Iszonyat nagy lúzerség lenne Pjanic mellett még pénzt is hozzábaszni a bárcához egy ilyen szemétért. Főleg, hogy nem is ő a fő gond, hanem az új igazolások meg a régóta rajtunk rohadó szemét. Azzal miért lennénk előrébb, ha jövőre megint azon kéne agyalni, hogy a frissen igazolt magas fizetésű flopot hogyan passzoljuk el?
Pénze se a Barcanak, se nekünk. Ez így ebben a felvázolt formában a könyveknek szólna jelen pillanatban, a problémákat persze nem oldja meg, csak elodázza. Ha Pjanics papíron 70-ért menne el, az szerintem jelen pillanatban vaskos plusvalenzát jelentene. Ezen van a hangsúly szerintem.
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-06-22, 13:18
zetterberg40 írta:
A hírek alapján úgy tűnik, Pjanicsért pénzt adni senki nem akar az életkora és a magas fizuja miatt. Ez a csere megint egy könyvelési trükközés, ha megvalósul. Eladjuk a bosnyákot 70-ért, megvesszük a brazilt 80-ért...
Iszonyat nagy lúzerség lenne Pjanic mellett még pénzt is hozzábaszni a bárcához egy ilyen szemétért. Főleg, hogy nem is ő a fő gond, hanem az új igazolások meg a régóta rajtunk rohadó szemét. Azzal miért lennénk előrébb, ha jövőre megint azon kéne agyalni, hogy a frissen igazolt magas fizetésű flopot hogyan passzoljuk el?
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-06-22, 13:04
Krisz írta:
Én inkább megpróbálnám motiválni a srácot, ha meg minden áron menne, akkor kérném a kesst és megfelelően pótolnám.
A hírek alapján úgy tűnik, Pjanicsért pénzt adni senki nem akar az életkora és a magas fizuja miatt. Ez a csere megint egy könyvelési trükközés, ha megvalósul. Eladjuk a bosnyákot 70-ért, megvesszük a brazilt 80-ért...
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-06-22, 12:56
tjunior írta:
Azért ne tegyünk úgy mintha Pjanic statjai valami kiemelkedőek lennének! 69 passz/meccs 90% pontosság 1,2 kulcspassz 3 gól 2 assziszt 1,6 tackle. Ez teljesen rendben van de nem kiemelkedő, Arthur ugyanazeket hozza a Barcaban. Persze ez így tűl leegyszerüsítő. Viszont Pjanic neked kiégetnek tűnik, lehet kellene a váltás, 30 éves most lehetne még pénz kiszedni belőle. Rizikós a csere aláírom de valamit kell kezdeni a kpval, mondjuk én se Miraval kezdeném az biztos.
Nekem nem egy motiválatlan Pjanic eladásával van gondom elsősorban (bár szerintem méltatlanul lett ő a bűnbak, remélem jövőre nem kell majd kanosszát járni mint Allegri miatt), hanem egy ilyen Khedira 2 leigazolásával. Ha csak az idei statokat nézzük (ami Pjanic részéről elvileg alulteljesítős) akkor Arthur a fasorban sincs, mert ok, hozta a gól/assziszt/passzpontossagot amit Pjanic produkált, de mellette a védekező statok, kulcspasszok is a 0hoz konvergálnak, erre Khedira is csettintene. Arthur az új Andre Gomes, minden áron el kell kerülni. Egyébként Pjanicnak alapvetően regista pozícióban és olyan utasítással, hogy zero kockázat rövid passzokat kell játszania, hogy legyen annyi kulcspassza mint Pirlonak (mellesleg még így is legelől van a passzpontosság - előrepassz grafikonon)? Pjanic posztján a kor túl sokat nem számít, sosem volt gyors/fizikális játékos, ezek az attribútumok 3 év múlva se lesznek sokkal rosszabbak. Én inkább megpróbálnám motiválni a srácot, ha meg minden áron menne, akkor kérném a kesst és megfelelően pótolnám.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-06-22, 08:41
Krisz írta:
Ezt a kollektív Pjanic szapulást én amúgy nem értem. Lehet nem fut nagy szezont, de pontosan azt csinálja amit Sarri kér tőle, alibizni meg nem nagyon lehet úgy hogy statokat is produkálsz. Arthur kb egy fiatal Khedira, na ha alibiről van szó, akkor ő az embered. Inkább valahogy De Jongot kellene pedzegetni (aki persze esélytelen).
