Gondolom ma már nem lesz hivatalos, hiszen délután 4 van.
A klub mindig az orvosi vizsgálatokat követően tesz hivatalos bejelentést egy-egy játákosigazolásról. Vlahovics jelenleg Covid miatt karanténban van, elméletileg ennek lejártát követően iktatják be az orvosi vizsgálatokat, ami jelen állás szerint leghamarabb csütörtökön vagy pénteken valósulhat meg. Addig aligha lesz hivatalos kommunikáció a transzferről.
kilopo likes this post
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 16:03
Gondolom ma már nem lesz hivatalos, hiszen délután 4 van.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 14:52
CsT írta:
Viszont Morci ügynöke szerint a téli Barca szál már nem él.
pedig mindenhol írták már az éjjel, de lehet csak a Vukovics szál miatt?
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 14:50
CsT írta:
Azt is mondta, hogy Morci Ronaldo miatt nem rúg sok gólt. Szólni kéne neki, hogy Ronaldo már 5 hónapja nincs Torinóban....
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 14:45
zetterberg40 írta:
Megvan az egyezség: 65-75 millió közötti összeget írnak forrástól függően.
Középpályán Nahitan Nandez neve forog, akit kölcsönbe hoznánk.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 13:37
Megvan az egyezség: 65-75 millió közötti összeget írnak forrástól függően.
Középpályán Nahitan Nandez neve forog, akit kölcsönbe hoznánk.
_DREAM_, kilopo and Malloy like this post
virracocha Labdaszedő
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 13:14
zetterberg40 írta:
Most akkor Vucsinics vagy Jugovics?
Wukovics László
_DREAM_ and bombahoppa like this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 11:05
tjunior írta:
Szerintem nem véletlenül vonták vissza az előző megállapodást, ha igazak a pletykák és az új ajánlatba már ez is benne van. Úgy képzelem, a matek annyi, hogy Morata fizu + Dybala 2 ajánlata közti különbség = Vucsinics fizu. És ezt még pozitívan is lehet kommunikálni, Dibcsi te is hozz áldozatot a csapatért, hogy ide tudjuk hozni ezt a szerb szörnyeteget. Ne akarj 3 tricsilliárdot keresni csak 2,5et! Deal?
Most akkor Vucsinics vagy Jugovics? https://twitter.com/ADP1113/status/1485906688716656645/photo/1
Közben a Fior már Arthur Cabral leigazolását finalizálja a Basellel a pótlására.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 09:11
Krisz írta:
Imádom a prolicsapatok ultráit, ezt az extra segítséget mindig megadják, Donna is jó példa erre, de a Malacnál is teljesítettek a kukások.
Kellene nálunk is egy ilyen mag, Ramsey-nél hátha bejönne!
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 09:03
CsT írta:
Szerintem meg De Ligt eladásából. Közben a fio ultrák is besegítettek egy Vlahovic gobbo di merda molinó kifeszítésével.
Imádom a prolicsapatok ultráit, ezt az extra segítséget mindig megadják, Donna is jó példa erre, de a Malacnál is teljesítettek a kukások.
Malloy likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 08:59
tjunior írta:
Nehéz elfoganiuk a fiókcsapat státuszt. Legyünk megértűek, kell még nekik idő ehhez.
Viszont lassan át kellene térni arra, hogy ingyen raboljuk le őket nem transzferdíjért!
Malloy likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 08:47
_DREAM_ írta:
Nem értem miért utálnak minket ennyire, hát hoztunk el onnan bárkit is???
Nehéz elfoganiuk a fiókcsapat státuszt. Legyünk megértűek, kell még nekik idő ehhez.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 08:46
Krisz írta:
Itt inkább arról van szó, hogy így az a kockázat, hogy nem lesz egy minőségi csatárunk ha ingyen lelép mérsékelve van, így nem kell neki 10 millás fizut adni, mert papíron megvagyunk nélküle is. Hosszabbítás után meg meglátjuk mennyire használható Dybala, ha esetleg nem, akkor ezen a ponton még esetleg pénzt is kaphatunk érte.
Szerintem nem véletlenül vonták vissza az előző megállapodást, ha igazak a pletykák és az új ajánlatba már ez is benne van. Úgy képzelem, a matek annyi, hogy Morata fizu + Dybala 2 ajánlata közti különbség = Vucsinics fizu. És ezt még pozitívan is lehet kommunikálni, Dibcsi te is hozz áldozatot a csapatért, hogy ide tudjuk hozni ezt a szerb szörnyeteget. Ne akarj 3 tricsilliárdot keresni csak 2,5et! Deal?
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 08:36
CsT írta:
Szerintem meg De Ligt eladásából. Közben a fio ultrák is besegítettek egy Vlahovic gobbo di merda molinó kifeszítésével.
Nem értem miért utálnak minket ennyire, hát hoztunk el onnan bárkit is???
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 08:33
Gondolom már a nyári büzdsét költi a klub, szezon végeztével pedig majd a kimenő oldalt. Vlahovics viszont egymaga sokat dobhat a támadósoron és a szélsők teljesítményét is felhúzhatja.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 08:01
Malloy írta:
Szerintem ha jön Vlahovic, akkor az Dybala béréből fog megvalósulni. Lehet teszünk még neki tavasszal egy 6+ bonuszok ajánlatot, de azt meg nem fogja elfogadni. És akkor is nagyon jól járunk ezzel a cserével.
Krisz and _DREAM_ like this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 07:41
Szerintem ha jön Vlahovic, akkor az Dybala béréből fog megvalósulni. Lehet teszünk még neki tavasszal egy 6+ bonuszok ajánlatot, de azt meg nem fogja elfogadni. És akkor is nagyon jól járunk ezzel a cserével.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 07:28
tjunior írta:
Azért idejön ( ha jön) egy 21 éves szerb srác és nehogy már vigyázba álljon mindenki. Dybalának bőven lenne hely Vlahovic mellett mint ahogy Higu mellett is volt. Nem ezen fog múlni a sorsa, sőt egy ilyen igazolás a maradást erősítheti.
Itt inkább arról van szó, hogy így az a kockázat, hogy nem lesz egy minőségi csatárunk ha ingyen lelép mérsékelve van, így nem kell neki 10 millás fizut adni, mert papíron megvagyunk nélküle is. Hosszabbítás után meg meglátjuk mennyire használható Dybala, ha esetleg nem, akkor ezen a ponton még esetleg pénzt is kaphatunk érte.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 07:06
Tankcsapda írta:
Szerinted Dybala és Vlahovic megférne egymás mellett? A szerb nyilván No.1 lenne a posztján (vagy egyáltalán a csapatban), ezt Dybala nem tűrné, Ronaldonál is csak azért fogadta el egy idő után, mert Ronaldoról volt szó. Ha jön Vlahovic, akkor Dybalat el kell engedni, nincs mese. A széleken egyelőre Chiesa, Bernardeschi és Cuadrado osztozna, illetve Keanben szerintem több spiritusz van, ha szélről indul, meg lehetne próbálni.
Zakaria nagyon ígéretes volt 1-2 éve, most nem is tudom, mennyire fix a helye a Gladbach kezdőjében. Őt két- és háromfős középpályán is el tudnám képzelni, de inkább maradjunk utóbbinál, és ott a védelem elé tenném. Viszont Maxi szerint nem lesz nagy változás, legfeljebb Ramsey megy.
Miért ne férne? Eddig is volt mellette mindig egy center (Ronaldo,Malac,Morci,Mandzsu). De az igaz, hogy a szerb leigazolásával kevesebb szükség lenne Dybalára, így azt se tartom kizártnak, hogy még 8 millát se teszünk le elé februárban.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 06:43
Tankcsapda írta:
Szerinted Dybala és Vlahovic megférne egymás mellett? A szerb nyilván No.1 lenne a posztján (vagy egyáltalán a csapatban), ezt Dybala nem tűrné, Ronaldonál is csak azért fogadta el egy idő után, mert Ronaldoról volt szó. Ha jön Vlahovic, akkor Dybalat el kell engedni, nincs mese. A széleken egyelőre Chiesa, Bernardeschi és Cuadrado osztozna, illetve Keanben szerintem több spiritusz van, ha szélről indul, meg lehetne próbálni.
Zakaria nagyon ígéretes volt 1-2 éve, most nem is tudom, mennyire fix a helye a Gladbach kezdőjében. Őt két- és háromfős középpályán is el tudnám képzelni, de inkább maradjunk utóbbinál, és ott a védelem elé tenném. Viszont Maxi szerint nem lesz nagy változás, legfeljebb Ramsey megy.
Azért idejön ( ha jön) egy 21 éves szerb srác és nehogy már vigyázba álljon mindenki. Dybalának bőven lenne hely Vlahovic mellett mint ahogy Higu mellett is volt. Nem ezen fog múlni a sorsa, sőt egy ilyen igazolás a maradást erősítheti.
CsT likes this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-25, 00:55
Erősödnek a Vlao pletykák, holnap teszünk egy 67m ajánlatot, évi 7 gurigáért (cső Remzi! )
Ezzel egyidőben/pont emiatt a Morci-Barsza vonal is újra erőre kapott.
Nagyon izgi.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-24, 22:01
CsT írta:
Szerintem Dybala elférne mögötte, tőle több labda jönne mint Kulutól vagy Bernáttól Maxi a Dybala nélküli időszakokban sem nyomatott 4-3-3-at csak valami 4-3-3/4-4-2 hibridet, amiben az egyik szélen belső kp játszott.
Most megint előkapták Zakariát, hogy adnánk érte 7-8 millát most, mert az angolok csak nyáron vinnék ingyé (azért vicces lenne ha mi tudnánk most fizetni, ők meg nem) Az Artúr-Szarzenál vonal nagyon leállt, ha tényleg itt volt a Villa scoutja a tegnapi meccsen, akkor Bekúr legjobb meccsét látta idén. Szóval feljebb lehetne verni az árát (amiből ugye 35%-ot még utalni kellene a Bocának).
Bár engem meglepne ha valami is történne ezekből a téli mercatón. Gondolom a szakács kivár 31.-ig, hogy hol adnak esetleg 1 fonttal többet neki.
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy Fagioli tagja Mancini keretének.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-24, 19:49
Krisz írta:
Nekem azért kérdéses, hogy tényleg juvés pizsije van vagy csak nincs mit írni a firkászoknak. Mert ha még vagy 3 éve vágyott volna ide ennyire akkor megérteném, de majdnem annyira kapós mint a Haaland vonal, csak fele annyiba (se) kerül, tehát kb bármelyik topcsapatba mehetne. Persze ha juvés a pizsije tényleg, akkor este rá is rántok, de azért én szkeptikus vagyok.
Emellett ha leigazoljuk akkor gyakorlatilag Dybalara semmi szükség, bármelyik szélső kombinációnkban lehet nyomatni a 433at úgy hogy mindenki őt tömi labdákkal.
Szerintem Dybala elférne mögötte, tőle több labda jönne mint Kulutól vagy Bernáttól Maxi a Dybala nélküli időszakokban sem nyomatott 4-3-3-at csak valami 4-3-3/4-4-2 hibridet, amiben az egyik szélen belső kp játszott.
Most megint előkapták Zakariát, hogy adnánk érte 7-8 millát most, mert az angolok csak nyáron vinnék ingyé (azért vicces lenne ha mi tudnánk most fizetni, ők meg nem) Az Artúr-Szarzenál vonal nagyon leállt, ha tényleg itt volt a Villa scoutja a tegnapi meccsen, akkor Bekúr legjobb meccsét látta idén. Szóval feljebb lehetne verni az árát (amiből ugye 35%-ot még utalni kellene a Bocának).
Bár engem meglepne ha valami is történne ezekből a téli mercatón. Gondolom a szakács kivár 31.-ig, hogy hol adnak esetleg 1 fonttal többet neki.
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy Fagioli tagja Mancini keretének.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-24, 17:25
Malloy írta:
Azért most, hogy kezd letisztulni? a kép Vlahovic kapcsán, felajánlanám ujra a 35+Kulat. (És hozzátenném, hogy ez nyáron már csak Kula lesz, utána meg az sem).
Nekem azért kérdéses, hogy tényleg juvés pizsije van vagy csak nincs mit írni a firkászoknak. Mert ha még vagy 3 éve vágyott volna ide ennyire akkor megérteném, de majdnem annyira kapós mint a Haaland vonal, csak fele annyiba (se) kerül, tehát kb bármelyik topcsapatba mehetne. Persze ha juvés a pizsije tényleg, akkor este rá is rántok, de azért én szkeptikus vagyok.
Emellett ha leigazoljuk akkor gyakorlatilag Dybalara semmi szükség, bármelyik szélső kombinációnkban lehet nyomatni a 433at úgy hogy mindenki őt tömi labdákkal.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-24, 16:35
Azért most, hogy kezd letisztulni? a kép Vlahovic kapcsán, felajánlanám ujra a 35+Kulat. (És hozzátenném, hogy ez nyáron már csak Kula lesz, utána meg az sem).
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-23, 14:59
Malloy írta:
Kiváncsi vagyok Komissó mikor kezd el hisztizni, hogy a csaló Juve a háta mögött megwoodozta a játékosát, aki ezért nem fogadta el az angol csapatok zsíros ajánlatát… (Mondjuk szerintem pont ez történik)
Nekem is gyanús, igazából az nem tiszta, hogy mennyire nincs pénzünk, mert szerintem annál több van mint ahogy mutatjuk meg ahogy itt a fórumon gondoljuk, viszont nem vet fel a pénz az biztos.
Ami meg az ilyen De Jong, Depay pletykákat illeti, szerintem totál kamu, mert Aké jött Chiesa helyére (Kula elé vagy mögé, gondolom a telejesítményük dönti majd ezt el), De Jong meg Xavi egyetlen értelmes játékosa szóval nem hiszem hogy elkótyavetyélnék.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-23, 14:24
Kiváncsi vagyok Komissó mikor kezd el hisztizni, hogy a csaló Juve a háta mögött megwoodozta a játékosát, aki ezért nem fogadta el az angol csapatok zsíros ajánlatát… (Mondjuk szerintem pont ez történik)
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-23, 13:05
LeRoi10 írta:
Semmi sem stimmel itt.
Allegri tegnap elmondta, hogy Ramsey megy, a keret úgy jó ahogy van.... De megy itt a szarkeverés a sajtóban...:
Ha Vlahovic tényleg mozdítható 60 misi (2 év alatt fizetve) + bónuszokért és Januárban már jön akkor Morci mehet a Barcába, Depay jöhet Chiesa helyére. Ráadásul az angol sajtó bedobta Be'kúr nevét az Aston Villához kb. 25-30 millióért. Állítólag Frenkie De Jong-ra sem tart igényt Xavi.
Így zárulna a kör:
Ramsey fizetéséből állnánk Depay fizuját
Bekúrért befolyó pénz menne Vlahovicba, az első részlet kijönne
Morci fél éves fizujából nagyjából Vlahovic tavaszi fizuját
Morci 5 misis féléves kölcsönpénze menne De Jong kölcsönzésébe
Bekúr, Ramsey <----> De Jong Morata <----> Vlahovic + Depay
De szerintem a valóság az amit kommunikálunk. Ramsey megy és ennyi. Nem érkezik senki.
Az egész xarkavarás annyi, hogy Vucsinicsovics kimaradt a fio meccskeretéből mert covidos. Beindult a fantázia a firkászoknál.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-23, 12:58
Krisz írta:
Nem úgy néz ki, hogy Vlahovic a PLbe akarna menni, ugyanakkor más nem tudom hogy meg tudja-e fizetni főleg januárban. Viszont a Fior megvette Piateket aki nyilván Vlahovic helyére jönne, ami meg azt jelenti hogy januárban eladják.
Nekem sehogy se áll össze a kép...
Semmi sem stimmel itt.
Allegri tegnap elmondta, hogy Ramsey megy, a keret úgy jó ahogy van.... De megy itt a szarkeverés a sajtóban...:
Ha Vlahovic tényleg mozdítható 60 misi (2 év alatt fizetve) + bónuszokért és Januárban már jön akkor Morci mehet a Barcába, Depay jöhet Chiesa helyére. Ráadásul az angol sajtó bedobta Be'kúr nevét az Aston Villához kb. 25-30 millióért. Állítólag Frenkie De Jong-ra sem tart igényt Xavi.
Így zárulna a kör:
Ramsey fizetéséből állnánk Depay fizuját
Bekúrért befolyó pénz menne Vlahovicba, az első részlet kijönne
Morci fél éves fizujából nagyjából Vlahovic tavaszi fizuját
Morci 5 misis féléves kölcsönpénze menne De Jong kölcsönzésébe
Bekúr, Ramsey <----> De Jong Morata <----> Vlahovic + Depay
De szerintem a valóság az amit kommunikálunk. Ramsey megy és ennyi. Nem érkezik senki.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-23, 10:09
Krisz írta:
Nem úgy néz ki, hogy Vlahovic a PLbe akarna menni, ugyanakkor más nem tudom hogy meg tudja-e fizetni főleg januárban. Viszont a Fior megvette Piateket aki nyilván Vlahovic helyére jönne, ami meg azt jelenti hogy januárban eladják.
Nekem sehogy se áll össze a kép...
A hatalmas fejű lengyel mindenképpen váltani akart, ha tényleg őt nézte ki a Fior a pótlásra, akkor lépni kellett már télen. Egyébként a komolyabb PL csapatok közül tényleg csak az Arsenalba lenne neki hely, mert a többinél mindenhol van kezdőcsatár (Kane,Roni,Lókaka), a Poolba annyira nem illene ahogy a labdabuzizós pep fociba se. Ha lenne pénzünk kötelező igazolás lenne.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-23, 09:24