Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
vektra
_Tyler
sneco7
Malloy
_DREAM_
DartagnanX
tjunior
bombahoppa
zetterberg40
Bane.Davids.89
Tankcsapda
CsT
LeRoi10
Petike007
Krisz
Nico
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
tjunior
Allegri jobbkeze

Bevásárlóközpont - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-12, 10:11

Azon gondolkodtam, hogyha Pogesz elmenne Arábiába, SMS meg követné, Kessie érdekes opció lehet. Peremember a Barcaban, néztem a fizuját:  4,3 , kibírható. Lehet mozdítható lenne egy kölcsönajánlattal.
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-12, 09:31

Tankcsapda írta:

Nem számottevő? A légi párharcok százalékos sikerében óriási a különbség, a tisztázások, blokkok között szintén, a meccsenkénti párharcokban a földön is simán veri Parisi Cambiasot. Az egyedüli, amiben Cambiaso jobb, az a szerelések száma meccsenként, abban viszont tényleg kicsi a különbség.

A whoscorednál amúgy más értékek vannak, pl 1.8 vs 2 tackle Parisi javára, de az ilyenekre mondom, hogy kb forma-forma. Az egyértelmű, hogy a Bologna mást játszott, mint az Empoli és az is, hogy Cambiaso szerepe támadóbb felfogású volt. A blokkokban lévő eltérés 0,1 vs 0,5 ezért se tűnik nekem relevánsnak, pl az első 30-40 legjobb "blokkoló" középhátvéd poszton játszott. A légi párharcokban valóban gyenge, ez nálam mondjuk nem egy vészes dolog. Szerintem ami fontos, hogy elsősorban ne szaladgáljanak el mellette, és minél nagyobb mértékben tudja támogatni a támadásokat és lehetőleg tudjon beadni. 
Statokra egy kategória a kettő, az hogy Cambiaso fiatalabb Desijjó az totál nevetséges - DS egy stabil átlag védekezésben, támadásban 0, míg a másik 2 bőven jó előrefelé is.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-11, 23:31

Krisz írta:

Nagyjából egyeznek, a különbség nem számottevő.

Én amúgy arra leszek kíváncsi, hogy idén mi lesz a kifogás. Ugyan nem értek egyet azzal, hogy ez a keret kiegyensúlyozatlan volt idén (inkább rosszul vagy nem optimálisan volt használva), de Pogba (és Chiesa) hiánya, Di Maria motiválatlansága nyomós érv, meg a pályán és pályán kívüli szopatás is elfogadható. Idén gondolom Pogbara éa Chiesara is lehet majd építeni, a kanosszát eljártuk, minimum frissül a keret, egyelőre nem távozik senki, még ilyen elbaszott kifogásokat se lehet majd találni. Sajnos igazán jó és eredményes teljesítményben nem hiszek amíg Allegri itt van.
Hát azért levegőben, párharcokban, kiharcolt szabálytalanságokban szignifikáns a különbség, ezzel csak azt akarom mondani, hogy Parisiben ott lenne a lehetőség, hogy meglegyen a a következő 6-8 év balhátvédje (persze lehet flop is), de Cambiasoban max egy fiatalabb Desijjót látok.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-11, 21:46

Krisz írta:

Én amúgy arra leszek kíváncsi, hogy idén mi lesz a kifogás. Ugyan nem értek egyet azzal, hogy ez a keret kiegyensúlyozatlan volt idén (inkább rosszul vagy nem optimálisan volt használva), de Pogba (és Chiesa) hiánya, Di Maria motiválatlansága nyomós érv, meg a pályán és pályán kívüli szopatás is elfogadható. Idén gondolom Pogbara éa Chiesara is lehet majd építeni, a kanosszát eljártuk, minimum frissül a keret, egyelőre nem távozik senki, még ilyen elbaszott kifogásokat se lehet majd találni. Sajnos igazán jó és eredményes teljesítményben nem hiszek amíg Allegri itt van.

Nem számottevő? A légi párharcok százalékos sikerében óriási a különbség, a tisztázások, blokkok között szintén, a meccsenkénti párharcokban a földön is simán veri Parisi Cambiasot. Az egyedüli, amiben Cambiaso jobb, az a szerelések száma meccsenként, abban viszont tényleg kicsi a különbség.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-11, 18:44

CsT írta:

Bevallom én csak védekező statokat néztem (Allegrinél támadással foglalkozni felesleges Very Happy), abban jobbnak tűnik Párizsi.

bombahoppa likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-11, 17:38

Krisz írta:

Én mindkettőnél azt éreztem a látottak alapján, hogy nagyon ügyesek és magas a potenciáljuk, Cambiaso statjait sokszor néztem, szerintem rendben is voltak. Csináltam most egy whoscored összehasonlítást és nekem a kettő kb egyformának tűnik. A legtöbb statban közel azonosak, vannak területek amikben az egyik szignifikánsan erősebb, mint a másik, pl Parisi a cselekben és a take-onokban, Cambiaso pontosabban passzol és több a kulcspassza.

Parisi 10 milláért ugyanolyan jó vétel lenne, mint tavaly Cambiaso volt, viszont ha tényleg elviszi a Fior az nem akkora szívás, mint amikor addig töketlenkedtünk, hogy Verratti Párizsba ment.

Weah az interjúja alapján egy iparos, ha Cuadrado helyére jön akkor passzol is hozzá a profilja, miszerint komfortos RB-ben, RWB-ben és feljebb tolva is, illetve a másik oldalon. Ha egy szinttel jobb, mint DS akkor már megérte.
Bevallom én csak védekező statokat néztem (Allegrinél támadással foglalkozni felesleges Very Happy), abban jobbnak tűnik Párizsi.

Bevásárlóközpont - Page 20 Stat2
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-11, 16:10

CsT írta:

Hát nem tudom, amikor Parisit láttam mindig jól tolta, Cambiaso meg egy lelkes idiótának tűnt aki futkározik ide-oda, persze az általam látott 2-3 meccsből nehéz megítélni. De a statokra ránézve is ez jön le.

Persze meg lehet majd jövőre is venni 30 milláért Comissotól. Very Happy

Weah-t egyelőre nem tudom hova tegyem, amikor én láttam vagy szélsőtámadó vagy csatár volt, szóval vonakodva fogadom, hogy milyen wingback lesz belőle az Allegris fociban. Nyilván kipróbálja majd Maxi 3-4 poszton és amelyiken a legszarabb lesz ott játszatja majd. Very Happy

Én mindkettőnél azt éreztem a látottak alapján, hogy nagyon ügyesek és magas a potenciáljuk, Cambiaso statjait sokszor néztem, szerintem rendben is voltak. Csináltam most egy whoscored összehasonlítást és nekem a kettő kb egyformának tűnik. A legtöbb statban közel azonosak, vannak területek amikben az egyik szignifikánsan erősebb, mint a másik, pl Parisi a cselekben és a take-onokban, Cambiaso pontosabban passzol és több a kulcspassza.

Parisi 10 milláért ugyanolyan jó vétel lenne, mint tavaly Cambiaso volt, viszont ha tényleg elviszi a Fior az nem akkora szívás, mint amikor addig töketlenkedtünk, hogy Verratti Párizsba ment.

Weah az interjúja alapján egy iparos, ha Cuadrado helyére jön akkor passzol is hozzá a profilja, miszerint komfortos RB-ben, RWB-ben és feljebb tolva is, illetve a másik oldalon. Ha egy szinttel jobb, mint DS akkor már megérte.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-11, 14:29

Krisz írta:

Mondjuk nem a PSG-be ment, hogy kihúzhatjuk a listánkról. Must get szerintem akkor lett volna, ha Cambiasonak édesmindegy, hogy jobb vagy bal oldalon játszik - ezt azért nem tudnám megmondani, de gyanítom, hogy inkább a bal oldalon teljesít kiemelkedően. Ő minőségnek mindenképp ott van a bal oldalra (Parisit nem mondanám semmivel sem érettebbnek). Ha meg úgy alakul, hogy Cambiasoval elférnek egyszerre a pályán, akkor a nagy made in italia projekthez még így is simán megvehetjük jövőre. 
Kostic egy vérbeli iparos, belőle simán kinézem, hogy LB-ben is hasonlóan magas szinten működik mint LWB-ben, aztán ide be lehet rakni C tervként Danilovat és Desijjót is. Jobb oldalra ugyanúgy Daniló és DS a C terv, Weah gondolom az A és akkor kéne még valaki, Barbieri nálam leves.
Hát nem tudom, amikor Parisit láttam mindig jól tolta, Cambiaso meg egy lelkes idiótának tűnt aki futkározik ide-oda, persze az általam látott 2-3 meccsből nehéz megítélni. De a statokra ránézve is ez jön le.

Persze meg lehet majd jövőre is venni 30 milláért Comissotól. Very Happy

Weah-t egyelőre nem tudom hova tegyem, amikor én láttam vagy szélsőtámadó vagy csatár volt, szóval vonakodva fogadom, hogy milyen wingback lesz belőle az Allegris fociban. Nyilván kipróbálja majd Maxi 3-4 poszton és amelyiken a legszarabb lesz ott játszatja majd. Very Happy

Malloy likes this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-11, 13:29

CsT írta:

Darabra megvagyunk, csak minőségre nem.

Mondjuk nem a PSG-be ment, hogy kihúzhatjuk a listánkról. Must get szerintem akkor lett volna, ha Cambiasonak édesmindegy, hogy jobb vagy bal oldalon játszik - ezt azért nem tudnám megmondani, de gyanítom, hogy inkább a bal oldalon teljesít kiemelkedően. Ő minőségnek mindenképp ott van a bal oldalra (Parisit nem mondanám semmivel sem érettebbnek). Ha meg úgy alakul, hogy Cambiasoval elférnek egyszerre a pályán, akkor a nagy made in italia projekthez még így is simán megvehetjük jövőre. 
Kostic egy vérbeli iparos, belőle simán kinézem, hogy LB-ben is hasonlóan magas szinten működik mint LWB-ben, aztán ide be lehet rakni C tervként Danilovat és Desijjót is. Jobb oldalra ugyanúgy Daniló és DS a C terv, Weah gondolom az A és akkor kéne még valaki, Barbieri nálam leves.

ketyere likes this post

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-11, 12:49

Pogesz, legyen eszed! Fogadd el azt az évi 100 milliót az araboktól. Focizni már egy pár éve úgysincs kedved, akkor legalább pénzt keress.
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 22:49

CsT írta:

Kosztics, Iling, Cambiaso, Weah szerintem simán Parisi szint,  másik kettő tényleg gatya
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 22:46

Nico írta:
Párizsi Firenzébe ment, kár érte kiváló ügynök volt, bár annyira nem volt rá szükségünk: szélre ott van Kosztics, Iling, kislány, Sándor2, Cambiaso, Weah...
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 22:36

Párizsi Firenzébe ment, kár érte kiváló ügynök volt, bár annyira nem volt rá szükségünk: szélre ott van Kosztics, Iling, kislány, Sándor2, Cambiaso, Weah...
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 19:36

Krisz írta:

mielőtt jövőre kibasszuk (1 év extra edzőfizu már bele fog férni).
én azt nem értem most miért nem fér bele, ráadásul nem Allegri fizujával kell számolni, hanem az utódéval, ami a harmada-negyede lesz. Önmagában az, hogy Sándor Sándort játszatta addig, amíg meg nem hosszabbodott a szerződése önmagában akkora kár, mint a teljes éves fizuja (BL kiesés, egyebekről nem is beszélve...)

CsT and Malloy like this post

Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 19:31

Juventus would be ready to make an offer for Hertha Berlin attacking midfielder Bence Dardai whose contract expires in June 2024. Born in 2006, he is one of the most interesting young players in German and European football.

| BILD

Malloy likes this post

Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 17:54

De Laurentiis : "Guintoli said he is fan of Juve since child? I'm really suprised, if I had know about it, I would fired him early". 😅

Egy igazi f*sz
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 17:48

_DREAM_ írta:
Azt írják SMS megy teveszart rágni. Jobb is hogy nem jön, ezek után képet kaptunk a motivációjáról.

Ha igaz… Smile
A legjobb dolog sportújságírónak lenni, reggel megírod Pogba megy Szaúd Arábiába helyette jön SMS , délután meg hogy SMS megy oda 😂

Krisz likes this post

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 16:10

Azt írják SMS megy teveszart rágni. Jobb is hogy nem jön, ezek után képet kaptunk a motivációjáról.

Ha igaz… Smile
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 13:10

tjunior írta:
Aztán nehogy az legyen, hogy SMS megy a tevezsokékhoz nem Pogba ( vagy együtt párban Very Happy)

Legyen így, mert akkor egyszerre szabadulnánk meg a saját koloncunktól és egy potenciális kolonctól.
SMS-t hamarabb kellett volna hozni, most már felejtős.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 13:07

Aztán nehogy az legyen, hogy SMS megy a tevezsokékhoz nem Pogba ( vagy együtt párban Very Happy)
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 12:49

CsT írta:

Szerintem a Pjancsi-Artúr csere inkább szólt a könyveknek mint arról, hogy ő kellett Sarrinak (meg Pjancsi a Barcának).

Mirettinek pont jót tenne egy év kölcsön, mert Maxi teljesen leépítette az önbizalmát.

Bevallom én Rovellát is beáldoznám SMS-ért, bár túl sok Monza meccset nem láttam, az U21-ben semmi extrát nem nyújtott, nagyjából szerintem Loca cseréje lenne kb mint Paredes. Arra viszont akár Barrenechea is jó lenne.

Szerintem meg egyértelmű, hogy Sarrinak pontosan ilyen spíler kell a védelem elé. Passzsávzárás, labdatartás, 3 méterre lepasszolás gyorsan, Arthurnál erre jobb nincs sehol a világon. Pjanictól is ezt várta és ez volt a gondja, hogy ő azért nem volt ilyen semmirekellő és látott a pályán meg szerette a hosszú kulcspasszokat.

Mirettinek nyilván jobb a kölcsön mint Allegri, igazából minden kínunk tőle ered. 
SMS <> Rovella hatalmas csubakka lenne, az algoritmus szerint sincs nagyobb regista tehetség nála, a Monzaban nagyot játszott és Palladino is őt szopkodta (és nem pl Sensit, aki talán a legnagyobb név a csapatban és hasonlóan jó szezont futott). Nekem amúgy az is bőven elég volt tőle, hogy egy félidőre beállt nyáron egy sörmeccsen és Allegri kaotikus szarja is rögtön kisimult. Kell nekünk, mint egy falat kenyér. Az lenne csak igazán Darwin díjas, ha szerencsétlen Allegri miatt elherdálnánk, meg elcserélnénk Vlahot a kiégett dögnégerre, bőven elég Rabió meg Desijjó. Mivel Allegri nem fog megújulni, így nagyobb eredményre sem érdemes számítani tőle jövőre, még akkor sem, ha nyomathatja a 4-3-valami felállását Pogbaval meg Chiesaval egészségesen, mielőtt jövőre kibasszuk (1 év extra edzőfizu már bele fog férni).
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 11:01

Krisz írta:

Egyébként gondolom Sarri még mindig sunázza Artúrt. Egy Artúr + Pellegrini - SMS csere így eléggé win-win lenne tekintve, hogy SMS szerződése lejár jövőre és már lépne (nyilván hosszabbítani semmiképp nem fog). A szűk keresztmetszet gondolom Artúr bére. Ő ugye kijelentette, hogy 26 éves és focizni akar nem szaudiban hetyegni. Letisztázhatnánk vele, hogy nálunk max a lelátón lesz, ha nem enged a fizujából, 29 évesen 2 év lelátó után meg más egyebet, mint Saudi már nem fog tudni kezdeni a karrierjével. És ez mind fasza lenne ha nem hosszabbítottunk volna Rabióval. Így viszont ha esetleg lezsírozzuk SMSt (tehát ha ennek a mérhetetlen sok egybehangzó pletykának van is alapja), akkor majd Miretti megy egy évre kölcsönbe, aminek én nem örülnék.
Persze az is lehet hogy Pogba megint megsérül az első edzőmeccsen és rendben is vagyunk.

Kenőnek és Zakariásnak biztosan lehet találni valami PL klubot, attól nem tartok.

Bonucci a "juve jelvény mögött egy pont" instasztorival gondolom már vagy így vagy úgy nem lesz tényező, szóval kb csak Szandit kell kiszórni, a szokásos kölcsönspílereken (De Winter, Frabotta, Nicolussi, Ranocchia, Aké, Pjaca) felül megmaradók (Csecs, DS, Rugani, Ken) meg elférnek.
Szerintem a Pjancsi-Artúr csere inkább szólt a könyveknek mint arról, hogy ő kellett Sarrinak (meg Pjancsi a Barcának).

Mirettinek pont jót tenne egy év kölcsön, mert Maxi teljesen leépítette az önbizalmát.

Bevallom én Rovellát is beáldoznám SMS-ért, bár túl sok Monza meccset nem láttam, az U21-ben semmi extrát nem nyújtott, nagyjából szerintem Loca cseréje lenne kb mint Paredes. Arra viszont akár Barrenechea is jó lenne.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 10:56

CsT írta:

Hát maximum akkor lenne értelme. 

Ha azután, hogy egy évig 10 millával finanszíroztuk az itteni "nyaralását" odaadnánk ingyen az darwin díjas lenne.

De egy ev alatt nagyon sokat posztolna. Az fontos.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 10:51

Krisz írta:

Én azért még lerántanám az arabokat 30-40 millával.
Hát maximum akkor lenne értelme. 

Ha azután, hogy egy évig 10 millával finanszíroztuk az itteni "nyaralását" odaadnánk ingyen az darwin díjas lenne.

bombahoppa and Malloy like this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 09:07

zetterberg40 írta:

Úgy legyen! Nagyon adnám.

Én azért még lerántanám az arabokat 30-40 millával.

bombahoppa and Malloy like this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 07:25

Petike007 írta:

3 évre 100 Milla fizu. Gyerek kora óta Al-kewarakahala-malagala drukker volt. 

A szaúdi focin nőtt fel stb…
Igazából engem csak az csesz fel, hogy 1 héttel előbb elkezd edzeni, meg most aztan meg ize. Erre megint az instán páváskodik valahol arábiában. 
Amúgy most mondom, hogy szerintem ennyi a pletykák alapja. Némán pogba az araboknál van. Írjál csak gyorsan 8 hírt hogy megveszik. De ne legyen igazam.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 06:54

zetterberg40 írta:

3 évre 100 Milla fizu. Gyerek kora óta Al-kewarakahala-malagala drukker volt. 

A szaúdi focin nőtt fel stb…

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 06:06

Malloy írta:
Pogeszt csak sikerült rábeszélni a távozásra? 😀

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-10, 05:42

Pogeszt csak sikerült rábeszélni a távozásra? 😀
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-09, 21:42

sneco7 írta:

Remélem,hogy kacsa...ide ne hozzak ordas nagy fizuval, inkabb tartsuk meg akkor Vlahot és Chiesat nagyobb fizuval.
Pár hete volt egy videóinterjú,ahol azt mondta,hogy soha nem igazolna hozzánk, remélem van gerince és tényleg nem fog 😅
SMS-t csak Rabiot helyett hoztam volna,Rovellát el ne herdálják nekem.
Ha elpasszolnánk Bonut,Sandrot, meg a kolcsonből visszatérő semmirekellőket már boldog lennék

Egyébként gondolom Sarri még mindig sunázza Artúrt. Egy Artúr + Pellegrini - SMS csere így eléggé win-win lenne tekintve, hogy SMS szerződése lejár jövőre és már lépne (nyilván hosszabbítani semmiképp nem fog). A szűk keresztmetszet gondolom Artúr bére. Ő ugye kijelentette, hogy 26 éves és focizni akar nem szaudiban hetyegni. Letisztázhatnánk vele, hogy nálunk max a lelátón lesz, ha nem enged a fizujából, 29 évesen 2 év lelátó után meg más egyebet, mint Saudi már nem fog tudni kezdeni a karrierjével. És ez mind fasza lenne ha nem hosszabbítottunk volna Rabióval. Így viszont ha esetleg lezsírozzuk SMSt (tehát ha ennek a mérhetetlen sok egybehangzó pletykának van is alapja), akkor majd Miretti megy egy évre kölcsönbe, aminek én nem örülnék.
Persze az is lehet hogy Pogba megint megsérül az első edzőmeccsen és rendben is vagyunk.

Kenőnek és Zakariásnak biztosan lehet találni valami PL klubot, attól nem tartok.

Bonucci a "juve jelvény mögött egy pont" instasztorival gondolom már vagy így vagy úgy nem lesz tényező, szóval kb csak Szandit kell kiszórni, a szokásos kölcsönspílereken (De Winter, Frabotta, Nicolussi, Ranocchia, Aké, Pjaca) felül megmaradók (Csecs, DS, Rugani, Ken) meg elférnek.
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2023-07-09, 19:25

CsT írta:
Remélem Lukaku nem kacsa, hanem tényleg jön. Very Happy

Remélem,hogy kacsa...ide ne hozzak ordas nagy fizuval, inkabb tartsuk meg akkor Vlahot és Chiesat nagyobb fizuval.
Pár hete volt egy videóinterjú,ahol azt mondta,hogy soha nem igazolna hozzánk, remélem van gerince és tényleg nem fog 😅
SMS-t csak Rabiot helyett hoztam volna,Rovellát el ne herdálják nekem.
Ha elpasszolnánk Bonut,Sandrot, meg a kolcsonből visszatérő semmirekellőket már boldog lennék
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
20 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: