Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
s4tch
CsT
LeRoi10
_Tyler
_DREAM_
laac
kilopo
EsztéNégy
bombahoppa
virracocha
simoon
tjunior
Petike007
sneco7
rakkenroll
exchaby
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
CsT
Takaroggyon!!!

Bevásárlóközpont - Page 21 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-16, 09:19

Nyilván lehet szidni a pizzást meg a hülyegyerekké vált Dunnát, de azért a Milan már jó előre elköltötte az árat. Smile Kíváncsi vagyok mennyiért kel el. Azért azt nem gondolom, hogy a Reál meg tudná oldani egy évben őt és Mbappét is. A MU-nak csak akkor kell ha De Gea menne, akiért most rohadt sok pénzt kérhetnek! Smile Én a PSG-nél látom őt leginkább, főleg ha Vercsi hozzánk Barcába igazol.
Vissza az elejére Go down
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-16, 09:19

zetterberg40 írta:
Elképzelem az öltöző reakcióját, amikor Marotta leigazolja a 18 éves Donnarummát és kapásból 5-6 milliós fizetést ad neki a semmire. 
Egyből jó kedvre derülne a társaság, pláne azok a tagok, akik már hat bajnoki címet szállítottak a klubnak és nagyrészt még ezek után sem keresnek 4 milliónál többet.

na ja. mondjuk licht és kwadcsi vélhetően távoznak, ezzel együtt egy 5-6 millát kereső donnarumma a borítékolható bérfeszültség maga.

egyébként is lehet benne egy kis figo-vér:
http://www.football-italia.net/104212/scout-donnarumma-was-always-trouble
http://bianconeri.taccs.hu
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-16, 09:13

Elképzelem az öltöző reakcióját, amikor Marotta leigazolja a 18 éves Donnarummát és kapásból 5-6 milliós fizetést ad neki a semmire. 
Egyből jó kedvre derülne a társaság, pláne azok a tagok, akik már hat bajnoki címet szállítottak a klubnak és nagyrészt még ezek után sem keresnek 4 milliónál többet.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-16, 07:38

tjunior írta:

Oké nyomunk egy all-int, a fizetése minimum 5 milla, egy 18 éves kölyöknek, 2 max 3 év múlva meg jönne Raiola és 10 milliás fizetést követelne mert más megadja. Én 2-3 évért nem fizetnék ki ennyit érte, még akkor sem ha pénzügyileg nem is buknánk rajta. A Pogba üzlet valóban jó volt anyagilag ezt nem is lehet tagadni, de azért szerintem ott maradt a tüske. Nedved meg teljesen más történet, egy karakán és rendkívül korrekt személyiségű felnőtt embert igazoltunk anno, Mino nem tudta telebeszélni a fejét. A mostani védenceit meg dróton rángatja, én a minimálisra csökkenteném vele a kapcsolatot.
Persze nekem se hiányzik Raiola, de nem maradnék le senkiről csak azért mert vele kell majd dealingelni. Amúgy ha jól megy a lapjárás akkor még az is előfordulhat hogy nem tudja majd hova vinni. A City bevasarolt, a Chelsea Curtoisval 10évre el van látva minimum, Barca ter Stegen szintén, a Bayernnek ott van Neuer plusz ők meg pont nem az a Raiolat toleráló társaság és a pénzügyeket amúgy is óvatosabban kezelik. Végül csak a Real marad vagy a MU ha átadják De Geat. Őket meg le lehet húzni akármennyivel.
Két lehetőséget látok ebben az esetben:
#1 leigazoljuk és long term Buffon utód lesz, féken tartjuk q fizetését és Raiolat
#2 Raiola pattog és el akarja vinni mi meg eladjuk Pogba árának duplájáért.
Nyilván én azt szeretném ha  20 évig védene nálunk, de ha ez mégsem jön össze akkor hatalmas pénzt szakítunk vele.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-16, 07:21

Krisz írta:

Szerintem mi eddig jol jöttünk ki a Raiola bizniszekből. Pogbaert rekordosszeget kaptunk, Nedved legendava valt.  Nem mondom hogy full kontrollunk van, de tudjuk menedzselni. A madik dolog pedig, hogy nagy kulonbseg van koztunk es a Milan kozott ebbn  a pillanatban, valoszinuleg a nagy penz ellenere is kell a Milannak majd vagy 5 ev mire elerhet erre a szintre (ha eleg jo a menedzsmentjuk), nem vagyok meglepodve hogy Raiola elcibalja Donnat onnan. En betolnam az allint Raiola ide vagy oda.
Oké nyomunk egy all-int, a fizetése minimum 5 milla, egy 18 éves kölyöknek, 2 max 3 év múlva meg jönne Raiola és 10 milliás fizetést követelne mert más megadja. Én 2-3 évért nem fizetnék ki ennyit érte, még akkor sem ha pénzügyileg nem is buknánk rajta. A Pogba üzlet valóban jó volt anyagilag ezt nem is lehet tagadni, de azért szerintem ott maradt a tüske. Nedved meg teljesen más történet, egy karakán és rendkívül korrekt személyiségű felnőtt embert igazoltunk anno, Mino nem tudta telebeszélni a fejét. A mostani védenceit meg dróton rángatja, én a minimálisra csökkenteném vele a kapcsolatot.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-16, 06:48

Egyébként ha beindulna a kapuskeringő, remélem Navasra rárepülünk Csecsnyi helyett.

Bonu közben lőtt egy képet, hogy Verrattival nyaral. A tuttosportnál szerintem már írják a cikket! Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-16, 00:28

tjunior írta:
Remélem ehhez  Donna sztorihoz annyi közünk lesz, hogy a helyére jó pénzért eladjuk Netot, semmi több. Lehet bármilyen zseni ez a mezcsókolgató hülye gyerek ha a nevelőklubjával így viselkedik mással mi lesz? Persze nem ő a fő hibás, csak egy taknyos kölyök akinek a pohos telebeszélte a fejét. Keannal is ez lesz, ha befutna, ne legyenek kétségeink, ezt már nem ússzuk meg, de után el kellene már felejteni Raiolat és messziről elkerülni a védenceit.

Szerintem mi eddig jol jöttünk ki a Raiola bizniszekből. Pogbaert rekordosszeget kaptunk, Nedved legendava valt. Nem mondom hogy full kontrollunk van, de tudjuk menedzselni. A madik dolog pedig, hogy nagy kulonbseg van koztunk es a Milan kozott ebbn a pillanatban, valoszinuleg a nagy penz ellenere is kell a Milannak majd vagy 5 ev mire elerhet erre a szintre (ha eleg jo a menedzsmentjuk), nem vagyok meglepodve hogy Raiola elcibalja Donnat onnan. En betolnam az allint Raiola ide vagy oda.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-16, 00:08

Nem titok, hogy Hamsikot, mint futballistát imádom. Erre csak rápakolt az a sztori, hogy neki is Raiola volt az ügynöke, de jól kibaszta amikor elkezdett kavarni közte és a Napoli között. Lehet Raiolát szidni, de ha egy játékos nagyon akar valamit, akkor az ügynök nem tud azzal teljesen szembemenni. Pl. Nedved is Raiola ügyfél volt. Persze, ahogy az lenni szokott, Raiola is folyamatosan durvul el a minnél több pénz láttán. Ha már egyszer így alakult, jöjjön össze az álma, hogy egy befektetői csoporttal egy komolyabb klubot vegyen. El nem tudom képzelni, hogy mennének ott a dolgok.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-15, 22:35

Remélem ehhez  Donna sztorihoz annyi közünk lesz, hogy a helyére jó pénzért eladjuk Netot, semmi több. Lehet bármilyen zseni ez a mezcsókolgató hülye gyerek ha a nevelőklubjával így viselkedik mással mi lesz? Persze nem ő a fő hibás, csak egy taknyos kölyök akinek a pohos telebeszélte a fejét. Keannal is ez lesz, ha befutna, ne legyenek kétségeink, ezt már nem ússzuk meg, de után el kellene már felejteni Raiolat és messziről elkerülni a védenceit.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-15, 21:17

Krisz írta:

Én meg azt mondom hogy mondjunk egy all-int
Majd elhozzuk jövőre ingyen.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-15, 19:56

A Neto-Milan kapcsolatot simán el tudom képzelni.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-15, 19:49

s4tch írta:
amúgy meg donnarumma ide vagy oda, én nem bízom ebben a dagadt tetűfészekben. tegyük fel, aláírnak 4 évre, majd már jövő nyáron kezdődne újra a pogba-saga.

ja, még annyi, hogy raiola ezt vélhetően már egy ideje jól tudja, és készült nyári b-tervvel. már amennyiben a real b-tervnek számít.

Az első bekezdésben a lényeg, a Juve semmiképp sem opció. Csak azért sem, mert Donnanak már most sem elég az 5 millás fizu 18 évesen. A Realnál állítólag 6-7 lehet a kezdőfizetése, ami nonszensz.

Ami pedig a második bekezdést illeti, ez kb Pogba-sztori 2.0. Csakúgy mint pubi esetében, Donnaval is hónapokkal ezelőtt eldöntötték már ezt az egészet. Másrészt a kínai pénz mellett talán ezért is költ ilyen ütemben a Milan, előre tudhatták, hogy ez lesz.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-15, 19:41

és már be is indult a pletykagyár: https://twitter.com/romeoagresti/status/875404629244334080

és valahol azt is olvastam, hogy állítólag 10 millát kér a juve netóért. nabazmeg, ezt honnan veszik a firkászok? Very Happy
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-15, 19:22

Krisz írta:

Azért egy Buffon-Donna páros...kár, hogy esélytelen. Én is a Real-MU duót, esetleg a PSG-t tudom elképzelni. Raiola miatt nem bánkódnék miatta, egyébként pedig kézenfekvő lenne.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-15, 19:14

azt olvastam a minap, hogy a kínaiak akkor sem engedik el, ha nem hosszabbít. ha ez igaz, akkor egyrészt marad egy évük meggyőzni, másrészt lehet, hogy elbukják azt a pár millát, amit most kaphatnának érte, harmadrészt jövő nyáron, illetve már januárban irgalmatlan nagyot fognak szakítani raiolával.

amúgy meg donnarumma ide vagy oda, én nem bízom ebben a dagadt tetűfészekben. tegyük fel, aláírnak 4 évre, majd már jövő nyáron kezdődne újra a pogba-saga.

ja, még annyi, hogy raiola ezt vélhetően már egy ideje jól tudja, és készült nyári b-tervvel. már amennyiben a real b-tervnek számít.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-15, 18:41

zetterberg40 írta:
Raiola már idén viszi Donnarummat, mert ma eldőlt, nem hosszabbít a Milannal.

Két verziót tudok elképzelni:
- irány a Real
- De Gea->Real, Donna->MU

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-15, 18:04

Raiola már idén viszi Donnarummat, mert ma eldőlt, nem hosszabbít a Milannal.

Két verziót tudok elképzelni:
- irány a Real
- De Gea->Real, Donna->MU
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-15, 17:19

CsT írta:
Costa és Berni Maxi szerint is célpontok. Bár szerintem csak az egyikük fog érkezni, a másik érkező Orsolini lesz szélre.

Mindkettő szerintem csak úgy lehetséges, ha Cuadrado távozik. Arra meg sok esélyt nem látok az erről szóló pletykák ellenére sem.

Zombival kapcsolatban nem bánnám, ha végre egyszer mi kerülnénk helyzeti előnybe, jó alkupozícióba azzal, hogy a játékos kéri az eladását. Talán úgy kihozható 30 millió körül a 40 helyett. 

Tolissoért a Lyon közleménye szerint 41,5 + 6 (bónusz) milliót fizet a Bayern.

Allegrit azért alaposan sokkolta a bl döntő, ha azt nyilatkozta, a meccs utáni 1,5-2 órában azon járt az agya, jobb lenne távoznia a klubtól. Holott ugye a döntő előtt gyakorlatilag kimondta, hogy biztosan marad és ezen a végkimenetel sem változtathat. Végül így lett, viszont kellett a higadt értékelés ezek szerint.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-15, 08:44

tjunior írta:
Max szerint a védelem kész, hát nem tudom, 31,2 a védelem átlagéletkora, jó lenne azért levinni 30 alá minimum. Mondjuk amennyi beleszólása van a maestronak az igazolásokba...

De Sciglio érkezését viszont cáfolta Maxi, aminek én örülök, mert max az átlagéletkornak tett volna jót. Koros a védelem ez biztos, viszont vannak tartalékok (Caldara,Spinazzola,Lirola) akik idén szerintem még nagyon keveset játszanának azért nem látom értelmét a visszahozásuknak. Viszont Ruganinak jó lenne legalább annyi játékpercet adni mint a Chiello,Bonu párosnak. Nyilván jó ajánlat esetén a Benatia,Asamoah,Licht hármas azért elengedhető lenne. Jövőre viszont a jobbhátvéd poszt üres lehet.....akarva akaratlanul CONTI-hoz lyukad ki az ember.....akit esetleg szívesen látnék még itt az Widmer (az Udinével még a kapcsolatunk is jó Very Happy).  Viszont Costa és Berni Maxi szerint is célpontok. Bár szerintem csak az egyikük fog érkezni, a másik érkező Orsolini lesz szélre.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-15, 08:21

Max szerint a védelem kész, hát nem tudom, 31,2 a védelem átlagéletkora, jó lenne azért levinni 30 alá minimum. Mondjuk amennyi beleszólása van a maestronak az igazolásokba...
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-15, 05:11

Lehet , hogy kapuslegenda lesz, az is lehet, hogy sokat olvas, plusz közgáznóbeldíjas és kisnagyeinstein, rummahatma gandi, és új nelson mandéla. persze a tallyán nacionalelf díszmagyarjaként neki fogok szurkolni a koppa amerikán is.

de komolyan: ha Dybala nem nyert még semmit, ne is ugráljon, akkor ő csak azért - mert növekedési hormon túltengése van/volt- már több eurót/dollárt izzad minden egyes edzésen a klubnak, mint amennyit elvesz?

plusz: Kis faszom raiola, én hülye még olyan szavakat is szoktam szótárazni, hogy alázat és türelem, de ezt nyilván nem én fogom neki oktatni, de nem is a menedzsere.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-14, 23:00

Eddig is tudtuk, hogy egy szemétláda. Hónapokkal ezelőtt kb ezért írtam, egyetlen hozzá tartozó játékosból sem kérek. Amint lesz Keannek felnőtt szinten egy értékelhető szezonja, hasonló várható.

Szerk: Allegri interjú összefoglalva football-italian.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-14, 22:56

EsztéNégy írta:
Nem tudom mennyire igaz, Milan rajongói csoport fészbúkról van:

Donnarumma (?)/ Raiola követelései:
- 5 millió eurós aláírási bónusz Gigiónak
- 5 millió eurós évi fizetés, bónuszokkal együtt 7 millió
- 20%-os évi fizetésemelés
- a jövőbeli transzfer 30%-a Donnarummához/Raiolához kerüljön
- 50 millió eurós kivásárlási opció, ha a Milan nem jut be a BL-be
- 75 millió eurós kivásárlási opció, ha Gigio el akar menni
- Raiola 5 milliót kap a szerződés hosszabbításáért
- Két évenkénti fizetés újratárgyalás

Ez a Raiola egy profi emberkereskedő, basszátok meg. Nem akarom, hogy többet közünk legyen hozzá, pedig ez a kölyök tényleg kapuslegenda lesz Sad
+ 100.000 euro minden egyes csókért amit a címerre ad! Smile
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-14, 22:36

Nem tudom mennyire igaz, Milan rajongói csoport fészbúkról van:

Donnarumma (?)/ Raiola követelései:
- 5 millió eurós aláírási bónusz Gigiónak
- 5 millió eurós évi fizetés, bónuszokkal együtt 7 millió
- 20%-os évi fizetésemelés
- a jövőbeli transzfer 30%-a Donnarummához/Raiolához kerüljön
- 50 millió eurós kivásárlási opció, ha a Milan nem jut be a BL-be
- 75 millió eurós kivásárlási opció, ha Gigio el akar menni
- Raiola 5 milliót kap a szerződés hosszabbításáért
- Két évenkénti fizetés újratárgyalás

Ez a Raiola egy profi emberkereskedő, basszátok meg. Nem akarom, hogy többet közünk legyen hozzá, pedig ez a kölyök tényleg kapuslegenda lesz Sad

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-14, 20:51

Tankcsapda írta:

Hűha, szépen lehúz azért Schickkel a Samp. És még van képük a kölcsönvételt meglebegtetni? Persze ők jól járnának, de ritka előnytelen üzlet lenne, ha visszadobnánk őt még egy évre.

Calma! 2 év múlva az értéka duplája lesz az árának, mint Morata. Már csak azért is maradnia kéne mert konkrétan szükségünk van egy cserecsatárra.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-14, 20:12

s4tch írta:
higany nem elfáradt szezon végére, egyszerűen szar volt a döntőben (ahogy kb az összes döntőjében a pályafutása során)

fizikailag két embernek volt problémája: pjanic megsérült (hatalmas pech), és khedira sérülésből jött vissza, szünetre elfogyott. utóbbit lehetett volna kímélni szezon közben, ezzel egyetértek, de mivel marcsi sem volt teljesen fitt, ezért a csodatrióhoz kellett volna nyúlni.

egyébként a real játékosainak is kb. annyi játékperc lehetett a lábában, mint a mieinknek. ezt biztos láttátok már:
http://www.football-observatory.com/IMG/sites/b5wp/2016/190/en/

roni hogy a kurva anyjában nem fáradt el? és kroos?

Zidane tavasszal rotált, Allegri ősszel cserélgette az embereket inkább. A Realnál BL előtti meccseken nem egyszer volt, hogy a James-Morata-Lucas Vazquez-Asensio-Kovacic fémjelezte brigád játszott egyszerre.
Ronaldo 46 meccsen játszott, Higuaín 55-ön, és CR-t nem egyszer nem is nevezte a meccsre Zidane. Mandzukic bár kevesebb játékpercet tudhat magáénak, de 50 meccsen, és a formációváltás óta nagyon komoly terhelésnek tette ki Allegri. Dybala jóval kevesebb játékperccel, de még mindig több meccsel rendelkezik, mint CR, és az argentinnak ősszel volt egy viszonylag hosszabb kihagyása is, és ha a bajnokikat nézzük, csak 3 meccsen játszott egy félidőnél kevesebbet a Fior elleni vereséget követően.
A Realnál Zidane nagyon jól variálta a játékosokat (lévén, hogy mennyiségileg is minőségi volt a keret), és azt azért tegyük hozzá, hogy ránézésre is bírják a terhelést. Kroos nagyobb terhelést kapott, mint a mi középpályásaink, de márciustól kezdődően 5 bajnokin egyáltalán nem játszott, Modric négyen, és ő még két meccsen csak kevés percet kapott. Ezzel szemben Khedira három meccsen nem játszott, ebből egyet sérülés miatt, és javarészt 90 percezett, Pjanic két bajnokin nem játszott március óta. A szezon végi maradékot jobban osztották be, ez látszott a második félidőben.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-14, 19:22

zetterberg40 írta:
Tolisso hivatalosan is kihúzható a lehetséges középpályások listájából.
https://mobile.twitter.com/iMiaSanMia/status/875001724267835393/photo/

40 milláért.....hát így már Zombi igencsak drágának tűnik ugyanennyiért. Vajon ő akart odamenni vagy mi voltunk balfaszok? Surprised
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-14, 19:12

s4tch írta:
@EsztéNégy @Petike007

korábban még nem úgy volt, hogy az a baj, hogy gyenge az olasz bajnokság, és nem készít fel az igazán kemény meccsekre?

Szerintem sosem volt gyenge az olasz bajnokság. Fizikálisan semmiképpen sem. 

Valahol a PL csapatoknak is ez a problémájuk, hogy otthon fizikálisan annyira felőrli őket a bajnokságuk, (amit semmivel nem tartom színvonalasabbnak mint az olaszt), hogy a nemzetközi nagy hajrára nem marad erő.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-14, 17:11

@EsztéNégy @Petike007

korábban még nem úgy volt, hogy az a baj, hogy gyenge az olasz bajnokság, és nem készít fel az igazán kemény meccsekre?
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-14, 17:06

Tolisso hivatalosan is kihúzható a lehetséges középpályások listájából.
https://mobile.twitter.com/iMiaSanMia/status/875001724267835393/photo/1
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime2017-06-14, 15:41

EsztéNégy írta:

Ők ha fent vannak valami alsóházi spanyol csapat ellen, akkor rendszerint gáláznak, annyit mozognak, amennyi jól esik nekik. A Juve ezzel szemben bárki ellen képes volt megszenvedni, Higany rendesen kivette a részét a védekezésből amellett, hogy nyilván folyamatosan volt rajta 1-2 védő akik faragták, fárasztották folyamatosan. Valóban szar volt a BL döntőn, de amilyen gyengék voltunk a széleken és a középpályán, eleve nem is nagyon lehetett jó meccse a Malacnak.

Igazad van a Real-Juve összehasonlításban. Ehhez tegyük hozzá, hogy spanyolban inkább a meghalni szépen dívik, minthogy beállunk és grinta van. 

Míg egy spanyol kis és közép csapat is felvállalja hogy fejetlen csirkeként rohangál, mármint akarom mondani nyílt sisakos focit játszik, egy Chievo inkább agyonrúg és bekkel körömszakadtáig.

Ezért is szükséges a pad minőségi bővítése, mert iszonyatos energiákat kell minden egyes győzelembe beletenni. És ez bizony egy szezon során a végére kiütközik. Főleg, ha kvázi csere nélkül nyomja le a támadó illetve a (nem létező) középályás sor.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 21 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
21 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: