Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
vektra
_Tyler
sneco7
Malloy
_DREAM_
DartagnanX
tjunior
bombahoppa
zetterberg40
Bane.Davids.89
Tankcsapda
CsT
LeRoi10
Petike007
Krisz
Nico
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
simoon
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-19, 20:24

puli b+
Vissza az elejére Go down
http://windholz.wix.com/windholz
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-19, 13:29

zetterberg40 írta:

Bezzeg a négerkedést azt már megint első osztályon tolja. Idióta. Védhetetlen ő maga is, a visszahozatala is, és az is, hogy ezt elnézik neki még mindig.
De lehet csak azért nem utazik mert nem lett időben kész a rőzse. Very Happy

Bevásárlóközpont - Page 17 Screen10
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-18, 23:11

CsT írta:

Albanese finoman annyit írt, hogy "nem áll készen" Very Happy Very Happy Ezért cseréltük le Kenőre.

Bezzeg a négerkedést azt már megint első osztályon tolja. Idióta. Védhetetlen ő maga is, a visszahozatala is, és az is, hogy ezt elnézik neki még mindig.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-18, 22:20

zetterberg40 írta:
Pogbanak már megint mi a kínja, hogy nem utazik az amcsi haknira?
Albanese finoman annyit írt, hogy "nem áll készen" Very Happy Very Happy Ezért cseréltük le Kenőre.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-18, 22:15

Pogbanak már megint mi a kínja, hogy nem utazik az amcsi haknira?
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-18, 21:35

Krisz írta:

Egyébként szerintem bárhogy is állnak a könyveink normálatlan ajánlatokat simán el kell fogadni (ahogyan Moggi is eladta Zidanet). Pl ha egy deka tartozásunk se lenne, és a PSG beállítana 120 millával Vlahovicért akkor is simán el kell adni (nyilván ez nem vonatkozik olyanokra, mint Del Piero, Buffon vagy Fagioli), de ezt is csak úgy, hogy le van zsírozva a megfelelő utód.

Nincs ezzel semmi baj, tavaly De Ligt eladása is rendben volt. A gond csak az, hogy jelenleg Vlahovics képességű, korú elérhető játékos nincs. Chiesa könnyebben pótolható, ha nem szempont az olasz útlevél...
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-18, 21:25

CsT írta:

Nekem egész máshogy jött le. Very Happy  

Az angolra fordított zanzásított dolgokból vagy Giuntoli eredeti szavaiból?
(Az a helyzet, hogy a vecchiasignoran lévő interjú kivonat is torzított és hiányos)

Mert pl ami Football Italian van, az el van torzítva. Vlahovicot (és Chiesat) többször kérdezték tőle, amikor másodjára is firtatták, akkor kerek-perec megmondta, hogy "incedibile", de ha befut egy brutál ajánlat akkor azt mérlegelni kell, mert rendezni kell a könyveket is (azaz nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy kategórikusan elutasítunk mindent). Aztán rákérdezett egy másik firkász, hogy mennyi az annyi, amire azt válaszolta, hogy "nem beszél árakról, attól függ".

Az alapján amit mondott, egyértélmű hogy nincs akkora nyomás, hogy pénzt csináljunk, mint mondjuk a férgeknél. Költeni nagyon tutira nem fogunk egy darabig (szvsz nem is kell), optimalizálni fogjuk a keretet eladásokkal, mert sokan vagyunk és nincs Európa se, de nem fogjuk elherdálni az értékeinket, csak mert egyenesbe kell hozni a könyveket. 

Egyébként szerintem bárhogy is állnak a könyveink normálatlan ajánlatokat simán el kell fogadni (ahogyan Moggi is eladta Zidanet). Pl ha egy deka tartozásunk se lenne, és a PSG beállítana 120 millával Vlahovicért akkor is simán el kell adni (nyilván ez nem vonatkozik olyanokra, mint Del Piero, Buffon vagy Fagioli), de ezt is csak úgy, hogy le van zsírozva a megfelelő utód.

Amúgy türelmet kért a szurkolóktól. Én már rég kibasztam volna Allegrit, de így is úgy gondolom, hogy ha tavaly a jövő érdekében kap pár hónapot elvárásmentesen építkezni, akkor sanszosan ő is más úton indul el. Most BL nélkül azért sokkal könnyebb helyzetben van, talán a húzóemberek is egészségesek lesznek. Lényeg, hogy az ideinél sokkal többet várok.
Az a rész meg, hogy "Allegri a legalkalmasabb, és a legtehetségesebb edző" szerintem annak szól, hogy támogatva legyen publikusan, mert egyszerűen a számok és 10 éve ismétlődő hibák és egyéb korlátoltságok miatt nem lehet az.
Ha hurráoptimisták vagyunk akkor akár még lehet várni egy olyan kiugró teljesítményt, mint Spalettitől, aki ugyanúgy le volt írva és el volt könyvelve egy középszernek. Hát én nem vagyok vele hurráoptimista, de egy benefit of the doubtot megadom neki szeptemberig.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-18, 20:40

Nico írta:

Állítólag bekerült az utazó keretbe is

Tök faszság lenne amcsiba menni Kenő nélkül. Szerintem teljesen képlékeny, hogy kinek lehet lepasszolni (de a mdrcato végére le lesz zsírozva), és mivel ez nincs konkretizálva, így egy amcsi haknira vinni kell, illetve nem lehet a haknit váró szurkolóknak azt mondani hogy a túra után ki lesz rakva a kedvencük.
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-18, 20:31

CsT írta:

Engem az aggaszt, hogy a Ranchboy-t nem említette a biztos távozók között.
Állítólag bekerült az utazó keretbe is
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-18, 20:28

Krisz írta:

Melyik része? Én meghallgattam a nyilatkozatát és 
a közzétett angol (és rövidített olasz!!!) transcriptekben bőven van eltérés.

Nekem annyi jött le, hogy igazolni már nem fogunk senkit, csak eladni. Lukaku egy totál koholmány, Chiesa és Vlahovic eladása egyáltalán nincs képben, kivéve ha jön valami mega ajánlat akkor azt átgondoljuk. És ami baromira nem tetszett, hogy felszopkodta Allegrit.
Nekem egész máshogy jött le. Very Happy  Nyilván Chiesát és Vlahot csak "nagy" ajánlatért engedjük el, de azért szinte biztosan, mert ezzel lehet helyre rakni a könyveket (Artúrral meg Bonuccival nem).

Lukaku nyilván addig nincs képben amíg Vlahovic nem távozik, így nyugodtan mondhatta, hogy addig nem kell gondolkodnia rajta mit szólnak a szurkolók.

Allegri felszopása nálam egyértelműen arra utal, hogy ez még nem az ő mercatója, hanem Max-é.

Engem az aggaszt, hogy a Ranchboy-t nem említette a biztos távozók között.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-18, 19:06

tjunior írta:
Giontoli első nyilatkozata kissé zavaros éa önelentmondó volt számomra. Persze én csak a fordítast olvastam.

Melyik része? Én meghallgattam a nyilatkozatát és 
a közzétett angol (és rövidített olasz!!!) transcriptekben bőven van eltérés.

Nekem annyi jött le, hogy igazolni már nem fogunk senkit, csak eladni. Lukaku egy totál koholmány, Chiesa és Vlahovic eladása egyáltalán nincs képben, kivéve ha jön valami mega ajánlat akkor azt átgondoljuk. És ami baromira nem tetszett, hogy felszopkodta Allegrit.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-18, 16:50

Giontoli első nyilatkozata kissé zavaros éa önelentmondó volt számomra. Persze én csak a fordítast olvastam.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 22:43

LeRoi10 írta:

Jó deal. lehet csak  a vágyom rá, hogy legyen,  de szerintem Ranocchiában is van valami kis extra. Egy jó squadplayert bele lehet látni. Sok sikert neki, az Empoli éppen tökéletes neki!

Mindenesetre ez a Fagyi, Loca, Miretti, Rovella, Ranocchia tengely több mint bizakodásra ad okot.

22 éves, szerintem benne semmilyen extra nincs. Nincsenek komoly statjai, van egy darab Serie A-s szezonja, amiben igen keveset játszott. Ha ennyi idősen nem ragad meg a klubnál, akkor sosem fog. Squad playernek kb. egy Udinesebe lenne jó, de a középpálya jövője miatt nem aggódnék, másik négy nevet felsoroltál, akikre viszont lehet számítani.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 21:19

LeRoi10 írta:

Jó deal. lehet csak  a vágyom rá, hogy legye,  de szerintem Ranocchiában is van valami kis extra. Egy jó squadplayert bele lehet látni. Sok sikert neki, az Empoli éppen tökéletes neki!

Mindenesetre ez a Fagyi, Loca, Miretti, Rovella, Ranocchia tengely több mint bizakodásra ad okot.

Hát ő annyira nagyot nem ment tavaly, de lehet csak bénábban vam menedzselve. Mindenesetre van opciója az Empolinak, nekünk meg recompra opciónk, ha beindul vissza lehet venni.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 21:05

Krisz írta:
Ranoccia > Empoli kölcsön, hivatalos.
Gondolom látták Mannát Empoliban, amikor Ranocchiát tárgyalták és imnen jött a Parisi pletyka.

Jó deal. lehet csak  a vágyom rá, hogy legyen,  de szerintem Ranocchiában is van valami kis extra. Egy jó squadplayert bele lehet látni. Sok sikert neki, az Empoli éppen tökéletes neki!

A hozzászólást LeRoi10 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2023-07-17, 21:35-kor.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 18:40

Ranoccia > Empoli kölcsön, hivatalos.
Gondolom látták Mannát Empoliban, amikor Ranocchiát tárgyalták és imnen jött a Parisi pletyka.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 17:09

zetterberg40 írta:
Artúr úgy tűnik a Fiorban tölti a következő szezont.
Kölcsön + 20 milliós opció.
A fizuja felét a Juve állja.

Valamit fizet az éves kölcsönért is a Fior. Nekünk ez már így is jobb mint ha itt lenne tripper.

bombahoppa and Nico like this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 16:29

zetterberg40 írta:

Nálam minden megoldás pozitív, aminél nem szerepel a keretben, beleértve a lelátóról végignézett szezont is. Én ezzel már elégedett lennék.

Malloy likes this post

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 14:53

bombahoppa likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 14:03

A legszebb, hogy a szurkolók mindenhol tüntetnek: A J-medical előtt Lukaku miatt, a tetveknél Cuadrado miatt, Párizsban meg kifeszítettek egy molinót, hogy levágják Vlahovic ujjait ha odaigazol.

fktgbr and bombahoppa like this post

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 12:35

tjunior írta:
2 hete Sms csak a juvét akarta, 1 hete meg aláírt az arabokhoz. Lókakával kapcsolatos híreket is ilyen szinten kell kezelni. Senki érdemleges emberke nem mondott semmi az ügyben. A firkászok meg szórakoztatják magukat meg a nagyérdeműt.

Kb ugyanezt akartam írni. 

A firkászok szerint hogy miként nézne ki a Juveegyszer elkezdtem összeírni. A közelébe nem vagyunk annak.

Az ügynökökön kívül nem hsiszem, hogy sokan dumálnának kifele, de lehet már ők sem mert le van szabályozva. Ha valaki dumál onnantól azzal nem kötnek üzletet. Nem tudom elképzelni, hogy EUR tízmilliós üzletnél belefér, hogy valaki pofázzon. 

Az újságírónak meg hírt bocsánat még fontosabbat kattintást kell produkálnia. 

