Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
EsztéNégy
virracocha
Tankcsapda
fktgbr
Téjlor89
Malloy
sneco7
LeRoi10
tjunior
zetterberg40
_DREAM_
CsT
bombahoppa
Petike007
_Tyler
Krisz
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
tjunior
Allegri jobbkeze

Bevásárlóközpont - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-24, 07:41

Krisz írta:

Jó de még a jelenlegi statjaival is hatalmas előrelépés lenne a mostani nihilben. Én attól tartok, hogy egy kész játékosra nem lesz keret, akkor meg jobb egy Di Maria mintha vennénk valami középszert vagy még egy DMet hogy hatékonyabban tudjuk nyomni a buzizós focit. Ez egy rövid távú megoldás lenne, hasonló szitu mint Zlatan vagy Dzeko, vagy leginkább ami a kettő között van.
3 gól 6 gólpassz 1700 perc alatt, ez tényleg nem egy rossz stat 35 évesen, de ha nem nézzük a korát akkor semmi extra. Berna közel ennyi idő alatt 2 gól 5 gólpassz. Megnéztem mária statjait, hát meredeken zuhannak az utóbbi szezonokban. Nyilván ez a természetes, csak akkor minek ha Raspadori mozdítható elviselhető összegért?
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-24, 00:40

tjunior írta:

Oké de Dimária a 35.et tapossa. Ő nem a zeniten van túl hanem a zenit utani 1-2 szezonon is amikor még használható. A fizetése is kellemes lenne.

Jó de még a jelenlegi statjaival is hatalmas előrelépés lenne a mostani nihilben. Én attól tartok, hogy egy kész játékosra nem lesz keret, akkor meg jobb egy Di Maria mintha vennénk valami középszert vagy még egy DMet hogy hatékonyabban tudjuk nyomni a buzizós focit. Ez egy rövid távú megoldás lenne, hasonló szitu mint Zlatan vagy Dzeko, vagy leginkább ami a kettő között van.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-23, 23:23

Tankcsapda írta:

Ugyan miért? Korábban is beváltak a zeniten túl lévő klasszisok (Pirlo, Tevez, Dani Alves, Evra), Di María is jó lehet 2 szezonra. Mondjuk én eleve bírom őt, szóval kicsit sajnáltam is, hogy korábban nem sikerült megszerezni. A Benficat pedzegetik még nála, de szerintem ha mi kínálunk neki egy szerződést, akkor minket választana új kihívásként.

Amúgy bedobták Gabriel Jesust is. Allegri első érájában is felmerült a neve, és ha egy kölcsön + opcióval, esetleg elfogadható áron sikerülne elhozni, akkor nála jobb és elérhető jobbszélsőt nehéz lenne találni...még ha amúgy középcsatár eredetileg, de a jobbszélsőként hatékonyabb.

Tevez asszem 28-29 éves volt amikor jött, Pirlo és Alves is 1-2 évvel azért fiatalabban jött, ami ebben a korban már sokat számít (lásd Barzamaci aki fél év alatt öregedett meg Very Happy) Evrára már nem emlékszem. Smile

Én előbb tartanám meg Bernátot minthogy igazoljak egy 34-35 éves játékost aki még sohasem játszott olaszban.

Gábriel Jézus jó spíler csak valahogy nekem csubakka lenne Allegri minimál focijához, Vlaho mögé luxus, szélre vagy SS/AM-be meg szerintem a védőmunkája lenne kevés. A bal oldalunkon is egy középcsatár játszik már Very Happy

Bevallom én nem tudom mit várok a mercatótól. Nekem totál homály, hogy mit akar játszani Maxi, váltogatjuk a 442/433/352-es felállást meccsről meccsre, mindenki játszott már mindenhol...

