A lapok egyébként 3-5-2-őt (Ruganival) vizionálnak a holnapi meccsre, az hatalmas öngól lenne ehhez a kerethez...
Gondolom az a baj, hogy nincs se center (Suarez/Dzeko/Ken/akárki) se false9 (Dybala) akit fel tudnánk tenni a pályára. A 352 adja magát Roncival meg Kulával, illetve Cuadrado és Szandi is kiválóan passzol a wingback pozícióba.
Ez egy felkészülési meccs, az egyetlen öngól amit elkövethetünk, az hogy nem próbálunk ki minden szóba jövő taktikát, felállást, játékrendszert. Én azt is remélem, hogy nem ilyen 9-0s meccs lesz, hanem mondjuk egy izzadós 2-1, 0-0 vagy kikapunk, abból lehet a legjobban tanulni.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-12, 18:20
CsT írta:
Egyébként Kebab az előző csapatánál is ugyanezt csinálta és ott is meg volt sértődve, hogy fütyülik meg köpdösik a szurkolók. Nagyon nagy csalódás lesz, ha nem basszuk a lelátóra...de szerintem nem fogjuk.
A lapok egyébként 3-5-2-őt (Ruganival) vizionálnak a holnapi meccsre, az hatalmas öngól lenne ehhez a kerethez...
Szerintem nem feltétlenül.
De Ligt még kérdőjel, de a többieknek a 3 védős rendszer fekszik a legjobban. Főleg Bonucci erősségei jönnek a 3 védő közepén és Rugani is magabiztosabb volt 3 védős rendszerben. Remélhetőleg De Ligt-nek sem lesz gond. (Barza papa nála is lassabb volt mégis 6-7 éven át a világ elitet oktatta.
Szélsővédők terén szarul állunk, Cuadradonak, Sándornak is fekszik a wingback pozíció. Talán Danilo védekező hiányosságai is eltörpülnek ha mögötte van még valaki biztosítani. Egyébként Bernicica a Fiorban 3-4-valamiben tolta sokáig a balszélen. Az atletico ellen is 3 védős rendszerben játszotta élete meccsét középen. Pellegrini a Cagliariban is 3 védővel a középpálya szélén játszott.
Ebben a rendszerben Dybala végre csatár lehet. Kulusevski eddig fekete ló, de ha minden igaz akkor holnap ő lesz Ronci ékpárja, meglátjuk mire megy.
Az egyetlen játékos akinek egyértelműen nincs helye a keretben ilyen felfogásban az Douglas Costa. Ha őt mondjuk elcseréljük Keanre, DS megy a Villarealba kis aprópénzért, Pellegrini marad és behúzzuk Locatellit Khedira helyére, McKennie tényleg tud labdabiztos védőt játszani akkor szerintem kész a keret.
Egyébként Pirloval együtt remélem visszatér a kreatív meccselés is. Persze nem várom el, hogy élete első meccsein variáljon, de mocskosul hiányzik az Allegri féle taktikai kiszámíthatatlanság. Can és Berna az Atleti ellen, Barzagli szerepe a 3-5-2 és 4-3-valami közötti váltásokkal (lásd Sevilla elleni gólpassza), Mandzukic-Ronaldo kapcsolat, Mandzu a Real ellen, stb... lehetne sorolni.
Reálisan nézve ilyen keretet tudok elképzelni.
Csecs (Buffon, Pinso)
De Ligt (Rugani) - Bonucci (McKennie) - Chiellini (Demiral)
Egyébként Kebab az előző csapatánál is ugyanezt csinálta és ott is meg volt sértődve, hogy fütyülik meg köpdösik a szurkolók. Nagyon nagy csalódás lesz, ha nem basszuk a lelátóra...de szerintem nem fogjuk.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-12, 17:31
Tankcsapda írta:
Eddzen a csapattal, ha esetleg sérülések miatt be kell dobni, de amúgy lelátó. Persze ha valami csoda folytán Pirlot is meggyőzi, hogy kell a csapatba, akkor más a helyzet, de inkább mellőzze még a padról is.
Florenzi PSG-kölcsöne? Őt kicsit jobban sajnálom, mint Tonalit, szerintem baromi hasznos játékos, alig van poszt, ahol ne tudna játszani.
Sok helyen tud játszani, de mindehol szar!
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-12, 08:56
Tankcsapda írta:
Eddzen a csapattal, ha esetleg sérülések miatt be kell dobni, de amúgy lelátó. Persze ha valami csoda folytán Pirlot is meggyőzi, hogy kell a csapatba, akkor más a helyzet, de inkább mellőzze még a padról is.
Florenzi PSG-kölcsöne? Őt kicsit jobban sajnálom, mint Tonalit, szerintem baromi hasznos játékos, alig van poszt, ahol ne tudna játszani.
Mandzukic a csapattal sem készülhetet, egy Mandzukic! Akkor az a minimum, hogy ezt a pénzéhes xart a stadionból is kitiltsák. Inkább játszon a legbénább ifi minthgy őt lássam akár a cserepadon is,
Petike007, bombahoppa and Malloy like this post
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-12, 08:02
CsT írta:
Kebab továbbra is buziskodik, se elmenni, se csökkentett fizut nem akar. Most lehetne tökös valaki és irányíthatná az U23-ba vagy a lelátóra.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-11, 13:58
CsT írta:
Kebab továbbra is buziskodik, se elmenni, se csökkentett fizut nem akar. Most lehetne tökös valaki és irányíthatná az U23-ba vagy a lelátóra.
6. számú kpként mégis mennyire játszana fontos szerepet? Illetve mekkora teljesítmény különbség lenne közte illetve Nicolussi között? Számítana ez a Spezia ellen?
Bőven mehet a lelátóra, nehogy már valami fiataltól vegye el a helyet a tarcsiban...
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-11, 13:17
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-11, 10:02
tjunior írta:
Zsiru elég Chewbacca kategória. Nem is feltétlenül azért mert használhatatlan, de semmivel sem jobb mint a mostani Higany a mostani állapotában. Akkor meg minek? KEvesebbet kér? Higany végkielégítésével ugyanott vagyunk. Kétlem, hogy Pirlonak ezt a lovat igérték amikor kimondta, hogy nem számít az argentinra. Meg úgy egyáltalán eddig szerintem senkit nem kapott meg azok közül akit kért (ha kért egyáltalán). Ez a Suraz sztori is ... a hét minden napján nyelvvizsgát tett a fogas a firkászok szerint. Nekem kezd az egész olyan lenni, hogy a sajtó magát szórakoztatja ezzel, közben meg lehet annyi történt. Megkérdezték Lajosunkat mennyi kérsz? 10 millió plusz bónuszok... kösz, csá
Én is lezárnám a sztorit Kean visszahozatalával kölcsönben, oszt csókolom. Fiatal, olasz, mi kutyánk kölyke, hátha fel tudjuk építeni újra.
Jelen állás szerint Ronci az egyedüli bevethető kimondott csatárunk az első bajnokira.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-11, 09:59
vektra írta:
Mi a helyzet Icardival? Már egy kölcsön+opció sem vetődik fel róla???? Ő is koronás vagy sérült, hogy ebbe a tartalékos PSG-ben sem játszott?
Koronás ő is. Bár elég fura, hogy csak a támadók kapták el Mondanám, hogy biztos bulika volt, de akkor Verratti is elkapta volna.
vektra Labdaszedő
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-11, 09:49
Mi a helyzet Icardival? Már egy kölcsön+opció sem vetődik fel róla???? Ő is koronás vagy sérült, hogy ebbe a tartalékos PSG-ben sem játszott?
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-11, 09:38
Zsiru elég Chewbacca kategória. Nem is feltétlenül azért mert használhatatlan, de semmivel sem jobb mint a mostani Higany a mostani állapotában. Akkor meg minek? KEvesebbet kér? Higany végkielégítésével ugyanott vagyunk. Kétlem, hogy Pirlonak ezt a lovat igérték amikor kimondta, hogy nem számít az argentinra. Meg úgy egyáltalán eddig szerintem senkit nem kapott meg azok közül akit kért (ha kért egyáltalán). Ez a Suraz sztori is ... a hét minden napján nyelvvizsgát tett a fogas a firkászok szerint. Nekem kezd az egész olyan lenni, hogy a sajtó magát szórakoztatja ezzel, közben meg lehet annyi történt. Megkérdezték Lajosunkat mennyi kérsz? 10 millió plusz bónuszok... kösz, csá
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-11, 08:21
CsT írta:
Reggelre Zsirut böfögte fel a sajtó, azért ő már erősen nívó alatti lenne.
Illetve Desijjót vinné a Villareal (valahogy ezt sem nagyon hiszem ).
Ja nekem is erre kellett elkortyolnom a reggeli kávémat, erre már a művelt francia is annyit tudna csak mondani hogy Jézusfasza!!!
Zsiru azaz ember akin hosszú évek óta csak röhögünk a haverokkal és számoljuk az egy meccsen kihagyott helyzeteit, elbaltázott megoldásait, kvázi hivatkozási alap. Remélem h csak valami vad pletyka amit azert dobtak be h engem felkúrjanak.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-11, 08:17
_DREAM_ írta:
Úgy tűnik Higanytól sikerül megszabadulni, kössz mindent Malac!
Mély nyomot hagy maga után a 18 milliós minusvalenzaval, de meg kellett lépni.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-11, 07:48
Reggelre Zsirut böfögte fel a sajtó, azért ő már erősen nívó alatti lenne.
Illetve Desijjót vinné a Villareal (valahogy ezt sem nagyon hiszem ).
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-10, 21:06
_DREAM_ írta:
Az inda elleni győztes gólja és Spurs elleni gólöröme örök emlék marad. Danke Piggy!
LeRoi10, Malloy and Juve1974 like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-10, 20:50
CsT, Petike007, bombahoppa and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-10, 08:49
CsT írta:
Na ebben én totál nem hiszek már a mai világban, a pénz, a játéklehetőség és felvázolt jövőkép határozza meg szerintem a játékos döntésének 95%-át, 5% lehet kb, hogy milyen volt a pizsije.
Én kezdek letenni Locatelliről is, azért egy Sass-ot csak ledomináltunk volna már ennyi idő alatt ha akartuk volna, olyan mintha várnánk valamire (Ramsey v Kebab távozása) esetleg ő csak B-terv és valaki más az elsőszámú kiszemelt (Auá?).
Van még idő a mercatóból, viszont 9 nap múlva kezd a bajnokság. Egyébként felkészülési meccsünk nem is lesz, hanem egyből belecsapunk a lecsóba?
Lehet a selejtezéssel meg a csatárral vagyunk elfoglalva.
Az U23mal már játszottunk elvileg, illetve vasárnap játszunk a Novara ellen.
CsT and Petike007 like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-10, 08:43
Tankcsapda írta:
Azt az apró körülményt ne hagyjuk már ki a sorból, hogy Tonali választotta a Milant, legalábbis ezt pedzegetik. A srác Milanos, sok esélyünk nem lett volna rá.
Na ebben én totál nem hiszek már a mai világban, a pénz, a játéklehetőség és felvázolt jövőkép határozza meg szerintem a játékos döntésének 95%-át, 5% lehet kb, hogy milyen volt a pizsije.
Én kezdek letenni Locatelliről is, azért egy Sass-ot csak ledomináltunk volna már ennyi idő alatt ha akartuk volna, olyan mintha várnánk valamire (Ramsey v Kebab távozása) esetleg ő csak B-terv és valaki más az elsőszámú kiszemelt (Auá?).
Van még idő a mercatóból, viszont 9 nap múlva kezd a bajnokság. Egyébként felkészülési meccsünk nem is lesz, hanem egyből belecsapunk a lecsóba?
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-09, 23:58
LeRoi10 írta:
Tonali a Milan játékosa. 10 millió 1 év kölcsönért, 10 millióért véglegesíthetik jövőre és 15 milliót fizethetnek még ki a következő 5 évben mindenféle prémiumnak. Ha a milan eladja, akkor a vételár 10%-a landol a Bresciánál.
Ez a csomag így kb 0 rizikó. Jó üzletet kötöttek.
Hát, ha nem jön be akkor 10 millió kuka, ha véglegesítik, akkor már 20 milla a kockázat és csak akkor vannak egyenesben, ha Verratti lesz belőle, különben van egy közepes spílerük akit túlfizettek (Schick esete a Romaval). Én meg azért bizonytalanodtam el vele kapcsolatban, mert kb senkinek se kellett a nagy hype közepette.
Nem akkora léptékű bukás lenne, mint mondjuk Coutinho vagy Dembele, ebből a szempontból persze vállalható. Locatelli sokkal kevésbé rizikós 25-30ért, vagy Pellegrini 30ért kivásárolva.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-09, 23:48
CsT írta:
Ezekkel a feltételekkel még akkor is le kellett volna igazolni hacsak az U23-ba fér be. Újabb kontra érv Paratici mellett!
Azt az apró körülményt ne hagyjuk már ki a sorból, hogy Tonali választotta a Milant, legalábbis ezt pedzegetik. A srác Milanos, sok esélyünk nem lett volna rá.
Miért kell állandóan elővenni Paraticit? Divat őt előkapni mindenért, holott nem igazán látunk bele a dolgok mélyébe. Mi van, ha Pirlonak nem volt rá szüksége? Nálunk biztosan nem lett volna kezdő, nem férne be jelenleg. Plusz arról nem ő tehet, hogy Agnelli fel akarta borítani a működő rendszert és Marrottanak ajtót mutatott, ahogy arról sem, hogy Ronaldo érkezésével neki valószínűleg a pénzügyi helyzet stabilan tartásával pluszfeladatok zúdultak a nyakába, aztán jött a fiatal Ronaldo projekt, ami de Ligtet jelentette, ez Marrottanál nem volt, ő ennél nagyobb mozgástérrel rendelkezett. Szóval igazából Agnelli Paratici kirúgásával nemcsak Para, hanem a saját tevékenységét is minősítené.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-09, 23:32
tjunior írta:
A kontránál lemaradt a BL nyolcaddöntő. Nem, nem és nem. Nehogy már azt mond, hogy Marottánál 50%-50% volt az arány. Voltak neki is tévedései de sokkal jobb volt arány, arról nem beszélve tudta meddig ér a takaró.voi Nem, senki nem én legalábbis biztos nem mondtam most hogy Paraticit ki kell baszni, ne legyünk már ennyire végletesek. Csak a kirugás lehet következmény? Ugyan. Viszont engettesékk már meg a kritika, főleg úgy hogy a csapat egyértelműen letért a helyes útról, mind sportszakmai mind gazdasági téren. Ne mondjuk már azt hogy ebben nincs szerepe Paraticinek.
Megengedtetik, emellett pont nem te képviselted a Nedved-Paratici witch hunt tábort, szóval nem neked szegeztem ezeket kifejezetten. De ha már. Paraticinél 50-50 a helyzet? Plusz ha csak az első szezonját nézzük Marottának az is kb olyan mint Paraticié, khm Krasic, Jorge Martinez, Motta... (félre ne érts, nekem egyikkel sincs bajom). Ami a takarót illeti, ha nagyok az elvárások akkor a transfer politika is ahhoz idomul, ha BLt akarunk nyerni, szépen játszani, meg franchise kell, akkor viszont pengetni kell. Ha olyat hoz, aki viszonylag kockázatmentes (De Ligt), az drága --> takaró. A Tesco gazdaságos meg 50-50 = Rabiot-Ramsey.
Engem az lep meg, hogy Agnellit senki nem találta még meg igazán, pedig ezeket mind ő indukálja, miközben 4 milliárd eurós hiányról szónokol. És itt jön az ami viszont bőven támadható/vitatható. Nem hiszem hogy van egy egyértelmű helyes út, az elitbe be kell fizetni magad ha hosszú távú stratégikus építkezés hiányában nem vagy már eleve ott. Az a baj, hogy a meglévő szakadékot a konzervatív építkezéssel nem lehet behozni. Allegri szerintem alaposan túlteljesített azzal a kerettel, egyik évben sem nézett ki a csapat olyannak, mint az idei Bayern, kiemelkedve a mezőnyből, az áhított szintet pedig ez képviseli. A továbblépéshez meg kockáztatni, ügyeskedni kell (egyértelműen ezt csinaljuk CR óta), az nyilvánvaló skill/karakter különbségen túl Paratici akkor is vakmerőbb kockázat profillal kénytelen operálni, ha amúgy magától inkább Marottásan ügyködne. Ennek megfelelően, ahogy az idézetben, a döntéseit (=szerepe) nem csak a kimenetelük alapján érdemes megítélni, pl Allegri kibaszása után a lehetséges opciók alapján Sarri se volt rossz döntés - én nem hiszem, hogy pl kisinzaghival nagyobbat alakítottunk volna, ha pedig valami out of the box edzőt hoz (Pirlo), akkor mindenki őrültnek bélyegezte volna, egy bukó szezon után meg (jogosan) követelnék a fejét az esztelen kockázat miatt. A vicces az, hogy most pont itt tartunk (a körülmények viszont teljesen másak). Summa summarum, lehet bírálni természetesen, de szvsz ilyen kényszerpálya mellett csak akkor lenne jogos bántani, ha Secco féle katasztrófát hozna össze, mi viszont scudettot nyertünk meg BL 16ban voltunk és estünk ki idegenbeli góllal semleges pályán.
Egyébként ha Suarez tényleg csak smoke screen aztán visszahozzuk Kent, meg leigazoljuk Locatellit, akkor sok mindenbe nem lehet belekötni.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-09, 23:21
CsT írta:
Ezekkel a feltételekkel még akkor is le kellett volna igazolni hacsak az U23-ba fér be. Újabb kontra érv Paratici mellett!
Pedig én azt hittem, hogy Tonali lesz Paratici Verrattija... És hát végülis.... igazából lehet tényleg az lesz.
Mondjuk tavaly Barellára hittem, hogy mindenképpen megvesszük.. Most már bánhatjuk azt is.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-09, 22:46
LeRoi10 írta:
Tonali a Milan játékosa. 10 millió 1 év kölcsönért, 10 millióért véglegesíthetik jövőre és 15 milliót fizethetnek még ki a következő 5 évben mindenféle prémiumnak. Ha a milan eladja, akkor a vételár 10%-a landol a Bresciánál.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-09, 22:37
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-09, 21:34
sneco7 írta:
Eközben Suárez instán...
Állítólag az Atletico kavart be, bár ezeket a híreket erős fenntartással kell kezelni. Azon gondolkoztam, hogy ha igaz, Atma miből tud ránkigérni? Ha a bevételeiket meg a kiatásaikat nézzük kb már a villanyt ki kellett volna kapcsolni náluk nem hogy még10 + millás fizetést ajánlgatnak Suareznek. A legviccesebb az lenne, ha kiderülne ez az egész Juve-Suarez sztori egy ordas kamu
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-09, 21:26
Krisz írta:
Pro: De Ligt, Rabiot, Demiral, scudetto Contra: Sarri?, Ramsey, Danilo, Lyon. Itt ugye a körülmények nincsenek részletezve. Ha ezt összevetjük a Marottás évekkel akkor kb ugyanaz a kotta (az pedig a vilag legjobb menedzsmentje volt).
Ez alapján el kellene marasztalni (következmény), sőt, kibaszni, amit a hőbörgő tömeg követel? Ha valóban megérdemli, akkor megint ugyanazt a kérdéskört veszem elő: Cherubini vagy bárki jobb lesz, illetve van elérhető mágus aki biztosan jobb lenne?
Nyilván meg kell húzni a határt, de az emberek nagy része egy fél szezon után már vérben forgó szemekkel követelte a fejét. Ez nem normális.
A kontránál lemaradt a BL nyolcaddöntő. Nem, nem és nem. Nehogy már azt mond, hogy Marottánál 50%-50% volt az arány. Voltak neki is tévedései de sokkal jobb volt arány, arról nem beszélve tudta meddig ér a takaró.voi Nem, senki nem én legalábbis biztos nem mondtam most hogy Paraticit ki kell baszni, ne legyünk már ennyire végletesek. Csak a kirugás lehet következmény? Ugyan. Viszont engettesékk már meg a kritika, főleg úgy hogy a csapat egyértelműen letért a helyes útról, mind sportszakmai mind gazdasági téren. Ne mondjuk már azt hogy ebben nincs szerepe Paraticinek.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-09, 20:59
Elvileg megvan az egyezség a malaccal. A fizetésének kevesebb mint 50%-ával beéri a közös megegyezésért cserébe. (Khedira nem lesz ennyire jofej az biztos)
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-09, 20:40
Tankcsapda írta:
Sarri nem kérdőjeles, viszont a Lyont ne írjuk Paraticinek kontraként, ahhoz neki semmi köze, hogy egy Lyont képtelenek voltunk kiejteni.
Egyébként szerintem is hiba lenne kirúgni, mégis miért? Volt egy stratégiaváltás, aminek meg kellett felelnie, most megint van egy, amihez neki is váltania kell. Marrotta meg röhög a markában, hogy ezzel kvázi beismeri Agnelli, hogy hiba volt őt elküldeni.
Itt most Sarrival ellentétben egyetértek a "van jobb?" kérdésben. Engem igazából a McKennie-üzlet nyugtatott meg vele kapcsolatban, hogy meg tud felelni az aktuális igazolási stratégiának. Ramseyt amúgy szintén nem írnám a számlájára, már Marrotta idején is elég masszívan felmerült a neve, Sarri és Danilo viszont már az ő sara. Amúgy ha Paraticit leváltják, akkor az már önmagában véve bizonytalanságot mutat, rossz az irány, amire léptünk, stb.
Ha Sarrit felrójuk neki, akkor a Lyont is fel kell (ugyanez vica versa a scudettoval), különben tényleg nem értem, hogy mi alapján követelik az emberek a fejét. Ezzel az erővel egy random ITs embert is ki lehet kiáltani bűnbaknak.
Nassib Taleb (Fooled by Randomness) The quality of a decision cannot be solely judged based on its outcome.
Én azt hiszem ez itt a kulcs.
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-09, 19:15
Eközben Suárez instán...
Petike007 likes this post
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-09-09, 18:53
Krisz írta:
Pro: De Ligt, Rabiot, Demiral, scudetto Contra: Sarri?, Ramsey, Danilo, Lyon. Itt ugye a körülmények nincsenek részletezve. Ha ezt összevetjük a Marottás évekkel akkor kb ugyanaz a kotta (az pedig a vilag legjobb menedzsmentje volt).
Ez alapján el kellene marasztalni (következmény), sőt, kibaszni, amit a hőbörgő tömeg követel? Ha valóban megérdemli, akkor megint ugyanazt a kérdéskört veszem elő: Cherubini vagy bárki jobb lesz, illetve van elérhető mágus aki biztosan jobb lenne?
Nyilván meg kell húzni a határt, de az emberek nagy része egy fél szezon után már vérben forgó szemekkel követelte a fejét. Ez nem normális.
Sarri nem kérdőjeles, viszont a Lyont ne írjuk Paraticinek kontraként, ahhoz neki semmi köze, hogy egy Lyont képtelenek voltunk kiejteni.
Egyébként szerintem is hiba lenne kirúgni, mégis miért? Volt egy stratégiaváltás, aminek meg kellett felelnie, most megint van egy, amihez neki is váltania kell. Marrotta meg röhög a markában, hogy ezzel kvázi beismeri Agnelli, hogy hiba volt őt elküldeni.
Itt most Sarrival ellentétben egyetértek a "van jobb?" kérdésben. Engem igazából a McKennie-üzlet nyugtatott meg vele kapcsolatban, hogy meg tud felelni az aktuális igazolási stratégiának. Ramseyt amúgy szintén nem írnám a számlájára, már Marrotta idején is elég masszívan felmerült a neve, Sarri és Danilo viszont már az ő sara. Amúgy ha Paraticit leváltják, akkor az már önmagában véve bizonytalanságot mutat, rossz az irány, amire léptünk, stb.