Fiatalítás olcsón? Ez csak házon belül oldható meg. Annyira elszálltak az árak, hogy klasszisjelölt fiatalt óriási összegért lehet csak igazolni, már az is 20 millió, aki két egyeneset rúgott a labdába. Ha a kettőt akarjuk egyszerre...nos, ez normális utánpótlással megoldható, mi meg Marchisioék óta nem építünk be saját nevelést, vagy legalábbis időt nem hagyunk nekik, hogy állandó kerettagokká váljanak.
Elég sok problémát kell megoldani egyszerre:
1. Fiatalítás: nem részletezem, a lényeg fentebb
2. Gazdasági egyensúlyba hozatal: magas fizetésű játékosok elküldése láthatóan baromi problémás, kevés játékosunk piacképes, tőlük viszont nem kellene megválni
3. Nincs sikerorientált koncepció: Conte alatt az ItalJuve volt a vezérelv, Allegri első éveiben túlnyomórészt költséghatékony vételekre törekedtünk (kb. csak Higuaín volt előre is egyértelműen anyagilag veszteséges) úgy, hogy a minőséget kerestük (Alves, Sandro, Pjanic, Dybala, Khedira - igen, őt is bizonyos formában ide kell sorolni), olyanokat, akik megfelelő személyiségjegyekkel és kellő sikerorientáltsággal rendelkeznek, és nem ártott ehhez a legtöbb igazolás esetében a tapasztalati tőke. Cardiff után volt az első eltérés, megpróbáltunk fiatalítani (legalábbis ez volt a terv, Bernardeschi és Bentancur volt a két játékos, akit fel tudtunk mutatni...), közben esett a minőség, sem Bonuccit, sem Alvest nem sikerült pótolni. Utána jött a Ronaldos év, amikor amúgy jól igazoltunk, és győztes típusú keret alakult ki, a BL-t abban az évben be kellett volna húzni. Aztán jött az edzőváltás, egy nem győztes típusú szakembert igazoltunk, ráadásul gyengült a keret több poszton. A játékosok sem voltak gondosan kiválogatva, Ramsey és Danilo semmilyen körülmények között nem kerülhettek volna ide.
4. Nincs spirito: nincsenek olyan játékosok, akik igazán küzdenének ezért a mezért, vagy csak annyira kevesen vannak, hogy ez a játékunkon nem látszik. Zsoldoscsapat lettünk, kevés olasszal, kevés küzdő játékossal, akik voltak, azokat létszámban nem sikerült pótolni.
5. Minőség hiánya: igen, ez is gond. Elég, ha a Bayern-PSG-Real-Barca-Liverpool ötöst megnézzük, előrébb van a keretük, hiába a Barcanál most generációváltást akarnak. Nálunk a klasszisok: Ronaldo, Chiellini, Sandro, Dybala. Egyébként én Dybalaval kapcsolatban még mindig kissé szkeptikus vagyok, az az érzésem, hogy az ő képességeihez sokkal jobban illik egy Pep-féle, magasan játszó, tiki-takázó csapat, vagy mondjuk egy gegenpresselő Liverpool. Egyszerűen azért mondom ezt, mert neki igazából nincs posztja, védekezni nem tud és nem is nagyon akar, Sarrinál false ninet játszott, ott jó volt ugyan, de ahhoz túl mélyről indult, hogy ki lehessen maxolni a tudását. Pirlonak egy komoly pressinget kell begyakoroltatnia a csapatával, hogy Dybala kvalitásai kijöjjenek.
Kapusposzton amúgy nincs baj, de amúgy a többi csapatrészben van kivetnivaló. A védelem a széleken gyenge, Sandro egyedül balbekknek baromi kevés. A középpálya eleve kevés, az egyetlen klasszistól sikerült megválni, akit korlátozott a Sarriball. A támadósor meg ugyan minőségi, de számban vékony.
Lehetne még amúgy sorolni, de Pirlonak ezt mindet meg kellene oldani egy szezonon belül, szerintem már azon sakkozhat, hogy milyen eredeti elképzeléseket szorítson háttérbe, mert nem valósítható meg minden.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-19, 17:14
Úgy érzem egy kicsit sok van belelátva a dolgokba. De mi a tény? Elküldtük Sarrit, jött Pirlo meg Matuidi kérte a szerződése felbontását, ennyi, a többi kitaláció. Khedirától és Higuaintól nem azért szabadulna a csapat mert idősek, hanem mert a fizetésük nem áll arányban a teljesítményükkel. Fiatalítás, közben meg a velünk szóba hozott játékosok egy része 30 év környékén jár. Őszintén kétlem, hogy itt valami drámai nézőpontváltás lesz, simán csak arról van szó, hogy racionalizálni kellene a kereten ,mert teljesen elszállt a bérköltség. Ehhez meg nyilván a csapaton kívül kellene tudni a sokat kereső koloncokat és olcsó fiatalokkal helyettesíteni.
Krisz, Petike007 and bombahoppa like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-19, 16:57
Petike007 írta:
Nekem ezek alapján jön le a teljes koncepciótlanság.
Egyszerre akarunk Bl győztes csapatot meg CR-t meg brandet meg mindent is.
Ez olyan hogy orgiazni megyünk de szűznek is akarunk maradni. Nem megy...
Ez mondjuk egy független elemzés, nem hivatalos kommunikáció. Nekem is zavaros volt ez a dolog, de ha annyit jelent, hogy 29-30as befutott és tapasztalt spílerek helyett ilyen 20as évei elejét taposó játékosokat kezdünk el hajtani akkor abban van logika. Így látatlanba azt mondanám, hogy kb ugyanannyiba kerülnek a végén és teljesítményben annyira nem maradnak le, emellett viszont van piaci értékük.
Az lehet realitás, hogy amíg a covid okozta gazdasági helyzet normalizálódik, addig kicsit parkolópályára kerülnek a BL álmok és marottázunk.
Egyébként ez a helyzet akár egy lehetőség is lehet hogy ráverjünk a vetélytarsakra amíg azok visszább vesznek. Olvastam egy riportot a wizzair vezérrel, aki elmondta, hogy a cég pontosan az ilyen recessziós esetek miatt kezelte konzervatívan az osztalékokat és a befektetéseket, szóval jól állnak kessel, így míg kb az összes légitarsaság a nadragszíjjat cibálja, addig ők pont ellenkezőleg, nőni próbalnak, új gépeket venni stb. Na most nem tudom hogy mi hogy állunk pénzügyileg (illetve az Exor) de most pont visszaszerezhetnénk amit a calciopoli elvett. Szóval az rendben van, hogy átállunk fiatalabb spílerekre, meg megnyomjuk az utánpótlást, de mellé meg kell tartani a Ronci-De Ligt vonalat, emellett Haaland pl simán lehet egy Neymar deal. 75 milla jövőre, ami 2 év múlva akár a dupláját is érheti (már ha van aki kipengeti).
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-19, 16:23
zetterberg40 írta:
Itt pedig egy rövid összefoglalója a calcioefinanza cikkének a klub pénzügyi helyzetéről és a kilátásokról: https://twitter.com/AroundTurin/status/1295971359462436864
Az eredeti cikk elérhetősége: https://www.calcioefinanza.it/2020/08/17/budget-mercato-juventus/
Nekem ezek alapján jön le a teljes koncepciótlanság.
Egyszerre akarunk Bl győztes csapatot meg CR-t meg brandet meg mindent is.
Ez olyan hogy orgiazni megyünk de szűznek is akarunk maradni. Nem megy...
Krisz likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-19, 14:21
zetterberg40 írta:
Itt pedig egy rövid összefoglalója a calcioefinanza cikkének a klub pénzügyi helyzetéről és a kilátásokról: https://twitter.com/AroundTurin/status/1295971359462436864
Az eredeti cikk elérhetősége: https://www.calcioefinanza.it/2020/08/17/budget-mercato-juventus/
Tehát, röviden annyi, hogy fiatalítunk és elkerüljük a drága igazolásokat? Hát akkor eléggé felesleges volt kibaszni Marottat, a fillérbaszást senki nem műveli jobban nála. Ez az összefoglaló, mondjuk kicsit zavaros és van egy pár ellentmondás a tweetek között. Illetve ebben a kontextusban az ilyen Artúros plusvalenzas dealek is értelmezhetetlenek.
Jó lenne valami klubtól érkező info...
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-19, 09:15
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-18, 22:31
zetterberg40 írta:
Feldobta az ajánlások között a yt:
A risk management rész, illetve a transitional year disappointment Pirlo személyével enyhítve az nagyon rafinált Juvés lépés lenne. Mondjuk aztán belemennek ebbe a Nedved-Paratici témába amit szvsz nem kellett volna, de amúgy nagyon jó eszmefuttatás.
bombahoppa likes this post
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-18, 20:49
Krisz írta:
Hááát, nem tudom, az Arsenal elég nagy szemétdombnak tűnik nekem. Bellerínt én inkább kerülném, nagy kerdőjel nekem, teljesítményben, fittségben, potenciálban. Torreirara rarabolnék, Auba nyilván elit (bár ő pont a Malac transzfer lenne), de ki más van ott? A srácok akik a szezon végén villantottak valamit a tarcsiból én mindenképp fenntartásokkal kezelném. Kazetta amúgy kb semmilyen értelemben nem kiemelkedő, kb akkora mint Dybala és fele olyan penge meg 3 évvel idősebb, mellé viszont jó drága, totál csubakka lenne. Ha a csapat szerkezetét nézzük (és bármennyire adja magát kizárjuk Roncit mint center), akkor egy böszme, melós, nem ügyetlen bólyára lenne csak szükség, minden másra ott a MastercardDybala. Bármennyire is csípem Jimenezt, sem ő, sem Zapata vagy Milik nem illik ide, vagy azért mert nem sokat melóznak vagy azért mert egy potenciális cserecsatár szerep nem passzol hozzájuk. Ha esetleg a stáb látna fantáziát Jovicban, mármint, hogy fejben helyre rakja, akkor benne elég szép potenciál lenne és valószínűleg olcsón el lehetne hozni. Egyéb és kevésbé rizikós ötletem nincs. Mondjuk alapból a kpval kellene kezdeni a rekonstrukciót...
Nem tudom, hogy a kölcsönvételek mennyire válnának be, de Jovicot ilyen formában el tudnám képzelni. Baromi nehéz lesz megoldani ezt a cserecsatár kérdést is addig, amíg ennyire nem tudunk túladni a feleslegen, sokat nem tudunk (és nem is érdemes) költeni rá, szóval vagy egy kölcsönvételt vagy egy rutinos játékost tudnék elképzelni. Egyébként a Romaval lehetne bizniszelni szeptemberben, ott bőven vannak olyan játékosok, akik számunkra is hasznosak lehetnek. Zaniolo lenne az első a sorban nyilvánvalóan, de én Dzekot abba a melós cserecsatár körbe belesorolnám. Florenzi, Lorenzo Pellegrini, Spinazzola, Mancini, szóval lenne kikből válogatni.
Egyébként nekem furcsamód Giroud jutott eszembe, oké, ő elég lassú, viszont erős, technikás, és tuti, hogy helyet csinálna mind Ronaldonak, mind Dybalanak. Én legalábbis látnék benne fantáziát, a fizetése viszont valószínűleg túl magas lenne.
Bellerín a sebessége miatt már kapásból hasznos lehetne. 25 éves, tehát attól kevésbé kell tartani, hogy ha nem válik be, ne tudnánk plusvalenzaval kijönni belőle. Torreirat én is csípném, elsősorban kettejüket tartanám jó húzásnak.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-18, 20:34
Feldobta az ajánlások között a yt:
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-18, 20:19
Malloy írta:
Ha nem tudjuk rávenni a felesleget, hogy távozzanak ingyen (malac, Khedira) akkor én azt csinálnám, hogy belengetem nekik, hogy kölcsön lesznek adva a vilag seggelyukaba valami fityfasz csapatnak. Ha már úgyis ki kell fizetni a bérüket, akkor legalább szopjanak az ingyenélők.
Kabul mondjuk jó hely.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-18, 20:18
Malloy írta:
Ha nem tudjuk rávenni a felesleget, hogy távozzanak ingyen (malac, Khedira) akkor én azt csinálnám, hogy belengetem nekik, hogy kölcsön lesznek adva a vilag seggelyukaba valami fityfasz csapatnak. Ha már úgyis ki kell fizetni a bérüket, akkor legalább szopjanak az ingyenélők.
A kölcsönt ugyanúgy visszautasíthatják. Egyedül a lelátót tudjuk megtenni, de pénzügyileg az ugyanolyan bukó.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-18, 19:07
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-18, 18:46
Tankcsapda írta:
Csak 3-4 jobb opció lenne kapásból az Arsenalból, élen Bellerínnel. Amúgy ahogy írták előttem is, plusvalenza az értelme. Csak az a baj, hogy egy nem piacképes játékostól - aki ingyen érkezett - egy nem piacképes játékossal akarunk szabadulni, aki tízmilliókért érkezne. A Piggy-transzfer kicsiben, tuti minusvalenzas lenne Lacazette.
Azzal önmagában véve nincs baj, ha korosabb játékost akarunk igazolni. Biztos vagyok benne, hogy Pirlonak szüksége lesz további tapasztalt játékosokra, akikkel a gyors sikert könnyebben elérheti, csak akkor olyanokban gondolkodjunk már, akik kb. 10-15 millióból megvannak, hiába baromi nehéz rálelni ezekre a játékosokra.
Jobban örülnék, ha a ManU-ba sikerülne Costaval csomagban elpasszolni, feltéve, hogy Pogbat vissza akarjuk hozni.
Hááát, nem tudom, az Arsenal elég nagy szemétdombnak tűnik nekem. Bellerínt én inkább kerülném, nagy kerdőjel nekem, teljesítményben, fittségben, potenciálban. Torreirara rarabolnék, Auba nyilván elit (bár ő pont a Malac transzfer lenne), de ki más van ott? A srácok akik a szezon végén villantottak valamit a tarcsiból én mindenképp fenntartásokkal kezelném. Kazetta amúgy kb semmilyen értelemben nem kiemelkedő, kb akkora mint Dybala és fele olyan penge meg 3 évvel idősebb, mellé viszont jó drága, totál csubakka lenne. Ha a csapat szerkezetét nézzük (és bármennyire adja magát kizárjuk Roncit mint center), akkor egy böszme, melós, nem ügyetlen bólyára lenne csak szükség, minden másra ott a MastercardDybala. Bármennyire is csípem Jimenezt, sem ő, sem Zapata vagy Milik nem illik ide, vagy azért mert nem sokat melóznak vagy azért mert egy potenciális cserecsatár szerep nem passzol hozzájuk. Ha esetleg a stáb látna fantáziát Jovicban, mármint, hogy fejben helyre rakja, akkor benne elég szép potenciál lenne és valószínűleg olcsón el lehetne hozni. Egyéb és kevésbé rizikós ötletem nincs. Mondjuk alapból a kpval kellene kezdeni a rekonstrukciót...
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-18, 11:58
zetterberg40 írta:
Amúgy Kazetta milyen logika alapján lenne jó nekünk? 29 éves, az angliai fizukat ismerve gondolom horrorfizuja van, transzferdíja valszeg szintén magas, és ha gáz van, gyarkorlatilag mozdíthatatlan lenne mint Kebapék. Nála szerintem még a Milik verzió is jobb.
Csak 3-4 jobb opció lenne kapásból az Arsenalból, élen Bellerínnel. Amúgy ahogy írták előttem is, plusvalenza az értelme. Csak az a baj, hogy egy nem piacképes játékostól - aki ingyen érkezett - egy nem piacképes játékossal akarunk szabadulni, aki tízmilliókért érkezne. A Piggy-transzfer kicsiben, tuti minusvalenzas lenne Lacazette.
Azzal önmagában véve nincs baj, ha korosabb játékost akarunk igazolni. Biztos vagyok benne, hogy Pirlonak szüksége lesz további tapasztalt játékosokra, akikkel a gyors sikert könnyebben elérheti, csak akkor olyanokban gondolkodjunk már, akik kb. 10-15 millióból megvannak, hiába baromi nehéz rálelni ezekre a játékosokra.
Jobban örülnék, ha a ManU-ba sikerülne Costaval csomagban elpasszolni, feltéve, hogy Pogbat vissza akarjuk hozni.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-18, 11:16
zetterberg40 írta:
Amúgy Kazetta milyen logika alapján lenne jó nekünk? 29 éves, az angliai fizukat ismerve gondolom horrorfizuja van, transzferdíja valszeg szintén magas, és ha gáz van, gyarkorlatilag mozdíthatatlan lenne mint Kebapék. Nála szerintem még a Milik verzió is jobb.
Gondolom megpróbálnánk bevonni Ramsey-t az üzletbe és lenne megint plusvalenza! Artúrnak is kb annyi értelme volt, semmi több.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-18, 10:48
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-18, 08:39
Zuliani: È tempo di mercato e io lo seguo così : La prendo con ironia per digerire tutto e il contrario di tutto
Kb annyit tesz, hogy itt a mercato, iróniával fogadom az összes (hírt) és az összes hír cáfolatát.
Vicces azért hogy itt tart a sportújságírás...
Petike007 likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-17, 23:05
Végig pörgetve a mai bullshit hírfolyamot kevés jó pletykával találkoztam:
Dybala nem is 15M-t akar hanem 20-at. (Sportmediaset)
Az Atalanta vinné Perin mellett Romerot is (Agresti)
Costa ügynöke a MU-val tárgyal (Di Marzio)
Kebab csak akkor hajlandó távozni ha a fennmaradó bérét kifizetik (bár ennek nem tudom mi értelme lenne, akkor inkább rohadjon meg a lelátón).
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-17, 19:11
Petike007 írta:
Állam szerintem pont az a gépállat akire szükségünk lenne. Nem is drága. Instant get nálam is
Úgy látszik, őt csak az Everton érdekli, fura egy ízlése van. Amúgy az én szívem Florentino Luisért dobog, moneyball és játék alapján is. Brutál statjai vannak, oké bohócliga, de akkor is, ő a rohamnéger definíciója. 20 éves, 18 millára becsülve transfermakton, 30ért olyan lenne mint a Vidal deal.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-17, 16:01
CsT írta:
"Arthur Melo has been denouned by the local police in Palafrugell in the early hours after they caught him positive in an alcohol control after suffering a mild traffic accident."
Remek srácnak tűnik
Nekem az tetszik hogy tripper miatt nem játszott egy Bl meccsen. Hatalmas példaképpel gazdagodunk a személyében.
Krisz, CsT, bombahoppa and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-17, 15:26
CsT írta:
"Arthur Melo has been denouned by the local police in Palafrugell in the early hours after they caught him positive in an alcohol control after suffering a mild traffic accident."
Remek srácnak tűnik
Legalább nem ő okozta... Muszáj lesz úgy szűrnie, mint Vidalnak... muhahahahaha
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-17, 14:53
CsT írta:
Remek srácnak tűnik
Vicces lenne ha Marotta még itt lenne, még meg sem érkezett és már kivágná a csapatból.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-17, 14:37
Remek srácnak tűnik
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-17, 11:00
Krisz írta:
Rugani - Florenzi csere?
Nem lenne rossz ötlet, még úgy sem, hogy Florenzi sem a legélesebb kés a fiókban, de legalább sok poszton bevethető. De igazából én nem sok realitását látom. Ő a régi vezetőség és valszeg Trottyi kibaszása miatt távozott, gondolom az új tulaj nem egyből a local hero eladásával akar kezdeni.
Mellesleg napról napra rosszabb nevek röpködnek. Dzeko, David Silva, ma már Suarez..
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-17, 10:52
Remzy közben coming out-olt egyet, hogy nagyon bánja, hogy elhagyta az Arsenalt mert az otthona...stb ilyenkor szokásos faszságok. Csak reménykedjünk benne, hogy ott valaki megsajnálja és visszaviszik, bár gondolom csak majd valami kölcsön + 5-10 milla konstrukcióban esetleg jöhet egy swap üzlet valakire.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-17, 10:18
Rugani - Florenzi csere?
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-16, 22:19
Krisz írta:
Borítékolva volt hogy mindkettő ránkrohad. Nyugdíjkorhatár közelében egyedül az számít mennyit tudnak bankolni. A Malac ilyen mentalitás mellett biztosan nem azért játszik, mert hajtja a tűz. Ronaldinho még most is azt mondta, hogy bármilyen klubban szívesen játszik ha nem kell edzenie, tehát meccsnapon megjelenik a pályán és amúgy lehet mellette zabálni, piálni, bulikázni, kurvázni. A Malacnak se való már a profi foci. Khedira meg egész életében alibizett, a baj, hogy volt mindig valami balek aki fizetett ezért. Kb ugyanazt kell csinálni a lelátón mint amit alapból a pályán nyújt.
Ramsey kicsit más tészta, érte lehet még pénzt kapni, mert papíron nem rossz ő, csak azt kell elhitetni a vevővel, hogy elfogadható mennyiségű meccsen képes lesz pályára lépni.
Azért szimpla alibifocival nem játszott volna a Realban és nálunk évekig és nem lett volna sokáig a német válogatott alapembere. Én annak ellenére, hogy azt sem akartam, hogy nálunk játsszon, valahol kedveltem azért, mert ezelőtt minden súlyos sérüléséből talpra állt, miközben más játékosok sérülését egy súlyos sérülés is tönkretette, és mindig visszakerült a kezdőbe. Mourinho, Löw, Allegri, Sarri, ennyi edző nem tévedhet egy játékossal kapcsolatban. Az állhatatossága miatt csalódás, hogy most - valószínűleg - csak a pénz miatt tölti ki a szerződését. De túl romantikus vagyok én ahhoz, hogy elfogadjam a túlzott anyagiasságot. Konkrétan az utóbbi két szezonban annyit volt sérült, hogy akár az éves fizetéséről is lemondhatna, ha már ennyire maradni akar. (talán 60 meccsről beszélhetünk)
Allan meg jó lenne, de jelenleg fölösleges bárkiben is gondolkodni, aki sokba kerül. Majd jön David Silva 34 évesen csillagászati fizetésért. Amúgy két szezonra, ha Khediratól és Ramseytől is sikerülne megszabadulni még meg is nézném, mit tudna nálunk.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-16, 20:27
Krisz írta:
Fél Európával összehozták már Allant, vajon mi nem akarunk rápróbálni? Nem az a fiatal titán kategória ugyan, de még jó korban van. Jelenleg 3 használható kpnk van, szóval akkor is befér, ha vannak egyéb terveink is.
Amúgy ezek a Paraticis írások, nekem annyira hiteltelenek. Olyan bennfentes dolgokat írnak, amikről tényleg, csak a top menedzsment tudhat, ők meg miért fecsegnék ki? A másik dolog, pedig mennyi tartalom vész el fordítás közben - nálam az "avval" után rögtön el is vágta magát.
Állam szerintem pont az a gépállat akire szükségünk lenne. Nem is drága. Instant get nálam is
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-16, 19:54
Fél Európával összehozták már Allant, vajon mi nem akarunk rápróbálni? Nem az a fiatal titán kategória ugyan, de még jó korban van. Jelenleg 3 használható kpnk van, szóval akkor is befér, ha vannak egyéb terveink is.
Amúgy ezek a Paraticis írások, nekem annyira hiteltelenek. Olyan bennfentes dolgokat írnak, amikről tényleg, csak a top menedzsment tudhat, ők meg miért fecsegnék ki? A másik dolog, pedig mennyi tartalom vész el fordítás közben - nálam az "avval" után rögtön el is vágta magát.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2020-08-16, 14:44
Tankcsapda írta:
Elvileg Khedira sem akar távozni. Még Higuaín esetében valahol meg is értem, hogy be akar tartani a klubnak, mert anno elég könnyen lemondtak volna róla, amikor Ronaldot leigazoltuk. De Khedira esetében csak a fizetés játszik - bár Piggynél is valószínűleg csak ez lehet az indok. Ha már ennyi porcelánlábú játékost igazolunk, nem lehetett volna felvenni egy olyan munkajogászt, aki belefoglalja a szerződésbe, hogy x mennyiségű kihagyás után a klub által felajánlott közös megegyezéses szerződésbontást el kell fogadni? Mármint nyilván legyen egy garanciális anyagi vonzata a megegyezésnek (fizetés felének megfelelő összegért), de Khedira esetében ezt legalább a hosszabbításnál bele kellett volna foglalni. Vagy ha ez vagy ehhez hasonló ajánlat megtörtént, akkor a tökömnek kellett vele hosszabbítani. Ránk fog rohadni mindkét játékos még a következő szezonra.
Ramsey hasonló eset, csak anyagilag még rosszabb. Plusz Khedira és Higuaín azért hoztak egy szintet (saját kis korlátaik között), ezzel szemben a walesi az egyik legrosszabb igazolásunk Andrea Agnelli érájában. A vételára miatt Piggy is, de Ramsey már a teljesítménye miatt is.
Borítékolva volt hogy mindkettő ránkrohad. Nyugdíjkorhatár közelében egyedül az számít mennyit tudnak bankolni. A Malac ilyen mentalitás mellett biztosan nem azért játszik, mert hajtja a tűz. Ronaldinho még most is azt mondta, hogy bármilyen klubban szívesen játszik ha nem kell edzenie, tehát meccsnapon megjelenik a pályán és amúgy lehet mellette zabálni, piálni, bulikázni, kurvázni. A Malacnak se való már a profi foci. Khedira meg egész életében alibizett, a baj, hogy volt mindig valami balek aki fizetett ezért. Kb ugyanazt kell csinálni a lelátón mint amit alapból a pályán nyújt.
Ramsey kicsit más tészta, érte lehet még pénzt kapni, mert papíron nem rossz ő, csak azt kell elhitetni a vevővel, hogy elfogadható mennyiségű meccsen képes lesz pályára lépni.