Azért ne tegyünk úgy mintha Pjanic statjai valami kiemelkedőek lennének! 69 passz/meccs 90% pontosság 1,2 kulcspassz 3 gól 2 assziszt 1,6 tackle. Ez teljesen rendben van de nem kiemelkedő, Arthur ugyanazeket hozza a Barcaban. Persze ez így tűl leegyszerüsítő. Viszont Pjanic neked kiégetnek tűnik, lehet kellene a váltás, 30 éves most lehetne még pénz kiszedni belőle. Rizikós a csere aláírom de valamit kell kezdeni a kpval, mondjuk én se Miraval kezdeném az biztos.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-06-22, 05:43
Krisz írta:
Ezt a kollektív Pjanic szapulást én amúgy nem értem. Lehet nem fut nagy szezont, de pontosan azt csinálja amit Sarri kér tőle, alibizni meg nem nagyon lehet úgy hogy statokat is produkálsz. Arthur kb egy fiatal Khedira, na ha alibiről van szó, akkor ő az embered. Inkább valahogy De Jongot kellene pedzegetni (aki persze esélytelen).
Akkor a cserének létre kell jönnie, valakivel pótolni kell Khedirat. Ahogy vesszük. 90 százalék közelében passzol, ez szerintem teljesen rendjén van, viszont a bajnokságban Rabiot és Bentancur is megelőzi őt. Illetve Sarri azon elképzelését, hogy meccsenként 150 passza legyen, távolról sem sikerült elérnie, mondjuk nem értem, miért lenne erre ekkora szükség.
Arthur elég nagy tehetségként érkezett Európába, az első szezonja jól is sikerült, ez az egyik oka, amiért örülnék neki. A másik az, hogy fiatal, és előtte a jövő. Viszont Pjanic klasszis, ő nem, és így - minimum ideiglenes jelleggel - egyet visszalépnénk, ami baromira bosszantó lenne. Jobbhátvédben és a támadósorban az utóbbi egy évben gyengültünk névben is, nem kellene a középpályát is lejjebb adni, holott egyébként oda kellene erősíteni. Birindellinek volt egy interjúja a napokban, szerintem nagyon jól látja a helyzetet, rossz edzőválasztás, nincs spirito, a keret nem kifejezetten alkalmas a szép játékra.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-06-21, 22:31
CsT írta:
Én nem bánnám, az alibi szerb nálam lassan Kebab szintjén van.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-06-21, 22:18
Krisz írta:
Remélem nem, ez az Arthur - Pjanic csere kb egy fordított Carini - Cannavaro cserével ér fel.
Én nem bánnám, az alibi szerb nálam lassan Kebab szintjén van.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-06-21, 19:27
zetterberg40 írta:
Vajon átmegy még a hónap végéig a Pjanics-Arthur csere mindkét játékos erősen felárazásával?
Remélem nem, ez az Arthur - Pjanic csere kb egy fordított Carini - Cannavaro cserével ér fel.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-06-21, 17:53
Vajon átmegy még a hónap végéig a Pjanics-Arthur csere mindkét játékos erősen felárazásával?
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-06-18, 12:40
FFP idénre felfüggesztve!
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-06-12, 10:54
Petike007 írta:
Magam részéről eddig amik vannak azok a pletykák. Valamivel el kellett adni az újságokat, lévén, hogy az üzbég szinkronúszó bajnokságot is befagyasztották.
Egy biztos:
Példás tett volt, hogy a játékosok lemondtak a fizetésük egy részéről. Ezzel a gazdasági hatások nem annyira vertek minket padlóra. Kellemetlen gyomros volt de ennyi.
Ha igazak az Exor tőkeemeléssel kapcsolatos hírei, akkor erősebb pozíciónk lesz mint előtte.
Egy biztos. Az ingyen a legdrágább eddig. Itt vannak az ingyen játékosok horror fizuval, megértem, hogy nem akarnak innen elmenni. Lásd Khedira és barátai. Ezen változtatni kell. Vagy Rabiot, tiszta szégyen ez a gyerek. Inkább Zaniolo anyukáját szeretném, mint Rabiot anyukáját. Ha már lehet kívánsága az embernek.
Ha Tonaliról lecsúszunk nem sírom tele a párnámat. Egy kieső csapatban van nagy Hype körülötte, míg Bernát egy Fior-ban volt félisten nálunk meg totál csubakka idén. Láttam játszani direkt néztem, de nem látom benne a korszakos hűha élményt. Jól van menedzselve a srác, a haja is pirlós de ennyike. Ha Aouar jön helyette már most aláírom.
Most itt van PAratici nagy lehetősége. Ha nem tud mit kezdeni vele, akkor viszlát.
Én sírni fogok Tonali miatt, főleg ha esetleg alibi Dzsordzsinnót hozzuk helyette, nem is feltétlenül a játékosok miatt, hanem, hogy megint a youth star helyett a 30-hoz közelítőt hozzuk, aki majd 3 év múlva ránkrohad, mint ahogy most Kebabék.
Tutto szerint első körben 60M-át ajánlottunk Zanibabáért, amit a Lóma visszadobott. Első ajánlatnak kicsit húzós lenne így a megszorítások után, másrészt ennyiért azért jelen helyzetben lehet eladnák a rókák.
Egyébként nagy változásra nem számítok én se. Gigi hosszabbít, védelem szerintem marad, pedig a szélére kellene 1 (de inkább 2) jobb spíler Danilo és főleg a kislány helyett, de ide komolyabb nevet nem várok (esetleg kikukázzuk Kurzavát). Kp-ről sztem Jancsi megy, Jorgi jön, Matyi, Kebab marad, szélre jön ugye Kula, Bernát esetleg távozhat. Elől lecserélhetjük a malacot Milikre.
A nagyobb dolgokhoz sztem Rabbi vagy Costa távozására van szükség, akkor jöhet Aouar vagy valaki...de úgy érzem a felvázoltaknak kb fele fog megvalósulni.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-06-12, 09:12
Megjósolhatatlan, hogy mi lesz mercato fronton. Exor tőkeemelés ide vagy oda, én extrém átalakításra nem számítok. Szerintem a járványhelyzet miatt inkább eladnunk kell majd ezen a nyáron is. Ezt a bércsökkentést nagyon nyomják, úgyhogy hamarabb adunk túl Pjanicson (ha nem szedi össze magát) mint Kebabékon.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-06-11, 12:23
Magam részéről eddig amik vannak azok a pletykák. Valamivel el kellett adni az újságokat, lévén, hogy az üzbég szinkronúszó bajnokságot is befagyasztották.
Egy biztos:
Példás tett volt, hogy a játékosok lemondtak a fizetésük egy részéről. Ezzel a gazdasági hatások nem annyira vertek minket padlóra. Kellemetlen gyomros volt de ennyi.
Ha igazak az Exor tőkeemeléssel kapcsolatos hírei, akkor erősebb pozíciónk lesz mint előtte.
Egy biztos. Az ingyen a legdrágább eddig. Itt vannak az ingyen játékosok horror fizuval, megértem, hogy nem akarnak innen elmenni. Lásd Khedira és barátai. Ezen változtatni kell. Vagy Rabiot, tiszta szégyen ez a gyerek. Inkább Zaniolo anyukáját szeretném, mint Rabiot anyukáját. Ha már lehet kívánsága az embernek.
Ha Tonaliról lecsúszunk nem sírom tele a párnámat. Egy kieső csapatban van nagy Hype körülötte, míg Bernát egy Fior-ban volt félisten nálunk meg totál csubakka idén. Láttam játszani direkt néztem, de nem látom benne a korszakos hűha élményt. Jól van menedzselve a srác, a haja is pirlós de ennyike. Ha Aouar jön helyette már most aláírom.
Most itt van PAratici nagy lehetősége. Ha nem tud mit kezdeni vele, akkor viszlát.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-06-09, 08:22
Krisz írta:
Nekem ez annyira csubakka... ha túllendülünk azon, hogy mások szemében az okádék nem egy pöcegödör, akkor is ott van, hogy minek nekik? Már a mostani sort (Brozovic, Barella, Sensi, Eriksen) se lehet egyszerre felrakni a pályára, akkor Tonalit a padra hozzák pókerezni Vecinoval meg Borja Valeroval? Nálunk azért elég világos, hogy Khedira meg Matuidi kifutóban vannak, a kpn kb csak Pjanic és Bentancur akinek a helye biztos (hacsak nem adjuk el Pjanicot), Ramzi meg Rabiot pedig egyáltalán nem voltak meggyőzőek - Rabiotról ráadásul kb olyan stabil Everton pletykák vannak mint magáról Tonaliról.
Inkább itt válaszolok, ne rontsuk el azt a jó piás topicot ezzel az idióta sportággal.
Alapvetően csubakka, de az utóbbi években sok ilyen valósággá vált. Főleg Beppénél, ő nem az a scout típus aki aprólékosan kiválasztja a csapatba leginkábbb szükséges hiányposztra kellő játékost, hanem inkább arra megy rá aki "könnyebben" esetleg ár alatt mozdítható. Anno mi is valami fasza kp vártunk Pogba távozása után is aztán idehozta a malacot, szóval erre nem alapoznék. Egyébként is ha jól tudom Valero szerződése lejár, Vecinóról olvasni, hogy távozni akar és ugye a Barella & Sensi páros is kölcsön + opcióval van a retkeknél és olvasni olyat, hogy Sensihez a sérülékenysége miatt annyira nem ragaszkodik conte.
Ami a mi pletykáinkat illeti a legújabb Milik, aminek max akkor lenne értelme ha a malacot el tudnánk passzolni valahova.
Egyébként a legújabb információk szerint szept1-től okt.5-ig tart majd az olasz mercato.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-05-13, 14:37
CsT írta:
Ha egy fiatal olasz szimpibbnek találja a folyton nyavalygó, semmi nem nyerő, BL-t csak csoportkörig ismerő indát egy olyan csapattól amely sorozatban nyeri a bajnokságokat és meghatározó a BL-ben, akkor annál a csapatnál valami nagyon el van baszva!
Paratici igazolásainak nagy része kuka, Daniloval csak többen vagyunk, a két ingyenspílernél meg bejött a papírforma, a sérülések illetve a viselkedés területén, de Ligt töketlenkedése inkább a bagós sara, persze belőle még lehet valami, de egyenlőre Demiral negyedannyiért hozta azt a szintet.
Ha Ramseyt meg Rabbit el tudjuk adni 20-25 milláért akkor anyagilag nem lesz nagy bukás, de kérdés, hogy mi lesz a kp-vel, főleg ha Lufi tényleg elhúz a Bárcába és visszi magával desijjót!!444 (eskü szerintem ő fizet a firkászoknak, hogy nyomassanak ilyen pletykákat, hogy vinné őt a Psg meg a Barca). Marad Bekúr és a Matyi, Kebab páros akik már idén is kb használhatatlanok meg az élete legszarabb szezonját futó Bernát.
A bajnokság folytatását illetően továbbra is rendkívül szkeptikus vagyok, mivel a FIGC álláspontja szerint ha lesz egyetlen pozitív teszt is a bajnokság újraindítása után, akkor ismét leállítják, szóval ha valamely csapat nagyon szarban lesz, ott tuti elküldik a harmadik számú kapust valami forgalmas helyre kilincset nyalogatni.
Egyrészt az a baj, hogy Marrotta megint egy szimpatikus projektet indított be, legalábbis mások - nem interisták - is dicsérték őket. Másrészt igen, el van tolva. Mióta Marrotta parkolópályára került nálunk, azóta Benatia kinyilvánította, hogy mennyire nem érdemelte meg ezt a bánásmódot (oké, ezt Allegrinek szánta elsősorban), Can nagyon nyíltan kifejezte nemtetszését a mellőzése miatt, és a közönségkedvenc Mandzukic az eltöltött évekhez képest dicstelenül távozott. Azelőtt még nem volt olyan keretünk, hogy valakit ki kellett volna hagyni a BL-keretből...
Ha ez a negatív megítélést nem alapozza meg eléggé, Keant és Spinazzolat, két saját nevelést eladtunk. Teljesen mindegy, miért engedtük el őket, nem kapták meg a lehetőséget a csapatba kerülésre. Ehhez képest Conte játszatja Sensit, Barellat, lehetőséget kap Bastoni (sőt, erősen kezdő titulust vívott ki), a 17 éves Esposito. Ha semleges lennél a két csapat iránt, ennek fényében hova mennél? Ahol megkapod a lehetőséget a bizonyításra, vagy ahol ugyan évek óta BL kieséses szakasz is van, de a fiataloknak csak sérülések esetén van esélye bekerülni a csapatba?
Amivel viszont Paratici jól számolt, az az, hogy felélénkülnek a csereüzletek. Igazából jó lenne, ha sikerülne jó üzleti kapcsolatot kialakítani 1-2 nagyobb klubbal, még jól jöhetünk ki belőle. Itt a Barca, ha kell nekik Pjanic, akkor adjanak érte valakit. Szerintem Semedot és Rakiticet/Vidalt el lehetne tőlük hozni Pjanicért cserébe. Ahova meg Rabiot fog távozni, onnan is lehetne valakit hozni minimális vételár eltéréssel, ezért nem mindegy, hogy melyik klub lesz a vevője. Higuaín helyett is kellene valaki, és Danilot is jó lenne valahova elpasszolni ilyen biznisz keretében. Viszont őszintén szólva ennél több mozgásra nem számítok, szóval nagyon ügyeskedni kell, hogy ne gyengüljünk, mert azért Pjanic távozása eleve érvágás lenne, Higuaín helyett ingyen nehéz lesz találni valaki hasonló képességűt (Cavani, Mertens mondjuk lejáró szerződésű...), és valószínűleg a klubkassza komoly bevételkiesést szenvedett el.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-05-13, 09:05
Ha egy fiatal olasz szimpibbnek találja a folyton nyavalygó, semmi nem nyerő, BL-t csak csoportkörig ismerő indát egy olyan csapattól amely sorozatban nyeri a bajnokságokat és meghatározó a BL-ben, akkor annál a csapatnál valami nagyon el van baszva!
Paratici igazolásainak nagy része kuka, Daniloval csak többen vagyunk, a két ingyenspílernél meg bejött a papírforma, a sérülések illetve a viselkedés területén, de Ligt töketlenkedése inkább a bagós sara, persze belőle még lehet valami, de egyenlőre Demiral negyedannyiért hozta azt a szintet.
Ha Ramseyt meg Rabbit el tudjuk adni 20-25 milláért akkor anyagilag nem lesz nagy bukás, de kérdés, hogy mi lesz a kp-vel, főleg ha Lufi tényleg elhúz a Bárcába és visszi magával desijjót!!444 (eskü szerintem ő fizet a firkászoknak, hogy nyomassanak ilyen pletykákat, hogy vinné őt a Psg meg a Barca). Marad Bekúr és a Matyi, Kebab páros akik már idén is kb használhatatlanok meg az élete legszarabb szezonját futó Bernát.
A bajnokság folytatását illetően továbbra is rendkívül szkeptikus vagyok, mivel a FIGC álláspontja szerint ha lesz egyetlen pozitív teszt is a bajnokság újraindítása után, akkor ismét leállítják, szóval ha valamely csapat nagyon szarban lesz, ott tuti elküldik a harmadik számú kapust valami forgalmas helyre kilincset nyalogatni.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-05-12, 22:17
Megelőlegezem a téma létjogosultságát ebben a topicban, mert az egyik távozó középpályást szinte biztosan lehet tudni...legalábbis remélem. Lehet itt Balotellit balhésnak nevezni, az is, de Rabiothoz képest igen normális, a francia viszont egy igazi tapló. Először beint a válogatottnak, hogy ő nem lesz vésztartalék (valószínűleg többet kerettag sem). Aztán a PSG(!) nem tudott a kívánságainak megfelelő szerződést kínálni. Aztán majdnem megállapodott a Barcaval, erre az anyja még többet akart kihozni a szerződéséből, ezért nem igazolt a Barcahoz. Majd, ha ezek után is van egy zsíros szerződése egy komoly klubnál, annak minden egyes centjét tüntetve meg kell óvni még akkor is, ha - ugyan rajta kívülálló okból is, de - semmit nem dolgozott érte úgy is, hogy mindenki más valószínűleg felvetés nélkül lemondott a fizetéséről.
Igazából imádkozzunk, hogy lesz egy csapat, amelyik hajlandó lesz esetleg 30 millió €-t lerakni érte, nem vagyok benne biztos, hogy ez összejön. Nagyon tehetséges játékos, képességei alapján beférne a kezdőbe, de ilyen játékos ne legyen a csapat tagja.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-05-12, 14:38
CsT írta:
Mivel több csapatnál is vannak pozitív tesztek, én még a folytatást se veszem biztosra. A sajtó már gyakorlatilag eladta Tonalit az ellenségnek, ha ez esetleg igaz, remélem Paratici a következő szezont már nem itt kezdi...
Mondjuk azért nem őt kellene hibáztatni, hogy egy fiatal olasznak jelenleg a Zinter vonzóbb állomás, az persze más kérdés, hogy az ItalJuve totális mellőzése miatt is mondhatjuk ezt. El kell fogadni, nem túl szimpatikus a klub jelenlegi csapatépítési struktúrája.
Ami viszont aggasztó, hogy eggyel nagyobb szintet akartunk ugrani a kelleténél, csak közben lehet, hogy egyet sem sikerül. Ronaldo volt az első túllépés, marha költséges, szerintem folyamatos nehézséget jelent az ő finanszírozása, de oké, a BL közelséget többször érezve valahol logikusnak tűnt. Tavaly nyáron de Ligt volt rendkívül drága, miközben hiányposztra kellett volna nagyobb összeget kiadni, na ennek kevésbé volt értelme sportszakmai szempontból, még ha be is fog válni idővel. Emellett eladogattuk a saját neveléseket, olasztalanítottunk teljesen fölöslegesen, az ára Can és Mandzukic lett.
Még nagyobb probléma, hogy nem igazán tudni, mi a Sarri-féle koncepció. Mit akar kihozni a csapatból? Ha Ronaldo alá akar dolgoztatni, akkor miért nem teszi hozzá közelebb azokat, akik tömhetik őt gólpasszokkal? Pjanic nagyon mélyen játszik, Bentancur általában a másik oldalon van, a többiek pedig nem kifejezetten alkalmasak rá. Ramsey talán, de amennyire sérülékeny, kár vele ebben számolni. A Realnál azért működött a Ronaldo-centrikusság, mert Kroos játszott mögötte, Modric pedig sokkal előretoltabban irányított, mint ahogy nálunk Pjanic. Emellett volt egy Isco, aki még rásegített a kiszolgálásra, Benzema meg nem is volt igazi kilences Ronaldo mellett.
Ehhez nálunk nincs meg az alapanyag. Klasszis szinten egy középpályásunk sem tud védekezni, nincs egy Casemiro kaliber, akivel Pjanic és Bentancur is játszhatna közelebb a támadókhoz, így meg a középpálya és a támadósor között nem volt kellő összjáték. Olyan, mintha egy könnyen kivédhető sakkot tudnánk csak adni az ellenfélnek, de a matthoz sokszor nincs elképzelés. Nálunk van a több, mint 10 éve az egyik leghírhedtebb hitman, miért nem használjuk ki a benne rejlő lehetőségeket?Illetve a Ronaldo-Dybala párost kellene összehangolni, erre kellene alapozni a játékot. Mandzukiccsal lehetett volna egy nagyon komoly 4-2-3-1 is ő Dybala és Ronaldo védekezésbeli hiányosságait ellensúlyozta volna. Nem érzem a csapatban a győzelem lehetőségét, szerintem kifejezetten gyengébbek lettünk az előző szezonhoz képest.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-05-12, 08:39
Ha minden igaz már csak 2 játékos nincs együtt a kerettel. Amiről többször is lehetett olvasni, hogy Higu anyja beteg, ezért ő szeretne hazaigazolni, ha minden igaz a River vinné is, bár kétlem, hogy tudnának érte komolyabb összeget fizetni így ilyen-olyan játékosokat vonhatunk be az üzletbe. A másik Rabbi, akiről tudjuk, hogyha nem tetszik neki valami akkor baszik a világra, a sajtó szerint a MU vinné, persze ott nincs miért izgulni hiszen Mátyással is hosszabbítottunk és Kebab is maradhat még egy évet.
Érkezési oldalon a legtöbbet Aouar-ról olvasni, aki fasza kis spíler, de masszívabb nemigen lesz tőle a kp.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-05-11, 20:45
CsT írta:
Mivel több csapatnál is vannak pozitív tesztek, én még a folytatást se veszem biztosra. A sajtó már gyakorlatilag eladta Tonalit az ellenségnek, ha ez esetleg igaz, remélem Paratici a következő szezont már nem itt kezdi...
A Pjanic vs akármelyik bárca selejt (Artúrral együtt) is elég szar biznisznek tűnik, de egyelőre premercato nihil ihlette firkászkoholmányokat nyomnak a képünkbe, szóval sem a balfasz sem az univerzum császárai igazolásoknak nincs értelme túl sok jelentőséget tulajdonítani.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-05-11, 20:40
Tankcsapda írta:
Ha esetleg újraindul valahogy a fociszezon, és csúsztatva fejeződik be (BL ugye augusztusban folytatódik), akkor az átigazolási időszak hogy fog alakulni? Előbb lemennek a hátralévő meccsek, aztán indulnak be az igazolások, vagy nyáron adnak ennek egy rövidített időszakot? Nem mintha a körülmények miatt ne lenne valószínűleg sokkal visszafogottabb átigazolási szezon, de ha augusztusban BL-nyolcaddöntő folytatás, kérdés, mennyire lehet a játékoskeretekhez nyúlni. Persze jönnek az újságírói pletykák, főleg a Pjanic out, Jorginho in hírmorzsák népszerűek, de túl nagy mozgásra szerintem ne számoljunk.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-05-10, 23:41
Ha esetleg újraindul valahogy a fociszezon, és csúsztatva fejeződik be (BL ugye augusztusban folytatódik), akkor az átigazolási időszak hogy fog alakulni? Előbb lemennek a hátralévő meccsek, aztán indulnak be az igazolások, vagy nyáron adnak ennek egy rövidített időszakot? Nem mintha a körülmények miatt ne lenne valószínűleg sokkal visszafogottabb átigazolási szezon, de ha augusztusban BL-nyolcaddöntő folytatás, kérdés, mennyire lehet a játékoskeretekhez nyúlni. Persze jönnek az újságírói pletykák, főleg a Pjanic out, Jorginho in hírmorzsák népszerűek, de túl nagy mozgásra szerintem ne számoljunk.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-04-02, 08:13
Pjacával is hosszabbítottunk 2023-ig.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-03-31, 14:55
Krisz írta:
A járvány miatti uborkaszezonban a firkászok leporolták bullshit generátort. A következő játékosokról olvastam: Kane vagy Icardi, Tonali 50millát kérnek érte, Ronci hosszabbítás, Pjanic P$G, Donna jövőre ingyen. Aki esetleg unatkozik vagy csak elfoglaltnak kell látszania a gép előtt mint nekem, jöhetnek a vélemények ide, a pletyirovatba.
Higanynak szerződéshosszabbítást jósolnak, de csak a könyvelés miatt, hogy aztán elpasszoljuk.
Szerintem amúgy Tonali a kulcs, ő kb. mindenáron kell, illetve nézegetve a statisztikákat, a Dortmundot le kellene rabolni Hakimivel. Mire utóbbi leírtam, látom hogy még mindig a Real tulajdona. Akkor felejtős.
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-03-28, 20:41
Petike007 írta:
Paratici lenyilatkozta, hogy olyan lesz a mercato, mintha az NBA lenne. A Dortmundtól hoznék el egy első körös draft jogot.
Bevezetjük megint a fizetési sapkát?
_________________ a televizenyős düggönypakli
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-03-28, 19:27
Paratici lenyilatkozta, hogy olyan lesz a mercato, mintha az NBA lenne. A Dortmundtól hoznék el egy első körös draft jogot.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-03-23, 10:53
Krisz írta:
Malacnak pedig jövőre megköszönnék mindent és elengedném levezetni a Riverbe.
Mármint a Mekibe?
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-03-23, 10:48
Castrovillihez mit szóltok? Én nagyon sunázom a kölyköt. Labdabuzizásban simán hozza Koszta szintjét és van sebessége is, emellett kb bárhol bevethető a középpályán és pressingben is nagyon jól használható. Aligha van annyira felszopkodva mint Chiesa és kb 5ször jobb nála. Hát nem bánnám, ha nem a férgeknél kötne ki - felőlem Koszta helyett is jöhetne. Vele meg Kulával kb meg is lenne a fiatalítás elől - a Malacnak pedig jövőre megköszönnék mindent és elengedném levezetni a Riverbe.