Pumi már Arábiában volt a hírek szerint SMS meg itt ahogy mondod. És jött Morgan Freeman és bejelentette, ohgy de nem így történt. Kb erről ennyit.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 12:30

2 hete Sms csak a juvét akarta, 1 hete meg aláírt az arabokhoz. Lókakával kapcsolatos híreket is ilyen szinten kell kezelni. Senki érdemleges emberke nem mondott semmi az ügyben. A firkászok meg szórakoztatják magukat meg a nagyérdeműt.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 11:24

Chiesa is rettentően lelkesen tért vissza a szabiról. Ja nem...
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 11:14

Nico írta:

Nekem olyan mintha Allegri megsértődött volna a kirúgásakor es amikor visszajött valójában csak bosszút állni jött volna, és valahogy ehhez asszisztál a vezetőség
Bennem az vetődött fel, hogy ez nem is ő hanem valami alteregója. Bár a fociját szépen le tudja utánozni. Very Happy
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 10:59

Akarsz mezt cserélni?
Bevásárlóközpont - Page 17 Img_3910

bombahoppa and Malloy like this post

Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 10:55

zetterberg40 írta:

Egyszerűen nem akarom elhinni ezt a Lókaki sztorit.
Ennyire hülye nem lehet mindenki ennél a klubnál.
Nekem olyan mintha Allegri megsértődött volna a kirúgásakor es amikor visszajött valójában csak bosszút állni jött volna, és valahogy ehhez asszisztál a vezetőség

Petike007 likes this post

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 10:22

CsT írta:

Bellanova helyére megy, padra azért nem rossz, főleg, hogy nálunk majd Desijjó lesz a padon (vagy a kezdőben ha esetleg a csatár Weah nem válik be wingbacknek Very Happy).

Szerintem mi a kezdőnk lesz parádés, remélem sokat látjuk elől együtt elől a Lukaku & Kean párost. Very Happy

Egyszerűen nem akarom elhinni ezt a Lókaki sztorit.
Ennyire hülye nem lehet mindenki ennél a klubnál.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 09:26

Krisz írta:

Parádés lesz a férgek kezdője ha Dumfries helyére Cuadrado megy  Laughing

Asamoah után lesz egy új ügynökünk a derbikre.
Bellanova helyére megy, padra azért nem rossz, főleg, hogy nálunk majd Desijjó lesz a padon (vagy a kezdőben ha esetleg a csatár Weah nem válik be wingbacknek Very Happy).

Szerintem mi a kezdőnk lesz parádés, remélem sokat látjuk elől együtt elől a Lukaku & Kean párost. Very Happy
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 08:35

Bonuccit is vihetnénk. Visszatér a nevelőegyesületehez. Nagy sztori!

bombahoppa and Malloy like this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 01:29

LeRoi10 írta:

ugyanez volt az első gondolatom.... miért ?

Sportszakmailag nem nagy veszteség, egyértelmű volt, hogy el kell válni, de ezer helyre mehetett volna. Simán klublegenda lett volna:

- 36. legtöbb meccs (légiósokat nézve 3. legtöbb Nedved és Trez után)
- 4. legtöbb gólpassz (csak Alex, Camoranesi és Nedved van előtte)
- 5 bajnoki cím, 4 olasz kupa, 1 olasz szuperkupa

Ez elég ostoba húzás. Bús panda vagyok

Ez legyen a legkevesebb. Neki is juvés pizsije volt, kibulizta hogy ide jöhessen, de azért mégis más, mintha Del Piero vagy Marchisio ment volna 1 évet a férgekhez. Ha pedig a sok szar teljesítményt a férgeknek hozza össze, különösen, ha ellenünk, na az nagyon finom lesz.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2023-07-17, 00:20

Nico írta:
Puli sose az eszéről volt híres, de ez minek? 35 évesen levezetni egy évet az ürülékben, amivel eldob mindent, amit Juventinoként elért...

edit: a sinter ürülék lett? Shocked Very Happy
ugyanez volt az első gondolatom.... miért ?

Sportszakmailag nem nagy veszteség, egyértelmű volt, hogy el kell válni, de ezer helyre mehetett volna. Simán klublegenda lett volna:

- 36. legtöbb meccs (légiósokat nézve 3. legtöbb Nedved és Trez után)
- 4. legtöbb gólpassz (csak Alex, Camoranesi és Nedved van előtte)
- 5 bajnoki cím, 4 olasz kupa, 1 olasz szuperkupa

Ez elég ostoba húzás. Bús panda vagyok
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
17 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: