Nem úgy néz ki, hogy Vlahovic a PLbe akarna menni, ugyanakkor más nem tudom hogy meg tudja-e fizetni főleg januárban. Viszont a Fior megvette Piateket aki nyilván Vlahovic helyére jönne, ami meg azt jelenti hogy januárban eladják.
Nekem sehogy se áll össze a kép...
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-22, 09:37
tjunior írta:
Egy esetben tudom ezt elképzelni. Ha már előre költjük De Ligt árát. De inkább full kamu az egész
Vagy Dybala következő 4 évre szánt fizuját!
Malloy likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-22, 07:15
CsT írta:
Ma pár olasz portál bedobta, hogy télen rámegyünk Vlahora egy 35M+Kulukulu ajánlattal még télen.
Egy esetben tudom ezt elképzelni. Ha már előre költjük De Ligt árát. De inkább full kamu az egész
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-21, 22:29
CsT írta:
Ma pár olasz portál bedobta, hogy télen rámegyünk Vlahora egy 35M+Kulukulu ajánlattal még télen.
Rámegyünk?? Viccelsz, én már azt is olvastam hogy Deal done!!!4444
Minőségi csere lenne a Fiornak.
CsT likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-21, 21:55
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-20, 13:57
Fifa reveal new loan limit to stop top clubs stockpiling talent
Na ez érdekes lesz. Másnap tönkremegy a Genoa.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-19, 08:06
CsT írta:
Di Marzio szerint képben volt Rovella téli visszahozatala de közben megsérült.
A padon láttam a Fior ellen ott sérült meg? Egyébként is ez nálunk egy transzfer előfeltétele.
bombahoppa likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-19, 06:42
Di Marzio szerint képben volt Rovella téli visszahozatala de közben megsérült.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-18, 11:05
Ez a Genoa akkora szemétdomb (remélem ki is esnek), hogy még januárban haza kellene hozni Rovellát. Egy 3 fős kpn bőven lenne neki hely és akkor Artúrt el lehetne dealelni és Locatelli is nyugodtan feljebb léphetne.
LeRoi10 and Malloy like this post
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-17, 20:32
Petike007 írta:
Arrivabene egy pragmatikus figura. Nem egy bohóc.
Az általa lefektettet alapelvek, hogy nem a játékos diktál a klubnak, illetve amint lehet fenntartható pályára kell álnunk gazdaságilag.
Ezeket 1 csapat van ami gyakorolja, éspedig a Bayern. Úgy basszák rá az ajtót a követelőző ügynökökre, hogy öröm nézni.
A Milan is ezt csinálja. Donnarummanak 6 millát akartak adni, nem volt elég, elengedték. Calhanoglu 6 milliót kért, 5 millát kapott volna, elengedték. Nekem nagyon szimpatikus ez a hozzáállás a vezetőség részéről, még ha eleinte veszteséges is lesz. És igazából a Milan politikája is tetszett eddig, nagyon szépen építkeztek, és ezzel a hozzáállással egy lelkes és ütőképes csapatot építettek. De a mi irányukra rátérve: bukni fogjuk Dybalat, ha nem ad lejjebb az igényeiből, ami kellemetlen, pláne, hogy 3-4 éve kb. 80 milliót kaptunk volna érte. Nem fogjuk leigazolni Moratat, ami nem nagy tragédia, tartok tőle, hogy Vlahovic helyett valami low cost megoldásban gondolkodik a vezetőség. De Ligtet pénzzé fogják tenni, ha komoly játékost akarnak igazolni másik posztra, nincs más játékos, akiért nagyobb összeget adnának. Ramseyt és Rabiot megpróbálják eladni Arrivabeneék, és akkor a komoly fizetésű játékosoktól megszabadultunk. Bernardeschi hosszabbítani fog, efelől nincs sok kétségem, és ő a szezon egyik pozitív meglepetése, nagyon jót tett neki, hogy Mancini annak ellenére behívta az EB-keretbe, hogy epizódszerepet kapott a klubjában.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-17, 13:05
Krisz írta:
Nekem az jön le Arrivabenevel kapcsolatban, hogy a tárgyalásoknál nem dől be az ilyen "10 millió final offer" lépéseknek. Valahogy az az érzésem, hogy Marotta ezeknél a szituknál berezelt hogy ugrik az üzlet és elfogadta, míg Arrivabene azt mutatja hogy nem érdekli ha az üzlet bukta és nem enged (meg gondolom jobban kényszerpályán van anyagilag ezért nagyon választása sincs).
Most amúgy azt írta a Corriere, hogy egyik fél se szeretne válni, viszont tavaly októberi "egyezség" után azon megy a vita, hogy Dybala imázs jogai kinek a kezében legyenek.
Nekem amúgy az is tiszta, hogy Dybala nem szívesen menne máshova, különben gondolom már komolyan udvarolt volna neki jó néhány csapat vagy már le is zsírozta volna a dealt, mint Insigne. Imnentől meg minél többet vár Arrivabene annál jobb dealbe fog belemenni Dybala ahogy közeleg június. Persze el is veszíthetjük, mint a Milan Donnat, viszont tekintve Dybala korát és a fizikai állapotát azért itt kicsit másak a körülmények.
Arrivabene egy pragmatikus figura. Nem egy bohóc.
Az általa lefektettet alapelvek, hogy nem a játékos diktál a klubnak, illetve amint lehet fenntartható pályára kell álnunk gazdaságilag.
Ezeket 1 csapat van ami gyakorolja, éspedig a Bayern. Úgy basszák rá az ajtót a követelőző ügynökökre, hogy öröm nézni.
Malloy likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-17, 09:53
Malloy írta:
Mint már mondtam korábban is, Dybala hosszabbitasa (az eredeti feltételekkel) lenne az utolsó szög a koporsóba. Szerencsére Arrivabene átszámolta és rájött ő is arra, hogy jobb ingyen elengedni mint kifizetni 4 évre 80.000.000-t egy állandóan sérült játékosnak, aki addigra 32 lesz és eladhatatlan.
Nekem az jön le Arrivabenevel kapcsolatban, hogy a tárgyalásoknál nem dől be az ilyen "10 millió final offer" lépéseknek. Valahogy az az érzésem, hogy Marotta ezeknél a szituknál berezelt hogy ugrik az üzlet és elfogadta, míg Arrivabene azt mutatja hogy nem érdekli ha az üzlet bukta és nem enged (meg gondolom jobban kényszerpályán van anyagilag ezért nagyon választása sincs).
Most amúgy azt írta a Corriere, hogy egyik fél se szeretne válni, viszont tavaly októberi "egyezség" után azon megy a vita, hogy Dybala imázs jogai kinek a kezében legyenek.
Nekem amúgy az is tiszta, hogy Dybala nem szívesen menne máshova, különben gondolom már komolyan udvarolt volna neki jó néhány csapat vagy már le is zsírozta volna a dealt, mint Insigne. Imnentől meg minél többet vár Arrivabene annál jobb dealbe fog belemenni Dybala ahogy közeleg június. Persze el is veszíthetjük, mint a Milan Donnat, viszont tekintve Dybala korát és a fizikai állapotát azért itt kicsit másak a körülmények.
Petike007 and Malloy like this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-16, 22:46
CsT írta:
Azt, hogy májusban-júniusban mennyit és mire lehet költeni, azt pont ez a 4 hónap fogja meghatározni. Mi lett volna ha Céró nem megy el? Inkább arról szól itt a sztori, hogy lassan Cherubininek és Arrivabenének kellene valamit felmutatni ami már komoly felelősséggel jár, de inkább bebújunk a "nincs pénz" pajzs mögé.
Szerintem meg végre szembe kellene nézni a realitásokkal. Nincs pénz, ide vezetett az utóbbi évek felelőtlen gazdálkodása és a covid. Nem pedig valami misztikus tartalekokat kutatni. Ha cr nem megy el megint lenne egy 190 milla környéki mínusz, így csak 100millió lesz. Mínusz 100 millából meg nem lehet költekezni.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-16, 22:40
CsT írta:
Egy "pénzügyi vállalkozásnál" ilyennek egyszerűen lennie kell. Senki sem tervezhet úgy költségvetést, hogy forintra pontosan mindent elköltünk
Én jópár éve tervezek önkormányzati költségvetést Mindig szoktunk egy 15-20%-kot "eldugni" ha esetleg nagyon szar a helyzet. Bár mostanában annyira szar sosem volt, szerencsére már nem 2008 van
De itt most az európai klubfociról beszélünk. Ahol ha valamelyik csapat véletlenül nyereséges tud termelni játékoseladás nélkül mutagatják a vásárba.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-16, 20:41
Krisz írta:
Pontosan. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy a januári mercato után, ami maradt a tartalék büdzséből az egészet azonnal elköltik valamire, vagy valami más büdzséjéhez csapják. De hogy ilyen alapból nem lenne az annyira amatőr, hogy szerintem esélytelen.
