Nálunk csak akkor lehet egyből kezdő, ha 80ért jön. 28ért egy hónapig a padot kell szokni, vagy két kötetes kórházi előzmény doksival kell rendelkezni. És azt egyből további fejezetekkel gyarapítani.
+ 1 évet lehúzni kölcsönben a Ternanában!
bombahoppa likes this post
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-04-15, 08:23
Az időzítés nem véleltlen, meglátta,hogy milyen lesz a jövő évi mezünk és egyből beleszeretett a zebracsíkokba, velem is így esett meg gyerekként.
Szerk.: Amúgy csak álmodtam vagy nem tudom,de mintha áorilis 15-re írtak volna valami nagy bejelentést vagy az a mezünk lesz?
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3717 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-04-15, 07:11
CsT írta:
Jön Mbappé, vele azért könnyebb lesz!
Én ezt az embapi zebra homokóra dolgot nem értem. Illetve értem, csak nem értem. Mármint ezt az egészet. Na de mi vagyok én, értenem kéne nekem mindet? Minek?
_________________ a televizenyős düggönypakli
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3717 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-04-15, 07:07
Krisz írta:
Kár, ő szerintem nagyot megy majd. Akkor kérném Sergeit vagy De Jongot
28 milla semmi érte
Nálunk csak akkor lehet egyből kezdő, ha 80ért jön. 28ért egy hónapig a padot kell szokni, vagy két kötetes kórházi előzmény doksival kell rendelkezni. És azt egyből további fejezetekkel gyarapítani.
_________________ a televizenyős düggönypakli
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-04-14, 22:23
Jön Mbappé, vele azért könnyebb lesz!
LeRoi10 and bombahoppa like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-04-14, 15:22
Perinnel 2025ig hosszabbítottunk. Remélem faragtunk a bérén.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-04-07, 20:43
zetterberg40 írta:
A pletyka szintjén sokat emlegetett Gravenberchet (+ Mazraouit is) a Bayern viszi az Ajaxból.
Kár, ő szerintem nagyot megy majd. Akkor kérném Sergeit vagy De Jongot
28 milla semmi érte
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-04-07, 20:01
A pletyka szintjén sokat emlegetett Gravenberchet (+ Mazraouit is) a Bayern viszi az Ajaxból.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-04-03, 15:42
Majd anyuci eldönti hogy a kicsifia hova megy, jóvann???
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-04-03, 15:22
Krisz írta:
Artúrt szerintem simán le tudnánk passzolni az Arsenalnak, Rabiotnak a Newcastlet néztem ki. Máris van hely Fagyinak meg Rovellanak. Frattesit én is sunázom, de kellene valami kész játékos aki tud szervezni, ez nem ő. Zanimacchia nem jó a B listára, miatta annyira nem törném magam, már annak is örülök ha az argentín válogatottba rendszeresen behívott Soule megragad a felnőtt keretben és kap némi lehetőséget.
Szóval trequartista/regista nagyobb név + Loca, Zakariás, Kenő, Rovella, Fagyi + Miretti & (Gordon)
Rabiot, Artúr meg megy.
Ami marad pénz meg menjen szélső védőkre és én boldog vagyok.
Lehetnél te a klub sportigazgatója. Mondjuk teljesen reális, Arthur szóba került az Arsenalnál, a francia zsoldoskánknak meg az újgazdag angol klubnál jobb választás nem is lehetne.
Azért Frattesi kicsit előrébb tart, mint Fagioli vagy Rovella, legalábbis annyiban mindenképpen, hogy alapember egy Serie A csapatban, több játékpercet is kap. Ha a háromból kettőt választani kellene, akkor Frattesi és Fagioli, bár amúgy két fiatalabb, még nem bizonyított játékost egyszerre az első keretbe tenni nagy rizikó lenne. Kell egy komoly regista, ez egyértelmű, Jorginho lehet az elsődleges célpont, de nem tartom kizártnak azt sem, hogy Pjanicot hozzuk vissza átmenetileg.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-04-03, 11:07
LeRoi10 írta:
Fagyi pár hete kritizálta azt ahogyan a nagy klubok a fiatalokkal bánnak Olaszországban, most pedig az ügynöke nyilatkozta le, hogy nem fogadnak el még egy kölcsönszerződést: vagy maradjon a Juvéban és kapja meg a lehetőséget vagy adjuk el.
A Cremonese szorosan de vezeti a B-t, Fagyi eddig 28 meccsen 3 góllal és 6 gólpasszal áll, egyes források szerint még a szezon játékosa díjra is esélyes lehet. Mellette Zanimacchia is kulcsjátékos lett, 31 meccsen 7 góllal és 5 gólpasszal.
Frattesit és Raspadorit pedig több helyen összeboronálják velünk. Frattesivel Marchisio spanolt pár napja.
De Fagyit nem kéne elherdálni, nagyon nem. Ebben a középpályában simán lenne helye.
Artúrt szerintem simán le tudnánk passzolni az Arsenalnak, Rabiotnak a Newcastlet néztem ki. Máris van hely Fagyinak meg Rovellanak. Frattesit én is sunázom, de kellene valami kész játékos aki tud szervezni, ez nem ő. Zanimacchia nem jó a B listára, miatta annyira nem törném magam, már annak is örülök ha az argentín válogatottba rendszeresen behívott Soule megragad a felnőtt keretben és kap némi lehetőséget.
Szóval trequartista/regista nagyobb név + Loca, Zakariás, Kenő, Rovella, Fagyi + Miretti & (Gordon)
Rabiot, Artúr meg megy.
Ami marad pénz meg menjen szélső védőkre és én boldog vagyok.
LeRoi10 and Malloy like this post
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-04-03, 10:38
Fagyi pár hete kritizálta azt ahogyan a nagy klubok a fiatalokkal bánnak Olaszországban, most pedig az ügynöke nyilatkozta le, hogy nem fogadnak el még egy kölcsönszerződést: vagy maradjon a Juvéban és kapja meg a lehetőséget vagy adjuk el.
A Cremonese szorosan de vezeti a B-t, Fagyi eddig 28 meccsen 3 góllal és 6 gólpasszal áll, egyes források szerint még a szezon játékosa díjra is esélyes lehet. Mellette Zanimacchia is kulcsjátékos lett, 31 meccsen 7 góllal és 5 gólpasszal.
Frattesit és Raspadorit pedig több helyen összeboronálják velünk. Frattesivel Marchisio spanolt pár napja.
De Fagyit nem kéne elherdálni, nagyon nem. Ebben a középpályában simán lenne helye.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-04-02, 19:21
A“2018-ban megnyerted az olasz amatőr futball legfelső szintjének tekinthető Eccellenzát, 2019-ben a Serie D-ben, 2020-ban a Serie C-ben, 2021-ben pedig a Serie B-ben is kipróbálhattad magad, míg 2022 első hónapjában rögtön a Juventushoz igazoltál.”
Allegri imádni fogja Gattit, hiszen ő végigjárta a ranglétrát
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-30, 16:21
CsT írta:
Zani bal lábas, de szinte mindig a jobb oldalon játszik, meg középen is szokott CF/SS pozícióban mostanában mióta Zsosé is 3 védővel játszik, szóval sokrétű, munkára is fogható, ha nem lenne bibis a térde szerintem tökéletes igazolás lenne akár még úgy is ha le kell tenni érte 60 millát.
Chiesa meg mind a két oldalra jó, szerintem simán megférnének egymás mellett. A Chiesa,Morci,Zani trió nagyon jól forgatható lenne Vlaho két oldalán, de még úgy kellene mégegy ember mert Bernát elmegy, Puli már inkább 1v2 sorral visszább jó, Kenbaba meg kérdőjel, róla is sokat cikkeznek, hogy menne is meg a klub sem marasztalná.
És ez még csak a támadósor, ahol talán a legkisebb gondok vannak
Kenbe egyedül azért lenne érdemes befektetni mert ennyire szarul állunk saját neveléssel. Nem hiszem hogy a mostani szintnél többre ne lenne képes, ha már egy tisztességes squad playert lehetne faragni belőle akkor is nagyon jól járnánk. Az ilyen projekt a kulcsa annak hogy versenyképesek lehessünk a jövőben 2-3 fronton, mert ha B listás játékosok hiányában csak 21 játékost tudunk nevezni a BLbe akkor mindig csapágyasra lesz hajtva a fél csapat.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-30, 16:08
tjunior írta:
Remélem Arrivabene pragmatizmusa abban nyilvánul meg, hogy fontolóra sem veszi a leigazolását. A térde meg a viselt dolgai mellet egyszerűen azért mert minek nekünk Chiesa mellett még egy ballábás jobbszélső? És akkor még ott van Soulé, aki megint detto ugyanaz a poszt, nyilván ki tudja mi lesz belőle de legalább kapjon esélyt.
Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy olyan szerződést teszünk elé, amibeb rögzítve van, hogy a bulikázás, nem megfelelő viselkedés XY szankciót von maga után (pl Barca & Suarez kitétel a harapásra), ill. X meccs után jár a full fizu + újabb szalagszakadás esetén jogunkban áll szerződést bontani. Azért Zaniolo kivételes tehetség, a térde a legnagyobb baj, a profizmust meg majd belekalapáljuk - amennyiben a szerződés lehetővé teszi a kockázatok menedzselését ez egy remek igazolás.
Soulénak is jutna elég idő ha számítunk rá és ésszerűen rotálunk, nem pedig Chiesa/Zaniolo/Cuadrado van csapágyasra hajtva, ez speciel egy olyan dolog ami független Zaniolo vagy barmely más támadó leigazolásától. Úgy kell alakítani a csapatot és a rotációt hogy ezek a fiatalok kapjanak minőségi mondjuk minimum 1000 percet. Gondolom a felsővezetés szinten ki lehet ezt adni Allegrinek is.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-30, 10:53
tjunior írta:
Esélyes, de Soulé szerepe itt a legkisebb. A sokkal fontosabb, hogy Chiesa és Zaniolo gyakorlatilag ugyanaz a poszt, ballábas jobb(tükör)szélső, balszélső. Semmi értelme Fede mögé, mellé pénz költeni. Ha Morata marad, akkor megvan a kezdő balszélen, valami univerzális kis csávó kellene aki nem drága, leül a padra és mindkét szélen (de főleg bal oldalt) elvan. Lövésem sincs ki.
Zani bal lábas, de szinte mindig a jobb oldalon játszik, meg középen is szokott CF/SS pozícióban mostanában mióta Zsosé is 3 védővel játszik, szóval sokrétű, munkára is fogható, ha nem lenne bibis a térde szerintem tökéletes igazolás lenne akár még úgy is ha le kell tenni érte 60 millát.
Chiesa meg mind a két oldalra jó, szerintem simán megférnének egymás mellett. A Chiesa,Morci,Zani trió nagyon jól forgatható lenne Vlaho két oldalán, de még úgy kellene mégegy ember mert Bernát elmegy, Puli már inkább 1v2 sorral visszább jó, Kenbaba meg kérdőjel, róla is sokat cikkeznek, hogy menne is meg a klub sem marasztalná.
És ez még csak a támadósor, ahol talán a legkisebb gondok vannak
Krisz likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-30, 09:04
CsT írta:
Ugyan, Soulé még akkor sem kapott lehetőséget amikor minden szélsőnk sérült volt. Allegrinél ezek a fiatalok halálra vannak ítélve, gondolom jövőre kölcsönadjuk Pescarába, hogy bejárja a szolgálati utat...
Esélyes, de Soulé szerepe itt a legkisebb. A sokkal fontosabb, hogy Chiesa és Zaniolo gyakorlatilag ugyanaz a poszt, ballábas jobb(tükör)szélső, balszélső. Semmi értelme Fede mögé, mellé pénz költeni. Ha Morata marad, akkor megvan a kezdő balszélen, valami univerzális kis csávó kellene aki nem drága, leül a padra és mindkét szélen (de főleg bal oldalt) elvan. Lövésem sincs ki.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-30, 07:52
tjunior írta:
Remélem Arrivabene pragmatizmusa abban nyilvánul meg, hogy fontolóra sem veszi a leigazolását. A térde meg a viselt dolgai mellet egyszerűen azért mert minek nekünk Chiesa mellett még egy ballábás jobbszélső? És akkor még ott van Soulé, aki megint detto ugyanaz a poszt, nyilván ki tudja mi lesz belőle de legalább kapjon esélyt.
Ugyan, Soulé még akkor sem kapott lehetőséget amikor minden szélsőnk sérült volt. Allegrinél ezek a fiatalok halálra vannak ítélve, gondolom jövőre kölcsönadjuk Pescarába, hogy bejárja a szolgálati utat...
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-30, 06:44
Krisz írta:
Hát nem tudom mennyire igaz ez, tekintve Arrivabene pragmatizmusát. Azért remélem hogy ha mégis leigazoljuk akkor ugyanolyan következetes lesz Arrivabene mint Dybala és Bernát elengedésénél és olyan szerződést kap ami számol az egyértelmű kockázatokkal.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-29, 22:45
CsT írta:
Állítólag Locatelli, Vlahovic, Zaniolo kijelentette, hogy nem megy külföldre és csak a Juve érdekli. Nem tudom ez jó hír-e?
Hát nem tudom mennyire igaz ez, tekintve Arrivabene pragmatizmusát. Azért remélem hogy ha mégis leigazoljuk akkor ugyanolyan következetes lesz Arrivabene mint Dybala és Bernát elengedésénél és olyan szerződést kap ami számol az egyértelmű kockázatokkal.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-29, 20:40
Állítólag Locatelli, Vlahovic, Zaniolo kijelentette, hogy nem megy külföldre és csak a Juve érdekli. Nem tudom ez jó hír-e?
LeRoi10 likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-29, 11:44
CsT írta:
Bernáttal sem hosszabbítunk, ő elég nagy flop lett azért, még egy jó félszezonja se volt, csak néhány meccs.
Helyes. Teljesítmény alapú bérezés.
Kíváncsi lennék hogy mondjuk az NFLben mennyi ideig lehetne ilyen teljesítménnyel ellavírozni (legyen az oka sérülés, vagy mentális probléma vagy csak a tehetség hiánya), mert a fociban 5 éves multimillió eurós szerződéseket lébecolnak el rengetegen. Szerintem fél év után szerződést bontanának.
Malloy likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-29, 08:27
Bernáttal sem hosszabbítunk, ő elég nagy flop lett azért, még egy jó félszezonja se volt, csak néhány meccs.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-28, 20:26
Krisz írta:
4 védőhöz a DL, Danilo, Bonucci forgatva meg kiegészítve Gattival és Ruganival szerintem több mint elégséges, Allegri meg elég rugalmas ahhoz hogy ne akarjon 3 védővel játszani. Danilonak meg nem lenne dolga szélen ha igazolunk szélső védőket. Nyilván ha eladjuk De Ligtet akkor venni kell valakit és Rüdiger egynek elmegy minimum. Viszont akkor bőven lennie kell pénznek szélső védőkre, kifizetni Chiesat, Moratat, venni egy SMS kalibert meg egy szélsőt. Ha meg marad akkor nálam a védelem közepe a legalacsonyabb prioritás.
Szerintem Maxi reaktív minimál focijához a védelem a legmagasabb prioritás! Lehet hinni benne, hogy ez egyszer majd megváltozik, én is hittem benne még ősszel de már nem.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-28, 15:31
CsT írta:
Kérdés, hogy 3 v 4 védővel akar-e játszani Maxi. Bonu idén is rengeteget volt sérült, Ruganira azért komoly meccseken már nem számítanék, Gattinak még serie A-s meccse se volt. Danilonak meg valszeg szélen is lesz dolga. DL nálam kérdőjeles, kevés esélyt látok rá, hogy maradjon/marasztaljuk. Az egyetlen igazán piacképes játékosunk...
Csellónál most 1 év MLS-t emlegetnek,a Romagnoli szál eléggé elhalt. Egy biztos, totál új védelmet kell építeni, ami szerintem fájdalmasabb lesz mint az idei kp "építés".
4 védőhöz a DL, Danilo, Bonucci forgatva meg kiegészítve Gattival és Ruganival szerintem több mint elégséges, Allegri meg elég rugalmas ahhoz hogy ne akarjon 3 védővel játszani. Danilonak meg nem lenne dolga szélen ha igazolunk szélső védőket. Nyilván ha eladjuk De Ligtet akkor venni kell valakit és Rüdiger egynek elmegy minimum. Viszont akkor bőven lennie kell pénznek szélső védőkre, kifizetni Chiesat, Moratat, venni egy SMS kalibert meg egy szélsőt. Ha meg marad akkor nálam a védelem közepe a legalacsonyabb prioritás.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-28, 14:29
Krisz írta:
Meg amúgy minek nekünk még egy középhátvéd? DL, Danilo, Bonucci, Gatti, Rugani lesz jövőre, idén is az volt a baj, hogy Chiellinire nem lehetett számítani, Danilo meg állandóan szélsővédőt játszott, a szél a problémás nem a közép, pont ezért teljesen felesleges Rüdiger. Ha meg DLt pótolná az elég keserű-savanyú lenne. Ha Szandit Wijndalra cseréljük, meg hozzuk még mondjuk Bellanovat, akkor Cuadrado, Wijndal, Bellanova, Pellegrini + DS rendben is van.
Ami az olaszokat illeti, Rovella és Fagioli simán jöhetne Artúr és Rabiot helyett, nyilván nem lesznek húzóemberek (vagy nem egyből), de már csak az olasz valogatott topicban említettek miatt is muszáj lenne velük számolni. Pogba elég rizikós biznisz én jobban fázom tőle, mint nem, ha muszáj egy nagyobb igazolás Dybala távozása miatt akkor inkább az SMS vonalra kéne koncentrálni, ha meg arra nincs pénz akkor annak a tescos változatára - itt ugye kellene egy olyan színvonalú szakmai munka ami Vidal leigazolásánál történt (a scouting, evaluation, ócsóbiznisz).
Elől meg a Morata, Vlahovic, Chiesa sor mögé kellene csak igazolni, meg lecigánykodni Morata árát.
Kérdés, hogy 3 v 4 védővel akar-e játszani Maxi. Bonu idén is rengeteget volt sérült, Ruganira azért komoly meccseken már nem számítanék, Gattinak még serie A-s meccse se volt. Danilonak meg valszeg szélen is lesz dolga. DL nálam kérdőjeles, kevés esélyt látok rá, hogy maradjon/marasztaljuk. Az egyetlen igazán piacképes játékosunk...
Csellónál most 1 év MLS-t emlegetnek,a Romagnoli szál eléggé elhalt. Egy biztos, totál új védelmet kell építeni, ami szerintem fájdalmasabb lesz mint az idei kp "építés".
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-28, 12:39
CsT írta:
Főleg ha az FFP-t felváltja a fizetési sapka, nagyon meg kell gondolni kinek mennyit adunk. Igazából a Cselziből most menekülne mindenki mert nem tudni mit hoz az Abramovics utáni éra. Valójában én sem érzem ilyen top védőnek a zokniárust, de a sajtó szerint ő Maxi kívánsága meg Pogab is, aki azért anno jó volt nála. (mondjuk Zakariásról is ezt írták és speciel én őt sem látom még, hogy a kp melyik részére lesz jó).
Az a baj olyan olaszt nagyon nehéz lenne igazolni aki erősítést is jelentene. Donnáról,Barelláról,Tonaliról,Bastoniról,Verratiról lecsúsztunk vagy nem is voltak képben. A többi olasz meg jelenleg erősen középszer. Zaniolo van akiben lenne kraft csak kurva kockázatos.Illetve Pellegrini de ő nem nagyon tűnik mozdíthatónak.
Egyébként pont a múltkor néztem, hogy Pogba az elmúlt két szezonban több meccset hagyott ki mint Dibcsi és Jorginho sem a kedvencem.
Szóval az Ámenemet lehet vissza is vonom
Meg amúgy minek nekünk még egy középhátvéd? DL, Danilo, Bonucci, Gatti, Rugani lesz jövőre, idén is az volt a baj, hogy Chiellinire nem lehetett számítani, Danilo meg állandóan szélsővédőt játszott, a szél a problémás nem a közép, pont ezért teljesen felesleges Rüdiger. Ha meg DLt pótolná az elég keserű-savanyú lenne. Ha Szandit Wijndalra cseréljük, meg hozzuk még mondjuk Bellanovat, akkor Cuadrado, Wijndal, Bellanova, Pellegrini + DS rendben is van.
Ami az olaszokat illeti, Rovella és Fagioli simán jöhetne Artúr és Rabiot helyett, nyilván nem lesznek húzóemberek (vagy nem egyből), de már csak az olasz valogatott topicban említettek miatt is muszáj lenne velük számolni. Pogba elég rizikós biznisz én jobban fázom tőle, mint nem, ha muszáj egy nagyobb igazolás Dybala távozása miatt akkor inkább az SMS vonalra kéne koncentrálni, ha meg arra nincs pénz akkor annak a tescos változatára - itt ugye kellene egy olyan színvonalú szakmai munka ami Vidal leigazolásánál történt (a scouting, evaluation, ócsóbiznisz).
Elől meg a Morata, Vlahovic, Chiesa sor mögé kellene csak igazolni, meg lecigánykodni Morata árát.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-28, 10:32
tjunior írta:
Hát nem tudom, biztos jó ez a Rüdiger gyerek, de nekem nem áll össze. A Chelseatól aljön hogy több pénzt keressen? Ide? Megint hülyék is leszünk ha adunk neki horror fizetést.
Főleg ha az FFP-t felváltja a fizetési sapka, nagyon meg kell gondolni kinek mennyit adunk. Igazából a Cselziből most menekülne mindenki mert nem tudni mit hoz az Abramovics utáni éra. Valójában én sem érzem ilyen top védőnek a zokniárust, de a sajtó szerint ő Maxi kívánsága meg Pogab is, aki azért anno jó volt nála. (mondjuk Zakariásról is ezt írták és speciel én őt sem látom még, hogy a kp melyik részére lesz jó).
Az a baj olyan olaszt nagyon nehéz lenne igazolni aki erősítést is jelentene. Donnáról,Barelláról,Tonaliról,Bastoniról,Verratiról lecsúsztunk vagy nem is voltak képben. A többi olasz meg jelenleg erősen középszer. Zaniolo van akiben lenne kraft csak kurva kockázatos.Illetve Pellegrini de ő nem nagyon tűnik mozdíthatónak.
Egyébként pont a múltkor néztem, hogy Pogba az elmúlt két szezonban több meccset hagyott ki mint Dibcsi és Jorginho sem a kedvencem.
Szóval az Ámenemet lehet vissza is vonom
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-28, 10:18
Malloy írta:
Azért az csúnyán mutatna, ha sem a kapuban sem a védelemben nem lenne olasz…
Az olaszok a padon lesznek Bonu,Gatti,Pelle, DS(?)
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-28, 10:18
CsT írta:
Erre nyomnék egy Áment! Persze csak akkor ha feltalálnak addig egy olyan gyógyszert, amitől nem tud szétszakadni a térded.
Hát nem tudom, biztos jó ez a Rüdiger gyerek, de nekem nem áll össze. A Chelseatól aljön hogy több pénzt keressen? Ide? Megint hülyék is leszünk ha adunk neki horror fizetést.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-03-28, 10:09
Krisz írta:
Inkább Pogba (meg a fizetése) tűnik problémásnak, Zaniolot most kell eladnia a Romanak, tekintve hogy vannak fegyelmi gondjai, szétszakadt térdek, 24ben lejáró szerződés, nem hiszem hogy ne lehetne elhozni baráti áron. Itt inkább a kérdés, hogy megéri-e (mindkét esetben) rájuk költeni és csapatot építeni. Lehet, de én más utat választanék.
Drága, 2szer szétszakított térd, bulika és szerintem valami dühkezelései problémája is lehet, 9 sárga 2 piros egy csatártól...álomigazolás.