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-23, 21:17

De Sciglio 2025 Ez már hivatalos. 3 helyett bónuszokkal 2 lesz a fizuja
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-23, 21:15

Tankcsapda írta:

Ugyan miért? Korábban is beváltak a zeniten túl lévő klasszisok (Pirlo, Tevez, Dani Alves, Evra), Di María is jó lehet 2 szezonra. Mondjuk én eleve bírom őt, szóval kicsit sajnáltam is, hogy korábban nem sikerült megszerezni. A Benficat pedzegetik még nála, de szerintem ha mi kínálunk neki egy szerződést, akkor minket választana új kihívásként.

Amúgy bedobták Gabriel Jesust is. Allegri első érájában is felmerült a neve, és ha egy kölcsön + opcióval, esetleg elfogadható áron sikerülne elhozni, akkor nála jobb és elérhető jobbszélsőt nehéz lenne találni...még ha amúgy középcsatár eredetileg, de a jobbszélsőként hatékonyabb.
Oké de Dimária a 35.et tapossa. Ő nem a zeniten van túl hanem a zenit utani 1-2 szezonon is amikor még használható. A fizetése is kellemes lenne.

CsT and bombahoppa like this post

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-23, 20:42

CsT írta:
Engem speciel jobban megijeszt, hogy egyre gyakrabban dobják be Dimária nevét...

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-23, 19:26

CsT írta:
Engem speciel jobban megijeszt, hogy egyre gyakrabban dobják be Dimária nevét...

Én meg pont örülnék neki, de még Modricnak is. Nyilván nem rájuk épülne a jövő csapata, de hogy működjön a támadójáték instans impact lehetnének. Aztán meg lehet venni a fiatalabb verziójukat miután sínen vagyunk.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-23, 17:57

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-23, 13:24

Ok, de 3 év??? Innen megy rokkant nyugdíjba az a szerencsétlen nyomorék… Miért nem lehetett neki 1 éves szerződést adni. Így most megnyugodott, hogy lesz megint két éve amikor táppénzen lehet végig. Pics@ba.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-23, 13:14

Schira szerint David Raum iránt érdeklődünk a Hoffenheimből belbekk posztra. 
Izgalmas tehetségnek tűnik.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-23, 12:01

CsT írta:
A lényeg, hogy Desijjóval hosszabbítunk 3 évet. NE NÉZZ FEL! Smile
Csak egy maradhat!

sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-23, 11:58

CsT írta:
Ez komoly? Mert viccnek elég durva🤪

Malloy likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-23, 11:30

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-22, 21:18

zetterberg40 írta:
Cselló távozása azért fájdalmas lesz basszus Sad

Hát nem tudom, eleve elég furcsa egy mercato lesz. A spirito visszahozatalán igyekeznek elvileg, erre a keret klubikonja távozik, plusz valószínűleg Bernardeschi is, aki ha kezdőként nem is, de csereként nagyon is számításba vehető lenne, több haszna lenne, mint a keretből Rabiotnak, Arthurnak, most már Sandronak, és sajnos Keannek...bár én őt még nem írnám le teljesen. De ha az irányváltáshoz kell, akkor Bernardeschi is menjen.

