Az Andrea Agnelli korszaktól számítva hány olyan nem olasz játékost tudunk felsorolni a Juventusból, aki nem ugródeszkaként tekintett a klubra és európai viszonylatban is keresett/elismert játékos volt?
Bocsánat de ez egy érvelési hiba. nem olasz játékos = ugródeszkának tekinti a klubot Huijsen = nem olasz játékos Huijsen = ugródeszkának tekinti a klubot
Mondom, lehet annak tekinti, de mi ennek az ő esetében a konkrét alapja?
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-08, 16:33
Ha már szélsővédő, Kadioglu eléggé nagyot ment az Eb-n a török válogatottban. Teljesen jó korban is van, persze kérdés, hogy ez tartós teljesítmény lehet-e tőle klubszinten is vagy csak a szokásos pár meccses fellángolás egy nemzetközi tornán.
CsT likes this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-08, 16:30
tjunior írta:
Én nem értem miért terjedt el ez a Huijsen nem lojális sztori. Lehet, hogy tényleg ugródeszkának tekinti a Juvét, nem tudom, de mi ennek az egésznek az alapja?
Az Andrea Agnelli korszaktól számítva hány olyan nem olasz játékost tudunk felsorolni a Juventusból, aki nem ugródeszkaként tekintett a klubra és európai viszonylatban is keresett/elismert játékos volt?
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-08, 14:49
Karfiol szerintem is extra, a technikai képességei illetve az, hogy védőként is lát pályán kiemeli őt a többiek közül és mivel olasz ezért akár 10 évre is megoldhatta volna az egyik belső védő posztot, én sokkal inkább adnék érte 50 millát mint Koop-ért. Nálam ő lett volna a legfontosabb igazolás, akár még Brémát is beáldoztam volna érte, aki azért 4 védős rendszerben és a Motta féle fociban nem biztos, hogy olyan jó lesz, ráadásul jó eséllyel le is lép jövőre a release clause miatt. De őt el lehet felejteni, mert a Bolognánál Dzsudló elvágta magát, szerintem ha Salibát elviszi a Real már be is jelenti őt az Arsenál.
Koop is fontos láncszem lehet mert ugye támadó kp nem igazán van a keretben (Miretti esetleg ha nem épült még le teljesen) és ez Motta rendszerének egy nagyon fontos pontja volt Bolognában.
Thuram egy jó lehetőség, fiatal, van benne lehetőség, nem is kell neki nagy fizu. Ő abszolút rendben van.
Duglász viszont továbbra is csubakka, nála biztosan sokat nyomott a latba Alisha meg a könyvek és kevesebbet az, hogy illik Motta rendszerébe. Ő azért nagy kockázat, mert ha nem válik be akkor kb Artúr2 lehet belőle és lehet évekig ingyen kölcsönadogatni.
Chiesa távozásától sem dőlök kardba, de azért jó lenne nem valami angol youtube-os hülyegyerekkel pótolni mint Szancsó vagy Greenwood, persze gyorsak, remek cseleik vannak (a youtube-on) egy kontracsapatban még hasznosak is, de egy olyanban amelynek 80%-ban bekkelő védelmet kell feltörni nem igazán. Ettől tényleg egy Orsolini is jobb lenne.
Cancelo egy gyökér, de igazi jollyjoker mert szélen bármilyen pozícióba bevethető, 1 év sima kölcsön nem lenne ördögtől való.
Todibo nálam középszer, ilyenekre ne verjünk el pénzt inkább kapjon Huijsen esélyt.
Ja, Kenbaba orvosin van a Fior-nál, reméljük most átmegy nem úgy mint télen...
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-08, 14:32
Petike007 írta:
Huijsen gyerek kora óta Juventino.
Én nem értem miért terjedt el ez a Huijsen nem lojális sztori. Lehet, hogy tényleg ugródeszkának tekinti a Juvét, nem tudom, de mi ennek az egésznek az alapja?
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-08, 14:30
Calafioritól én még nem hallottam semmi konkrétumot, pedig ez lenne a lényeg. Nem csoda valószínű nyaral. Ha ide akar jönni idejön ha nem nem. Túléljük ha nem jön, Verratti nélkül is sikerült felépíteni minden idők egyik legjobb Juventus középpályáját. Kiwior felesleges, én rohadtul nem emlékszem rá a Speziában (ami sokat nem jelent) arzenálban meg megbukott. Inkább Tomiyasut kérném, köszönöm. Cancelotól kiver a víz, mindenhol megbukott, sziti, bájern, barsza, de itt majd jól magáratalál, miután itt is megbukott már egyszer de legalább sokat keres és már 30. Nem tudom ki ez a Yan Couto de látatlanban sokka jobb megoldásnak tűnik.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-08, 14:20
zetterberg40 írta:
Egy korszakos tehetségnek kinéző fiatal olasz bekk, aki ráadásul teljesen egyedi módon játszik ezzel az előrejátékkal >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> bármi más. Egy ilyen csávónak csakis a Juventusban szabadna játszania olaszként és mindennemű csapatépítésnek vele kellene kezdődnie. Bremer a rutinja miatt van előtte, mindenki más gyengébb nála a keretünkből. Huijsen pedig nyilvánvalóan csak ugródeszkaként tekint a Juventusra, tőle lojalitást várni hiba.
Huijsen gyerek kora óta Juventino.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-08, 14:15
Nico írta:
Én is így gondolom. (ami miatt esetleg még nincs lezsírozva, hogy az Arsenal-ban van két jó CB, valószínű ott LB lenne, de attól még nem fogunk 50 milliót rákölteni) Ami talán kárpótlás lehet az Kiwior, őt talán viszonylag jóárasítva el lehet hozni, játszott Motta alatt a Speziaban és nemolyan rég őt is nagyon akartuk. Ha behúzzuk 15-20 millió körül, akkor én rá és Huijsen-re bíznám a dolgot, de ha nem jön CB, akkor sincs semmi, létszámra itt állunk a legjobban.
Egy korszakos tehetségnek kinéző fiatal olasz bekk, aki ráadásul teljesen egyedi módon játszik ezzel az előrejátékkal >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> bármi más. Egy ilyen csávónak csakis a Juventusban szabadna játszania olaszként és mindennemű csapatépítésnek vele kellene kezdődnie. Bremer a rutinja miatt van előtte, mindenki más gyengébb nála a keretünkből. Huijsen pedig nyilvánvalóan csak ugródeszkaként tekint a Juventusra, tőle lojalitást várni hiba.
CsT likes this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-08, 13:59
Krisz írta:
A Sancho-Koop-Todibo pletyka tartja magát mostanában a legjobban. Egyébként a Sancho+Todibo kombóból bőven kijönne egy Calafiori meg egy megfizethető szélső is (amúgy a Yildiz+Soulé kombó mögé Orsolini is elég lenne), szóval ha valóban van igazságalapja ezeknek a pletykáknak akkor van pénz. Emellett Calafiorit én csak amiatt hoztam volna, mert egy korszakos játékos lehet, de perpill egyébként nem hiányposztra jönne, nálam a Brémer-Huijsen sor megfelelő default kezdő lenne a mottaballhoz, padra meg van 2+1 játékos, meg Facundo Gonzalez stb. És tutira nem verném el a pénzt Todibora. Cancelo patkányságát meg mérlegelni kell, mert jobb(bal) szélsővédőbe meg 1 vagy 2 sorral feljebb is patent (a visszazárást meg kell beszélni) és akkor igazából szélsőt se kell venni. VerrattitCalafiorit addig nem adom fel amíg nem látom Angliában háló pólóban.
Sancho-Chiesa csere az minőségi előrelépés lenne, bár Gézát sajnálnám, pláne hogy olasz is, de ha nem számolunk vele, akkor ez van. Legegyszerűbb lenne egy csere a ManUtd-del Szélre Yan Couto-t emlegetik plusz Savona felkerül az első kerethez, én a szélsővédő posztot nagyon nem abajgatnám: Danilo és Cambiaso a két kezdő, kell mögéjük két csere, ha ebből egy NextGen-es pl Savona vagy Barbieri az teljesen jó. Ennél vannak most fontosabb dolgok. Cancelo ne jöjjön, volt már, azóta körbehaknizta fél Európát, de kb 2 szezont sehol se játszott egymás után.
bombahoppa likes this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-08, 13:53
zetterberg40 írta:
A hírek szerint nincs a kezünkben az ütőkártya, mint Loca esetében. Nem mindenáron csak ide akar jönni Calafiori, hanem a lényeg számára, hogy Bolognaból le tudjon lépni. A Bologna a Juveval nem hajlandó szóba állni, pláne nem 30 millióért, mivel annak a felét tovább kell utalni Bázelbe. Az Arsenal ennél lényegesen magasabb összeget kínál (45-50 millió), és fizetésben is majdnem kétszer annyit a játékosnak (2,5 millió vs. 4 millió). Szar szitu, de ez a hajó elmenni látszik. Bánni fogja a klub, hogy nem rá összpontosít nagyobb anyagi forrást.
Én is így gondolom. (ami miatt esetleg még nincs lezsírozva, hogy az Arsenal-ban van két jó CB, valószínű ott LB lenne, de attól még nem fogunk 50 milliót rákölteni) Ami talán kárpótlás lehet az Kiwior, őt talán viszonylag jóárasítva el lehet hozni, játszott Motta alatt a Speziaban és nemolyan rég őt is nagyon akartuk. Ha behúzzuk 15-20 millió körül, akkor én rá és Huijsen-re bíznám a dolgot, de ha nem jön CB, akkor sincs semmi, létszámra itt állunk a legjobban.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-08, 13:23
Krisz írta:
A Sancho-Koop-Todibo pletyka tartja magát mostanában a legjobban. Egyébként a Sancho+Todibo kombóból bőven kijönne egy Calafiori meg egy megfizethető szélső is (egyébként a Yildiz+Soulé kombó mögé Orsolini is elég lenne), szóval ha valóban van igazságalapja ezeknek a pletykáknak akkor van pénz. Emellett Calafiorit én csak amiatt hoztam volna, mert egy korszakos játékos lehet, de perpill egyébként nem hiányposztra jönne, nálam a Brémer-Huijsen sor megfelelő default kezdő lenne a mottaballhoz, padra meg van 2+1 játékos, meg Facundo Gonzalez stb. És tutira nem verném el a pénzt Todibora. Cancelo patkányságát meg mérlegelni kell, mert jobb(bal) szélsővédőbe meg 1 vagy 2 sorral feljebb is patent (a visszazárást meg kell beszélni) és akkor igazából szélsőt se kell venni. VerrattitCalafiorit addig nem adom fel amíg nem látom Angliában háló pólóban.
A hírek szerint nincs a kezünkben az ütőkártya, mint Loca esetében. Nem mindenáron csak ide akar jönni Calafiori, hanem a lényeg számára, hogy Bolognaból le tudjon lépni. A Bologna a Juveval nem hajlandó szóba állni, pláne nem 30 millióért, mivel annak a felét tovább kell utalni Bázelbe. Az Arsenal ennél lényegesen magasabb összeget kínál (45-50 millió), és fizetésben is majdnem kétszer annyit a játékosnak (2,5 millió vs. 4 millió). Szar szitu, de ez a hajó elmenni látszik. Bánni fogja a klub, hogy nem rá összpontosít nagyobb anyagi forrást.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-08, 13:12
A Sancho-Koop-Todibo pletyka tartja magát mostanában a legjobban. Egyébként a Sancho+Todibo kombóból bőven kijönne egy Calafiori meg egy megfizethető szélső is (amúgy a Yildiz+Soulé kombó mögé Orsolini is elég lenne), szóval ha valóban van igazságalapja ezeknek a pletykáknak akkor van pénz. Emellett Calafiorit én csak amiatt hoztam volna, mert egy korszakos játékos lehet, de perpill egyébként nem hiányposztra jönne, nálam a Brémer-Huijsen sor megfelelő default kezdő lenne a mottaballhoz, padra meg van 2+1 játékos, meg Facundo Gonzalez stb. És tutira nem verném el a pénzt Todibora. Cancelo patkányságát meg mérlegelni kell, mert jobb(bal) szélsővédőbe meg 1 vagy 2 sorral feljebb is patent (a visszazárást meg kell beszélni) és akkor igazából szélsőt se kell venni. VerrattitCalafiorit addig nem adom fel amíg nem látom Angliában háló pólóban.
Malloy likes this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-08, 12:43
Megérkezett.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-08, 10:19
Petike007 írta:
Motta rendszerébe nem is annyira buta ötlet. Nekem ami fura, hogy senkinek nem kell. Lehet tényleg egy patkány az ember.
Szerintem ott komolyabb a gond!
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-08, 08:09
Malloy írta:
Cancelo kölcsön?
Motta rendszerébe nem is annyira buta ötlet. Nekem ami fura, hogy senkinek nem kell. Lehet tényleg egy patkány az ember.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-07, 18:25
Cancelo kölcsön?
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-07, 11:53
Roma-Juve BS generátor felpörgött, Chiesa mellett szóba jött: - Arturt adnánk - kérnénk Cristante-t (WTF?) - meg El-Shaarawy-t (WTF?) - Soulé-t vihetik 40 m€-ért (ha Géza elmegy, nem hiszem hogy eladjuk) - Tammy Abraham Vlaho cseréjének (ennek legalább lenne értelme, bár Milik kb ugyanaz)
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-07, 10:22
CsT írta:
Lehet féltette a csaját ezért inkább kiejtette a brazilokat!
Ha már a csaja
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-07, 08:36
_DREAM_ írta:
Na Michael Douglas se fog megsérülni màr a Copa-n. Helyes.
Lehet féltette a csaját ezért inkább kiejtette a brazilokat!
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-07, 08:21
Na Michael Douglas se fog megsérülni màr a Copa-n. Helyes.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-06, 11:16
CsT írta:
Amúgy annyira nem is jó csaj!
Nem a legjobb kép róla
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-06, 11:09
tjunior írta:
Se Soulet se Huijsent nem engedjük az olimpiára, nekem ebből az jön le, hogy terveink vannak velük az első csapatnál.
Igen, ahogy Thuram se megy.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-06, 07:09
Se Soulet se Huijsent nem engedjük az olimpiára, nekem ebből az jön le, hogy terveink vannak velük az első csapatnál.
Krisz likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-05, 20:55
Krisz írta:
DiGre bezsákolva Marotta Giuntoli egy kölcsön + opciót összehozott totál 18 milláért. Patent. Eddig azért nem úgy tűnik, hogy Giuntolinak hozzácsapják a juve felárat.
Calafiorihoz azért hozzácsapták.
Di Gregorio azért nem nagyon ér többet, tavaly kb azt se tudtuk volna ki ő! De legalább kikövette az Ellenség fan oldalakat, ez már szimpi!
Meglátjuk Koop mennyibe lesz!
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-05, 20:52
_DREAM_ írta:
Várjuk a hálós képeket.
Amúgy annyira nem is jó csaj!
_DREAM_ likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-05, 18:48
Mcgregor a vegleges számok 4.5 most 13.5 + 2 a véglegesítés
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-05, 18:47
DiGre bezsákolva Marotta Giuntoli egy kölcsön + opciót összehozott totál 18 milláért. Patent. Eddig azért nem úgy tűnik, hogy Giuntolinak hozzácsapják a juve felárat.
bombahoppa and Malloy like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-05, 12:34
_DREAM_ írta:
Várjuk a hálós képeket.
Csak Vlaho nehogy felnyelezze!
bombahoppa and Bane.Davids.89 like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-05, 12:10
CsT írta:
Alisha is befutott az orvosira, gondolom mára ott senki sem vett ki szabit!
Várjuk a hálós képeket.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-05, 12:04
Alisha is befutott az orvosira, gondolom mára ott senki sem vett ki szabit!
Petike007, bombahoppa and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-05, 10:06
tjunior írta:
Ne menjünk el szó nélkül amelett ,hogy Szeczesny mennyire korrektül viselkedik. Pedig neki és a családjának is könnyebb és anyagilag előnyösebb lenne, ha kötné az ebet a karóhoz. Chiesa mehet amerre lát ha azt gondolja ( vagy még inkább a managere) hogy erre a teljesítményre még fizetésemelés is jár neki. Ezt már mondtam, de mintha nem tűnt volna fel enei, hogy lett egy Yildit a csapatban meg esetleg Soule. Viszont Szancsópanza sem annak a stabil megbízható entitásnak tűnik ami kéne, aztán lehet Olaszországban megtáltosodna.
Csecs nagyon korrekt, de azért anyagilag nem féltem ha Saudiba kerül. Egyébként Di Gregorio ma reggel megjelent az orvosira
Én Chiesanál most sem tudom mi a helyzet, szerintem nem látunk tisztán, sok a pletyka és nagyrészt egybehangzóak, de ez lehet sima alkudozás is amit a firkászok torzítanak el.
Szancsó profilja sehogy se passzol, nem is értem miért emlegetik állandóan. Szerintem nem fog idejönni, lesz Ildi, Soulé, Weah és ha nem tudunk leakasztani egy ideális jelöltet akkor maradni fog Kostic.