Azt, hogy májusban-júniusban mennyit és mire lehet költeni, azt pont ez a 4 hónap fogja meghatározni. Mi lett volna ha Céró nem megy el? Inkább arról szól itt a sztori, hogy lassan Cherubininek és Arrivabenének kellene valamit felmutatni ami már komoly felelősséggel jár, de inkább bebújunk a "nincs pénz" pajzs mögé.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-16, 19:41
CsT írta:
Egy "pénzügyi vállalkozásnál" ilyennek egyszerűen lennie kell. Senki sem tervezhet úgy költségvetést, hogy forintra pontosan mindent elköltünk
Én jópár éve tervezek önkormányzati költségvetést Mindig szoktunk egy 15-20%-kot "eldugni" ha esetleg nagyon szar a helyzet. Bár mostanában annyira szar sosem volt, szerencsére már nem 2008 van
Pontosan. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy a januári mercato után, ami maradt a tartalék büdzséből az egészet azonnal elköltik valamire, vagy valami más büdzséjéhez csapják. De hogy ilyen alapból nem lenne az annyira amatőr, hogy szerintem esélytelen.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-16, 18:52
tjunior írta:
De miből tételezitek fel? Ilyen sosem volt.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-16, 18:08
Krisz írta:
Szerintem meg mindig is volt. Amellett hogy ez Budget 101, pl ott volt az amikor Trezeguet lesérült fél évre augusztus végén és megvettük bőven áron felül Di Vaiot.
Amire te gondolsz az a rendezett költségvetés. Ha minimális a veszteség vagy éppen még profitot is termel a klub persze, hogy beleférnek az ilyen transzferek. De 190 milliós veszteség után nem. Különben sem hiszem, hogy a vezetőség azért nem igazol és azért nem pótolta eddig Chiesat, mert nincs kedvük hozzá.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-16, 18:02
Szerintem mikor Chiesa szétszakította a térdét, ott elengedték ezt a szezont. A fos csapatból kiesik 6-9 hónapra az egyetlen klasszis (top5 szélső a világon), és vele is vállalhatatlanul szarok voltunk. Minek vegyenek télen egy centert túlárazva, vagy erőlködjenek kölcsönbe valami levetett/öreg csatárért?? Szerintem ott úgy voltak vele, hogy ha meg kell baszodni, akkor meg kell baszodni. Végig szenvedjük ezt a szezont, a Bl Chiesaval a fedélzeten se lett volna meg, így meg ki fogja szállítani a győzelmeket? A 60 perces 6 meccsből 2-n bevethető Dybala? Vagy a fogyatékos vörhenyes, aki elesik a labdában? Netán a falábú traktoros? Ez szívás, de nincs jobb. Ezért is vonták vissza a dybalanak tett ajánlatot, mert rájöttek, hogy Bl nélkül nem tudjuk kifizetni.
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-16, 17:49
Krisz írta:
Hát de mikor szabadítsák fel a tartalékot ha nem most a januári mercato alatt? Márciusban már kukában lehet a szezon mert kiestünk a BLből és/vagy túlságosan lemaradtunk a BL helyektől. Ha januárban nem használjuk fel ezt a lóvét akkor amúgy nyárig nem is tudjuk egyáltalán, szóval az a kérdés, hogy szükség van-e erősítésre januárban, hogy a 21/22es szezon célokat elérjük. Ha igen, akkor azt nem január 25én kell eldönteni hanem minél hamarabb, hogy egyáltalán le lehessen valakit zsírozni. Ezen a ponton meg szerintem elég tiszta az egyenlet: ha reprodukáljuk az első félévet akkor nem lesznek meg a célok, sokkal gyengébb erőforrások mellett kellene sokkal jobban teljesíteni. Itt lehet menedzsment szinten belenyúlni, viszont semmi sem történt. Ha elbukjuk a BLt akkor következő évben mennyi minuszt generálunk a könyvekben illetve sportszakmailag milyen pozícióban leszünk, milyen szintre kellene süllyednünk ami alátámasztja a contingency budget aktiválását?
Ha nem lesz meg a BL hely, akkor az egy helyzet, amit menedzselni kell. Legalább lesz valamennyi pénz ezt megtenni. Ha most előveszik a tartalékot és mégsincs BL, amire azért bőven lenne esély, akkor onnantól már tényleg nincs visszaút. Ha megvan a BL, de nincs tartalák, akkor megint csak egy zsákutcában vagyunk, mert a BL bevételeket mégsem költhetik el előre.
Szerintem is kellene lennie valamiféle vésztartaléknak, de nem úgy képzelem el, hogy egy számlán ott figyel 30millió €, hanem le van kötve valamilyen befektetésben, vagy valamilyen módon hozzá lehet férni.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-16, 17:24
tjunior írta:
Szerintem meg mindig is volt. Amellett hogy ez Budget 101, pl ott volt az amikor Trezeguet lesérült fél évre augusztus végén és megvettük bőven áron felül Di Vaiot.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-16, 16:10
Krisz írta:
Hát feltételezzük, hogy amikor a büdzsét tervezték és jóváhagyták a szezonra akkor amellett hogy költhetünk Xet a nyári mercaton + fizetések volt egy Y összeg az évre ami a tartalék ha a fél csapat szétszakítja a térdét és igazolni kell valakit. Én azt gondolom ez egy olyan dolog, amit minden klub vagy cég csinál függetlenül attól, hogy mekkora mínusz vagy mennyi pénzen ül.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-16, 15:37
tjunior írta:
Ti milyen tartalékról beszéltek? Bevartak Nedved párnájába pár millió eurót? Nincs semmiféle tartalék, Cr elküldése a veszteséget csökkentette de attól még az megvan és köszöni szépen még mindig elég masszív.
Hát feltételezzük, hogy amikor a büdzsét tervezték és jóváhagyták a szezonra akkor amellett hogy költhetünk Xet a nyári mercaton + fizetések volt egy Y összeg az évre ami a tartalék ha a fél csapat szétszakítja a térdét és igazolni kell valakit. Én azt gondolom ez egy olyan dolog, amit minden klub vagy cég csinál függetlenül attól, hogy mekkora mínusz vagy mennyi pénzen ül.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-16, 15:21
Ti milyen tartalékról beszéltek? Bevartak Nedved párnájába pár millió eurót? Nincs semmiféle tartalék, Cr elküldése a veszteséget csökkentette de attól még az megvan és köszöni szépen még mindig elég masszív.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-16, 14:59
kilopo írta:
Tegyük fel, hogy felszabadítják ezt a bizonyos tartalékot, de mi van, ha úgy sem érjük el a BL helyet? Ha van is ilyen tartalék, szerintem még nem értük el azt a szintet, amikor azt fel kell szabadítani.
Hát de mikor szabadítsák fel a tartalékot ha nem most a januári mercato alatt? Márciusban már kukában lehet a szezon mert kiestünk a BLből és/vagy túlságosan lemaradtunk a BL helyektől. Ha januárban nem használjuk fel ezt a lóvét akkor amúgy nyárig nem is tudjuk egyáltalán, szóval az a kérdés, hogy szükség van-e erősítésre januárban, hogy a 21/22es szezon célokat elérjük. Ha igen, akkor azt nem január 25én kell eldönteni hanem minél hamarabb, hogy egyáltalán le lehessen valakit zsírozni. Ezen a ponton meg szerintem elég tiszta az egyenlet: ha reprodukáljuk az első félévet akkor nem lesznek meg a célok, sokkal gyengébb erőforrások mellett kellene sokkal jobban teljesíteni. Itt lehet menedzsment szinten belenyúlni, viszont semmi sem történt. Ha elbukjuk a BLt akkor következő évben mennyi minuszt generálunk a könyvekben illetve sportszakmailag milyen pozícióban leszünk, milyen szintre kellene süllyednünk ami alátámasztja a contingency budget aktiválását?
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-16, 12:09
Tegyük fel, hogy felszabadítják ezt a bizonyos tartalékot, de mi van, ha úgy sem érjük el a BL helyet? Ha van is ilyen tartalék, szerintem még nem értük el azt a szintet, amikor azt fel kell szabadítani.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-16, 09:41
Egyébként a vezetőség tervez majd valamit csinálni is vagy marad ez a mindig elmondjuk, hogy nincs pénz, szúrósan nézünk a távolba és azt ígérjük, hogy majd mi rendet rakunk?
Oké, nincs pénz, a téli mercatók nem a világmegváltásra vannak, de azért a tőkeemelés megvolt, Céró elment, a fizuja felszabadult és azért ilyen vis maior esetekre kell lennie valamennyi tartaléknak, mert igazán majd akkor nem lesz pénz ha nem érjük el a BL helyet, amire most nagy esély van.
Valamivel azért próbálkozni kellene vagy hozni egy tehetségesebb fiatalt hátha beválik vagy kölcsönvenni egy nevesebb félredobott játékost aki mondjuk egy fél évig segítség lenne. Remzivel is kezdeni kellene valamit, vagy engedjen a fizu igényéből és mehet isten hírével vagy basszuk le U23-ba, de valami történjen már mert ettől a langyos állóvíztől minden jobb lenne.
A saját fiatal vonalat szerintem engedjük el, a fél évig jegelt Rugani is simán De Winter előtt van a sorban, Soulé pedig azóta sincs meccskeretben , hogy Chiesa kidőlt. A kiforratlan fiatal beépítése nem Maxi világa ezt tudtuk eddig is.
Ami a jövő évet illeti abba gondoljunk bele, hogy Morata megy, Dybala megy (egyikért se kapunk 1 vasat se), lesz egy rehabos Chiesánk (akinél jobb esetben az ősz max arra lesz jó, hogy formába hozzuk és nem arra, hogy húzóember is legyen) tehát marad egy Bernát,Kaio,Kean, Kula négyes a keretben. Akik a meccsek nagy részén eddig használhatatlanok voltak. A védelemből a legstabilabb ember távozni fog (de nyilván nem 150 milláért hanem majd a feléért, a pizzás úgyis kibulizza), marad a százéves Bonucci, a kétszáz éves Cselló és Rugani. Szandrót is jobb lenne már egy jobbra cserélni ami szintén ráfizetős lesz és akkor a leggyengébb pontról a kp-ről még nem is beszéltünk...
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-16, 09:06
Malloy írta:
Mint már mondtam korábban is, Dybala hosszabbitasa (az eredeti feltételekkel) lenne az utolsó szög a koporsóba. Szerencsére Arrivabene átszámolta és rájött ő is arra, hogy jobb ingyen elengedni mint kifizetni 4 évre 80.000.000-t egy állandóan sérült játékosnak, aki addigra 32 lesz és eladhatatlan.
Dybalával ezt a döntést kb 1,5 éve kellett volna tisztázni, akkor el lehetett volna adni pénzért vagy hosszabbítani vele számunkra jobb feltételekkel, nyártól már ő van jobb pozícióban. Most meg főleg, én nem vagyok benne biztos, hogy jobban járunk ha elengedjük és mondjuk egy riválisnál köt ki. Persze alapból hatalmas kockázat ekkora fizut adni egy 60 perces, sérülékeny játékosnak de én inkább neki adnám mint mondjuk a Kula,Kaio,Kín triónak mert Dibcsi nagy meccseket is el tud dönteni a másik 3 meg kis csapatok ellen sem jók semmire.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-15, 18:16
Parteyval az a gond, hogy kb ugyanaz a poszt mint Bentancur, Rabiot, Kenő meg Locatelli. Januárban több értelme lenne Paredesre menni kölcsönbe. Illetve el kellene dönteni, hogy most 2 v 3 középpályással akarunk játszani, mert ha 2 akkor tök felesleges hozni a mezzalakat sorban. Ha meg 3 akkor Dybalat kell elengedni. Mario Hiányzik nagyon.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-15, 17:40
Malloy írta:
Bedobták a firkászok az Artur- Thomas Partey cserét! Krisz neked ő nagy favoritod volt anno, jól emlékszem?
Nekem Florentino Luis volt akiból úgy néz ki flop lett, a Monaco után a Getafébe került, mondjuk még fiatal. Party amúgy jóféle rohamnéger mondjuk kicsit sérülékeny, de Artúrra azért cserélném. Én a férgek elleni Kenőben reménykedem inkább. Registaba Rovellát szeretném, középre inkább trequartistat néznék, alapvetően pedig egy balkán nogood center lenne az elsődleges.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-15, 15:22
Malloy írta:
Arrivabene valóban kemény és egyenes nyilatkozatai szimpatikusak és jól hangzanak, de nagyon kell remélnünk, hogy a háttérben van egy jól felépített hosszútávú stratégia, a hogyan továbbról. Mert sajnos könnyen kiderülhet, hogy a mondanivaló két dologra vezethető vissza: - nincs pénz - a ballasztot nem tudjuk leadni
Elment 2 hét januárból, az átigazolási időszak fele de semmi nem történt. Ramsey még mindig nálunk sérült covidos.
Biztos BL-hely nélkül nem hiszem, hogy bárki komolyabb név elköteleződne a csapat mellett előre, ráadásul még a húzóemberekből is veszíthetünk (lásd: de Ligt)
Januári erősítés (Chiesa pótlás nélkül a 4. hely is nagy kabátnak tűnik ennek a keretnek). Az sem segít, hogy nem áll meg az idő és a Bonucci-Chiellini-Cuadrado trió is öregszik. Majd nyomunk egy BL-mentes évet és 0-ról építjük újra a csapatot?Nekem ezzel se lenne problémám, ha motivált, a pályán megszakadó feltörekvő - nem mellesleg tehetséges - játékossal árasztják el a keretet.