Az egyetlen járható út a fiatalok felhozatala és minimum a keretbe beépítése lenne, ha már ilyen nagytakarítást végez a klub. A gond az, hogy Soulé az egyetlen, akivel érdemben lehetne számolni...illetve talán még De Winterrel. Úgyhogy én például jobbhátvédre most nem is költenék, még ha De Winter alapvetően középhátvéd is, de ott van elég opció, akár a fiatal belga is lehet egy. Azt nem lehet megoldani, hogy minden posztot költekezéssel töltünk fel, akár a cseresort is értjük, arra egyszerűen nem lesz pénz. Kár, hogy az utánpótlás fejlesztése nem volt sikeres eddig...lásd a Barcat, hasonlóan mélyrepülésben voltak az utóbbi években, most Xavival megindultak felfelé, de ami lényegesebb, hogy amit Koeman megkezdett, azt Xavi folytatta, a La Masiaból merít a klub. Mingueza, Ansu Fati, Gavi, Nico Gonzalez, de Ilaix Moribat is az utánpótlásból vitte fel Koeman.
Nem mondom, hogy nincs fiatalítás, mert azért Chiesa, McKennie, Vlahovic, de Ligt, Kean vissza...szóval törekvés van rá, de ezek költséges igazolások voltak. Ezt a problémát már évekkel ezelőtt meg kellett volna előzni, látni, hogy az utánpótlás fejlesztéssel lehet a többiek elé kerülni, és a nagyokhoz felzárkózni. A gyors siker érdekében viszont kelleni fognak rutinos játékosok is. Szóba hozták Di Maríat, max. két szezonra szerintem még mindig lenne értelme. Ha olaszosítani is akarunk, akkor Frattesi és Raspadori jók lennének, balhátvédnek meg Emerson is abszolút rendben lenne. Bár azért 1-2 jobb megoldás lenne, Grimaldo, Renan Lodi, Wijndal...szóval ki lehetne fogni egy jó balbekket.

Ütős mercatot kell letenni úgy, hogy közben több ingyen elengedett játékost kell pótolni, ha ezt legalább egy 7/10 szintre hozzák Arrivabeneék, már elégedettek lehetünk.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-22, 14:13

Cselló távozása azért fájdalmas lesz basszus Sad
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-21, 21:42

Mitrovic ebben a szezonban 40 meccs 40 gól. 😱
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-19, 15:39

Petike007 írta:

Lévén, hogy nálunk általában van 10-12 fix sérült nem árt, ha egyből kettő játéksoban gondolkodunk posztonként.
De Maxi nem szereti simán a posztján játszatni az embert, inkább hozzunk olyat akit lehet balszélsőbe vagy jobb bekkbe is tenni. Very Happy Így tovább folytatódhatna a soha nem rakom fel ugyanazt a kezdőt játék! Very Happy

Állítólag a pizzás már keresi a csapatot traktoros Kennek, aki helyére Raspadorit hoznánk, én támogatnám, bár Raspa se sokat bizonyított még, de Kennek nem látom itt a jövőjét. Csupán a gyorsasága kevés, az agy meg már ilyenkor ritkán nő ki.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-19, 14:40

Petike007 írta:

Egyértelműen a Bayern Monaco kokszertárosát hoznám. 3 hónap 30 kg tiszta izom. Full naturál, ahogy felénk mondják a konditeremben.
Csirkerizs

CsT and bombahoppa like this post

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-19, 10:44

Krisz írta:

Én inkább erőnléti stábba/kokszba invesztálnék.

Egyértelműen a Bayern Monaco kokszertárosát hoznám. 3 hónap 30 kg tiszta izom. Full naturál, ahogy felénk mondják a konditeremben.

Krisz and Malloy like this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-19, 10:34

Petike007 írta:

Lévén, hogy nálunk általában van 10-12 fix sérült nem árt, ha egyből kettő játéksoban gondolkodunk posztonként.

Én inkább erőnléti stábba/kokszba invesztálnék.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-19, 10:01

CsT írta:

Vele az a bajom, hogy gyakorlatilag ugyanolyan DM mint Zakaria. Minek még egy? Very Happy

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-18, 21:15

CsT írta:

Vele az a bajom, hogy gyakorlatilag ugyanolyan DM mint Zakaria. Minek még egy? Very Happy

Zakaria inkább box-to-box Allegrinél, mint egy egyszerű DM. Én is oda gondoltam Zakariat, szerintem neki a védelem előtt kellene játszani, de Maxi mást tervez vele, Kamara viszont kifejezetten oda való. Másfelől azért Zakaria nem volt túl meggyőző eddig, így lehet, hogy érdemes hozni neki egy konkurenciát.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-18, 21:03

Tankcsapda írta:
Azt olvastam, hogy megpróbáljuk szerződtetni a marseillei Boubacar Kamarat. Lejár a szerződése, szerintem tökéletes megoldás lenne a középpályára, egy a gond, hogy valószínűleg komolyabb csapatok is le akarják majd szerződtetni, így elég zsíros szerződést kellene elé rakni.

Krisz likes this post

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-18, 20:20

Azt olvastam, hogy megpróbáljuk szerződtetni a marseillei Boubacar Kamarat. Lejár a szerződése, szerintem tökéletes megoldás lenne a középpályára, egy a gond, hogy valószínűleg komolyabb csapatok is le akarják majd szerződtetni, így elég zsíros szerződést kellene elé rakni.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-16, 11:22

zetterberg40 írta:
https://www.facebook.com/omlettdufromage/posts/419528043506513

Úgy néz ki, Camavinga után belőle is Real játékos lesz.

Romagnoli -> Lazio, Haaland meg úgy fest, hogy City.

Kicsit túltolják már a b2b/mezzalákat. Camavinga és Valverde ugyanaz a vonal, minek nekik? Vagy a csatárok helyett most inkább a melós kpkat gyűjtik?
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-16, 10:47

https://www.facebook.com/omlettdufromage/posts/419528043506513

Úgy néz ki, Camavinga után belőle is Real játékos lesz.

Romagnoli -> Lazio, Haaland meg úgy fest, hogy City.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-15, 17:10

zetterberg40 írta:

Nahuel Molina tényleg valami hasonló az Udineből.

Nálam PES-ben ő a Juve kezdő RB-je 2023-ban Very Happy
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-15, 15:24

Krisz írta:

Egyébként Cuadrado RB/RWB-ben még stabilan klasszis teljesítményt nyújt, kb mint anno Dani Alves és fizikálisan se szokott probléma lenni vele. Valami olyan fiatal tehetség kellene mellé akinek kell vagy 2 szezon hogy kipattintsa magát és ezidő alatt nem bánja a padozást.

Nahuel Molina tényleg valami hasonló az Udineből.

CsT likes this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-15, 15:13

LeRoi10 írta:
Cuadrado marad még egy évet. Nagyon sürgősen meg kell találni az utódját, mert még csak hasonló játékosunk sincsen. Molina?

Amúgy nekem tetszik, hogy pletykaszinten legalább de visszatértünk a feltörekvő Serie A-s játékosok megkörnyékezésére a kiégett , leselejtezett, ingyen igazolható sztárocskák helyett.

Frattesi, Molina, Raspadori, Zaniolo, SMS, Milenkovic (Vlahovic, Chiesa) sor jobban illik hozzánk mint a Ramsey, Rabiot, Arthur vonal.

Egyébként Cuadrado RB/RWB-ben még stabilan klasszis teljesítményt nyújt, kb mint anno Dani Alves és fizikálisan se szokott probléma lenni vele. Valami olyan fiatal tehetség kellene mellé akinek kell vagy 2 szezon hogy kipattintsa magát és ezidő alatt nem bánja a padozást.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-15, 12:45

Cuadrado marad még egy évet. Nagyon sürgősen meg kell találni az utódját, mert még csak hasonló játékosunk sincsen. Molina?

Amúgy nekem tetszik, hogy pletykaszinten legalább de visszatértünk a feltörekvő Serie A-s játékosok megkörnyékezésére a kiégett , leselejtezett, ingyen igazolható sztárocskák helyett.

Frattesi, Molina, Raspadori, Zaniolo, SMS, Milenkovic (Vlahovic, Chiesa) sor jobban illik hozzánk mint a Ramsey, Rabiot, Arthur vonal.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime2022-04-15, 09:21

bombahoppa írta:

Nálunk csak akkor lehet egyből kezdő, ha 80ért jön. 28ért egy hónapig a padot kell szokni, vagy két kötetes kórházi előzmény doksival kell rendelkezni. És azt egyből további fejezetekkel gyarapítani.

+ 1 évet lehúzni kölcsönben a Ternanában! Wink

bombahoppa likes this post

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 11 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
11 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: