Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+17
tjunior
EsztéNégy
Téjlor89
Tankcsapda
virracocha
_Tyler
Krisz
CsT
zetterberg40
bombahoppa
vektra
simoon
LeRoi10
DartagnanX
Malloy
_DREAM_
Petike007
21 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Krisz
Takaroggyon!!!

Bevásárlóközpont - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-16, 15:42

Kár, hogy kirakta a szövetség, minimum a pályája elején jó lett volna ha nem tudnak felkészülni belőle és a meglepetés erejével tud nekimenni komolyabb csapatoknak (tapasztaltabb edzőkkel). Belelapoztam és elég részletesen ki van tárgyalva a taktikája.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-16, 15:25

Conte-é tuti televolt éttermes képekkel Very Happy Very Happy
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-16, 14:12

zetterberg40 írta:

https://www.figc.it/it/tecnici/aula-multimediale/documenti/il-calcio-che-vorrei-tesi-andrea-pirlo/

Wink
Szépen tagolva, másfeles sorköz ahogy egy szakdolgozatnál kell. Viszont nem pakolta tele képpel, AMATŐR!

bombahoppa and Juve1974 like this post

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-16, 14:08

bombahoppa írta:

Azt az Il mio calcio doksit be kell szereznünk!

https://www.figc.it/it/tecnici/aula-multimediale/documenti/il-calcio-che-vorrei-tesi-andrea-pirlo/

Wink

bombahoppa likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-16, 11:48

zetterberg40 írta:
Kebap is menni fog. Ugyanaz a kotta mint Higanynál: szerződésbontás és megkapja a fizuja felét.
Én tök komolyan ki fogok nyitni egy pezsgőt ha hivatalos lesz. Very Happy
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-16, 11:40

zetterberg40 írta:
Kebap is menni fog. Ugyanaz a kotta mint Higanynál: szerződésbontás és megkapja a fizuja felét.
Ámen, alleluja, like, duplapluszboldogság, kis lépés a csapatnak, nagy lépés az emberiségnek.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-16, 10:08

CsT and bombahoppa like this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-15, 15:37

CsT írta:

Ezt értem, de a malac kibaszása az előzménytörténete Dzeko(vagy XY) érkezésének. Magyarul ha nem jönne másik csatár akkor maradna a malac és nem lenne minusvalenza ha kitölti a szerződését.

Gondolom azért akartuk kitenni, hogy ekkora fizuval ne legyen már valaki cserecsatár (a teljesítményét illetően annyira még nem volt kutyaütő).  Ha hozunk a helyére mondjuk egy harmad annyit kereső spílert akkor van logika a dologban. Na most kitesszük + álljuk a fennálló bére felét (ami ugye generálja a mínuszvalenzát) és hozunk egy 2 évvel idősebb (más típusú, de nem jobb) csatárt ugyanekkora fizuval és belevonjuk a bizniszbe a kislányt, hogy ellensúlyozzuk a malac kicsapásából származó pü-i veszteséget... Very Happy ennek nekem max akkor van értelme, ha Pirlo kifejezetten a bosnyákot kérte  illetve ha sokkal jobb teljesítményt nyújt mint a malac.

DS-t egyébként muszáj rásózni valakire (Ha Pelle marad) mert benevezni se tudjuk pl a BL-re így picit olyan mint Can/Manzsu esete. Sőt ha jól számolom Pacát is muszáj lesz kölcsönadni mert ő is létszámon felüli lehet.

Sok mindent megoldana ha Kebabot nem neveznénk sehova. Very Happy

Szerintem azért lett kirakva mert többek között fizikálisan alkalmatlan arra a szerepre amire itt szükség van, a többi púder, különben nem húztuk volna keresztbe az eddig összeharácsolt plusvalenzankat egy ilyen üzlettel. Kell egy csatár aki nem nyávog ha padozni kell, viszont ha kell felpattan és szállítja amit kell (a túlsúlyos mentalisan szétesett Malac post-lockdown pontosan ebben bukott el).

Ami Mandzukicot illeti, azon túl, hogy mit tett a klubért meg amilyen karakter, az ő szituja miben különbözik Khediraval? Nem illik bele az aktuális edző/vezetés terveibe ezért ki kell paterolni. Most a múltbéli dolgok miatt miért kellene máshogy kezelni? Ha a keretben marad és Sarri kb annyira használja, mint Ruganit az mivel lett volna jobb bármelyik félnek?
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-15, 15:00

sneco7 írta:
Akárhogyis nézzük Dzekoval megint csak átbasznak minket...fizetünk is érte,magas fizut is kap...nem hiszem el,hogy Mandzukicot ne lehetne harmadért meggyőzni. Észben talán Dzeko jobb,de a többi aspektusban bármikor Mariora fogadnék.
Pont Mandzukic az az ember akit ilyenekkel nem lehet meggyőzni. Mocsodék módon bánt vele a vezeőség a helyében én sem jönnék vissza amíg itt van Paratici és Nedved.

CsT likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-15, 14:52

zetterberg40 írta:

Higany távozása mindenképpen minusvalenzás történet, a plusvalenza a Dzeko-Desijjó "csere" vonatkozásában értendő, ahogy a Spina-Pellegrini és az Arthur-Pjancsi biznisz volt.

Közben Dybab ügynöke, menedzsmentje, családja megérkezett Torinoba. Végre hosszabbít?
Ezt értem, de a malac kibaszása az előzménytörténete Dzeko(vagy XY) érkezésének. Magyarul ha nem jönne másik csatár akkor maradna a malac és nem lenne minusvalenza ha kitölti a szerződését.

Gondolom azért akartuk kitenni, hogy ekkora fizuval ne legyen már valaki cserecsatár (a teljesítményét illetően annyira még nem volt kutyaütő).  Ha hozunk a helyére mondjuk egy harmad annyit kereső spílert akkor van logika a dologban. Na most kitesszük + álljuk a fennálló bére felét (ami ugye generálja a mínuszvalenzát) és hozunk egy 2 évvel idősebb (más típusú, de nem jobb) csatárt ugyanekkora fizuval és belevonjuk a bizniszbe a kislányt, hogy ellensúlyozzuk a malac kicsapásából származó pü-i veszteséget... Very Happy ennek nekem max akkor van értelme, ha Pirlo kifejezetten a bosnyákot kérte  illetve ha sokkal jobb teljesítményt nyújt mint a malac.

DS-t egyébként muszáj rásózni valakire (Ha Pelle marad) mert benevezni se tudjuk pl a BL-re így picit olyan mint Can/Manzsu esete. Sőt ha jól számolom Pacát is muszáj lesz kölcsönadni mert ő is létszámon felüli lehet.

Sok mindent megoldana ha Kebabot nem neveznénk sehova. Very Happy

sneco7 likes this post

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-15, 14:30

CsT írta:

Egyébként pont Dzeko miatt basszuk ki a malacot elég nagy minusvalenzával, szóval ez nekem csubakka, hogy ez hogyan alakítja majd pozitívvá a könyvelést (még DS bevonásával is).

Higany távozása mindenképpen minusvalenzás történet, a plusvalenza a Dzeko-Desijjó "csere" vonatkozásában értendő, ahogy a Spina-Pellegrini és az Arthur-Pjancsi biznisz volt.

Közben Dybab ügynöke, menedzsmentje, családja megérkezett Torinoba. Végre hosszabbít?
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-15, 14:13

Akárhogyis nézzük Dzekoval megint csak átbasznak minket...fizetünk is érte,magas fizut is kap...nem hiszem el,hogy Mandzukicot ne lehetne harmadért meggyőzni. Észben talán Dzeko jobb,de a többi aspektusban bármikor Mariora fogadnék.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-15, 13:40

Krisz írta:

Ha Dzekot mint játékost tekintjük csak, akkor szerintem jó vétel 2 évre, mert milyen más használható többdimenziós center alternatíva van a piacon? A transfer díj meg a húzós fizu az persze necces, de a könyveket a klubnál jobban látják és ha ez így feketén fehéren jó nekik, akkor nekem nincs okom méltatlankodni miatta.
Mandzukic Wink

Egyébként pont Dzeko miatt basszuk ki a malacot elég nagy minusvalenzával, szóval ez nekem csubakka, hogy ez hogyan alakítja majd pozitívvá a könyvelést (még DS bevonásával is).

A lapok szerint ma lesz egyeztetés passzsáv királlyal a folytatást illetően, bár nem hiszem, hogy meg lehet vele egyezni. Sad
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-15, 13:28

zetterberg40 írta:

Plusvalenzás mókolás ez megint, ha Desijjót sikerül 10 millióért rájuk sózni. Mindkét klub könyvelésének jó, de egyébként én sem értem, miért kell nyugdíjasokat szerződtetni, kényszerpálya ide vagy oda.

Ha Dzekot mint játékost tekintjük csak, akkor szerintem jó vétel 2 évre, mert milyen más használható többdimenziós center alternatíva van a piacon? A transfer díj meg a húzós fizu az persze necces, de a könyveket a klubnál jobban látják és ha ez így feketén fehéren jó nekik, akkor nekem nincs okom méltatlankodni miatta.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-15, 12:48

CsT írta:
Engem Jacko neve hallatán a sírógörcs kerülget, egy 34 éves Lóma reject...akiért még fizetni is kell és olyan fizut kaphat mint pl Dybala. Inkább tartsuk meg Pjacát és/vagy hozzuk vissza Kenbabát.

Plusvalenzás mókolás ez megint, ha Desijjót sikerül 10 millióért rájuk sózni. Mindkét klub könyvelésének jó, de egyébként én sem értem, miért kell nyugdíjasokat szerződtetni, kényszerpálya ide vagy oda.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-15, 11:52

CsT írta:
Közben ha minden igaz, Pirlo levizsgázott! Very Happy

Bevásárlóközpont - Page 5 119243959_3416507595103818_7234075090362612591_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=2d5d41&_nc_ohc=ITYeL-_09AAAX_pqal0&_nc_ht=scontent-vie1-1
Azt az Il mio calcio doksit be kell szereznünk!

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-15, 10:51

Engem Jacko neve hallatán a sírógörcs kerülget, egy 34 éves Lóma reject...akiért még fizetni is kell és olyan fizut kaphat mint pl Dybala. Inkább tartsuk meg Pjacát és/vagy hozzuk vissza Kenbabát.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-15, 07:46

Alapfelállásnak alószínűleg valami ilyesmit akar a vezetőség

Cr-Dzeko/Dibcsi/Kulu
Dibcsi/Kulu

Egy Kean még mindeképp elférne, masszírozni kell a pizzást.

Torreira meg kölcsön plusz 24 milla kötelező opcióval megy állítólag Torino randábbik felébe hmmmm.....
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-15, 07:02

Közben ha minden igaz, Pirlo levizsgázott! Very Happy

Bevásárlóközpont - Page 5 119243959_3416507595103818_7234075090362612591_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=2d5d41&_nc_ohc=ITYeL-_09AAAX_pqal0&_nc_ht=scontent-vie1-1
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-14, 23:26

Újabb csavar: úgy néz ki, hogy Milik-> Roma 25 millióért, ami felszabadítja Dzekot 15 millióért (2 éves szerződés, 7 milliós fizu), bár Desijjó is képben van a biznisz keretében. Ez sem kevésbé csubakka, mint a harapós szerződtetése.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-13, 10:04

Ha hinni lehet az edzésbeszámolóknak, akkor Pirlo valamiféle hibrid felállással kísérletezett legtöbbet, ami helyzettől függően lehet 3 és 4 fős védelem egyaránt. Danilot pedig 3 védős felállás szélén használta leggyakrabban.

A mai várható kezdő:

Csecs - Danilo, Bonu, Cselló - Pulika, Bekúr, Artúr, Rabbi, Szandi - Ronci, Kulu

Szerk:

Our #JuveNovara Starting XI: Szczesny, Alex Sandro, Bonucci, Chiellini, Danilo, Cuadrado, McKennie, Rabiot, Ramsey, Kulusevski, Ronaldo.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-12, 23:09

CsT írta:

Nálam egy tudós brigád számolja, hogy megihatok-e 2 sört ha 17:00-kor még vezetnem kell! Smile

Az én tudós bringádom azt számolja hogyan fogom tudni megnézni a meccset meló közben.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-12, 22:15

CsT írta:

Nálam egy tudós brigád számolja, hogy megihatok-e 2 sört ha 17:00-kor még vezetnem kell! Smile
Szerintem inkább ne Smile

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-12, 21:29

bombahoppa írta:
Annak ellenére, hogy Celtic mezben, Paradise Lostot hallgatva, 2015-ös Thummerer Egri Bikavért szopogatva erősen tompulok, igen erősen elkezdett izzadni a tenyerem a holnapi meccs hallatán. Tényleg kora délelőtt lesz?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-12, 21:28

Krisz írta:

Tudom, hogy Sarri után ez kicsit távolinak tűnik, de ezt a felállás dolgot inkább úgy képzelem el, mint Allegrinél, ha kell előhúzza a 352t, de nem az az legjellemzőbb felállás, főleg mert van egy raklapnyi szélsőnk (CR, Koszta, Kula, Bernát + Cuadrado és a Citys kölyök akit nem tudom, hogy kölcsönadunk vagy megy a tarcsiba, esetleg marad a nagycsapatnál). Egy alapvetően 4 védős felálláshoz meg még a rokkantság ellenére is van elég középhátvédünk.

Illetve ahogy mondtam, egy felkészülési meccs pedig nem definiálja 1 évre előre, hogy mit játszik majd a csapat, főleg úgy, hogy a holnapi felállást erősen befolyásolja, hogy ki áll rendelkezésre.
Engem azért meglepne ha Pirló 0 meccsel a háta mögött meccsenként váltana játékrendszert/felállást. De teljesen vakon vagyunk, ez tény. Very Happy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-12, 20:47

CsT írta:

Oké, csak ha 3 védős rendszerben gondolkodunk, akkor mi a faszért adtuk el a 26 milláért vett Romerot (aki 2 éve folyamatosan ebben a rendszerben játszott) 16-ért...? Azt is vegyük figyelembe, hogy Ligt még kb 1,5-2 hónapig nem lesz, mivel gyakorlatilag ez az 1 edzőmeccsünk lesz elég valószínű, hogy ugyanígy állunk majd fel a nyitómeccsen is.

Bernát (leszámítva azt az egy Atleti meccset) szerintem minden belső poszton szar volt eddig, Koszta meg nem egyszerűen odavaló.

Meglátjuk! Smile

Tudom, hogy Sarri után ez kicsit távolinak tűnik, de ezt a felállás dolgot inkább úgy képzelem el, mint Allegrinél, ha kell előhúzza a 352t, de nem az az legjellemzőbb felállás, főleg mert van egy raklapnyi szélsőnk (CR, Koszta, Kula, Bernát + Cuadrado és a Citys kölyök akit nem tudom, hogy kölcsönadunk vagy megy a tarcsiba, esetleg marad a nagycsapatnál). Egy alapvetően 4 védős felálláshoz meg még a rokkantság ellenére is van elég középhátvédünk.

Illetve ahogy mondtam, egy felkészülési meccs pedig nem definiálja 1 évre előre, hogy mit játszik majd a csapat, főleg úgy, hogy a holnapi felállást erősen befolyásolja, hogy ki áll rendelkezésre.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-12, 20:17

Annak ellenére, hogy Celtic mezben, Paradise Lostot hallgatva, 2015-ös Thummerer Egri Bikavért szopogatva erősen tompulok, igen erősen elkezdett izzadni a tenyerem a holnapi meccs hallatán. Tényleg kora délelőtt lesz?

LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-12, 19:58

Jó, mondjuk a vége úgy is ez a 4-3-3 lesz:
Bevásárlóközpont - Page 5 2020-011
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-12, 19:40

Krisz írta:

Gondolom az a baj, hogy nincs se center (Suarez/Dzeko/Ken/akárki) se false9 (Dybala) akit fel tudnánk tenni a pályára. A 352 adja magát Roncival meg Kulával, illetve Cuadrado és Szandi is kiválóan passzol a wingback pozícióba.

Ez egy felkészülési meccs, az egyetlen öngól amit elkövethetünk, az hogy nem próbálunk ki minden szóba jövő taktikát, felállást, játékrendszert. Én azt is remélem, hogy nem ilyen 9-0s meccs lesz, hanem mondjuk egy izzadós 2-1, 0-0 vagy kikapunk, abból lehet a legjobban tanulni.
Oké, csak ha 3 védős rendszerben gondolkodunk, akkor mi a faszért adtuk el a 26 milláért vett Romerot (aki 2 éve folyamatosan ebben a rendszerben játszott) 16-ért...? Azt is vegyük figyelembe, hogy Ligt még kb 1,5-2 hónapig nem lesz, mivel gyakorlatilag ez az 1 edzőmeccsünk lesz elég valószínű, hogy ugyanígy állunk majd fel a nyitómeccsen is.

Bernát (leszámítva azt az egy Atleti meccset) szerintem minden belső poszton szar volt eddig, Koszta meg nem egyszerűen odavaló.

Meglátjuk! Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-12, 18:31

LeRoi10 írta:

Szerintem nem feltétlenül.

De Ligt még kérdőjel, de a többieknek a 3 védős rendszer fekszik a legjobban. Főleg Bonucci erősségei jönnek a 3 védő közepén és Rugani is magabiztosabb volt 3 védős rendszerben. Remélhetőleg De Ligt-nek sem lesz gond. (Barza papa nála is lassabb volt mégis 6-7 éven át a világ elitet oktatta.

Szélsővédők terén szarul állunk, Cuadradonak, Sándornak is fekszik a wingback pozíció. Talán Danilo védekező hiányosságai is eltörpülnek ha mögötte van még valaki biztosítani.  Egyébként Bernicica a Fiorban 3-4-valamiben tolta sokáig a balszélen. Az atletico ellen is 3 védős rendszerben játszotta élete meccsét középen. Pellegrini a Cagliariban is 3 védővel a középpálya szélén játszott.

Ebben a rendszerben Dybala végre csatár lehet. Kulusevski eddig fekete ló, de ha minden igaz akkor holnap ő lesz Ronci ékpárja, meglátjuk mire megy.

Az egyetlen játékos akinek egyértelműen nincs helye a keretben ilyen felfogásban az Douglas Costa. Ha őt mondjuk elcseréljük Keanre, DS megy a Villarealba kis aprópénzért, Pellegrini marad és behúzzuk Locatellit Khedira helyére, McKennie tényleg tud labdabiztos védőt játszani akkor szerintem kész a keret.

Egyébként Pirloval együtt remélem visszatér a kreatív meccselés is. Persze nem várom el, hogy élete első meccsein variáljon, de mocskosul hiányzik az Allegri féle taktikai kiszámíthatatlanság. Can és Berna az Atleti ellen, Barzagli szerepe a 3-5-2 és 4-3-valami közötti váltásokkal (lásd Sevilla elleni gólpassza), Mandzukic-Ronaldo kapcsolat, Mandzu a Real ellen,  stb... lehetne sorolni.

Reálisan nézve ilyen keretet tudok elképzelni.

Csecs (Buffon, Pinso)

De Ligt (Rugani) - Bonucci (McKennie) - Chiellini (Demiral)

Cuadrado (Danilo) - Be'kúr (Ramsey) - Arthur (Locatelli, Khedira ) - Rabiot (McKennie, Nicolussi, Berna) - Sandro (Pellegrini)

Dybala (Kulusevski, ?Pjaca?) - Ronaldo (Kean)

Nem az jött le, hogy leragad majd 1 felállásnál, szóval nem hiszem, hogy egy hiányos kerettel lejátszott bari meccs bármit is kőbe vésne a későbbi felállással kapcsolatban. Kizárólag 3 védős felálláshoz, mondjuk kicsit valóban izgi a mostani keret - Bonuccinak nyilván ez passzol a legjobban, viszont a keret többi tagja két szalagszakadásból frissen felépült spíler, egy formán kívüli, önbizalomhiányos, meccshiányos örök ígéret és egy alapvetően középpályás. Locatelli nagyon kéne, emellett remélem Ken lesz a csatárunk, a többi szvsz részletkérdés.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime2020-09-12, 18:21

CsT írta:
A lapok egyébként 3-5-2-őt (Ruganival) vizionálnak a holnapi meccsre, az hatalmas öngól lenne ehhez a kerethez...

Gondolom az a baj, hogy nincs se center (Suarez/Dzeko/Ken/akárki) se false9 (Dybala) akit fel tudnánk tenni a pályára. A 352 adja magát Roncival meg Kulával, illetve Cuadrado és Szandi is kiválóan passzol a wingback pozícióba.

Ez egy felkészülési meccs, az egyetlen öngól amit elkövethetünk, az hogy nem próbálunk ki minden szóba jövő taktikát, felállást, játékrendszert. Én azt is remélem, hogy nem ilyen 9-0s meccs lesz, hanem mondjuk egy izzadós 2-1, 0-0 vagy kikapunk, abból lehet a legjobban tanulni.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 5 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
5 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: