Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+17tjunior EsztéNégy Téjlor89 Tankcsapda virracocha _Tyler Krisz CsT zetterberg40 bombahoppa vektra simoon LeRoi10 DartagnanX Malloy _DREAM_ Petike007 21 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-13, 12:03 | |
| - Malloy írta:
- Elvileg nem is a psg kereste Ronaldot hanem mi ajánlgatjuk boldog-boldogtalannak, hogy szabaduljunk a bérétől...
Ha ez igaz akkor kvázi csődhelyzet van. Viszont mi a tokom lett a 300 millás tokeemelessel??? | |
| | | Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-13, 11:50 | |
| Elvileg nem is a psg kereste Ronaldot hanem mi ajánlgatjuk boldog-boldogtalannak, hogy szabaduljunk a bérétől... | |
| | | _DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-13, 09:42 | |
| Nagyon beindult a hiszti Dybcsi körül, örülök hogy most kevesebb ideig fog tartani a mercato. Remélem nincs akkora szarban a klub hogy el kelljen adni és a fizujával is meg tudnak egyezni.. szerény nyomott véleményem szerint őt semmi pénzért nem lenne szabad elengedni (jó nyilván ha befutna valami ezercsilliárdos ajánlat az araboktól akkor igen, de most a covid miatt nem hiszem hogy lesz ilyen). | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-13, 08:29 | |
| A Thomas Partey pletykákra szerintem s4tchy épp hegyezi valahol. Apropó s4tchy, hol vagy? | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 23:47 | |
| - Krisz írta:
- A lentebb említett Torreira igazi Barzás deal lenne szvsz, főleg Ramsey bevonásával. Neki nagyon passzolt a Serie A, iszonyat jó volt a Sampban, miután Mátyást elengedtük ráadásul nincs a keretben hozzá hasonló karakterű spíler sem (emellett nyilván a labda se sír nála).
Ha már Barzanal járunk; miután nyilvánvalóvá vált az öltöző és Sarri közti szakadék léptéke, felmerült bennem, hogy esetleg ő pont a bagós miatt lépett le. Ebben az esetben lehet megérné futni vele egy kört.
Ami a többi pletyit illeti, nem vehetünk meg mindenkit is + Messi, mint az jnter, és olyan eszetlen fiatalításra sincs szükség. Remélem Pirlonak van egy határozott elképzelése és ahhoz igazolunk majd posztra - Pjanic pótlása evidens, itt kb el kell dönteni, hogy hol akarja szervezni a játékot, mélyen vagy elől és annak megfelelően rámenni a Locatelli-Thiago vagy az Aouar-Pellegrini vonalra. A selejtezés nagyon tetszik, viszont megfelelő pótlás nélkül inkább hátrább vagyunk vele, mint előrébb, hacsak nem szándékozik komolyabban használni a csikókat a tarcsiból. Barza elvileg Pirlo stábjában fog valamilyen szerepet kapni. Igazából a Torreira-Ramsey csere egy abszolút win-win situationnek tűnik. Torreiranak a Serie A fekszik, Ramsey az Arsenalban közönségkedvenc volt, Torreira nem nélkülözhetetlen Angliában, Ramsey gyenge nálunk. Milyen fiatalokat tudna felhozni Pirlo? Csak kérdem, mert szerintem túl sok opció nincs, mondjuk Gozzit vagy Fagiolit érdemes lenne kipróbálni, de egyébként nem nagyon ismerem az utánpótlást, azt tudom, hogy egy óriási tehetséget a plusvalenza oltárán feláldoztunk tavaly. Amúgy szerintem Keant simán vissza lehetne hozni, nem igazán jött be neki eddig az angliai kaland, és még csak 20 éves. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 23:38 | |
| Szerintem meg felejtsük már el, hogy feltétlenül szimpatikusabbak vagyunk a semlegesek között, mint a Zinter. Sarri Juveja iszonyatosan taszító volt a fiatalok számára, ha Tonali még Sarri kirúgása előtt megegyezett Marrottaékkal, akkor semmi kivetnivaló nincs benne sajnos, sőt, igazából egyébként sem. Conte egy olaszosított, fiataloktól nem mentes csapatot rakott össze, míg nálunk sikerül felmutatni egy méregdrágán vett de Ligtet a kezdőben, plusz a keret lassan teljesen olasztalanítottá vált. Nem mintha a Zintert védeném, de egy fiatal tehetség szemében nem a Juve (volt?) a legjobb választás. Viszont ha odaigazol, akkor legyen nagyobb a hype, és annyira ne váljon be. Ha hozzánk jön, az már teljesen más. Viszont a 25 milla túl olcsó lenne az eddigi hírek alapján. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 23:08 | |
| Nem hiszem, hogy ugyanolyan feltételek mellett egy fiatal olasznak bármilyen szempontból is szimpatikusabb a lúzer inda mint a Juve, max akkor ha innen nem is keresik.
25 milla lófasz, egy 19 éves olasz válogatott játékosért, mi kb azért a Pjacáért adtunk ennyit, akinek volt 2 jó meccse az EB-n... | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 23:02 | |
| [quote="CsT"]
Ha tenyleg oda akart menni Paratici mit tudott volna tenni? Szerintem nagyobb a hype benne mint a potenciál. De ne legyen igazam. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 21:59 | |
| - sneco7 írta:
Nem úgy volt,hogy vele hosszabítani akarunk vagy hosszabítottunk is? Mi történt hirtelne? Pirlo farkára szart vagy mi? Azért őt értékesebnek gondoltam ennél,attól függetlenül,hogy elzvartam volna én is. Ha már valaki megosztotta azt a táblát Matuidi minusvalenzájából elzavarhattuk volna Khedirát 25-ször Számomra is furcsa, hogy egy nálunk is sokat játszó, világbajnok válogatott kerettagot is csak ingyen tudunk "eladni". Ha Tonali tényleg 25M-ért megy az indába akkor Paratici tényleg elmehet a faszomba. | |
| | | sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 21:38 | |
| - zetterberg40 írta:
- Matuidi szerződése közös megegyezéssel felbontva. Hivatalos.
Nem úgy volt,hogy vele hosszabítani akarunk vagy hosszabítottunk is? Mi történt hirtelen? Pirlo farkára szart vagy mi? Azért őt értékesebbnek gondoltam ennél,attól függetlenül,hogy elzavartam volna én is. Ha már valaki megosztotta azt a táblát Matuidi minusvalenzájából elzavarhattuk volna Khedirát 25-ször
A hozzászólást sneco7 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2020-08-12, 22:06-kor. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 18:00 | |
| - simoon írta:
Malacon kívül szerintem mind működhet Pjaca 10 millája és Danilo 30a is kb totál esélytelen. Amúgy Pjacával mi a búbánatért hosszabbítottunk vagy 50 milláért sikerült elhozni? | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 17:50 | |
| Khedira 108ezrét dobjuk már össze, megnézném pl. a Balmazújvárosban. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 17:25 | |
| Matuidi szerződése közös megegyezéssel felbontva. Hivatalos. | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 14:00 | |
| - zetterberg40 írta:
- https://twitter.com/AntonioCorsa/status/1293511181957844993
Az egyes játékosok minimális eladási ára ahhoz, hogy ne eredményezzen mínuszt a könyvekben. Malacon kívül szerintem mind működhet | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 13:49 | |
| https://twitter.com/AntonioCorsa/status/1293511181957844993
Az egyes játékosok minimális eladási ára ahhoz, hogy ne eredményezzen mínuszt a könyvekben. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 12:38 | |
| A lentebb említett Torreira igazi Barzás deal lenne szvsz, főleg Ramsey bevonásával. Neki nagyon passzolt a Serie A, iszonyat jó volt a Sampban, miután Mátyást elengedtük ráadásul nincs a keretben hozzá hasonló karakterű spíler sem (emellett nyilván a labda se sír nála).
Ha már Barzanal járunk; miután nyilvánvalóvá vált az öltöző és Sarri közti szakadék léptéke, felmerült bennem, hogy esetleg ő pont a bagós miatt lépett le. Ebben az esetben lehet megérné futni vele egy kört.
Ami a többi pletyit illeti, nem vehetünk meg mindenkit is + Messi, mint az jnter, és olyan eszetlen fiatalításra sincs szükség. Remélem Pirlonak van egy határozott elképzelése és ahhoz igazolunk majd posztra - Pjanic pótlása evidens, itt kb el kell dönteni, hogy hol akarja szervezni a játékot, mélyen vagy elől és annak megfelelően rámenni a Locatelli-Thiago vagy az Aouar-Pellegrini vonalra. A selejtezés nagyon tetszik, viszont megfelelő pótlás nélkül inkább hátrább vagyunk vele, mint előrébb, hacsak nem szándékozik komolyabban használni a csikókat a tarcsiból. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 12:05 | |
| | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 11:38 | |
| Ha 15-öt akar Dybala, akkor az is benne van a pakliban, hogy távozni akar. Irreális követelményeket támaszt akkor is, ha Ronaldo ennek a dupláját kapja. 10 még oké lenne (visítva talán 12), de 15 nevetséges, és ezt a vezetőség nem is fogja tudni megadni neki, ezzel valószínűleg ő is tisztában van. Neki nem volt rossz Sarri mellett, belőle ha nem is a legjobbját, de annak a közelijét ki tudta hozni az öreg. Lehet, hogy Pirlo sem ragaszkodik annyira hozzá, nem tudhatjuk ezt sem. Azt viszont valószínűsíthetjük, hogy 15 millát nem fog kapni a klubtól. A vírushelyzet miatt annyira nem meglepő, hogy ugyan már korábban terítéken volt a hosszabbítás, eddig nem volt előrehaladás, viszont így nem is lesz. Én nem örülnék annak, ha Dybala távozna, de ilyen fizetési igény mellett lehet, hogy nem lesz más választás, erre azért fel kell készülni. A vezetőség most akarja úgy csökkenteni az összfizetést, hogy közben ne gyengüljön túlzottan a keret, de ahhoz az is kellene, hogy a kulcsemberek ne pont ebben az időszakban kezdjenek el követelőzni. | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| | | | vektra Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 10:59 | |
| - CsT írta:
A malac pótlását jó lenne max 20-25 millából megoldani, bár nem tudom ki lenne ennyiért mozdítható aki nem kutyaütő annyira. Milik, Jimenez és Morci biztosan nem.
Csatárnak Zapata, legalább nem rúgna ellenünk gólt! | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 09:55 | |
| Dybala 15M-es éves fizuja azért húzós, persze lehet ez a bosszú azért, hogy tavaly boldog-boldogtalanra elcserélte volna Paratici + az is várható volt, hogy Ronci bére után mindenki hozzátesz majd pár millát a bérigényéhez. Bár ha azt nézem, hogy a használhatatlan Ramsey,Kebab páros is elvisz ennyit akkor nem is olyan sok. Moratáról nagyon jól leírták már előttem, hogy nem ér anniyt amennyiért el tudnánk hozni. Ha Tonali valóban nincs képben akkor viszont Locatelli kötelező. Valami kreatívabb kp tényleg kellene Aouar, Van de Beek , Pellegrini vagy akár de Paul (bár ő elég kiegyensúlyozatlan néha). A malac pótlását jó lenne max 20-25 millából megoldani, bár nem tudom ki lenne ennyiért mozdítható aki nem kutyaütő annyira. Milik, Jimenez és Morci biztosan nem. Nálam Boga is megérne egy randit, gyors, jól cselez, jól lő és csak 23 éves (én már olyan 25-26-nak tippeltem). Luca Pellegrini neve eddig mindig csak cserealapként merült fel, egyetlen olyat se olvastam, hogy visszahoznánk (pedig DS szintjét hozná, mondjuk sérülékenységben is). | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 09:18 | |
| Locatellivel szerintem sem lenne gond, illetve amúgy is fogyóban a keret olasz vagy bajnokságon belülről érkező játékosok. Ami szerintem nagyon hiányzik a középpályánkról, az egy kreatív arc Pjanics pótléknak, aki lehetőleg jó korban van, bizonyított és motivált is. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 09:02 | |
| Ja amúgy meg mercato szerintem.
Pellegrini - kölcsönből vissza ( bár a csávó képes olyan hibákra, hogy Danilo belepirul) Vidal - aprópénz Locatteli - nem olyan sok pénzért mint Tonali és nekem személyszerint szimpibb Torreira - Ramsey (meg ha kell pénz is hogy a plusvelza istene mindenkit kielégítsen) Mandzukic - ingyér (bár a helyében nem jönnék vissza amíg Nedves és Para itt van) Morata - sok pénzért akkor legyen ő a csatárigazolás | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 08:56 | |
| - _DREAM_ írta:
- Ez a Morata téma mennyire komoly vajon? Ti mit szólnátok hozzá?
Ugyanolyan komoly mint az összes többi hír, tehát az érkezésére 1-99% közötti esély lehet. Amúgy én örülnék neki, Dybala mögé megfel, középcsatárt mellett a széleken sem elveszett. Csak az ára, 56 milliót fizetett érte 1 év az AM ergo sokkal olcsóbban nem hisezm, hogy eladnák megszerezni. Annyit meg nem biztos hogy megér. | |
| | | _DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 08:49 | |
| Ez a Morata téma mennyire komoly vajon? Ti mit szólnátok hozzá? | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-12, 08:05 | |
| - Krisz írta:
Igen, ő fasza spíler, alaposan alulértékelt és ezután szokott jönni a "de nem tudom..." Kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint Immobilevel/Quagliarellaval/Di Natalevel, egy Lazioban local hero, aranycipős, de tartok tőle, hogy nálunk nem tudná ezt hozni. Ha nem Lotitoval kellene egyezkedni, rámennék. Kiscsapatos local heronál többet érzek benne. *** Remélhetőleg nem keződik újra a tavaly nyári Dybala huzavona: https://twitter.com/AroundTurin/status/1293409597831643142 | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-11, 21:47 | |
| - Krisz írta:
De miért nem jó, ha van 3 30as a védelemben meg 2 a támadósorban? Ez szerinted egy döntő faktor? 26 év még nem elég idős, 27 már 30 közeli? Nekem a 2013as Bayern ugrik be így hirtelen - már csak azért is mert az minden szempontból egy csúcsra járatott gépezet volt, egy korszakos csapat, kb mint a 2019- Pool, vagy a Pep féle Barca, 2003as Juve, Carlo gyémánt Milanja, stb. Na, ott azért a Javi Martinez, Schweini kp vagy ha Müllert kpnak vesszük nem sokban különbözik egy Locatelli, Benő, Rabiot sortól. Ha nézel egy heatmapet akkor az fog lejönni, hogy kb a támadóharmad vonalánál lesz egy nagy piros paca, ahol a 11 játékos 70%a koncentrálódik. Hogy ütközik ki a kp tapasztalatlansága ilyen körülmények között? Ha az egyéni hibákat vesszük akkor ez a kérdéskör értelmezhetetlen, a játékosok feladatai meg annyira összetettek és átfedik egymást, hogy nem lehet minden "senior" feladatot egyedül arra rakni. Az érettséget adom, de az nem köthető korhoz. A másik dolog, hogy eladtuk Pjanicot (oké plusvalenza mindenekelőtt), hogy fiatalítsunk, erre venni kell egy másik 30ast, hogy meglegyünk? Ennek nem sok értelmét látom.
Elég parádés lenne, ha Pirlo esetében a nagy 7. hely miatti parázás közben megnyerné a BLt jövőre, következő évben meg már hátha átlépünk a BL győzelem kp kor küszöbén.
20 millás 30as spíler az a Matuidi kategória általánosan, nyilván vannak ilyen Thiago, Eriksen féle kukázós dealek, de azok eléggé esetlegesek, meg ritkák. Nem egy jó példa az a Bayern. Schweini 28 éves volt abban a szezonban, addigra válogatott szinten érmes világversenyeken vett részt, a Bayernben elég régóta alapembernek számított, és a kezdőcsapat jelentős része is komoly nemzetközi kupás tapasztalattal bírt. Az lehet, hogy kissé korfüggővé tettem a témát, de az idősebb játékosoknál a tapasztalati tőke növekszik, eredendően nagyobb eséllyel mondhatjuk rutinosnak a 28 évest, mint a 22-t. De ha a kort nem nézzük, akkor is lényeges, hogy nincs olyan játékos a középpályán, aki vezérszerepet tölthetne be, kortól függetlenül. Rabiot nem alkalmas rá, Bentancur szintén nem, Arthur két Barca-szezon után nem valószínű. Pjanic eladására nem mondtam, hogy okos vagy jó döntés volt, szerintem kellene ide. Meg amúgy tényleg nem tudni, hogy Pirlo milyen elvek mentén alakítja majd ki a csapatát. Amúgy le merném fogadni, hogy Vidal nevét még bedobják, végül is a Pirloval a kezdőben 5 éve együtt játszók közül csak az ő neve nem merült még fel (Lichti és Tevez nyilván már nem merülnek fel). | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-11, 21:46 | |
| - LeRoi10 írta:
- Agresti szerint Tonali nincs terítéken nálunk és végül Milánóban fog kikötni.
Tonali lesz Paratici Verrattija? Az jnter mindenkit is megvesz. Messi vett egy penthouset a férgek székháza mellett. Tehát érkezik Sensi, Barella, Hakimi, Tonali, Messi, távozik Borja Valero és Vecino! Ofkorsz | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-11, 21:40 | |
| Agresti szerint Tonali nincs terítéken nálunk és végül Milánóban fog kikötni.
Tonali lesz Paratici Verrattija? | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-11, 20:12 | |
| - zetterberg40 írta:
- Amúgy meglepő, hogy Luis Alberto neve még sosem merült fel komolyabban. Jó korban van és az utóbbi három évad egyik legkreatívabb középpályása a bajnokságnak.
(Jó, mondjuk Lotitoékkal tárgyalni kb lehetetlen.) Igen, ő fasza spíler, alaposan alulértékelt és ezután szokott jönni a "de nem tudom..." Kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint Immobilevel/Quagliarellaval/Di Natalevel, egy Lazioban local hero, aranycipős, de tartok tőle, hogy nálunk nem tudná ezt hozni. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-11, 20:08 | |
| - Tankcsapda írta:
A BL-győztesekre visszakerestem kíváncsiságból, az utolsó csapat, amelyikben valamelyik középpályán nem volt legalább 30 közeli játékos, az a ManU 1998-99-es középpályája. Ez csak az én véleményem, de szerintem minden csapatrészbe kell egy tapasztalt játékos, a középpályára meg különösen. Nyilván ha egy 24-25 éves játékos már vagy 5 éve magas szinten tapasztalatot szerez, ott felülíródhat ez a tézis, de nálunk Rabiot nem az a vezéralkat, akire ezt rá lehet aggatni.
Nem áldoznám be Dybalat, meg igazából Kroost sem hoznám el, mert 10 milliót tuti elkérne egy évre, de a tudása miatt nagyon is jó lenne, és az a szint, amit ő képvisel, több, mint elegendő lenne ide is. Azért írtam a 20 milliót is, hogy annyit még megér.
De miért nem jó, ha van 3 30as a védelemben meg 2 a támadósorban? Ez szerinted egy döntő faktor? 26 év még nem elég idős, 27 már 30 közeli? Nekem a 2013as Bayern ugrik be így hirtelen - már csak azért is mert az minden szempontból egy csúcsra járatott gépezet volt, egy korszakos csapat, kb mint a 2019- Pool, vagy a Pep féle Barca, 2003as Juve, Carlo gyémánt Milanja, stb. Na, ott azért a Javi Martinez, Schweini kp vagy ha Müllert kpnak vesszük nem sokban különbözik egy Locatelli, Benő, Rabiot sortól. Ha nézel egy heatmapet akkor az fog lejönni, hogy kb a támadóharmad vonalánál lesz egy nagy piros paca, ahol a 11 játékos 70%a koncentrálódik. Hogy ütközik ki a kp tapasztalatlansága ilyen körülmények között? Ha az egyéni hibákat vesszük akkor ez a kérdéskör értelmezhetetlen, a játékosok feladatai meg annyira összetettek és átfedik egymást, hogy nem lehet minden "senior" feladatot egyedül arra rakni. Az érettséget adom, de az nem köthető korhoz. A másik dolog, hogy eladtuk Pjanicot (oké plusvalenza mindenekelőtt), hogy fiatalítsunk, erre venni kell egy másik 30ast, hogy meglegyünk? Ennek nem sok értelmét látom. Elég parádés lenne, ha Pirlo esetében a nagy 7. hely miatti parázás közben megnyerné a BLt jövőre, következő évben meg már hátha átlépünk a BL győzelem kp kor küszöbén. 20 millás 30as spíler az a Matuidi kategória általánosan, nyilván vannak ilyen Thiago, Eriksen féle kukázós dealek, de azok eléggé esetlegesek, meg ritkák. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|