyanok, akik segíteni tudnának a Juventuson.

Én abban bízom, hogy az új impulzus és Conte lelkesítő beszédei újra a régi formáját hozzák elő belőle. Magabiztos, okos játékos.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-23, 22:35

s4tch írta:
Úgy tűnik... Francia források biztosra veszik a bizniszt. Fanyalogtam egyet meleg barátaimnak, merthogy öreg, nem állandó kezdő a Lyonban sem, az ütődött Maradona óta senki nem hívta meg a válogatottba, meg ilyenek, de Darti bölcsen nyugalomra intett, és meggyőzött, hogy jó lesz. Kurvajó csatár volt 2009-10 körül, azóta igazság szerint nem láttam játszani. Nyilván nem csak a Dzeko, Jovetics, Benzema, Cavani bagázsban vannak olyanok, akik segíteni tudnának a Juventuson.

Kölcsönbe jó lehet. Képes gólt lőni, két helyen is bizonyított.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-23, 21:33

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-23, 18:07

Lisandro Lopez felkészül?
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-23, 10:09

s4tch írta:
DartagnanX írta:
Pirlo helyén észrevehetetlen volt.

Pedig iszonyat tehetséges belső középpályás. Nem tudom, mi hiányzik belőle, hogy ugyanolyan önbizalommal játsszon, mint Pogba.

Alighanem az önbizalom.

A fenébe, most látom, hogy ezt az önbizalom dolgot a listára írtam, nem pedig ide! Te pedig így ellophattad!

Az EU-n kívüli igazolásokról mondja el valaki a tudnivalókat!!!!!!

juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-22, 17:49

Remélem marad,és kér egy kis magabiztosságot Pogbától.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-22, 14:03

DartagnanX írta:
Pirlo helyén észrevehetetlen volt.

Pedig iszonyat tehetséges belső középpályás. Nem tudom, mi hiányzik belőle, hogy ugyanolyan önbizalommal játsszon, mint Pogba.

Alighanem az önbizalom.
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-22, 13:54

zetterberg40 írta:
http://www.football-italia.net/29772/parma-net-marrone-2013-14

:S

Nincsen ezzel semmi baj. Nincs nálunk játékban.
Pirlo helyén észrevehetetlen volt. A védelemben pedig sokadik opció.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-22, 13:42

http://www.football-italia.net/29772/parma-net-marrone-2013-14

:S
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-22, 10:50

s4tch írta:
DartagnanX írta:
Akárhogy is, egyelőre úgy tűnik, hogy télen lófasz se érkezik.

Már itt van nekünk Pelus, és szerintem egy olcsó csatárt még behúzunk.

Pelust el is felejtettem, talán nem méltatlanul. Smile De még beválhat persze...

Egyébként hogy van most ez az EU-n kívüli igazolásokkal? Már leigazoltuk Doriát, és most Panchito vagyis José Francisco Cevallos érkezéséről írnak tényként az EKVÁDORI lapok.
Nem csak egyet lehet igazolni kintről?

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-22, 10:28

DartagnanX írta:

Már itt van nekünk Pelus, és szerintem egy olcsó csatárt még behúzunk.
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-22, 10:23

zetterberg40 írta:
Guardiola állítólag Vidalt kéri a Bayern vezetőségétől a középpályára.

60 millió.

És ha hozzácsapunk még egy húszast, akkor abból jöhet Cavani, Falcao vagy Neymar plusz még valaki a középpályára Vidal helyett.

DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-22, 10:20

Joseph Ducreux

Joseph Ducreux

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-18, 16:48

kilopo írta:
Jaki nyáron elhúz, és ő elvileg 3 millió körül keres. Ha így nézzük, akkor évi +1,5 millióval terheli meg a kasszát. Azért így nem lenne rossz "csere".

Első blikkre sokalltam a 4,5-et, de meggyőztél. Laughing
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-18, 15:52

Alex Teixeira Question Mit tudtok ,ha igaz az jó lenne.Csak hát a Tutton olvastam.
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-18, 15:09

s4tch írta:
Majd ha itt megnyerte a BL-t, mehet. Ha a következő 3 szezonban nem sikerül, akkor valami pofátlanul magas összegért el lehetne engedni.

Mai spanyol hírek szerint megegyeztünk Llorrentével: csak nyáron jön, tehát ingyen, 4 évre, évi 4,5 millióért. Akkor sem egy bődületes bukta, ha végül besül: volt már 20 millió fölötti, hasonló összeget kereső csatárunk, akitől megszabadulni sem lehetett.

Jaki nyáron elhúz, és ő elvileg 3 millió körül keres. Ha így nézzük, akkor évi +1,5 millióval terheli meg a kasszát. Azért így nem lenne rossz "csere".
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-18, 13:30

Majd ha itt megnyerte a BL-t, mehet. Ha a következő 3 szezonban nem sikerül, akkor valami pofátlanul magas összegért el lehetne engedni.

Mai spanyol hírek szerint megegyeztünk Llorrentével: csak nyáron jön, tehát ingyen, 4 évre, évi 4,5 millióért. Akkor sem egy bődületes bukta, ha végül besül: volt már 20 millió fölötti, hasonló összeget kereső csatárunk, akitől megszabadulni sem lehetett.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-18, 13:12

Guardiola állítólag Vidalt kéri a Bayern vezetőségétől a középpályára.
JuveTaka

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-17, 10:42

Hali!

Én Lewandowsky-z hoznám el. Mert ügyes a srác és tud magának kialakítani helyzeteke. Smile
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2013-01-17, 10:12

A bajnoki címért mekkora pénzjutalom jár? Nagyságrendileg is jó Smile
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
24 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: