Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+17
tjunior
EsztéNégy
Téjlor89
Tankcsapda
virracocha
_Tyler
Krisz
CsT
zetterberg40
bombahoppa
vektra
simoon
LeRoi10
DartagnanX
Malloy
_DREAM_
Petike007
21 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
tjunior
Allegri jobbkeze

Bevásárlóközpont - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-18, 14:38

Petike007 írta:
Nálunk amitől fázok, hogy a 70 millás mínuszt csak piacképes játékos eladásával lehetne fedezni. Jelenleg egy ilyet látok, és az pedig Dybcsi lenne.
Az a 70 már 90 a hivalos jelentés ott a honlapon Higu lelépése után.
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-18, 14:34

zetterberg40 írta:

Benne van a pakliban...
A Covid miatt az igazán szívás az, hogy a transzferdíjak is jóval alacsonyabban vannak. Covid nélkül lehet 90-100 millió a piaci értéke, most meg max 60-70.

Ez azt jelenti, hogy mi is olcsóbban tudunk venni. DS és Khedira eltakarításával elég pofás lehet ez a mercato (gondolom ez azt is jelentené, hogy Pellegrini marad, illetve, hogy veszünk egy kpt).
Ha meg DSt a PSGnek adjuk el, akkor Dzeko ára is jócskán lejjebb fog menni, mivel nem játszik a plusvalenza mutyi.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-18, 14:02

Petike007 írta:
Nálunk amitől fázok, hogy a 70 millás mínuszt csak piacképes játékos eladásával lehetne fedezni. Jelenleg egy ilyet látok, és az pedig Dybcsi lenne.

Benne van a pakliban...
A Covid miatt az igazán szívás az, hogy a transzferdíjak is jóval alacsonyabban vannak. Covid nélkül lehet 90-100 millió a piaci értéke, most meg max 60-70.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-18, 13:56

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-18, 13:47

CsT írta:
A velünk is szóba hozott Dest pedig nagy valószínűséggel a Bayernben folytatja. Sad

Kár...pedig az ilyen lehetőségekre kellene rárepülnünk.

Elnézve a keretet, talán jobban is járunk, ha a 3 védős rendszert preferálja Pirlo, mert nincsenek normális szélsővédőink. Négy védős rendszerhez szerintem Szandi helyett kellene egy új, motivált arc. A másik oldalon pedig egy echte szélsővédő, holott Pulikával nincs bajom.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-18, 13:19

zetterberg40 írta:
Pjaca orvosin van a Genoanál.

Milik Romaba szerződése előtti orvosi Svájcban van, hogy megbizonyosodjanak róla, minden rendben van a térdeivel. Ha rosszak az eredmények, akkor megint visszajutunk Suarezhez Laughing
Amúgy a Roma ilyen konstrukcióban fizet a lengyelért: 3 millió (kölcsön) + 15 millió (kötelezően érvényesítendő transzferdíj) + 7 millió (bónuszok). 
Nekünk ennyiért biztosan nem adta volna ADL.
A velünk is szóba hozott Dest pedig nagy valószínűséggel a Bayernben folytatja. Sad

Di Marzioék szerint Suarez már nincs képben, ha Jacko nem jön össze akkor Zsiru felé fordulunk, ami már nagyon gáz lenne.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-18, 13:05

Pjaca orvosin van a Genoanál.

Milik Romaba szerződése előtti orvosi Svájcban van, hogy megbizonyosodjanak róla, minden rendben van a térdeivel. Ha rosszak az eredmények, akkor megint visszajutunk Suarezhez Laughing
Amúgy a Roma ilyen konstrukcióban fizet a lengyelért: 3 millió (kölcsön) + 15 millió (kötelezően érvényesítendő transzferdíj) + 7 millió (bónuszok). 
Nekünk ennyiért biztosan nem adta volna ADL.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-18, 08:21

Malloy írta:

Szerintem ez a Plus valenzarol szól. Majd megy cserébe DS 10-ért.
Remelem...

Karsdorp miatt kútba esik a DS->Roma biznisz, aki az Atalanta után a Genoaba sem hajlandó igazolni.
A PSG kerülhet újra képbe, mert Bernat térde szétszakadt.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 23:03

Tankcsapda írta:

Azért ez a 16 millió kicsit sok érte. 10 még oké, ez viszont így lehúzás. Ha Pirlonak kellett, akkor ezt a néhány milliós ráfizetést még meg is érhette rákockáztatni, de attól még marha sok ez érte.

Szerintem ez a Plus valenzarol szól. Majd megy cserébe DS 10-ért.
Remelem...
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 22:35

Malloy írta:
Szerintem pusztán arról van szó, hogy nem volt olyan csatár a piacon:
1. Aki tetszett volna a klubnak hosszú távon
2. Megengedhetjük magunknak

Ergo Dzeko jó vétel. Rövidtávra kötelezzük el magunkat, de mégis várható tőle egy átlagos jó teljesítmény.

Azért ez a 16 millió kicsit sok érte. 10 még oké, ez viszont így lehúzás. Ha Pirlonak kellett, akkor ezt a néhány milliós ráfizetést még meg is érhette rákockáztatni, de attól még marha sok ez érte.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 21:50

Valójában az bassza fel az ember agyát, hogy mi fizetünk a 32 éves malacnak, hogy húzzon el innen, a Lóma meg leránt 16 misiről a 34 éves Dzekoért (akire egyébként nincs szükségük ergo ua a szitu).

Amúgy úgy kellett volna odamenni tárgyalni, hogy vinni a képet, hogy Suarez már Perugiában van és ha nem adjátok 5 milláért Dzekot, akkor őt vesszük meg.

Mellesleg lehet a DS üzlet is kútba esik, ha Karsdorp nem megy el Genovába, akkor még plusvalenza se lesz. Na akkor lesz igazán védhetetlen a Dzeko üzlet.

Lehet a kannibál csak bebiztosítja magát a vizsgával , hogy át tudjon jönni a Serie A-ba ha esetleg elfelejt befizetni némi adót Spanyolországban! Smile
fktgbr
Labdaszedő
Labdaszedő
fktgbr

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 21:35

Krisz írta:
Engem inkább az zavar, hogy Suarez, minek kínlódik az olasszal? Ha egyszerre jön a kettő az kb védhetetlen.
Remélem,csak kapott az alkalmon,hogy most átnyomják a nyelvvizsgán,és kap egy ajándék eus útlevelet. Jól jön az máskor is,gondolhatja.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 21:26

Engem inkább az zavar, hogy Suarez, minek kínlódik az olasszal? Ha egyszerre jön a kettő az kb védhetetlen.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 21:12

Szerintem pusztán arról van szó, hogy nem volt olyan csatár a piacon:
1. Aki tetszett volna a klubnak hosszú távon
2. Megengedhetjük magunknak

Ergo Dzeko jó vétel. Rövidtávra kötelezzük el magunkat, de mégis várható tőle egy átlagos jó teljesítmény.

Krisz likes this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 20:58

sneco7 írta:
Komolyan ezt a Dzeko vonalat nem értem...valaki magyarázza már el,hogy ő miért jó nekünk...

A statok még mindig azt mutatják, hogy remek center, Pirlonak meg kell egy. Szerintem senki nem húzná a száját, ha nem kellene érte fizetni és nem keresne annyit, mint a Malac. Egyébként én kb csak Miliket tudnám mondani, aki karakterre hasonló és elérhető. Ha matekolunk egy kicsit, akkor Dzekoért fizetünk 10 millát + 2 évre 7.5, akkor az 45 milla bruttó. Milik mennyi lenne most? Jó indulattal 30ért meg tudjuk venni, +5 évre 3-4 millás fizu, szóval mondjuk bruttó 65 milla. 3 év múlva 30 évesen ha feltételezzük, hogy fizikálisan rendben van mennyit kaphatunk érte? 15? Szóval meglehetősen optimistán kalkulálva is ott tartunk, kb mint Dzekoval.

Petike007 likes this post

sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 20:14

Komolyan ezt a Dzeko vonalat nem értem...valaki magyarázza már el,hogy ő miért jó nekünk...
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 20:10

Holnap délután 2-kor hivatalos Kulu bemutató, emellett Dzeko szintén beeshet délutánra.
Az megvan, hogy Ronci és De Ligt után Dzeko nyomja majd a legjobban a klub könyvelését?!

A Kean vonal is él.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 20:05

LeRoi10 írta:
Közben hivatalosan kibasztuk Higanyt. 18,3 milliót buktunk rajta + Dzeko költségei. Ennyire azért nem volt szar...
18 millát így is úgy is bukunk rajta a szezonban
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 20:00

Közben hivatalosan kibasztuk Higanyt. 18,3 milliót buktunk rajta + Dzeko költségei. Ennyire azért nem volt szar...
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 19:59

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 19:53

Suarez sikeresen abszolválta a B1-es olasz nyelvvizsgát, amivel az útlevelet is megszerzi, de Dzeko az új Juve csatár, mivel Milik rábólintott a Roma ajánlatára.
Dzeko ára 16 millió, 2 évre ír alá, évente 7.5 milliós fizu. Az anyagi vonzata horror minden szempontból, de ez van. Nem jó ez az irány szerintem, de remélhetőleg nem a tavalyi volt az utolsó értelmezhető éve a bosnyáknak, és még maradt benne némi kraft.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 14:01

Paratici folyton széthagyja a papírjait! Smile Smile

Bevásárlóközpont - Page 4 Terzo-pizzino-Paratici_50

LeRoi10, bombahoppa and Juve1974 like this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 13:10

CsT írta:

Jogos, én is csak a sebesség miatt sunázom Kosztát.

A 4-3-3 szerintem annyival bonyolultabb, hogyha Dibcsit lecseréljük Dzekora/Roncira akkor egy teljesen másfajta játékstílusra kell váltani, mert ők nem fognak visszalépkedni és a kp-ről indulni illetve a 4-3-3-hoz mindenképpen kellene (létszámban) Koszta (vagy helyette egy új szélső, bár mintha Ken játszott volna ott a válogatottban).
Még létszámban sem kell Koszta. Tele vagyunk ballábas jobbszélsőkkel, Koszta mellett Berna és Kulu. Meg ugye Cuadrado. Balszél Roncié. Amennyit láttam belőle Pellegrini sem lenne elveszett ott, ráadásul Luka a jobb lábát is tudja használni. És legvégső esetben ha jönne, Kean is opció.

Ronci ( Pellegrini, Berna, Kean) Dzeko/Dybala (Kean) Kulu (Berna/Cuadrado)

Mondjuk szerintem nem sokszor fogunk játszani szélsőkkel, a taktikai repertoárban tartáshoz Koszta túlbiztosítás.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 12:31

Krisz írta:

A 433 (Dybala false9, Kula jobbszélső) is simán játszik szvsz, Kula klasszisokkal jobb mezőnymunkában, mint Koszta, ezért a pressinggel és az egyensúllyal se lenne gond.

Igazából ahogy ezeket leírtuk, az jön le, hogy Koszta kb minden szögből nézve felesleges. Egyedül a sebessége az ami szerintem tényező, mert azzal elég szarul állunk még úgy is ha ő is a kezdőben van.
Jogos, én is csak a sebesség miatt sunázom Kosztát.

A 4-3-3 szerintem annyival bonyolultabb, hogyha Dibcsit lecseréljük Dzekora/Roncira akkor egy teljesen másfajta játékstílusra kell váltani, mert ők nem fognak visszalépkedni és a kp-ről indulni illetve a 4-3-3-hoz mindenképpen kellene (létszámban) Koszta (vagy helyette egy új szélső, bár mintha Ken játszott volna ott a válogatottban).
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 12:22

CsT írta:

Csak az a különbség, hogy Zambrotta minden poszton klasszis teljesítményt tudott nyújtani, Bernát meg eddig minden poszton megégett, bár szerintem WB-nek még mindig jobb lehet mint pl trequartistának. Smile

Nekem az Agrestis hírcsokorból az jön le, hogy Pirlo inkább egy 2 csatáros és kevésbé (támadó) szélsőjátékra épülő focit akar. Ezért kell Dzeko mellé Ken is és ezért adnánk túl megfelelő ajánlat esetén pl Kosztán.

Ez lehet egy 3-5-2/4-4-2 vagy ennek valami hibrid variálása (Huh...egyből lett is egy apró erekcióm Very Happy).

Bár támadószervezőt még mindig nem látok, a Novara ellen talán Remzi feladata lett volna, de nem igazán tudta megoldani.

Egy Csecs - De Ligt, Bonu, Cselló - Puli,Bekúr,Artúr,Rabbi,Szandi - Dybala,Ronci kezdő nem hangzik rosszul. Demiral,Meki,Kulu,Dzeko (talán még Bernát is) pedig minőségi cserék. Néha pedig elbírnánk Rugát,Danilót,Ramsey-t vagy Ken-t is.

Én jóval bizakodóbb vagyok mint tavaly.

A 433 (Dybala false9, Kula jobbszélső) is simán játszik szvsz, Kula klasszisokkal jobb mezőnymunkában, mint Koszta, ezért a pressinggel és az egyensúllyal se lenne gond.

Igazából ahogy ezeket leírtuk, az jön le, hogy Koszta kb minden szögből nézve felesleges. Egyedül a sebessége az ami szerintem tényező, mert azzal elég szarul állunk még úgy is ha ő is a kezdőben van.

CsT likes this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 12:18

CsT írta:

Csak az a különbség, hogy Zambrotta minden poszton klasszis teljesítményt tudott nyújtani, Bernát meg eddig minden poszton megégett, bár szerintem WB-nek még mindig jobb lehet mint pl trequartistának. Smile

Nekem az Agrestis hírcsokorból az jön le, hogy Pirlo inkább egy 2 csatáros és kevésbé (támadó) szélsőjátékra épülő focit akar. Ezért kell Dzeko mellé Ken is és ezért adnánk túl megfelelő ajánlat esetén pl Kosztán.

Ez lehet egy 3-5-2/4-4-2 vagy ennek valami hibrid variálása (Huh...egyből lett is egy apró erekcióm Very Happy).

Bár támadószervezőt még mindig nem látok, a Novara ellen talán Remzi feladata lett volna, de nem igazán tudta megoldani.

Egy Csecs - De Ligt, Bonu, Cselló - Puli,Bekúr,Artúr,Rabbi,Szandi - Dybala,Ronci kezdő nem hangzik rosszul. Demiral,Meki,Kulu,Dzeko (talán még Bernát is) pedig minőségi cserék. Néha pedig elbírnánk Rugát,Danilót,Ramsey-t vagy Ken-t is.

Azért Zambrotta elég bénácska jobbszélső volt, maximum átlagos, néhány kiugró jobb meccsel (kb, mint a Juvés Bernát). Bernát is eszes, ügyes, jól lő, szvsz beadásban is jó, csak jobbszélről ez kb irreleváns, szóval én látok benne fantáziát. Emellett kíváncsi leszek Pellegrinire, aki nekem kifejezetten tetszett a kájáriban.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 11:59

Krisz írta:
Az egyik a sokmilliárd pletyka közül, hogy Pirlo wingbacket (352) csinálna Bernátból, ami egy érdekes gondolat, igazi Zambrottas pálya lenne.

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-17, 11:18

Az egyik a sokmilliárd pletyka közül, hogy Pirlo wingbacket (352) csinálna Bernátból, ami egy érdekes gondolat, igazi Zambrottas pálya lenne.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-16, 20:27

zetterberg40 írta:

https://www.figc.it/it/tecnici/aula-multimediale/documenti/il-calcio-che-vorrei-tesi-andrea-pirlo/

Wink
ha valaki találkozik angol változattal, akkor ne tartsa magában. Hátha valaki önszorgalomból lefordítja.  Köszi!
Juve1974

Juve1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-16, 19:36

Na, Agrestitől összefoglaló, élvezkedjetek:

- De Sciglio to Roma
- Pellegrini to stay
- If Ramsey & Khedira leave new MF will be signed
- Suarez to sit Italian exam regardless
- Working on bringing Kean back
- If Milik moves to Roma, Dzeko to Juve
- Costa could leave
- No news on Giroud
- Rugani will stay
- There could be changes at management level
- Expecting a good season from Arthur Melo
- No offers for Dybala
- Even with McKennie and Arthur, something is missing in midfield
- Nothing on Donnarumma to Juventus
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime2020-09-16, 15:42

Kár, hogy kirakta a szövetség, minimum a pályája elején jó lett volna ha nem tudnak felkészülni belőle és a meglepetés erejével tud nekimenni komolyabb csapatoknak (tapasztaltabb edzőkkel). Belelapoztam és elég részletesen ki van tárgyalva a taktikája.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 4 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
4 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: